Tags >

Arkanoid

Brick Breaker: The Ultimate Challenge

Brick Breaker: The Ultimate Challenge is pingpong maar dan anders. Probeer het balletje in het spel te houden door het steeds tegen de blokken te stoten en weer op te vangen met je batje. Pak de vallende icoontjes die je handige krachten geven, maar ontwijk de icoontjes die het spel juist moeilijker voor je maken door bijvoorbeeld je batje te laten krimpen.

0 / 10
Balls 'N Walls

Probeer alle blokken weg te schieten in het level. Probeer de bal hoog te houden met het balkje.

7.1 / 10
Brick Out HD

Speel Brick Out HD voor een klassieke arkanoid ervaring! Sla de bal in de juiste richting en breek ieder blokje om door te gaan naar het volgende level. Vang zoveel bonus items als je kan om de boel sneller kapot te slaan of je puntenaantal te vergroten. Begin met 2 minuten en 3 levens, en kijk hoe ver jij en je betje komen!

0 / 10
Bricks Of Egypt 2

Schiet alle blokken weg met het balletje. Beweeg het balkje goed en zorg ervoor dat het balletje niet naar beneden valt.

8 / 10
Scheikunde Arkanoid

Stuiter de bal terug omhoog met het betje zodat ze tegen de reageerbuisjes aan slaan en ze kapot maken in dit simpele arkanoid spelletje.

8 / 10
BrickOut Online

Breek alle stenen om de levels van BrickOut Online uit te spelen. Dit kleurrijke arkanoid spelletje heeft blokken die aan legoblokjes doen denken. Stuiter de bal langs de muren omhoog om maximale schade aan te richten. Sommige blokken zal je meer dan eens moeten raken om ze te breken!

0 / 10
Curveball

Curveball is een gepimpte versie van het aloude Pong! Het is Pong in 3D. Kun jij nogsteeds snel genoeg reageren en de bal steeds terugslaan met de paddle? Kijk goed, want het is een stuk moeilijker!

8 / 10
Crab Shooter

Vang elke keer het balletje op en zorg dat je alles weg speelt met de krab. Hoelang hou jij het vol en kan je zonder het balletje te laten vallen alles raken?

0 / 10
Jumping Trol

Houd de Trol in de lucht en speel alle voorwerpen weg in deze sprookjes versie van Arkanoid. Als het veld leeg is, spring dan door de hoepels of tik de plant aan om een bloemetje te laten groeien. Hierdoor gaat het deurtje open en kan de trol door naar het volgende level.

8 / 10
Fire Ball

Zorg ervoor dat je alle blokken weg speelt die boven in het level zijn. Zorg ervoor dat je het balletje steeds weer terug omhoog ketst.

8 / 10
Magic Bounce Ball

In dit arkanoid spel moet je de bal terug het veld in stuiteren met het betje. Laat de bal tegen de blokjes aan knallen om ze te verwijderen uit het veld. Klik om te spelen op de bovenste optie in het menu. Het tweede menu is van links naar rechts Makkelijk, Middel, en Moeilijk.

8 / 10
Break It

Zorg dat het balletje weer omhoog blijft stuiteren, het veld in om de blokken te vernietigen. Maak het hele veld leeg voordat je naar het volgende level door mag in dit lekker snelle arkanoid spel.

8 / 10
Bricks Destroyer

Probeer het balletje hoog te houden en zo alle blokken weg te spelen. Pak bonussen en let goed op de levels die je hebt.

8 / 10
Faraon Arcanoid

Hou het balletje zo lang mogelijk in de lucht met het balkje zodat je alle dingen in de lucht kan weg spelen.

8 / 10
Bricks Of Atlantis

Speel met het balletje alle blokken weg in het level. Hou het balletje hoog en zorg ervoor dat je goed schiet.

8 / 10
Blockade Blitz

Breek de blokken met Ben 10 en gebruik de kracht van de Omnitrix. Vind de onderdelen van dit alien horloge terug en transformeer. Met de verschillende alien krachten kun je de levels makkelijker afmaken.

8 / 10
Dakpannenpenarie

In Dakpannenpenarie zitten er allerlei chocoladeletters vast tussen de dakpannen van het huis. Kun jij ze met het balletje van hun plaats stoten? Vang het balletje met de bal en stuiter het steeds terug omhoog tegen de dakpannen aan!

10 / 10
Heth

Schiet het balletje de lucht in en probeer alle blokken kapot te krijgen.

0 / 10
Combo X999

Schiet alle beestje boven in het beeld weg en pak de munten. Met die munten pak je de fruitmachine activeren en daarmee bonussen verzamelen. Blijf vooral veel schieten en vergeet de fruitmachine niet!

10 / 10
Star Ball

Balletje ketsen, blokjes wegkaatsen. Mooi vormgegeven!

8 / 10
Irritating game

Kun jij twee spellen tegelijk spelen door de bal op de balk in balans te houden terwijl je ook de andere bal met het betje hoog houdt? Let wel, als je het betje verplaatst dan trek je ook de balk mee...

8 / 10
Pwong 2

Zorg ervoor dat de ballen niet langs je gaan en dat je ze allemaal weer omhoog schiet. Je krijgt ook bonussen. Probeer zoveel mogelijk punten te halen.

0 / 10
Break Tris 2

Speel deze leuke variant op tetris en arkanoid. Speel eerst tetris en maak zoveel lijnen zoals er staat aangegeven en speel daarna de overgebleven stenen weg met arkanoid.

7 / 10
Elements

Draai met de muis het hele beeld om de juiste blokken te raken en zo de 25 levels uit te spelen. Als je er eenmaal achter bent wat de verschillende blokken allemaal doen, dan hoef je er alleen maar op te letten dat je niet te duizelig wordt!

8 / 10
Arkanoid For Painters

Arkanoid For Painters is een deksels lastige en heel erg creatieve versie van het arcadespel Arkanoid. Dit keer is er namelijk geen batje: Jij moet het batje steeds snel tekenen om het balletje op te vangen en terug te stuiteren. Probeer steeds het perfecte batje te tekenen door snel een streep onder de bal te zetten. Stuiter de bal goed tegen de blokken aan en probeer per beurt de blokken meerdere keren te raken.

0 / 10
Break A Wish

Hou Timmy hoog met feeƫnpeetouders Cosmo en Wanda uit Fairly Odd Parents in het arkanoid spel Break a Wish. Breek alle blokken en vang de bonus items die naar beneden vallen. Laat Timmy niet vallen!

0 / 10
Noidzor

As heerser van de onderwereld bezit je over een machtige bol vuur. Laat deze heen en weer stuiteren om je doelwitten te vernietigen. Je heb ook de kracht deze bol in een bom te laten veranderen, of om kleinere shadow orbs het veld in te laten stuiteren. Verzamel punten om je krachten te vergroten.

0 / 10
Kaardion

Verplaats je balkje en probeer het balletje hoog te houden. Raak met het balletje de blokjes om alles weg te spelen.

0 / 10
Noidzor 2

Er zijn allerlei nieuwe skills om te leren als heerser van de onderwereld. Vecht dit keer ook tegen allerlei eindbazen en pas je nieuwe krachten toe in dit gave arkanoid spel!

8 / 10
Death Crystal

Probeer het balletje hoog te houden en zo alle kleuren weg te spelen. Het balletje veranderd soms van kleur en je kan alleen die kleuren dan weg schieten.

0 / 10
LavaNoid

Houd een oogje op de bal in LavaNoid en mep hem steeds snel terug omhoog. Je moet steeds alle blokken breken om de levels uit te spelen. Raak de diamantjes en sterretjes om bonuspunten te winnen. Het balletje stuitert vliegensvlug door het level, dus blijf goed opletten!

0 / 10
Crazy Go Nuts

Probeer met een schot zoveel mogelijk noten te pakken. Schiet met de juiste snelheid en richting en speel de levels snel uit.

8 / 10
Pixel Basher

Probeer alle pixels weg te schieten en te zorgen dat je het balletje in de lucht houd! Kan jij elk level uitspelen?

8 / 10
Nail Noid

Je hoeft je niet langer te vervelen met dit leuke arkanoid spel dat er uit ziet alsof het met pen en papier in de schoolbanken getekend is. Lekker nostalgisch, maar vooral ook erg leuk! Je kunt bonuspunten scoren door ook de spijkers die uit de gebroken kisten vallen te verzamelen.

8 / 10
Blockies Breakout

Schiet alle blokken uit het level. Je moet met het balkje het blokje hoog houden en de rest aantikken om ze te laten verdwijnen.

8 / 10
Breakout

Wie kent het niet, balletje stuiteren met je pad. Let op welk blokje je wegspeelt.

8 / 10
Queen's Quests

Stuiter de bal tegen de monsters aan. Zo versla je ze en verdien je geld voor nieuwe wapens. Kun jij alle monsters uitschakelen in dit arkanoid spelletje? Je betje is en draak!

8 / 10
Tanden Breken

Probeer het balletje hoog te houden en zo alle tanden eruit te tikken. Hou het balletje en de tanden in de gaten.

0 / 10
Bijen Arkanoid

Laat de twee bijen de bal in hun doek vangen en weer omhoog stuiteren. Raak de honingraat met de bal totdat het scherm leeg is gespeeld. Sommige soorten honingraat moeten vaker geraakt worden dan anderen.

8 / 10
Smiley Jump Mania

Hou het lachende gezichtje in de lucht met het balkje en speel alles wat in de lucht hangt weg.

8 / 10
Captain Steelbounce

Stuiter de kogels tegen de stenen aan met het schip van Captain Steelbounce en verzamel de vallende schatten. Je kunt ook je punten verdubbelen of verdrievoudigen door meer kanonskogels tegelijk af te vuren en in het spel te houden.

8 / 10
Skyball

Finish alle levels en pak de bonus power-ups in Skyball!

8 / 10
Disney Tish's Bookball

Ga in dit Disney spel een arkanoid-achtige battle aan met de tegenstander. Verdedig jouw blokken!

8 / 10
Jungle Breakout

Speel alle bananen weg. Je schiet het balletje naar boven en daarna moet je met je balkje het balletje hooghouden en zoveel mogelijk bananen wegspelen.

8 / 10
Bomby

Stuiter de bommen tegen de beesten in Bomby. Pas op voor onontplofte bommen!

8 / 10
Breakout War

Kies een tank en kaats de bal steeds terug het veld in en schiet daarmee de blokken kapot. Vang ook de speciale items and power-ups die naar beneden komen vallen voor extra kracht.

8 / 10
Grabrilla

Help de gorilla de kokosnoot in de lucht houden door hem steeds te vangen in dit razendsnelle arkanoid spel. Het spel gaat meteen weer door als je een kokosnoot laat vallen, dus soms is het niet meteen makkelijk te zien of je er nu in bent geslaagd de bal terug te stuiteren of dat dit een nieuwe kokosnoot is.

8 / 10
Mortanoid

In deze sinistere versie van arkanoid zijn je balletjes schedels en is je betje gemaakt van botten. Je kunt zelfs je betje verlengen met twee skelet-armen als je de juiste power-up weet te vangen. De power-ups zien er in dit spel uit als flesjes toverdrank. Kijk uit voor de helse monsters en geesten in het veld.

8 / 10
Combo Out Mini

Schiet het balletje tegen alle vlakjes aan om ze weg te spelen. Houd het balletje hoog en raak alles.

8 / 10
Pokanoid

Speel arkanoid en poker in 1 spel. Hou de bal hoog en zorg dat je die blijft kletsen. Speel kaarten vrij en vang de kaarten op die vallen. Met die kaarten kan je poker combinaties maken en punten verzamelen.

8 / 10
Magic Bounce

Probeer het balletje hoog te houden en in elk level alle blokken weg te spelen in magic bounce.

8 / 10
Guardian

In dit bizarre arkanoid spelletje moet je iemand beschermen die gevangen in genomen en vastgebonden. Laat alle ballen wegstuiteren met je arkanoid betje zodat hij niet geraakt wordt. Als hij zeven keer is geraakt dan gaat hij dood.

7 / 10
Gravity Ball 2

Houd je bal stuiterend omhoog en vervul verschillende opdrachten.

8 / 10
Galaktoid

Verzamel de power-ups, ammunitie, en andere speciale items in dit arkanoid spelletje. Verover het ruimtestation door de blokken in het veld te breken.

8 / 10
Magic Bounce Ball 2

Speel een spelletje magische arkanoid. Verzamel draken en andere ongebruikelijke power-ups, maar pas op! Niet elke power-up is goed. Sommige laten je betje of je bal krimpen. Er is er zelfs een die je bal vernietigt!

8 / 10
Mein Lieber Johnny

Vang het kleine hartje op met je boot. Dat kleine hartje tikt de grote hartjes uit de lucht. Die moet je ook proberen op te vangen met je bootje.

8 / 10
Hive Drive

Kaats de bal het veld terug in en raak de blokken van gekleurde honingraat. Verzamel de power-ups die naar beneden vallen en maak de levels af zonder de bal te laten vallen. Veel plezier met dit leuke arkanoid spelletje!

8 / 10
Rubber Sun

Probeer de zon hoog te houden en in een bepaald aantal keer moet je alles in het level hebben gepakt. Stuur de zon door het level en laat hem niet vallen.

6 / 10
Block Buster

In dit arkanoid spelletje moet je met het balletje de tegels bovenin kapot stoten. Probeer ze steeds goed te raken en het balletje terug omhoog te stuiteren. Laat het balletje niet vallen!

0 / 10
Bolletjes kaatsen

Kaats met de grote bal steeds de andere ballen door het veld heen en zorg dat alle stil hangende ballen uit het veld verdwijnen.

2 / 10
Cosmic Rocks

Schiet de diamanten de lucht in en probeer alle blokken zo weg te spelen.

2 / 10
Smash 2

Gebruik het betje om met de bal alle blokjes kapot te beuken. Kaats de bal er tegenaan en breek alles af in Smash 2. Je kunt het in normal mode of in marathon mode spelen.

0 / 10
Breakout 360

Break out, maar dan anders! Je kunt met de pad geheel rond het speelveld bewegen!

0 / 10
Maya Ball

Verzamel legendarische Maya schatten in dit arkanoid spelletje. Verzamel goud en leuke power-ups in deze setting van Maya ruines. Een ontspannend spelletje.

0 / 10
Ultranium 2

Er zitten een paar leuke power-ups in dit spel die je kunt vangen als je de blokken breekt, maar pas op! Het is misschien wel grappig om een balletje te hebben wat zo groot is dat het bijna het hele scherm inneemt, maar het is ook ontzetten onhandig!

0 / 10
Slippery Side Swipe

In dit arkanoid spel bestuur je niet een of twee, maa wel vier betjes. Zorg dat de bal de muren niet raakt. Blijf opletten, want de bal komt dus altijd jouw kant op.

0 / 10
Pongnop

Probeer om het blauwe en het rode balletje aan zijn eigen kant te houden. Je bent zelf het balkje in het midden en die moet je elke keer zo verplaatsen zodat je de balletjes raakt en ze niet naar de andere kant gaan.

0 / 10
Double Blaster

Probeer alle blokken in het level weg te spelen. Maar de bal kan nu aan 2 kanten je level uit en je bestuurd daarom ook 2 balkjes om de bal tegen te houden. Leuke variant op de gewone arkanoid.

0 / 10
Star Beacons

Probeer alle sterren te raken met de ballen die je afschiet. Er is onderaan nog een bal die heen en weer gaat. Als de bal daarin komt krijg je een extra bal.

0 / 10
Watermelon Hunter

Je bent een watermeloen en moet zoveel mogelijk dingen verzamelen. Dat doe je door alle mannetjes boven je neer te schieten en daarna alles op te vangen.

0 / 10
Ice Noid

Speel arkanoid in de ijs vorm. Je speelt met een sneeuwbal en speelt dingen weg die met ijs en sneeuw te maken hebben. Laat de sneeuwbal niet te vaak vallen.

0 / 10
Jasmines Flying High

Je staat met jasmijn op een vliegend tapijt en springt dan omhoog. daarna moet jij het vliegende tapijt besturen en jasmijn elke keer opvangen.

0 / 10
Bal Slaan

Speel alle balletjes weg terwijl je zelf een balletje heen en weer schiet. Je speelt het spel van links naar rechts. Speel de levels uit door alle bubbles weg te spelen.

0 / 10
Fairy Treasure

Speel alle blokken weg door het balletje in de lucht te houden. Hou het balkje hoog en zorg ervoor dat je alles weg speelt.

0 / 10
Sitch Breakout

Probeer aan de overkant te scoren. Maar eerst moeten alle blokken verdwijnen. Probeer een doorgang te vinden en het balletje aan de andere kant achter het balkje te laten verdwijnen.

0 / 10
Sundrops

Laat de zon vallen en probeer met de zon alle te raken. Als het bootje hem opvangt mag je nog een keer. Je hebt een bepaald aantal zonnen per level.

0 / 10
Bubble Bee

Schiet met de bij dingen omhoog en probeer alles te raken en op te vangen. Schiet goed en speel elk level uit.

0 / 10
Frogged

Schiet de kikker af en probeer alle blokjes kapot te maken. Richt goed en schieten maar.

0 / 10
Don't Fall in Love

Je zit samen op de bank maar wilt niet verliefd worden. Zorg dat de pijlen van Cupido je niet raken. Weer ze af met de vliegende paddle.

0 / 10
Jinn Dash

Breek alle blokken met het balletje in dit arkanoid spelletje. Stoot het balletjes steeds weer omhoog met het betje en raak de blokken. Het gaat snel, maar probeer het balletje niet te laten vallen!

0 / 10

Arkanoid en breakout spellen

Arkanoid spelletjes zijn de spellen waarin je een balletje dient te kaatsen met een pad, om zo andere voorwerpen of balken weg te ketsen. Arkanoid is gebaseerd op de breakout spellen van Atari. Naast de breakout spelletjes vind je hier ook andere Arkanoid spelletjes.

Dit vinden wij de leukste spellen:Brick Breaker: The Ultimate Challenge, Balls 'N Walls, Brick Out HD, Bricks Of Egypt 2, Scheikunde Arkanoid, BrickOut Online, Curveball, Crab Shooter, Jumping Trol, Fire Ball