Age of War

Bouw golf na golf vechters en upgrade door de eeuwen heen in Age of War.

8.2 / 10
Armor Picross 2

De nummers aan de zijkant geven het aantal gevulde blokjes in de rij of kolom aan. Let's Picross!

8 / 10
Isometric Sokoban

Duw alle rode blokken op de groene vlakken. Als een blok op een groen vlak ligt wordt het groen. Kan jij er achter komen hoe je alle blokken op de goede plaats kunt krijgen?

8 / 10
The Rise of a King

De kwaadaardige Lord Felkon is getrouwd met de prinses, en alleen jij weet dat hij een verrader is. De koning is oliedom, maar je bent alsnog een ridder van het koninkrijk, en zal dus zelf bewijs moeten vinden tegen Lord Felkon.

8.1 / 10
The Great Bathroom Escape

Kun jij ontsnappen uit de badkamer? Kijk goed rond in deze fel oranje badkamer en ga op zoek naar objecten die je kunt gebruiken om te ontsnappen. Kun jij de puzzel oplossen.

8 / 10
Crush The Castle

Sloop je tegenstanders gebouw door er met een katapult stenen tegen aan te slingeren. Probeer binnen te tijd iedereen kapot te krijgen.

8.1 / 10
Storm the House 2

Schiet de match-stick-men neer. Spaar geld voor betere wapens. Spaar punten voor betere wapens en upgrades om het de volgende ronde ook weer uit te kunnen houden.

8 / 10
Sea Of Fire 2

Bouw je eigen militaire basis en stuur je leger er op uit om de wapens en gebouwen van je vijanden te vernietigen. Verover al de landen om je heen en volbreng de missies om degenen die je willen dwarsbomen te verslaan.

8 / 10
James the Circus Zebra

Spring en slinger door de levels met James de Zebra. In dit spelletje gaat hij undercover om de mishandelde circus dieren te redden. Bereik het kanon en schiet James door de hoepel.

8 / 10
Light-Bot

Bestuur de robot via instructies vooraf en laat hem het blauwe lampje naar geel veranderen. In sommige levels zul je in het hoofdprogramma niet genoeg vakjes hebben. Programmeer kleine segmenten en zet ze in je programma met de Functie1 en Functie2 icoontjes.

8 / 10
Dark Cut

Genees je patienten zonder ze al te veel pijn te doen in dit iewat duistere chirurgie spelletje. Je eerste opdracht is om een pijl uit iemand's been te halen. Zorg dat er niemand dood gaat.

8 / 10
Four Second Frenzy

Je krijgt vier seconden voor elk spel, maak er goed gebruik van. Ben jij iemand die spelletjes meteen snapt, dan zul je het ver schoppen in Four Second Frenzy. Zo niet, probeer het dan een paar keer en kijk goed, want vaak staat de besturing ergens in het veld.

8 / 10
Sieger 2: Age of Gunpowder

Schiet met het kanon op de kastelen en bouwsels van de vijanden. De vijandige soldaten denken dat ze veilig zijn, maar jij kunt ze allemaal verpulveren onder het puin. Veel succes!

0 / 10
Armor Picross

Maak figuurtjes door de juiste blokjes aan te klikken. De titel van het plaatje is al een hint, en de rest van de hints die je nodig hebt vind je in de cijfers die naast de rijen en boven de kolommen staan.

8 / 10
Portal

Gebruik je geweer om portals te projecteren en uit de gevangenis te ontsnappen. Als je eenmaal doorhebt hoe het werkt dan is het makkelijk, alhoewel je voor een aantal levels wel even de truukjes moet ontdekken.

8 / 10
Mr Walters Grand Excursion

De koning heeft all je worteltjes gestolen. Vind een weg door alle levels heen en pak zoveel wortels op als je kan. Vind de koning om te rest terug te vragen.

8 / 10
Goblins Heart

Hak je als Lex een weg langs de hordes Goblins. Gebruik C voor aanval en Z voor verdediging. Het zijn er heel veel, dus blijf vechten!

8 / 10
Master Of The Secret Sea

Zeil de wereld rond en drijf handel om geld te verdienen. Huur bemanning in in sla genoeg voorraad op om ver genoeg te kunnen reizen. Vecht tegen andere handelsschepen en tegen piraten om je reputatie te vergroten.

8 / 10
Elements

Draai met de muis het hele beeld om de juiste blokken te raken en zo de 25 levels uit te spelen. Als je er eenmaal achter bent wat de verschillende blokken allemaal doen, dan hoef je er alleen maar op te letten dat je niet te duizelig wordt!

8 / 10
Swag

Speel een crimineel in dit point and click adventure. Kun jij van huis naar huis lopen, inbreken en wat waardevolle spullen meenemen? Kijk goed rond.

8 / 10
Goodgame Empire

Bouw je dorp, pak de zwaarden en overwin! Dat is alles wat je moet doen in de goodgame empire.

8 / 10
Super Karoshi

Probeer in elk level om karoshi dood te maken. Je bent het poppetje zelf. De eerste levels zijn nog makkelijk maar daarna wordt het een stuk moeilijker.

8 / 10
Hedgehog Launch

Kun jij een ruimte programma opzetten? Je moet de egel zo hoog mogelijk schieten, helemaal de ruimte in. Tussen je pogingen door kun je ook upgrades kopen.

8 / 10
Gemcraft

Een kwaadaardige towenaar heeft allerlei monsters op de stad los gelaten. Jij bent in dit spel ook een tovenaar en je kunt magische edelstenen gebruiken om de torens die de stad bewaken te bewapenen. Bevrijd alle dorpen op de landkaart en versla het monsterlijke leger van je vijand!

8 / 10
Magnetism 2

Dit is het tweede deel van Magnetism, en ziet er nog een stuk mooier uit. Maak gebruik van wat basale natuurkunde. Gebruik de magnete om de metale bal in de pocket te krijgen.

8 / 10
Angry Faic

Stuiter op emoticons maar vergeet niet de kleur van Angry Faic te veranderen. Laat hem ook niet vallen, want dan verlies je ook punten. Des te meer kleuren er verschijnen, des te sneller je zal moeten reageren.

8 / 10
Cosmo Cabs

Vlieg rond in je ruimte taxi en volg de pijl om je passagiers te vinden en af te zetten. Kijk uit voor alle planten en rotzooi die in de ruimte rondvliegt.

8 / 10
Vector Boom

Je verdedigd je eigen ruimteschip. Zorg dat je niet geraakt wordt. Je kan alle andere ruimteschepen neerschieten.

6.7 / 10
Armed with Wings

Gebruik je vogel om het level te verkennen en je vijanden af te lijden. Met de samurai kan je vervolgens met je zwaard de bewakers aanvallen. Bereik in elk level de vlag.

8 / 10
Bubble Tanks 2

Reis van bubbel naar bubbel en vernietig alle andere bubbel tanks die je tegenkomt. Als je ze schiet dan worden ze steeds kleiner tot er alleen van losse bubbels overblijven. Die moet je verzamelen om je eigen bubbel tank groter en sterker te maken. Maar kijk uit, want als jij geraakt wordt dan verlies jij ook bubbels!

7.6 / 10
Sheepy

Schapen tellen in dit schapen spelletje lijkt eerst makkelijk, maar al snel wordt het een stuk moeilijker als er schapen van alle kanten tegelijk komen. Niet in slaap vallen!

8 / 10
Virus Panic

Kies voor elk virus dat je cel bedreigt het juiste drankje. Omcirkel het virus snel voordat het teveel beweegt, en vernietig het zo. Als je cel is geraakt kun je hem nog wel met medicijnen herstellen als je snel bent.

8 / 10
Sin Mark

Haal de runestones uit de pilaren en schiet dan de portal waar de demonen doorheen komen om ze te stoppen. Het level is pas afgelopen als alle portals zijn opgeblazen en alle demonen zijn neergeschoten.

8 / 10
Chute Academy

Help in de spelletje al de pupillen om op tijd hun parachute uit te klappen. Ieder level springen er meer parachutisten.

7.8 / 10
Sea Of Fire

Volbreng allerlei missies on de vijnadelijke troepen uit te schakelen en hun basis te vernietigen in dit uitgebreide leger spel. Bouw een leger basis en val je vijand aan. Speel de missies uit om door te mogen naar de volgende totdat al je vijanden zijn verslagen en er weer vrede is.

7.9 / 10
IndestructoCopter

Schiet alle andere helicopters neer voordat ze uit het zicht verdwijnen. Koop tussen de levels door upgrades om je helicopter beter te bewapenen.

8 / 10
Telepath

Een role playing game in een middeleeuwse setting. Je broertje is ontvoerd door de schaduwmonsters. Kun jij door hun kamp sluipen om hem te redden?

8 / 10
The Last Stand

Bescherm 's nachts je barricade en gebruik de dag voor reparaties. 'S avonds vallen de zombies namelijk aan. Kun jij ze op afstand houden en elke nacht weer overleven?

8 / 10
Gravity Grid

Kun jij het bord zo draaien dat alle blokken van dezelfde kleur bij elkaar terechtkomen? De eerste paar levels zijn makkelijk, maar het wordt steeds moeilijker. Kom jij er nog uit?

8 / 10
Super Tank

Ban je een weg door de vele levels in dit spelletje. Voor elke baas die je verslaat en level dat je daarmee afmaakt krijgt je tank een nieuw wapen. Bouw je tank langzaam om tot een echt Super Tank!

8 / 10
The World Hardest Game

The World's hardest game, althans dat beweren de makers. Denk jij daar anders over?

8 / 10
Coil

Experimenteel spel, waarin geen uitleg wordt gegeven. Je moet in ieder geval een grote eicel vinden.

8.1 / 10
The Great Kitchen Escape

Zoek overal om objecten te vinden die je kunt gebruiken om uit deze keuken te ontsnappen. Lukt het jou om uit te vogelen hoe je weg kunt komen? Wees creatief en zoek overal.

8 / 10
Prince of War 2

Lang was er vrede, maar die tijd is voorbij. Lord Duncan heeft het kpninkrijk verraden en heeft een leger verzameld om de koning van zijn troon te stoten. Trek ten strijden met de twee prinsen Malcolm en Jerad en ontdek wie er allemaal tegen je koningrijk samenspant.

8 / 10
Bubble Tanks

Je bent een Bubble Tank. Groei door andere bubbles op te slokken. Je moet ze wel eerst schieten om ze klein genoeg te maken dat je ze kunt weghappen.

8 / 10
Alien Transporter

Vlieg door het level met de alien taxi. Haal de passagiers op en zet ze netjes af op de juiste plek. Pak de muntjes, en vlieg op het einde van elk level door de magische poort voor je brandstof op raakt! Crash niet, en probeer je taxi heel te houden!

10 / 10
WulfGar

WulfGar de Viking is omsingeld door hongerige zombies. Help hem zijn wapens te gebruiken om zich te verdedigen tegen de aanvallen van de undead.

8 / 10
Combat Hero Adventures

Ren door het level en schiet al je vijanden. Zorg dat je zelf niet te vaak geraakt wordt. Pak de geweren op en ga verder. Vergeet niet de EHBO koffers te gebruiken.

8 / 10
The only level Too

Er is in dit spel maar 1 level om uit te spelen: breng je olifantje van de ene kant naar de andere kant. Maar let op, elke keer is er weer een variatie op de manier waarop je het level uit kunt spelen. Probeer het zo snel mogelijk en met zo min mogelijk verspilde levens.

8 / 10
Gemcraft Zero

Het is een uitgebreide versie van een tower defense spel. Kan jij alles zo neer zetten zodat je heel blijft? Voor elke vijand die je doodt krijg je meer geld voor nieuwe en betere torens.

8 / 10
James the Beach Zebra

Speel allerlei sporten en spelletjes op het strand in dit James the Zebra spelletje. Bijvoorbeeld volleybal en surfen!

8 / 10
Tainted Kingdom

Train je soldaten en zet ze in tegen een gekozen doelwit. De eerste paar levels laten je al spelende zien hoe je dit moet doen. Op die manier kun je allerlei landen binnenvallen en veroveren totdat de kwade machten verslagen zijn.

8 / 10
Paintball The Game

Teken een baan om ervoor te zorgen dat het rode balletje tegen het rode blokje aanstuitert. Maak goed gebruik van de soms iewat suggestieve banen die al getekend zijn.

8.1 / 10
B.L.A.C.K 2

Beschiet je vijanden met 11 verschillende wapens in de top-down shooter B.L.A.C.K. 2

8 / 10
Prince of War

Heb jij de skills om het land te redden en een Prince of War te worden? Help het koningrijk te verdedigen tegen allerlei trollen, orcs en ander gespuis!

8 / 10
Coolio Beat  2

Dit keer speel je gitaar in de Coolio Beat band. Ben jij een rock failure of kan je de juiste toetsen raken en de beat bijhouden en daarmee een plaats in de band winnen?

8 / 10
Dark War Strategy

Een uitgebreid fantasy strategie spel waarin je de duistere machten uit het land moet verdrijven. Kies een kant in de oorlog en help jouw personages hulp te vinden en het kwaadaardige leger te verslaan.

8 / 10
Downhill Snowboard 2

Lekker snowboarden in dit wintersport spelletje. Verdien punten met sprongen en stunts. Met die punten kun je nieuwe pistes, boards, en personages ontgrendelen.

8 / 10
The Last Stand 2

Een verslavend spel. Je moet je tijd goed verdelen tussen het repareren van je barricade en doorzoeken van het dorp om wapens en overlevenden the vinden. Dit doe je natuurlijk alleen wanneer je niet de zombies aan het bestrijden bent. Verzamel genoeg bevoorrading om te kunnen reizen en probeer bij de kust te komen om van het eiland te kunnen vluchten.

8 / 10
Reelin' Roundup

Vis met dit rare wezentje. Als je beet hebt moet je de vis met je molen binnenhalen.

8 / 10
Tower Tactics

Stel een team samen en ga op pad in deze prachtige game. Kies je teamleden uit en ga op reis in een middeleeuwse wereld vol vijanden en magie.

8 / 10
Fancy Pants Adventure

Spring, buk en rol in deze leuk vorm gegeven adventure met soepele animatie. Verzamel punten en pas op voor de spinnen! Kun jij het spelletje uitspelen?

8 / 10
Storm Winds

Verdedig je kasteel met kanonnen en koop steeds betere wapens in Storm Winds.

8.1 / 10
Armor Games Snowball

Rol als sneeuwbal de berg af en wordt steeds groter. Rol ondertussen mensen en dieren op. Je kan vanalles oprollen in de sneeuwbal, zolang het maak niet te groot is.

8 / 10
Knights Castle

Verdedig je kasteel tegen alle vijandelijke troepen die het komen binnenvallen. Gebruik je zwaard en koop met de punten die je verdient met experience points nieuwe magische upgrades.

8 / 10
Shift 2

Dit spelletje is echt een aanrader. Wissel met de shift toets tussen de witte en de zwarte gedeelten van het veld. Als je het slim doet dan kun je voorbij alle hindernissen komen en de levels uitspelen.

8 / 10
The World's Hardest Game 2.0

Armor Games heeft het Moelijkste Spel ter Wereld nog net iets moeilijker gemaakt. Het ontwijken is net iets lastiger in deze versie. Het spel begint door je te vertellen dat je geen schijn van kans maakt, maar het is niet onmogelijk je rode blokje naar de finish te leiden terwijl je ook nog eens de muntjes pakt. Durf jij de uitdaging aan?

8 / 10
Unreal Flash

Een flash versie van de klassieker Unreal. Vele wapens en tegenstanders! Kun jij alle wapens bemachtigen en je tegenstanders ermee uitschakelen? Speel het nu!

8 / 10
Run Soldier Run

Ren met je soldaten en ontwijk de bommen en granaten. Soms voegt zich na een tijdje een nieuwe soldaat toe, maar je moet er altijd minstens eentje over hebben.

8 / 10
Sleepless Assassin: Fortress Escape

In dit spelletje speel je Lucy, een krijgslustige prinses die van haar troon beroofd is en is opgesloten. Op een dag weet ze een bewaker te vermoorden. Nu moet je haar helpen uit het fort te ontsnappen en haar geboorterecht op te eisen.

8 / 10
Bumpercraft

Stuur je bumpercraft langs obstakels en vijanden. Je moet proberen de chemische fabriek te bereiken. Deze vervuilt namelijk de rivier, en dat moet jij zien te stoppen.

8 / 10
StormWinds: The Lost Campaigns

Bouw je torens en verdedigings wapens op het platform en shiet alle machines die komen aan vliegen. Laat ze er niet langs, want jij bent de laatste verdedigingslinie.

8 / 10
Cubitsu 2

Draai de rijen en zorg dat je 3 sterren op een rij krijgt. Pas op voor de skulls. Daarvan wil je er juist niet drie op een rij krijgen, dus kijk goed wat je doet!

8 / 10
Fishing Lalala

Probeer zoveel mogelijk vissen te vangen om op je eilandje to overleven. Als je een uitroepteken ziet dan heb je beet en moet je snel je lijn binnenhalen.

8 / 10
Fancy Pants Adventure 2

Uitgebreid vervolg van het Fancy Pants Adventure Spelletje met verschillende mooie levels. Fancy Pants is terug om het overnieuw op te nemen tegen de reuzespinnen en slakken. Veel nieuwe levels en dezelfde mooie graphics.

8 / 10
Achievement Unlocked

In dit spel moet je 100 opdrachten uitvoeren. De enige hints die je krijgt zijn de titels van de opdrachten in de sidebar. Maar wat die titels inhouden zul je zelf moeten ontdekken. Loop rond, experimenteer met de toetsen, spring, val, sterf, probeer vanalles uit en wie weet heb je voor je het doorhebt al een aantal opdrachten uitgevoerd...

8 / 10
Four Second Firestorm

Speel allerlei spelletjes voor slechts 4 seconden! Briljant spel! Het gaat je vliegensvlug aan alle kanten voorbij. Kun jij dit rezendsnelle tempo bijhouden?

8 / 10
Drakojan Skies Acolytes

Vlieg je spaceship door gangen en langs vijanden. Verzamel wapens om jezelf te verdedigen en kijk goed uit waar je vliegt. Kun jij alle vijandige jats uitschakelen?

8 / 10
Sonny

Help Sonny in deze uitgebreide turn based adventure.!

8 / 10
Aquarotation

Ga met je duikboot naar het gat in de bodem van de oceaan en duw er een stopper in. De draaikolk die het gat veroorzaakt zorgt er voor dat je duikboot rondtolt, dus je zal voorzichtig moeten zijn.

8 / 10
IndestructoTank AE

Nieuwe versie van het bekende IndestructoTank. Zorg dat de bommen van de vijand je onverwoestbare tank raken en stuiter daardoor omhoog en ram in de lucht zoveel mogelijk helikopters, vliegtuigen, en andere vijandelijke wapens.

8 / 10
Medieval Golf

Ga golfen met pijl en boog. Schiet de pijl weg met je boog en schiet hem in de hole. Hou rekening met de wind.

8 / 10
Mini Drum Pro

Leer drummen als een pro met dit leuke drum spel. Toets de juiste letters in voor elke noot die langs de balk komt. Toets ze op het juiste moment in en scoor lekker veel punten.

8 / 10
Letum

Het doel in dit duistere spelletje is heel duidelijk. Maai alle zomies neer met alle wapens die je maar kunt bemachtigen voordat ze jou te pakken krijgen.

8 / 10
Seppukuties

Los met de SeppuKuties alle levels op door goed samen te werken. Soms is een opoffering nodig, maar je kunt altijd terug gaan naar een eerder level om doden the besparen. Op die manier houd je er ook bij de latere levels weer genoeg over.

8 / 10
Power Copter

Versla de vijndelijke helicopters en vliegtuigen en ook de eindbazen als de laatste hoop van de aarde tegen een invasie: Power Copter. Power Copter ziet er misschien wel uit als een oude roestbak, maar hij doet het nog best goed. Klik op het schil icoontje rechtsboven in het scherm om je verdediging weer te herstellen nadat je geraakt bent.

8 / 10
Coolio Beat

Lekker rocken met deze rock band. toets de juiste toetsen op precies het goede moment in en speel zo de juiste noten. check hoe goed je scoort. Wordt jij lid van de band of ben je gedoemd een rock failure te zijn?

8 / 10
Shift 3

Weer een gaaf Shift spelletje. Je weet al hoe het werkt. Wissel met de shift toets tussen de zwarte en de witte velden en vind zo een weg langs alle obstakels. Veel succes!

8 / 10
Krazy Kar 2

Speel verschillende racevormen in deze vermakelijke racegame. Klik spatie om te starten. Verzamel steeds de klokjes om de tijdslimiet nog iets uit te stellen.

8 / 10
Four Second Fury

Speel een vliegensvlugge serie microgames in four Second Fury. Voor elk spelletje krijg je vier seconden. Volg de instructies op het scherm en probeer te overleven. Je krijgt steeds nieuwe spelletjes voorgeschoteld totdat je levens op zijn. Hoe lang kan jij het volhouden?

8 / 10
James the Deep Sea Zebra

James de Zebra is terug, dit keer met een snorkel. Zwem omhoog en pak de zeesterren. Kijk wel uit voor de vallende rotsen en blijf uit de buurt van het grote zeemonster.

8 / 10
Armor Trigger

Begin met normal mode en speel de minigames in dit spel. Daarna kun je ontdekken wat Bobby uitspookt door hard mode uit te spelen.

8 / 10
Scoregamites

In dit spelletje is een groepje werknemers ontvoerd. Je begint met Joel. Red er in ieder level eentje. Als je ze eenmaal hebt bevrijd kun je ze ook besturen. Werk samen als een team om de gele portal te bereiken.

8 / 10
Compulse

Zet verschillende versnellers in het veld en zorg dat de bal bij de vier ringen komt. Des te minder versnellers je hiervoor gebruikt, des te beter.

7.3 / 10
Shift

Los de verschillende levels op met spring en vlieg werk in shift!

8 / 10
James the Christmas Zebra

Je hebt 1 minuut en 40 seconden om zoveel mogelijk kerst koekjes te pakken. Kijk uit voor de ronde kerstpuddingen. Daarvan gaat je score weer omlaag.

8 / 10
Cattlepult

In dit spelletje moet je alle borden proberen te breken door een stier uit een katapult te lanceren. Pak de extras om het level af te kunnen maken.

8 / 10
Be The Santa

Sluip bij mensen thuis door de woonkamer en leg alle cadeautjes neer. Eet ook nog de koekjes op zonder teveel geluid te maken en sluip daarna weer naar de deur.

8 / 10
ClusteRoboT

Verzamel alle edelstenen in een cluster door de muis ingedrukt te houden. Zorg dat je, terwijl ze de edelstenen versleept, niet tegen andere stenen opbotst.

0 / 10
Pixelist

In the rechter scherm zie je een aantal pixels. Deze moet je in de juiste volgorde pakken. In het linkerscherm zweven er allerlei pixels rond. Die kan je pakken door er met je muis overheen te gaan. Als je de verkeerde raakt loop je schade op, maar dat kan je weer ongedaan maken door de juiste pixels te raken.

8 / 10
Gravitat

Laat de blokken zo vallen dat ze rijen van drie vormen. Elke keer dat je een blok laat vallen draait het scherm een kwartslag. Begin door een blok op de grijze steen in het midden te laten vallen.

8 / 10
Agent Burst

Er staan drie torens in de basis. Kies de beste uit om mee te schieten en wissel tussen de torens om de aanval tegen te houden.

8 / 10
Orbita

Je bent gestrand op en planeetje. Vind de objecten en ontdekt hoe je ze kunt gebruiken om batterijen voor je schip te bemachtigen. Maar zelfs dan moet je nog een uitdaging volbrengen...

8 / 10
TBA 2

Schiet de bal van het ene kanon naar het andere totdat je bij de rode komt. In het begin is het extreem makkelijk, maar na een paar korte levels moet je je schoten goed gaan timen en ontdekken hoe het level in elkaar zit.

8 / 10
Epsilon

Kun jij met de zwaartekracht omgaan? Verplaats de portals langs de muren en zorg dat de bal alle orbs raakt. Daarna moet je bij de ronde portal zien te komen.

8 / 10
Circular Tank

Rij snel rond met de tank en ontwijk al je vijanden. Schiet ze snel neer voordat ze te dichtbij komen en je weten te beschieten of aan te raken! Hoe lang overleef jij in dit leuke tank spelletje?

8 / 10
Armor Trigger 2

Het koppeltje van Armor Trigger is terug voor een nieuw avontuur. Schiet alle slechterikken in de minigames overhoop om bij de baas te komen.

2 / 10
Smash 2

Gebruik het betje om met de bal alle blokjes kapot te beuken. Kaats de bal er tegenaan en breek alles af in Smash 2. Je kunt het in normal mode of in marathon mode spelen.

0 / 10
The Sprite Run

Verdedig je basis in The Sprite Run door de tegenstanders aan te vallen met je kettingzaag. Laat geen enkele figuur aan je dubbele kettingzaag zwaarden ontkomen!

0 / 10
Tentadrill

Tentadrill de octopus probeert de zee van de monsters te redden. Eet de schelpen maar ontwijk de scherpe rotsen en vervelende vissen. Verzamel shelpen voor allerlei upgrades.

0 / 10
Dancing Duck

Blijf lekker dansen met deze guitige eend en zorg dat je geen pompoen op je eenden hoofd krijgt anders is het meteen afgelopen.

0 / 10
James the Space Zebra

Verzamel met James de Zebra in de ruimte zoveel mogelijk Dark Matter. Kijk uit voor de asteroiden. Er vliegen er heel wat rond.

0 / 10
Died Hard

Schiet alle monsters en zombies overhoop zodra je uit de lift komt. Red zoveel mogelijk gijzelaars voor extra EXP en upgrades.

0 / 10
Knightfall

Een combinatie van een Abyss-spelletje en een adventure game waarin je de ridder speelt. Je moet de ontvoerde prinses zien terug te vinden. Click combos van drie of meer blokken weg en spies je vijanden, maar kijk uit hoe je de puzzel draait, want anders pakken ze jou.

0 / 10

Ben je bestand tegen stress? Ben je stoer? Speel nu armor games.

Hier vind je een selectie uit de hoge hoed van Armor Games. Makers van de bekende computergames. Mooie armorgames spelletjes vind je hier, waaronder de Armor Games klassiekers: \"The World Hardest Game\" en \"Fancy Pants Adventure\".

Dit vinden wij de leukste spellen:Age of War, Armor Picross 2, Isometric Sokoban, The Rise of a King, The Great Bathroom Escape, Crush The Castle, Storm the House 2, Sea Of Fire 2, James the Circus Zebra, Light-Bot