Tags >

Auto

City Stunts

Race door de steegjes in het Ado spelletje City Stunts terwijl je zoekt naar de schansen en loopings die tussen de gebouwen verborgen zitten. In dit gave spelletje van de makers van Ado Cars Drifter en Ado Stunt Cars 2 kun je de meest gestoorde stunts uitproberen in een volgebouwde binnenstad. Spring over de vert ramps en vlieg boven de huizen uit. Probeer bovenop de gebouwen te landen en kijk hoever jij over de mansardedaken, schilddaken, en puntgevels kunt rijden. Zo hoog bovenin kun je precies zien welke loopings en schansen er allemaal in de buurt staan. Nu moet je er nog zien te komen. Test 8 coole voertuigen: 8 sportauto's, een jeep, en zelfs een bus!

7.3 / 10
Happy Wheels

Rij met het voertuig naar keuze door het level en probeer zover mogelijk te komen. Let op dat de persoon blijft leven.

8 / 10
Hill Climb Racing

Kijk hoe ver je kunt komen met je auto in dit trail spelletje. Zorg dat je niet valt en dat je benzine niet op raakt. Tussen je pogingen door kun je upgrades kopen om je auto beter te maken. Veel succes!

9.5 / 10
Earn To Die

Koop je auto en rijden maar. Je krijgt punten door de poppetjes in het level aan te rijden. Verdien veel geld voor nieuwe auto's.

8.1 / 10
Bridge Builder

Bouw in elk level een sterke brug. De brug moet stevig genoeg zijn om de vrachtwagen naar de overkant te kunnen laten rijden. Weet jij hoe je dat het beste kunt doen?

7.7 / 10
Gorillaz Racer

Gorillaz - misschien wel het lekkerste spel om gewoon even rond te racen. Het maakt niet uit als je bij een sprong, looping of scherpe bocht van de baan af vliegt. Gewoon terug rijden en nog een poging wagen!

8 / 10
Zip Zaps

Geef plankgas in je op afstand bestuurbare wagen in Zip Zaps Street Race!

8 / 10
Driving School

Haal je rijbewijs. Maar Probeer niet te botsen of tegen mensen aan te rijden. Speel alle levels uit.

8 / 10
I Love Traffic

Dit is een spel om het verkeer soepel door te laten lopen. Je kan zelf alles regelen met de stoplichten. Zorg wel dat er geen botsingen ontstaan. Laat alle auto's veilig door en voorkom dat er lange file's komen te staan.

8 / 10
Red Flight

Je hoort bij de politie in deze futuristische stad. Schiet met je vliegende politiewagen alle slechterikken uit de weg.

8.1 / 10
The Fast And The Furious

Probeer als eerste over de finish te komen. Race met de auto en schakel op het juiste moment om sneller te kunnen.

8.1 / 10
Mafia Drive By

Rij naast je vrachtwagen en knal iedereen neer die hem probeer te beroven. Kun jij de goederen beschermen? Blijf upgrades kopen om je vijanden te kunnen bijhouden.

8.2 / 10
Taxi Driving

Rij met je taxi door de stad en zoek naar klanten. Als je iemand ziet die een taxi nodig heeft kun je ze ophalen en zo snel mogelijk afzetten bij hun bestemming.

8 / 10
Crash Town

In deze stad rijdt iedereen als een gek. Kun jij ervoor zorgen dat er geen mensen gewond raken door de nodige verkeersregels te introduceren?

8 / 10
Bay Race 3D

Race met je auto over de weg en rij over de blauw met gele pijlen om sneller te gaan. Kijk wel uit voor de olievlekken! Probeer al je tegenstanders voor te blijven!

8 / 10
Jurassic Drive

Race door het level en probeer de dinosaurussen voor de blijven. Eerst mag je een level oefenen en daarna komt de dino achter je aan.

8.1 / 10
Carmageddon

Carmageddon! Rijd dus met je auto zo veel mogelijk mensen over. Het maakt niet uit wat je doet of wie je raakt, want in dit spelletje is het chaos op de weg.

8 / 10
Audi 3D Racing

Race met je audi over het parcours heen en zorg dat je als eerste over de finish komt. Stuur goed en bots niet teveel want dan verlies je snelheid.

8 / 10
Action Driving Way

Ontwijk met de auto alle wegversperringen terwijl je met hoge snelheid door Frankrijk rijdt. Kijk ook uit voor de helikopters, die gooien namelijk bommen op de weg. Verzamel de zakken met geld.

8 / 10
Night Rider Turbo

In dit spelletje rij je 's avonds laat over de snelweg. Je gaat veel te hard. Probeer de andere auto's te vermijden, anders ram je straks je raam kapot en dan zien je helemaal niets meer!

8.1 / 10
Demolition Dodge

Probeer met je auto alle andere auto's kapot te rijden. Zelf mag jou auto natuurlijk niet kapot gaan! Zorg ervoor dat je alle auto's sloopt.

8.1 / 10
Super Drift 3D

Race tegen een andere auto op een heel lastige baan vol bochten! Haal je tegenstander in en blijft voorop door strak door de bochten te driften!

8.3 / 10
Gazzolini

Help alle klanten bij je benzinepomp en zorg dat ze als tevreden klanten weer wegrijden. Upgrade ook je tankstation door bijvoorbeeld een nieuwe pomp te kopen..

7.9 / 10
Truck Launch Maniac

Lanceer de truck en probeer zover mogelijk te komen. Je kan je truck steeds upgraden zoals betere wielen of een raket. Natuurlijk kan de schans ook nog wel hoger. Verdien geld en zorg dat de truck ver terrecht komt.

8 / 10
Monster Race 3D

Race lekker met je monstertruck en probeer als eerst over de finish te komen.

8.1 / 10
3D Speed Driver

Race alle tegenstanders en obstakels voorbij in dit spelletje. Voer alle opdrachten en challenges uit en probeer muntjes en power-ups te pakken.

8 / 10
Coaster Racer 3

race over de baan heen en probeer iedereen in te halen. Stuur goed want alleen de eerste plaats telt.

8.4 / 10
Buggy Simulator

Speel Buggy Simulator, een leuk Racing spelletje nu gratis!

10 / 10
Atomic Supercars

Race tegen de andere auto. Geef gas en schakel op het juiste moment. Kom snel op je top snelheid en speel alle levels uit.

7.9 / 10
Offroad Drive 3D

Offroad Drive 3D is een gaaf auto spelletje waarin je de verschillende auto’s kunt uittesten op zowel het asfalt als de zanderige paden in de bergen die direct om dit stadje heen liggen! Je kan gave stunts uithalen en allerlei auto’s en wagens testen!

9.6 / 10
License Quest

Je probeert steeds een onderdeel van je praktijk examen te doen, maar die politievrouw staat steeds een beetje in de weg om je af te leiden. En het wordt alsmaar erger!

8 / 10
Politie en Dief: De Achtervolging

In het leuke politie auto spelletje Politie en Dief: De Achtervolging scheur je in je politiewagen over de weg. In elk level krijg je een nog coolere en snellere wagen! Stop de dief!

8 / 10
Back To The Future Train

Race met de trein door het level en zorg dat je terug de tijd in gaat met de auto. Blijf wel op het spoor. En vergeet je lading niet in te laden aan het begin.

8 / 10
Coasterracer 3

Race over het parcour en gebruik je nitro op als eerste over de finish te komen in de achtbaan racebaan.

7.3 / 10
Escape the Car

In dit spelletje ben je opgesloten in een auto. De tijd loopt. Voor de ramen zitten tralies en alle deuren zitten op slot. Kun jij een manier vinden om uit de auto ontsnappen?

8 / 10
FlatOut

Plankgas in Flatout. Vervul verschillende opdrachten met je auto.

8 / 10
Scania Driver

Rij met je vrachtwagen over de weg heen en kom zover je kan. Niet te veel botsen onderweg en zorg dat je niet elke keer te hard rijd want dan komt de politie achter je aan.

8 / 10
Caravan Parking

Rij met je caravan naar de juiste parkeerplek en probeer hem er zo netjes mogelijk op te zetten voordat je tijd om is.

8 / 10
Pimp Je Wagen

Maak van deze sportauto jouw wagen door hem te pimpen naar je smaak. Je kunt er vanalles aan veranderen, de ruiten, de spoilers, de wilene, de kleur van de lampen, en allelei andere leuke dingen. Je kun ook de bestuurder een beetje pimpen.

8 / 10
Formula Fever

Scheur over het circuit als een f1 coureur! Kun jij alle andere auto's voor blijven, de muntjes pakken, en als eerste over de finishlijn komen? Veel succes!

8 / 10
Hot Rod Pinball

In HotRod Pinball draait alles natuurlijk om de mooie auto's. Pinball erop los er zie hoe hoog je jou score kan krijgen zonder afgeleid te raken.

8 / 10
Zombie Dead Race

Zombie Dead Race is een mooie combinatie van een auto spelletje en een zombie spel. De zombies vallen je auto aan! Kun jij wegkomen zonder je auto in de prak te rijden? Speel meer auto’s en wapens vrij en blijf in leven!

0 / 10
Vuilniswagen

Rij met de vuilniswagen naar het einde van het level. Je kunt onderweg muntjes verzamelen, maar het is wel de bedoeling je lading naar het einde te brengen.

8 / 10
Monster Racers

Kies een truck en race tegen andere monstertrucks. Je truck is best stevig, maar probeer hem niet te slopen voor de race voorbij is. Je begint met een race waarin je 6 rondjes moet rijden. Probeer als eerste te eindigen.

8 / 10
Drivers Ed 2

Kies je rij instructeur en probeer met zijn of haar hulp het rij examen te halen. Neem een oefen les of probeer meteen het examen te halen. Kijk goed naar het verkeer en de verkeerslichten. Veel succes!

8 / 10
Dream Car Racing

Bouw je eigen auto en race er dan mee om punten te scoren voor upgrades. Je moet natuurlijk wel een auto bouwen die niet meteen uit elkaar valt!

8.6 / 10
Carbon Auto Theft

Probeer de autos uit de parkeerplaats te stelen zonder dat de politie het merkt. Haal de autos van het slot en rijd de parkeerplaats uit zonder de andere autos of de muren te raken.

8 / 10
Crash N Smash Derby

Probeer alle auto's kapot te maken en je eigen auto heel te houden. Als dat gelukt is dan kan je je auto upgraden.

8 / 10
Angry Birds Crazy Racing

Verzamel alle sterretjes en biggetjes terwijl je van de heuvels suist. Kijk alleen wel uit dat je karretje niet omkiepert, want dat moet je overnieuw beginnen!

8 / 10
Night Driver 3D

Rij over de weg. Het is 's nachts, en je kunt niet ver vooruit zien. Kun jij aan de juiste kant van de weg blijven rijden? Af en toe slingert de weg behoorlijk!

8 / 10
Hummer Rally

Lekker crossen in je hummer! Gelukkig kan de hummer tegen een stootje.

8 / 10
Super Rally Extreme

Upgrade jouw auto door geld te verdienen in de verschillende race wedstrijden. Kun jij iedereen verslaan en je auto maximaal upgraden?

8 / 10
Angry Birds Transport

Rij rond met de truck met de angry birds er in en vervoer ze naar het einde. Zo kun je geld verdienen, en dit kun je gebruiken om de nodige upgrades te kopen.

10 / 10
Back To The Future Reis

Race met de auto en ga back to the future. Overleef het level en kom veilig aan het einde.

8 / 10
Fugitive Takedown

Houd de criminelen tegen in je politie auto met Sheriff John Bunnell, bekend als de overdreven presentator van World's Wildest Police Videos. Jaag de boeven op en rijd ze aan. Maakt niet uit als er een paar bijstanders slachtoffers van je autostunts worden.

8 / 10
Crazy Taxi

Eenvoudig Taxi Spelletje. Ontwijk andere auto's door van baan te wisselen, of door er overheen te springen. Ontwijk vooral de clusters van autos, want die zijn moeilijker, vooral als je lekker hard gaat.

8 / 10
18 Wheeler 3

Bezorg met je vrachtwagen elke keer de aanhanger op de juiste plaats. Pak met de truck de aanhanger en zorg ervoor dat je je vrachtwagen niet total los rijd.

8 / 10
School Bus Frenzy

Zorg dat de kinderen veilig aan de overkant komen. Ze moeten de bus in. Maar er rijden wel auto's langs dus let goed op.

8 / 10
Stunt Driver 2: Stunt Hardener

In dit spelletje ben je een stuntman. Voor allerlei vercshillende films moet je een lijst stunts weten af te werken voor de camera. Koop upgrades om het beter te laten lukken en meer geld te verdienen.

8 / 10
Heavy Tow Truck 2

Rij rond met de grote truck en probeer niets te raken. Kun jij hem netjes inparkeren als je op het parkeerterrein bent aangekomen? Kijk wel goed uit.

8.1 / 10
Rush Race

Knallen en racen, schiet op alles wat beweegt in Rush Race.

8 / 10
Skilled Parker

Heb jij de benodigde skills om je auto netjes in het vakje te parkeren? Test je talenten met dit leuke parkeerspel Skilled Parker!

7.8 / 10
V8 Muscle Cars 2

Race alle andere auto's voorbij in dit race spelletje. Er zijn ook nog andere auto's op de weg. Bots niet te vaak, want daardoor verlies je veel snelheid!

8 / 10
Speed Biker

Probeer zo snel mogelijk het einde van het parcours te bereiken met je motor. Haal alle autos in, maar kijk uit, want ze lijken wel express in je weg te gaan rijden. Raak niet te gefrustreerd, en laat je niet inhalen.

8.1 / 10
Super Car Wash

In dit spelletje moet je de auto weer helemaal mooi maken. Zet de auto in het sop en spoel hem schoon. Poets de auto met was, vervang de band, en ook de accu.

10 / 10
Amphibious Challenge

Vaar met je auto die je hebt veranderd tot een boot van Engeland naar Frankrijk. Zorg dat je je balans houdt en dat je dus niet omvalt midden op zee!

7.9 / 10
UPS Speed Racer

Stuur lekker overal tussen door. Raak niks en spring over de schans. Hoelang kan jij het op top snelheid volhouden?

8 / 10
Catch The Train

Zet de auto in elk level op de trein. Stuur goed en maak geen botsingen.

8.2 / 10
Grand Prix Go 2

Race met je wagen over het parcours. Scheur door alle bochten, haal iedereen in en blijf ze voor. Zet jij een mooie tijd neer in dit spelletje?

8 / 10
5 Miles 2 Go

Maak gebruik van de 'draft' van je tegenstanders in 5 Miles 2 Go! Probeer voor een andere auto te rijden om sneller te gaan of een andere auto voor te blijven.

8.1 / 10
Neon Race

Race met de auto over de weg. Het is niet zomaar een auto maar een neon auto. Stuur goed en haal de finish.

8 / 10
Racing Toys

Verplaats jezelf door het level, stuur goed en win de wedstrijd.

0 / 10
Vehicles 3: Cartoons

Zorg ervoor dat de auto's in de juiste vakken stoppen. Klik er een aan om te rijden, en klik weer op de auto om te stoppen. Laat de auto's niet te ver doorschieten!

8.2 / 10
Snowy Car Parking

Probeer je auto netjes in alle parkeer plaatsen te zetten. Kijk uit voor de andere auto's. Hard rijden gaat ook niet echt, want het heeft hevig gesneeuwd!

8 / 10
Auto's Inkleuren

Kleur de auto in hoe je zelf wilt. Maak er een mooie en leuke auto van. Misschien maak je een rode auto maar het mag ook een groene zijn. Let ook de kleine stukjes van de auto.

8 / 10
Park My Car

Je hebt de autosleutels kregen van rode loper celebrities. Parkeer hun autos netjes in de juiste parkeerplaatsen. Kijk uit voor obstakels zoals andere autos en honden op de parkeerplaats.

8 / 10
Thunder Cars

Race met je auto als eerste over de finish. Je kunt upgrades kopen met de punten die je scoort. Ben jij op het circuit het allersnelste?

8.4 / 10
Flash Tuning Car Gt

Pimp je eigen auto en maak hem super vet! Je kan echt alles aanpassen wat je wilt. De kleur of juist de banden of wil je een hele andere bumper. Speel nu en maak hem super mooi.

8 / 10
Big Rig Driving School

Probeer tussen de pilonnen door te rijden met je vrachtwagen. Raak de pilonnen niet en rijdt over de groene pijltjes om het level uit te spelen.

8 / 10
Snow Truck

Rij met de sneeuw truck door de levels en probeer elke keer het einde van het level te halen. Zorg ervoor dat je niet omslaat en je truck kapot gaat.

8 / 10
Street Race

Probeer in alle zes races als eerste over de eindstreep te komen. Met het geld dat je wint kun je je auto upgraden. Alle upgrades die je koopt gelden voor al je auto's!

8 / 10
3D Valet Parking

In dit spelletje werk je voor een hotel. Rij voorzichtig alle auto's van de gasten naar de verschillende parkeerplaatsen. Zorg dat je ze niet beschadigd!

7.8 / 10
Renegade Racing 2

Race over de heuvels en haal alle andere autos in deze race in. Kun jij alle muntjes pakken voor een korte turbo boost? Passeer als eerste de finish vlag.

8 / 10
Asphalt Speed Racing

Asphalt Speed Racing is een geweldig race spelletje. Kies je eigen auto en race over het circuit. Gebruik je nitro boosts om de andere auto's in te halen en achter je te laten. Laat de motor gieren in dit mooie 3D race spel vol prachtige auto's en circuits! Veel plezier met spelen!

6 / 10
Traffic Command 2

Regel de stoplichten en laat alle auto's veilig over alle kruispunten rijden. Wissel de stoplichten van rood naar groen en andersom en laat de auto's niet te lang wachten.

8 / 10
Sim Taxi 2

Je wil een mooie rode sportwagen kopen, maar je moet eerst genoeg geld verdienen. Als taxi chauffeur rij je rond de stad en neem je mensen mee naar hun bestemming. Des te sneller je bent, des te meer je betaald krijgt. Je kunt ook een beetje bijverdienen door de muntjes te pakken.

8 / 10
Frolic Car Parking

Als je alvast wilt oefenen met het inparkeren van je auto, probeer dan het spelletje Frolic Car Parking! Deze parkeerplaats ligt vol oude autobanden, en degene die de ruimtelijke indeling heeft bedacht had misschien ook wat beter kunnen nadenken over al die muurtjes en bomen die overal in de weg staan. Kun jij er met je auto omheen rijden om bij het nauwe parkeervakje te komen? Bravo als je goed weet in te parkeren, maar kun je je auto ook zonder blikschade weer uit het vakje rollen?

0 / 10
Army Car Team

Kun jij alle vlaggen naar de safe zone brengen met de legerauto's. Pak de vlaggen en drop ze in de groene cirkel. Wissel snel tussen de verschillende auto's in je team.

8.7 / 10
Expert Parking

Parkeer je auto op de juiste plaats. Zorg ervoor dat je niks raakt en dat je de auto zo snel mogelijk parkeert. Soms zal je een paar keer moeten steken om de juiste kant op te kunnen.

8 / 10
Tractors Power

Zorg dat je met de tractor aan het einde van het level komt zonder te crashen of de motor op te blazen.

8 / 10
Race Rush

Race rond met je autootjes en ontwijk alle andere auto's. Pak alle sterretjes en de power-ups. Als een andere auto je raakt, raak je je sterren kwijt!

0 / 10
Parking Perfection

Rij met je auto langs de parkeer plekken en zet de auto keurig neer op de juiste parkeerplaats. Manoeuvreer met beleid tussen de andere autos en glijd de parkeerplek in.

8 / 10
James May Dress Up

Kijk jij graag naar Top Gear? In dit spelletje kun je James May, ook wel bekend als Captain Slow, voor de lol nieuwe kleren aantrekken.

7.6 / 10
Parking Fury

Speel Parking Fury, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!

0 / 10
Garage Rush

Kun jij alle auto's in je garage repareren? Probeer alle auto's die binnen rijden snel te fixen zodat je klanten weer verder kunnen rijden.

8 / 10
Symphonic Bus Tour

Race met de bus over de heuvels en door het level heen. Je kan springen met de bus en moet veel bonuspunten pakken. Let er wel op dat de bus niet kapot gaat.

8 / 10
Wheely 4: Time Travel

Wheely de auto is tijdens een reparatie terug in de tijd gestuurd. Kun jij door de steentijd heen reizen en de weg terug naar huis vinden met de kleine rode auto? Vind ook steeds de vlag, de autoband, en de mini-wheely.

0 / 10
Lost Race

In dit spelletje moet je zoveel moegelijk ongelukken op de weg veroorzaken. Als je eigen auto er een beetje gehavend uitkomt maakt dat niet uit, zo lang je nog maar kunt blijven rijden!

8.1 / 10
German Autobahn

Racen op de Duitse snelweg met een formule 1 Racewagen. Need I say more?

8 / 10
Monster Truck Maniac

In dit Monster Truck spel bestuur je een grote truck. De passende muziek die er tijdens het spel draait is reden genoeg om het te spelen. Je kan allerlei verschillende uitdagingen proberen. Zo is er een afstand spel waarin je een schans afstelt, een spring spel waarin je mijnen moet raken, en een race spel met zeemijnen. Er zijn ook missies om te volbrengen. Een echte Monster Truck Mania dus!

7.9 / 10
Ninja Turtles Sewer Race

Race met de Teenage Mutant Ninja Turles over de weg. In dit spelletje ben je Leonardo. Kun jij Michelangelo, Donatello, en Raphael inhalen? Pak de pizzas voor een speed boost.

8 / 10
Vehicles Level Pack

Zorg ervoor dat de auto's de juiste plek bereiken. Elke auto doet wat anders, springen, hard rijden of meer. Zoek uit wat het is en ga aan de slag.

8 / 10
Super Car Parking

Kijk uit voor de andere auto's en de rond rijdende politiewagen. In de tussentijd moet je je auto een paar keer achter elkaar netjes weten te parkeren.

8 / 10
SuperCar Parking 2

Kun jij in dit parkeer spelletje je auto steeds netjes in het parkeervakje rijden? Zorg dat je nergens tegenaan knalt!

2 / 10
Verzekerings Jager

Race met je auto over de weg en gaat voltooi de missie. Je kan slaan of schieten met de auto het licht er net aan welk level je bent. Ontwijk de rest van de auto's.

8 / 10
Bombay Taxi

Kies een taxi en parkeer deze op de juiste plek in de drukke parkeerterreinen van Bombay. Je parkeerplaats wordt per level moeilijker om zonder brokken te bereiken.

8 / 10
DragRacer V3

Versie 3 van DragRacer. Auto kopen, pimpen, racen en het gewonnen geld uitgeven aan nog betere en snellere wagens. Kun jij alle wedstrijden winnen?

8 / 10
American Racing

Probeer steeds de race te winnen. Lees voo elke race the instructies, want soms zul je iets anders moeten doen dan alleen mensen inhalen. Vind een sponsor door vaak te winnen en upgrade je auto.

7.9 / 10
Monster Truck Curfew

Rij naar huis in je monstertruck. Waarom zou je moeilijk doen en andere autos keurig inhalen als je ze ook kan verpletteren? Plet de autos, busjes, en politiewagens. Je monstertruck is moeilijk kapot te krijgen, maar het kan wel!

8 / 10
Maffia Rijles 1

Rij met de maffia door de stad. Pak steeds de targets (rode kruisjes). Laat zien hoe behendig jij met de auto bent om vertrouwen te winnen. Kijk uit, want een auto ongeluk is snel gebeurd.

8 / 10
Teen Car Wash

Deze auto is heel vies geworden en zit over het stof en vlekken modder! Kun jij het tiener meisje helpen de auto schoon te wassen?

8 / 10
RG Racer

Race met de auto over het parcours en blijf op de baan. Ga niet het gras in en probeer je rondjes zo snel mogelijk te rijden.

8 / 10
Roadkill Revenge

Lanceer een raketauto het level in en probeer zoveel mogelijk schade aan te richten. Er zijn in elk level ook 2 extra missies, probeer die ook te voltooien. Speel alle 45 levels uit.

8 / 10
Park My Convertible

Parkeer je cabrio elke keer zonder te botsen. Je mag zo vaak draaien en keren als je zelf wilt als die maar in het goede vak komt te staan. Let ook wel een beetje op de tijd.

8.1 / 10
Road of Fury

Breng het convooi helemaal door het vijandelijke terrein naar het einde van de weg. Kun jij andere auto's erbij kopen en zo meer wapens tot je beschikking stellen?

7.7 / 10
StreetRace Fury

In dit streetracer spelletje moet je proberen al je tegenstanders voor te blijven. Schakel steeds op het juiste moment, als de meter in de groene zone ligt. Gebruik het prijzengeld voor upgrades aan je auto!

9.6 / 10
Smart Driver

Heb jij binnenkort je rijexamen? Test dan nu je rij-inzicht met behulp van Smart Driver! Denk er om: een slimme bestuurder rijd nergens tegen aan en niet te hard.

7.9 / 10
Valet Parking

Parkeer de autos van je gasten in met deze iewat elf-achtige piccolo. Het is wel even lastig met een automaat. Vergeet niet te schakelen!

8 / 10
Raccoon Racing

Lekker als een wasbeer racen in Raccoon Race. Vergeet niet je extra's te gebruiken.

8 / 10
Parking Perfection 2

Nog meer parkeeruitdagingen in dit vervolg op Perfect Parking. Rij met je auto langs de parkeerplaatjes en parkeer hem keurig in het juiste vakje.

8 / 10
Find The Numbers 10

Challenge 10 van Find the Numbers speelt zich af in een grage met een oude auto hierin. Kun jij in deze rommelige kamer alle verborgen nummers vinden?

8 / 10
Police Offroad Race

Race de weg over met je politie truck. Je moet als eerste bij de finish zien te komen. Kun jij alle andere wagens inhalen en voor blijven?

10 / 10
Drag Race 3D

In dit spelletje moet je met je auto race tegen allerlei straatracers. Kun jij de beste upgrades voor je auto kopen, of een betere auto? Versla alle andere auto coureurs!

0 / 10
Park Your Ride Vegas

Parkeer een aantal auto's een voor een achter elkaar. Voor elke auto die je parkeert verschijnt een nieuw parkeer vlak. Manoeuvreer je auto zo snel mogelijk het vakje in. Kan jij alle auto's parkeren voor je tijd om is?

8 / 10
Auto kleurplaat

Geef de auto een mooie kleur in deze online kleurplaat.

8.1 / 10
Bombay Taxi 2

Deel 2 van Bombay Taxi. Laat zien dat je goed kunt rijden in dit Taxi Spelletje. Kies een taxi en parkeer hem op de juiste plek in steeds drukker wordende parkeerterreinen.

8 / 10
Trucking Zombies

In dit spel is iedereen een zombie geworden door een nieuw haarproduct. Behalve drie truckers die van zichzelf al geweldig haar hadden. Vlucht van de zombies met je drie truckers. Zorg steeds dat je lang genoeg overleeft om te kunnen upgraden.

8 / 10
Parking Game

In dit spel moet je drie parkeer-uitdagingen volbrengen. Parkeer in een vakje, parkeer parallel, en parkeer een caravan in het juiste vakje in dit parkeer spel. Veel succes!

8 / 10
Maze Game Play 7

Parkeer je auto aan de andere kant van het doolhof. Rij binnen de tijdslimiet door het doolhof heen en vind de juiste weg naar het parkeerterrein.

8 / 10
Park Your Ride Shanghai 2

In dit parkeer spelletje moet je per level meer dan een auto parkeren, dus wees snel. Zet de auto op de juiste plek neer zonder de auto te beschadigen en zonder de mensen die langslopen aan te rijden.

8 / 10
Muscle Car Parking

Rij wel een beetje voorzichtig, want het zijn dure en hele snelle auto's die je steeds moet parkeren. En je wil ze niet kapot maken.

8 / 10
Caravan Parking 2

In dit vervolg op Caravan Parking moet je weer je caravan netjes in een parkeerplaats proberen te zetten voordat de timer afloopt.

8 / 10
Renegade Racing

Probeer met je auto zoveel mogelijk stunts op alle verschillende racebanen. Verdien punten en ontgrendel nieuwe autos om uit te proberen.

8.1 / 10
The Heist

Los verschillende missies op en rij in je busje als een echte crimineel in The Heist. Koop upgrades voor je wagen en bouw credits op voor je team en huur daarmee nieuwe contacten in om voor je te werken.

8 / 10
Mission:Imparkable

Scheur door Amsterdam en vind een goeie parkeerplek!

8 / 10
Cararena.io

In Cararena.io moet je de onschuldige smileys doodrijden met je auto om gavere auto’s vrij te spelen. Zorg dat je alleen de smiley raakt en niet de muren. Bij teveel schade gaat je auto kapot!

0 / 10
Destroy All Cars

Stel de schans in zodat je auto zo hard mogelijk tegen de toren van andere auto's aanvliegt. Kies dan een auto voor jezelf en laat hem maar rijden. Kijk hoeveel schade jouw auto aan zal richten.

8 / 10
Speedway Tower Defense

Verdedig je snelweg en zorg dat er geen auto aan het einde van de snelweg komt. Zet tanks en kanonnen neer om de auto's kapot te maken.

8 / 10
Red Bull Kart Fighter

Rij in je racewagen op de kartbaan en schuur al je tegenstanders voorbij. Zorg dat je iedereen voor blijft. Kom jij als eerste over de finish?

2 / 10
Taxi Driving School

Doe in dit Taxi Spelletje rijexamen. Kan jij de veertien examen onderdelen uitvoeren? Deze taxi stuurt haast moeilijker dan een echte auto!

8 / 10
Cop The Pursuit Game

Achtervolg de truck van de terroristen die er het stadshuis mee willen opblazen. Ram de truck om te terroristen te stoppen. Verzamel de politiesirenes om boosts op te sparen.

8 / 10
Traffic Killer

Blaas alle autos op door de verkeerslichten op de foute momenten aan te zetten, te schieten met je sniper, en bommen te laten vallen.

8 / 10
Parking Fury 2

Beschadig je auto niet in het uitdagende online parkeerspelletje Parking Fury 2. Volg de gele pijlen naar het gele parkeervakje en bots onderweg nergens tegenaan. Kun jij je auto precies in het vakje parkeren?

9.3 / 10
3D Buggy Racing

Race in de buggy door de verschillende levels en zorg ervoor dat je wint. Blijf goed oppletten en rij niet het water in!

8 / 10
Auto Legpuzzel

Kan jij dit plaatje van een BMW Z8 weer in elkaar zetten? Dit van de Bond auto die in 1999 in The World Is Not Enough te zien was.

8 / 10
Parking

Parkeer je auto binnen de tijd op de juiste plek. Let wel goed op dat je niet teveel schade hebt en dat je voor 90% op de juiste plek staat anders krijg je niet genoeg punten!

8 / 10
Phineas En Ferb Race

Rij met je auto die je in het begin helemaal zelf kan maken over het parcours heen. Kies alle onderdelen en kleuren en race dan tegen 1 andere auto.

8 / 10
Taxi Dubai

Rij met je taxi snel door de straten van Dubai. Probeer klanten te vinden om ergens heen te brengen. Haal je klanten op en zet ze af zonder ongelukken te veroorzaken!

8 / 10
Gas N Go

Vul alle nascar auto's met benzine om ze weg te spelen. De poppetjes zullen draaien en in verbinding met elkaar staan als je een ander poppetje aanraakt. Kan jij alle auto's wegspelen?

8 / 10
Fix-It-Up

Repareer de auto's en verkoop ze weer en zorg dat je probeert veel geld te verdienen.

8 / 10
Super Drift 2

Race het circuit over en scheur door alle bochten. Kun jij steeds je tegenstander voor blijven? Het is niet altijd even makkelijk bijsturen, dus let goed op bij het driften.

8.3 / 10
Traffic Command 3

Probeer al het verkeer veilig alle kruisingen te laten passeren. Jij moet de stoplichten op rood of groen zetten.

8 / 10
Mining Truck 2

Rij met je truck door het level en bezorg alles naar de andere kant van de mijn.

8 / 10
Rush Hour Bus

In dit spelletje bestuur je een schoolbus vol kinderen. Kun jij ze steeds veilig bij de school afzetten? Kijk goed uit voor andere auto's en rij niet over de stoep.

0 / 10
London Cabbie

Leuk Spelletje waar je een taxichauffeur bent in London. Je klant komt pas tevoorschijn als je netjes geparkeerd staat. Kijk uit voor wegversperringen en passerende autos.

8 / 10
Autobaan

In dit spelletje bestuur je de rode auto. Ontwijk alle andere auto's op de weg en hou dit zo lang mogelijk vol.

8 / 10
Car Eats Cars 3: Twisted Dreams

Probeer de andere auto te redden. Kun jij de diamantjes verzamelen en langs de hindernissen komen? De andere auto's proberen je ook aan te vallen.

0 / 10
Turbo Rally

Race zo snel mogelijk over het parcour en probeer de snelte tijd voor te zijn. Koop na je race upgrades.

8 / 10
Truck Monsters

Race over de weg met je dino in een auto. Kun jij alle andere dinosaurussen inhalen? Van dingen breken krijg je extra nitro-boosts voor meer snelheid!

8.4 / 10
Unpark Me

Je coole sportauto staat totaal ingebouwd door de andere auto's op het parkeerterrein in Unpark Me. Kijk goed naar iedere puzzel en ontdek hoe jij het snelste het terrein af kunt komen. Des te minder zetten je maakt, des te meer punten je scoort. Rol de andere auto's en de lange vrachtwagens opzij om een pad naar de uitgang vrij te maken.

0 / 10
Steampunk Rally

Rij met je ouderwets voertuig over alle andere machines en machine onderdelen heen. Een hoop onderdelen bij elkaar maar zorg dat het heel blijft en dat je niet valt.

8 / 10
Dynamite Blast 3

In dit spelletje moet je steeds de brug opblazen. Zet de bommen neer en wacht tot de auto's en andere wagens op de juiste plek op de brug staan. Blaas alles dan op!

8 / 10
Sprint Club Nitro

Rij over de weg met je raceauto en haal al je tegenstanders in terwijl je door het bos, de stad, en de woestijn scheurt in dit leuke racing spelletje!

8 / 10
Dynamite Blast Bridge Destruction

Blaas de balken van de brug op om de verschillende taken uit te voeren. Soms moet je de auto's laten crashen, en soms moet je ze juist verder helpen. Waar kun je de bommen het beste plaatsen?

6 / 10
Speed Racer

Race over het parcours met de auto. De auto zweeft net boven de baan maar zorg ervoor dat je wel boven de baan blijft.

8 / 10
Traffic City

Probeer alle auto's door het level te laten gaan zonder te botsen. Jij kan de stoplichten regelen, maar laat de auto's niet te lang wachten.

8 / 10
Boost Up Your Car

Zorg ervoor dat je de auto pimpt zoals je dat zelf wilt. Je kan van alles veranderen aan de auto. Kan jij ervoor zorgen dat die er super mooi uitziet?

8 / 10
Risky Trip

Risky Trip is een leuk en verslavend spelletje waarin je kunt kijken of jij een talent hebt voor stunt-rijden. Rijd over een hindernissenbaan vol gevaren en probeer bij de finish te komen om nieuwe levels vrij te spelen. Houd de juiste snelheid aan om de heuvels op te komen en over de ravijnen en stekels heen te springen. Als je timing niet goed is ga je onderuit!

0 / 10
Go Kart Manager

De titel zegt al genoeg. Je bent een manager van de Go Kart. Beheer de wagens en racen maar.

8.1 / 10
Rage Truck 3

Rij rond met de rage truck en sloop alles dat je onderweg tegenkomt. Ram iedereen uit de weg, veroorzaak explosies en zorg voor absolute chaos in de stad.

8 / 10
Rural Racer

Race 1 op 1 tegen de computer of in multiplayer modus op een racebaan in het platteland. Kun jij je tegenstander voor blijven en als eerst de finish lijn passeren?

8 / 10
3D Urban Madness

Race met de auto door de straten en probeer alle objecten te ontwijken. Haal andere auto's in en finish als eerste.

8 / 10
Crash Town 2

Plaats de juiste borden langs de weg in Crash Town zodat de auto's daar niet bij elk kruispunt tegen elkaar knallen.

8 / 10
Park a Lot

Kun jij de auto's op de juiste plaats parkeren? Vind de juiste parkeer plek en rij je auto er netjes in. Zorge ervoor dat je niets of niemand raakt onderweg!

8 / 10
Skid Cars

Race rond het circuit in je kleine rode raceautootje in het spelletje Skid Cars. Er rijden nog drie andere auto's op de baan, maar dan in de tegenovergestelde richting. Kun jij snel de andere rijbaan in glippen om ze te ontwijken wanneer je ze tegenkomt? Eerst rijden de andere auto's nog als een team achter elkaar, maar als snel gaan ze dwarsliggen en gaan ze afzonderlijk van rijbaan wisselen...

0 / 10
Ultimate Drag Racer

Een ultiem drag race spelletje. De truuk is om op de juiste momenten van versnelling te wisselen. Als je dit niet doet dan win je de race niet.

8 / 10
Model Cars Racing

Rij met je mini auto's door het huis. Klik of je in je eentje of tegen de computer wilt racen. Kijk wel uit voor plakkerige jamvlekken!

8 / 10
The Smurfs Handy's Car

Help de smurf de auto in elkaar te zetten. Plaats de onderdelen op de auto maar doe het wel in de juiste volgorde.

8 / 10
Super Taxi

In dit klassieke Taxi Spelletje moet je je klanten netjes vervoeren. Verdien geld door munten te vinden en door je klanten voor de juiste deur af te zetten. Veel succes!

8 / 10
Road Crisis

Regel het verkeer in dit spel door aan de verkeerslichten te sleutelen. Zorg dat het verkeer blijft gaan en laat de autos niet te lang onnodig wachten.

8 / 10
Turbo Drifters

Kun jij alle andere autos verslaan in deze race? Haal iedereen in en rij als eerste het hele circuit uit. Kun jij als eerste over de eindstreep racen?

8 / 10
Speed Racer HD

Speed Racer HD is een leuk en spannend race spelletje waarin je over een lange weg rijdt die door een woestijnlandschap loopt. Kun jij alle andere auto's op de weg voorbij sjezen zonder op ze in te rijden? Voorkom ongelukken en probeer zo snel mogelijk zo veel mogelijk afstand af te leggen. Kijk ook uit dat je niet van de weg schiet.

0 / 10
Goud Karretjes

Pak al het goud met het goud karretje en zorg ervoor dat het goud veilig aan het einde van het level komt.

8 / 10
Porsche Puzzel

Maak de puzzel van de porsche. Je krijgt elke keer een ander plaatje en moet proberen steeds weer alle stukjes op hun plaats te leggen.

8 / 10
Madness On Wheels

Schiet alle andere voertuigen op de weg. Jouw jeep is uitgerust met een groot geweer. Zorg ervoor dat niemand je raakt.

6.5 / 10
Stunt Master

Kan jij de echte stuntmaster worden. Kies je voertuig en zorg dat je het level overleeft. Zodat je bij de filmploeg komt en zo speel je het level uit.

8 / 10
Caravan Achteruit

Simpel parkeer spelletje. Rijd met je caravan of vouwwagen en parkeer deze op de camping.

8 / 10
Monkey Taxi

De snelste taxi chauffeur van Londen is een aap. Rijd als een malle met je auto door de stad en haal je passagiers op, maar kijk wel uit voor de politie. Die willen je namelijk van straat halen!

7.9 / 10
Tower Machines

Je moet zorgen dat er geen enkele vijandige truck het einde van de weg bereikt. Bouw allemaal torens op strategische plekken langs de weg om alle wagens er af te knallen!

6 / 10
Car Crossing

Er is een heel gevaarlijk kruispunt waar steeds ongelukken gebeuren. In Car Crossing ben jij toegewezen om te voorkomen dat er nog meer botsingen ontstaan. Telkens als er meerdere auto's op de kruising afstevenen moet jij er snel een of meerdere aantikken. Deze auto's scheuren ineens snel vooruit. Kies wel de juiste auto's, anders maak je de chaos juist alleen maar erger!

0 / 10
Zombies Rammen

Rij met je auto door het level en probeer zoveel mogelijk zombies te raken. Kan jij ervoor zorgen dat je ze allemaal uitschakelt?

8 / 10
Parking Lot

Parking Lot is een parkeerspel klassieker. Parkeer je auto op de juiste plaats voordat je tijd om is.

8 / 10
Parking Perfection 3

De eerste twee delen van de Parking Perfection serie waren ter oefening voor deze uitdaging: haal je parkeer examen in dit derde deel! Veel succes!

8 / 10
Freeway Fury 3

Spring van de ene auto op de andere. Trek de bestuurder er uit en ga zelf achter het stuur zitten. Rij vanalles kapot. Als je je eigen auto in de fik zet kun je snel weer naar een andere overspringen, maar spring niet mis!

8 / 10
Milk Run

Probeer zoveel mogelijk melk naar de andere kant te krijgen. De melk ligt achterin de wagen dus let op dat je niet te hard over de hobbels gaat.

8 / 10
Car Yard

Zorg ervoor dat je auto niet op de schroothoop wordt gegooid. Kijk uit voor de vijandige auto's. Klik snel en ontwijk alle aanvallen en obstakels.

0 / 10
Parking Zone

Zorg dat alle auto's in hun eigen vak komen te staan. Je kan het herkennen aan de kleur. Klik op de auto om hem naar het lege vak te laten rijden.

8 / 10
Offroad Madness

Race in je auto over het parcours heen. Pak onderweg genoeg extra tijd om zo bij het einde van het level te komen. Zorg dat je niet onderste boven terecht komt want dan ontploft je auto!

8 / 10
Road of Fury 2 Nuclear Blizzard

Rij door een gevaarlijke wereld vol bandieten op de weg. Verzamel onderweg vrienden en steeds meer auto's met steeds betere wapens die je ook kunt upgraden na elke rit.

0 / 10
Strongest Truck

Rij met je truck over het parcours heen. Zorg ervoor dat je je lading bij je houdt terwijl je aan het rijden bent en ook niet omslaat of crasht met je vrachtwagen.

8 / 10
Parking Lot 2

Rij rond op de parkeerplaats en zet je auto keurig op de juiste plek voordat je tijd om is. Veel succes!

8 / 10
Jelly Truck

Rij met de vrachtwagen van gelei door het level. Kun jij het einde halen? Alles wiebelt een beetje. De truck zeker, maar ook de grond waar je over rijdt.

6 / 10
King Of Drift

Speel hier 1 van de beste drift spelletjes die er zijn. Je hebt keuze uit veel levels, auto's en niveaus. Het is een spel wat erg goed reageert op de besturing en waar je echt goed mee kan driften door de bochten.

8 / 10
Zoo Transport

Breng alle dieren naar de dierentuin. Je moet de dozen met dieren vervoeren maar sommige dieren zijn erg druk in de kisten dus zorg ervoor dat je rustig rijd en dat de dieren niet van de wagen vallen.

8 / 10
Truckster

Pak de lading op met je truck en kom veilig aan het einde met de lading. Daar mag je de lading lossen in een bak. Kan jij genoeg lading meenemen om het level uit te spelen?

8 / 10
Car Line

Teken een lijn van je auto naar de parkeerplaats en klik op GO. Wees voorzichtig met het tekenen van je lijn en kijk uit voor de andere autos.

7.8 / 10
Pack it Up

Hoe kun je het beste alle spullen die je mee wil nemen op vakantie in de achterbak van je auto passen? Kijk goed, want het past allemaal maar net. Weet jij alles er toch in te werken?

0 / 10
Killer Trucks

Race met de politie auto door het level. Maak onderweg alles kapot wat je tegenkomt en laat je eigen auto heel. Haal wel altijd het einde van het level.

7.9 / 10
Crash Test Launcher

Race met je auto en rij tegen de muur aan om je auto te worden uit geslingerd om zover mogelijk te komen. Stuur goed in de lucht en probeer van alles te pakken en dingen up te graden.

8 / 10
Custom Cars

Nog een pimp-my-ride game. Plaats een mooie spoiler op je wagen. Verander de kleur, de wielen, pas vanalles aan of van deze saaie bak een droomauto te maken!

8 / 10
Name That Car

Kan jij snel raden welke auto het is? Klik de vakjes open en raad de auto. Hoe minder vakjes je openmaakt hoe meer punten je krijgt.

8 / 10
Destroy More Cars

Geef gas met de auto en spring over de schans. Daarna moet je proberen de andere auto's te raken en zoveel mogelijk te slopen.

8 / 10
Vredestein Racer

Kies de juiste banden en cross over de verschillende parcours.

8 / 10
Wheely 3

Ga met Wheely op zoek naar benzine. Zijn vriendinnetje heeft er nog zo om gevraagd, maar de benzine lijkt overal op te zijn... Hoe kan dat?

8 / 10
4 Wheel Madness

Race naar de finish en crush ondertussen wat auto's. Houd vooral ook rekening met het evenwicht van je wagen in 4 Wheel Madness.

8 / 10
3D Car Racing Deluxe

Race lekker met je zelf gekozen auto over de parcours heen. Mooi gemaakt spel waarbij je wel moet proberen je tegenstanders te verslaan. Probeer niet van de baan te raken.

8 / 10
Drag Race Demon

Doe mee aan de drag races om geld te verdienen zodat je je auto kunt opschroeven en pimpen met nieuwe banden en krachtige motoren.

8 / 10
Trafficator

Zorg ervoor dat de auto's veilig het einde van het level bereiken. Probeer ze dus te laten stoppen voor personen die over steken of voor andere auto's!

8 / 10
Reincarnation

Volg het klik en vind avontuur waarbij je in een auto begint.

8 / 10
Gangster Runner

Ga op weg met de gangster runner. Parkeer de auto en vlucht voor de politie is een klein onderdeel van wat je allemaal moet doen.

8 / 10
Mountain Rescue Driver 2

Rij met de truck door de bergen en probeer iedereen te redden. Rij goed en laat de auto heel.

8 / 10
Rich Cars 3

Race door het level met de auto en probeer genoeg geld the verdienen om een betere wagen te kopen.

8.1 / 10
Total Drift

Drift met je auto over het parcours en haal in elk level genoeg punten om door te mogen naar het volgende level.

8 / 10
Bank Robbers Mayhem

Je hebt allerlei schulden en moet de bank beroven om je duistere en gevaarlijke schuldeisers terug te betalen. Kies een auto en steel zoveel mogelijk geld. Zorg dat de politie je niet weet te pakken.

0 / 10
DragRacer V2

Koop een wagen, customize hem en race in een dragrace. Verdien geld voor betere wagens! Des te beter je wagen, des te meer geld er te winnen valt in de race.

8 / 10
Parking Frenzy

Parkeer je auto lekker snel en zonder te botsen. Hoe snel kan jij alle levels uit spelen?

8 / 10
Potty Racers

Stap in je wagen en race de heuvel af. Hoe verder en hoe hoger je komt hoe meer punten je krijgt om zo weer betere wielen te kopen of een betere uitlaat. Koop ook raketten om jezelf onderweg hoger te schieten. Doe onderweg mooie trucs om zo meer punten te halen.

8 / 10
Freeway Fury

Spring van auto naar auto en zorg dat je niet op de snelweg valt. Ga langzaam rijden en spring dan naar voren, links of rechts.

7.9 / 10
Fix It Up Worldtour

Je kan kiezen tussen een aantal opties, auto's verkopen, repareren en meer. Kies het en probeer alle missies zo te halen.

8 / 10
Glamour Parking

In dit spel ben je de ongelukkige portier die alle autos van de celebrities die in het hotel verblijven moet parkeren. Maak geen enkel krasje op de autos, anders ben je je baan kwijt.

7.9 / 10
Mad Trucker 2

Rij met de truck door het level. Bots niet tegen andere auto's en zorg ervoor dat je genoeg benzine hebt terwijl je aan het rijden bent.

8.1 / 10
Hell Cops

Rij met de politieauto zoveel mogelijk kapot en rij zoveel mogelijk mensen over. Haal punten en speel zo de levels uit.

8 / 10
Bus Rampage Tour

Rij met je bus tegen het verkeer in maar ontwijk wel zoveel mogelijk tegemoet komend verkeer. Kijk ook uit voor de olievlekken want dan ga je slingeren. Hoe ver kom jij?

8.1 / 10
Park Master

Stuur de auto naar de parkeerplek die staat aangegeven. Zorg dat je geen andere auto's raakt en de auto perfect parkeert.

8 / 10
Vehicles

Probeer elke keer alle zwarte auto's van de platforms te krijgen. Je kan de auto's laten rijden en zo andere auto's eraf laten duwen. Stop wel weer optijd.

8.1 / 10
Rock Transporter

Pak alle edelstenen en vervoer ze met je truck naar de andere kant van het level. Daarmee verdien je geld en kan je je truck upgraden

7.8 / 10
Top Truck

Scheur met je monstertruck over deze trail. Verpulver de autos die je onderweg tegenkomt maar probeer wel enigzins in balans te blijven, want als je omslaat dan is het gadaan met je truck.

7.9 / 10
Mad Trucker

Rij met truck door de levels heen en probeer elk level uit te spelen. Je komt er snel genoeg achter wat de bedoeling is. Haal punten en verdien geld.

8 / 10
Safari Adventure

Spring met je auto en zorg ervoor dat je zoveel mogelijk sterren pakt. Maar elke auto heeft zijn eigen lijn met sterren dus klik steeds de juiste auto aan. Let op, je kan de auto ook naar links en rechts verplaatsen.

8 / 10
Robo Racing

Kies een transformer om de race mee te rijden. Kun jij alle andere auto's en motors neerschieten en genoeg geld verzamelen om nieuwe upgrades te kopen?

9.3 / 10
Monsta Truk

Lekker crossen in je Monster Truck. Pas op dat je niet crashed.

8 / 10
Ice Road Truckers

Race met je truck over het ijs en zorg ervoor dat je het einde haalt. Kijk wel uit dat je niet teveel botst! Pak onderweg ook extra benzine!

8.1 / 10
Traffic Trouble

Jij bedient de stoplichten en moet ervoor zorgen dat het verkeer lekker doorstroomt. Je kan steeds de stoplichten van rood naar groen of andersom zetten. Maak ook de auto's die kapot op de weg staan.

8 / 10
Coaster Racer

Race met je auto door het level. Gebruik de nitro om hoge snelheden te bereiken. Stuur om de andere auto's heen en bereik als eerste de finish.

8 / 10
Russische Truck

Ga met je truck op weg. Je mag de truck zelf maken. Jij bepaalt hoe zwaar die is en hoe groot de banden zijn. Probeer het wel goed aan te passen om het level en het einde te halen.

8 / 10
Drag Race Demon 2

In deze mooie drag racer moet je steeds je auto blijven upgraden om je tegenstanders voor te blijven. Kies wel de juiste upgrades en wissel op het juiste moment van versnelling.

8 / 10
Rough Roads

Probeer zoveel mogelijk steden te bereiken met de auto. Leg een afstand van 1000 af om door te gaan. De auto geeft automatisch gas, je hoeft alleen maar te sturen. Verlies de bagage niet.

8 / 10
Police Chase Crackdown

Race met de politie achter de gangsters aan. Rij lang genoeg tegen de andere auto's op en arresteer zo de criminelen. Kun jij er per level genoeg aanhouden?

8 / 10
Create-A-Ride

Pimp allerhande wagens! Je kunt vanalles aan deze auto's veranderen. Andere wielen, wieldoppen, kleur, of misschien wel een compleet ander model? Jij mag het helemaal zelf bepalen!

8 / 10
Road of the Dead 2

Rij rond en schiet zoveel mogelijk zombies. Je kunt ze ook met je auto aanrijden, maar soms klimmen ze dan op de auto! Stop ook her en der op upgrades en voorraden op te pikken.

8 / 10
Heat Rush

Racen met de auto. Rij op een mooi parcours en probeer binnen de tijd bij de finish te zijn. Als dat je lukt kan je andere levels vrijspelen. Lekker sturen en vergeet vooral je turbo niet te gebruiken!

8 / 10
Fish Truck 2

Rij met je truck door het level heen. Vanzelf zal je achter in je truck wat vissen krijgen. Alleen boven je vliegen wat vogels die de vissen gaan stelen. Kan jij ze allemaal uit de lucht schieten?

8 / 10
LA Traffic Mayhem

Zorg ervoor dat alle auto's lekker door kunnen rijden. je bediend het stoplicht en kan die steeds op groen of rood zetten. Kijk uit dat de auto's niet botsen.

8 / 10
I Love Traffic 2

Zorg dat al het verkeer lekker door kan rijden en niet te lang moet wachten. Maar zorg er ook voor dat er geen botsingen zijn.

7.8 / 10
Insurance Hunter

Verschillende wapens in verschillende racemissies. Help Stellios erdoorheen.

8 / 10
Traffic Challenge

Probeer alle auto's veilig het level uit te laten rijden en dat kan jij doen door de stoplichten op rood of op groen te zetten.

8 / 10
Bust A Taxi

Rijd in dit taxi spelletje zoveel mogelijk mensen over. Repareer zo nu en dan je auto.

8 / 10
Car Eats Car 2 Mad Dreams

Upgrade je auto elke keer nadat je een race hebt gereden om zo de beste te worden.

8 / 10
Ho-Pin Tung Racer

Race in dit Formule 1 Spelletje tegen verschillende landen. Maak een pit-stop waar nodig. Lekker hard door de bochten scheuren. Hoe hoog eindig jij in the race?

8 / 10
Mad Monday

Laat je helemaal gaan in die road rage spelletje en ram alle medeweggebruikers van de weg. Je kunt ze ook kapot schieten, wat alleen maar eerlijk is sinds ze ook op jou gaan schieten na een tijdje.

8 / 10
Truckster 3

Vervoer alle blokken en dozen naar de andere kant van het level. Zorg dat de dozen er niet uitvallen en koop met het geld een betere truck.

8 / 10
Bart Factory Truck

Verplaats de vrachtauto met alle spullen erin. Zorg er wel eerst voor dat alles op de juiste plek ligt en verlies onderweg de lading niet.

8 / 10
Splash And Dash

Race in dit F1 Spelletje. Zet een snelle ronde op de klok, ook al start je niet van pole position. Lekker over het cirquit scheuren in Splash and Dash!

8 / 10
Buggy Bricks

Rij met het wagentje door het level en probeer alle blokken die je kapot moet schieten, kapot te schieten.

8 / 10
Fwg Pursuit

Blijf uit de handen van de politie en verzamel zoveel mogelijk zakken geld met je auto. Bots niet teveel en raak de politie wagen niet anders gaat je auto kapot en wordt je gepakt door de polite.

8 / 10
Mafia Driver

In dit spel moet je de mafia infiltreren door als chauffeur aangenomen te worden. Laat je kundigheid met de auto in de parkeerplaats zien door alle X tekens te raken binnen de aangegeven tijd.

8 / 10
South Beach Parking

Parkeer je auto op het juiste deel van het strand. Dat deel staat aangegeven. Hoe snel kan jij het?

8 / 10
Truck Launch Maniac 2

Probeer met de auto zo ver mogelijk te komen. Koop zoveel mogelijk upgrades en vooral de raket.

8 / 10
Extreme Trucks II

Rijd met je monstertruck door de Amerikaanse staten in deel 2 van Extreme Trucks. In 9 levels scheuren met je monster truck.

8 / 10
Hemi Hurling

Geef gas en trap dan op de rem om auto's zo ver mogelijk te slingeren.

8 / 10
Monkey Kart

Racen tegen de verschillende tegenstanders met je aapje in dit race spel dat het uiterlijk van een trail spelletje heeft. Spring over de obstakels en gebruik de extras die je oppikt om je tegenstanders te dwarsbomen.

8 / 10
Supersonic Speeders

Race met de auto over het parcours heen en probeer als eerste te eindigen! Let er wel goed op dat je nergens tegen aan botst.

8 / 10
Big Truck 2

Race met je truck van boerderij naar boerderij naar boerderij en vervoer de spullen die je meekrijgt. Let op want het parcours kan hobbelig zijn en zo je lading verliezen.

8.1 / 10
Chase 2000

Verzamel alle bollen die over de weg verspreid zijn. Straal ze je auto in en rij door naar de volgende. Kijk uit voor de andere auto's. Om schade aan je auto te repareren kun je de steeksleutels pakken.

7.2 / 10
Crazy Shuttle

Pik de studenten op en zet ze weer af. Doe het wel voor de tijd om is. Kun jij ze znel genoeg oppikken en droppen? Voor voetgangers hoef je niet te remmen.

8 / 10
Extreme Trucks

Rijd met je monstertruck over deze trails. Zorg dat je niet ondersteboven komt te liggen om klem komt te zitten. Vooral om op en langs de lift te komen vergt enige precisie.

8 / 10
Snow Drift Racing

Snow Drift Racing zorgt voor de ultieme drift experience! Waar anders dan in het sneeuw kan je zo goed driften? Maak te gekke bochten en scoor de beste tijd!

8 / 10
Highway Madness

In Highway Madness speel je een chauffeur die allerhande louche zaken moet opknappen. Verdien genoeg geld en verbeter je auto of koop een nieuwe!

8.4 / 10
Drag Racer

In dit Drag Race spelletje moet je alle andere autos voor blijven. Je doet dit door precies op het goede moment te schakelen. Des te dichter je op de witte SHIFT GEAR lijn zit des te sneller je auto zal rijden.

8.1 / 10
Park Master 3

Parkeer de auto op de juiste plaats. Ontwijk de andere auto's en bots nergens tegen aan om veilig het parkeervak te bereiken.

8 / 10
Winter Drift

Zoek de juiste parkeerplaats in de sneeuw. Je kan lekker driften met je auto en zorg ervoor dat je op de juiste plaats parkeert.

8 / 10
Fish Truck

Probeer met je truck vol vis zo hard over de weg te rijden dat de vogels die je vissen willen pikken je niet bij kunnen houden. Je mag de vogels ook neerknallen als hard genoeg rijden even niet lukt.

8 / 10
Mafia Driver Killer

Na de gebeurtenissen in Mafia Driver zijn de zaken uit de hand gelopen. Rijd de nodige getuigen grofweg over terwijl je de bull's-eye icoontjes door de stad volgt. Als je er even geen ziet, blijf dan gewoon de weg volgen.

8 / 10
Mega Bus

Race met de bus over de weg heen. Je bent aan het racen tegen 1 andere bus en moet ervoor zorgen dat je eerder bij de finish bent. Stuur goed en raak geen obstakels.

8 / 10
Car Chaos

Zorg ervoor dat er geen botsingen komen op de kruising. Jij kan de auto's een boost geven waardoor ze wat sneller gaan en moet er zo voor zorgen dat niemand op elkaar botst.

8 / 10
Super Racer

Rijd alle trails helemaal uit in je monstertruck zonder te crashen of om te slaan. Elke missie is niet weer iets moeilijker, met stijlere heuvels en afdalingen, en meer kuilen om in te vallen.

8 / 10
Parking Perfection 4

Oefen je parkeerkunde in dit Mousebreaker spelletje. Parkeer je auto netjes in. Zorg dat je in de vroege levels ook steeds goed je best doet, want het wordt steeds moeilijker.

8 / 10
Rock Transporter Truck

In dit spelletje moet je proberen alle stenen te vervoeren met je vrachtwagen. Kun jij met het geld dat je zo verdient je truck upgraden? Het wegdek wordt namelijk steeds hobbeliger!

0 / 10
Wheely 2

Wheely de auto heeft een meisje gespot. Helaas moest ze er voor de autoshow meteen vandoor. Help Wheely haar terug te vinden.

8 / 10
Rally Portugal

Rij over een zandweg in Portugal en probeer de bomen langs de weg te ontwijken. Het lijkt alleen weg of je heel Portugal moet doorkruisen om een einde aan dit parcours te zien...

8 / 10
Highway Drift Racing

Race zo snel mogelijk over het parcours zonder al te veel schade op te lopen bij het driften.

8 / 10
Congestion Chaos

Rij met je auto door London heen en bezorg zo veel mogelijk pakjes zonder te worden gepakt! Ontwijk de beveiligingscamera's en de andere auto's.

8 / 10
Ambulance Rush

Probeer met je ambulance zoveel mogelijk mensen aan te rijden. Je rijdt over heuvels en langs huizen maar zorg ervoor dat je zoveel mogelijk raakt.

8 / 10
Eigtheen Wheeler 2

Rij met je vrachtwagen over de terreinen heen en zorg ervoor dat je nergens tegen aan botst. Af en toe zal je ook met een aanhangwagen moeten rijden.

8 / 10
Chrome Missions

Race door het level en haal het einde. Ontwijk de dingen die op de weg liggen, reageer dus snel.

8 / 10
Speedway Challenge

Versla al je tegenstanders op de racebaan. Haal ze allemaal in en verdien genoeg geld om nieuwe, betere autos te kopen.

8 / 10
Crazy Mustang

Rijd in deze gepimpte mustang auto over de trails heen. Zorg dat je in balans blijft terwijl je over allerlei autos en trucks heen rijdt. Probeer een beetje vaart er in te houden, maar kantel niet om!

8 / 10
Goosehead Racing

Scheur de racebaan op in de auto die jij hebt geoptimaliseerd. Win je geinvesteerde geld terug in de drag race om verder te upgraden.

8 / 10
Kamikaze Race

Besuur de auto en hou het zo lang mogelijk vol op de snelweg. Zorg dat je niet botst en dat je auto dus heel blijft. Hoe lang hou jij het vol in kamikaze race?

8.1 / 10
Big Monster Truck

Rijd met je monstertruck over deze trails. Er staat je maar weinig in de weg in de eerste paar levels. Druk op shift voor een turbo boost en scoor extra punten door flips en hoge sprongen te maken.

8 / 10
Freeway Fallguy

Er staat iemand voorop je auto en die moet je proberen daar te houden. Stuur dus goed en zorg dat die er niet vanaf valt. Haal onderweg wat bonuspunten!

8 / 10
Burning Horizon

Race met je auto over het parcours door de stad heen. Je bent aan het racen tegen andere auto's. Kan jij alle auto's inhalen en dan als eerste over de finish komen?

8 / 10
Red Car

Rijd met je rode auto met enig tempo over het wegdek, want je hebt niet zoveel tijd. Maar rijd niet te roekeloos, want kom maar een milimeter van de weg af en je explodeert! Ontwijk de randen van de weg bij hoge snelheid in Red Car!

8 / 10
Road Trip

Road Trip gaat over hoe een rampzalige reisvakantie toch leuk kan zijn. Alles gaat fout: file's, UFO landingen etc. Maar ondanks alles kan jij het aan met jouw speciale wagen die kan varen, vliegen en rijden!

8 / 10
Pipol Smasher

Zorg dat je alle mensen aanrijd met de auto's en dat de auto's in het level blijven. Klik op de auto om hem te laten rijden en klik nog een keer om de auto te stoppen.

8 / 10
Speed Racer Meteoro

Race over de baan heen maar blijf goed opletten. Want de baan heeft geen zijkanten en je kan dus zo naar beneden vallen. Spring over de juiste dingen heen en race je rondjes!

8 / 10
Ambulance Frenzy

Race met de ambulance door het level en probeer aan het einde te komen zonder om te slaan. Maak genoeg vaart voor wat jumps! Als je aan het einde bent zal je de patient terug moeten brengen.

8.1 / 10
Drivin Donuts

Rij met je auto en maak mooie strepen op de weg. Je kan slippen met de spatiebalk. Ze vragen vaak of je een donut wilt slippen. Dus maak mooie rondjes op te weg.

8 / 10
Pedestrian Killer

Slechte dag? Reageer het lekker af op de voetgangers in dit spel. Race rond het scherm met je auto en laat geen enkele voetganger ontsnappen!

8 / 10
Deady Race

Rij over de weg en ram alle andere auto's er af of tegen elkaar aan. Je kunt ook de voetgangers aanrijden voor extra geld. Verzamel de power-ups om op het einde van de levels de bazen te verslaan, en verzamel het geld om tussen de levels door upgrades to kopen.

8 / 10
Maffia Rijles 3

Rijd door de stad en verzamel de muntjes. Zorg wel dat je niet van de weg raakt en ook geen andere autos raakt. Als je auto wordt gestolen, ga dan op voet opzoek.

8 / 10
Heavy Tow Truck

Kun jij een grote vrachtwagen besturen? Rij met je grote truck door de stad. Volg de pijl en parkeer de truck aan het eind van de route netjes in het vakje. Moeilijker dan het lijkt.

7.7 / 10
Trollface Quest 3

Het beroemde schilderij de Trolla Lisa is uit het museum gestolen. Je moet in je auto achter de dief aan racen, maar kijk uit voor de vallen!

8 / 10
Mickey And Friends Super Racer

Kies een auto van Mickey of van 1 van zijn vrienden. Zorg ervoor dat je auto lekker snel vooruit gaat en je onderweg de juiste dingen pakt.

8 / 10
Street Runner

Race over de snelweg. Natuurlijk mag je weg vaart maken, maar het is belangrijker heelhuids de finish te bereiken. Kijk uit voor de wegversperringen, de overstekende treinen en vrachtwagens, en voor de andere autos die je graag uit de weg rammen.

8 / 10
Dune Buggy

Rij door de duinen met het wagentje en probeer de juiste blokken allemaal kapot te schieten.

8 / 10
Ben10 Car Scene

Maak er een mooi plaatje van. Je kunt Ben 10 en andere personages uit de serie in het plaatje zetten, en ook een paar mooie Ben 10 alien autos!

8 / 10
Park a Lot 3

Vind het juiste parkeervakje en zet de auto's netjes binnen de lijnen in het gratis spelletje Park a Lot 3! Zorg dat je de auto's niet beschadigt, anders zou je nog wel eens je baan als parkeerbediende kunnen verliezen! Rij zo snel als je kan!

10 / 10
Polly Pickup Party

Polly's feestje kan bijna van start. Ze hoeft alleen nog eerst vier van haar vrienden op te halen. Volg de pijl rechtsonder en vindt al Polly's vrienden en breng ze naar de Mall waar heet feestje plaatsvindt.

8.3 / 10
Street Drifting

Race door de stad en drift hevig door de bochten in dit race spelletje. Zorg dat je je draai optijd inzet, anders schiet je zomaar je afslag voorbij. Het kan ook behoorlijk de weg versperren wanneer iedereen tegelijk door de eerste paar bochten vliegt. Zorg dat je vooraan blijft!

8 / 10
Smart Car Drive

Race met je smart door het level en zorg ervoor dat je zo snel mogelijk bij de finish komt. Verzamel de muntjes en sla niet om.

8 / 10
Zombie Safari

Je staat op de auto en moet iedereen neer schieten. Doe het snel want anders maken ze de auto kapot. Let op, want het zijn zombies en die gaan niet zomaar dood.

8 / 10
Rich Cars

Probeer in elk level veel punten te halen en de auto veilig naar het einde te rijden.

8 / 10
Snelweg Gevecht 1

Snelweg Gevecht 1 toont het spannende verhaal van twee hippies die op weg zijn naar een festival. Zorg ervoor dat ze er zonder ongevallen komen. Probeer er ook voor te zorgen dat iedereen behalve andere hippies niet voorbij je komen. Succes!

8 / 10
Ballet Parking

In dit spel ben je The Red Guy uit de tekenfilm serie Cow and Chicken. Gebruik jouw auto om de andere autos de juiste parkeervakjes in te rammen.

8 / 10
Jump Gear Random

Rij met je karretje over het zand en door het water heen. Zorg ervoor dat je lekker snel gaat en veel bonussen pakt. Gebruik die bonussen dan ook goed!

8 / 10
Pet Truck

Zorg dat je alle dieren veilig naar de andere kant van het level brengt. Zet ze achterin de truck en probeer het parcours af te leggen zonder ze te verliezen.

8 / 10
Motor Beast

In dit spelletje moet je over alle hindernissen rijden met je truck. Je begint met een oude roestbak, maar spaar munten zodat je hem helemaal kunt opknappen.

8.5 / 10
Vintage Carbon

Je bent een dief en je doel is om klassieke auto's te stelen in Vintage Carbon.

8 / 10
Drugs Escape

Rij op de snelweg en wissel steeds van baan om de drugs en de jerry cans met brandstof te pakken. Zorg dat je de andere autos niet raakt, want dit kan je auto flink beschadigen. Wat is jouw high score?

8.2 / 10
Stiekem Weglopen

Probeer ervoor te zorgen dat niemand je ziet. Duik weg achter de schutting of achter de auto's en telefooncellen.

8.2 / 10
Zoo Truck

Breng alle boxen met dieren naar de andere kant van het level. Rij met de truck door het level en verlies de boxen niet.

7.6 / 10
Deliverance

Rij met je truck door de stad. Je moet op verschillende plekken pakjes ophalen om geld te verdienen. Probeer je truck wel heel te houden.

8.2 / 10
Super Rally Challenge 2

Rij met de auto's over het circuit en haal alle andere auto's in. Probeer in het midden van de baan te blijven, want je verliest snelheid als je er buiten raakt!

8 / 10
Acceleration 3D

Probeer alle andere autos in te halen en voor te blijven. Je kunt ook driften in de bochten. Blijf goed sturen, want de besturing luistert nauw.

8 / 10
Drift Battle

Drift door de bochten in Drift Battle!

8 / 10
Speed Breed

Race er lekker op los. Kies je eigen auto en pimp hem! Speel snel het level uit voor meer punten en hoe meer punten en hoe sneller je je auto kan maken. Sturen is best lastig want je moet zelf weer tegensturen.

8 / 10
Drift Battle 2

Drift hard door alle bochten op dit race circuit. Je kunt in je eentje racen en de snelste tijd proberen neer te zetten, en je kunt ook battle style tegen de beste racer speler.

8 / 10
Kill All Zombies

Rij met je auto door het level en probeer alle zombies te doden. Zorg dat je ze goed raakt met je auto en dan het einde van het level haalt.

8 / 10
18 Wheels Racing

Rij met de truck en probeer als eerste over de finish te komen. Rij goed en probeer niet te botsen.

8 / 10
Desk Rally

Race over het bureau met de autootjes en probeer steeds als eerste over de finish te komen.

6.7 / 10
Highway Of The Dead

Race en rij zoveel mogelijk mensen aan. Probeer wel de auto heel te houden en de finish te halen.

8 / 10
Mini Jump Game

Neem een aanloop en spring de Mini Cooper in. Herinner je je die scene uit Austin Powers nog waar hij de auto in springt en op de versnellingspook landt? Nou, dat is dus NIET de bedoeling. Probeer allerlei stunts, maar zorg wel dat je heenhuids in de Mini terechtkomt

8.2 / 10
Zombie Racing

Race met de zombies tegen elkaar. Kies een zombie + een auto en race tegen de andere zombies. Probeer altijd als eerste over de finish te komen.

8.2 / 10
Transporter Truck

Je bent aan het rijden in een truck en moet zorgen dat je elke lading naar het einde van het level brengt. Verlies het niet want dan moet je weer terug.

8.2 / 10
Web Training Car Chase

Kies een auto, dan een parcour en probeer als eerste over de finish te komen. Je bent aan het racen tegen 5 andere auto's! Kan jij iedereen verslaan?

8 / 10
Woodcutter's Hovoc

Zaag met je truck de juiste bomen om en volg de pijlen om het hout bij de boerderij af te leveren. Zorg dat je onderweg de dieren niet raakt met je vrachtwagen.

10 / 10
Landrider

Cross in je Landrider over het parcours. Water en modder inbegrepen.

8 / 10
Desert Rally

Lekker racen in de woestijn. Bots niet te veel, dan ontplof je.

8 / 10
Sonic Boom Town 2

Sluit je aan bij de babes van de Sonic Boom gang en race door de stad om de gebouwen van de vijanden van je gang te vernietigen met je geluids installatie. Koop upgrades met het geld dat je verdient.

8 / 10
Off Road Transporter

Pimp de auto, Zet de juiste banden eronder en zorg ervoor dat je zo snel mogelijk de finish haalt! Zo kan je de volgende levels vrij spelen en de mooie dames blij maken!

8 / 10
3D Extreme Rescue

In dit spelletje race je niet zomaar tegen andere autos maar tegen andere ambulances! Drift door de bochten, want zo spaar je voor een nitro boost!

8 / 10
Drifting Championship

Laat hier zien hoe goed jij kan driften. Rij het parcours en haal de meeste punten. Hoe beter jij slipt met je drift hoe meer punten je kan halen.

8.2 / 10
KGB Hunter

Red de wereld van de KGB. Wees snel en dapper!

8 / 10
Office Drive

Rij met je auto door het kantoor heen. Bots niet teveel en rij ook niet achteruit en probeer zo op elke verdieping het einde te halen.

8 / 10
Demolition Drifters

Weet jij hoe het voelt om mee te doen met een demolition derby? Speel de snelste slooprace game van Nederland!

8 / 10
Mickey Machine

Race met mickey en zijn auto over het parcours en zorg ervoor dat je als eerste over de finish komt. Let wel op dat je niet teveel raakt want dan zakt je snelheid gelijk.

8 / 10
Gorillaz Ontsnappinsrace

Ontsnap met de auto. Rij over de weg en ga opzoek naar de plek waar je heen moet. Je komt onderweg van alles tegen dus blijf opletten.

8 / 10
Thump

Rij met het busje over het parcours heen en zorg dat je binnen de tijd de rondes rijd. Het busje stuurt goed en reageert snel. Kan jij alle levels op makkelijk en moeilijk niveau uitspelen?

8 / 10
Mad Truck

Rij met de monstertruck door het level en probeer het eind van het level te halen zonder op zijn kop te gaan. Bedwing de bergen en kijk uit voor obstakels.

8 / 10
Big Truck 3

Racen maar met je big truck. Rijdt er lekker op los en pak lekker veel bonuspunten. Je kan ook bonuspunten halen met salto's maken.

8 / 10
Trooper Truck

Ga op weg met je truck en zorg ervoor dat je het einde van het level haalt. Je kan onderweg veel sterren verzamelen en zorg ervoor dat je niet omslaat.

8 / 10
Kaizen Racing

Ga op weg met je auto en zorg ervoor dat je elk rondje weer haalt. Je rijdt dan door de pits heen en dan kan je auto weer gemaakt worden. Kan jij de snelste tijd neerzetten?

8 / 10
Micro Racers

Race met het autootje over het parcours heen en probeer eerder te eindigen dat je tegenstanders. Je bent aan het racen tegen 3 andere auto's. Vergeet je nitro niet.

8 / 10
Wow What A Race

Race over het parcours heen met je auto tegen 3 andere auto's en probeer elke keer de gouden medaille te halen. Dat doe je door als eerste over de finish te komen. Veel succes.

8 / 10
Speed Warrior

Race over het parcour en probeer elke keer te winnen en zo geld te krijgen. Met het geld kan je weer betere auto's krijgen. Kan jij onverslaanbaar worden?

8 / 10
Pimp My Beautiful Car

Geef deze auto weer een prachtige uitstraling. Je kan de kleur kiezen en er van alles aan doen om jou droom auto te maken.

8 / 10
Desert Buggy

Race met je buggy door de woestijn. Stuur goed over de heuvels en spring op het juiste moment om het einde veilig te bereiken.

8 / 10
Apocalypse Transportation

Het lijkt wel het einde van de wereld. Alle mensen zijn gevlucht. Kun jij de kampen voorzien van voorraden en je truck ondertussen fixen en upgraden? Des te meer je vervoert, des te meer je verdient.

8 / 10
Santa Truck

Rij met de kerstman truck door het level en bezorg alle pakketjes aan de andere kant van het level. Wacht tot de cadeautjes zijn ingeladen en rij veilig.

7.3 / 10
The Flintstones Race

Race met de flinstone auto door het level en probeer aan het einde te komen.

8 / 10
Crazy Orks Racing

Race met je ork wagen. Zorg ervoor dat je bij het einde van het level komt zonder om te slaan. Kan jij de snelste tijd neerzetten?

8 / 10
Reach The Goal Racer

Race over het parcours heen met je race wagen. Je kan ook je nitro gebruiken om lekker hard te gaan. Zorg er wel voor dat je op de baan blijft en dus niet uit de bocht vliegt.

8 / 10
Highway Pursuit

In het land van eeuwige misdaad en hogesnelheids achtervolgingen is er een iemand die de wereld kan redden: Jij! Rij over de snelweg pak de leider in de rode auto op, maar let op: niemand is je vriend! Iedereen moet uit de weg voor gerechtigheid!

8 / 10
Chrash The Cars

Bots met je auto en zorg dat je alle andere auto's laat ontploffen en je eigen auto heel blijft. Vergeet niet de bonussen te gebruiken.

8 / 10
Smash And Dash

Zorg ervoor dat je zo snel mogelijk door het level heen gaat. Pak de munten onderweg en crash niet.

8 / 10
Mini Parking 3D

Kun jij alle auto's goed parkeren in de drukke straat? Kijk goed en vind de juiste parkeerplaats. Kun jij je auto er zonder al te veel schade mooi inparkeren?

8 / 10
Crash Bandicoot Racer

Blijf al je tegenstanders voor met Crash Bandicoot, uit de gelijknamige videospelletjes serie. Kun jij alle wedstrijden winnen?

8 / 10
New Car Net Racer

Standaard-racer die behoorlijk moeilijk te besturen is. Haal iedereen in en zorg dat je het snelst ben. Probeer wel op de weg te blijven rijden!

7.8 / 10
Car Pool

Rij met je auto over de pooltafel heen en probeer alle ballen te potten. Doe het snel zodat je een hoge bonus krijgt. Soms zullen er obstakels liggen maar probeer die te ontwijken.

8 / 10
Modifighters

Schiet op je tegenstanders als robot en race als auto in ModiFighters.

8 / 10
Box 10 Rally

Race met je zelf gekozen auto over de baan die je van bovenaf ziet en probeer als eerste te eindigen tegen de 3 andere auto's!

8 / 10
Urban Drift

Ga op weg met je auto en vervul een aantal opdrachten. Je kan ook tegen de tijd rijden alleen wordt het dan wel een stuk moeilijker. Oefen eerst even en probeer het daarna met tijd!

8 / 10
Lizzie Mcguire Turbo Racer

Race met het wagentje van Lizzie Mcguire over het parcours heen en versla alle tegenstanders. Pak onderweg wat bonuspunten en let goed op de weg.

8 / 10
USS Racing 2

Kies eerst een mooi ontwerp en de kleuren voor je auto en race er dan mee het circuit over. Je kunt ook onderweg wapens pakken en afvuren op je tegenstanders. Raas als eerste langs de finish!

8 / 10
N2O Rush

Race met je auto door het level en probeer eerder over de finish te komen dan je tegenstander. Let goed op de obstakels onderweg.

8 / 10
Milk Truck

Verplaats de auto met de melk door het level. Breng alle melk veilig naar de andere kant van het level, dus probeer voorzichtig te rijden.

8 / 10
Rock Transporter 2

Verplaats alle stenen naar de andere kant van het level. De stenen zijn allemaal wat waard dus probeer veel geld te verdienen.

8 / 10
Micro Motors

Race door het level. Alles is mini dus je zal op bijzondere plekken komen. Zo begin je namelijk op een roulette tafel.

8 / 10
Dead Paradise

De weg naar paradise. Onderweg zal je wel het 1 en ander aan moeten rijden.

8 / 10
Heat Rush USA

Race door de USA heen op de verschillende race circuits en probeer zo snel mogelijk over de finish te komen.

8 / 10
Turbotester

Je autokanon passeert allerlei Hot Wheels schanzen. Vuur je autos er op af om ze te testen. Je moet het wel goed timen, want sommige doelwitten staan verder weg dan anderen.

7.7 / 10
Freeway Fighter

Race over de snelweg heen en probeer niemand te raken en zolang mogelijk heel te blijven. Stuur goed en raak niet van de weg af.

8.3 / 10
M1 Championship Racing

Race met je auto tegen andere auto's! Als je wint krijg je geld om een nieuwe auto te kopen en je kan op andere parcours rijden. Kan jij de beste auto krijgen en het spel winnen?

8 / 10
Revenge Rider

Rij in je auto en schakel alle tegenstanders uit. De tegenstanders staan aangegeven met een rode cirkel om te auto heen. Kan jij iedereen uitschakelen voordat je zelf kapot bent.

8 / 10
Drift Runners

Race tegen wat andere auto's en probeer als eerste de finish te bereiken. Zorg ervoor dat je niet teveel botst en dat je niet van de baan raakt.

8 / 10
Driftrunners

Race met je autootje door het level heen en probeer steeds de opdrachten te vervullen. Zoals binnen de tijd finishen en veel slippen of lekker veel objecten raken.

8 / 10
Fastest Times Wins

Race door de levels en probeer steeds als eerste over de finish te komen. Kies de baan, poppetje en voertuig om te starten.

8 / 10
Street Speed

Kies je auto en race door de levels heen. Probeer steeds zo snel mogelijk over de finish te komen en natuurlijk wil je daar als 1ste zijn.

8 / 10
Global Gears

Race door het level en win. Koop betere auto's, upgrades voor auto's en probeer in elk level eerste te worden.

8 / 10
Exploderende Jeep 2

Stel de hoek van de steiger goed in en zet hem op de juiste afstand. Ram daarna je jeep zo hard mogelijk tegen de andere auto's aan. Probeer zoveel mogelijk schade te veroorzaken!

8 / 10
Counter Drift

Je kan kiezen uit sprint, parcours, of driften. Waar ben jij het beste in? Win van de andere 3 auto's en speel zo nieuwe auto's en nieuwe levels vrij!

7.7 / 10
Crash Classic

Zorg dat je als eerste eindigt om naar het volgende level te gaan. Niks raken!

6.3 / 10
Flugtag Racing

Race met je auto door het level en scoor met je sprong punten van de jury. Gebruik de punten om je auto mooier te maken, en verzamel de muntjes om upgrades mee te kopen.

7.3 / 10
Monster Truck Rampage

Rijd met je monstertruck door het veld en schiet op de vijandelijke auto's voordat ze jou beschieten. Verzamel het geld en de reparatie icoontjes om je pantser weer te repareren.

8 / 10
Sprint Race 3D

Race tegen een andere auto in een wereld van blokken. kijk uit voor de tegenliggers en de huizen en bomen. Krijg jij het voor elkaar om als eerste de finish over te komen?

8 / 10
Sandstorm

Race door de woestijn in je karretje. Race tegen anderen en upgrade je auto als je wint. Je glijd weg alle kanten op over het zand.

8 / 10
Jam XM

In dit race parcours spelletje race je met de blauwe auto. Zorg dat je je tegenstanders voorbij scheurt en lang genoeg de voorsprong weet vast te houden om als eerste over de finish te komen. Je kunt ook op je tegenstanders schieten.

8 / 10
Atomic Racer

Rijd over de weg met je auto en ontwijk de andere auto's en de politie radars. Je kunt de auto's ook opblazen met raketten. Je doel is om de vrachtwagen te stoppen die radioactieve stoffen vervoert.

8 / 10
Drive 'em Up

Race over de weg heen en probeer zo lang mogelijk te blijven level en zoveel mogelijk auto's kapot te schieten.

8 / 10
Ben 10 Jeep

Race over de velden en de heuvels en pak alle ballonnen. Gebruik de nitro boost voor extra snelheid en extra grote sprongen.Zorg dat je jeep niet omkiepert!

8 / 10
Parking Hooligan 2

Sloop zoveel mogelijk auto's en andere spullen. Schiet de auto een kant op en wacht op de klap.

8 / 10
Blast Driver

Het is een race tegen de klok want bovenop je auto ligt een bom! Kun jij alle obstakels ontwijken en de bomb squad op tijd bereiken? Haal het einde voordat je auto ontploft. Als je omslaat ontploft hij natuurlijk ook! Doe stunts voor extra tijd.

8 / 10
Super Car Parking 2

Probeer de auto achter elkaar goed in te parkeren. Je moet een aantal vakjes in beslag hebben genomen voor de tijd om is. Probeer de auto's niet al te veel te beschadigen.

8 / 10
Vengeance Rider

Neem wraak op de Skull Riders. Scheur de weg over totdat je een auto tegenkomt met een rode cirkel erboven. Dit is een doelwit. Ram deze auto van de weg of vind een ander manier om hem te leten crashen. Bovenin staat hoeveel Skull Riders je nog te gaan hebt.

7.6 / 10
Zombie Night Madness 2

De straat ligt vol auto's en andere zooi, en vooral zombies! Schiet alle zombies overhoop en probeer je eigen auto heel te houden.

0 / 10
3D Racing

Race tegen een aantal andere auto's en probeer het parcours als eerste af te ronden! Het is erg lastig bestuurbaar maar kan jij het onder de knie krijgen?

7.2 / 10
KiLLer Cars! 2

Simpel: scoor genoeg punten binnen de tijd door poppetjes omver te rijden. Rij zo hard je kan over de weg in dit autospelletje.

8 / 10
Krazy Kar 2

Speel verschillende racevormen in deze vermakelijke racegame. Klik spatie om te starten. Verzamel steeds de klokjes om de tijdslimiet nog iets uit te stellen.

8 / 10
Reach The Goal

Race naar het eind toe en bereik die als eerste. Je bent de rode auto en rijdt tegen 3 andere auto's! Vergeet niet je nitro te gebruiken.

8 / 10
Tune And Race

Pimp je auto en win de race. Je bent aan het racen over verschillende parcours. Geef je auto verschillende kleuren en lichten of bumpers. Kan jij al je tegenstanders verslaan?

8 / 10
Buggy Run 2

Rij met je buggy auto zo snel mogelijk naar het einde van het level voordat ze de bommen op je loslaten! Kijk onderweg wel uit voor explosies en pak genoeg reparatie om het einde te halen. De buggy is best snel en kan ook een leuke salto maken, Probeer dat ook eens!

8 / 10
VXR Racing

Kies je auto en race met je auto over het parcours heen. Je bent aan het racen tegen 1 andere auto en zorg ervoor dat je daarvan wint. Let wel goed op dat je niet uit de bocht vliegt.

8 / 10
Land Rider

Rij zo snel mogelijk het parcours af. Dit is echter niet zo maar een parcours, maar eentje waar race wagens niet thuis horen. Alleen een echte RangeRover of andere fourwheel drive kan dit parcours aan!

8 / 10
M1 Car Racing

Race tegen de computer, verdien geld en koop nieuwe auto's in dit leuke race spel!

8 / 10
Box10 Rally

Race met je auto door het level heen en zorg ervoor dat je van de andere 3 auto's wint. Je kan in het begin kiezen welke auto je wilt, kies je voor de snelheid of voor het betere sturen?

8 / 10
Winter Drift Game

Race met de auto's over het parcours en drift er op los. Zorg dat je niet uit de bocht vliegt.

8 / 10
Grand Truckismo

Race tegen allerlei andere trucks en scoor punten die je kunt gebruiken om je truck te upgraden. Kun jij ervoor zorgen dat jij steeds als eerste over de finish komt?

8 / 10
Physicar

Rij rond met de vreemde auto en pak alle muntjes. Je zal niet zo makkelijk crashen, want deze auto kan op beide kanten rijden.

8 / 10
Wash the School Bus

In dit spelletje kun je helpen de schoolbus weer helemaal schoon te wassen. De gele bus zit helemaal onder de modder en het stof! Krijg jij hem weer schoon?

8 / 10
Zombie Truck 2

In dit spelletje ben je op reis naar een veilige plek in een land dat door zombies is overspoeld. Kun jij vanaf je truck alle zombies neerschieten? Laat ze je niet pakken!

0 / 10
Dead Paradise Race 2

Race door het level in deze post-apocalyptische wereld. Kijk uit, want iedereen heeft het op je gemunt. Schiet de andere auto's overhoop en haal het naar de finish! Upgrade je auto zo vaak als je kan!

8 / 10
Toy Car Adventure

Er kruipen allerlei insecten rond in de kamer! Rij er met je speelgoed autootje tegenaan en overheen om ze allemaal te pletten!

8 / 10
Mini Cooper Wash

In dit spelletje heb je een oude Mini Cooper gekocht. Maar je moet je auto wel eerst helemaal opknappen. Als je daarmee klaar bent kun je je auto mooi verven en versieren.

8 / 10
Afterburner Highway

Kies een leuke kleur voor je auto en rij er de weg mee over. Haal alle andere auto's in door er langs te rijden of door er overheen te springen om de race op tijd te finishen.

8 / 10
Maffia Rijles 2

Rij door de stad en raak alle targets. Steeds wanneer je er een raakt verschijnt er een nieuwe. Verzamel ook het geld. Extra cash kun je krijgen door de voetgangers aan te rijden.

8 / 10
WebbliRacers

Kies je favoriete auto, geef hem een mooie kleur en race als nooit tevoren!

8 / 10
Extreme Rally 2

Race met de auto's over het parcours en probeer als eerste over de finish te komen. Stuur goed en blijf op de weg.

8 / 10
Disruptive Ride

Bereik het einde van het level voordat de aardbeving jou bereikt. En doe het ook binnen de tijd. Spring goed met de auto want er zijn veel obstakels.

8 / 10
King Of Sweden 2

Verdien veel geld met de auto door alles te slopen. Bestuur het auto, rij overal tegen aan en verdien geld voor upgrades.

8 / 10
Jeremy Clarkson Dress Up

Ben jij een fan van het TV programma Top Gear? In dit spelletje kun je presentator Jeremy Clarkson wat nieuwe kleren laten uitproberen.

8 / 10
Monster Truck Fever

Race met je monstertruck over het parcours. De autowrakken die er liggen, daar kun je makkelijk overheen knallen. Scheur iedereen voorbij in deze race!

8 / 10
Wreck Road

Rem hard en ram de andere auto's. Zo kom je vooruit in dit spelletje. Blijf de helicopter voor. Spaar geld om upgrades te kopen. Ook moet je een bepaald aantal missies afmaken om nieuwe upgrades te ontgrendelen.

8 / 10
Awesome Cars

Ram alles uit de weg met je auto. Voor stunts krijg je nitro boost brandstof. Het is nogal een wrak, maar spaar voor mooie upgrades. Hoe ver kan jij komen?

8 / 10
Max Torque

Kies een wagen en finish zo snel mogelijk. Simpel toch?

5 / 10
Rocky Rider 2

Rij rond in de gele truck en pak alle muntjes en bonus letters. Dat zal op het begin niet helemaal goed lukken. Maar met steeds betere upgrades haal je het wel!

8 / 10
Tornado Race

Race met de tornado door het level en zorg ervoor dat je als eerste over de finish komt. Probeer wel onderweg zoveel mogelijk te slopen.

9 / 10
Under Construction 2

De weg is opengebroken, probeer die plekken te ontwijken en de auto's die je moet hebben van de weg te duwen.

6 / 10
Circus Freaks Showdown

In dit spelletje rij je met de clowns over de weg. Leun uit het raam en schiet de andere circus acts. Kun jij de muntjes pakken en allerlei upgrades kopen?

9 / 10
Traffic Collision

Race over de snelweg met je auto. Ontwijk alle andere auto's en de vangrails zodat je op tijd langs alle checkpoints kunt scheuren zonder dat je auto in de fik vliegt in Traffic Collision!

0 / 10
Lil Racer 2

Race over de verschillende banen heen en kom zo aan het eind van het level. Je kan ook je boost gebruiken maar let goed op dat je niet van de baan raakt met je auto!

8 / 10
Ghost Racer

Race met je auto over de baan heen. Reageer snel want je kan niet zien hoe de baan gaat en probeer niet te veel buiten de baan te komen.

8 / 10
Primitive Rush

Probeer met de auto door de sneeuw aan het einde van het level te komen. Sla niet om en pak zoveel mogelijk bonuspunten.

8 / 10
High Speed

Rij met hoge snelheid door de levels en probeer in elk level aan het eind te komen. Bots niet teveel want je wilt die hoge snelheid vasthouden.

8 / 10
Space Colony

Probeer zonder botsingen over de weg te rijden. Ontwijk de auto's en haal de finish.

8 / 10
Vroomm

Bouw de weg voor de auto. Schansjes en bommen en probeer zo het autootje alle sterren te laten pakken en veilig naar de finish te sturen.

8 / 10
Forest Truck

Vervoer met je truck van alles door het bos heen. Probeer de lading in de truck te houden en zo het einde te halen.

8 / 10
Richard Hammond Dress Up

Ben jij een fan van het humoristische auto TV programma Top Gear? In dit spelletje kun je presentator Richard "Hamster" Hammond allerlei kleren laten uitproberen.

8 / 10
Winter And V12

Het heeft gevroren en het is glad op de weg. Ontzettend moeilijk sturen in de bochten dus. Kun jij ondanks dit alles nog altijd de andere autos voor blijven en de autorace winnen?

8 / 10
Rod Hots Racing

Race met je auto over de baan en probeer als eerste over de finish te komen. Met het prijzengeld kun je allerlei upgrades kopen om je auto beter te maken. Pak ook de nitro boost icoontjes voor extra snelheid!

8 / 10
Beach Crazy

Rij met je auto over het strand en sloop onderweg alles wat je tegenkomt. Kun jij alle drie de rode, blauwe, en gele reels pakken?

8 / 10
Illegal Drive Frenzy

Ram met je auto vanalles uit de weg terwijl je door de stad rijdt. Doe allerlei stunts and verzamel muntjes om upgrades voor je auto te kopen.

8 / 10
Village Car Race

Kun jij de andere auto's en bussen er allemaal uit rijden in deze race? Pak de nitro boosts en scheur iedereen voorbij!

8 / 10
Red Driver 4

Rij met je rode auto over de weg. Het is de bedoeling dat je de andere auto's ontwijkt en niet tegen dingen op botst!

8 / 10
An Ordinary Day

Ren over de weg richting je werk. Het is druk op de weg en er gebeuren steeds ongelukken. Spring overal langs en stop optijd.

0 / 10
Stunt Karts

Race over het pad met het aapje in de jeep. Kun jij alle gouden muntjes pakken en de finish bereiken? Pak alle muntjes en sloop je jeep niet!

0 / 10
SUV Driver Max

Rij met je truck over alle obstakels heen. Red jij het steeds tot the eindstreep zonder naar beneden te vallen?

6 / 10
Superhero Epic Battle

Kies je favoriete superhelden auto en rij ermee rond in de arena. Kun jij alle andere auto's uit de weg rammen en slopen? Blijf zelf wel heel!

0 / 10
Zombie Pickup Survival

Haal je vrienden op in de stad. Overal zijn zombies maar jij hebt een auto en een bunker. Rij zoveel mogelijk zombies plat en pik al je vrienden op. Kun jij ze veilig naar de bunker brengen?

10 / 10
PMG Racing

Kies een wagen en Race! Hoe ver kom je voordat je auto ontploft? Kijk uit voor de andere autos en de obstakels op de weg, dan kom je iets verder!

8 / 10
Gloomy Truck

Vervoer de lading met de truck. Verlies de lading niet onderweg en probeer binnen de tijd het einde van het level te bereiken.

8 / 10
Winning!

Je zit met charlie sheen in een auto en bent aan het racen. Jij stuurt en moet ervoor zorgen dat je alles pakt en iedereen omver rijd.

8 / 10
Rapid Machines

Kies de spelvorm racen, driften, schieten of poltie achtervolging en probeer overal te winnen. Stap in de auto en racen maar.

8 / 10
Red Racer

Race over het parcours en haal het einde van elk level. Ontwijk de auto's en zorg ervoor dat je binnen de tijd over de finish komt.

8 / 10
Bumpy Racer

Verplaats de truck in een hobbelig land. Probeer veilig aan het einde te komen.

8 / 10
Flash Sprint

Rij zo snel mogelijk door het level heen en probeer zo snel mogelijk de finish te halen. Laat jij je tegenstanders ver achter je liggen in dit race spel?

8 / 10
Crazy Wheels

Race met je zelfgebouwde auto door de levels en probeer de finish als eerste te bereiken.

8 / 10
Awesome Zombie Exterminators

Rij met je wagen zo hard je kan over de weg en maak zoveel mogelijk zombies af. Huur extra mensen in en upgrade je wapens en je auto om alle zombies dood te krijgen. Pak ook de power-ups op de weg!

8 / 10
Driving Warrior

Verzamel kogels en kijk uit voor de bommen. Kun jij alle andere auto's van de weg schieten? Zorg dat je zelf niet geraakt wordt!

8 / 10
Dirt Course

Probeer het eindpunt van dit modderige pad te bereiken met je jeep, maar zorg er wel voor dat je je jeep niet aan stukken rijdt!

8 / 10
Stone Punk

Rij met je auto door het stenen tijdperk. Eerst vlieg je uit de katapult. Rol zo ver mogelijk door en probeer de zakken met diamanten te pakken om upgrades te kopen.

8 / 10
Freegear Z

Je begint achteraan in dit race spelletje, maar kun jij iedereen inhalen en zorgen dat je als eerste over de finish komt?

0 / 10
Krazy Karts 3D

Dit spelletje is een beetje geinspireerd door karting. Kun jij met jouw varkentje alle andere beestjes in hun kart auto's inhalen? Zorg dat je als eerst over de finish komt!

0 / 10
Frenzy Drive

In dit grappige autospelletje moet je in je gele auto alle obstakels op de weg vermijden en de cadeautjes pakken.

2 / 10
Kangaroo Chase

Race door het level en probeer de kangaroo te vangen. Race goed en pak onderweg ook het geld.

2 / 10
Barbie Truck

Vervoer de pakketjes met de truck. Wacht op de pakketjes en dan mag je gas gaan geven. Breng alles veilig naar het einde.

2 / 10
Rally Racer

Probeer steeds als eerste over de finish lijn van dit autorace spelletje te komen. Zorg dat je al je tegenstanders achter je laat. Laat ze je niet van het circuit rijden.

10 / 10
Pub Racer

Koop en auto en race over de parcours heen. Je krijgt elke keer een missie en moet proberen de missies te voltooien. Zo kan je geld verdienen en nieuwe, snellere auto's kopen.

0 / 10
Mary's Sprinkler

Je rijd over een weg heen en moet zoveel mogelijk dingen nat spuiten. Wat je precies moet nat spuiten daar kom je vanzelf achter.

0 / 10
Truck Or Treat

Race met de truck en probeer veilig aan het einde te komen. Let op want er zijn een hoop obstakels in het level.

0 / 10
Redneck Drift 2

Race met je auto in dit spel en kom als eerste over de finish. Ben jij de allersnelste? Laat al je tegenstanders ver achter je op de racebaan!

0 / 10
Red Road Rage

Rij rond in je auto en schiet de zombies. De chef maakt er mooie hamburgers en steaks van, en die kun je weer verkopen voor geld in dit enigzins lugubere spel. Met dat geld koop je weer upgrades voor je auto.

0 / 10
Central Park NY Racing

Kom jij als eerste over de finish lijn gescheurd met jouw auto? Race door Central Park in New York en zorg dat je alle tegenstanders voor blijft.

0 / 10
Racer Kartz

Race over de weg in je wagentje en probeer alle uitdagingen af te ronden. Doe het wel zonder dat je je wagen stukmaakt!

0 / 10
Club Nitro

Rij met je auto over de weg en haal al je tegenstanders in. Kun jij ook alle muntjes pakken? Het circuit is een afgebakende weg in een stad, dus kijk goed!

0 / 10
Mobster Roadster

Rij door de stad met een auto van de maffia. Zorg dat de lading goed aankomt. Rij je auto niet in de prak en kijk uit voor je vijanden.

0 / 10
Deadly Road Trip

Haal het naar het einde van de snelweg, waar de schat ligt. Onderweg moet je allerlei tegenstanders uit de weg schieten of inhalen. En natuurlijk ook genoeg brandstof vinden. Koop upgrades om het te halen.

0 / 10
Steel Wheels

Rij rond in de jeep en maak zoveel mogelijk sprongen en salto's. Vooruit, achteruit, het is allemaal punten waard. Hoe ver kun jij komen? Kijk uit dat je brandstof niet opraakt!

0 / 10
Remodel Racing

Race al the tegenstanders voorbij en blijf vooraan om als eerste bij de finish te komen. Win steeds de race om geld te winnen waarmee je je auto kunt upgraden!

0 / 10
Rodent Racer

Pak alle muntjes en rij met je karretje door het level. Er valt vanalles uit de lucht. Probeer alle muntjes te pakken zodat je upgrades kan kopen.

0 / 10
Goat Mechanic

In dit spelletje ben je een geit die werkt voor een kwaadaardige auto reparateur. Gooi spullen op de snelweg om auto ongelukken te veroorzaken. Hoe dramatischer het ongeluk, des te meer geld je baas er aan verdient.

0 / 10
Car Yard Escape

Probeer steeds met die auto alle gevaren onderweg te ontwijken. Klik op de juiste plekken en doe het snel, want je hebt maar heel kort de tijd in elk level!

0 / 10
Extreme Car Madness

Rij met je auto over de weg. Kun jij allerlei stunts uithalen voor extra benzine? Probeer ook de tonnen benzine onderweg te pakken en alle upgrades te bemachtigen.

0 / 10

Snelle en mooie auto\'s

Een wagen of automobiel heeft vier wielen en een verbrandingsmotor (benzine of diesel) en er zijn heel veel verschillende soorten! Zo zijn er trucks, ambulances, jeeps, SUV\'s, limousines, sedans, sportwagens, raceauto\'s, coupes, cabriolets en taxi\'s! Er is dus voor iedereen wel een mooie auto te vinden.

Snelle en mooie auto\'s

We hebben een grote verzameling auto spelletjes. Race snel of rijd juist netjes met je wagen op de weg of het circuit. Zorg wel dat je carroserie intact blijft... Je kan met je roadster tegen andere auto\'s racen of proberen geld te verdienen als chauffeur.

Dit vinden wij de leukste spellen:City Stunts, Happy Wheels, Hill Climb Racing, Earn To Die, Bridge Builder, Gorillaz Racer, Zip Zaps, Driving School, I Love Traffic, Red Flight