Tags >

Avontuur

Woobies

Woobies is weer is een andere variant van bubbles. Schiet de woobies tegen de andere woobies aan die dezelfde kleur hebben en bij 3 of meer zullen ze verdwijnen.

8.1 / 10
BlockStarPlanet

In de 3D wereld van BlockStarPlanet kun je zo creatief zijn als je wilt. Bouw allerlei mooie spulletjes, van huizen en andere bouwsels tot een hele nieuwe avatar. Verken de Nexus, volg de nieuwste trends, en ontmoet de beroemdste bewoners van BlockStarPlanet. Speel bijvoorbeeld spelletjes met Games Master Rita Blasta, of bekijk de bouwtips van Bouwmeester Blockbjorn. Bekijk allerlei coole prefabs en skydomes die je kunt bouwen, en verzamel upgrades voor je personage zodat je meer spelletje kunt winnen. Speel samen met je vrienden en laat zien wat jij allemaal hebt bedacht en gebouwd.

7.3 / 10
De Wereld Rond in 80 Dagen

Dit spel is gebaseerd op het boek van Jules Verne. Phileas Fogg heeft een weddenschap gemaakt dat hij binnen 80 dagen heel de wereld rond kan reizen. Help Fogg en zijn persoonlijke assistent Jean Passepartout op weg door bejeweled puzzels op te lossen en de speciale items te verzamelen.

8.1 / 10
Word Slinger

Leg alle woorden in het veld neer maar zorg dat ze passen. Je kan letters dubbel gebruik en hoe langer de woorden zijn hoe meer punten. Natuurlijk kan je ook nieuwe woorden maken in het veld.

7.7 / 10
Klondike the lost expedition

Bouw in dit spelletje je eigen boerderij en probeer een goed leven op te bouwen. Je woont in het midden van de natuur. Kun jij je boerderij in stand houden?

8 / 10
Fish Money

Mik op het juiste moment met de graaier op het goud en haal je target binnen de tijd.

8 / 10
Roller Coaster 3

Probeer de kermis een beetje draaiend te houden door bijvoorbeeld een achtbaan te bouwen of een simulator. Huur mensen in en maak reclame. Vergeet alleen niet genoeg geld achter te housen om de rekeningen te betalen.

7.7 / 10
Hobo 1

Vecht met hobo tegen alles en iedereen. Zet op de juiste momenten de aanval in en probeer zover mogelijk te komen.

8.1 / 10
My Kingdom For The Princess 2

Kies het level en klik op de juiste dingen om steeds weer door te kunnen spelen.

8.3 / 10
The Night Before

Je vrienden willen dat je met ze gaat bier drinken, maar het lijkt er op dat je eerst nog een heleboel troep van de vorige avond moet opruimen voordat je weer op stap mag. Los de puzzel op, vind de verloren voorwerpen, en ontsnap uit deze bar.

7.6 / 10
World Wars

Dit spel is vergelijkbaar met risk. Kies een leger en val andere landen binnen. probeer zoveel mogelijk land te veroveren, maar verspreid je legel niet te dunnetjes over het continent.

8.1 / 10
Mafia Battle

In dit spelletje zit je bij de maffia en moet je je eigen maffia koninkrijk opbouwen in de stad. Er gebeuren allerlei illegale dingen. Kun jij zorgen dat iedereen een deel van hun winst aan jou afstaat? Rust niet voordat de hele stad in jouw macht is!

0 / 10
Airport Tycoon

Heb jij het marketing en management inzicht om een vliegveld te runnen. Beslis waar je je miljoenen in investeert om je vliegveld beter te laten draaien.

8 / 10
Jack Smith

Help Jacksmith naar het einde van het level, zorg ervoor dat je iedereen neerschiet.

8.1 / 10
Governor of Poker

Speel poker in het wilde westen en wordt de Governor of Poker.

8 / 10
Escape Survivor Island

Probeer in dit spelletje to ontsnappen van het eiland. Zet eerst je kamp op voor de eerste avond door de juiste spullen bij elkaar te zoeken.

9.3 / 10
Papa Louie When Pizzas Attack

De kwaadaardige pizza's hebben al je medewerkers ontvoerd. Kun jij ze allemaal terugvinden en bevrijden met Papa Louie?

8.6 / 10
Family Guy Tiles

Probeer alle plaatsen van Family guy weg te spelen. Je kan de plaatjes weg klikken als er 2 of meer van dezelfde aan elkaar vast zitten.

8 / 10
Balls 'N Walls

Probeer alle blokken weg te schieten in het level. Probeer de bal hoog te houden met het balkje.

7.1 / 10
De gouden paradijsvogel

Na het avontuur in de Curse of the Amsterdam Diamond ben je wel toe aan een vakantie, maar een nieuw avontuur ontrolt zich met vele hidden object spelletjes.

8.1 / 10
Paashazen

Je hoeft alleen maar te springen, en de paashaas huppelt vanzelf verder. Verzamel onderweg zoveer mogelijk paaseieren, en knal nergens tegenaan.

8.3 / 10
Happy Heks

Zoek de ingredienten voor de toverdrank, sla ondertussen de vijanden met je bezem.

8.1 / 10
Block Craft 3D

Verken een vliegend eiland in Block Craft 3D en bouw je eigen wereld. Verzamel 3D blokken (voxels) en zet ze neer om gebouwen te vormen. Je kan hele stukken uitgraven om steen en aarde te verzamelen (maar graaf niet te diep of je graaft de bodem onder je eiland uit!) en plaats ze op elkaar om de muren van een huis of kasteel te maken. Plant bomen en ga op zoek naar bloemen om bijvoorbeeld een mooie binnenplaats aan te leggen, of maak gewoon een groot bos vol bomen. In dit door Minecraft geïnspireerde spelletje kun je bouwen wat je maar wilt!

0 / 10
Farm Time

Maak je eigen boerderij en probeer veel geld te verdienen. Hoe snel kan jij het aangegeven bedrag verdienen?

7.9 / 10
Plants Hate Insects

Kan jij er voor zorgen met je planten dat er geen insecten langskomen? Versla alle insecten en spinnen op de weg en upgrade je planten wanneer je daar genoeg geld voor hebt.

8 / 10
Sushi Chef

Help je gasten want je bent de chef in het restaurant. Maak de juiste gerechten wat ze vragen en zorg ook dat ze nog een beetje op tijd worden geholpen in het sushi restaurant. Je begint 1 restaurant en als het goed loopt kan je meerdere restaurants openen.

8 / 10
Call Of Atlantis

In dit spel moet je een reis maken door de tijd om het altaar van Poseidon te herstellen. Vind de nodige voorwerpen door bejeweled en zoek en vind spellen te spelen.

8 / 10
Big Kahuna Reef

Zorg ervoor dat je 3 of meer dezelfde figuurtjes op een rij hebt om ze weg te spelen in dit leuke bejeweled spel. Zie jij al meteen een paar mogelijkheden?

8 / 10
Minion Rush

Ren omhoog met de gele mannetjes uit de film Verschrikkelijke Ikke. Zorg ervoor dat niets je omver stoot en spring ook over de kleine vuurtjes.

7.9 / 10
Famous Paintings Parody Quiz

In dit spelletje krijg je allemaal plaatjes te zien. Het zijn parodieën van beroemde schilderijen. Maar weet jij ook van welke schilderijen.

0 / 10
Crush The Castle

Sloop je tegenstanders gebouw door er met een katapult stenen tegen aan te slingeren. Probeer binnen te tijd iedereen kapot te krijgen.

8.1 / 10
Stickman Infiltrating the Airship

In this game you will have to infiltrate an airship with your stickman. Look around for useful items to help you along with your escape mission.

8.4 / 10
Hordes and Lords

In dit spelletje moet je de orcs, skeletten, spoken en andere monsters verslaan met je leger. Verzamel de munten en koop ook upgrades voor al je manschappen.

8.1 / 10
Farm Days

Farm Days is een mooi nieuw multiplayer boerderij spelletje van Plinga. Je hebt new een oude boerderij geërfd. Het landgoed is gigantisch groot, maar de boerderij is wel heel erg in verval geraakt. Met wat hulp van je vriendelijke buren kun je beginnen alle gebouwen en velden op te knappen. Plant en oogst gewassen, koop dieren voor op je boerderij en verzorg ze goed. Alle producten die je maakt kun je verkopen, zodat je met het geld weer verder kunt bouwen aan het landgoed. Level-up om alle delen van de boerderij vrij te spelen! Veel plezier!

10 / 10
Monkey Go Happy Mini Monkeys 3

Zoek goed met de aap op het schip en vind alle kleine aapjes terug die zich daar verstopt hebben. Kun jij ze allemaal in je mandje stoppen? Het zijn er 15. Kijk goed rond!

7.9 / 10
Nesquik Quest

Zorg dat de weg vrij is voor Nesquik als hij met zijn skateboard nadert.

8.2 / 10
Bug War

Probeer alle insecten de juiste kant op te sturen en zo het level uit te spelen. Probeer zoveel mogelijk mierenhopen te coloniseren en zo je vijanden uit te roeien.

8 / 10
Fishao

Fishao is een online multiplayer spel waar je steeds op zoek bent naar de meest waardevolle vissen.

8 / 10
Star Island

Rol door de levels en verzamel sterren op Star Island.

7.8 / 10
Jolly Jong

Speel nu mahjong. Je heb veel levels. Zoek 2 dezelfde plaatsen bij elkaar en speel ze weg. Maar je kan niet zomaar alle plaatjes aanklikken.

8 / 10
Onstopbare Trein

Zorg ervoor dat de trein veilig overal langs kan gaan. Jij maakt de route en moet ervoor zorgen dat je de gebouwen en andere dingen ontwijkt.

8 / 10
Youda Mystery

Loop rond door het verlaten en mysterieuze huis. Jaren geleden zijn hier mensen verdwenen. Kun jij er achter komen hoe en waarom? Zoek en vind de verloren voorwerpen, en los alle puzzels op om het mysterie te ontrafelen.

7.9 / 10
House of Fear Revenge

Kun jij de weg vinden door het griezelige huis? Er is daar vanalles niet in orde. Zoek en verzamel nuttige voorwerpen om de puzzels op te lossen.

7.8 / 10
Legacy Tales: Mercy of the Gallows

Help de geest van de overleden vrouw de andere helft van het gouden hart te vinden. Zoek goed in alle hoeken en los de puzzels allemaal op in dit mooie avonturen spelletje! Deze versie van Mercy of the Gallows heeft extra talen opties. Kijk bij het menu om hem op Nederlands in te stellen! Kun jij het mysterie van de piraten oplossen?

8 / 10
Lost On Hidden Island

Help de man die er zit de voorwerpen terug te vinden die hij nodig heeft. Alleen zo kan hij overleven.

8.1 / 10
Bob The Robber 4

Bob The Robber 4 is een grappig spelletje waarin je Bob moet helpen in te breken en te ontsnappen met de buit. Dit keer is Bob in Frankrijk, maar hij blijft natuurlijk een boef en is binnen de kortste keren alweer druk bezig een inbraak te plannen. Help hem langs alle beveiliging te sluipen. Zorg dat hij niet wordt gesnapt!

10 / 10
Indy Cat

Reis met Indy Cat door het mysterieuze land om de gouden bal van breiwol te vinden. Kun jij de weg vinden door meer dan 1000 spannende bejewelled levels in dit mooie spelletje? Maak match-3 combinaties met de schitterende juwelen en gems om alle levels uit te spelen. Kun jij alle stenen die op slot zitten vrij spelen met je combo's? Veel plezier met dit bejewelled gem matching avontuur!

8.5 / 10
Paladog

Help Paladog om alle slechterikken te verslaan. Kun jij ze allemaal achteruit drijven met je leger en de vijandige basis vernietigen?

8.6 / 10
Crystal Golf Solitaire

In dit Solitaire spelletje moet je de kaarten in het veld wegspelen door steeds een kaart die een hoger is of een lager dan de vorige weg te spelen. Als je niet meer uitkomt mag je een van de reserve kaarten erbij trekken, maar daar heb je er ook niet zo heel veel van. Veel succes!

8.2 / 10
Het Huis Anubis De Tombes Van Apep

Ga opzoek naar de schat in de tombes van Apep. Je bent met een poppetje naar keuze steeds aan het lopen en moet de juiste kant op en iedereen verslaan.

8 / 10
A Knight Quest

Je bent een ridder en moet alles oplossen en overleven. Zorg ervoor dat je met de juiste mensen praat en de juiste dingen doet.

7.6 / 10
Chuzzle

Zo snel mogelijk de juiste kleuren met elkaar verbinden zodat er zoveel mogelijk van dezelfde kleur bij elkaar komen.

10 / 10
Prison Escape

Probeer zo snel mogelijk te ontsnappen uit ge gevangenis. Klik op de juiste dingen en zoek in alle kamers.

7.9 / 10
Escape From The Basement

Ontsnap uit de kelder. Vind de juiste voorwerpen en gebruik ze ook goed.

7.9 / 10
Youda Legend Amsterdam

Loop door Amsterdam in dit leuke Youda avontuur en los het mysterie op. Kun jij alle verloren voorwerpen vinden en alle puzzels snel oplossen?

8 / 10
Feudalism 3

Ga als ridder op monsterjacht, of probeer alle steden en landen om je heen te verslaan. Kun jij vrede brengen door iedereen te overheersen in deze middeleeuwse oorlog?

8.4 / 10
Cactus MC Coy

Ga met meneer cactus het avontuur aan en versla iedereen in elk level. Pak de wapens en vechten maar.

8.3 / 10
Natalie Brooks Secrets Of Treasure

Zoek de weg door het level en ga op zoek naar het einde. Pak de voorwerpen onderweg die je nodig zal hebben verder in het spel.

8 / 10
Emma At The Zoo

Zoek in elk level zo snel mogelijk alle verschillen. Klik goed en klik alleen als je het zeker weet.

8.7 / 10
Monster Basement 2

In dit spelletje kom je in een enge kelder bij bewustzijn. Kijk goed rond en pak handige voorwerpen. Kun jij de uitweg vinden?

8.7 / 10
Hood: Episode 1

In dit spel ben je een weerwolf. Je bent er op uit gestuurd om een heks te vinden en te doden. Maar wie is de heks, en is ze wel echt kwaadaardig? Zoek in het dorp en het bos en praat met de dorpelingen. Kun jij het een en ander ontdekken?

7.3 / 10
Ray Part 1

Ga op pad met Ray en kies steeds wat hij moet doen. Wat is de juiste actie om te kiezen, en hoe werk je jezelf juist in de problemen...?

8.3 / 10
Harry Quantum Cheese Carnival

Er is iets niet pluis op de kermis. Help Harry de speurneus ontdekken wat er aan de hand is. Gebruik je camera om bewijsmateriaal te verzamelen.

7.2 / 10
Pandemic 2

Het tweede deel van Pandemic. Zorg dat de hele wereld ziek wordt. Kies eerst of je een korter casual spel wilt spelen, of het uitgebreidere realistic spel. Kies dan of je een virus, bacterie of parasiet wilt spelen. Probeer de hele wereld te infecteren. Voor de vooruitgang dat je ziekte boekt krijg je punten die je kunt gebruiken om upgrades te kopen.

8.1 / 10
Lego Junkbot 2

Nog veel meer levels om bruggen en trappen te bouwen zodat de Lego Junkbot erlangs kan om het vuilnis op te halen. Help de robot langs alle obstakels komen zoals de hete platen, het water, en de gearbots.

7.9 / 10
Kogama: Minecraft

In het mooie 3D spelletje Kogama: Minecraft kun je van alles bouwen, alleen of met je vrienden. Pak de voxel schieters en knal de blokken het level in. Speel puzzels, PvP battles, of bouw coole eilandjes in de vrije levels!

0 / 10
Save my Garden

Zet in je tuintje allerlei planten neer om het pad te beschermen tegen de insecten. Zorg dat ze er niet langs kunnen komen!

8 / 10
Dream Chronicles

Help Faye om de toverslaap op te heffen in Dream Chronicles.

8 / 10
Lego Jack Stone

Los met Jack Stone en zijn helikopter de problemen op in legoland!

8 / 10
Midnight Mysteries

Help met het zoeken van alle voorwerpen. De voorwerpen zijn verstopt maar je kan ze altijd voor een deel zien. Klik de juiste dingen aan en zorg er zo voor dat je naar het volgende level kan!

8 / 10
Cursed Treasure 2

Zorg ervoor dat niemand je diamanten kan stelen. Schiet ze allemaal van de weg met je magische torens. Bouw je op de juiste grond en vergeet ze niet te upgraden. Je krijgt ook enkele magische aanvallen om in te zetten.

8.7 / 10
10 Keys

Probeer alle 10 de sleutels te vinden. Los alles op en verdien de sleutels.

8.1 / 10
The Haunted Grave

Jim Carson is op zoek naar het graf van een mysterieuze alchemist en de geheime formule die deze man gevonden heeft. Raap onderweg alle verloren voorwerpen op.

0 / 10
Mega Mindy

Ga met Mega Mindy op weg en zoek de Mega Capsule. Zorg ervoor dat je onderweg alle boeven ontwijkt en te slim af bent. Kijk ook goed uit voor het vuur en spring daar overheen. Bereik elke keer het pijltje om door te gaan naar het volgende leven.

8 / 10
Stick RPG

Een RPG met een Stick-man in de hoofdrol, dat kan nooit goed gaan.

8 / 10
Cap'n Marcela Parrot Charmer

Help de piraat Marcela haar eiland veilig te houden. Kun jij alle spullen vinden die je nodig hebt om de piratenboef Morgan van je eiland af te jagen?

0 / 10
Youda Survivor

Overleef op het onbewoonde eiland. Graaf gaten om water te verzamelen, en zoek ook naar eten. Kun jij zorgen dat je genoeg et en drinkt? Hou de piraten ondertussen ook op afstand. Kun jij over het hele eiland reisen en alle levels uitspelen?

8.3 / 10
Heli Attack 3

Uitgebreide game waarin je met verscillende wapens op pad gaat als marinier.

8.1 / 10
Ash Air

Schiet met het vliegtuig alles uit de lucht en zorg ervoor dat je veilig de volgende stad bereikt.

8 / 10
Zwembad Springen

Spring met de kindjes door de banden heen in het zwembad. Als je raak springt mag je nog een keer.

8.4 / 10
Jungle Eggventure

Mr Whiskers raakt telkens de tien eieren van Mama Croc kwijt. Vind ze in elk level terug, maar kijk uit voor de andere jungle dieren. Verzamel het fruit voor punten en de hartjes om je weer gezond te maken.

8 / 10
Super Doggy

Help Super Doggy om Lord Claw en zijn katten te verslaan.

7.9 / 10
Undead Assault

Hak de skeletten in mootjes als ridder in Undead Assault!

8 / 10
Helikopter Avontuur

Pak met je helikopter de oranje box op en breng de oranje box naar de buis waar hij in moet!

8 / 10
Red Beard

Red beard verzamelt gekleurde balletjes en gaat dan op zoek naar het goud.

8 / 10
Planten Tegen Zombies

Bescherm het huis door de planten te laten vechten tegen de zombies. Zet de planten op de juiste plaats en sloop alle zombies.

8 / 10
Shine

Het magische licht is uit de vuurtoren gestolen. Kun jij de Lucia helpen een nieuwe magische bol naar de bovenste verdieping van de toren te brengen? Laat hem nergens tegenaan botsen!

0 / 10
Sherlock

Zoek de verschillen met de plaatjes van sherlock. Klik de verschillen aan en vind ze allemaal. Klik niet teveel verkeerd want dat kost je punten.

0 / 10
Aanwijzingen Zoeken

Los het raadsel op en zoek alle aanwijzingen. Probeer de 10 aanwijzingen te vinden en zo te zorgen dat het wordt opgelost.

8 / 10
Out of this World

Het koppel is op ruimte reis, maar dat is niet zonder gevaar. Je moet allerlei leuke levels uitspelen. Dan weer meteorieten ontwijken, dan een platform level, en dan weer aliens bestrijden. Telkens weer iets nieuws in dit leuke spelletje.

0 / 10
Mahjong Mystery

Klik 2 dezelfde stenen aan om ze weg te spelen. Je kan de stenen alleen aanklikken als 2 kanten ervan vrij liggen.

7.3 / 10
Santa Claus Saw Game

Billy the Puppet heeft de kerstman ontvoerd. Verzamel handige voorwerpen en vind een manier om uit het huis te ontsnappen.

6.5 / 10
Killer Escape 2

Een end horror escape spelletje. Je bent opgesloten in een donkere operatiezaal door een psychopaat. Probeer te ontsnappen voordat ze terugkomt. Er liggen allerlei weerzienwekkende gevaren op de loer! Je bent gewaarschuwd!

7.4 / 10
Must Escape the Sewer

Je zit vast in het riool. Kan jij de juiste spullen pakken om te ontsnappen?

8 / 10
A Werewolf Thriller

Maak alle wolven dood die je tegenkomt. Zorg ervoor dat je zelf niet geraakt wordt. Ren door het level en spring op de dieren. Hoever kan jij komen?

9 / 10
Kaarten feest

Het kaartspel dat je slim moet spelen om te winnen! Zorg ervoor dat je als eerste je kaarten uitspeelt en je bent de winnaar!

10 / 10
Firework Battle

Schiet met het vuurwerk je tegenstander kapot. Je kan in het eerste level alleen vuurpijlen schieten maar hoe verder je komt hoe meer dingen je kan schieten.

8.1 / 10
Lego Expeditie 1

Leid alledrie je legomannetjes naar het geheim van de Golden Dragon!

8 / 10
A Dralien Day

Mama Draak-Alien, of wel Dralien, is ontvoerd. Kun jij met de baby dralien op een gevaarlijke tocht gaan om haar terug te vinden?

6 / 10
New Year 2012 Escape

Probeer te ontsnappen van iedereen. Pak de juiste spullen en probeer de juiste weg te vinden.

8 / 10
Hidden Expedition Titanic

Ga op expeditie naar de titanic en zoek nderweg alle spullen die op het lijstje staan aangegeven. Kan jij alles binnen de tijd vinden en zo doorgaan naar de volgende levels!

8 / 10
Monocycle

Wat is de beste manier om door Parijs te reizen? Op een eenwieler natuurlijk! Met de pijltoetsen kun je naar voren en naar achter trappen om zo je balans te vinden. Fiets over de Franse heuvels en kom zo ver mogelijk zonder te vallen. Succes!

0 / 10
Gold Digger

Laat je haak op het juiste moment zakken en grijp de grootste brokken goud. Je moet een bepaalde hoeveelheid geld binnenhalen om door te kunnen naar het volgende level, dus goed mikken!

8.6 / 10
Stickman RPG

In dit RPG spelletje loop je met je Stickman door de virtuele wereld. Vind een manier om geld te verdienen. Neem je een baan of ga je professioneel gokken? Ga je naar de universities of raak je betrokken bij gevechten in de bar? Wat voor leven zal jouw Stickman leiden?

8 / 10
Medieval Archer 3

Schiet alle ridders en andere boogschutters overhoop met je pijlen. Zorg dat je ze allemaal raakt om de levels uit te spelen. Het ringetje onder je cursor is waar je pijl terecht komt.

7.8 / 10
Rogan the Swordmaster

In dit spelletje ben je Rogan de Meester Zwaardvechter. Versla al je vijanden en verzamel genoeg muntjes om je harnas en je wapens te upgraden totdat je iedereen kan verslaan.

9.5 / 10
Governor of Poker 2

De opvolger van het leuke Governor of Poker. Speel genoeg geld bij elkaar om steeds stadjes te kunnen kopen.

8 / 10
CDX

Een mooi spel met allerlei creepy videoclips. Je bent betrokken geraakt bij een ongeluk. Als je wakker wordt lig je in een mysterieuze donkere kamer. Los het raadsel op van wat er precies gebeurt is. Probeer hulp te bereiken en te ontsnappen.

8 / 10
Drivers Ed 2

Kies je rij instructeur en probeer met zijn of haar hulp het rij examen te halen. Neem een oefen les of probeer meteen het examen te halen. Kijk goed naar het verkeer en de verkeerslichten. Veel succes!

8 / 10
Butterfly Kyodai

Speel een luek connect spelletje met vlinders. Klik ze in paren weg. De paren die je hebt geconbineert vliegen ook echt weg als vlinders.

0 / 10
Raft Wars 2

De 2de versie van dit mooie schiet spel. Probeer alles en iedereen aan de andere kant op de bodem te krijgen.

8.1 / 10
Tribal Wars 2

In Tribal Wars 2 moet je zien te overleven in een middeleeuwse wereld vol ridders, koningen, rovers, bedriegers, en gevaarlijke politieke spelletjes. Speel spannende PvP battles tegen andere spelers en gebruik sluwe strategieën om je vijanden te slim af te zijn!

8 / 10
Pacman Classic 2

Speel pacman en probeer alle balletjes te pakken terwijl je je door het doolhof verplaatst. Zorg dat je de suntjes opeet zonder door de andere poppetjes te worden opgegeten.

8 / 10
Miami Shark

In Miami Shark ben je een reuzachtige witte haai en je hebt honger. Val iedereen aan die binnen bereik komt, duikers en zwemmers, maar ook boten, laag vliegende helikopters en vliegtuigen.

8 / 10
Skip Around the World

Skip reist de wereld rond. In elk land wil hij een mooie souvenir vinden. Zijn eerste avontuur is in Finland. Kier wil hij een handtekening van de Sauna Guru Oiva Vasta bemachtigen.

0 / 10
Totally Spies Booby Trap Fortress

In Totally Spies Booby Trap Fortress moet je het kasteel ontvluchten. Elke spy heeft een speciale gadget mee. Probeer te ontdekken wie er voor welke booby trap immuun is.

8 / 10
Legend Of The Golden Mask

Probeer binnen de tijd alle voorwerpen te vinden die op het lijstje staan. Ga door elk level opzoek naar het gouden masker.

8 / 10
Warzone Tower Defense Extended

Zet alle torens op de juiste plaats om de wave's te stoppen. Schiet alles wat jou aan wil vallen kapot en hou dat zo lang mogelijk vol.

8 / 10
Pizza Buns

Maak in dit spelletje je eigen pizza broodjes. Volg de aanwijzingen en leer hoe je alle ingredienten goed klaar maakt.

8 / 10
Sonic In Garden

In de tuin wordt Sonic the Hedgehog gebombardeerd met giftige poep van allerlei vleermuizen, vliegen, en kraaien. Ontwijk de poep en schiet de vliegende beesten neer met appels. Ondertussen wordt je ook af en toe aangevallen door een grote tor, waar je op moet springen.

8 / 10
Need a Hero Online

De prinses is ontvoerd door een draak! Kun jij haar redden? Help je held alle monsters verslaan in de verschillende match-3 levels van dit avontuurlijke spel. Kun jij zorgen dat je held genoeg voorraden bij elkaar weet te schrapen in de verzamel-levels? Ook kun je je vrienden uitdagen tot een spannend match3 duel! Veel plezier met spelen!

8.9 / 10
Red Cross ERU

In dit Rode Kruis spel moet je een Emergency Response Unit leiden. Breng voorraden aan mensen in nood, zorg voor medische hulp en bouw kampen om in te schuilen. Maak de wegen vrij en help de mensen die door rampen hun huis kwijt zijn geraakt en moeten vluchten.

8 / 10
Angry Sonic

Schiet sonic het level in en probeer zoveel mogelijk te raken. Mik goed en haal veel punten met sonic.

8.2 / 10
Insectonator Zombie Mode

Loop als reus door het veld en maak alle zombies af. Er zijn een hele hoop wapens om te verzamelen, en je kunt ook de doelen van het volgende level steeds aanpassen zodat je het net weer iets anders moet spelen.

8 / 10
Escape Plan Ghost House

In dit spelletje ben je opgesloten in een kasteel. Het is donker en het spookt er! Kun jij heelhuids ontsnappen door de hints te vinden en de mini puzzels op te lossen?

6.8 / 10
The Treasure Of Mystery Island

Verken het eiland en probeer er voor te zorgen dat je blijft leven en alle voorwerpen vind.

0 / 10
Gold Miner Vegas

Takel de grootste goudblokken omhoog in Gold Miner Vegas! Natuurlijk kan je ook in deze versie van Goldminer weer spullen kopen tussen de levels door om hoger te scoren.

8.7 / 10
Kill Castle

Loop door het kasteel en vind de verborgen wapens. Kun jij alle soldaten verslaan en de dodelijke vallen ontwijken?

6 / 10
Robo Run

Loop of ren door het level heen en probeer elke keer het einde van het level te bereiken. Zorg ervoor dat je veel punten haalt en vergeet niet het level om te draaien want dat heb je hard nodig!

6.7 / 10
Red Ball 1

Help de rode bal langs alle vallen, stekels, bijlen, en bewegende platforms. Als je het einde van het level weet te bereiken dan wordt de vlag gehesen.

8 / 10
The Lego Treasure Hunt

Vind een weg door het doolhofachtige kasteel en verzamel de muntjes. De munjes kun je gebruiken om handige hulpstukken te kopen die je kunnen helpen bij het vinden van de vier puzzels die je moet oplossen om de schat te bemachtigen. Veel succes!

8.1 / 10
Gold Miner

Het legendarische Gold Miner! Haal zoveel mogelijk goud en diamanten op. Gebruik je dynamiet om grote stenen en andere troep die je niet wil hebben op te blazen. Dat bespaart tijd, en tijd is kostbaar!

8.1 / 10
Two Powers 2

Een soort risk maar dan net iets anders. Kan jij het hele land veroveren?

8.5 / 10
Puzzle Inlay

Leg de ontbrekende puzzel stukjes terug op hun plaats. Gebruik daarvoor de gereedschap spullen en andere hulp stukken.

8 / 10
Bubble Tanks 2

Reis van bubbel naar bubbel en vernietig alle andere bubbel tanks die je tegenkomt. Als je ze schiet dan worden ze steeds kleiner tot er alleen van losse bubbels overblijven. Die moet je verzamelen om je eigen bubbel tank groter en sterker te maken. Maar kijk uit, want als jij geraakt wordt dan verlies jij ook bubbels!

7.6 / 10
Stunt Bike Pro

Rij met je quad of motor door de levels heen. Ga over alle obstakels zonder van je voertuig af te vallen. Zorg ervoor dat je er snel over heen gaat en aan het einde van het level komt.

8 / 10
River Raid

Vlieg over het water en probeer zover mogelijk te komen. Schiet schepen en helikopters neer en pak genoeg benzine onderweg.

0 / 10
Garden Panic

Speel dit tower defense spel en probeer alles wat je komt aanvallen tegen te houden. Het is een picknick en die wil je natuurlijk niet laten verpesten.

8 / 10
Fujitsu Defender

Probeer je fujitsu toren zo goed mogelijk te verdedigen. Zet alle wapens, kanonnen en torens op de juiste plaats om alle wezens die je willen aanvallen dood te schieten.

8 / 10
Tarzan Jungle Jump

Slinger van de ene liaan naar de andere met Disney's Tarzan en Jane. Spring op de ruggen van crocodillen om het water over te komen. Verzamel de diamanten voor Jane.

8 / 10
Sweety Mahjong

Wat is jouw favoriete zoete tussendoortje? Speel Sweety Mahjong en je vindt hem er vast tussen. Raak niet te veel afgeleid door al dat lekkers want de tijd tikt door. Kies uit 6 verschillende vormen voor jouw mahjongspel en zoek de paren bij elkaar.

0 / 10
The Amusement Park

Bouw je eigen pretpark en zorg ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft. Zet de personen in de attracties waar ze zelf in willen.

8.1 / 10
Phantom Mansion 4: Green Gallery

Hector is nogsteeds gevangen in het spookhuis. Dit keer moet hij de weg door de groene gallerij vinden. Kun jij hem helpen?

0 / 10
Kogama: Portal 2

Kogama: Portal 2 is een mooi multiplayer spel. Er spelen niet alleen andere spelers mee, je zal ook met anderen moeten samenwerken om verder te komen. Poel je krachten en help elkaar uit de brand!

0 / 10
Tijger Simulator 3D

In Tijger Simulator 3D, transformeer je tot een grote tijger in de jungle. Ga op jacht om prooi te vangen, maar pas op voor de vallen en andere gevaren die in de jungle op de loer liggen. Probeer steeds de verschillende taken uit te voeren om geld te verdienen en je tijger gezond en sterk te houden. De tijger moet genoeg vlees vinden voor de hele tijgerfamilie.

0 / 10
Pandemic

Je bent een virus en moet de gehele wereld binnen 200 dagen besmetten. Lukt het jou om zoveel mogelijk mensen aan te steken? Hoe ver kom jij met jouw epidemie voordat men een geneesmiddel weet te ontdekken.

8.3 / 10
Dolls Super Dance

Het is een beetje DDR, maar dan met poppen. Kies een mooie pop uit, en een dansstijl die je leuk vind. Dan moet je de pijltjestoetsen indrukken in de volgorde waarin ze in het scherm langskomen, zodat je meisje mooi in de maat danst. Je kan je dansje later ook nog een terugkijken.

8.2 / 10
Tombscape

Verken de ondergrondse tombes en los de vele puzzels op om de schat te vinden. Kun jij er ook weer levend uitkomen? Hint: om langs de bijlen te komen moet je pas gaan als ze helemaal bovenaan zijn.

8 / 10
Sonic RPG 7

In dit spelletje speel je in RPG battle stijl de gevechten tussen de vijanden van Sonic en zijn vrienden uit. Help Sonic, Shadow, Nights, Knuckles, en de anderen de slechterikken te verslaan.

8.1 / 10
Pyramid Solitaire 3

Speel zo snel mogelijk alle kaarten in de piramide weg. Klik de juiste kaarten aan en haal veel punten.

8 / 10
Quick Escape Jail

Ontsnap uit de gevangenis. Zoek in de cel eerst goed naar spullen die handig van pas kunnen komen, en bedenk daarmee een manier om er uit te komen.

8 / 10
Pirate's Treasure

Verwisselen die dingen en probeer zo 3 of meer van dezelfde op een rij te krijgen. Je gaat opzoek naar de schat van de piraten.

8.2 / 10
Youda Farmer 3

In dit leuke nieuwe Youda Farmer spelletje zijn de boerderij en het dorp door een sneeuwstorm verwoest. Kun jij de dorpelingen helpen alles weer op te bouwen, en ondertussen ook je eigen boerderij weer herstellen?

8.2 / 10
Zombieland

Van de bekende film 'Zombieland'. Hou de zombie's tegen door honkballen tegen ze aan te slaan. Verbeter je skill-level na elk level.

8 / 10
Sim Taxi 2

Je wil een mooie rode sportwagen kopen, maar je moet eerst genoeg geld verdienen. Als taxi chauffeur rij je rond de stad en neem je mensen mee naar hun bestemming. Des te sneller je bent, des te meer je betaald krijgt. Je kunt ook een beetje bijverdienen door de muntjes te pakken.

8 / 10
Dexters Doolhof

Je loopt met Dexter door een doolhof heen en zorg ervoor dat je elk level uit speelt. Let wel goed op dat er niks op je valt.

7 / 10
Hetherdale

Probeer op te lossen hoe je weg moet komen. Het regent hard en je moet spullen zoeken die je kunnen helpen om weg te komen.

8 / 10
Student Park

Zorg dat alle studenten aan het einde komen. Soms zit je opgesloten en zal je tunnels moeten graven of ze juist trappetjes op laten lopen. Leuke variant op lemmings.

8 / 10
Bomb Dropper

Laat de bommen zo vallen zodat je precies de juiste dingen raakt. Wacht om het moment en drop de bommen.

8 / 10
Rune Raiders 2

Kies je helden uit. Iedere held heeft zijn eigen unieke krachten. Kun jij door het koninkrijk reizen en alle monsters verslaan?

0 / 10
Hero RPG

Hak je een weg langs vele tegenstanders in deze Role Playing Game.

8 / 10
Youda Fairy

Probeer het spel uit te spelen door steeds op de juiste dingen te klikken en te zorgen dat de juiste dingen in de levels gebeuren! Probeer nu uit te zoeken hoe je dat moet doen.

8.1 / 10
Swag

Speel een crimineel in dit point and click adventure. Kun jij van huis naar huis lopen, inbreken en wat waardevolle spullen meenemen? Kijk goed rond.

8 / 10
Amuse Flute

Speel op de blokfluit. Druk de juiste toetsen in en ook precies lang genoeg. Kijk of jij mooie muziek uit de fluit kan krijgen.

7.8 / 10
Bonga Online

In het gratis online multiplayer spel Bonga ben jij de vriendelijke godheid van een tropisch eilandje. Help de nieuwe inwoners, de Bongies, een vredevol en mooi dorp te bouwen. Kun jij de Bongies helpen allerlei taken uit te voeren en een ecologisch verantwoord oord te bouwen? Bouw een vreedzaam dorpje en verken het eiland. Geniet samen met je vrienden van de vele avonturen die de wereld van Bonga te bieden heeft!

0 / 10
Jumping Bananas

Help het kleine aapje alle bananen en munten verzamelen. Kijk uit voor de giftige slangen en spinnen. Pak de spring icoontjes om grotere sprongen te kunnen maken.

8.3 / 10
Vleermuis Schieten

Vlieg met de vleermuis door het level en zorg ervoor dat je alles kapot schiet wat je tegenkomt. Reageer snel en ontwijk alle dingen.

8.7 / 10
Summon the Hero

Je moet een held kiezen om het koninkrijk te schermen in dit spelletje. In het kasteel vind je veel verschillende soorten upgrades om je held sterker te maken.

9 / 10
Green Arrow

Help Green Arrow, een van de vrienden van Batman, zijn boogschutters skills perfectioneren door op de schietschijven te mikken met zijn pijl en boog.

8 / 10
Battlefield General

Leid een leger in het oude China. Trek met je mannen ten strijde en onderneem de nodige missies om ervoor te zorgen dat jouw kasteel veilig blijft en zich kan uitbreiden.

8 / 10
Monkey Wizard

Gebruik de magische poep van de Monkey Wizard om verder in het level te kijken, stenen te laten zweven, en andere dieren te laten doen wat jij wilt. Vind steeds aan het einde van elke level de tros bananen.

8 / 10
Urbex Adventure

Je heb met iemand afgesproken bij een oud industrie complex, maar hij komt maar niet. Ga op onderzoek uit, maar kijk uit! Er sluipt daar iets rond dat zowel boosaardig als gevaarlijk is!

7.3 / 10
Youda Survivor 2

In dit Youda avontuur ben je aangespoeld op een mysterieus eiland. Weet jij daar te overleven? Gaaf gaten voor water en probeer daarmee wilde vogels en gieten te lokken. Die zorgen voor eieren en melk!

8.4 / 10
Raven Crime

Zoek rond naar hints en tips en probeer de moord op te lossen. Kun jij alle bruikbare voorwerpen verzamelen en ze goed in weten te zetten om informatie in te winnen en nieuwe plaatsen binnen te komen?

8 / 10
Escaping The Prison

Kan jij ontsnappen met de stickman uit de gevangenis. Er zijn meerderde mogelijkheden, klik aan welke jij denkt dat het beste is.

8 / 10
Marge Simpson Saw Game

Marge Simpson is ontvoerd door de pop uit de Saw films. Nu moet ze in het huis en erbuiten zoeken naar handige voorwerpen om de puzzel op te lossen.

5.5 / 10
Beerland

Het spel lijkt erg op hapland. Maar nu is het beerland. Kan jij het level uitspelen in deze moeilijke game? Zet alles goed in het level en zorg dat je mannetje zijn doel bereikt.

8 / 10
Baby Blimp

Zorg dat je goed voor de baby's zorgt in Baby Blimp. Vervolgens kunnen ooievaars ze bezorgen.

8 / 10
Bubble Breaker 3

Klik alle bubbles in het level weg. Je kan de bubbles aanklikken als er meerdere (2) van dezelfde kleur aan elkaar vast zitten.

8 / 10
Virtual Pet Game

Kies een leuke kat en zorg goed voor hem of haar. Geef de kat lekker te eten, speel er mee zodat ze genoeg oefening krijgt, en zorg dat de kattenbak schoon blijft.

8.2 / 10
Gold Miner Special Edition

Graaf goud op met de beroemde Gold Miner in deze speciale editie van het bekende spel. Zoals altijd kun je weer spullen kopen om je op weg te helpen in de winkel tussen de levels door.

8 / 10
Final Fantasy 6

Een uitgebreid verhaal om uit te spelen in Final Fantasy 6. Help Sonic, Amy, Knuckles, Tails en Shadow om het zwaard van Cloud Strife en de magische steen te beschermen.

8 / 10
Must Escape the Playground

Ontsnappen van het speelplein. Klik de juiste dingen aan en neem alles mee.

8 / 10
Hood: Episode 2

Je zoektocht heeft je het spookbos in geleid. Je hebt de machine gevonden, maar hoe krijg je dat ding aan de praat? Praat met de personages om te ontdekken hoe je verder kunt komen.

8.3 / 10
Wendy's Wellness

Wendy heeft een eigen wellness en fitness zaak en moet er voor zorgen dat alle klanten het naar hun zin hebben. Zet ze op de juiste apparaten en laat ze daarna de dingen doen die ze willen.

8 / 10
Solandia Uprising

Versla alle vijandige legers and maak je eigen leger steeds sterker. Je kunt ook geheime aanvallen winnen gedurende het spel.

8.1 / 10
Robot Shop

Bouw fabrieken en maak robot's. Maar alles moet wel soepel lopen dus doe ook alles wat er omheen hoort. Bouw snel en maak robots!

8 / 10
Castle Cat 3

De castle cat is terug! Hij is op weg naar Las Vegas en kan nu ook schieten. De Castle Cat is overigens niet op zijn mondje gevallen. Kun jij alle obstakels voorbij komen.

8 / 10
Ben 10 Savage Pursuit

In dit leuke avontuur moet je samen met Ben 10 de kwaadaardige Dr Animo tegenhouden. Hij heeft allerlei gemuteerde monsters gemaakt, dus pas op! Gebruik je alien transformaties om obstakels te overwinnen!

8 / 10
Light Year Wars

Pik in dit leuke strategie spel alle cirkels in. Vlieg door de ruimte en vul de cirkels met jouw kleur. Volle cirkels genereren extra troepen om in te zetten. Drijf al je vijanden uit om het spel te winnen!

0 / 10
My Little Farmies

In My Little Farmies ontwerp je je eigen boerengemeenschap. Bouw een mooi dorp voor de Farmies om in te wonen, en een mooie boerderij om op te werken. Je kunt allerlei mooie producten maken zodat je Farmies fijn van het land kunnen leven.

0 / 10
Barrel Roll

Vlieg met je vliegtuigje over het land heen en schiet iedereen neer die je onderweg tegenkomt. Er vliegen wat ninja's door de lucht en je moet zorgen dat die jou in ieder geval niet raken!

8 / 10
Mad Cows

Een aantal van je koeien zijn besmet met een gekke koeien ziekte. Zorg dat je de gekke koeien ruimt, 30 stuks in 60 seconden. Ze zijn makkelijk te vinden, maar wel erg snel.

8 / 10
Vortex Point 2

Vortex Point is een vreemde stad. Dit keer is er een meisje verdwenen vlak nadat er een mysterieuze man op de foto verscheen met haar. Kun jij haar terugvinden en ontdekken wat er is gebeurt? Stel iedereen vragen en verzamel nuttige voorwerpen.

8 / 10
Hang Tight

Ren met je hele team over de hindernissen baan. Je zit met elastiek aan elkaar vast, en dit elastiek mag niet breken, anders kan de rest van je team niet verder. Zorg dat je team niet gescheiden wordt, maar houd wel de vaart er in.

8 / 10
Garden Defense

Verdedig de tuin en zorg ervoor dat er niemand langskomt. Zet alle wapens op de juiste route die de beestjes gaan lopen.

8 / 10
Easter Island

Zorg ervoor dat je het level uitspeelt op easter island. Klik de juiste dingen aan en probeer de weg door het level te vinden.

0 / 10
Franky The Fish 2

Zwem lekker rond met franky the fish. Je krijgt vanzelf door wat je moet doen met hem. Hoe ver kom jij?

8.1 / 10
Town of Fears

Je reist als detective naar een afgelegen dorp waar vreemde dingen gebeuren. Er verschijnen monsters en zombies. Kun jij ontdekken waarom en het kwaad tegenhouden?

8.7 / 10
Type For Gold

Help je atleet de race te winnen door snel en precies de woorden over te typen die bovenin het scherm verschijnen. Als je goed typt rent hij sneller, maar als je een fout maakt vervalt je woord en struikelt je renner.

8 / 10
Blast Bar Billiards

Zorg dat je de rode bal zo vaak mogelijk in de pockets krijgt zonder de bommen te raken. Het is een lastig spel maar wel heel leuk! Hoeveel punten kan jij bij elkaar spelen?

7 / 10
The Incredibles Save The Day

Vecht samen met Mr Incredible tegen de Omnidroid, de slechterik Syndrome, en de Underminer in dit spelletje van Disney's The Incredibles. Versla de slechterikken en ontgrendel nieuwe aanvallen.

8.1 / 10
Sonic The Hedgehog

In dit korte Sonic the Hedgehog spel moet je alle ringen pakken en Dr robotnik verslaan! Veel succes!

8 / 10
Royal Story

Zet planten neer en koop dieren. Voer de dieren en maar mooie producten om te verkopen zodat je geld kunt verdienen om je koninkrijk uit te breiden. Kun jij de kwaadaardige heks Altessa verslaan?

7.5 / 10
Jungle Book

Help Mowgli uit de Disney versie van Jungleboek fruit verzamalen. Kijk uit voor de gevaarlijke tijger Shere Khan, en ook voor Kaa de slang. Let op, want Mowgli kan niet zo hoog of ver springen.

8 / 10
Random Heroes

In dit grappige platform avontuur kies je je eigen held. Ze zijn allemaal een beetje willekeurig gekozen, maar dat ik juist het grappige.

8 / 10
Tamale Loco

Probeer eten te verzamelen zodat je zoveel mogelijk burritos kunt maken. Maar kijk wel uit voor de katten, slangen, cactussen, gaten in de weg, stieren... noem maar op! Het is erg gevaarlijk op de Mexicaanse vlakte!

3 / 10
Matching Pieces

Kun jij alle icoontjes wegklikken. Maak paren van dezelfde tegeltjes. Er zal een lijn van de een naar de ander lopen, maar er mag niets tussen zitten, en de lijn mag maar twee bochten om.

8 / 10
Race Time

Verwissel de juiste blokjes zo snel als je kan om alle stukken van de racebaan goed neer te leggen. Zo kan de autocoureur de race snel uitrijden en de wedstrijd winnen!

0 / 10
Mustang Dogfight

Schiet alle vliegtuigen uit de lucht en zorg dat je zelf niet geraakt wordt. Ook de parachutes die naar beneden komen moet je raken.

8 / 10
Agatha Christie Death

Speel nu een versie van een zoek spel. Zoek alle voorwerpen die links op het lijstje staan en ga door naar het volgende level!

8 / 10
High Roller Adventure

Je bent als high roller naar het casino terug gekomen. Kun jij de weg vinden door de verschillende zalen door de verschillen te vinden tussen alle sets van twee bijna identieke plaatjes?

10 / 10
The Lance

Versla je tegenstanders in een steekspel om de eer van je ridderfamilie te bewijzen. Gebruik het geld dat je wint om je harnas, paard, en natuurlijk je lans te upgraden.

8.2 / 10
Western Blitzkrieg 2

Ga met je mannetje op pad en schiet iedereen neer die je tegenkomt en overleef alle avonturen. Je hebt een pistool bij de hand dus het moet goed komen.

8 / 10
Pair Evolved

Hoe snel kan jij alle cupcakes, croissantjes, donuts en andere lekkere cakejes bij elkaar zoeken? Vind de identieke twee cakes en speel ze in paren weg.

8 / 10
Steppen Wolf 23

Meg Crimson is opgesloten in de cel. Kun jij haar helpen ontsnappen? Daarna moet je langs de bewakers komen om Reggie Donovan te stoppen!

0 / 10
Lego Expeditie 2

In deze Great Mountain expedition moet je het team in de hetelucht ballon naar de top van de berg begeleiden. Zorg dat je niet geraakt wordt door de vliegtuigen, pijlen, bliksem of vogels.

8 / 10
Ghost Train Ride

Bestuur de karretjes van de achtbaan en probeer de karretjes met alle inzittende geesten veilig aan het einde van de rit te brengen. Ga afentoe niet te hard want dan chrash je de karretjes!

8 / 10
Western Cowboy

Schiet al de bandieten op de Wanted lijst neer. Verzamel de beloning en breng rust in het dorp in dit korte Cowboy spelletje.

8 / 10
Melkweg 10

De boer is op vakantie. Zorg jij voor de koeien en zorg dat je zoveel mogelijk melk krijgt.

8 / 10
Play for your club

Kies je team. Schiet de ballen in het goal. Een variatie in de 'Volley' voetbal spel reeks.

8 / 10
Electric Man 2

Je bent de elektrische man en moet iedereen verslaan. Zorg ervoor dat je zelf niet teveel geraakt wordt en let goed op de aanwijzingen.

8.2 / 10
Wedding Dash 2

Geef alle gasten te eten en te drinken op de bruiloft. Probeer ervoor te zorgen dat alle klanten het naar hun zin hebben.

0 / 10
SIM Day and Night

Ga op avontuur in het uitgebreide SIM - Day and night.

7.9 / 10
Max Skyler: Stolen Relic

Er is een zeldzaam juweel gestolen uit het huis van Governor Simms. Kun jij de dief opsporen en arresteren met detective Max Skyler?

8 / 10
Toki

Je bent een aap en moet er voor zorgen dat je het einde van het level haalt. Je kan schieten en springen met de aap. Let goed op want boven je vliegen ook vijanden.

8 / 10
Renegades

In dit spelletje moet je de soldaten helpen de vijanden en de zombies te verslaan. Kun jij ze allemaal neerschieten? Koop tussendoor upgrades.

8 / 10
Fruit Matching

Of het nou meloenen of kokosnoten zijn, zorg dat je drie of meer op een rij krijgt. Voor vier-op-een-rij krijg je een bom en voor nog meer op een rij zelfs extra tijd en een wild fruit. Wat wordt jouw high score? Succes!

0 / 10
Wheely 4: Time Travel

Wheely de auto is tijdens een reparatie terug in de tijd gestuurd. Kun jij door de steentijd heen reizen en de weg terug naar huis vinden met de kleine rode auto? Vind ook steeds de vlag, de autoband, en de mini-wheely.

0 / 10
Kingdom Of Zombies

Ga op onderzoek uit met je ridders en boeren. Probeer alle zombies te vinden en ze uit te roeien. Bouw boerderijen om je krijgers van eten te voorzien.

8.3 / 10
Alley Cat

Vang met de kat zoveel mogelijk vissen in het water. Zwem goed maar blijf opletten dat je nog genoeg lucht hebt. Ook zwemmen er andere dingen die je een schok kunnen geven.

8 / 10
New World Empires

Verken de Nieuwe Wereld en bouw over de eeuwen je eigen rijk in dit gratis empire-building MMO Strategie spel. Bouw kolonieën, drijf handel met bondgenoten, of trek in allerlei uitdagende omstandigheden ten strijde voor nieuw land.

0 / 10
Lollipop Kingdom

Jij bent de koning. Doe er ook alles aan om dat te blijven.

2 / 10
Super Pixel Knight

In dit leuke spelletje reis je met je ridder door het land. Kun jij helemaal bij het monster kasteel komen? Versla onderweg alle monsters en verzamel nieuwe wapens.

8.8 / 10
Triathlon

Eerst neem je een duik. Zorg dat ze een paar mooie truukjes doet voor punten. Daarna moet je een stukje zwemmen, en daarna ren je het laatste stukje naar de finish.

7.3 / 10
BFF Summer Dress Up

Kleed je prachtige aan voor de zomer. Deze twee hartsvriendinnen zijn op zoek naar de perfecte zomer outfit. Wat raad jij ze aan?

6 / 10
Knight Arc Assault

Probeer met de ridder iedereen te verslaan en alles heel te houden. Loop door het level met je zwaard en versla iedereen.

8.4 / 10
Robbie

Robbie is de enige lieve robot die nog over is na de grootschalige AI-storing in de fabriek. Alles loopt helemaal mis nu alle robots kwaadaardig zijn geworden. Help Robbie al zijn collega's te ontwijken voor ze hem iets aandoen. Pak de geheugenchips en probeer de fabriek te redden!

0 / 10
Swords And Sandals 3

Vecht tegen nog meer tegenstanders in dit deel van Zwaarden en Sandalen, Solo Utratus. Maak je eigen gladiator aan en vecht allerlei duels om geld en skill points te verdienen. Koop spullen die je nodig hebt, zoals wapens en kleren. Vind de juist winkels voor jouw niveau en budget. Vergeet niet steeds je personage te bewapenen met de spullen die je hebt gekocht voordat je de arena in gaat.

8 / 10
Bilbo - The 4 Corners Of The World

Help iedereen in het restaurant. Kies het menu en help alle klanten. Doe het natuurlijk goed zodat ze tevreden het restaurant verlaten.

8.3 / 10
Royal Envoy

Bouw op elk eiland je eigen dorpje of stad. Bouw snel en goed en gebruik de juiste materialen. Probeer op elk eiland alles juist te doen.

8 / 10
Flight Sim

Luchtverkeersleider is een goedbetaalde baan, en in het spelletje Flight Sim ontdek je waarom: een grote hoeveelheid vliegtuigen veilig door het drukke luchtruim de landingsbaan op loodsen is zwaar werk! Kun jij 10, 20, of meer vliegtuigen, jumbojets, en helikopters vrijwel tegelijkertijd laten landen?

6 / 10
Turtle Pool

Kun jij in het zwembad alle gelijke schildpadden tegen elkaar aan laten zwemmen? Net als biljart! als het veld leeg is dan mag je naar het volgende level.

8 / 10
Deco Dress Up

Geef de hele kamer weer een leuk interieur. kies de spullen die je wilt hebben en plaats ze.

8 / 10
Exciting Shopping

Kies een leuke winkel uit en probeer daar alle spullen te zoeken die staan aangegeven. Je hebt maar een minuut dus kijk en klik goed.

8 / 10
Achilles

Trek ten strijde met Achilles, de held van de Trojaanse Oorlog. Hij was de zoon van Koning Peleus en de nymph Thetis. Om haar zoon te beschermen dompelde ze hem onder in de rivier Styx zodat hij onkwetsbaar zou worden, maar ze hield hem vast bij zijn hiel, die dus nog wel kwetsbaar was.

8.2 / 10
Papa Louie 2 When Burgers Attack

Help Papa Louie's medewerkers de hamburgers en op hol geslagen ingredienten te verslaan. Ze zijn in een parallel universum tot leven gekomen en hebben je collega's ontvoerd! Kun jij ze redden?

8.5 / 10
Love To Jump

Voer de gevraagde stunts uit op de trampoline door eerst omhoog te springen en daarna op de juiste toets te drukken. Kijk ook goed naar de aanwijzingen in het scherm.

8.5 / 10
Perfect Snowman

De sneeuwman is tot leven gekomen. Nu moet hij voor het gaat dooien op de noordpool zien te komen. Kun jij de sneeuwman daarbij helpen in dit point-and-click spelletje?

8 / 10
Red Ball 4

De grijze vierkanten willen de wereld vierkant maken! Help de rode bal ze tegen te houden. Kun jij in elk level voorbij de obstakels komen?

7.6 / 10
What The Truck

Raas met Larry the Cable guy door moeras en dorp. Knal tegen autos en andere voorwerpen die kleiner zijn dan je truck aan en schiet door de explosies overal overheen. Je kunt ook een paar keer gebruik maken van een boost om verder te komen.

8 / 10
Age Of Defense 3

Stuur in Age Of Defense de juiste poppetjes op pad en bescherm je eigen dingen. Kies de poppetjes, koop upgrades en win.

8.1 / 10
Master Of The Secret Sea

Zeil de wereld rond en drijf handel om geld te verdienen. Huur bemanning in in sla genoeg voorraad op om ver genoeg te kunnen reizen. Vecht tegen andere handelsschepen en tegen piraten om je reputatie te vergroten.

8 / 10
Merry Christmas Cake

Je klanten willen allemaal een mooie taart voor kerst. Kun jij de cake goed namaken in je keuken? Kijk goed en kies de juiste versiersels en kleurtjes.

7.6 / 10
Wargame 1942

Speel nu het strategische spelletje over de Tweede Wereldoorlog gratis: Wargame 1942!

0 / 10
Goodgame Empire

Bouw je dorp, pak de zwaarden en overwin! Dat is alles wat je moet doen in de goodgame empire.

8 / 10
Delicious - Emily's Honeymoon Cruis

Emily is op huwelijksreis. Kun jij ervoor zorgen dat alles goed verloopt. Emily zit namelijk nooit stil en is altijd in de weer, zelfs op vakantie!

0 / 10
Mushroom Revolution

In dit tower defence spel moet je je dorp verdedigen door middel van paddestoelen. Je kunt ze upgraden met elementen en accessoires, en verder ook nog upgraden voor krachtigere aanvallen.

8 / 10
Knight Shift

Kun jij Kelsey de Ridder helpen het kasteel van Mylan de Magier door te komen. Het fort zit vol monsters en magische en technologische obstakels.

6 / 10
Huiskamer Inrichten

Richt je eigen huiskamer in. Je kan zoveel schuiven als je wilt totdat jij vind dat het mooi is. Vergeet ook niet het raam erin te hangen.

8 / 10
Steppen Wolf 4

Derrick wordt op het nippertje gered doordat jij het monster afleid. Maar nu zit het achter jou aan. Ren door de jungle en ontsnap, maar wees wel snel!

2 / 10
Death Worm 2

Probeer met de grote worm alles en iedereen op te eten wat je tegenkomt. Spring onverwachts uit de grond en eet alles.

8 / 10
Maffia Rijles 1

Rij met de maffia door de stad. Pak steeds de targets (rode kruisjes). Laat zien hoe behendig jij met de auto bent om vertrouwen te winnen. Kijk uit, want een auto ongeluk is snel gebeurd.

8 / 10
Lisa Simpson Saw

Ga met Lisa Simpson op pad en probeer saw te verslaan. Loop door de verschillende levels en pak de handige objecten op. Weet jij hoe je ze moet gebruiken?

8.2 / 10
Adventure Story

Een leuk avontuur spelletje door de makers van de Epic Battle Fantasy serie. Kun jij Matt helpen zijn vriendin terug te vinden? Door zoek alle levels naar schatten en HP punten. Scoor EXP, en ontdek geheime levels met allerlei bonus items. Elk level heeft 100 muntjes en 10 schatkisten. Vind ze allemaal!

0 / 10
Onslaught

In dit tower defence spelletje moet je torens bouwen langs de weg om de naderende vijnaden overhoop te kunnen schieten. Voor elke vijand die je schiet verdien je weer een beetje geld waarmee je je toren kan upgraden, of een nieuwe kunt kopen.

8 / 10
Kizi Town

Bouw alle kavels die je op kunt kopen snel vol in het leuke idle spelletje Kizi Town. Je kan alle huizen upgraden om in minder tijd meer geld te verdienen. Zo nu en dan vliegt er ook een vliegtuigje of een zeppelin over. Klik erop om snel bij te verdienen!

10 / 10
Kahoots

Zorg er elke keer voor dat het poppetje aan het andere kant van het level komt. Je kan de blokken waar die op loopt verplaatsen en elk blok heeft zo zijn eigen betekenis.

0 / 10
Spitfire 1940

Ga het gevecht aan in spitfire 1940. Upgrade de mannetjes en probeer de beste te worden.

8.7 / 10
Strike Force Kitty

Stuur je legertje katten er op uit om wapens en wapenrustingen te winnen. Kun jij alle andere katten verslaan? Word steeds sterker.

9 / 10
Cube Escape: The Cave

Cube Escape: The Cave is het negende hoofdstuk van de populaire Cube Escape Series! Rusty Lake is een vreemd, spookachtig dorpje waar alleen een David Lynch fan graag zou verblijven. Verzamel aanwijzingen en voorwerpen en ontdek de geheimen van dit stille oord.

8.6 / 10
Hands Of War Tower Defense

Plaats de torens op de juiste plaats. Er komen dingen jou aanvallen, en zorg ervoor dat je dat allemaal kapot schiet.

7.8 / 10
Super Mechs

Je eigen robot bouwen wie wil dat nou niet? Maak hem naar je eigen smaak en ga de strijd aan.

8 / 10
Hopper 3

Pak onderweg alle rode balletjes en zorg ervoor dat je uit eindelijk de ster bereikt. Kijk onderweg wel goed uit voor je tegenstanders.

8 / 10
Diddl Sneeuwpret

Speel met je favoriete muis, Diddl of Diddlina in de winter. Verzamel de voorwerpen in de sneeuw.

8 / 10
Smokin Barrels

Win roem door bandieten in duellen uit te schakelen in het wilde westen. Met het geld dat je verdient kun je medicijnen en nieuwe wapens kopen. Je wint de duels door je muis zo snel mogelijk van de safe area naar de schietschijf te schuiven. Klik om te schieten op het moment dat je cursor de schietschijf raakt.

8 / 10
Bomb Town

Laat de bommen vallen op elk stadje en probeer zoveel mogelijk te slopen.

8 / 10
Escape Plan High Rise

Je wordt wakker in een hoog gebouw. Kun jij een manier vinden om te ontsnappen? Kijk goed rond en vind nuttige voorwerpen om te gebruiken.

4 / 10
Endice

Rol de dobbelstenen de vakjes in. Het getal op een dobbelsteen geeft aan hoeveel plaatsen je hem mag verzetten. Op het begin is het makkelijk, maar het wordt steeds lastiger. Succes!

2 / 10
Messi Ronaldo Saw Game

In dit puzzel spelletje zijn Ronaldo en Messi ontvoerd door Billy the Puppet. Kun jij de juiste voorwerpen vinden en alle puzzels oplossen?

8.3 / 10
Viking Quest

Een BBC spelletje over Vikings. Je moet op een plundertocht gaan. Maak de juiste beslissingen en de tocht wordt een succes. Maar zelfs als je het overleeft moet je alsnog genoeg schatten mee terug nemen om de koning te behagen. Ondertussen kom je ook veel over de Vikingen en hun schepen te weten.

8 / 10
Bug Hunter

Schiet alle insecten neer die op je af komen. Richt goed en ontwijk ze als ze te dichtbij komen. Je zal soms vaker moeten schieten om ze dood te krijgen.

8 / 10
Crypt Raider

Plaats de blauwe ballen in de transporter en ontsnap uit elk level. Soms heeft de transporter meer dan een bol nodig om te werken. Kijk uit voor de mummies en de giftige insecten!

8.3 / 10
Rapunzel Playground Accident

Rapunzel was aan het spelen in de speeltuin toen ze viel en zich bezeerde. Kun jij haar schaafwondjes en sneetjes goed verzorgen zodat alles mooi geneest?

0 / 10
Jungle Jacht

Red de wilde dieren van de jagers! Help Hupie bomen beklimmen en bananen naar de jagers gooien. Als je de dieren hebt gered dan moet je ze naar het paadje leiden zodat ze weglopen.

7.8 / 10
Space Oddity

Het super geheime ruimte station 'LPXVII' reageert niet meer. Jij wordt er op af gestuurd om uit te vinden waarom.

8 / 10
Sharp Storm

In dit spelletje ben je de rest van je elite battalion kwijt geraakt in de vijandelijke basis. Probeer de uitgang te vinden. Kijk uit voor de mijnen en ook voor de vijandelijke soldaten natuurlijk!

8 / 10
Mindfields 2204

Zorg dat je tank in elk level het vlaggetje bereikt zonder geraakt te worden door de kanonnen of een mijn te raken. Gebruik de acties in je toolbox. Verspreid de actie icoontjes door het veld om een pad voor je tank uit te stippelen.

8 / 10
Peter De Pinguin

Peter de Pinguin moet door Antarctica reizen om global warming tegen te gaan. Help hem op weg door de obstakels uit de weg te ruimen in dit point en click puzzel spel.

8 / 10
Puyopuyo Golf

Even relaxen met een gek golf spelletje. In Puyopuyo Golf kom je welliswaar een paar licht frustrerende obstakels tegen, maar het spel is lekker kort (tien holes) en niet zo moeilijk.

8 / 10
Living Dead Tower Defense

Weer een leuk tower defense spel. Kan jij onderweg alles kapot maken?

8 / 10
Skilled Parker

Heb jij de benodigde skills om je auto netjes in het vakje te parkeren? Test je talenten met dit leuke parkeerspel Skilled Parker!

7.8 / 10
SVG Freecell

Ouderwetse Freecell variant, geschreven met SVG. Stapel de kaarten weg. In de free cells links kun je kaarten bewaren die in de weg liggen. Het aantal kaarten dat je in een keer kunt verplaatsen is afhankelijk van het aantal free cells dat je over hebt.

2 / 10
Cow Tower

Verzamel zoveel mogelijk melk. Hoe je dat moet doen mag je zelf uitzoeken anders wordt het erg makkelijk!

7.7 / 10
Samba Bingo

Bingo is natuurlijk altijd leuk. Kies je bingokaart en probeer geld te verdienen.

8.4 / 10
Brainy's Haunted House

Kijk goed rond in het spookhuis van Brainy. Kun jij alle handige voorwerpen en aanwijzingen vinden? Verzamel wat je nodig hebt om te ontsnappen!

8 / 10
Dino Panic

Ren weg voor de Dino. Zorg ervoor dat de dino je niet te pakken krijgt. Spring op het juiste moment.

8 / 10
Bowmaster Prelude

Raak als bowmaster de strijders van de tegenpartij, voordat zij je vlag hebben! Kun jij ze allemaal optijd uitschakelen voor je het koninkrijk door je handen laat glippen?

8 / 10
Hans & Grietje

Hou je van lekker snoepen? Vul het landschap met lekkernijen in dit Hans en Grietje spel. Zet het snoephuisje neer, kies allerlei lieve diertjes, en leg allerlei lekkere snoepjes en schoteltjes cake op de weg.

8.2 / 10
Zombie Dead Race

Zombie Dead Race is een mooie combinatie van een auto spelletje en een zombie spel. De zombies vallen je auto aan! Kun jij wegkomen zonder je auto in de prak te rijden? Speel meer auto’s en wapens vrij en blijf in leven!

0 / 10
Sin Mark

Haal de runestones uit de pilaren en schiet dan de portal waar de demonen doorheen komen om ze te stoppen. Het level is pas afgelopen als alle portals zijn opgeblazen en alle demonen zijn neergeschoten.

8 / 10
Tamale Loco 2

De Mexicaanse Tamale Loco is terug voor een tweede burrito avontuur in dit spelletje. Verzamel alle ingredienten die je nodig hebt, maar kijk uit voor de vele vijanden.

8.3 / 10
Premier Trotting

Racen met wagens achter de paarden. Probeer geld te verdienen door je geld op de juiste paarden te zetten.

7.7 / 10
Pivot

Vind alle schatkisten in dit grote doolhof. Kijk goed en probeer bij de kisten te komen door het level te draaien. Raak alleen niet de weg kwijt!

0 / 10
Nightmares 4 The Adventures

Deel 4: The Stolen Souvenirs of Rob R. Kun jij Rob R helpen zodat hij uit je dromen verdwijnt? Los de puzzels op, maar zorg ervoor dat Viktor niet wakker wordt van de schrik!

0 / 10
Frankentory

Kun jij het monster van Frankenstein helpen ontsnappen uit de Frankentory, her Frankenstein laboratorium? Kijk goed rond om nuttige voorwerpen te vinden en te gebruiken.

8.2 / 10
Frontline

Loop met je robot door het level en probeer de rode L te bereiken. Upgrade je robot en schiet iedereen neer.

8 / 10
Magoia

In Magoia woon je op een magisch eiland. Kun jij een prachtige boerderij bouwen en magische kruiden verbouwen waarmee je de monsters kunt verjagen. Versla De Schaduw met de magische planten op je Magoia boerderij in dit mooie MMO Farm spelletje.

10 / 10
Arcanorum

Vlieg door het level en voltooi de missies door de aanwijzingen op te volgen. Sla alles kapot en vlieg goed.

8.5 / 10
Tentlan

Tentlan is een uitdagend empire-building MMO spel waarin je de leider wordt van een Azteeks koninkrijk. Bouw allerlei tempels en gebouwen, verbouw en graaf naar materialen, en heers over een groot rijk met een machtig leger!

0 / 10
The Milk Quest

Help de kat om de melk te vinden. Je moet steeds de juiste dingen in de juiste volgorde aanklikken om verder te kunnen. Kun jij het einde van de schatkaart bereiken?

8 / 10
Clown Killer 2

De clowns zijn los en het is aan jou om ze te stoppen. Loop door de stad en schiet ze neer voor ze je neersteken of bekogelen met molotov cocktails!

7.9 / 10
Magical Mysteries

Probeer de juiste weg te volgen om alles vrij te spelen. Gebruik de juiste dingen voor nieuwe elementen.

8 / 10
Black Sails

Zeil met je piratenschip in de Caribische Zee. Win zeeslagen en verzamel genoeg buit om grotere schepen en meer bemanning te kopen. Uiteindelijk zal je machtig genoeg zijn alle andere uit het gebied te verdrijven, de steden aan te vallen, en over de zeeen te heersen.

8 / 10
Jail Escape

Kun jij uit deze cel ontsnappen en de gevangenis uit komen? Kijk goed rond. Er liggen handige voorwerpen en aanwijzingen in de cel verborgen die goed van pas zullen komen.

7.9 / 10
Haunted House

Lekker griezelen in Haunted House, een mooi vormgegeven adventure spel!

8 / 10
Mega Mindy Skyrace

Vlieg met mega mindy door de lucht. Spring van platform naar platform en val dus niet naar beneden. Je kan zelf bepalen hoe hard je springt.

8.2 / 10
Tetris'd

In dit spelletje ben je een stickman ninja en moet je de vallende tetrisblokken ontwijken om in leven te blijven. Spring en rol tussen alle blokken door en zorg dat je niet verpletterd word!

8 / 10
Fruiti Blox

Probeer in dit spel vierkanten te maken van dezelfde kleuren. Als je zo een vierkant hebt gemaakt dan zal alles in dat vierkant verdwijnen. De hoeken van het vierkant moeten dezelfde kleur hebben.

0 / 10
Dragons Mountain

Ontdek de geheimen van de draak in dit lego spel. Verzamel de objecten en zet ze op de juiste plaatsen in. Speel onderweg allerlei korte spelletjes om obstakels te overkomen.

8 / 10
Cassandras Journey

Je krijgt een lijstje waar voorwerpen op staan en jij moet proberen alle voorwerpen te vinden en aan te klikken.

8 / 10
World Domination II

Behaal World Domination in deze zeer uitgebreide Turn Based Strategy game. Versla al je vijanden door steeds de juiste propaganda, wapens, of technologie in te zetten.

8 / 10
Monster Evolution

Kies een monster en zorg dat ie voldoende eet en evolueerd tot een ongeloofelijk sterk monster. Evolueer net zo lang door totdat je alles in de stad kunt vernietigen.

8 / 10
Doras Piratenboot

Geef met Dora en Boots een leuk Piraten feestje. Om het feestje te kunnen geven moet je wel eerst de piratenschat vinden. Verzamel zoveel mogelijk diamanten, muntjes en cakejes voor het feest!

8 / 10
Jelly Jumper

Spring met de jelly jumper over het keyboard. Spring op al de groene toetsen, maar ontwijk de rode bom toetsen. Gebruik de speciale toetsen om moeilijke stukken te overbruggen.

8.2 / 10
War Bears

Een bank is overvallen en de mensen binnen zijn gevangen genomen door de overvallers. Help the War Bears de mensen te bevrijden en de overvallers te overmeesteren. Maak de juiste beslissingen om de situatie op te lossen. Als het echt helemaal mis gaat kun je altijd overnieuw beginnen door rechtsboevn op Restart te klikken.

8 / 10
Ice Beak

Kan jij al het vuur kapot maken en zo doorgaan in elk level?

0 / 10
Goodgame Farm

Maak je eigen boerderij en zorg dat alles goed loopt! Geef je dieren te eten, pluk al het fruit en zorg dat alles netje wordt onderhouden in Goodgame Big Farm!

8 / 10
Space Looter

Je bent in de ruimte en moet wat levels uitspelen. Heb jij snel genoeg door hoe het allemaal werkt?

0 / 10
Feudalism II

Het vervolg op het avontuurlijke spel Feudalism. Kies een held of heldin om mee te spelen en koop een legertje. Neem een missie aan van het stadhuis, of verover de stad. Verdien geld door vijanden uit te schakelen op zee.

8 / 10
Tiny Diggers

In het strategie spelletje Tiny Diggers moet je de konijntjes naar de goudmijn zien te krijgen. Er liggen allerlei hindernissen, maar gelukkig hebben deze konijntjes veel talenten: graven, klimmen, parachutespringen... Je moet ze alleen wel de juiste taken toebedelen!

0 / 10
Territory War

Territory War is een gevecht tussen Match Stick Men, vergelijkbaar met Worms. Kun jij het level uitspelen door iedereen die niet bij jouw team hoort uit te schakelen?

8 / 10
Pirate: Tides of Fortune

In dit mooie MMORTS spel van Pallium kun je een piraten kapitein worden met je eigen boten en bemanning. Huur mensen in, koop boten, en ga op zoek naar allerlei schatten en avonturen op de zeven zeeën!

8 / 10
Dexter Mix Master

Zorg ervoor dat je genoeg te eten klaar maakt met Dexter en dat je niet in slaapt valt. Maak de juiste dingen en doe het ook nog eens snel.

8.2 / 10
Killer Escape 3

In het vorige deel van deze bloedstollende horror thriller ontsnapte je nog maar net uit de klauwen van de Tooth Fairy moordenaar. Maar als je dacht dat het voorbij was heb je het mis! Nu moet je ontsnappen aan de creepy aliens!

9.2 / 10
Zombie Society

Het is weer tijd voor de zombies om te ontwaken. Ga lekker je gangetje in de Zombie Society en maak de juiste keuzes als Zombie Baas.

8 / 10
Feed Us 5

Bestuur de piranhas en eet alle mensen en andere dingen op. Zorg dat je genoeg eet.

8.2 / 10
Desert Operations

Speel gratis Desert Operations, een strategie spelletje online op spelletjesoverzicht.nl!

0 / 10
RageWar

Bouw en verdedig je eigen rijk tegen je vijanden in het MMO spel Rage War! Trek ten strijde tegen andere spelers in spannende PvP battles, en vecht tegen de gevaren in je omgeving in vele PvE battles!

0 / 10
Steel Grinder

Rij met je tank door het level en zorg dat je alle tanks kapot schiet. Rij goed en ontwijk als de andere tanks op jou vuren! Schiet goed en koop genoeg upgrades.

8 / 10
Min Hero Tower of Sages

In dit spelletje heb je een soort pocket monsters. Ga op zoek naar andere monster trainers en versla ze allemaal. Je hebt alle medailles nodig om de eindbaas aan te kunnen! Ga dus op zoek naar al je tegenstanders!

8 / 10
Grepolis MMO

In Grepolis begin je met een klein Grieks dorp. Breid je dorp uit tot een grote stad, en verover steeds meer land om je heen. Speel met beroemde helden, leid je leger ten strijde, en versla al je vijanden in dit prachtige strategiespel!

8 / 10
Adventure Time Saw Game

Red Jake uit de klauwen van de kwaadaardige pop uit de Saw films. Kun jij Finn van Adventure Time alle juiste dingen helpen verzamelen en gebruiken om zijn beste vriend te redden?

9.3 / 10
Penguinz

Versla alle andere pinguins door ze neer te schieten. Blijf opletten want ze hebben het allemaal op jou gemunt!

8.1 / 10
Park Your Ride Shanghai 2

In dit parkeer spelletje moet je per level meer dan een auto parkeren, dus wees snel. Zet de auto op de juiste plek neer zonder de auto te beschadigen en zonder de mensen die langslopen aan te rijden.

8 / 10
Rocket Valley Tycoon

Rocket Valley Tycoon is een leuk management strategie spelletje waarin je al je fabrieken en treinstations slim moet plaatsen om allerlei stoffen en producten te vervoeren. Het doel is om uiteindelijk genoeg materialen te hebben om raketten te bouwen!

0 / 10
Kogama Love Land

Het decor van het nieuwe 3D Kogama spelletje Kogama Love Land is geïnspireerd door Valentijnsdag en de liefde. Alles is roze of in de vorm van een hartje. Verken deze vrolijke wereld met je avatar en pak de muntjes!

0 / 10
Dino Rush

Loop het met draakje door het level en pak zoveel mogelijk muntjes. Zorg ervoor dat je alle tegenstanders ontwijkt onderweg.

8 / 10
The Dark Knight Rises: Find the Num

Kijk heel goed naar de plaatjes van Batman ui de film The Dark Knight Rises. Kun jij alle verborgen cijfertjes vinden? Sommige zijn goed verstopt!

8 / 10
Pasteraki

Pasteraki is een leuk spelletje voor wie van strategie en handel houdt. Kun jij van je nederige handelshuisje een grootmacht in de handel maken? Wissel wapens en goederen uit om je eiland rijk te maken!

0 / 10
Monkey Go Happy Christmas

Help het aapje in deze aflevering van Monkey Go Happy zijn huisje mooi versieren voor de kerst. Kun jij alle kerstspulletjes vinden en verzamelen? Kijk goed!

8.1 / 10
Pou Kitchen Slacking

Pou hoort eigenlijk aan het koken te zijn, maar hij doet liever andere dingen. Kun jij Pou daarbij helpen? Zorg wel dat je niet betrapt wordt terwijl je loopt te niksen!

8 / 10
Lego Expeditie 3

Help Johnny Thunder en zijn vrienden het mystery van de mummy op te lossen. Los de verschillende puzzels op en vind de mummy!

8 / 10
The Curse Of The Amsterdam Diamond

Je bent aangekomen bij Amsterdam centraal en moet opzoek naar voorwerpen. Als je alle voorwerpen hebt gevonden gaat je zoektocht verder naar de diamant. Je komt veel levels tegen en niet alles zal even makkelijk zijn! Vergeet ook vooral niet de kleine diamanten in de levels te zoeken.

8 / 10
Indiana Jones in Odd-World

Help Indiana Jones het einde vinden van alle kleurrijke levels. Er is zelfs een level op de Death Star. Een beetje een dwaas maar grappig spelletje.

8 / 10
Stickman Huurmoordenaar 2

Kies een missie en probeer die met de stickman zo goed mogelijk uit te voeren. Het heeft vooral met een sniper te maken.

8 / 10
Sara's Cooking Class

Maak zweedse gehaktballetjes in de keuken. Hoe goed kan jij ze maken? Kies de ingrediënten en koken maar.

8.2 / 10
Birds On A Wire

Schiet de vogels omhoog en probeer er meerdere bij elkaar te schieten om ze weg te spelen.

8 / 10
Poke Mania 2 Maze Master

Speel Poke Mania 2 Maze Master als je op zoek bent naar een uitdagende 3D doolhofsspel! Pak jij de juiste kaarten op een rij voordat de timer op nul staat? Ga de dodelijke vallen uit de weg en zit je vast, gebruik dan de draai- en zoomfuncties van de camera om je te orienteren. Vind een weg naar buiten en red ondertussen je vrienden!

0 / 10
Nightmares The Adventures

Deel 1: Broken Bones Complaint. Help Viktor zijn nachtmerries overwinnen. Los het spelletje op voordat hij wakker wordt. Bij elke misstap wordt hij een beetje meer wakker, dus klik er niet onbedachtzaam op los! Goed kijken!

8.7 / 10
Thanks But No Thanks

In dit grappige Looney Tunes spelletje moet je als de Looney Tunes haan Foghorn Leghorn zo snel mogelijk van alle kado's af komen.

8 / 10
Snowball Olympics

Sneeuwbal Olympische Spelen... je kunt pinguins om bowlen, rollen als een sneeuwbal, meedoen aan een race met sneeuwscooters, en meer!

7.9 / 10
Gazzolini

Help alle klanten bij je benzinepomp en zorg dat ze als tevreden klanten weer wegrijden. Upgrade ook je tankstation door bijvoorbeeld een nieuwe pomp te kopen..

7.9 / 10
Urbex

Mysterieus is het spel. Zoek de juiste dingen die je helpen te ontsnappen uit de donkere plek waar je zit.

7.1 / 10
Jewel Quest Mysteries Trail Midnigh

Zoek zo snel mogelijk alle voorwerpen. Klik goed en ga het hele lijstje af.

8 / 10
Oerwoud Avontuur

Ga op avontuur met dit ninja schaap. Zwaai van liaan naar liaan, en spring van platform naar platform. Verzamel power ups, sterren, en andere items. Vind de verborgen levels. Kijk uit voor de andere dieren.

7.4 / 10
Factory Rush

In dit spelletje heb je een fabriek. Bouw machines en opslagplaats en verstuur zoveel mogelijk pakketjes. Probeer zo snel mogelijk 1 miljoen te verdienen.

0 / 10
Zobies Took My Daughter

Probeer je dochter terug te vinden. Ga opweg en versla alle zombies. Zorg dat je je dochter terug vind en daarvoor is alles toegestaan.

8 / 10
The Heist

Los verschillende missies op en rij in je busje als een echte crimineel in The Heist. Koop upgrades voor je wagen en bouw credits op voor je team en huur daarmee nieuwe contacten in om voor je te werken.

8 / 10
Earth Taken

De aarde is veroverd door aliens. Overal hangt gifgas in de lucht en er zijn nog maar weinig overlevers. Vind ze, dood de aliens, en vind de bunker waar je kunt schuilen.

8.5 / 10
Desert Battle

Vlieg met je helikopter over de woestijn en bombardeer de vijandelijke soldaten. Goed mikken met de bommen is eerst wel even lastig, maar het went al snel, en dan kun je een strategie gaan bedenken om je thuisbasis veilig te houden. Keer terug naar ja basis als je brandstof of bommen op zijn, en als je helikopter beschadigd is.

8.1 / 10
Rain Forest Adventure

Ga met Diego, het vriendje van Dora, op avontuur in de jungle. Kun jij alle dieren uit het dierenboek vinden? Maak plaatjes van alle mooie beesten.

6 / 10
Mini City

Bouw je eigen stad en zorg ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Bouw een woonwijk of fabrieken, zodat de mensen in je mini stad werk hebben. Laat de bevolking van je mini city groeien en zorg dat ze werk hebben in de omgeving binnen je gemeente. De niveaus van je gebouwen kun je later upgraden.

8 / 10
A Stitch in Time

Voorkom dat Monkey Fist zijn Tempus Simia Idol kan voltooien als Kim Possible. Kan jij Shego aan, en kan je Monkey Fist op tijd tegen houden? Ontdek hoe goed jij bent als geheim agent samen met Kim Possible in dit eerste deel van A Stitch in Time.

8 / 10
The Hobbit

Probeer tussen de foto van de Hobbits alle letters te vinden. A t/m Z is verstopt.

6.8 / 10
Being One 5

Ontdek wat er is gebeurd in het laboratorium van Dr Rycroft? Wat was deze kwaadaardige bioloog van plan? En waarom is iedereen op de basis dood?

8.8 / 10
Feudalism 2

Kies je mannetje of vrouwtje en versla iedereen met je pijl en boog. Verplaats goed en schiet optijd.

8 / 10
Liquid Measure 3

Een leuk vervolg in de Liquid Measures serie. Je moet ook dit keer weer het water in alle verschillende potten zien te gieten. Je hebt in deze versie van het spelletje ook allerlei nieuwe gadgets om uit te proberen!

8 / 10
Magic Academy

Zoek alle voorwerpen en volg alle aanwijzingen van de meester om verder te kunnen komen.

8 / 10
Sparta: War of Empires

Welkom in Sparta! Je moet je leger leiden tegen de machtige krijgers van Xerxes en het Perzische rijk. Kun jij met behulp van Leonidas het legendarische Spartaanse leger klaar maken voor de grote strijd? Gebruik verschillende strategieën om je vijanden te verslaan!

0 / 10
Bubafish

Probeer 2 dezelfde vissen in de bubbles te krijgen om ze weg te spelen. Doe niet 2 verkeerde vissen in de bubbles want dan raak je een leven kwijt.

8 / 10
A Stitch in Time 2

Reis terug in de tijd met Kim Possible om de slechteriken af te stoppen. Zwaai van lamp naar lamp en spring van plank naar plank met Kim als kleuter!

8 / 10
Pirates Cortez's Gold

Verover het fort van Cortez waar het goud verborgen ligt. Je krijgt 20 canonskogels, zorg dat je er zoveel mogelijk geld mee binnenhaalt door de andere boten te laten zinken en het fort te vernietigen.

8 / 10
Like Vampire Like Son

De andere vampieren in het vampieren dorp hebben ontdekt dat je een mens bent. Nu ben je in gevaar. Trek er op uit om een oplossing te vinden.

8 / 10
Little Protectors

Verdedig het koninkrijk tegen het kwaad. Gebruik je leger kleine beschermers om de wegen vrij te houden en de kwaadaardige monsters te verslaan. Je kunt ze ook gebruiken om hout, metaal, en kristallen te verzamelen.

8 / 10
Asterix & Obelix Goud

Ga met obelix op pad en en kom aan het einde van het level. Je kan slaan en springen. Pak de muntjes en zoek een weg naar de uitgang.

8 / 10
Tribal Wars

Je begint met een klein middeleeuws dorp. Kun jij het snel uitbreiden tot een grote stad? Zorg dat je je soldaten goed traint. Kijk uit dat je stad ook goed verdedigd is, anders wordt je geplunderd! Ook kun je zelf de steden van andere spelers aanvallen en veroveren!

0 / 10
Sonic Xtreme

Sonic is terug in een nieuw adventure, Sonic Xtreme!

8 / 10
Bob the Robber

Bob is net als Robin Hood een dief die de rijken berooft. Help Bob de corrupte rijkelui in de stad beroven. Kun jij ongezien door de panden sluipen?

8 / 10
Magnetic Defense

Met je helikopter of vliegtuig kun je met de magneet allerlei objecten oppakken. Die kun je gebruiken voor je vliegtuig, maar je kunt ze ook op je basis droppen om die te upgraden. Als je dat zelfde schroot op je vijanden laat vallen dan exploderen ze.

8.1 / 10
Destroy All Cars

Stel de schans in zodat je auto zo hard mogelijk tegen de toren van andere auto's aanvliegt. Kies dan een auto voor jezelf en laat hem maar rijden. Kijk hoeveel schade jouw auto aan zal richten.

8 / 10
Skinny 2

Help Skinny de robot de batterijen en cyborgs vinden voor Mama. Ze beloont je met nieuwe krachten, maar heeft Mama wel het beste met Skinny voor? En wie zijn Felix en de andere kinderen?

8 / 10
Sprill And Ritchie Adventure In Tim

Zoek de dingen die staan aangegeven in de balk beneden. Het zullen steeds verschillende dingen zijn en het is best lastig zoeken als er heel veel andere dingen in de kamers liggen.

8 / 10
Horse Jump

Probeer met je paard over alle hindernissen heen te springen in dit paardenspel. Het paard springt niet zo hoog, dus of je het parcours zonder fouten kan aflopen ligt helemaal aan hoe goed jouw timing is.

8 / 10
De Jumper

Probeer zoveel mogelijk punten te pakken voordat je parachute opengaat. Je sprint naar beneden en sturen maar!

7.5 / 10
Hulks Car

Sla alles kapot met de hulk. Je bent natuurlijk super sterk en kan iedereen aan. Probeer het nu met de Hulk!

8 / 10
Dangerous Adventure 2

Reis door de kerkers in dit avonturenspel en versla alle monsters die je tegenkomt. Verzamel aanvalspunten door de juiste tegels weg te spelen in het bejeweled spelletje.

0 / 10
Hank'On

Slinger van het ene touw naar het andere touw zonder te vallen. Time goed en val niet in de afgrond.

8 / 10
Vortex Point

Vortex Point is maar een vreemd dorp. Er gebeuren allerlei vreemde en paranormale dingen. Kun jij het mysterie van het bankrovende spook oplossen met het team speurneuzen?

7.8 / 10
Pizza Delivery 2

Eerst neem je de telefoon op door op het telefoon icoontje te klikken als het in beeld verschijnt. Bereid de pizzas die de klant bestelt, en sleep ze naar een van je bezorgers. Klik dan op de order van de klant zodat er een blauw vlaggetje verschijnt. Nu weet je bezorger waar hij heen moet. Klik dan pas op SEND in het menu van de bezorger. Als je snel genoeg werkt dan krijg je veel fooi. Klik op het geld dat boven het huis verschijnt.

8 / 10
Run Hopy Run

Ren door het level met het kleine draakje Hopy. Probeer al het fruit te pakken maar kijk uit voor alle monsters die je onderweg tegenkomt!

8 / 10
Cheese Hunt

In dit leuke platform spel moet je een vriendelijke muis helpen bij het vinden van lekkere stukjes kaas. Vind de weg door een aantal levels. Kijk uit voor de vallen, en val niet in het water.

8 / 10
Dree Ride

Spring over allerlei gevaarlijke gaten in de weg die je op je mountainbike in het bos tegenkomt. Probeer ook je evenwicht te houden, anders mag je weer overnieuw beginnen.

8 / 10
Fallen King

De koning is uit het rijk vedreven. Vind de weg terug naar de troon. Reis door het bos en los onderweg allerlei kleine puzzeltjes op om langs de obstakels te komen.

8.2 / 10
Otomaco

Probeer in elk level alles te vinden. Je kan voorwerpen oppakken en moet erachter komen wat je allemaal moet doen om de uitgang te bereiken.

8 / 10
Castle

In dit mooie spel help je detectiveschrijver Richard Castle uit de TV serie Castle met het oplossen van allerlei misdaden. Een nieuwe misdaad is gepleegd, en de politie heeft jouw hulp nodig om de moordenaar te vinden en vangen. Zoek in New York met behulp van de NYPD detective Kate Beckett naar allerlei aanwijzingen . Kun jij Castle en de politie van New York helpen deze zaak tot een goed einde te brengen? Veel plezier met spelen, detective!

10 / 10
I Cycle

Misschien volgt hij ze op zoek naar zijn kleren? Volg het spoor van bevroren bubbels op de fiets met deze naakte man. Hopelijk wordt het snel wat warmer, want dit kan niet gezond zijn...

8 / 10
Run Panda Run

Ren met de panda door het level en pak alle glitterende steentjes. Spring over de gaten in de weg. Gebruik de paddestoelen en de bosjes voor extra sprongkracht, en vlieg met de uilen mee!

8.7 / 10
Galaxy Jumper

Spring op de juiste manier door de ruimte en probeer de exit te bereiken. Daarvoor heb je wel een sleutel nodig. Spring goed van planeet naar planeet en bereik de exit in galaxy jumper.

8 / 10
Bubble Buster Game

Schiet alle bubbles kapot. Loop met het mannetje door het level en schiet. De bal splits zich in 2en tot die klein genoeg is om kapot te gaan.

8 / 10
Max Takes A Breath

Zwem met max onder water en pak alles wat op het lijstje staat. Zorg wel dat je altijd genoeg adem hebt want anders stik je onder water.

8 / 10
Icescape 2

Een verlaten onderzoeksgebouw in Antartica. Je bent net uit het andere gebouw ontsnapt, maar de aliens zijn hier ook al binnengevallen. Probeer bovenin de toren te komen.

8 / 10
Classic Special Edition

Deze kast kent niet te veel poespas, maar met een beetje geluk lopen de credits snel op.

8.2 / 10
Flopad Deep Cover

In dit spel ben je een geheim agent. Je moet een geheim laboratorium vinden en daar een tegengif stelen. Kun jij met je Flopad tablet al het bewijs verzamelen en het lab opsporen?

9.3 / 10
Adam and Eve 4

In Adam and Eve 4 is de listige holbewoner Adam zijn steken nog steeds niet verloren en probeert hij weer eens bij Eva weg te sluipen. Kun jij alle hindernissen die zich tijdens Adam's vreemde reis voordoen uit de weg ruimen zodat hij erlangs kan? Klik op de verschillende voorwerpen en dinosaurussen in deze prehistorische puzzels en kijk wat er gebeurt. Kun jij ontdekken in welke volgorde je de rotsen en dieren aan moet klikken om ze te verplaatsen zodat Adam door kan naar het volgende level?

6 / 10
Bleach Training 2

In dit deel van Bleach training mag je met je eigen personage op stap gaan om te trainen. Verzamel geld en skill points door te vechten met allerlei wezens. Vergeet je skill points niet in te zetten in het stats menu nadat je een level up hebt behaald.

8 / 10
Lost In The City

Zoek door de kamers en probeer de uitgang te vinden. Klik goed en snel en pak de voorwerpen die je nodig hebt.

8 / 10
De DSB Bank Game

In dit spel ben je Dirk Scheringa en moet je de DSB Bank koste wat het kost overeind houden ondanks dat er allemaal mensen de bank aanvallen om geld te eisen. Geef ze geld zodat ze weg gaan, en bouw een sterke verdedigingslinie op tegen de geldeisers. Vergeet je geldvoorraad niet te herladen.

8 / 10
Rick Dangerous

Kun jij Rick door het gevaarlijke doolhof helpen? Kijk goed uit, want het doolhof zit vol vallen en andere gevaarlijke obstakels. Weet jij er langs te komen?

8.2 / 10
Robo Battle

In Robo Battle moet je de robot veilig door de platform levels loodsen. De vijandige basis wordt bewaakt door boosaardige robots en allerlei dodelijke vallen. Schiet de andere robots neer, spring over de stekels en de cirkelzagen, en glip door de laserpoorten heen!

0 / 10
Telepath

Een role playing game in een middeleeuwse setting. Je broertje is ontvoerd door de schaduwmonsters. Kun jij door hun kamp sluipen om hem te redden?

8 / 10
Cop The Pursuit Game

Achtervolg de truck van de terroristen die er het stadshuis mee willen opblazen. Ram de truck om te terroristen te stoppen. Verzamel de politiesirenes om boosts op te sparen.

8 / 10
Castle Destroyer

Schiet met je kanon dit hele kasteel kapot. Je krijgt maar 60 seconden om het helemaal te slopen. Zal het jou lukken? Richt zoveel mogelijk schade aan.

8 / 10
Knight Fall 2

De prinses is ontvoerd. Als ridder kun je haar alleen redden door onder de grond te reizen op zoek naar de schuilplaats van de demoon die haar heeft meegenomen. Los allerlei puzzels op om goud te verzamelen, en toverdrankjes. Klik op drie of meer identieke stenen naast elkaar om ze te laten verdwijnen. Draai het veld zodat jij of de spullen die je wil pakken de juiste kant op vallen. Pak de sleutel en ga dan naar de deur. Kijk uit voor de draken, tovenaars, minotaurussen, en slijmmonsters.

2 / 10
Money Movers 3

Speel nu de derde game van de geld schuivende boeven!

9 / 10
Icescape

Probeer te ontsnappen uit je ijzige situatie in Icescape.

8 / 10
The West MMO

Volg in de voetstappen van Billy the Kid en Buffalo Bill. In dit spel kies je wat voor soort cowboy je bent, duellist, soldaat, arbeider, of avonturier. Daag anderen uit en ontdek allerlei spannende nieuwe steden in het Wilde Westen!

8 / 10
Sticky Ninja Academy

Spring met de ninja door het level en schakel je tegenstanders uit. Er zijn plakkerige oppervlakten waar je op kunt staan, maar ook gladde waar je vanaf glijdt, en andere daar kets je weer vanaf.

8 / 10
Kogama: 4 Player Imperial

Kogama: 4 Player Imperial is een leuk 3D MMO spelletje waarin je een van de vier teams moet kiezen en tegen de andere spelers kunt wedijveren in de verschillende minigames die je in het doolhof kunt vinden!

0 / 10
Gate Of Apocalypse

Loop door de levels en probeer iedereen neer te schieten. Hoe verder je komt hoe meer aanvallen je kan doen.

6.5 / 10
Aurorarae

Ren en spring door de stad met je neon stickman en probeer de weg te vinden. Je moet steeds de save points proberen te halen. Zo hoef je niet steeds bij elk ongelukje opnieuw te beginnen.

2 / 10
Kogama: Harry Potter and the Castle of Hogwarts

Zoek in Kogama: Harry Potter and the Castle of Hogwarts naar alle geheimen van Zweinstein, de school van Harry Potter. Ga zelf naar Zweinstein en ontdek alle geheime kamers en gangen uit de films en boeken!

6 / 10
Hands Of War 3

Een mooi strategy spelletje waarin je de vrede in het koninkrijk moet herstellen na de oorlog. Reis rond en versla de vijanden van de vrede!

8.1 / 10
Dragon Girl

Versla de draken met het meisje. Schiet de pijlen af en vind de weg naar de uitgang.

7.7 / 10
Street Kiter

In dit spelletje kun je in de stad over de straat kitesurfen. Spring in de lucht en doe allerlei stunts terwijl je de verkeersborden, boten en de haaien ontwijkt. Pak de K-Swiss logos voor extra punten.

7.8 / 10
Nords

De Ijskoningin is terug om het dorp Shingård te terroriseren. Koning Björn de Geweldige heeft jou verkozen tot de leider van het bonte gezelschap dat de vijanden van Shingård moet verpulveren. Leid je helden door allerlei magische en prachtig ontworpen landschappen om je vijanden te vinden en verslaan in allerlei spannende battles en veldslagen. Ook kom je geregeld indrukwekkende eindbazen tegen! Kun jij de Ijskoningin en haar leger monsters verslaan?

0 / 10
Battle Maths

Speel alle bijen weg die je boerderij aanvallen. Los de sommetjes op en typ de goede antwoorden in om de bijen weg te jagen.

7.3 / 10
Totally Spies Fashion Mission

De spionnen moeten infiltreren - maar je weet dat Clover, Sam en Alex ook altijd erg hip zijn. Zorg dus dat de meiden helemaal juist gekleed zijn voor de volgende missie.

8 / 10
Easter Island TD

In dit tower defense spel moet je zorgen dat er niemand langs komt. Plaats de stenen goed zodat ze iedereen die langskomt kapot kunnen maken.

8.2 / 10
Knights and Brides

Beleef een fantastisch avontuur in een magische wereld vol ridders en prinsessen. Leer hoe je als een ridder in de wedstrijden vecht en win veel prijzen om fijn in je dorp te kunnen leven.

8 / 10
Steppen Wolf 24

Reggie Donovan heeft het serum genomen en is gemuteerd tot een monster. Nu is het tijd voor de laatste confrontatie met Steppenwolf. Ben jij het monster te slim af?

2 / 10
Cubi Kill 3

Speel nu de uitbreiding op cubi kill 2! Voltooi de missies en vind alle voorwerpen waarmee je ook lekker kaan gooien!

8.1 / 10
Stickman Archer Online

Je wordt aangevallen door gewapende stokfiguurtjes in Stickman Archer Online! Trek de pees van je boog strak en laat je pijlen door het level suizen. Schiet je tegenstanders dood met een headshot voordat ze jouw stokfiguurtje weten te doorboren. Een enkele headshot is al genoeg om je van je platform te vegen, dus zorg dat jij als eerste raak schiet!

0 / 10
Creeper World

In dit innovatieve towerdefense spel moet je de wereld redden van 'the Creeper'. The creeper is een donkere massa van kwaadaardigheid.

8 / 10
Feudalism

Kies een held of heldin om mee te spelen en begin meteen een leger op te bouwen. Neem soldaten in dienst, koop en verkoop wapens en magische drankjes, vecht tegen andere troepen en bezet dorpen. Je kunt ook queestes aanvaarden en daarmee geld verdienen in dit uitgebreide strategie avonturen spel.

8 / 10
Alone on Raven Road

Je auto houdt er ineens mee op midden of Raven Road, een nogal akelige plek. Kun jij goed rondkijken en een manier vinden om er weg te komen en het terug naar huis te halen?

10 / 10
Dakota Winchester's Adventures

Zoek op het eiland naar nuttige voorwerpen die je kunt gebruiken om de puzzels op te lossen en de verloren edelsteen terug te vinden.

8 / 10
Pepe Pilzz

Opa is ontsnapt uit het ziekenhuis met behulp van zijn pep-pillen. Zorg ervoor dat hij de zuster voor blijft. Spring over alle obstakels heen, of maak een sliding er onderdoor. En dat allemaal in een rolstoel.

8 / 10
Forbidden Arms

In dit spelletje ben je een samurai krijger met een vervloekt zwaard. Dood de ninja's voordat ze jou doden. Als je niet genoeg vechtlust opwekt zal ook je eigen zwaard zich tegen je keren!

0 / 10
Jigsaw Killer Escape 2

Ontsnap uit het huis. Je bebt precies een half uur de tijd en als je het niet red zal je het misschien niet overleven. Ga de juiste kamers in en verzamel de voorwerpen.

8 / 10
Cate West The Vanishing Files

Zorg ervoor dat alles weer terrecht komt. Los het mysterie op en vind de juiste voorwerpen. Klik ze aan om ze te pakken.

8 / 10
Outback Attack 2

Schiet met je helikopter alle vijandelijke helikopters, vliegtuigen, en zelfs parachutisten neer. Aan het eind van ieder level vind je een eindbaas om te verslaan. Verzamel ook de powerups en extra levens.

8 / 10
Escape The Candy Factory

In dit spelletje ben je opgesloten in de snoepfabriek. Weet jij hoe je kunt ontsnappen? Verzamel objecten en los alle puzzels op.

8 / 10
Battlestar Galactica Razor

Vernietig je vijand in het van de TV afkomstige Battlestar Galactica Razor: Raptor's Revenge. Laad je wapens op en vuur ze op het juiste moment af. Niet schepen te dichtbij laten komen als je nog niet hebt afgevuurd.

8 / 10
Cake Pirate

Ga op weg met je piratenschip en zorg ervoor dat je iedereen verslaat. Kan jij alle wateren en landen verslaan?

8 / 10
The Lost Prophecy

Zoek de juiste voorwerpen en probeer de levels uit te spelen. Boven in beeld zie je wat je allemaal moet zoeken.

8 / 10
Bricks Of Atlantis

Speel met het balletje alle blokken weg in het level. Hou het balletje hoog en zorg ervoor dat je goed schiet.

8 / 10
Baggio Magical Kicks

Trap met Robby Baggio, de ongekronde koning van de vrije trap op doel, en scoor! Goed mikken door de juiste snelheid en richting in te stellen en trap die bal het goal in!

8 / 10
Ice Rink Dinner

Maak lekkere gerechten in de bar waar jij werkt, langs de kant van de ijsbaan. Zorg dat alles goed loopt, en dat de klanten snel bediend worden. De recepten kun je in het receptenboek opzoeken.

0 / 10
Indestructo Tank

Rij met je tank door het level en probeer genoeg punten te verzamelen om door te gaan naar het volgende level. Vang de bommen op want je kan niet kapot en spring van helikopter naar helikopter om punten te halen.

8.1 / 10
Gardenscape

In Gardenscape beheer je een tuincentrum. Zorg dat je de klanten tevreden houdt met de juiste artikelen.

8 / 10
The Wok

Klik en vind de juiste route in het level. Klik de juiste voorwerpen aan en gebruik ze om door te gaan.

8 / 10
Ranch Rush 2

Zorg voor de ranch. Zorg voor de planten en bedien de machines om alles te regelen.

8 / 10
Medieval Archer

Schiet pijlen op het doelwit als een echte Robin Hood in Medieval Archer. Goed mikken en een oogje op de windrichting houden, maar wacht niet te lang. Je moet wel schieten voordat je tijd om is.

8 / 10
Nightmares 3 The Adventures

Hoofdstuk 3: The Baron of Vermin Famine. Doorzoek de bibliotheek en los de problemen op. Zorg wel dat je niet te vaak fout klikt, anders wordt Viktor wakker uit zijn nachtmerrie. Kun jij de problemen van de Baron oplossen zodat hij Viktor's dromen niet meer in beslag neemt?

8 / 10
Demolition City 2

Vernietig alle bouwsels met dynamiet in Demolition City 2. Voor elk gebouw dat je kapot weet te maken win je geld waarmee je krachtigere explosieve kunt kopen die je in de latere levels echt nodig zal hebben.

8.1 / 10
Ultimate Flash Sonic

Speel de klassieker Sonic in deze flash uitvoering. Schiet als een speer door de levels in dit lekker nostalgische spelletje.

8 / 10
Flophone Restricted

Vind de juiste spullen en ga de juiste kant op om het level uit te spelen.

0 / 10
Personal Shopper 4

Zoek de voorwerpen die onderaan in beeld staan aangegeven. Zorg ervoor dat je ze snel genoeg vind en niet te veel op andere voorwerpen klikt want dat kost je tijd.

8 / 10
Forklift Frenzy

Kun jij als voorheftruck-bestuurder alle pallets op de juiste plaats zetten? Rijd met de truck rond en probeer alle pallets mooi in te parkeren.

8 / 10
Timaleon.io

Schiet de voorwerpen en hindernissen uit de weg en verdien punten om je schip te upgraden! In dit leuke multiplayer .io spelletje kun je samenwerken met de andere spelers!

2 / 10
Webcam Bubbles

Klik eerst op "Allow" om de webcam in te schakelen. Als de bubbels naar beneden komen dan kun je ze zelf laten barsten door er met je handen of hoofd tegenaan te komen. Pak alleen de stekelige bubbels niet, want dan verlies je punten. Beweeg voor de webcam en jou bewegingen laten de bubbles op het scherm barsten! Lachen!

8 / 10
Gevaarlijke Worm

Ga met de worm op weg en probeer het einde te bereiken. Maar jij bent de gevaarlijke worm. Denk goed na voordat je iets doet.

8.1 / 10
Combo X999

Schiet alle beestje boven in het beeld weg en pak de munten. Met die munten pak je de fruitmachine activeren en daarmee bonussen verzamelen. Blijf vooral veel schieten en vergeet de fruitmachine niet!

10 / 10
Kogama Cat Parkour

In Kogama Cat Parkour zijn de vlaggetjes de checkpoints. Als je in dit 3D parkour spelletje de voxels van groen slijm raakt ga je dood en moet je overnieuw beginnen vanaf het laatste vlaggetje dat je hebt aangeraakt.

10 / 10
Spot the 25 Differences

Zoek de 25 verschillen in deze plaatjes. Klik niet verkeerd want dan gaan er een hoop punten af. Kan jij veel punten halen en ook nog eens binnen de tijd?

0 / 10
Mob Street Fighter

Vecht op straat. Je moet proberen te overleven. Maar er komen veel mensen op je af die je willen slaan. Sla er lekker op los en zorg dat je wint.

8 / 10
Light Asylum Escape Room 1

Ontsnap uit de kamer. Er worden af en toe wat aanwijzingen gegeven maar zorg ervoor dat je de dingen doet die je denkt dat je moet doen. Anders zal je hier nooit ontsnappen.

8 / 10
The Big Bank Robbery

Probeer de bank te beroven. Verplaats door het level zonder geraakt te worden door iets en ook je weg terug weer te vinden.

6 / 10
Steppen Wolf 15

Terwijl Olaf en Wolf net in de onderzeeër aan hun diepe afdaling zijn begonnen wordt het op de boot ineens ook spannend: gewapende mannen vallen May aan. Weet jij aan ze te ontkomen?

0 / 10
Alex in Danger

Alex is in gevaar. Kan jij hem helpen veilig naar boven te klimmen? Kijk uit voor de stekelvarkens! Je kunt ze wegschieten met je laser geweer.

8 / 10
Reel Gold 2

Pak zoveel mogelijk goud. Rij met het karretje en takel al het goud naar boven.

0 / 10
Patchworkz

Maak van alle voorwerpen 1 compleet geheel. Alles heeft een andere vorm en een andere grote maar toch past het allemaal in het grote vierkant. Kan jij de stukken op de juiste plaats leggen?

8.1 / 10
Micro World

Je bent een kleine vis en moet zorgen dat je groeit! Dat doe je door nog kleinere vissen te eten en zo groei je! Je kan dus steeds meer vissen eten. Maar let goed op dat je zelf niet wordt opgegeten.

8 / 10
Archipelago

Je bent gestrand en moet zien te overleven in Archipelago.

8 / 10
Daymare Town 4

Nu ben je in een raar dorp aangekomen. De dorpelingen zijn niet zo behulpzaam en laten je niet naar binnen. Kun jij buiten het dorp nuttinge aanwijzingen vinden en toch verder op je reis?

8 / 10
Sonic Maze Graze

Sonic is zijn schoenen kwijt. Help de schoenen door de gevaarlijke doolhoven heen komen en hun weg terug naar Sonic te vinden. Voorzichtig!

8 / 10
Steppen Wolf 12

Je bent op zoek naar bewijsmateriaal over de geheime experimenten die in dit laboratorium zijn gebeurd. Kun jij de weg door het lab vinden?

8 / 10
My Little Army Mythballs

In dit spelletje moet je je eigen mini leger opstellen. Win gevechten en ga op missies om nieuwe krachten te ontgrendelen. Kun jij iedereen verslaan?

8 / 10
Dexters Laboratorium

Hoever kan jij komen in dit klik avontuur? Zorg ervoor dat je alles vind zodat je door kan gaan naar volgende levels.

8 / 10
Quest for the Rest

Speel een Samorost-achtig spelletje met de band The Polyphonic Spree. Sommige bandleden zijn de weg kwijt. Breng de verloren bandleden weer bijelkaar en leid ze terug naar de rest van de band.

7.1 / 10
Stoneager

De mensen in de steentijd hadden zo hun eigen problemen. Kun jij overleven? Probeer je grot terug te vinden. Sla onderweg andere mensen en leeuwen neer om er te komen.

8 / 10
Stones Masters

Kies een dorp en een mannetje en ga de strijd aan in deze wereld van steen.

8 / 10
Cover Orange Players Pack

Zorg ervoor dat alle stukken fruit veilig liggen als de bommenregen begint. Geen enkel stuk fruit mag geraakt worden. Dit spel heeft maar liefst 80 levels. Kan jij alles uitspelen?

8 / 10
Mafia Stories 2

Iemand heeft de maffiabaas gedood! Ga er op uit om wraak te nemen. Misschien kun je je zo ook meteen een waardige opvolger tonen.

8 / 10
Egypt Tomb Escape

Zoek zo snel mogelijk de uitgang. Vind je weg in de egypt tomb escape.

2.7 / 10
Scooby Doo Creepy Cave

Help Shaggy en Scooby een weg te vinden door deze enge grot. Op dit avontuur komen ze veel griezelige dingen tegen, en het zijn ook de twee grootste angsthazen van het Scooby Doo team, dus ze hebben jouw hulp hard nodig. Leid ze door doolhoven heen en los puzzels op om van het spookeiland af te komen

8 / 10
Celebrity Bash

Boks tegen allerlei celebrities in dit vechtspelletje. Kan je even een bepaalde celeb niet meer verduren, trek dan je boks handschoenen aan en mep er op los in Celebrity Bash.

8 / 10
Mr Walters Grand Excursion

De koning heeft all je worteltjes gestolen. Vind een weg door alle levels heen en pak zoveel wortels op als je kan. Vind de koning om te rest terug te vragen.

8 / 10
Gemcraft

Een kwaadaardige towenaar heeft allerlei monsters op de stad los gelaten. Jij bent in dit spel ook een tovenaar en je kunt magische edelstenen gebruiken om de torens die de stad bewaken te bewapenen. Bevrijd alle dorpen op de landkaart en versla het monsterlijke leger van je vijand!

8 / 10
Mining Truck 2

Rij met je truck door het level en bezorg alles naar de andere kant van de mijn.

8 / 10
Deadly Venom Secret Agent

Sluip met de geheim agent door het complex en schakel alle soldaten uit. Kun jij allerlei spullen verzamelen en de uitgang vinden?

6.6 / 10
Rainbow Web

Zorg dat er 3 van dezelfde kleur op een rij komen. Kan jij de letters van rainbow verzamelen. Je kan alleen de letters met andere dingen verplaatsen.

8 / 10
Ice Heart 5 Differences

Kijk goed naar de twee bijna identieke plaatjes. Het thema is vriendschap en liefde. Kun jij zien waar er kleine aanpassingen zijn gemaakt en waar de plaatjes dus verschillend zijn?

8.3 / 10
Alien Abduction 2

In dit spel speel je een alien in een UFO die koeien, varkens, schapen en mensen ontvoert. Straal er zoveel mogenlijk van omhaag je schip in, maar kijk uit voor boze buren en de security van Area 51!

8 / 10
Obama And Pigsaws Gifts

Help de kerstman alle cadeautjes bezorgen. Je komt wat problemen tegen maar die kan jij wel oplossen toch?

0 / 10
Travian

1 van de germanen, romeinen of galliers ben jij. Bouw je eigen dorp en ga de strijd aan.

8 / 10
Autobaan

In dit spelletje bestuur je de rode auto. Ontwijk alle andere auto's op de weg en hou dit zo lang mogelijk vol.

8 / 10
Core Defense

Verdedig je vesting. Je hebt je eigen vesting en zorg dat die niet kapot gaat. Je kan je tegenstanders neer schieten en zo weghouden bij jouw gebouw. Kijk hoe ver je kan komen.

8 / 10
Ghostscape 2: The Cabin

Hier is opnieuw een spannend mysterie voor jou om op te lossen. Dit keer speelt het zich af in een verlaten huis in het midden van een spookachtig bos... Durf jij het aan?

7.9 / 10
Slap the Ref

Kan jij die scheidsrechters soms ook zo schieten? In dit spel moet je zoveel mogelijk scheidsrechters slaan. Ga voor de highscore!

8 / 10
Mug Smashers

Vecht in elke buurt tegen andere mensen. Als je het wint zal je wat meer respect krijgen in die buurt. Maar als je verliest zal je het zwaar krijgen daar.

8 / 10
Best Holidays 5 Difference

De beste vakantie foto's komen voorbij. Kan jij in elke foto de 5 verschillen vinden?

8.7 / 10
Millionairs

Deze gokkast is gebaseerd op weekend millionairs. Drie logo's van de show leveren de mysteryprijs op!

8 / 10
Car Eats Cars 3: Twisted Dreams

Probeer de andere auto te redden. Kun jij de diamantjes verzamelen en langs de hindernissen komen? De andere auto's proberen je ook aan te vallen.

0 / 10
Dynamons World

Zoek, vang, en train allerlei schattige Pokemon-achtige beestjes in Dynamons! Reis door het land en vang ze allemaal om een Dynamon Master te worden! Vang wilde Dynamon en ga de strijd aan met andere Trainers!

0 / 10
Delicious Winter Edition

Bedien alle klanten in het restaurant. Kijk goed wat ze bestellen en bezorg daarna snel de bestelling aan de tafel.

8 / 10
Day Dream Adventure

Ren door de levels en versla alle blobs en andere vijandige wezens. Pak de schatkisten en kies er steeds eentje uit om te openen. Zo vind je nieuwe wapens en kostuums.

0 / 10
NYC Mafiosi

Kun jij heel New York veroveren als maffiabaas? Koop drank ik, bouw bars, clubs en casino's, en versla de andere families met geweld of door ze uit te kopen.

8 / 10
Stealth Hunter 2

Kun jij heelhuids wegkomen uit de haven? Eerst moet je met je geheim agent rondsluipen om te ontdekken wat er daar allemaal gebeurt. Verzamel bewijzen, en sluip daarna weer naar buiten.

9.3 / 10
Cash Machine

Stapel de munten zo zodat er 3 van dezelfde kleur bij elkaar komen en zo verdwijnen de munten. Kan jij lang spelen en veel munten weg spelen?

8 / 10
Uphill Rush 5

Alweer de 5de versie. Kan jij in elk level het eind halen?

8.1 / 10
Ravine

In dit vrij pittige tower defence spelltje moet je echt een goede taktiek bedenken voor het inzetten van je beperkte hoeveelheid goed. Investeer in de juiste torens en het koninkrijk blijft veilig.

8.1 / 10
Duck Dodgers Mission 5

Missie vijf is meteen ook een moeilijke. Ga achter Marvin the Martian aan en zet hem klem. Zap hem dan met je laser geweer. Kijk uit voor alle portals die hij voor je heeft neergelegd.

8 / 10
Irritating game

Kun jij twee spellen tegelijk spelen door de bal op de balk in balans te houden terwijl je ook de andere bal met het betje hoog houdt? Let wel, als je het betje verplaatst dan trek je ook de balk mee...

8 / 10
Covert Front 2

Help geheim agent Kara te ontsnappen in Covert Front 2. Zet haar zoektocht voort waar deel 1 afliep: in de duistere ondergrondse tunnels waar ze met enkele lucifers genoeg spullen moet vinden om uit dit donkere netwerk van kelders en gangen te ontsnappen.

8 / 10
Halloween Mahjong

Speel deze mahjong versie. Dit heeft veel met halloween te maken en is leuk voor de afwisseling. Probeer 2 gelijke symbolen te vinden en klik die dan allebei aan. Alleen zo zullen de blokjes verdwijnen.

8 / 10
Warlords Heroes

Dit spelletje heeft verschillende modes om uit te spelen. Normal mode is een queeste, survival mode en gladiator mode gaan om de gevechten. In de queeste modus moet je de landen op de kaart doorreizen om het koninkrijk te redden.

8 / 10
Sinterklaas Spel

Ga op weg met sinterklaas en verzamel onderweg alle cadeautjes en chocolade letters. Kijk uit voor vijanden die dat weer willen afpakken.

8.2 / 10
Magneet Polen

Een militair experiment is aan de gang. Stuur het geheime wapen door de puzzel heen door gebruik te maken van magnetische velden. Zet de magneten aan of uit. Positief trekt de bal aan, nagetief stoot af.

8 / 10
Bezerk Ball 2

Sla het mannetje weg en probeer zover mogelijk te komen. Koop na elke beurt nieuwe upgrades om je team beter te maken. Er zijn ook challenges die je kunt ontgrendelen.

8 / 10
Abandoned

Je broer is je vooruit gegaan door de deur naar een andere dimensie. Kun jij hem achterna reizen? Vind de notities van je broer en los alle raadsels op in dit leuke point and click spelletje.

0 / 10
25 Cities France

Ken jij alle grotere steden van Frankrijk en kun je ze goed aanwijzen op de kaart? Zoek de juiste stad bij de naam die je krijgt. Kun jij ze allemaal goed aanwijzen? De ideale manier om je voor te bereiden op een topografie examen!

8 / 10
Viking Defense

Bewapens jezelf tegen de plunderende Vikings, vliegende monsters en zeemonsters in dit tower defence spelletje. Ontgrendel nieuwe wapens als je verschillende uitdagingen hebt volbracht.

8 / 10
Demons Down Under

Help het konijn de ondergrondse grotten te doorzoeken en de andere konijntjes te redden. Verzamel wapens en versla alle monsters.

10 / 10
Ben 10: Ultimate Alien Rescue

In dit spelletje ben je Ben Tennyson als Swampfire. Kun jij de bewakers verslaan, transformeren tot Ultimate Swampfire, en de andere aliens vinden en redden?

8 / 10
Archerry

Willem Tell staat erom bekend dat hij met zijn pijl en boog een appel van het hoofd van zijn zoontje kon schieten, maar in Archerry kun jij dezelfde gewaagde actie proberen met een kers in plaats van een appel! Kun je ze twee maatje helpen deze linke stunt uit te voeren? Ze beginnen dicht bij elkaar op vlakke grond, maar als snel gaan ze verder uit elkaar staan en de heuvels opzoeken om het nog net even iets lastiger te maken. Kun jij er steeds voor zorgen dat hun vriendschap niet tot een verschrikkelijk en tragisch einde komt?

0 / 10
Halloween Kleurplaat

Hier een leuke kleurplaat van halloween. Geef de hele tekening een mooie kleur. Je mag zelf alle kleuren kiezen.

8 / 10
Frenzy Baby Sitter 2

Je bent een baby sitter. Kun jij goed voor de kindjes zorgen? Kijk goed en ontdek wat de kinderen nodig hebben, en help ze daar dan mee. Kun jij de drukke dagen in de creche bijbenen?

8.5 / 10
Wolverine vs X-Men

Help Wolverine door het gebouw te sluipen en alle andere X-men te vinden. Kun jij ze allemaal bevrijden uit de cel? Gebruik je mutanten superkracht om langs alle vijanden en obstakels te komen!

9 / 10
Bier monster

Pak alle blikjes bier en zorg dat je niet op de stekels of in andere vallen tuimelt. Meer hoeven we jou vast niet uit te leggen over deze platform game!

8 / 10
Army Driver

Rijd over de verschillende landschappen en schiet met jou legerwagen alle andere wagens kapot. Let wel goed op dat je zelf niet te vaak geraakt wordt.

8 / 10
A Pixel Adventure Vol 2

Ga op reis door een nieuwe serie gevaarlijke kerkers A Pixel Adventure Vol 2! Gebruik de schatkaart om de kerkers te verkennen en de verborgen schatkamers te vinden. Kijk uit voor de steeds sterkere monsters die zomaar tevoorschijn kunnen springen!

0 / 10
Stick Hero

Bouw je eigen stick hero game. Wat dat precies allemaal inhoud daar kom je snel genoeg achter.

7.7 / 10
Cursed Dungeon

Je bent bij een magische toren vol monsters gekomen. Versla alle monsters en klim naar de top. Ga naar het dorp om upgrades te kopen.

0 / 10
Lucky Balls

Zorg dat je alle bubbels wegschiet voor de rij het groene monstertje bereikt. Schiet de bubbels weg door steeds drie of meer van dezelfde kleur bij elkaar te schieten. Veel succes!

0 / 10
Hood: Episode 4

Je zoektocht heeft je nu naar de wereld van de geesten geleid, waar je absoluut niet welkom bent. Kun jij het meisje in het rode kapje vinden?

8 / 10
Kingdom Of Liars 2

Het is het level van de leugen. Kan jij de juiste dingen pakken en de uitgang vinden?

2 / 10
Hood: Episode 3

In dit deel van Hood zit je nogsteeds achter de heks met het rode kapje aan. Er is veel vreemds gaande in het dorp en het bos. Kun jij deze zaak oplossen?

0 / 10
Riddle School 5

In dit Riddle School avontuur ben je, samen met een aantal klasgenoten uit de nablijf klas, door aliens ontvoerd. Kun jij goed zoeken naar een manier om te ontsnappen?

8.4 / 10
Badland

Badland is een heel mooi gemaakt spelletje. Je bent met je uiltje gestrand geraakt op een mysterieuze planeet vol vervallen tunnels en machines. Kun jij alles ontwijken en bij de magische poort komen?

0 / 10
Sonica

In dit spel moet je Sonic door een serie puzzel platform levels loodsen. Pak alle muntjes en ga dan naar de rood met witte staaf om naar het volgende level door te gaan. Kijk uit voor de robots, vleermuizen en andere wezens.

8 / 10
Operation Youth Club

Bouw je club en zorg dat er bezoekers komen, voordat je geld op is!

8 / 10
Bob The Robber 4: Season 3

Dief Bob is weer een nieuwe serie roofovervallen aan het plannen in Bob The Robber 4: Season 3. Dit leuke platform spelletje speelt zich af in Japan, waar Bob wederom waardevolle voorwerpen aan het stelen is. Ontwijk de securitycamera's, de bewakers, en de detective. Spaar voor handige gadgets en coole nieuwe kostuums!

0 / 10
Fifish

Kijk goed rond en ontdek wat je moet doen on in elk level de verborgen parel te vinden met de vis. Je hebt er 23 nodig om de nieuwe onderwater smartphone te kunnen kopen.

8 / 10
Medieval Shark

Ga met de haai op stap. Bijt zoveel mogelijk kapot en haal veel punten.

8 / 10
Rambo The Revenge

Verschuil je in het bos. De vijandige soldaten proberen je aan te vallen. Kun jij ze allemaal neerschieten met Rambo? Goed mikken en snel schieten!

8 / 10
SAS Zombie Assault 3

De zombies vallen aan en ze zijn overal. Kun jij in dit spel alle zombies neerknallen en zelf in leven blijven? Overleef de zombie apocalypse!

6.8 / 10
Learn To Fly

Vlieg met je pinguin zo ver mogelijk. In het begin zal het lastig zijn en zal je niet ver vliegen. Maar elke keer verdien je geld en kan je jezelf upgraden. Doe dit dan ook en vlieg zover mogelijk.

8 / 10
Schuifpuzzel Koningin Beatrix

Speel deze schuifpuzzel van Koningin Beatrix, speciaal omdat ze 25 jaar onze Koningin is!

8 / 10
Kogama: Kizi Adventure

Kizi heeft in Kogama: Kizi Adventure een noodlanding moeten maken met zijn ruimteschip. Helaas is Kizi nu gestrand op deze onbekende planeet omdat er tijdens zijn afdaling onderdelen van zijn ruimteschip zijn losgekomen. De planeet zit vol gevaarlijke monsters, ontoegankelijke bergketens, giftige meren en andere lastige obstakels, dus is Kizi er zelf nog niet in geslaagd alle onderdelen terug te vinden. Misschien kun jij daarbij helpen? Als doorwinterde avonturier kun jij vast wel een manier bedenken om alle regio's van deze prachtige Kogama-wereld af te reizen en de verloren onderdelen terug te halen. Volg het spoor van sterretjes en muntjes, en vergeet niet de checkpoints te gebruiken om je voortgang op te slaan.

0 / 10
Snail Bob 3

Bob de Slak zit weer eens in de problemen. Dit keer is hij door een magische poort naar het oude Egypte gezapt. Kun jij hem helpen ontsnappen? Kijk uit voor alle vallen. Klik op Bob om hem te laten stoppen met lopen. Verzamel ook de sterren als dat lukt.

8.1 / 10
Flip The Farmer

Probeer met de boer elk level op de lossen door de juiste dingen in de juiste volgorde aan te klikken.

8 / 10
Bob The Robber 4: Season 2

In het spelletje Bob The Robber 4: Season 2 heeft Bob de Dief zijn zinnen gezet op de schatten van Rusland. Vind de weg door de verdiepingen van het gebouw en ontwijk de gespierde bewakers. Zoek naar verborgen geld en documenten terwijl je langs alle beveiligingscamera's rent. Vind de geheime codes en breek de sloten om de deuren te openen. Wees wel snel, want anders weet de detective je op te sporen en te arresteren!

0 / 10
Calafornia Rush

Verzamel zoveel mogelijk goud en zorg dat je de levels uit speelt. Af en toe zal het best lastig zijn maar hoever kan jij komen?

8 / 10
Age Of Kingdom

Bouw je eigen dorpje en de soldaten om de tegenstander te verslaan. Bouw goed en val aan.

8 / 10
Papa Louie 3

In dit leuke Papa Louie platform avontuur moet je de andere medewerkers van Papa Louie's restaurant redden. Kun jij alle kwaadaardige gemuteerde sundae ijsjes verslaan?

8 / 10
Fresh Fruits

Laat de rollen draaien in dit mooie gokkast spelletje en probeer het fruit op een rij te zetten langs de win lijnen die jij hebt geselecteerd. Win jij zo de grote jackpot prijs? Veel succes!

0 / 10
Medieval Dodgeball

In dit spelletje ben je een ridder. Ren snel door het grid van 3 bij 3 vakjes en verzamel alle diamantjes. Ondertussen moet je ook alle kanonskogels ontwijken!

10 / 10
Rizzoli and Isles: The Boston Butch

Los nog een moordzaak op met Rizzoli en Isles. Kijk goed rond en verzamel alle aanwijzingen. Zoek naar vingerafdrukken en ander bewijsmateriaal. Stuur het naar het lab, en vind de verbanden tussen de onderzoeksresultaten.

8.4 / 10
The Pharaoh's Tomb

Doorzoek de Pharaoh's Tomb, maar pas op voor wat je vindt. Verzamel onderweg de magische drankjes en kijk uit voor de klassieke valstrikken... en misschien ook wel enge mummies!

8 / 10
Pact

Ga met de helden op pad en vorm een team, ondaks hun verschillende achtergronden. Kun jij alle monsters die je onderweg tegenkomt verslaan?

0 / 10
The Bunker 1

In een wereld vol robots zijn alle mensen uitgestorven. Kun jij een oude bunker die door de mensen gebouwd is onderzoeken? Kijk goed rond, vind voorwerpen en open alle deuren.

8 / 10
Star Wars

Speel Star Wars Episode IV als spannende pixel game met een classic video game design. Prinses Leia heeft de bouwplannen van de Death Star weten te bemachtigen. Help haar aan Darth Vader's leger te ontsnappen!

7.5 / 10
Pirates 2

Vaar rond in de zee op zoek naar een waardevolle schatkaart. Schiet de vijandelijke schepen en forten in stukjes en verzamel de ducaten en power-ups.

8 / 10
Nelly 2: Episode 1

Nelly moet door het donkere bos komen. Kun jij haar helpen de weg te vinden? Kijk uit voor de grote beesten. Help haar beestjes te vinden die haar kunnen helpen.

8.3 / 10
Freddy's Escape House

Ren op de uitgang af in Freddy's Escape House! Terwijl je het donkere doolhof door sprint om te ontsnappen aan Freddy's monsters doemen er steeds nieuwe deuren voor je op. Veeg de muis of je vinger naar links, rechts, of omhoog afhankelijk van de pijl die op de deur staat. Maak de deuren snel open, want als je er te laat bij bent zit je ingesloten met Freddy's hongerige gedrochten die maar al te graag hun tanden in je been zetten! Veel plezier met dit angstaanjagende reactiespelletje dat is gebaseerd op de Five Nights at Freddy's serie!

0 / 10
Buster mc Thundersticks

Kan jij alle ninjas vinden in dit leuke klik en vind avontuur. Los de puzzels op, kijk naar aanwijzingen en vind alle 33 ninjas.

8 / 10
Outpost Combat

Val de andere huisjes aan. Stuur mannetjes uit je eigen huisje om de andere aan te vallen.

8 / 10
License Quest

Je probeert steeds een onderdeel van je praktijk examen te doen, maar die politievrouw staat steeds een beetje in de weg om je af te leiden. En het wordt alsmaar erger!

8 / 10
Luno

Speel alle kaarten weg voordat je tegenstander uit is. Je kunt de kaarten per symbool of kleur op de stapel leggen. Ook kun je je tegenstander plagen met de speciale kaarten. Dan moet hij of zij extra kaarten trekken of bijvoorbeeld een beurt overslaan.

0 / 10
Escape From Helltowers

Loop door het gebouw met de ontsnapte man en schiet alle zombies en geheim agenten neer. Er zijn ook allerlei andere mensen die daar gevangen worden gehouden.

8 / 10
Kero Poursuite

Help het schattige kikkertje Keroro de boosaardige Giroros te ontwijken in dit pacman spelletje. Leid Keroro door het doolhof en verzamel alle sterren, maar laat de Giroros je niet pakken!

8 / 10
Paneer Roll

Jij staat in de keuken en moet ervoor zorgen dat alles goed verloopt. Wat je gaat maken daar kom je vanzelf achter.

8 / 10
Happy Cooking

Zoek alle juiste ingredienten bij elkaar en stop ze in de beslagkom om heerlijke cakejes en koekjes te maken in Happy Cooking. Het lijstje ingredienten is al klaar, je moet ze alleen nog vinden.

2 / 10
Gold and Arrows

Gold and Arrows is een leuk schietspelletje dat zich in de middeleeuwen afspeelt. Reis door het koninkrijk en vecht met alle gevaarlijke monsters die je onderweg tegenkomt. Schiet ze met je pijlen!

0 / 10
Forest Wars

Speel Forest Wars, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!

10 / 10
DROD King Dugan's Dungeon 1

In dit spelletje ben je Beethro, een 5e generatie onderdierte verdelger. Je bent aangenomen in het kasteel van Koning Dugan om eindelijk eens het hele kelder en kerker complex uit te mesten...

8 / 10
Adam and Eve: Zombies

Help Adam te ontsnappen in het grappige spelletje Adam and Eve: Zombies! Dit keer wordt Adam tijdens zijn zoektocht naar Eva achternagezeten door een horde kattenzombies. Steeds moet je de hindernissen uit te weg ruimen zodat Adam niet te lang stil staat. Kijk goed wat er allemaal in het level ligt en gebruik de voorwerpen in de juiste volgorde om een pad voor Adam vrij te maken!

0 / 10
Game of Emperors

Bouw in Game of Emperors aan je eigen koninkrijk en zorg dat je bewoners zeer tevreden blijven, anders verhuizen ze weg! Bouw nuttige gebouwen, leg voorraden aan, verzamel geld, en train je eigen leger.

0 / 10
Bow Chief

Schiet snel je tegenstander neer in Bow Chief want de tegenstander zal zijn pijlen ook terug schieten.

7.8 / 10
Stick VS Stone

Schiet de juiste mensen neer in elk level met de sniper. Lees de opdracht goed en mikken maar.

8 / 10
One Screen Hero

In dit spelletje speel je steeds hetzelfde level, maar telkens als je de groene tegel bereikt verandert alles. Kijk uit voor de vallen, versla de zombies, en pak de gouden muntjes.

8 / 10
Final Fantasy 5

Speel een uitgebreid avontuur met Sonic, Shadow, Knuckles, Amy, Tails en hun vrienden in de wereld van Final Fantasy. Help ze het zwaar van Cloud Strife en de magische chaos steen te bemachtigen en te beschermen.

8 / 10
Diablo Tetris

Diablo Tetris is gebaseerd op het 'voorraad' systeem van gelijknamige spel 'Diablo'. Een leuke variant van Tetris, maar pas op: het is net niet helemaal normale tetris!

5 / 10
Sues Honden Salon

Maak de honden mooi en zorg dat ze weer helemaal schoon zijn. Ze komen op de lopende band voorbij en je kan ze daar vanaf halen. Maak ze schoon en tut ze op en zet ze weer terug voordat de tijd om is!

8.2 / 10
A Day At The Zoo

Verzorg de tijgers elke dag in de dierentuin. Geef ze wat ze willen en zorg dat ze het erg naar hun zin hebben.

8 / 10
Tetra

Probeer in een keer vier volledige rijen tetris blokken weg te ruimen en scoor zo TETRA! De beste tetris combo in dit spelletje! Hoeveel kun jij er maken?

0 / 10
The Magnetic Cat

Kun jij de metalen kat met behulp van de magneten door het level verplaatsen? Kijk uit voor de vallen! En pas op, des te meer magneten je inzet tegelijkertijd, des te minder sterk ze zijn!

8 / 10
Ninja Miner

Schiet als een ninja door de mijnen heen en probeer elk level zo snel mogelijk te halen. Kun jij de pikhouwelen en de sleutels vinden? Kijk uit voor de vallen en verzamel alle edelstenen en sterren!

8 / 10
Fishdom - Spooky Splash

Zorg voor de vissen en probeer ze te laten leven in het aquarium.

8 / 10
Kogama Castaway

Kogama Castaway is een gratis spelletje in 3D. Probeer als drenkeling van het onbewoonde eiland te ontsnappen!

0 / 10
Baby Alice Sweet Garden

Help Baby Alice in dit spelletje het tuintje mooi maken. Kies eerst het juiste gereedschap uit de schuur, en dan kun je in de tuin aan de slag!

0 / 10
Cruise Holidays

Probeer de medewerkers aan boord zoveel mogelijk te pesten met alle voorwerpen die er liggen. Probeer van allerlei streken uit te halen.

8 / 10
Cobra Squad Rescue

Zet de cobra squad in en zorg dat ze de strijd winnen. Zorg dat er genoeg backup is en dat je mannen goed bewapend zijn.

8 / 10
Operation Mumbai

Schiet met de militairen alle terroristen in Mumbai neer. Rijd en vaar door de stad en schiet iedereen met een geweer overhoop. Vergeet niet te herladen!

8 / 10
Zeus VS Hera

Zeus en Hera hebben weer eens ruzie. Zorg ervoor dat je met zeus iedereen verslaat die onder je langs loopt. Schiet een bliksemstraal en maak iedereen dood.

8 / 10
Goodgame Mafia

Je bent een gangster, maak je eigen poppetje en ga om met andere gangsters. Kun jij iedereen er uit spelen en de absolute baas worden?

8 / 10
Find The Objects In Home

De titel zeg het al. Vind alle objecten die in het huis liggen. Je hoeft natuurlijk niet alles te vinden maar alleen wat de lijst aangeeft.

8 / 10
Steppen Wolf 9

Je hebt het met je team vanuit Tibet weer terug naar het lab gehaald, maar daar wordt een onderzoeker ineens neergeschoten! Ontsnap snel uit het gebouw voor ze jou ook pakken!

0 / 10
Madness On Wheels

Schiet alle andere voertuigen op de weg. Jouw jeep is uitgerust met een groot geweer. Zorg ervoor dat niemand je raakt.

6.5 / 10
Elements of Arcadia

Verzamel aanvalspunten in het bejewelen spel om tegen de monsters te vechten. Je kunt nieuwe wapens kopen, de schuld van je kansloze tovenaar-mentor afbetalen, en de schatten die je onderweg vindt kun je in de winkel verkopen.

0 / 10
The Vampires Crypt

Ontsnap uit de boeien en zorg er daarna voor dat je alle levels uit speelt. Je krijg vanzelf aanwijzingen waar je naar toe moet en wat je moet doen.

6.6 / 10
Maze Runner Missions

Ren door de doolhof en kom op zoveel mogelijk stukken. Je moet namelijk 90% van het level hebben gezien. Let op de monsters die er rondlopen.

8 / 10
Survival Red Storm 2

Maak alles in elk level kapot. Koop wapens en schiet goed. Kan jij de beste worden en overal iedereen en alles verslaan?

8 / 10
Alpha Team

Race over het ijs en door de sneeuw met het Alpha Team van Lego. Schiet de reuze insecten neer, en kijk uit voor de afronden en bommen. Transformeer naar Alpha Mode om door het ijs te breken.

7.7 / 10
I Am the Ninja 2

In I Am the Ninja 2 heeft je meester, de Sensei, een serie verschrikkelijk gevaarlijke hindernissen voor je gemaakt. Het is de bedoeling dat jij bewijst dat je alle uitdagingen aankunt als ninja. Sensei stelt hoge eisen, en maakt af en toe nogal honende opmerkingen, maar laat je niet afleiden! Blijf langs de obstakels duiken en over de vallen heen springen om de eindstreep te bereiken.

0 / 10
Penguin Quest

In Penguin Quest moet jij de pinguïn helpen zijn eitje door de bevroren landschappen te rollen en terug te brengen naar het nest. Vleermuizen hebben het ei gegrepen en ergens ver van huis achtergelaten. Help de pinguïn het eitje voorzichtig terug te duwen. Je mag het eitje natuurlijk niet laten breken!

0 / 10
Bloons 2 Spring Fling

Speel de nieuwste versie van bloons. Het is weer lente. Schiet dus alle ballonnen kapot in de lente versie van bloons. Je schiet met het aapje.

8 / 10
Tequila Zombies

Ren rond en hak alle zombies in stukken. Je kan ook upgrades en wapens oppakken zodat je ze overhoop kunt schieten. Overleef jij deze zombie game?

8.2 / 10
Summer Delivery

Help Addy en Pappa het eten afleveren aan hun klanten. Het is heet, en een paard en wagen heeft geen ijskast, dus moeten ze met gewoon ijs hun eten vers houden. Zorg dat het ijs niet smelt door de wolk boven de wagen te houden. Zorg ook dat de de obstakels op straat wegruimt voor het paard er tegenaan botst.

8 / 10
Nunchuck Charlie

Help Nunchuck Charlie alle vreemde beestjes verslaan en zijn ontvoerde teddybeer terug te vinden. Kun jij deze grappige levels overleven?

0 / 10
Manamancers

Verzamel mana en aanvalspunten door het bejeweled spelltje te spelen. Zo kun je al je tegenstanders verslaan. Dit is de demo versie.

8 / 10
Steppenwolf

Leid Steppenwolf langs gevaren en puzzels in deze adventure.

8 / 10
The only level Too

Er is in dit spel maar 1 level om uit te spelen: breng je olifantje van de ene kant naar de andere kant. Maar let op, elke keer is er weer een variatie op de manier waarop je het level uit kunt spelen. Probeer het zo snel mogelijk en met zo min mogelijk verspilde levens.

8 / 10
Zombies Rammen

Rij met je auto door het level en probeer zoveel mogelijk zombies te raken. Kan jij ervoor zorgen dat je ze allemaal uitschakelt?

8 / 10
Taz Halloween Puzzel

Druk steeds op de rode knop voor een nieuw puzzelstukje. Leg ze allemaal op de juiste plaats en puzzel dit plaatje van Taz de Tazmanian Devil in elkaar.

0 / 10
PC Defence

Probeer je PC te beschermen tegen indringers. Zet de torens en wapens op de juiste plaats om niemand er door te laten.

8 / 10
Jungle Jump Jump

Spring van liaan naar liaan terwijl je bananen verzamelt. Zwaai aan de lianen en laat op het juiste moment los. Je kan op de waterlelie bladen springen, maar zorg dat je niet in het water valt.

8 / 10
Farm Frenzy 2

Run je eigen boerderij. Zorg dat de kippen blijven leven en eieren leggen zodat je die weer kan gaan verkopen.

8 / 10
King's Call

Ga op avontuur in de uitgebreide adventure King's Call.

8 / 10
Subs Away

Ontdenk de wondere onder water wereld in je onderzeeer.

0 / 10
Perfect Hair 2

In deze kapperszaak komen alle tieners met Hollywood ambities. Zorg ervoor dat ze er helemaal mooi uit komen te zien. Kijk goed naar wat ze willen en was, knip en stijl hun haar. Als ze echt tevreden met je werk zijn, dan laten ze een grote smiley-munt voor je achter.

8 / 10
Plazma Burst 2

Ga op weg met je plazma geweer en probeer iedereen te verslaan. Soms in het best donker dus blijf goed opletten.

8 / 10
Bananamania

Gooi bananen naar het de mannetjes- en de vrouwtjesgorilla om ze van kostuum te laten wisselen. Ze hebben heel veel grappige kostuums. Zorg alleen wel dat je niet mis gooit, want daar worden ze zwaar ongelukkig van!

0 / 10
Pole Vault

Maak een harde aanloop, steek je stok op het juiste moment in de grond, en spring over de lat met Looney Tunes personge Wile E. Coyote. Kennelijk heeft hij even pauze genomen van het achterna zitten van de "meep meep" Road Runner.

8 / 10
Robot Dinosaurs

Vlieg met de dinosaurus over de huizen heen en schiet alles neer wat je tegenkomt. Ontwijk de kogels die op jou worden afgeschoten.

8.1 / 10
Red Cross ERU 2

In dit spelletje werk je voor het Rode Kruis. Help mensen in nood. Vind de mensen, stuur er de juiste ploegen heen, en zorg dat iedereen medicijnen en onderdak heeft.

8 / 10
Siege Tank Defence

Schiet met een tank iedereen neer die op je afkomt. Je kan zelf ook rijden. Later in het spel zal je steeds betere wapens krijgen.

0 / 10
Letters Master

Kan jij blind typen? Weet jij waar alle letters op het toetsenbord zitten? Dan ben jij een echte Letter Master! Test je skills met dit spel. Tik zo snel mogelijk de letter die in het scherm verschijnt aan op je keyboard. Het moet steeds sneller.

8 / 10
Rocket Squirrel

Verzamel alle nootjes en de sterretjes met de eekhoorn. Vlieg langs op je raket en grijp je vast met een laser straal aan de metalen bollen. Zo kun je er omheen zwaaien. Zwaai van bol naar bol en pak alles om het level uit te komen.

0 / 10
Polar Bear Payback

Sla iedereen neer met de ijsbeer. Zorg dat je zelf niet gedood word en pak de wapens en sla en bijt er op los.

8 / 10
Apple Shooter Remastered

Schiet de appel van het hoofd van je maatje in het pijl en boog spelletje Apple Shooter Remastered. De twee maatjes hebben besloten dat ze het epos van Willem Tell gaan naspelen, maar zelfs de legendarische Willem Tell had een reservepijl in de hand voor het geval hij zou missen... Tenzij jij ze helpt, loopt dit spel verdrietig af voor het ene maatje, met ernstig lichamelijk letsel voor de ander. Span de boog en laat je pijl vliegen. Je hoeft niet in een keer raak te schieten, dus kun je eerst een voorzichtige poging wagen om een tragisch ongeluk te voorkomen. Splijt de appel in tweeën, en niet je maatje.

0 / 10
Father's Care

Kun jij de vader helpen op de baby's te passen? Zorg goed voor je en zorg dat ze op tijd te eten en drinken krijgen. Je krijgt er steeds meer baby's bij om op te letten! Hou jij het allemaal nog bij?

8 / 10
Wacko Willy

Mep alle knaagdieren die uit de gaten tevoorschijn schieten neer met je hamer in Wacko Willy. Die beestjes zijn verdomd snel, dus zorg dat je er echt klaar voor zit. Veel plezier.

8 / 10
Demolition City

Zorg dat het gebouw gesloopt wordt en dat alles onder de lijn komt die staat aangegeven. Plaat de explosieven dus op de juiste plaats.

8 / 10
3 Pandas

Ga op pad met de drie pandas en probeer aan de stropers en piraten te ontsnappen. Vlucht naar het eiland. Zal het je lukken weg te komen?

8.5 / 10
Obama Hellboy 2

Hellboy heeft een ongeluk gehad en ligt met een gebroken been op bed. Nu moet President Obama de wereld redden van het Gouden Leger. Verzamel de aanwijzingen en los de raadsels op.

8 / 10
Happy Birds

Schiet de vogels bij elkaar. Maak combinaties van meerdere dezelfde vogels om ze weg te spelen.

8.4 / 10
Blockstachio

Ren door het level met het amnnetje en verzamel allerlei handige power ups. Kun jij de monsterjes en de eindbazen verslaan?

0 / 10
Highschool Wars

Speel nu highschool wars en probeer alles te overleven op school. Vecht tegen iedereen en ga de uitdagingen aan.

8 / 10
Helikopter

Een simpel helikopter spelletje waarin je de obstakels moet ontwijken door er onderdoor of er overheen te vliegen. Hoe ver kom jij?

8 / 10
Monsters Inc Puzzel

Druk op de rode knop voor een nieuw puzzelstukje. Leg ze allemaal op de goede plek en maak deze leuke puzzel van Monsters Inc helemaal af. Veel plezier!

6 / 10
Obama Inkagames Rescue

Het team van Inkagames is ineens geheel verdwenen. Kun jij President Obama helpen ze te vinden en te redden uit een vreemde magische wereld? Verzamel handige voorwerpen om te gebruiken. Kun jij alle puzzels oplossen?

0 / 10
Oil Night

Verdedig je olieveld tegen de buren. Ze sturen er allerlei machines op uit om je te belagen, laat ze je niet bereiken. Bouw barrieres en automaten, upgrade je opties, maar zorg dat je olie niet op raakt.

8 / 10
Agent Turnright

Voer allerlei opdrachten uit met je geheim agent in deze mini games. Van sleutels pakken tot helicopters neerschieten. Het zit 'm in de timing!

0 / 10
Warlords 2

Probeer te winnen in warlords 2. Kies je mannetjes, je aanval en versla de tegenstander.

8 / 10
The Rise of a King

De kwaadaardige Lord Felkon is getrouwd met de prinses, en alleen jij weet dat hij een verrader is. De koning is oliedom, maar je bent alsnog een ridder van het koninkrijk, en zal dus zelf bewijs moeten vinden tegen Lord Felkon.

8.1 / 10
Zwaarden en Toverdrankjes

In dit spelletje heb je een eigen winkel. Huur mensen in en maak spullen om te verkopen aan je klanten. Je kunt steeds meer mensen huren en spullen maken.

6 / 10
Jack The Fugitive

Probeer te ontsnappen uit de gevangenis. En dat is nog maar level 1. Je hebt een wapen dus je kan een heel eind komen. Schiet de bewakers neer en vind de juiste weg. Ontsnap daarna met de auto en probeer weer veilig thuis te komen.

8 / 10
Greek Hero

Je zit in het oude griekenland en moet met pijl en boog de juiste dingen raken.

0 / 10
Dragon Realm

Een leuke drakenspel. Kan jij het level uitspelen en iedereen verslaan?

8 / 10
Nitrohaul

Bouw eerst je eigen nitrohauler om de dozen dynamiet in the vervoeren. Zorg dat hij stabiel is. Transporteer daarna de kisten dynamiet over een ruwe weg zonder dat ze exploderen.

8 / 10
Faraon

Faraon is een grappig platform spelletje waarin je een soort Indiana Jones figuurtje bent. Je moet je vriendinnetje redden. Ze is door de Farao de piramide in gelokt en opgesloten! Ontwijk de stekels en de schorpioenen!

0 / 10
Bird Bird Army

Schiet met de vogel iedereen neer en zorg dat ze jou niet raken. Schiet en richt goed en ontwijk op de juiste momenten.

8 / 10
World of Science

Ik dit spelletje woon je op een heel klein planeetje. Leef er milieubewust en hou ook je poppetje in een goed humeur. Bouw een groentetuintje en zorg dat alles goed loopt. Je kun in het schuurtje werk doen om wat geld voor upgrades te verdienen.

0 / 10
Paper Bubbles

Zorg ervoor dat je alle blokken weg klikt. Kijk goed en klik grote groepen weg.

0 / 10
Hotdog Bush

George Dubya Bush heeft een nieuwe baan. Maak voor iedereen hotdogs klaar. Hoe sneller je ze maakt hoe meer geld je klanten ervoor betalen.

8.5 / 10
Agent of Descend

Geheimagent John Doe is de Agent of Descend in dit leuke schietspelletje! Daal af met de lift en neem het op elke verdieping op tegen de groepen gewapende criminelen die je daar tegenkomt. Probeer steeds verder omlaag te komen, tot waar de echte topcriminelen zich hebben verscholen. Gebruik het geld dat je verdient om je personage, je wapens, en je kogelvrije vest en helm te upgraden. Hoe ver kun jij afdalen?

0 / 10
Kogama KFC vs McDonald's

Hou jij meer van KFC of McDonald’s? In Kogama KFC vs McDonald's zal je toch echt moeten kiezen: ga je bij het rode KFC team, of sluit je je aan bij het groene McDonald’s team? Val de basis van je tegenstanders aan!

0 / 10
Acaro 2

Eerst moet je in sommige kamers het lichtknopje vinden, want het is er pikdonker. Ga dan op zoek naar de uitweg in dit vreemde complex.

0 / 10
Ray and Cooper 2

Kun jij de verdwijning van de twee vrienden Ray en Cooper oplossen? Kijk goed rond in het dorp en praat met de mensen. Verzamel voorwerpen die je goed kunt gebruiken.

0 / 10
Murloc 2 Strangletorn Fever

Murk is een jonge Murloc die voor het dorp moet zorgen terwijl alle krijgers weg zijn. Help de Murlocs in het dorp bij het vissen en jagen. En net als alles een beetje goed gaat wordt het dorp aangevallen! Murloc 2 is een uitbreiding van deel een, met hele nieuwe levels om te onderzoeken en nieuwe vijanden.

8.1 / 10
Bubble Shot

Schiet de bubbels met je kanon. Probeer ze snel te raken en te laten knappen voor ze weer het level uit vallen. De oranje bubbels knappen meteen, maar de andere moet je twee of meerdere keren raken!

0 / 10
Guitar Nero

Bespeel de gitaar en verdrijf de groene slijm dingen in Guitar Nero.

8 / 10
Daycare NIghtmare

Verzorg alle baby's goed en doe wat ze willen. Als ze de fles willen geef je die, als ze naar bed willen leg je ze erin. Hoelang hou jij het vol?

8 / 10
Tank Destroyer 2

Vernietig alle tanks en mannetjes die in het level zijn. Rij door het level en schiet de kogels en raketten af.

8.3 / 10
Tattoo Girl

Zou een tattoo jou staan? Kom er achter met deze superdeluxe tattoo simulator! Nu alleen je ouders zover krijgen!

8 / 10
Prison Bustout

Ontsnap uit de gevangenis. Je begint in je cel en moet veel levels uitspelen. Als je eenmaal uit de gevangenis bent pak je de auto en moet je alle bewakers afschudden.

8 / 10
Hidden Object Room

Probeer in de kamer zoveel mogelijk voorwerpen te zoeken en vinden die je nodig hebt. Ga het lijstje af en doe het zo snel mogelijk.

8 / 10
Worlds Best Husband Show

Mevrouw Aap heeft voor Meneer Aap een hele lijst taken achter gelaten om voor vier uur af te krijgen. Hoe goed kan jij al deze huishoudelijke taken volbrengen? Slaap je in de honeymoon suite of mag je je nog gelukkig prijzen met de gastenkamer?

8 / 10
Road Hunter GT

Je hebt net een taxi gepikt en moet nu naar de bank toe. Wat je daar moet doen daar zal je vanzelf achter komen. Let wel goed op en zorg goed voor je eigen leven!

8 / 10
Lenny The Lizard

Van met de salamander alle beestje die langslopen. Hoe je dat doet is door je tong uit te steken.

8 / 10
Mysteryville

Een leuke adventure game, los de opdrachten op in Mysteryville.

0 / 10
Puke The Pirate

Een leuk platform spelletje met een grappig ontwerp. Spaar muntjes met de piraat, maar kijk wel uit voor allerlei gevaarlijke krabbetjes en andere beestjes op het eiland.

8 / 10
I Will Survive

Bouw je eigen basis en versla je tegenstander. Bouw genoeg huizen en een leger om je tegenstander de baas te zijn.

8 / 10
Soda Man

Vlieg weg met de Soda Man. Klik op het blokje soda en schiet hem weg. Na elk level kan je van alles updaten en zorgen dat je steeds verder kan vliegen.

8 / 10
Gangster Runner

Ga op weg met de gangster runner. Parkeer de auto en vlucht voor de politie is een klein onderdeel van wat je allemaal moet doen.

8 / 10
Sonic Angel Island

In dit korte Sonic avontuur moet je Sonic helpen Dr. Robotnik en al zijn robot hulpjes te verslaan. Kan jij de ringen vinden?

8 / 10
Sky Machine

Kies de richting en de snelheid van het vliegtuig en kijk hoe ver je kan vliegen. Probeer ook zo te landen dat je niet neer stort.

8 / 10
Cubi Kill 2

Probeer alle missies te voltooien en te zorgen dat je alle spullen verzamelt. Je kan de mensen om verschillende manier neer schieten of probeer andere manier te vinden. Kan jij het spel uitspelen?

8 / 10
Jelly Madness

Kun jij deze ondeugende Jellies verbinden? Hoe langer de combinaties van Jellies van dezelfde kleur zijn, hoe spannender de speciale Jellies zijn. Er zijn regenbogen en bommen en nog veel meer. Ontdek het zelf!

5.3 / 10
Soldiers Inc

Er is een machtsstrijd uitgebroken in Zandia. Kun jij allerlei black ops opdrachten uitvoeren? Blijf jij je werkgevers trouw of bouw je een eigen leger op? Werk samen met andere belangrijke figuren, maar vertrouw niemand in de gewetenloze wereld van Soldiers Inc.

8 / 10
The Big Game Final

Ga het avontuur aan en probeer alles te halen wat er te halen valt. Loop rond, pak muntjes, koop upgrades. Red mensen en laat je niet pakken. Speel nu the big game final.

8.1 / 10
Gun Nomads

Je bent een huursoldaat in het uiteengevallen Amerika van de toekomst in dit uitgebreide spel. Val rebellen kampen aan en roof geld voor nieuwe wapens. Zorg dat je reputatie groeit door succesvolle aanvallen uit te voeren.

7.9 / 10
Global Rescue

Red mensen in een oorlogszone met je helikopter. Vernietig de wapens van de vijand, laat je touwladder zakken en til de mensen de helikopter in. Je kunt ze afzetten bij de landingsplaats bij je thuisbasis. Vergeet niet om een oogje op je brandstof voorraad te houden. Je kunt bijtanken door op een helipad te landen en te wachten totdat de tank vol is.

8.1 / 10
Restaurant Romance

Pest de gasten die in het restaurant zitten zoveel mogelijk door alle voorwerpen te gebruiken.

8.1 / 10
Ghostscape

Er is iets verschrikkelijks gebeurt in het oude spook huis, en jij moet ontdekken wat. Verzamel aanwijzingen en vind de sleutels zodat je alle kamers kan onderzoeken. Maak fotos van bewijsstukken en bovennatuurlijke verschijnselen.

8 / 10
Legendary Warrior Goblin Rush

Neem het op tegen de monsters in Legendary Warrior Goblin Rush en probeer alle 63 levels van dit leuke boogschieten spelletje uit te spelen. Gebruik je pijl en boog om te mikken en laat je pijlen op het juiste moment door de lucht suizen om alle springende en bewegende monsters te raken. Kun jij in elke ronden de perfecte score neerzetten?

0 / 10
Project Flame

Vind je weg door het level en gebruik je vlammenwerpen. Die helpt je om obstakels voorbij te komen en meer.

8 / 10
Pirate Ship

Pimp je piratenship. Kies de zeilen, masten, kleur van het schip en nog veel meer. Laat een grote haai je schip aanvallen, of hang skeletten van de masten om je vijanden angst aan te jagen.

8.1 / 10
Super Crazy Guitar 2

Speel songs op de electrische gitaar met je toetsenbord met dit guitar hero spelletje. Druk de juiste toetsen in als ze langs de lijn komen. Des te beter je speelt des te sneller je punten optellen.

8 / 10
Meganic Wars

Speel met speciale kaarten en win. Kies de juiste kaart in de juiste beurt om de tegenstander te verslaan.

0 / 10
Terra Guardian 2

Schiet met de tank alle vliegtuigen die over komen vliegen kapot. Richt goed en ontwijk de kogels die de straaljagers op je afschieten.

8 / 10
Spectromancer Gathering Of Power

Iedere tovenaar heeft een magische scherf van een machtig toverobject gekregen, maar ze worden er langzaam corrupt door. Jij moet alle scherven terughalen. Natuurlijk willen ze de scherven niet opgeven, dus moet je ze in een toverduel met magische kaarten verslaan.

8 / 10
Epic Time Pirates

Vaar over de zeeën met jouw piraten crew. Kies vijanden uit om tegen te strijden en win elke battle. Verover met jouw piraten de boot en schiet alle andere poppetjes neer.

8 / 10
Bunny VS World

Probeer om met jou konijn de wereld te verslaan. Leuk spel maar ook lastig. Probeer het zo lang mogelijk vol te houden.

8 / 10
The Bank Robber

Probeer de bank te beroven door de juiste uitrusting te kiezen in The Bank Robber.

8 / 10
Tessa's Manicure Shop

Hou je van manicure's geven? Dan kan je Tessa helpen! Zij heeft hulp nodig om de beste Manicure winkel van de stad te worden!

8 / 10
Fishdom H2O Hidden Odyssey

Verzorg de vissenkom en zoek de voorwerpen. Je moet er voor zorgen dat de vissen blijven leven en daarvoor zal je af en toe ook de voorwerpen moet zoeken.

8 / 10
Dad n Me

Je bent de pestkop van de speeltuin in Dad n' Me. Knokken maar!

8 / 10
Find The Way Home

Maak de weg naar huis. Draai alles zo zodat er een mooie en veilige weg bestaat.

8 / 10
Skyline Skater

Spring met je skateboard over de daken. Kijk uit voor de obstakels. Hoe ver kun jij komen zonder te vallen in dit simpele, maar leuke spelletje?

8 / 10
Action Driving Way

Ontwijk met de auto alle wegversperringen terwijl je met hoge snelheid door Frankrijk rijdt. Kijk ook uit voor de helikopters, die gooien namelijk bommen op de weg. Verzamel de zakken met geld.

8 / 10
Acid Bunny 2

Acid Bunny is terug voor een nieuw avontuur. Hij was lekker aan het volleyballen tone hij tijdens een acid flashblack panda kapot schopte. Kun jij panda weer netjes aan elkaar rijgen? Verzamel naald en draad?

8 / 10
Adventures Of Jack

Ga de straat op en praat met de mensen. Het is niet erg moeilijk dit spel tot een goed einde te brengen.

8 / 10
Hawt In Hawaii

Maak alle modellen helemaal klaar voor een lange vakantie op Hawaii. Kies een mooi kapsel, met highlights of zonder, mascara, oogschaduw, lipstick... en natuurlijk mooie jurken en bloemenkettingen!

8 / 10
CantankerousTank

Schiet je een weg door gebouwen, auto's en helicopters met je aggressieve tank. Kun jij overal een weg langsbanen en door alles heen rammen? Stuur en schiet goed!

8 / 10
Hiring Day

Let goed op de tomaten op de lopende band. Sommigen zijn namelijk helemaal niet goed. In de een zit een worm, de ander is verrot, en nog anderen zijn gemuteerd. Klik de slechte tomaten aan zodat je mannetje ze met zijn hamer plat slaat.

8 / 10
Sneak Thief Triple Trouble

De sneak thief is weer terug! Kun jij ook deze keer uit het gebouw ontsnappen? Kijk goed rond en vind alle nuttige voorwerpen die je kunt gebruiken om er weg te komen.

8 / 10
Frizzle Fraz

Spring, rol, en zwem door de levels in Frizzle Fraz. Help de grote paarse Frizzle de kleinere Frizzles te redden en de sleutels te verzamelen. Kijk uit voor de slechterikken. De manier waarop je je voorbeweegt is afhankelijk van je omgeving. In het water wissel je automatisch naar zwem-modus, en op schuine oppervlakten wissel je automatisch naar rol-modus.

8 / 10
Fashion Studio Winter Outfit

In dit spelletje kun je je eigen wintermode ontwerpen. Combineer allerlei mooie modellen jasjes, mouwen, en broeken. Kies uit allerlei kleuren en zet een nieuwe trend!

0 / 10
Flight Of The Museum

Probeer alle gouden tabletten te verzamelen in het museum. Kijk wel goed uit dat je niet wordt geraakt door andere dingen. Vliegen doe je in een vliegtuigje.

8 / 10
Chubby Hamster

Probeer alles op te lossen met de hamster. Je zit in een kooi en moet proberen de dingen in de juiste volgorde aan te klikken.

8 / 10
Road of the Dead 2

Rij rond en schiet zoveel mogelijk zombies. Je kunt ze ook met je auto aanrijden, maar soms klimmen ze dan op de auto! Stop ook her en der op upgrades en voorraden op te pikken.

8 / 10
Monster Baby

Klim zo hoog je kan en maak het level af zodat je kan wakker worden uit je door computerspelletjes geinspireerde droom en de baby kan pakken voordat ze schade aanricht. Vind bovenin ieder level de schakelaar.

8 / 10
Hands Of War

Kies eerst of je een ranger, een warrior, of een wizard wil spelen. Daarna kun je door de stad lopen en erbuiten om missies te kiezen en te volbrengen. Je kiest hiermee zelf wie je vrienden en wie je vijanden zijn.

8 / 10
The Invincible Iron Man

The Invincible Iron Man is een gaaf spelletje gebaseerd op de Iron Man serie van Marvel. Slechteriken hebben Stark Enterprises beroofd en het robot pak van Tony Stark gestolen. Help hem snel het pak terug te vinden!

0 / 10
Infiltrating The Airship

Kan jij het ruimteschip overnemen? Maak steeds de juiste beslissingen.

8.3 / 10
Adventure Factory

Altijd al eens je eigen game willen maken als een echte game designer? Dit is je kans om zelf je avonturen spelletje te maken en hem vervolgens zelf te spelen. Je kunt hem natuurlijk ook door je vrienden laten spelen. Veel game plezier in Adventure Factory!

8 / 10
Breeder

Probeer een zo groot mogelijke konijnen familie te maken. Je kan dat doen door de mannetjes en vrouwtjes bij elkaar te zetten dan zullen er kinderen komen. Let wel goed op voor de rest.

8 / 10
Monkey Go Happy Mini Monkeys

Probeer de kleine aapjes terug te vinden. Ze hebben zich overal verstopt. Kun jij ze allemaal terug vinden in dit leuke point-and-click spelletje?

8 / 10
Iron Maiden Flight 666

Zorg dat de boxen die je laat vallen naast de mensen zijn die op de grond staan zodat die lekker muzikaal worden.

8 / 10
Windfall

Probeer genoeg stroom op te wekken door windturbines in de buurt van de stad te bouwen. Pas wel op dat je hierdoor niet teveel van je populariteit in de stad verliest.

8 / 10
Chibi Knight

Ga door de levels heen en overleef. Zorg ervoor dat je zelf niet geraakt wordt en zoek de juiste weg naar de uitgang.

8 / 10
No Limit Motot Jump

Je moet natuurlijk wel naar die 100 yards opbouwen, dus je begint met kleinere sprongen die steeds groter worden. Haal jij het om het hele rugbyveld in een reuzachtige sprong te overbruggen?

8 / 10
Dark War Strategy

Een uitgebreid fantasy strategie spel waarin je de duistere machten uit het land moet verdrijven. Kies een kant in de oorlog en help jouw personages hulp te vinden en het kwaadaardige leger te verslaan.

8 / 10
Sunny Meadow 5 Difference

Zoek zo snel mogelijk alle 5 de verschillen in de plaatjes die lekker zomers zijn.

8 / 10
Kathryn's Fast Food Corner

Help Kathryn al haar klanten zo snel mogelijk te bedienen. Kun jij alle snack zo snel mogelijk klaar maken en opdienen?

10 / 10
Acorns Big Adventure

Speel een omgekeerde eikel speelt! Grappig! Kun jij de weg vinden door alle levels in dit platform spelletje?

8 / 10
Billy Bob

Vind de 15 aanwijzingen om de 5 vragen op te lossen in Billy Bob abduction.

8 / 10
The Scene of the Crime 1

Er is een moord gepleegd. Als detective ben jij er op uit gestuurd om bewijsstukken te verzamelen. Kijk goed rond en probeer al het bewijs te vinden.

5 / 10
Monkey Go Happy Thanksgiving

Het is Thanksgiving! Zoek met het aapje in alle hoeken. Struin the sneeuwlandschap af en vind alle nuttige voorwerpen. Kun jij de puzzels allemaal oplossen? Kijk goed rond!

8 / 10
Tanks Ontwijken

Kom aan de overkant zonder geraakt te worden door de tanks. Zet het mannetje dan op de juiste plek neer om zo weer een nieuw mannetje te krijgen.

8 / 10
Batman

Dit platform spel heeft de klassieke Batman setting: Gotham City! Ren over de daken en versla alle slechterikken in die Batman avontuur. Kun jij alle handlangers en de Penguin zelf verslaan om de mysterieuze nieuwe Batgirl te redden?

8 / 10
Treasure Trench

Vaar door de zee met je legomannetje in een onderzeer en schiet te slangen en andere zeemonsters. Als ze in aparte legoblokjes zijn gebroken moet je ook de blokjes schieten, anders zetten ze zichzelf weer in elkaar. Pak de schat voordat je doorgaat naar het volgende level.

8 / 10
Penalty Game 2

Schiet penalties met een tijdlimiet. Probeer in twee minuten zoveel mogelijk goals te scoren. Je kunt ook om en om tegen de computer. Schiet om te beurt op het goal. Probeer de bal tegen te houden als het jouw beurt is in het doel te staan. Je kunt ook nog een vriend of vriendin uitdagen om mee te spelen.

8 / 10
Tricky Rick

Tricky Ricky, Kan jij het einde van het level halen? Neem risico's om dat te bereiken. Kijk uit voor de slechterikken. Weet jij hoe je er langs kan komen?

8 / 10
Cute Schoolgirl

Geef het schoolmeisje wat leuke kleren zodat ze goed voor de dag kan komen.

0 / 10
Street Burglar

Ga op je skates opweg en ontwijk alles om er overheen te springen of te bukken. Verzamel zoveel mogelijk geld om het level uit te spelen. Kijk wel uit voor de politie.

8 / 10
Monkey Dentist

De aap heeft kiespijn en jij moet de juiste kiezen en tanden trekken. Kijk goed welke tanden eruit moeten en trek ze er daarna uit bij de aap.

8.1 / 10
Stickman Police

Vind de juiste weg in het gebouw. Je moet stil zijn want er zijn veel mensen aanwezig. Hoe ver kan jij de weg vinden?

8.1 / 10
Maths Butterfly

Los de sommetje op om de rupsen tot vlinders te laten ontpoppen. Voor elk goed antwoord groeit een rupsje steeds iets verder.

2 / 10
Park Master 2

Parkeer de auto op de juiste plaats en zorg ervoor dat je nergens tegen aan botst. Stuur goed en laat zien dat jij de beste bent.

8 / 10
Caroler Defense

Zorg dat de mannetjes niet aan het einde van het level komen. Je kan dat voorkomen door sneeuw kanonnen en kerstmannen neer te zetten die de poppetjes doden.

8.4 / 10
Dynasty Street

Uitgebreide adventure waar je als matchstick-man moet zien te overleven.

8 / 10
Darmen Aanval

Bescherm je darmen en zorg ervoor dat je alles neer schiet wat dat aan komt vallen.

8 / 10
Save The Fallen

Red de gevallen soldaten van de zombies en de bommen. Vind ze en draag ze terug naar de tent. Kijk uit voor de bommen, zombies en mijnen. Tussen de levels door kun je upgrades kopen om je overlevingskansen te verbeteren. Wanneer je leert te teleporteren kan dit ook erg veel helpen.

8.1 / 10
Oppdrag Asgard

Vecht tegen de vijanden en spaar de ducaten in dit grote viking platform spel.

8.1 / 10
Jumpin Joe

Help de verre van atletische Joe toch nog een mooie afstand neer te zetten in dit atletiek onderdeel. Help hem een snelle aanloop te maken en lekker ver te springen.

8 / 10
D-Finder 3

Zoek de verschillen in dit spel. Er zitten lastige foto's tussen. Kan jij alle verschillen vinden voordat de tijd om is?

6 / 10
Paws

Ren door het bos heen. Je zal merken dat je andere dieren tegenkomt en die zullen je helpen met wat je moet doen. We kunnen dus niet teveel verklappen.

8.1 / 10
Chase 2000

Verzamel alle bollen die over de weg verspreid zijn. Straal ze je auto in en rij door naar de volgende. Kijk uit voor de andere auto's. Om schade aan je auto te repareren kun je de steeksleutels pakken.

7.2 / 10
Steambirds Survival

Vlieg met het vliegtuigje door het level en probeer alle andere vliegtuigjes uit de lucht te schieten. Denk na wat je doet en probeer goed te vliegen.

8 / 10
Iron Man 2

Vlieg met Iron Man en probeer alles uit de lucht te schieten. Ontwijk alles wat op je afkomt.

8 / 10
Wedding Lili

Help Lili een prachtige jurk en een mooi kapsel uitkiezen voor haar bruiloft. Je kun het ontwerp, de patroontjes, en de kleuren kiezen!

0 / 10
1 Will Survive 2

Bouw je eigen kleine dorpje en zorg dat je een sterk leger krijgt en het dorp van de tegenstander sloopt.

8.1 / 10
Deep Freeze

Help de kerstman met door de slechteriken te bevriezen in Deep Freeze. Als je ze eenmaal goed bevroren hebt, geef ze dan een duw zodat ze naar beneden rollen en in stukken breken. Vergeet niet de cadeautjes te verzamelen die ze gestolen hebben voor power-ups.

8 / 10
Qbox

Zoek wat woorden. Het is alleen in het engels dus misschien soms wel wat lastig. Kies de worden uit en zorg ervoor dat je veel letters weg speelt.

8 / 10
Monster Hunters

Terwijl Phineas en Ferb bezig zijn het koekjesmonster dat in de kast van Isabella woont te vangen, moet jij ondertussen Agent P helpen een andere zaak tot een goed einde te brengen.

8 / 10
Rivier Opruimen

Dit spel is een beetje zoals goldmnier, behalve dat het hier de bedoeling is dat je de zee schoonmaakt door zoveel mogelijk vuilnis er uit te vissen. Kijk uit dat je de vissen niet per ongeluk omhoog trekt.

8 / 10
Kogama: Xmas Parkour

De hindernissenbaan van Kogama: Xmas Parkour neemt het woord 'cool' wel heel erg letterlijk. Kun jij de besneeuwde en ijzige obstakels voorbijkomen? Spring en klim over de wegversperringen. Stuif van platform naar platform en probeer steeds in recordtijd bij het volgende checkpoint te komen!

0 / 10
Winx Club Fashion

Geef de meiden van de Winx club een leuke outfit. Een jurk of een broek, een leuk shirtje, je mag het zelf weten.

8 / 10
Micro Life

Laat je micro's opgroeien in Micro Life.

8 / 10
Rocket Fighter

Verschillende wapens, fighters en levels in Rocket Fighter!

8 / 10
Raiden X

In Raiden X manouvreer je je vliegtuigje langs vele tegenstanders en eindbazen.

8 / 10
Chain Of Fire 2

Zorg dat iedereen in de fik staat. Klik 1 mannetje of boom aan en die moet ervoor zorgen dat de rest ook brand. Een soort kettingreactie maar dan met vuur!

8 / 10
Robotic Emergence

Zet alle gebouwen op de juiste plaats. Maak robots en blijf bouwen om zover mogelijk te komen.

8 / 10
Rally Portugal

Rij over een zandweg in Portugal en probeer de bomen langs de weg te ontwijken. Het lijkt alleen weg of je heel Portugal moet doorkruisen om een einde aan dit parcours te zien...

8 / 10
Autumn Bride Makeover

Help deze bruid een makeover te doen voor het huwelijksfeestje. Doe eerst de huidverzorging en begin daarna pas aan de make up. Dan kun je ook nog mooie kleding uitzoeken.

8 / 10
Final Ninja

In dit leuke ninja spel moet je geld verzamelen en een ninja grootmeester worden. Slinger aan touwen, klim het touw op een neer, en wordt onzichtbaar in stealth mode.

8 / 10
Siegius

Bouw met siegius je eigen leger en val de tegenstander aan. Je wint als je de basis van de tegenstander hebt gesloopt.

8 / 10
Seeds

Blaas de bloemen de wereld in en kijk hoe ver jij ze kan laten landen.

2 / 10
Life Ark 4

Door de gebeurteniseen in Life Ark 3 staat het universum nu op het punt opgeslokt te worden door een reuzachtig zwart gat. Reis door de ruimte en vind een manier om te ontsnappen door op objecten te klikken en te ontdekken hoe je ze kan gebruiken.

0 / 10
Vietnams Quest

Ga op reis naar het mooie Vietnam en probeer alle voorwerpen op het plaatje te vinden. Alles speelt zich af in Vietnam. Kijk goed en ontdek wat jij kan vinden aan verborgen objecten.

7.7 / 10
Bio Bots

Speel dit tower defense spel nu. Zorg ervoor dat je de bio bots op de juiste plek in het level zet en dat er geen 1 wave overleeft. Tot welk level kan jij komen.

8 / 10
Farm Wars

Schiet alle dieren neer die op de boerderij afkomen. Richt goed met het geweer en schiet alles neer. Na elke ronde kan je nieuwe wapens kopen, als je genoeg geld hebt tenminste.

8 / 10
GabCab

Speel het spel met de taxi. Wat je moet doen daar kom je snel achter! Klik de juiste dingen aan en ga op pad.

8 / 10
Sea Eater

In dit leuke spel moet je allerlei taken uitvoeren met de vis. Win een race, spring zo hoog als je kan, vlieg zover als je kan na uit een kanon geschoten te worden, en eet alle andere vissen op.

8 / 10
Adam and Eve: Sleepwalker

Adam wandelt de laatste tijd wat af in zijn slaap in het spelletje Adam and Eve: Sleepwalker, en in de prehistorische wereld is dat behoorlijk gevaarlijk. Kun jij alle dodelijke hindernissen van zijn pad ruimen zodat Adam weer veilig bij Eva thuiskomt? Veel succes!

0 / 10
Windhawk Helikopter

Schiet iedereen vanuit de helikopter. Je kan zelf schieten en richten en moet proberen zoveel mogelijk mensen en andere tegenstanders neer te schieten.

8 / 10
Tower Tactics

Stel een team samen en ga op pad in deze prachtige game. Kies je teamleden uit en ga op reis in een middeleeuwse wereld vol vijanden en magie.

8 / 10
Prachtige Vrije Trappen

Stel voor deze serie vrije trappen de juiste snelheid, kracht, en draai in. Hou een oogje op de wind en pas je metingen aan. Schiet langs het muurtje van de tegenstanders en land de bal in het goal met een perfecte vrije trap.

8 / 10
Extreme Safari

Reis de wereld over om fotos te maken van mythologische beesten. Maak kliekjes van het Loch Ness monster, lever bewijs voor het bestaan van de Yeti, leg de Fenix op film vast, en meer. Als onverschrikbare avonturier verzamel je muntjes, camera lenzen, en natuurlijk fotos.

7.8 / 10
Escape 1

Ontsnap uit de gevangenis. Let wel goed op bewaker. Die mag net wat meer lopen dan jij. Lok hem in de val en ga naar de uitgang.

8 / 10
Papier gooien

Dit spelletje maakt het propjes gooien net weer iets uitdagender doordat er ook een ventilator naast staat. Let dus ook goed op hoe hard het waait en in welke richting.

8.1 / 10
Kamikaze Race

Besuur de auto en hou het zo lang mogelijk vol op de snelweg. Zorg dat je niet botst en dat je auto dus heel blijft. Hoe lang hou jij het vol in kamikaze race?

8.1 / 10
Albert De Alien

Albert de Alien is op aarde geland en gevangen genomen. Help jij hem ontsnappen in het klik en vind avontuur.

8.1 / 10
Island Adventure

Op een eiland moet je je zien te redden: pas op voor spinnen en andere dieren. Hoe lang overleef jij op een onbewoond eiland vol gevaren?

8 / 10
Brainbots

Verwijder alle aliens uit de hersens van het slachtoffer met de medicare nanobot. Vaar rond in de hersenen en zoek goed naar kwaadaardige alien parasieten.

8 / 10
3D Logic Cube

Draai de kubus rond en ontdek hoe je de gekleurde blokken met elkaar kunt verbinden. Op het begin is het makkelijk, maar het wordt al snel moeilijker. Kan jij in elk level langs de juiste banen leiden?

8 / 10
Urban Garden

Verbouw je eigen aardbeien en meer. Plant ze en geef ze genoeg water. Dan zullen ze vanzelf rijp zijn. Je kan daarna nog meer dingen platen. Nieuwsgierig... Speel dan nu urban garden.

8 / 10
Captain Rat

Schiet de rat weg en zorg ervoor dat die lekker ver vliegt. Je kan daarna van alles upgraden en er voor zorgen dat die nog verder kan vliegen.

8 / 10
Outrageous Obstacle Course

Kies een team en help je spelers hun weg te vinden langs alle hindernissen op de baan. Verzamel ook alle vlaggetjes. Je kunt pas door naar het volgende level als je alle vlaggetjes pakt.

8 / 10
Red Car

Rijd met je rode auto met enig tempo over het wegdek, want je hebt niet zoveel tijd. Maar rijd niet te roekeloos, want kom maar een milimeter van de weg af en je explodeert! Ontwijk de randen van de weg bij hoge snelheid in Red Car!

8 / 10
Long Jump

Kies een atleet uit en probeer zo ver mogelijk te springen op dit atletiek onderdeel. Maak een goede aanloop en kijk uit dat je niet te laat springt, want dan telt je sprong niet en dan knuppelt de panda je neer.

8.1 / 10
Stadium Sneakout

Probeer het stadion uit te komen. Los alle dingen op en onderweg krijg je vragen om bijvoorbeeld je kleren terug te krijgen. Beantwoord de vragen en ga door met het spel.

8 / 10
Drivin Donuts

Rij met je auto en maak mooie strepen op de weg. Je kan slippen met de spatiebalk. Ze vragen vaak of je een donut wilt slippen. Dus maak mooie rondjes op te weg.

8 / 10
Magi Wars

Schiet iedereen in je omgeving neer. Ze willen jou aanvallen dus zorg dat je niet geraakt wordt.

8 / 10
Mission To The Moon

Zorg ervoor dat je op de maan terecht komt. Daarvoor moet je wel eerst even de lancering goed doen en ervoor zorgen dat er niks mis gaat.

8 / 10
Isabellas Room Dressup

Help Isabella zich mooi aan te kleden. Zoek in haar kamer een modieuze outfit bij elkaar. Kijk ook even in haar juwelendoos om een leuke ketting, een flitsend paar oorbellen, of een schitterende tiara te kiezen. Veel plezier!

8 / 10
Trump On Top

Kies een kandidaat van de democratische partij uit als je kampioen in de arena. De republikeinen hebben een horde Trump-klonen in hun hoek. Gooi je tegenstander op zijn hoofd.

10 / 10
Slime Quest

Probeer in elk level de uitgang te vinden. Verplaats jezelf en let op de aanwijzingen. Probeer steeds genoeg fruit en ander eten op te peuzelen om door het laatste platform te breken.

8 / 10
Freaky Fruits

In marble line spelletjes moet je de knikkers, of in dit geval het fruit, wegschieten door drie of meer van de zelfde kleur naast elkaar te krijgen. Zorg dat de lijn verdwijnt voor het fruit the eindpunt bereikt!

6.5 / 10
World Cup: Spot the Difference

Kijk goed naar alle cartoon plaatjes van de world cup voetbal wedstrijden. Kun jij alle verschillen tussen de plaatjes vinden en omcirkelen?

8 / 10
Reel Gold

Haal het goud binnen met Reel Gold. Probeer de doffe stukken goud en de rotsen niet te raken, dan raak je namelijk je goud kwijt. Je kan alleen het goud dat glittert grijpen met je haak.

8 / 10
Hyper Vault 2

Zet eerst de lat op de juiste hoogte, kies daarna de juiste snelheid voor je aanloop. Niet te snel, want dan breekt je stok. Maak de sprong en slinger de springer over de lat heen. Veel succes!

8.1 / 10
Put A Ring On It

Help dit bruidspaar mooie kleding vinden voor het huwelijksfeest. Een mooi pak voor de bruidegom en een mooie jurk en bijpassende accessoires voor de bruid.

8 / 10
Poesje-Miauw Ninja Avontuur

In het spelletje Poesje-Miauw Ninja Avontuur is jouw kleine kat een echte ninja. Ren en spring door de levels om het einde te bereiken zonder in het water te vallen of geraakt te worden door de monstertjes. Als een monstertje geen stekel op zijn hoofd heeft, kun je er bovenop springen om hem te pletten!

0 / 10
The Malibu 9

Bestuur de pinguins en leid ze langs alle gevaren.

8 / 10
Alien Abductions

Waan je een echte Alien en straal voorwerpen, blaas ze op of muteer ze. Je kunt allerlei ongein uithalen vanuit je UFO. Vlieg rond als alien en pest iedereen de buurt.

8 / 10
My Kingdom For The Princess

Maak de weg vrij voor de de wagen die er langs wil. Haal het hout weg, Maak de weg en zorg dat de brug begaanbaar is!

8 / 10
Vampires Crypt

Je moet proberen in het begin om vrij te komen. Je hang onderste boven en bent vast gebonden. Hoe snel kan jij vrij komen en daarna beginnen met het spel.

8 / 10
My Sweet Sixteen High Fashion

In dit aankled spelletje moet je je model klaarmaken voor de catwalk. Geef haar een mooie outfit met passende accessoires, zoals bijvoorbeeld een mooie zonnebril of sjaal. Met de kleurenbalk kan je de kleuren van alle kledingstukken veranderen, en ook van haar haar. Zorg dat ze ook een mooi kapsel heeft en stuur haar dan de catwalk op door op "Ready?" te klikken.

8 / 10
Deady Race

Rij over de weg en ram alle andere auto's er af of tegen elkaar aan. Je kunt ook de voetgangers aanrijden voor extra geld. Verzamel de power-ups om op het einde van de levels de bazen te verslaan, en verzamel het geld om tussen de levels door upgrades to kopen.

8 / 10
Maffia Rijles 3

Rijd door de stad en verzamel de muntjes. Zorg wel dat je niet van de weg raakt en ook geen andere autos raakt. Als je auto wordt gestolen, ga dan op voet opzoek.

8 / 10
Heli Cops

Vlieg met de helicopter over de levels heen en los alle missies op. Blijf opletten met vliegen en schiet op het juiste moment.

8 / 10
Texas Farm Thrasher

Rij met je maaimachine over het veld. Vijandige boeren uit de regio willen je veld kapot maken en je oogts vernielen. Dat kan natuurlijk zomaar niet. Op het platteland in Texas doen ze niet moeilijk, maai alle vandalen lekker neer.

8 / 10
Pirate Launch

Schiet je piraat elke keer zover mogelijk weg en zorg dan dat je niet zinkt. In het begin zal dat wel zo zijn maar upgrade je dingen zo snel mogelijk en je zal verder en hoger komen en ook blijven drijven.

8 / 10
Fly or Die

De wereld wordt overrompeld door een gigantische zwerm zombies in het vliegtuig spelletje Fly or Die. De enige manier om de mensheid te redden is om het gevaarlijkste gebied binnen te vallen met je oude oorlogsvliegtuigje en de broedkorf van de zombies op te blazen. Voor elke poging kun je geld voor upgrades verdienen!

0 / 10
Zombies In Huis

Vecht tegen de zombies en probeer ze allemaal uit te schakelen. Richt goed en pak ze allemaal.

8 / 10
Dexter Kippen Klonen

Kloon de kippen en zorg ervoor dat ze met heel veel komen. Je moet proberen het hok zo klein mogelijk te maken. Tot welk level kan jij komen?

8.1 / 10
Combat

Kom aan het eind van het level door niet te veel geraakt te worden en niet naar beneden te vallen. Schiet zelf alle tegenstanders neer.

8 / 10
Fancy Pants Adventure

Spring, buk en rol in deze leuk vorm gegeven adventure met soepele animatie. Verzamel punten en pas op voor de spinnen! Kun jij het spelletje uitspelen?

8 / 10
Gladiator CW

In Gladiator Castle Wars speel je zelf in een middeleeuws epos.

8 / 10
Kingdom of the Wind

Verdedig je kasteel dat in de lucht hangt. Bouw een mooie vloot aan vliegtuigjes om he te helpen.

8 / 10
Halloween Winx

Kleed dit Winx meisje mooi aan voor Halloween. Kies uit allerlei leuke schoenen, hoeden, shirtjes, jurkjes, en broeken. Combineer verschillende kledingstukken en maak de mooiste outfit.

8 / 10
Street Runner

Race over de snelweg. Natuurlijk mag je weg vaart maken, maar het is belangrijker heelhuids de finish te bereiken. Kijk uit voor de wegversperringen, de overstekende treinen en vrachtwagens, en voor de andere autos die je graag uit de weg rammen.

8 / 10
Monkey Go Happy Halloween

Het is Halloween, en weer is het aapje op zoek naar allerlei spulletje. Kun jij alle verborgen voorwerpen vinden? Help het aapje de puzzels op te lossen in het donkere bos.

8 / 10
Oh My Shin

Je zit met Chin op de fiets en moet probeer ze moeder voor te blijven. Ontwijk plassen en andere dingen.

8 / 10
Alien Infection

Probeer zoveel mogelijk te verdienen met alien infection. Schiet het groene spul af en pak het op als het groot is.

0 / 10
Storm Winds

Verdedig je kasteel met kanonnen en koop steeds betere wapens in Storm Winds.

8.1 / 10
Moleculen Mengen

Zorg ervoor dat de moleculen de fles in rollen. Er liggen allerlei objecten in het veld. Verplaats deze om het pad van de moleculen aan te passen zodat ze de juiste kant op rollen.

8 / 10
Farmer McJoy

Schiet de ratten, killer hamsters en de andere boeren die je boerderij binnendringen en je koeien afslachten met de schietgrage Farmer McJoy. Vergeet niet je geweer te herladen.

8 / 10
Shift 2

Dit spelletje is echt een aanrader. Wissel met de shift toets tussen de witte en de zwarte gedeelten van het veld. Als je het slim doet dan kun je voorbij alle hindernissen komen en de levels uitspelen.

8 / 10
Bugs Bunny's Hopping Carrot Hunt

Yosemite Sam en zijn creepy handlanger hebben het wortelconvooi onderschept. Verzamel al de gestolen wortels in dit platform spel met Bugs Bunny de Looney Tunes haas.

8 / 10
Mickey Robot

Leg de pijltjes zo neer om het einde van het level te halen. Leg ook ballonnen neer om over gaten de zweven. Ga door de deur met Mickey en speel het level uit.

8 / 10
Sami's Pet Care

Je klanten brengen allerlei lieve hondjes en katjes binnen die je moet verzorgen. Geef ze te eten, speel met ze, was ze, en zorg dat ze niet met elkaar vechten. Als je het goed doet krijg je nieuwe items om te gebruiken.

8 / 10
Street Drifting

Race door de stad en drift hevig door de bochten in dit race spelletje. Zorg dat je je draai optijd inzet, anders schiet je zomaar je afslag voorbij. Het kan ook behoorlijk de weg versperren wanneer iedereen tegelijk door de eerste paar bochten vliegt. Zorg dat je vooraan blijft!

8 / 10
Heart Of War

Zet de wapens zo neer zodat er niemand langs kan komen. Kan jij alle 35 rondes overleven. Upgrade de wapens en zet de grotere wapens neer.

8 / 10
Brink Of Apokolips

Probeer iedereen te redden en ervoor te zorgen dat ze blijven level. Jij bent namelijk een superheld!

8 / 10
Pina Pony

Ren met de pony door het level en probeer veilig het einde te halen.

8 / 10
Where The Rose Is Blooming

Kies je mannetje, train hem en ga de strijd aan met alles en iedereen.

7 / 10
Pacman Fight

Speel als Pacman-Ninja door de levels. Eet onderweg de pillen op zoals dat hoort bij pacman, en vraag om instructies bij pacman's chagrijnige ninja meester.

8 / 10
Stella's Dress Up

Kies een model en kleed haar prachtig aan in dit mode spelletje. Je krijgt steeds willekeurig drie kledingstukken en accessoires te zien. Kies wat het leukste staat. Op het eind kun je alles nog veranderen.

0 / 10
Friendly Fire

Zet de torens op de juiste plek en zorg dat er geen beestje of iets anders langskomt. Upgrade de kanonnen en probeer iedereen te stoppen.

0 / 10
Gregmaniacs

Help Greg de fietswedstrijd tegen alle andere versies van Greg te winnen. Rij goed, doe veel stunts en scoor boosts en EXP om steeds sneller te worden!

0 / 10
Chain of Fire

Alleen in dit spelletje mag je mensen in de brand zetten. Maak een zo groot mogelijke kettingreactie en zorg dat iedereen in de fik staat.

7.6 / 10
Little Samurai

Vecht met de kleine samurai en ga de juiste kant op. Zorg ervoor dat je iedereen verslaat.

5 / 10
Snelweg Gevecht 1

Snelweg Gevecht 1 toont het spannende verhaal van twee hippies die op weg zijn naar een festival. Zorg ervoor dat ze er zonder ongevallen komen. Probeer er ook voor te zorgen dat iedereen behalve andere hippies niet voorbij je komen. Succes!

8 / 10
Alien Hominid

Schiet alle aliens en FBI-agenten! Pas op voor de eindbazen van de levels... tip!

8 / 10
Ben 10 vs Robots

Speel de levels uit op je skateboard. Het is wel het nieuwste van het nieuwste skateboard. Versla alle robots en kom aan het einde van het level.

8 / 10
Catastrophic Construction

Je krijgt een aantal vrolijk gekleurde blokken met grappige gezichtjes. Hiermee moet je een constructie bouwen waarmee het blauwe blok binnen de stippellijnen die een vierkantje vormen komt te rusten.

8 / 10
Ghosts Stole My Puppy

Ga op spoken jacht en probeer ze allemaal te vangen. Je loopt door het level met een soort van stofzuiger op je rug en moet daarmee alle spoker opzuigen.

8 / 10
Cube Me

Verplaats het mannetje en probeer aan het eind van het level te komen. Onderweg zal je ook zelfs in een tank kunnen veranderen.

8 / 10
The Ninja Game

Spring met de ninja door het level en bereik het einde veilig. Kijk uit voor obstakels en tegenstanders en gebruik de muren goed om te springen.

8 / 10
Sara 2

De onderzoeksrobot S.A.R.A. is in dit point-and-click avontuur gedumpt op een mysterieuze en gevaarlijke planeet. Ontsnap aan de vallen en verzamel data in dit grappige spelletje.

8 / 10
Shadow Tag

In dit spelletje zit je in een hutje in het bos, maar je bent niet alleen... Vind snel de autosleutels en de auto om er weg te komen!

8 / 10
Drugs Escape

Rij op de snelweg en wissel steeds van baan om de drugs en de jerry cans met brandstof te pakken. Zorg dat je de andere autos niet raakt, want dit kan je auto flink beschadigen. Wat is jouw high score?

8.2 / 10
Smiley Fruits

In deze variant van bubbleshooter is fruit het leidend voorwerp. Schiet fruit en scoor punten!

8 / 10
Sleepless Assassin: Fortress Escape

In dit spelletje speel je Lucy, een krijgslustige prinses die van haar troon beroofd is en is opgesloten. Op een dag weet ze een bewaker te vermoorden. Nu moet je haar helpen uit het fort te ontsnappen en haar geboorterecht op te eisen.

8 / 10
Popopopop

Plaats de gekleurde ballen in het veld en blaas daarmee alle andere gekleurde ballen op. Probeer er achter te komen waar je het beste de bal kan plaatsen. Er zijn ook speciale ballen die geinige truukjes uithalen.

8 / 10
Drift Battle 2

Drift hard door alle bochten op dit race circuit. Je kunt in je eentje racen en de snelste tijd proberen neer te zetten, en je kunt ook battle style tegen de beste racer speler.

8 / 10
Searching For The Truth

Probeer elk level weer achter de waarheid te komen. Kan jij ervoor zorgen dat je weet wat er gebeurd is, volg dan de aanwijzingen en je komt erachter.

8 / 10
Furious Hippo

Jaag met het nijlpaard alle mensen uit het water. Je kan snel zwemmen en moet die mensen op de kant zien te krijgen.

8 / 10
Shw Act 2

In Deel 2 van Sift Heads World: A Treacherous Return neemt Kiro het op tegen de yakuza. De verraderlijke terugkeer van de maffia kan het team van Vinnie, Shorty en Kiro namelijk niet zomaar voorbij laten gaan.

8 / 10
Alliant

Kan jij je basis zo goed beschermen dat niemand hem kan aanvallen. Bouw kanonnen en maak wat mannetjes.

8 / 10
Funny Airplane

Zorg dat alles soepel verloopt in het vliegtuig. Klik op de juiste dingen en combineer het met elkaar.

8 / 10
Miracle Hairdo

Geef het haar van de dame een mooie glans en vorm.

8 / 10
Track Star

Kies een land uit om voor te spelen en een atleet. Ren eerst de sprint. Je moet steeds het onderdeel goed genoeg doen om door te mogen naar het volgende onderdeel. Veel succes!

8 / 10
Cactus McCoy 2

Ga er samen met Cactus McCoy op uit om de schat-zoeker die jou eerder gered heeft te redden. Kun jij alle bandieten verslaan en alle verborgen schatkisten onderweg vinden? Kijk goed, want als je vijanden wapens laten vallen kun je die ook oppakken. Vaak zitten er verborgen delen in de levels, dus kijk goed rond!

9.3 / 10
Lake Placid 2

Je bent een krokodil en zwemt in een rivier. Je moet proberen zoveel mogelijk mensen te doden die daar zwemmen. Let wel op de man met het geweer aan de kant!

8 / 10
Strikeforce Kitty 2

Versla het leger van de vossen. Ren met je team katten door het level en versla alle vijanden onderweg. Je kunt upgrades verzamelen van de vijanden die je verslagen hebt. Pak ook de visjes.

10 / 10
Sniper Year 2

In dit spelletje ben je een sniper die voor de Black Ops verschillende opdrachten moet uitvoeren. Eerst moet je een test met schietschijven doen, maar daarna moet je doelwitten gaan neerschieten. Raak de onschuldige bijstaanders niet!

6 / 10
Teddy Goes Swimming

Zwem rond met Teddy om alle grote schatten te vangen, maar pas op voor de grote vissen en rotsen. Kijk ook uit voor de vallende flessen, en pas up dat je niet stikt. als je lucht op is, zwem dan snel zo ver mogelijk omhoog om met je snorkel in te ademen.

8 / 10
StormWinds: The Lost Campaigns

Bouw je torens en verdedigings wapens op het platform en shiet alle machines die komen aan vliegen. Laat ze er niet langs, want jij bent de laatste verdedigingslinie.

8 / 10
Shift Heads World 2

Deze stickman game is weer een leuke. Kies een missie, een wapen en zorg dat je iedereen overwint.

8 / 10
Star Apocalypse

Lekker bouwen en alles op de juiste plek zetten. Zoek uit waar je wat moet neer zetten en probeer te winnen.

8 / 10
The Big Game

Ga op pad en speel alle levels uit. Je komt in dorpen terecht en moet goed opletten wat je moet doen om alles uit te spelen.

8 / 10
Roads Of Rome

Probeer de juiste dingen aan de klikken en zo weer dingen te bouwen. Probeer alle missies op te lossen.

8 / 10
Bobby Nutcase Moto Jumping

Bobby Nutcase, de naam zegt al genoeg. Doe allerlei gevaarlijke stunts op de motor met deze geweldig uit vorm geraakte motor maniak.

8 / 10
Death Row Diner

Geef alle gasten op tijd eten. Je komt er vanzelf achter wat er anders gaat gebeuren. Doe het bedienen snel en goed.

8 / 10
Ancient Quest Of Saqqarah

Speel een versie van bejeweld. Er zit hier een heel verhaal om heen gebouwd. Kan jij erachter komen wat je precies moet doen?

8 / 10
Cuti's Diner

Maak een diner voor alle klanten die binnenkomen bij jou. Zorg dat ze snel en goed bediend worden want dan krijg je meer geld.

8 / 10
Kingdom of Liars 3

Ga weer op een nieuw avontuur met de Hernessian Guards. Ook dit keer moet je op onderzoek uit om een mysterie op te lossen. Zoek goed naar aanwijzingen.

8 / 10
Beast Warriors

Ga de strijd aan met het beest en alle warriors. Kies het beest en vechten maar.

8.3 / 10
Scooby Doo 1000 Graveyard Dash

Zorg ervoor dat je het spook voor blijft. Je rent over een kerkhof heen en moet ervoor zorgen dat je nergens tegen aan botst. Wees wel snel met de hond!

8 / 10
Kogama Minecraft Skyland

Bouw bruggetje naar de zwevende eilanden in Kogama Minecraft Skyland. Pak de power-ups die je toestaan allerlei voxels te plaatsen. Bovenin zweven nog meer eilanden. Bouw trappen om er te komen!

0 / 10
Gummy War

Ga de oorlog aan tegen kauwgum. Het komt uit de lucht vallen en je moet daarvan alles kapot schieten. Let er goed op dat je niet geraakt wordt want je kan niet eeuwig blijven leven.

8.2 / 10
Treasure Seekers

Zoek de voorwerpen om zo de toren in te komen. Er wordt aangegeven wat er moet gebeuren en daarna mag jij alles zoeken! Als je eenmaal in de toren bent gaat het gebeuren!

7.5 / 10
Cover Orange 2

Probeer elke keer de ronde mannetjes te beschermen tegen de regen! De regen mag ze nooit raken! Zet de constructie zo neer zodat ze allemaal droog zitten en door kunnen gaan naar het volgende level.

8.2 / 10
Under Construction

Bouw het vak zo goed mogelijk vol met tetrisstukken. Vergeet de powertools niet! Je krijgt bonussen voor ongebruikte power tools en kleur combinaties.

8 / 10
Sonic Boom Town 2

Sluit je aan bij de babes van de Sonic Boom gang en race door de stad om de gebouwen van de vijanden van je gang te vernietigen met je geluids installatie. Koop upgrades met het geld dat je verdient.

8 / 10
Pretty Pizzeria Waitress

Kleed je eigen mooie pizzeria serveerster aan. Kies een mooie haarkleur en stijl, en combineer haar leukste kledingstukken met haar accessoires van werk, zoals haar petjes en schorten. Kies ook een mooie achtergrond.

8 / 10
Spin the black circle 2

Draai het wiel, maak gebruik van de zwaartekracht en krijg het balletje bij de uitgang. Pas op voor de stekels!

8 / 10
Foreign Creature 2

Probeer te overleven in alle levels. Je kan op van alles klikken maar je weet niet wat. Kan jij erachter komen wat je moet doen? Succes ermee.

8 / 10
Kleurloze Wereld

Haal zoveel mogelijk punten en het einde van het level. Zorg ervoor dat je de bloemen pakt en de juiste weg neemt. Je kan uit veel verschillende levels kiezen.

8 / 10
Perfect Date

Kies een date en zorg ervoor dat hij het perfect vind. Kies de juiste kleding en zorg ervoor dat de tafel gedekt is en maak het juiste eten voor hem. Let dus goed op de tekst aan het begin als je je date kiest.

8 / 10
Mushus Rocket Rush

Schiet het beestje zover mogelijk weg. Eerst een stukje naar achteren lopen en dan volle vaart vooruit! Sturen in de lucht kan je helpen verder te komen.

8 / 10
Ondergronds Lab

Loop door het ondergrondse lab en probeer alles op te lossen. Plaats mijnen en schiet goed om te overleven.

8 / 10
Naruto Online

Ga op avontuur in de Naruto wereld! Ga gevechten aan, sluit vriendschappen en blijf jezelf verbeteren om je weg te kunnen vervolgen.

2 / 10
Bobeedia

Bouw je eigen kongkrijk vol met de juiste dingen en versla iedereen.

8 / 10
The West

Maak je eigen cowboy en ga op pad in het echte wilde westen. Hoe goed ben jij en kan je overleven?

8 / 10
Zed

Laat Zed de levels doorzoeken en vind zoveel mogelijk goud. Pak de sleutels om de deuren open te maken

7.5 / 10
Deep Lift 2

Vind de verloren schat in de zee. Eerst moet je wel langs alle platforms komen waar giftige zee-egels en haaien zitten. Spring van platform naar platform en zorg dat je zuurstof niet op raakt!

8.4 / 10
Decision 3

Je hebt eindelijk in een nieuwe stad meer overlevenden gevonden. Nu kun je hun basis gebruiken als je uitvalsbasis in jouw strijd tegen de zombies!

0 / 10
Bugbug in Sky Tower

Spring met de robot Bugbug van platform naar platform en los alle levels op door de sleutels te vinden en alle robot onderdelen terug te halen.

8 / 10
Castle Cat

Spring als een kat in het rond in deze vrolijke game. Niet zomaar een kat, maar een kat met een kasteel-vormig hoofd! De Castle Cat dus! Natuurlijk zit er op dat kasteelhoofd ook een kanon!

8 / 10
Wrath of the Spartan

Speel als een van de Spartanen uit de film 300 in Wrath of the Spartan.

8 / 10
Royal Thumble

Win het duim worstelen! Schakel je tegenstander uit en ga door naar de volgende ronde. Je kan verschillende aanvallen doen.

8 / 10
Mobster Defense

Zet alle mannetjes van me 'mob' op de juiste plaats om zo elke wave weer te overleven. Upgrade de mensen die er staan om meer vijanden te schieten. Verdedig je toren en win in dit tower defense spel.

8 / 10
Deadthmatch Mayhem

Probeer alle tegenstanders te verslaan. In het begin heb je alleen nog maar een mes maar probeer andere wapens te krijgen en zo nog beter te zijn.

8 / 10
Jump Jim, Jump!

In dit platform spel moet je Jim helemaal naar boven zien te krijgen. Jim werkt namelijk aan de toren. Hij is alleen ook zijn moersleutels vergeten, vergeet die dus niet te verzamelen! Pas op voor gevaarlijke werksituaties!

8 / 10
Defend Your Honor

Verdedig de sleutels! Als jij wint kan je met de sleutels de volgende deuren openen. Vergeet niet om naar de shop te gaan om extra mannetjes of vrouwtjes te kopen die je helpen. Tijdens de levels kan je alle poppetjes upgraden. Zodat ze van verder kunnen schieten.

8 / 10
Flophone Top Secret

Probeer de uitgang te vinden! Klik van alles aan en neem voorwerpen mee. Onderweg zal je ook wat dingen moeten oplossen maar gelukkig heb je een telefoon bij je.

8 / 10
Gorillaz Ontsnappinsrace

Ontsnap met de auto. Rij over de weg en ga opzoek naar de plek waar je heen moet. Je komt onderweg van alles tegen dus blijf opletten.

8 / 10
Adapt Or Die

Probeer de levels uit te spelen. Verplaats jezelf goed en probeer alle vlakken te veroveren.

8 / 10
Qubed Mysterious Island

Kies je mannetje en klik een deel van het eiland aan om te beginnen. Kan jij het hele eiland uitspelen.

8 / 10
Arcwing

Vlieg door de lucht en schiet iedereen neer. Zorg dat je geen andere schepen of brokstukken raakt. Ontwijk de stenen en kom zo ver mogelijk.

2 / 10
Cars Kleurplaat

Kleur deze kleurplaat in van de film bekende Cars. Maak er een mooie kleurplaat van en probeer te zorgen dat ze de originele kleuren krijgen.

8 / 10
Another Small Favor

Klik en vind. Kan jij de juiste spullen en de juiste weg vinden?

0 / 10
Saute Moutons

Help je schaap vrij rennen. Spring over de hekken en de hekken van schikdraad. Kijk uit voor de kraaien en de wolven. Verzamel het stro voor punten en de hartjes voor extra levens. Je zal ze nodig hebben!

2 / 10
Deponia

Ga op avontuur in dit prachtig ontworpen spelletje! Je wil ontsnappen uit Deponia, maar de truuk is om er weg te komen. Begin door het huis te zoeken naar alle spullen die je nodig hebt op weg.

7.6 / 10
Star Defender 4

Schiet de hele vloot van de alien invasie neer in dit mooi ontworpen space invaders spelletje. Verzamel de power-ups voor je kanonnen, ontwijk vijandelijk vuur, en vernietig de vijandelijke ruimteschepen.

8 / 10
Super Adventure Pals

Speel een grappig avonturen spelletje met veel levels. Kun jij ze allemaal ontdekken? Probeer je huisdier te redden van de slechterik en ook de diamanten en andere edelstenen te pakken.

8 / 10
Hell City

Kan jij uitvinden wat er is gebeurd? Klik door het level en vind de juiste dingen.

8 / 10
Nero The Hero

Red de mensen uit de brandende huizen en flats. Zorg wel dat je de ufo's niet raakt.

8.2 / 10
Over The River

Schiet iedereen neer terwijl je over het water vliegt. Boten en andere vliegtuigen alles moet kapot om te overleven.

7.4 / 10
Seven Dwarfs

Kleur deze kleurplaat zo mooi mogelijk in van de 7 dwergen. Maak er iets leuks van.

0 / 10
Winter BMX Jam

Rij met je fiets over de schans. Hou goed balans en maak mooie stunts. Kun jij genoeg punten verdienen om door te mogen naar het volgende level en nieuwe fietsen te krijgen?

8 / 10
Hohoho Yellow Snow

Plas alle nummers op volgorde in de sneeuw, maar je blaas raakt natuurlijk wel op!

8 / 10
Batman 2

Er is ingebroken in de Gotham Bank een Batman wordt ingeroepen om de zaak op te lossen. Nadat Batman de inbraak bij de bank heeft onderzocht blijven de berichten over nieuwe dreigingen in Gotham City maar komen...

8 / 10
Fancy Pants Adventure 2

Uitgebreid vervolg van het Fancy Pants Adventure Spelletje met verschillende mooie levels. Fancy Pants is terug om het overnieuw op te nemen tegen de reuzespinnen en slakken. Veel nieuwe levels en dezelfde mooie graphics.

8 / 10
Agent K9

Agent K9 moet de kwaadaardige kat die alle honden in katten wil veranderen tegenhouden! Vind zijn geheime schuilplaats om het plan te dwarsbomen. Onderweg moet je het opnemen tegen allerlei boze katten.

8 / 10
Deanimator

Probeer zoveel mogelijk zombies as te knallen voordat ze je bereiken. Maar kijk uit, zelfs als je hun hoofd er af knalt kunnen ze nog verder lopen! Schiet ze neer voordat ze je hoofd eraf rukken!

8 / 10
Steel Torrent

Schiet met je tank alle tegenstanders kapot. Leg ook mijnen voor je tegenstanders neer. Ontwijk wel de kogels die op je afkomen.

8 / 10
Bailout Bonus Beatdown

Sla de baas in elkaar en verdien er zoveel mogelijk geld mee. Sla er lekker op los en doe niet te truttig want het is geen goede baas.

8 / 10
Scooby Doo River Raids Rampage

Kan jij levels oplossen? Je moet ervoor zorgen dat je de juiste voorwerpen pakt en ook op de juiste manier gebruikt. Hoe goed ben jij met Scooby Doo?

8 / 10
Cover Orange

Er is een grote boze hagelstorm op komst. Zorg dat de sinaasappels goed afgedekt zijn voor het zover is. Je krijgt een aantal kisten, banden, en andere voorwerpen. Laat ze in het veld vallen op de juiste plek.

8 / 10
Hare 4 Dare

Begeleid de haas veilig naar beneden. Zorg ervoor dat hij geen arm breekt tegen een boom! Verzamel punten onderweg!

8 / 10
Warfare 2

Zet alle wapens op de juiste plaats en zorg ervoor dat je alle poppetjes die langs komen lopen verslaat. Je kan alles upgraden en zoveel kanonnen neerzetten als je wilt.

8 / 10
Mental Murder

Kan jij ontsnappen uit deze wereld. Stap in een auto, breng de poppetjes naar de juiste plaats en zorg ervoor dat je niet gepakt wordt door de politie.

8 / 10
Dacia Defence 1

Zet alle kanonnen en gebouwen op de juiste plaats om alles wat langs komt rijden tegen te houden. Let op je geld en zorg dat je wint.

8 / 10
April and Booster

Vlieg met het hondje door het level en probeer iedereen op te eten. Vlieg goed en ontwijk de grote dingen.

8 / 10
Alien Wraak

Neem wraak op de alien. Loop met het poppetje door het level en probeer alles op te lossen. Praat met mensen en voltooi het hele spel.

8 / 10
Infectonator 2

Probeer de hele wereld te infecteren. Klik 1 iemand aan en je zal het effect zien. Bepaal goed wanneer je klikt.

8 / 10
Zombotron 2

Je bent met je ruimteschip neergestort op een wereld vol zombies. Kun jij ze allemaal overhoop schieten om zo te overleven in dit leuke platform spelletje?

8 / 10
Castaway

Je bent aangespoeld op een mysterieus eiland vol vijandige monsters en beesten. Ga op zoek naar mensen en wordt de held van het eiland door taken uit te voeren. Je kunt ook je eigen huisdieren meenemen op reis.

8 / 10
Moolga

Spuit melk op de vissen en andere zeedieren met Moolga de rubberen koe. Verzamel de maiskolven om je melkvoorraad bij te tanken en kijk uit voor de bommen. Die kun je ontwijken, maar je kunt er ook melk tegenaan schieten.

8 / 10
Witch Hunt 2

Help Lucrea, een hebberige heks die bovendien makkelijk op d'r teentjes is getrapt, door het koninkrijk te reizen. Versla de goblins en verander ze in goud. Spaar goud om upgrades te kunnen kopen.

10 / 10
Condition

Speel elk level uit. Ga eerst opzoek naar het pistool om zo ook de dozen kapot te schieten. Versla alle tegenstanders en ren snel door alle levels heen.

8.5 / 10
Geld Meppen

Sla iedereen neer met je knuppel die je tegenkomt en pak al het geld af. Zorg dat je ze goed raakt om meer geld te verdienen en zo je target te halen.

8 / 10
Shattered Colony

Zorg dat je alle wapens op de juiste plek zet zodat je alles neer kan schieten. Bouw goed en denk goed na om te winnen.

8 / 10
Shark Mountain

In dit spelletje ben de een haai die in een meertje bovenop de berg woont. Allerlei mensen willen je meertje opblazen, en dat kan natuurlijk niet. Val iedereen aan en scheur ze in stukken. Zelfs hun helikopters kun je vernietigen. Zorg alleen wel dat je niet van de berg valt!

7.3 / 10
De Gouden Robot

Val in elk level alle mannetjes en poppetjes aan en probeer zoveel geld te verdienen dat je alles kan upgraden.

8.3 / 10
Ben 10 Alien

Zorg ervoor dat je zo snel mogelijk alle verschillen probeert te vinden in de Ben 10 alien plaatjes. Kijk goed en zie of jij kan ontdekken welke kleine aanpassingen er zijn gemaakt in de plaatjes van deze leuke tekenfilmserie.

8.3 / 10
Sonny

Help Sonny in deze uitgebreide turn based adventure.!

8 / 10
Mardek

Help Deugan en Mardek missies volbrengen. Ze beginnen het verhaal met een grooste queeste om een prinses van een draak te redden, maar dan blijkt dat het maar kleine jongens zijn die op zoek zijn naar avontuur. Op een dag valt er een vreemd object uit de hemel in het nabije bos, en dan hebben Deugan en Mardek ineens een echt avontuur om te beleven...

8 / 10
Cakejam

Zorg dat alle klanten krijgen wat ze willen in jou eigen cake kraampje. Je kan de cakejes zelf maken. Maak wel wat de klanten vragen anders verdien je er helemaal niks mee.

8 / 10
Scooby Doo Neptunes Nest

Je vaart in een onderzeeer en moet zorgen dat je veel voorwerpen pakt en probeert het gevaar te voorkomen. Welk gevaar dat zal zijn zal je vanzelf tegenkomen.

8 / 10
Scooby Doo The Temple Of Lost Souls

Zoek de voorwerpen en zorg dat je niet schrikt. Gebruik de voorwerpen goed met Scooby Doo anders kom je niet veel verder.

8 / 10
Tower Of Blocks

Maak een zo een hoog mogelijk toren van blokken. De blokken komen naar beneden en je hebt een stukje land. Daar moet je zoveel mogelijk blokken op stapelen.

8 / 10
Gibbets

Schiet pijlen met je boog als Robin Hood. Red de gehangen mannetjes door het touw van de galg door te schieten. Zorg dat je pijlen niet opraken!

8 / 10
Fly Squirrel Fly

Schiet de eekhoorn weg en zorg ervoor dat je hem zover mogelijk wegschiet. Je kan na elke beurt bonussen kopen om hem steeds verder te laten gaan. Hoe goed kan jou eekhoorn vliegen?

8 / 10
Elliv Island

Probeer zo goed mogelijk te leven op het eiland. Ga shoppen of naar de sportschool en probeer een mooie vriendin te krijgen.

8 / 10
Chaos Faction 2

Kies je wapen en versla iedereen die je tegenkomt. Zorg dat je je poppetje kiest, een level, en knallen maar.

8 / 10
Bobby Bob

Sla alle stick mannetjes neer op elke verdieping en in elk level. Zorg dat je zelf niet veel geraakt word.

8 / 10
Battleship The Beginning

Speel zeeslag en probeer te winnen. Plaats de boten en probeer de boten van de tegenstander tot zinker te krijgen.

8 / 10
Not Your War

Probeer de oorlog te voorkomen. Speel de missies uit en