Tags >

Backgammon

Backgammon Arena

In Backgammon Arena speel je het uitdagende bordspelletje Backgammon tegen spelers van over de hele wereld. Backgammon is deels geluk en deels strategie. Verzamel EXP punten door te spelen, en ontgrendel allerlei nieuwe Backgammon speler kamers. Zet de ogen die je rolt slim in en reis het bord rond. Kun jij je tegenstanders stuk voor stuk wegspelen in dit multiplayer bordspel? Veel plezier met spelen!

6 / 10
Classic Backgammon

Kun jij je 15 damstukken als eerste naar je thuisbord krijgen in Classic Backgammon? Probeer je schijven te beschermen door steeds te zorgen dat er minimaal twee stukken op een punt liggen. De dobbelstenen bepalen weliswaar hoeveel stappen je mag nemen, maar je moet deze stappen wel strategisch verdelen en steeds de juiste damstukken uitkiezen om te verplaatsen.

0 / 10
Backgammon 2

Nog een mooie backgammon variant. Zorg dat je je stenen als eerste aan de overkant krijgt.

9.3 / 10
Backgammon Go

Backgammon Go is de online multiplayer versie van de het bordspel backgammon! Speel met iemand die je kent in een priv├ęsessie of neem het op tegen een speler die de computer voor je selecteert. Gooi de dobbelstenen, verzet de schijfjes jouw kant op, en verwijder ze vervolgens van het bord voordat je tegenstander hetzelfde doet. Je hebt een beetje geluk nodig, maar strategisch te werk gaan helpt ook!

2 / 10
Backgammon GameDuell

Speel een spannend backgammon spel met mensen van over de hele wereld. Bij backgammon komt zeker geluk kijken, maar vooral ook een aandeel strategie!

8 / 10
Backgammon Multiplayer

Speel backgammon tegen mensen over de hele wereld en toon je dobbelkunsten, want het komt deels op geluk aan, maar je strategie zal zeker ook voor je spreken.

6.7 / 10
Backgammon

Speel backgammon tegen de computer. Laat je stenen niet alleen staan, dan kunnen ze worden geslagen.

6.3 / 10
Backgammonia

Speel het bordspelletje Backgammonia en versla je tegenstanders in een spel waar geluk maar zeker ook strategie aan te pas komt. Verplaats je stenen via de punten over het bord om bij het 'thuisvak' te komen. Het doel is om al je stenen in het bakje naast het thuisvak te krijgen. Pas op, want als een van je stenen als enkeling op een van de punten komt te liggen kan je tegenstander die steen van het bord proberen te slaan. Zorg dus dat je stenen altijd samenblijven, en verdeel ze slim over het bord om belangrijke posities bezet te houden en je tegenstander zo te dwarsbomen. Als een speler namelijk geen geldige stappen kan zetten met de ogen die hij of zij geworpen heeft dan gaat de beurt voorbij. Je kan tegen de computer spelen of een andere onlinespeler uitdagen.

0 / 10

Ben je goed in bordspellen? Probeer nu backgammon

Backgammon is een bordspel voor twee spelers. Tric Trac is een variant van backgammon. Door met dobbelstenen te gooien bepaalt de speler hoeveel plaatsen en schijven hij mag verplaatsen. Haal gammon of backgammon in een van deze online bordspelletjes

Dit vinden wij de leukste spellen:Backgammon Arena, Classic Backgammon, Backgammon 2, Backgammon Go, Backgammon GameDuell, Backgammon Multiplayer, Backgammon, Backgammonia