Tags >

Ballon

Bloons Tower Defense 4

Zorg ervoor dat je alle ballonnen onderweg kapot laat gaan. Zet de aapjes op verschillende plekken en natuurlijk ook andere dingen die pijlen schieten. Zorg voor updates en moeilijkere levels.

8 / 10
Crazy Bomberman

Plaats waterballonnen rond de tuinen in dit bomberman spelltje, en probeer de piraat te raken. Pak de schildpadden, want daar wordt je veel sneller van. Dit is een best lastige en snelle versie van bomberman...

8 / 10
Bloons Super Monkey

Je vlieg met de super aap door het level en moet zoveel mogelijk ballonen kapot schieten in elk level. Je kan steeds met de de punten die je haalt upgrades kopen zodat je meer pijltjes kan schieten of extra hulp krijgt.

8 / 10
Fly Toys

Probeer alle dieren die aan ballonnen door de lucht vliegen naar beneden te schieten. Zorg ervoor dat je de dieren zelf raakt met schieten.

0 / 10
Bloons Pop Three

Zorg ervoor dat alle ballonnen kapot gaan. Het is een leuke variant op bejeweld. Verschuif de ballonnen en zorg dat je 3 of meer op een rij krijgt.

8 / 10
Water Balloon Battle

Bombardeer de jongens op de oever met waterballonnen in dit meisjes tegen de jongens watergevecht. Beweeg de boot heen en weer om te voorkomen dat je geraakt wordt.

8 / 10
Bubbel Vrienden

Duw de vissen richting het water en de krabbetjes richting het zand. Gebruik ballonnen om dingen om te duwen, en klik de bamboe palen weg.

8 / 10
Bloons Tower Defence 3

Kun jij met de aapjes alle ballonnen laten knallen? Zet aapjes met verschillende wapens langs het pad en zorg dat er geen ballon langs kan komen. Je kunt ook upgrades kopen voor de verschillende aapjes en machines.

9 / 10
21 Balloons

Pak de juiste ballonnen voor de beertjes zodat ze weg kunnen vliegen. Maak de ballonnen vooral niet kapot maar pak ze bij het touwtje. Pak de juiste kleur voor meer punten.

8 / 10
Bloons 2 Christmas Pack

Schiet alle ballonnen kapot met het aapje. Kan jij alle levels uitspelen? Mik goed en haal extra's om levels uit te kunnen spelen.

8.1 / 10
Monkey Go Happy Balloons

Help de app alle ballonnen te laten knappen. Je moet wel eerst goed zoeken om alle ballonnen te vinden. Probeer op vanalles te klikken en kijk wat er gebeurt.

8 / 10
Refriger Raiders

Kies of je met Tom of Jerry wilt spelen. Met Jerry moet je de koelkast leegroven en het eten naar Nibbles gooien. Met Tom moet je voorkomen dat de via de waslijn met het eten ontsnappen door waterballonnen naar ze te gooien.

8 / 10
Cannon Bob

Zet de gekleurde balletjes op de juiste plek, je kan zo het kanon draaien en verplaatsen. Schiet de ballonnen uit de lucht.

0 / 10
Hot Air Balloon Adventure

Je bent met je luchtballon ergens neergestort. Het is nogal een troep. Kun jij goed kijken en alle verborgen voorwerpen terugvinden?

0 / 10
Kaboomz 3

Schiet alle ballonnen kapot met je kanon in dit spelletje. Zorg dat je ze allemaal kapot maakt. Er mag er geen enkele ontsnappen. Soms zul je het slim moeten aanpakken om ze allemaal te kunnen laten knappen.

8.3 / 10
Funny Kitten Ride

Kan jij met de kat omhoog vliegen? Pak steeds het fruit de de betere luchtballonnen, maar kijk uit dat je niet valt!

0 / 10
Kaboomz 4

Schiet alle ballonnen kapot. Dat kan je op meerdere manieren doen, lanceer het kanon nu.

8 / 10
A Windy Day

Zorg dat de wind goed staat en zo het vliegtuigje zover mogelijk komt. Je kan de windrichting steeds veranderen en zorg dat je vliegtuigje zoveel mogelijk ballonnen raakt.

8 / 10
Amigo Pancho 4

Amigo Pancho heeft een internet date hoog in de bergen in Tibet. Kun jij zorgen dat hij er veilig aankomt? Ruim alle obstakels uit de weg.

8.4 / 10
Orange Gravity

Zorg ervoor dat je de zwaartekracht verslaat en alles haalt met de Sinaasappel in elk level.

8 / 10
Balloon Fight

Maak elkaars balonnen kapot in deze uitgebreide game met veel opties. Je kunt bijvoorbeeld het niveau van je tegenstander instellen, en een andere locatie kiezen om te spelen.

8 / 10
Airborne Ballon

Schiet alle ballonnen kapot met je katapult. In het begin kan je nog maar kiezen uit 3 verschillende wapens maar dat zal later meer worden. Zorg ervoor dat de ballonnen niet boven de witte lijn komen en ze daarvoor kapot schiet met onder andere stenen en dynamiet.

8 / 10
Balloon Park

Zorg dat je de ballonnen vult door een goede weg te maken naar de ballonnen toe. Als de ballonnen vol zijn zullen de mannetjes opstijgen en kan je nieuwe wegen maken.

8 / 10
Airborne 2

Schiet alle ballonnen uit de lucht met je katapult. Zorg dat ze niet te hoog gaan want dan kan je ze niet meer raken. Maak mooie combo's door er meer te gelijk kapot te schieten

8 / 10
Animal Balloons

Vlieg met je ballonnetje van eiland naar eiland om alle dieren te redden. Kijk onderweg uit voor de gemene dieren en donderwolken, en als je een eiland met een dier vindt, land dan en doe het verbind de stippen spelletje

8 / 10
Joker Archer

Schiet met de joker alle ballonnen in de lucht kapot. Je doet dat met pijl en boog. Richt goed en schiet alles kapot.

8 / 10
Balloons

How goed is jou hand-oog coordinatie? Schiet de ballonnen neer en test het zelf. Is dit spel niet uitdagend genoeg, probeer dan het level met slechte weer!

8 / 10
Ballista

Schiet elke keer genoeg ballonnen neer in het level om door te kunnen naar het volgende level. Koop ook upgrades als je genoeg geld hebt.

0 / 10
Balloons Adventures

Probeer aan het einde van het level te komen met de ballon. Maar onderweg zijn er veel obstakels, probeer die te ontwijken en niet te scherpe punten te raken die je ballon doen knappen.

8 / 10
Ballista 2

Schiet de pijlen richten de ballonnen. Let op het aantal pijlen wat je hebt en probeer het aantal ballonnen kapot te schieten wat onderin beeld staat.

8 / 10
Bury My Bones

In dit spelletje moet je de ballonnen laten knappen, de houten planken verwijderen, machines aan en uit zetten, en meer. Alles om het skelet in het open grav te laten tuimelen, zodat je het kunt begraven.

8 / 10
Love Overdose

Schiet alle beertjes uit de lucht. Ze hangen aan ballonnen en zo komen ze voorbij zweven. Schiet ze uit de lucht en raak ze op de juiste plek voor meer punten.

8 / 10
Flying Monkey

Het aapje met wat je speelt hangt aan een paar ballonnen. Zorg ervoor dat die lekker ver kan zweven. Pak onderweg wat extra punten maar let wel op de tegenstanders. Anders valt die naar beneden.

8 / 10
Evil Rabbit Attack

Schiet alle konijnen uit de lucht. Je moet de ballon raken om ze te laten vallen. Beweeg goed en probeer snel te schieten en de ballonnen te raken.

8 / 10
Super Cupid Shooter

Schiet het cupid mannetje in de luchtballon. Mik goed en schiet hem erin zodat die weg kan vliegen.

8 / 10
Frozy And Fred

Vind de weg door de magische wereld achter de spiegel. Pak de ballonnen en de snoepjes. Pak ook de puzzelstukjes om nieuwe werelden mee te ontgrendelen.

8 / 10
Spin Match

Je bestuurt een paar kleuren ballen die steeds rond draaien. Je moet die zelfde kleuren ballen weg spelen die door het veld heen zweven. Die kan je alleen weg spelen door dezelfde kleuren ballen te laten botsen.

0 / 10
Night Balloons

Pak het het grijp armpje alle ballonnen en zorg ervoor dat het poppetje wat daaronder staat ook de juiste ballon krijgt. Er zijn ook bonus ballonnen en die leveren lekker veel punten op.

0 / 10
Cannon Island

Schiet alle dingen in het level kapot met het kanon. Er komen een hoop ballonnen voorbij maar jij moet zorgen dat je met zo een min mogelijk kogels alles kapot schiet.

0 / 10
Hot Air JR

Stuur de ballon die juiste kant op. Zorg voor een beetje wind zodat je alle sterretjes kan pakken. Kijk wel uit voor de monsters die je ballon zullen proberen te laten knappen!

0 / 10
Tarsy's Balloons

Help het appje Tarsy alle ballonnen te laten knappen. Je hebt alleen maar een pijltje. Daarmee moet je alle ballonnen laten knallen en ook nog alle sterren pakken. Plaats de ballonnen daarom zo dat je een kettingreactie veroorzaakt.

0 / 10
Bloons 3

Je hebt net genoeg pijltjes om met het appje alle ballonnen kapot te schieten. Zal het je lukken? Goed mikken om er zoveel mogelijk te raken.

0 / 10
Amigo Pancho 5

Help Amigo Pancho naar de Noordpool vliegen om daar te helpen de natuur te beschermen. Hij vliegt er heen met twee ballonnen, dus zorg in elk level dat hij nergens scherps tegenaan vliegt. Kun jij ook de sterren verzamelen onderweg?

0 / 10

Verschillende versies van ballon spellen

Hier vindt je een overzicht van spelletjes die met een ballon te maken hebben. Er zijn spelletjes waar beesten aan een ballon hangen of waarbij je een water ballon moet gooien

Dit vinden wij de leukste spellen:Bloons Tower Defense 4, Crazy Bomberman, Bloons Super Monkey, Fly Toys, Bloons Pop Three, Water Balloon Battle, Bubbel Vrienden, Bloons Tower Defence 3, 21 Balloons, Bloons 2 Christmas Pack