Tags >

Basketbal

Basketball Line

Vang de ballen in Basketball Line. Teken lijntjes om de basketballen te onderscheppen en naar de hoepel te laten rollen en stuiteren. In veel van de levels moet je bovendien meerdere ballen tegelijk vangen. Om de levels uit te spelen mag je geen enkele bal laten vallen, maar de bommen moet je wel uit de buurt van de hoepel zien te houden. Laat de bommen vallen of teken lijntjes om ze te weren.

0 / 10
World Basketball Championship

Speel een basketbal spelletje tegen katten. Gooi de bal vanuit verschillende punten op het veld en probeer telkens raak te gooien. Zo scoor je de meeste punten en win je de wedstrijd.

8 / 10
Dude Perfect

Gooi de bal door de hoepel. Mik goed en scoor telkens weer een prachtig shot. Kun jij ook alle gouden muntjes raken met hetzelfde shot? Veel succes!

4 / 10
Street Ball Jam

Street Ball Jam is een leuk en verslavend basketbal spelletje waarin je goed moet mikken en zoveel mogelijk punten moet scoren voordat de tijd om is. Kies je speler, zet hem in het veld, en werp de bal. Gooi de bal steeds door de hoepel om punten te scoren. Een perfecte worp levert de meeste punten op.

0 / 10
Swipe Basketball

In het verslavende basketbal spelletje Swipe Basketball moet je met elke worp punten scoren. Gooi de bal door de hoepel en zorg dat je niet mist. Je hebt aan het begin van elk spel drie basketballen. Als je raakt gooit mag je de bal houden, maar als je mist verlies je 'm!

0 / 10
Basketball Master

Pak de basketbal en gooi hem door de hoepel. Kun jij steeds raak blijven gooien? Af en toe zal je ook andere spelers moeten ontwijken. Gooi op het juiste moment!

0 / 10
Tap Tap Shots

Laat je niet uit het veld slaan door de tijdsdruk in het basketbal spelletje Tap Tap Shots. Je hebt steeds maar een paar seconden om te scoren, maar dat is genoeg om de bal maar de overkant te stuiteren en de hoepel in te werken... mits je goed kan mikken natuurlijk!

0 / 10
Dunk Hit

In Dunk Hit worden je snelheid en coördinatie op de proef gesteld terwijl je steeds binnen de tijd punten probeert te scoren. Klik en werk de bal omhoog richting de basket. Je moet snel zijn, maar ook nauwkeurig mikken. Als je scoort mag je door naar het volgende level. Als je mist en naast de hoepel schiet ben je af.

0 / 10
Super Basketball

Tik de bal aan om hem te pakken in Super Basketball, een leuk online sportspelletje. Mik op de hoepel en probeer de juiste hoek te bepalen om de bal met een mooie boog door de ring te werpen. Laat gaan om de bal te lanceren. Kun jij een beetje goed mikken? Je hebt 90 seconden om zoveel mogelijk punten te scoren.

0 / 10
Ketchapp Basketball

Gooi de bal door de hoepel in het sport spelletje Ketchapp Basketball en probeer niet te missen. Als je mist ben je namelijk af en moet je opnieuw beginnen. Het is aanvankelijk makkelijk, maar dit spelletje wordt al gauw moeilijker!

0 / 10
Basket Monsterz

Basket Monsterz is de speciale Halloween editie van basketbal. In dit spannende penalty shot spelletje kun je je eigen bovennatuurlijke personage uitkiezen. Win de kampioenschappen tegen alle andere monsters en scoor als eerste 11 punten. Probeer geen enkele keer te missen!

0 / 10
Freethrow.io

Speel een leuk een-op-een basketbal spelletje tegen een serie verschillende tegenstanders in het gratis .io spelletje Freethrow.io. Schiet de bal door de hoepel en probeer zo veel mogelijk punten te scoren. Je hebt 60 seconden om een hogere score neer te zetten dan je tegenstander.

0 / 10
Finger Basketball

Stuiter de bal door de hoepels in Finger Basketball. Elke kaar dat de bal onder de streep valt moet je snel in actie komen en de juiste kant van het scherm aantikken om de bal weer omhoog te laten stuiteren. Laat de bal niet op de grond vallen. Hoeweel punten kun jij scoren? Laat je niet voor de gek houden: het spel wordt steeds lastiger naarmate je verder komt.

0 / 10
Dunk Ball

In het basketbal spelletje Dunk Ball beweeg je de basket in plaats van de bal! Schuif de basket van links naar rechts om alle vallende ballen te vangen. Probeer er geen een te laten vallen. Ben jij snel genoeg?

0 / 10
Basket Pinball

Basket Pinball is een grappige kruising tussen een flipperkast en een basketbal spelletje. Flapper de flippers op en neer en schiet de bal door de hoepel. Laat de bal van de muren kaatsen, klem hem vast met je flippers, maar laat het balletje niet door het gat in het midden glippen!

0 / 10
Basket & Ball

Basket en Bal zijn heel erg verliefd op elkaar. Help Bal in elk level langs alle hindernissen naar de basket te stuiteren. Gooi Bal steeds door de hoepel!

0 / 10
3 Point Rush

Scoor heel veel driepunters in het basketbal spelletje 3 Point Rush! Schiet de bal vanuit allerlei hoeken door de hoepel en zorg dat je worp niet wordt geblokkeerd door de verdediger die pal voor je op en neer springt!

0 / 10
Ultimate Swish

In Ultimate Swish moet je zoveel mogelijk punten scoren door de bal vanuit verschillende posities door de hoepel te mikken. De oranje ballen zijn 1 punt waard, en de wit met rood en blauwe basketballen zijn 2 punten waard. Probeer zo vaak mogelijk raak te gooien voordat de tijd om is.

0 / 10
Cannon Basketball

Schiet de basketbal de juiste kant op en probeer alle ballen te scoren in de basket.

0 / 10
Basketball Challenge Flick The Ball

Basketball Challenge Flick the Ball is basketbal maar dan net even anders. In dit spelletje werp je de bal niet door de hoepel maar gebruik je de hoepel om de bal op te vangen. De ballen vliegen door het basketbalveld. Wip de hoepel er snel onder om de vallende ballen te onderscheppen. Als je genoeg ballen pakt kun je nieuwe ballen vrijspelen en nieuwe uitdagingen aangaan!

0 / 10
3D Net Blazer

Schiet zo veel mogelijk driepunters binnen de tijd in 3D Net Blazer!

8 / 10
Basketball 2

Probeer in elk level de bal in de basket te krijgen. Je kan de bal snelheid en richting meegeven en moet zorgen dat die door de ring gaat.

8 / 10
Bucketball 2

Gooi steeds raak en mik de bal in de emmer. De kleur van de bal en de emmer moeten hetzelfde zijn. Laat de bal via de muur in de emmer rollen als je hem er niet direct in kan gooien.

0 / 10
Sports Heads Basketball Championshi

Ren en spring met je basketballer. Je bent dan misschien wel alleen een hoofd en een hand, maar je tegenstanders ook, dus scoren en winnen moet lukken!

8 / 10
3 Point Shoutout

Schiet zo snel mogelijk zoveel mogelijk 3 punters erin met basketbal. Mik goed en laat de bal los. Doe het snel want je hebt maar 1 minuut.

8 / 10
Trick Hoops Challenge

De gaafste tricks met een bal in dit basketbal spel. Versla de game personages op hun eigen terrein door ze uit te dagen de tricks uit te voeren die jij voordoet.

8 / 10
Horse Basketball

Maak een basketball actie en je tegenstander moet hem na doen in Horse Basketball.

8 / 10
Top Basketball

Richt goed en schiet de basketbal door de ring. Jij mag bepalen hoe hoog je schiet en wat de snelheid van de bal is.

8 / 10
Trick Hoopz Challenge

Maak zoveel mogelijk goals met basketbal. Kies hoe je hem wilt maken, Via de grond of via de muur en je tegenstander zal hem nadoen. Lukt het jou wel en hem niet heb jij een punt.

8 / 10
NBA Shootout

Niet goed in basketbal? Geen zin om je nog langer te laten vernederen op het veld? Zorg er voor dat deze basketballer ook niet meer kan scoren. Gebruik diverse wapens om de basketbal uit de lucht te schieten!

8 / 10
NBA Spirit

Drie punters knallen in NBA Spirit. Goed mikken en op tijd los laten!

8 / 10
Euroleague Trickshots

Schiet de basketbal in het netje. Kies je team en probeer daarna zoveel mogelijk ballen van verschillende afstanden te scoren.

8 / 10
Slam Dunk Mania

Gooi zo snel mogelijk zoveel mogelijk ballen door de ring. Mik goed en haal veel punten.

8 / 10
Stix Basketbal

Schiet de ballen door het netje op het basketbal veld. Oefen de afstanden en ga daarna de wedstrijd aan.

8 / 10
Basketballs Level Pack

Probeer de basketballen er met jouw spelers in the schieten. Gooi ook de scheidsrechters omver en gebruik de kanonnen. Des te minder worpen je verspilt des te hoger je score.

8 / 10
Ballery

Schiet met het mannetje, wat trouwens alleen uit een hoofd bestaat. Je schiet jezelf weg en moet ervoor zorgen dat je in 18 beurten zoveel mogelijk punten haalt. Zorg ervoor dat je de juiste richting en snelheid hebt en dat je op de juiste plek land.

8 / 10
Rebounce

Oefen je basketbal schot in de basketbal game Rebounce.

8 / 10
Fire it up

Dribbel met de basketbal de cirkel in, om daar vervolgens te schieten op de basket. Mooie graphics. Veel plezier!

8 / 10
Hot Shots

Kan jij een beetje basketballen? Zorg er dan voor dat je alle ballen raak schiet. Het is wel lastig want de basket beweegt!

8 / 10
Space Ball Cosmo Dude

Probeer zoveel mogelijk goals te maken met basketbal in de ruimte. Schiet de bal weg en scoor.

8 / 10
Basketball Championship

Probeer zoveel mogelijk goals te maken met dit basketbal spel. In het begin is het makkelijk en kan je snel veel goals maken maar daarna gaat de basket bewegen. Op hoeveel punten kom jij?

8 / 10
Hardcourt

Dit is geen vriendelijk potje basketball meer, alles is toegestaan om te scoren!

7.3 / 10
Hardcourt Basketbal

Speel basketbal tegen een andere speler. Gooi de ballen door het netje voordat je tegenstander het doet! Bewijs dat jij de beste bent.

5 / 10
Basketball Court Parking

Rij langs alle basketbal velden in de stad en scoor er een goede worp om verder te kunnen. Voor je je auto kunt parkeren moet je alle ballen pakken. De auto moet ook precies goed in het parkeervakje staan.

8 / 10
Three Point Shootout

Schiet drie punters vanuit het hoekje en ga zo door terwijl je de driepunter lijn langsgaat. Je hebt een aantal ballen om de basket mee te raken.

6 / 10
Crazy Hoops

Probeer de basketbal in de bewegende baskets te schieten. Er zijn er negen, en je moet een bal door elke basket zien te krijgen om te winnen.

8 / 10
De Basketballer

Een lekker potje aziatisch basketbal. Probeer ook eens te dunken in de basket.

2 / 10
Bobblehead Basketball

Basketbal spel waarbij je ook weer zo veel mogelijk ballen door het netje moet gooien.

8 / 10
Mepball

Help Mep. Hij zit gevangen in een bal. Scoor 1000 punten om hem te bevrijden, maar je punten tellen pas mee als je de bal door de basket krijgt. En de echte punten scoor je in de lightning round!

8 / 10
Sports Heads Basketball

Versla elke tegenstander met de basketbal wedstrijd waarbij je alleen een hoofd en een hand bent.

8 / 10
Basketball Legends

Win het basketbal tournament door de bal van je tegenstander af te pakken en zo vaak mogelijk door de hoepel te gooien voor de tijd op de klok om is. Veel plezier met dit basketbal spelletje!

10 / 10
Tricky Shot

Laat de bal over de blokken en de planken rollen zodat hij door de basketbal hoepel valt. Kun jij de bal er goed in mikken?

0 / 10
Ultimate Mega Hoops

Oefen je vrije worp in dit basketbal spel. Let op de basket beweegt!

8 / 10
Hoops Mania

Deze stoere basketballers kunnen een aardige vrije worp nemen. Probeer te scoren in de bewegende basket! In elke nieuwe ronde gaan de spelers iets verder van de basket af staan.

8 / 10
Basketball A New Challenge

Schiet in elk level de basketbal door het netje heen en probeer zo alle levels uit te spelen. Bedenk hoe je gaat schieten en schiet de basketbal weg.

8 / 10
Afro Basketball

Probeer zoveel mogelijk ballen te scoren met het meisje. Als je scoort ga je steeds een stukje verder. Kun jij steeds precies goed blijven mikken?

8 / 10
Street Hoops

Hoeveel goals kan jij maken met basketbal? Schiet zelf of gooi de bal aan de voor de speler onder de basket.

8 / 10
Hero Hoops

Scoor zoveel mogelijk doelpunten bij de bewegende baskets. Kan jij 3 doelpunten in 1 schot maken?

8 / 10
Superman vs Batman Basketball

Speel een wedstrijdje basketbal met Superman en Batman. Welke Superheld zal de wedstrijd winnen? Mik goed op de basket en gooi op het juiste moment.

8 / 10
Basketbird

Kun jij de juiste vogels door de juiste hoepels gooien? Kijk goed naar de kleuren en mik goed om in een keer te scoren. Kun jij ook mooie combo's maken?

8 / 10
Shootin Hoops

Speel basketbal op straat of in de zaal. Zorg dat je in de buurt van de basket komt op te scoren.

3 / 10
Hottie Hoops

Speel tegen een andere meisje en maak zoveel mogelijk goals met basketbal. Schiet via de grond of gewoon normaal erin en win de wedstrijd!

6 / 10
Net Blazer

Schiet wat basketballen lekker van buiten de driepunter lijn.

0 / 10
Prison Basketball

Basketbal in de gevangenis. Daar doen ze natuurlijk ook aan sport. Kan jij ontdekken of ze daar misschien wel heel goed kunnen basketballen. Veel plezier!

0 / 10
Basketbal Show

Maak zoveel mogelijk goals. Maak een mooie dunk op de basket en het meisje zal verliefd op je worden. Hoe verder en hoger hoe meer punten je zal krijgen!

0 / 10
House Basketbal

Schiet met de basketbal in de ring. Kies een plek waar je wilt schieten en zorg ervoor dat je raak schiet. De tegenstander zal daarna proberen van dezelfde plek raak te schieten! Kan jij meer doelpunten maken?

0 / 10
Bestial Basket

Schiet de basketbal van elke plek door de basket heen. Richt goed en bepaal de juiste snelheid om van elke positie tot scoren te komen.

0 / 10
Cannon Basketball 2

Schiet de basketballen de juiste kant op om zo in elk level te scoren.

0 / 10
Simpsons Hoops

Gooi de bal door de basketbal hoepels en eet donuts en andere snacks met Homer Simpson. Probeer vooral de bonus symbolen te pakken en lekker veel punten te scoren.

0 / 10
92 Second Basketball

In dit basketbal spelletje heb je 92 seconden om de bal zo vaak mogelijk door de hoepel te krijgen. Pak hem snel vast als je hebt gemist en schiet nog een keer!

0 / 10
Outdoor Basketball

Speel een basketball spelletje. De setting is buiten op een sportveldje. Schiet steeds de bal door de hoepel.

0 / 10

Speel op het basketbalveld nu de Basketbal spelletjes

Hier staat een groot overzicht aan basketbal Spelletjes. Werk aan je vrije worp, driepunter, jump shot en aan je dribbel. Vergeet natuurlijk niet om een mooie dunk te maken.Het doel is uiteindelijk die bal in de basket te krijgen!

Dit vinden wij de leukste spellen:Basketball Line, World Basketball Championship, Dude Perfect, Street Ball Jam, Swipe Basketball, Basketball Master, Tap Tap Shots, Dunk Hit, Super Basketball, Ketchapp Basketball