Tags >

Bedienen

Diner Dash

Manage je restaurant goed door de klanten snel te bedienen. Als je eenmaal je dagelijkse goal hebt behaald dan mag je het restaurant stukje bij beetje gaan opknappen.

8 / 10
Bartender The Right Mix

Maak wat lekkere cocktails. Je mag zelf kiezen wat je erin doet maar moet er wel voor zorgen dat het een beetje een lekkere combinatie is.

7.9 / 10
Sushi Chef

Help je gasten want je bent de chef in het restaurant. Maak de juiste gerechten wat ze vragen en zorg ook dat ze nog een beetje op tijd worden geholpen in het sushi restaurant. Je begint 1 restaurant en als het goed loopt kan je meerdere restaurants openen.

8 / 10
Cake Mania

Help Jill het winkeltje van haar grootouders terug te kopen van de groothandelaren. Vraag je klanten welke cakes ze willen en bak en versier dan de juiste cakes.

8.4 / 10
Burger Restaurant 2

In dit tweede deel van Burger Restaurant kan je je winkeltje in een keten veranderen door steeds na elk level een nieuwe plek op de kaart te veroveren. Bedien je klanten zo snel mogenlijk om ze tevreden te houden en zo je dagelijkse doelen te behalen.

8.1 / 10
The Right Mix

Je bent barman in een cocktail bar en moet de beste drankjes mixen voor je gasten. Nu hou je zelf ook wel eens van een glaasje, dus je zal er snel achter komen hoe lekker (of ondrinkbaar) je drankje eigenlijk is.

8.1 / 10
Swimwear Store

In dit spelletje heb je een bikini winkel. Help je klanten aan wat mooie zwemkleding. Help ze snel en laat ze niet te lang wachten, anders gaan ze weer weg.

8.6 / 10
Bed and Breakfast 3

In dit spel heb je je eigen bed and breakfast hotel. Zorg goed voor je gasten, draag hun koffers en maak eten voor ze klaar. Zorg ook dat het hotel niet in de fik vliegt!

8.1 / 10
Papa's Cafetaria

Probeer al je klanten tevreden te maken door heerlijke hamburgers te maken met Papa Louie. Kun jij precies de hamburger maken die ze willen hebben? Leg alles netjes tussen de broodjes neer.

7.4 / 10
Burger Restaurant

Beheer een hamburger restaurant en zorg dat je klanten tevreden blijven.

8 / 10
Cake Shop

Bedien al je klanten met de juiste cakes en wordt rijk met je cake winkel. Wees snel en zorgvuldig en zie hoe het geld binnenstroomt!

8.1 / 10
Ratatouille

Serveer de gasten in het restaurant uit de Disney film Ratatouille zo snel als je kan om je dagelijkse doelen te behalen. Let niet teveel op het gescheld van de maitre d' terwijl je probeert te werken...

8 / 10
Penguin Diner 2

Bedien iedereen in het restaurant met de pinguin. Geef mensen een plekje aan de tafel en bezorg daarna hun eten en drinken!

8 / 10
Hot Dog Bush

Help Dubya met het maken van Hot Dogs en Hamburgers!

7.9 / 10
Beach Party Craze 2

Je bent op het strand en moet alle gasten het naar hun zin maken. Bouw wat extra dingen en help en bedien ze.

8 / 10
Valentijn's winkel

Run de valentijn's winkel in dit spelletje. Zorg dat al je klanten blij blijven, en als je niet snel genoeg bent, paai ze dan met snoepjes. Kijk uit, want de ruitjes en vierkantjes chocolade ziet er heel erg hetzelfde uit.

7.9 / 10
Papa's Pastaria

Papa Louie is terug met een hele nieuwe winkel. Dit keer kook je pasta in Venetie, en heb je zelfs bediening in je zaak! En er zijn ook veel nieuwe personages en recepten, en allerlei nieuwe minigames!

8 / 10
Pizza Frenzy

Kun jij zorgen dat je alleen maar tevreden klanten hebt in jouw pizza winkel? Bedien je klanten goed en snel. Koop ook upgrades.

8 / 10
Diner Dash Hometown Hero

Maak bestellingen klaar voor de klanten en zorg ervoor dat je ze aan het eind tevreden zijn en betalen. Haal elke dag je doel en ga door naar de volgende dag.

8 / 10
Butler Mania

Houd het huishouden op orde en de mensen tevreden als de butler. Als je het even niet meer weet, check dan de hints links onderin het scherm.

8 / 10
Papa Louie

Killer pizza monsters hebben je vrienden en klanten ontvoerd! Help Papa Louie de pizzabakker ze te redden. Gebruik peper bommen en je bakplaat om de monsters te verslaan. Verzamel de pizzadozen en gebruik die om je klanten te redden.

7.9 / 10
Donut Winkel

Maak koffie en donuts klaar voor je klanten. Kies de juiste donut en de juiste verzieringen voor op de donuts, en als je klaar bent, klik dan op het dienblad om het aan het klant te geven.

8 / 10
Beach Party Craze

Zorg voor alle mensen op het strand en bedien ze goed. Geef ze een lekkere strandstoel en breng ze van alles zoals eten en drinken.

8.5 / 10
Burger Bustle

Help Addy haar bijbaantje bij de hamburger tent zo goed mogelijk uit te voeren zodat ze genoeg geld verdient om een mooie jurk voor het bal te kopen. Bedien al je klanten zo snel mogelijk. Begroet ze als ze binnenkomen en wijs ze naar een tafel. Klik steeds op de tafel om ze te bedienen, een bestelling op te nemen, en af te ruimen.

8.1 / 10
Cicily's Vegetable Stall

Kun jij de klanten in de winkel goed bedienen? Zo kun je centjes verdienen om je winkel wat uit te breiden. Het is een grote winkel, maar het is nog best leeg...

7.3 / 10
Mama's Ice Cream

Kun jij alle klanten bedienen in je oude ijsco wagen? Om die op te knappen moet je eerst geld verdienen. Kijk goed naar de bestellingen en maak ze zo goed mogelijk na.

9 / 10
Penguin Diner

Help Penny de Pinguin genoeg geld verdienen om weer naar huis te kunnen gaan. Verdien genoeg geld om de dag door te komen door je klanten snel te bedienen. Met het geld dat je verdiend hebt kun je ook upgrades kopen om iedereen in het drukke restaurant tevreden te kunnen houden.

8.1 / 10
Family Flights

Zorg dat de luchtvaartmaatschappij blijft bestaan door alles op alles te zetten als steward(es). Vliegtuig vluchten kunnen erg lang en saai zijn, dus zorg ervoor dat je passagiers zich helemaal op hun gemak voelen.

8 / 10
Beer Tapper

Serveer bier aan je klanten en zorg dat ze weer weg gaan. Kijk uit voor de lege glazen. sommige klanten schuiven lege glazen terug. Laat ze niet vallen. Laat ook geen volle glazen bier tegen de muur slaan als je een glas verschuift langs een bar waar niemand staat.

8 / 10
Gazzolini

Help alle klanten bij je benzinepomp en zorg dat ze als tevreden klanten weer wegrijden. Upgrade ook je tankstation door bijvoorbeeld een nieuwe pomp te kopen..

7.9 / 10
Bestelling Onthouden

Kan jij alle bestellingen van je klanten onthouden? Kijk goed naar de plaatjes en klik daarna de juiste cakejes en drankjes in de juiste volgorde aan.

8 / 10
Sim Lemonade Millionaire

Maak van je limonade tentje een miljoenen industrie. Vind het perfecte recept voor je limonade, koop voorraden in, adverteer in de krant op op tv en upgrade je kraampje. Vergeet je recept af en toe niet aan het weer aan te passen.

8 / 10
Jane's Hotel 2

In het tweede deel van het leuke horeca spelletje Jane's Hotel moet je opnieuw je gasten proberen op hun wenken te bedienen. Probeer iedereen tevreden te houden en voorzie je hotel van steeds meer luxes.

8 / 10
Miriel The Magical Merchant

Zorg ervoor dat je alle klanten helpt en aan het eind het geld verzamelt.

0 / 10
Creamy Ice

In dit spelletje heb je een ijswinkeltje. Kun jij je klanten snel bedienen en lekker veel geld verdienen om nieuwe smaken en versiersels mee te kopen? Veel plezier!

9 / 10
Jane's Hotel

Houd de klanten tevreden door de juiste dingen aan te bieden in Jane's Hotel.

8 / 10
Beach Cafe

Help al de gasten in je strandtent en voorzie ze van drinken en eten. Klik op een klant om hun bestelling te nemen, ga daarna naar de strand tent en klik de juiste voorwerpen aan in de eten en drinken menus. Pak de bestellingen op en draag ze naar de klant. Als je de tafels af hebt geruimd kun je de vieze glazen en borden in de groene bakken kwijt.

8.1 / 10
Kitchen Brigade

Neem de bestellingen op van de klanten en breng dan het eten naar de koks of maak het zelf. Daarna mag je de klanten bedienen en zorg dat ze het naar hun zin hebben.

8 / 10
Ice Rink Dinner

Maak lekkere gerechten in de bar waar jij werkt, langs de kant van de ijsbaan. Zorg dat alles goed loopt, en dat de klanten snel bediend worden. De recepten kun je in het receptenboek opzoeken.

0 / 10
Falafel King

Maak broodjes Falafel, maar schiet op voordat je klanten boos worden.

8 / 10
Serena's Sea Food Frenzy

Gril snel alle visjes. Pak steeds wel de goeie. Kun jij alle klanten bij Serena's viskraampje snel bedienen en veel geld verdienen?

9 / 10
Bartender

Jij bent de bartender, kun je de klanten tevreden houden en genoeg geld verdienen?

8 / 10
Hide N Go Milk

Help Otis de juiste flessen melk voor de feestgangers te verzamelen, en lever ze af bij de feestschuur. Kijk wel uit voor verdachte veehouders. Zorg dat ze je niet op twee poten met een dienblad drinken in de hand zien rondrennen.

8 / 10
Airport Oasis

Mensen zijn op het wachten voor het vliegtuig en jij moet ze bedienen. Je ziet precies wat ze willen en geef ze dus wat lekkers te eten en de krant, ze blijven net zolang tot het vliegtuig vertrekt.

8 / 10
Delicious

Zorg ervoor dat het restaurant goed loopt en dat je alle klanten goed en snel hun bestelling heeft.

8 / 10
Erin's Big Book Store

Zoek de juiste boeken uit voor je klanten en reken de aankopen snel af. Help Erin de boekenwinkel draaiende te houden, en laat je klanten niet te lang wachten.

7.9 / 10
Delicious Winter Edition

Bedien alle klanten in het restaurant. Kijk goed wat ze bestellen en bezorg daarna snel de bestelling aan de tafel.

8 / 10
Ice Cream Heaven

Probeer de zaak goed lopende te houden in deze ijsjes tent in dit management spelletje. Bedien de klanten zo snel als je kan. Neem de juiste bestelling en zet het zo snel mogelijk op tafel.

8 / 10
Huru Beach Party

Zorg dat iedereen die op het strand komt het naar zijn zin heeft. Geef ze een bedje om op te liggen en bezorg ze lekker wat te drinken.

8 / 10
Sushi Go Round

Maak de juiste sushi op tijd klaar en houd de klanten tevreden.

8 / 10
The Apprentice

In de Amerikaanse televisie serie The Apprentice zoekt zakenman Donald Trump naar mensen om aan te nemen voor een flink goed betaalde baan. Laat zien dat ook jij die apprentice kan zijn door dit restaurant goed te managen.

8 / 10
Beer Rush

Beer Rush is een spelletje waarin je snel moet reageren om het te maken als barman of barvrouw. Je moet zo snel mogelijk biertjes opdienen en de lege glazen pakken die je klanten terugschuiven over de tafel. Als de glazen over de rand gaan, of als je klanten te lang moeten wachten, dan is je carrière voorbij!

0 / 10
Delicious Emily's Tea Garden

Zorg ervoor dat alle klanten al het eten krijgen. Bedien ze goed en wees snel genoeg om de klanten tevreden te houden en veel geld te verdienen.

8.1 / 10
Fuel Frenzy

De auto's komen naar het tankstation. Tank ze zo snel mogelijk vol en kijk of ze ook iets willen kopen bij de winkel. Reken snel af en ga meteen door met de volgende klant. Zo verdien je snel de dagdoelen.

8 / 10
Tutti Cuti Ijscoman

Maak allerlei lekkere ijsjes en drankjes klaar in de Tutti Cuti Ijscowagen. Kijk goed naar wat je klanten willen en hou je te vriend door de bestelling zo snel mogelijk te maken. De inwoners van Cutesville zijn helaas niet zo heel erg bekend met het concept geduld, dus misschien heb je meerdere pogingen nodig om het spel in de eerste ronde uit te vogelen.

8.3 / 10
Bellboy Hotel Manager

Breng de gasten in je hotel naar de juiste kamers met de lift. Zorg dat de liften zo staan dat ze door naar hun kamer kunnen lopen voordat hun geduld op raakt.

8 / 10
Big Time Bar

Probeer ervoor te zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft en de drankjes snel krijgt. Zet ze op een leuke plaats en bedien ze goed.

8 / 10
Perfect Hair 2

In deze kapperszaak komen alle tieners met Hollywood ambities. Zorg ervoor dat ze er helemaal mooi uit komen te zien. Kijk goed naar wat ze willen en was, knip en stijl hun haar. Als ze echt tevreden met je werk zijn, dan laten ze een grote smiley-munt voor je achter.

8 / 10
Hotdog Bush

George Dubya Bush heeft een nieuwe baan. Maak voor iedereen hotdogs klaar. Hoe sneller je ze maakt hoe meer geld je klanten ervoor betalen.

8.5 / 10
Better BBQ Challenge

Bewijs je barbecue skills in de Lipton IceTea Better Barbecue Challenge!

8 / 10
Robinson Hotel

Zorg dat alle gasten van het hotel het naar hun zin hebben en niet te lang hoeven te wachten op wat ze willen hebben of willen doen.

8 / 10
Lunch Break

Zorg dat iedereen de juiste lunch krijgt. Je beheert een kraampje en iedereen wil zijn lunch op tijd! Maak de juiste lunch en help zoveel mogelijk klanten.

8 / 10
Scooby Stall

Bereid allerlei lekkere hapjes voor de aliens en zombies die langs je kraampje lopen. Wat dacht je van gegrilde hersenen, of een botten hotdog? Als je je klanten tevreden houdt krijg je ook nog eens geld van ze.

8 / 10
Toto Tea Party

Geef iedereen die er zit thee en wat lekkers erbij. Doe het snel want de tijd loopt en iedereen heeft zin in thee.

8 / 10
Gas Station Frenzy

Kun jij al je klanten snel bedienen? Ren snel heen en weer bij het tankstation en zorg ervoor dat je klanten hun geduld niet verliezen.

0 / 10
Bueno Rufus

Zorg ervoor dat je de juiste bestelling aflevert.

8 / 10
Waitress Adventures

Het meisje en de jongen willen naar de schoonheids kliniek om er anders uit te zien. Maar daar heb je wel geld voor nodig. Help ze geld te verdienen door in restaurants te werken.

10 / 10
Kathryn's Fast Food Corner

Help Kathryn al haar klanten zo snel mogelijk te bedienen. Kun jij alle snack zo snel mogelijk klaar maken en opdienen?

10 / 10
Tiger Burger

Je werkt in een hamburger tent met tiger woods en moet proberen alle klanten het juiste eten en drinken te geven binnen de tijd. Alleen zo vinden de vrouwen je nog aardig.

8 / 10
Pizza Pronto

Bereid de pizzas voor je klanten voor met de juiste ingredienten. Stop ze in de oven en als ze gebakken zijn gaan ze in de doos en kun je ze aan je klant overhandigen. Probeer genoeg geld te verdienen de de juiste ingredienten bij te bestellen als ze op raken.

7.8 / 10
Top That Deux

Maak jij de lekkere salades die je klanten willen hebben? Zoek de juiste groentes erbij uit.

8 / 10
Da Club

Richt je eigen discotheek op en zorg dat je genoeg eraan verdient. Huur de goede dingen en dansers om meer bezoekers te trekken.

8 / 10
Hungry Giants

Maak hamburgers, hotdogs, en frietjes klaar voor de reuzen die naar je kraampje toe komen. Blijf je het eten voeren dat ze willen totdat ze weggaan en geld achter laten. Probeer te zorgen dat je niets aanbrandt.

8.1 / 10
Pizza Match

Zorg voor allemaal verliefde stelletjes hebt in je pizzeria. Als ober kan je de goede match vinden. Zet je klanten bij elkaar aan tafel, breng ze hun eten en vermaak ze met een lied. Zorg dat de sfeer lekker romantisch is zodat de koppels verliefd kunnen worden.

8.1 / 10
Leaving The Country

Zorg ervoor dat je het alle gasten naar hun zin maakt! Ze willen allemaal wat anders en soms zelfs wel samen naar iets toe. Kan jij regelen dat het allemaal vlekkeloos verloopt?

8 / 10
Park Shop

Maak alle ijsjes klaar voor de kids in het park. De besturing van het spel spreekt heel erg voor zich. Kijk uit voor de rondvliegende voetballen!

8 / 10
Ice Cream Run

Maak alle ijsjes klaar voor je klanten. Als je de twee bolletjes hebt klaargemaakt verschijnen de toppings op de witten bladen rechts. Kies de juiste en klik dan op het groene vinkje.

8 / 10
Boat House Hotel

Steek het water over via de stenen om de gasten te bereiken en hun bestelling te nemen met de iewat duister ogende loopjongen. Onthoud de bestelling goed en ren heen en weer om het product op te halen door op de blauwe stenen te klikken.

6.7 / 10
Anna Glace

Bereid allerlei ijsjes voor en bedien je klanten zo snel mogelijk. Snellere service betekent meer ijsjes verkopen, en dat betekent weer meer geld. Kijk in het kookboek als je even hulp bij het voorbereiden van de ijsjes nodig hebt, en bestel nieuwe ingredienten als ze in je winkel op raken.

8 / 10
Sushi No Suki

Je werkt in een sushi restaurant en moet zo snel mogelijk alle gerechten maken voor je klanten. Hoe snel kan jij de juiste gerechten maken? Hou de klanten tevreden.

8 / 10
Burger Run

Maak lekkere hamburgers klaar op het strand. Zorg dat je de bestelling juist voorbereid en dat je je klanten snel bedient. Probeer genoeg producten te verkopen om niet failliet te gaan.

8.2 / 10
Death Row Diner

Geef alle gasten op tijd eten. Je komt er vanzelf achter wat er anders gaat gebeuren. Doe het bedienen snel en goed.

8 / 10
Cuti's Diner

Maak een diner voor alle klanten die binnenkomen bij jou. Zorg dat ze snel en goed bediend worden want dan krijg je meer geld.

8 / 10
Gina's Juice Bar

Kun jij Gina helpen de mensen in het park van lekkere fruitsapjes te voorzien. Verdien veel geld door mensen snel te bedienen en de juiste sapjes te maken.

9.2 / 10
Perfect Pizza

Maak de pizza zo goed mogelijk na en wordt de pizzakoning in perfect pizza.

8 / 10
Latin Heat

Je staat aan de bar en moet zorgen dat alle klanten snel worden geholpen in latin heat.

8 / 10
Burger Bonanza

Maak hamburgers klaar! Er komen klanten langs en die zeggen precies wat ze willen hebben. Zorg ervoor dat jij dat klaarmaakt en aan de klanten meegeeft.

8 / 10
Cakejam

Zorg dat alle klanten krijgen wat ze willen in jou eigen cake kraampje. Je kan de cakejes zelf maken. Maak wel wat de klanten vragen anders verdien je er helemaal niks mee.

8 / 10
Sunny Terrace

Geef iedereen een plaatjes op het terras, neem hun bestelling op en pak het eten en drinken. Zorg er daarna voor dat je het geld pakt.

8 / 10
Donut Cafe

Geef de klanten de juiste donuts, maar kijk wel goed waar ze naar vragen, want als je ze de verkeerde geeft dan gaan ze boos weg zonder te betalen!

8.7 / 10
Super Ant

Je loopt in de bediening rond tussen alle beesten en moet iedereen op tijd te eten geven. Geef wel het juiste eten en loop lekker rond.

7.3 / 10
Popcorn Maker

Verkoop lekker veel popcorn aan al je klanten vanuit je popcorn kraampje. Kun jij snel al je klanten bedienen en de juiste porties popcorn geven?

9 / 10
Variety Burger

Maar lekkere hamburgers voor je klanten. Je ziet precies wat ze willen, het enige wat jij moet doen is alles op de juiste manier klaarmaken. Vergeet ook de patat en het drinken niet.

8 / 10
Park Diner

In dit spelletje heb je een klein restaurantje in het bos. Kun jij ervoor zorgen dat iedereen de gerechten krijgt die ze besteld heeft?

0 / 10
Server Dash

Geef alle mensen die aan de bar komen zitten en die wat bestellen de juiste dingen. Werk snel en verdien veel geld.

8 / 10
Johnny Icecream

Maak lekkere ijsjes en zorg dat elke klant het juiste ijsje krijgt. Kies de vorm en de smaak en de versiering erop.

8 / 10
Frosty Freakout

Maak precies de ijsjes die besteld worden. Hoe veel lukken er binnen de tijd?

5.5 / 10
Miriel's Enchanted Mystery

In Miriel's Enchanted Mystery moet je de klanten tevreden houden door ze de juiste goederen te geven.

8 / 10
Chocolateria

In this spelletje heb je je eigen chocolade restaurant. Help jouw gasten snel naar hun tafel en bedien ze. Na afloop ook weer afruimen hoor er ook bij.

8.7 / 10
Irene's Serving Skills

Help Irene aan de bar allerlei drankjes en toetjes klaarmaken voor haar klanten. Zorg wel dat je de juiste toetjes in de juiste bakjes spuit!

0 / 10
XXXL Burger

Je bent de kok in een hamburger restaurant en moet proberen zo snel mogelijk de goede hamburgers te maken. Leg alle goede ingredienten in de juiste bakjes. Doe het snel en goed anders wordt de baas boos.

8 / 10
Dagwood Bar

Bedien alle mensen bij je strandtent. Ze willen allemaal broodjes. Je zal alleen wel alles heel precies op de plank moeten leggen, zodat er geen rood kruis meer overheen staat, anders schiet het terug.

7.3 / 10
The Great Chocolate Chase

Zorg ervoor dat iedereen de juiste bestelling geeft. Geef de klanten het menu en zorg ervoor dat ze aan het eind netjes betalen.

6 / 10
Cheers

Bedien alle klanten en geef ze de juiste drankjes. Je kan zien wat de klanten willen drinken om er op te klikken. Pak dan het goede drankje en bezorg het bij de juiste persoon. Zorg dat er niet te lange rijen staan.

0 / 10
Celebrity Ice Cream Stand

Het is een zonnige dag en heel warm op de rode loper. Allerlei celebrities willen gewoon heel graag een ijsje! Ze komen vermomd (maar niet onherkenbaar) naar jou toe om een ijsje te kopen.

0 / 10

Kan jij goed bedienen? Laat dat dan hier zien!

Altijd al in de Horeca willen werken? Nu kan je ook online bedienen in een van deze bediening spelletjes. Service is waar het om draait; of je nou in een hotel, restaurant, eetcafe, winkel, terras, bar of kroeg werkt, je moet altijd vriendelijk blijven tegenover je gasten. Laat zien dat jij een goede kelner of serveerster bent en ga bedienen!

Dit vinden wij de leukste spellen:Diner Dash, Bartender The Right Mix, Sushi Chef, Cake Mania, Burger Restaurant 2, The Right Mix, Swimwear Store, Bed and Breakfast 3, Papa's Cafetaria, Burger Restaurant