Tingly Bubble Shooter

Schiet de bubbels tegen elkaar en maak combinaties van drie of meer in dit bubble shooter match-3 spelletje. Zorg dat de bubbels niet onder de lijn komen!

10 / 10
Bubbles

In het legendarische spel Bubbles (of Bubbels) kun je met je bubbelschieter de ballonnen laten springen! Schiet alle ballonnen weg door steeds drie ballonnen van dezelfde kleur bij elkaar te schieten.

8 / 10
Insecten Wandel

Zorg dat alle mieren de voorraden op de goede plekken bezorgen. Kijk naar wat ze dragen en verander de richting van de pijltje zodat ze goed lopen.

7.7 / 10
Obama Chess

Speel hier een schaakspel dat te maken heeft met Obama. Het is een leuk schaakspel en je kan spelen tegen de computer. De computer heeft 3 functies en dat is makkelijk, gemiddeld en moeilijk. Ga nu online schaken tegen de computer.

8.1 / 10
Mahjong Connect 3

Speel alle stenen weg met mahjong. Probeer snel te kijken en 2 dezelfde stenen aan te klikken die minimaal aan 2 kanten vrij liggen.

8 / 10
Deep Pearl

Schiet die juiste parels bij elkaar, als je mist groeien ze aan.

8 / 10
Connect 1001

Verbind 2 dezelfde plaatjes met elkaar om ze weg te spelen. Een superverslavend spelletje. Kun jij alle levels van dit spel verslaan?

8 / 10
Bubble Hit

Laat alle bubbels knappen door combinaties van drie of meer bubbels van dezelfde kleur bij elkaar te schieten. Kun jij alle bubbels wegschieten in dit bubble shooter spelletje? Er komen steeds nieuwe bubbels bij als je mist!

0 / 10
Let's Fish

Let's Fish is een leuk spelletje waarin je veel mooie vissen kunt vangen. Probeer zoveel mogelijk grote vissen te vangen. Zo win je munten waarmee je betere hengels kunt kopen en steeds mooiere locaties kunt vrijspelen. Overal vind je weer nieuwe vissoorten om aan je verzameling toe te voegen. Maak foto's en trofeeën met je meest indrukwekkende vangsten en vergelijk jouw prestaties met die van andere spelers. Veel plezier met dit multiplayer social hengelsport spelletje.

9.8 / 10
Seasons Under The Sea

Vul het aquarium en zorg ervoor dat de vissen blijven leven. Haal daarvoor 3 of meer dezelfde tekens op een rij om te kunnen spelen.

8 / 10
Bouncing Balls

Probeer alle ballen weg te spelen. Schiet vanaf onderaan kleur bij kleur om de ballen weg te spelen. De ballen verdwijnen als er 3 of meer van dezelfde kleur aan elkaar zitten. De ballen komen langzaam naar beneden dus je moet wel snel zijn.

8 / 10
Puzzle Bubble Bros

Schiet de juiste kleuren bij elkaar om er 3 of meer te krijgen. Zo kan je ze wegspelen en moet je zorgen dat alles verdwijnt.

2 / 10
Crush The Castle 2

Weer een super mooie uitbreiding op crush the castle. Je schiet dingen weg met een katapult en moet proberen alle poppetjes in de kastelen dood te maken. Je schiet in het begin stukken hout maar dat worden later stenen en bommen. Kan jij in elk level de goude medaille halen? Dit spel werkt erg verslavend! Probeer nu crush the castle!

8.2 / 10
Five

Zorg dat er 5 ballen van dezelfde kleur op een rij komen. Doe het snel voordat het level vol zit.

10 / 10
Tetrollapse Light

Tetrollapse Light is een veelgespeeld Tetris spelletje. Het is niet te snel, maar nog altijd erg verslavend.

8 / 10
Deal Or No Deal 2

Deal Or No Deal, in Nederland bekend van de koffertjes-show van Linda de Mol. Kies de koffers die je open wil maken en besluit of je een aanbod aan wil nemen of toch door wilt spelen. Veel succes!

8 / 10
Diddls Vlotte Flessenpost

Help Diddl de strip muis met het versturen van liefdesbrieven naar Diddlina. Draai de tubes zo om dat er een pad ontstaat naar de andere kant en de flessen van Diddl er door kunnen.

8.1 / 10
Crush The Castle 2 Players Pack

Crush the Castle is terug! Kun jij met je katapult alle kastelen met de grond gelijkmaken? Je moet ook alle poppetjes in de kastelen raken of pletten.

9.3 / 10
Simon Says

Simon bepaalt de volgorde van de kleuren, je geheugen bepaalt je score! Onthoud goed ales wat je ziet, want je moet het vervolgens zelf nadoen. Lukt dat jou ook?

8.1 / 10
Train Traffic Control

Regel de dienstregeling in dit treinen spel. Jij bent de eigenaar van het station, dus probeer zoveel mogelijk treinen daar te laten stoppen. Zo verdien je namelijk veel geld. Zet de schakelaars om en zet het signaal op rood om de treinen naar jouw station te leiden. Veel succes met het managen van je eigen station!

8 / 10
Happy Wheels

Rij met het voertuig naar keuze door het level en probeer zover mogelijk te komen. Let op dat de persoon blijft leven.

8 / 10
Nuclear Tetris

Speel tetris en maak de rijen compleet. Maar je speelt nucleare blokken en zorg dat het speelvlak niet vol komt.

0 / 10
Gold Mine

In dit blokkenspelletje moet je de blokken breken in combinaties van twee of meer. Klik de combo's weg voordat de stenen tegen de mijnwerker aan schuiven!

10 / 10
Escape Plan Office

In dit spelletje was je op kantoor in slaap gevallen. Iedereen in naar huis en het gebouw is op slot gedaan. Kun jij een manier vinden om toch uit het kantoor te ontsnappen?

8.4 / 10
Klondike the lost expedition

Bouw in dit spelletje je eigen boerderij en probeer een goed leven op te bouwen. Je woont in het midden van de natuur. Kun jij je boerderij in stand houden?

8 / 10
Monster Mahjong

Speel alle grappige monstertjes en wormen in paren weg in dit leuke Mahjong spelletje. Vind alle monsters die bij elkaar passen en klik de speelbare stenen aan!

0 / 10
Gorillaz Tiles

Klik gelijke plaatjes weg, en maak combo's voor extra punten. Nu met HiScore!

8 / 10
Fireboy and Watergirl

Probeer steeds met de vuurjongen en het watermeisje het level uit te spelen. Je hebt elkaar nodig in het level en kan daarom ook met allebei tegelijk lopen. Raak met het watermeisje geen vuur aan en andersom natuurlijk ook niet!

8.3 / 10
Diner Dash

Manage je restaurant goed door de klanten snel te bedienen. Als je eenmaal je dagelijkse goal hebt behaald dan mag je het restaurant stukje bij beetje gaan opknappen.

8 / 10
Bubblez

Speel Bubblez! Leuk spel wat je ook online kan spelen. Druk een paar keer door en zorg dat je alle kleuren tegen elkaar speelt zodat ze verdwijnen.

8 / 10
Jigsaw Puzzel

Maak deze leuke maar moeilijke jigsaw puzzel met stukjes net als een echte puzzel. Probeer hem binnen de tijd te maken of gewoon op je gemak.

8 / 10
Airport Madness 2

Zorg dat alles goed geregeld wordt op het vliegveld. Laat de vliegtuigen optijd landen en taxi andere naar de juiste baan toe. Laat ze op tijd opstijgen.

8 / 10
Railroad

Leg de stukken rails zo neer dat het het spoor doorloopt, zodat de trein bij het station kan komen zonder een ongeluk te hebben. Je krijgt telkens maar drie stukken rails tegelijkertijd te zien. Maak er het beste van.

8 / 10
Fruitmix

Is het een beetje een slome dag op kantoor? Probeer dan Fruitmix! EEn bejeweled spel met fruit. Krijg drie van dezelfde om een rij door plaatsen te wisselen en speel zoveel mogelijk fruit weg.

8 / 10
Bratz Fish Tank

Bouw je eigen aquarium. Je kan eerst het hele aquarium inrichten zoals jij wilt. Daarna kan je de extra vissen kiezen en dan kan het spel beginnen. Probeer zoveel mogelijk vissen te krijgen en te zorgen dat ze blijven leven. Koop wat extra dingen zoals voedsel. Ook kan je extra vissen kopen als je het geld ervoor hebt.

8 / 10
Bongo Balls

Kun jij met de bubbel-schietende aap alle inkomende bubbels wegschieten? Schiet de ballen wel snel weg in groepen van drie of meer, want als de lijn het gat bereikt dan is het spel voorbij.

8.1 / 10
Mushroom Farm Defender

Bescherm de boerderij. De boerderij wordt aangevallen en je moet die beschermen door alles op de juiste plaats te zetten de wave's te overleven.

8.4 / 10
Coin Pusher Mania

Iedereen kent dit spelletje natuurlijk van de kermis. Gooi de muntjes erin en zorg dat er weer zoveel mogelijk uitkomen, met hopelijk een paar punten erbij.

8.1 / 10
Montris

Verplaats de blokken van tetris goed zodat je volle rijen kan maken. Probeer goed na te denken en de blokken goed te plaatsen.

7.9 / 10
Tattoo Passion 2

Geef iedereen die naar jouw tatoeage salon komt een mooie tatoeage. Eerst moet je het plaatje op de juiste plek zetten. Teken dan de lijnen in en doe de kleuren.

6 / 10
Bartender The Right Mix

Maak wat lekkere cocktails. Je mag zelf kiezen wat je erin doet maar moet er wel voor zorgen dat het een beetje een lekkere combinatie is.

7.9 / 10
Airport Madness

Kun jij een vliegveld leiden? Laat veel vliegtuigen landen en opstijgen zonder problemen. Zorg dat je wel uitkijkt voor de taxiende vliegtuigen. Die kunnen alles wel goed in de war sturen.

8 / 10
Cassandra Journey

Zoek de juiste dingen die op de voorwerpen lijst staan. Als je wat hebt gevonden zal het van de lijst worden gehaald en wat nieuws voor in de plaats komen. Kan jij alle voorwerpen vinden? Doe je best.

8 / 10
Mumbo Jumbo

Verbind de kettingen met elkaar en zorg dat je er 3 of meer aan elkaar krijgt om ze weg te spelen.

5 / 10
Uno

Speel het spel uno nu. Het is een soort pesten maar je speelt het kaartspel met aparte kaarten waarmee je alleen uno kan spelen.

7.8 / 10
Solitaire Classic Easter

Speel een leuk patience spelletje. Je draait steeds een kaart per beurt. Kun jij alle Paas-thema speelkaarten per kleur van aas tot koning wegspelen in dit solitaire spel?

0 / 10
Brick Breaker: The Ultimate Challenge

Brick Breaker: The Ultimate Challenge is pingpong maar dan anders. Probeer het balletje in het spel te houden door het steeds tegen de blokken te stoten en weer op te vangen met je batje. Pak de vallende icoontjes die je handige krachten geven, maar ontwijk de icoontjes die het spel juist moeilijker voor je maken door bijvoorbeeld je batje te laten krimpen.

0 / 10
Donjon Bomber 3

Speel een variant van bomberman en zorg dat je wint. Hoever kan jij komen? Speel het nu snel en win het spel.

8 / 10
Bubble Breaker

Laat de gekleurde ballen knallen in het spel Bubble Breaker door te klikken op bubbels van dezelfde kleur. Hoe meer bubbles in een keer knallen, hoe meer punten je krijgt! Probeer dus om bubbles van 1 kleur te verwijderen zodat alle bubbles van de andere kleuren aan elkaar grenzen en jij wint! De eerste levels zijn gemakkelijk, maar Bubble Breaker wordt snel een stuk moeilijker. Je kunt ook selecteren op welke level je wilt starten.

8 / 10
Suma

Schiet alle kleuren bij elkaar en probeer zo snel mogelijk alle ballen weg te spelen.

8 / 10
Sheep Dog

Drijf als hond de schapen in de juiste richting en sorteer ze op kleur. Kijk ook uit voor wilde honden die je schapen proberen aan te vallen en dood te maken als je er te lang over doet.

8.3 / 10
Heart Surgery 2

Kun jij als chirurg een operatie uitvoeren? Het is een lastige hartoperatie. Zorg dat je patient de operatie overleeft en goed herstelt. Ga precies te werk!

8.2 / 10
Jenga

Probeer een zo hoog mogelijke toren te bouwen zonder dat die omvalt. Iedereen kent jenga wel van het blokken spel. Speel het nu op internet en zorg dat je stapen zo hoog mogelijk wordt.

8.2 / 10
Virtual Keyboard

In dit leuke pianio spel leer je hoe je een aantal beroemde liedjes kan spelen zoals het deuntje van Zelda of dat van Mario. Klik op het toetsenbord icoontje linksboven om te wisselen tussen de besturing met het toetsenbord of met de muis.

8.1 / 10
Penthouse Pool

Speel nu penthouse pool. Kies of voor normaal pool spelen of voor 9 ball en probeer alle ballen te potten.

8 / 10
Samephysics

Een grappig abyss spelletje waarbij je de kratten weg kunt klikken. Ze vallen alleen niet zo netjes neer. Probeer zoveel mogelijk combinaties weg te klikken. Je kunt ook de boel door elkaar schudden, en enkele kratten wegklikken, maar dat mar maar een bepaald aantal keer (zie de telling rechts).

8 / 10
I Love Traffic

Dit is een spel om het verkeer soepel door te laten lopen. Je kan zelf alles regelen met de stoplichten. Zorg wel dat er geen botsingen ontstaan. Laat alle auto's veilig door en voorkom dat er lange file's komen te staan.

8 / 10
Karla's Curse 2

Karla is betoverd door een heks. In dit deel van haar avontuur volgt ze de heks het bos in. Kun jij daar alle benodigde voorwerpen oprapen?

10 / 10
Sue Knitting Game

Kun jij de figuren netjes breien? Je mag een nieuw plaatje breien voor elk plaatje wat je binnen de tijdslimiet af kan maken.

8.2 / 10
Hidden Wonders Of The Depths

Zorg ervoor dat je 3 of meer dezelfde figuren op een rij hebt. Speel zoveel mogelijk weg om veel punten te halen.

8 / 10
Tunnel Rush

Tunnel Rush is een spannend ontwijken spelletje waarin je snel moet reageren om langs alle hindernissen in de kleurrijke tunnel te sturen. Scheur de hoeken om en zwerk omhoog, omlaag, naar rechts of naar links. Kijk goed naar de barrières die voor je opdoemen en reageer bijtijds om erlangs te komen.

5.2 / 10
Princess Tiara

Klik de juiste kleur diamanten weg. Je kan alleen de goede kleur weg klikken als alles in de juiste lijn staat.

0 / 10
Rollercoaster Creator

Ontwerp je eigen rollercoaster in dit achtbaan spelletje. Zorg dat je alle muntjes te pakken krijgt door je achtbaan zo te bouwen dat het karretje er langs komt.

8.1 / 10
Gold Strike

Hak verschillende blokken weg in dit Abyss achtige spelletje. 2 of meer dezelfde stenen kunnen weg! Probeer alle schatten ook te bemachtigen!

8 / 10
Juwel Of Atlantis

Zorg ervoor dat je 3 of meer dezelfde figuren op een rij hebt om ze weg te spelen. Speel in elk level genoeg juwelen weg om door te gaan.

8 / 10
Pac-Xon Deluxe

In Pac-Xon Deluxe speel je het bekende figuurtje PacMan en moet je de spoken happen. Gebruik de pijltjes om door het veld te bewegen. Hap stukken van het veld weg. Je moet 75% van het scherm bemachtigen in dit Chomp spelletje.

7.3 / 10
Iveco Magirus Fire Trucks

Kan jij elke missie oplossen? Stuur de juiste brandweerwagens en ambulances en zorg dat de brand geblust is voordat het zich uitbreid. Sluit de brandweerwagens aan op de waterpunten en zorg dat je de personen helpt bij de ongelukken!

8.1 / 10
Katniss Hunger Games Dress Up

Katniss is de heldin van de Hunger Games. Kun jij dit stoere meisje mooi aankleden? Geef jij haar een mooie jurk, of een praktische outfit waar je goed in kan rennen en vechten?

10 / 10
Borduren 2

Borduur de verschillende motieven van de Hello Kitty serie. Er is nu ook een turbo-knop om snel te borduren. Als je een stikje ongedaan wil maken moet je er gewoon nog een keer op klikken.

8.1 / 10
Rainforest Adventure

Verwissel de horizontale en verticale dingen om 3 op een rij te krijgen.

8 / 10
Kaban Sheep

Vang alle schapen en stop ze op de juiste plaats in het level. Hoe snel kan jij alle schapen bij elkaar krijgen.

9.1 / 10
Docktris

Stapel de tetris blokken zo in de boot zodat alles past. Let goed op en draai de blokken als het nodig is.

8 / 10
Drago Adventure

Loop met het draakje door het level heen en probeer alle beesten die je onderweg tegenkomt te verslaan. Pak ook wat bonuspunten!

8 / 10
Marble Lines

Schiet de juiste kleuren ballen bij elkaar en zorg dat de ballen verdwijnen voordat ze bij het gaatje zijn. Bij 3 of meer vandezelfde kleur bij elkaar zullen de ballen verdwijnen.

8 / 10
Speedy Bubbles

Speel four verschillende soorten Bubbles in dit spel. Je kunt zelf de moeilijkheidsgraag instellen. Er zijn ook speciale "Speedy" Bubbles, gemarkeerd met een S. De bronzen S bubbles kunnen alleen worden verwijderd met de lichtblauwe.

8 / 10
Easter Eggs

De paasversie van Bejeweled. Je moet in dit spel niet drie maar vier of meer eieren op een lijn krijgen om ze te laten verdwijnen. Veel plezier met dit uitdagende bejeweled spelletje!

8 / 10
Tosti Maken

Kan jij heel goed tosti's maken? De eerste keer staat aangegeven wanneer je wat moet doen en daarna mag je het zelf proberen. Doe de juiste ingredienten in de pan en bakken maar.

7.7 / 10
Pong

Speel de bal heen en weer in deze arcade classic. Probeer hem langs de paddle van je tegenstander te slaan. Met een scherpe bal vanaf de hoek van je paddle lukt dat vast!

8.4 / 10
Hero On The Hudson

Maak een noodlanding in de Hudson River met je neerstortende vliegtuig. Hou het vliegtuis zo horizontaal mogelijk in balans zodat je wanneer je vliegtuig het water raakt horizontaal genoeg ligt om te blijven drijven.

8 / 10
Vex 2

In dit spelletje zijn er weer een hoop nieuwe levels en uitdagingen bijgekomen. Kun jij alle dodelijke vallen ontwijken en het eindpunt vinden?

10 / 10
Anciest Persia Solitaire

Speel solitaire en probeer alle kaarten zo snel mogelijk en zo goed mogelijk weg te leggen.

9.3 / 10
Cake Mania

Help Jill het winkeltje van haar grootouders terug te kopen van de groothandelaren. Vraag je klanten welke cakes ze willen en bak en versier dan de juiste cakes.

8.4 / 10
Tetrolapse

Bouw goed met alle stenen die het veld in komen vallen. Zorg dat je ze goed bij elkaar zet en zo complete lijnen maakt zodat ze verdwijnen.

8 / 10
Borduren

Leer netjes de figuren borduren - je kunt kiezen uit alle kleuren. Ja kan kiezen om een plaatje van Princess Peach the leren borduren, of je kunt een blanke doek kiezen zodat je zelf een plaatje kan bedenken. Als je een steekje verkeerd hebt gezet, dan hoef je er alleen nog een keertje op te klikken om het weer weg te halen.

8.3 / 10
Fruit Smash

Probeer elke keer 3 stukken fruit op een rij te krijgen. Verplaats de stukken fruit zo dat je ze op een rij krijgt. Probeer er ook eens 4 of 5 op een rij te krijgen voor meer punten.

8 / 10
Must Escape Dragon Cave

Je was op bezoek in de Drakengrot, maar terwijl je binnen was werd deze toeristische attractie gesloten. Kun jij een manier vinden om te ontsnappen?

7.6 / 10
Burger Restaurant 2

In dit tweede deel van Burger Restaurant kan je je winkeltje in een keten veranderen door steeds na elk level een nieuwe plek op de kaart te veroveren. Bedien je klanten zo snel mogenlijk om ze tevreden te houden en zo je dagelijkse doelen te behalen.

8.1 / 10
Beads Puzzle

Weer een iets wat andere variant van bubbles! Schiet de juiste kleuren ballen bij elkaar. Als jij schiet en er zitten op dat moment 3 of meer van dezelfde kleur aan elkaar vast dan zullen ze verdwijnen.

8 / 10
Heist

Klik alle voorwerpen aan waar niks op ligt. Ze liggen dus vrij en je kan er op klikken. Speel zo alle voorwerpen weg.

8 / 10
Nijntje Puzzel

Maak deze leuke puzzel van Nijntje. Kijk zelf hoe snel je dit kan. Speel de 3 verschillende puzzels. Verplaatje de stukjes en maak het plaatje heel.

2 / 10
Pepsi Pinball

Hou de bal in het spel en speel het bonusspel in de saloon in Pepsi Pinball.

8.1 / 10
Dino Jump

Spring van het ene naar het andere platform in het schattige springspelletje Dino Jump. Laat je kleine rode dinosaurus steeds een of twee vakjes vooruitspringen, maar zorg dat hij niet in het water valt. Probeer zo ver mogelijk te komen voordat de tijd op de meter afloopt!

0 / 10
Totale Knie Operatie

Realistisch en informatief artsen spelletje, waarbij operief een knie prothese geplaatst moet worden. Heb jij altijd al een chirurg willen zijn? Dit is je kans om eens te kijken in een orthopedische operatie kamer in het ziekenhuis. Je kunt meteen de patient een totale knieprothese te geven.

8 / 10
Windows Freecell

Speel hier windows freecell. Probeer alle kaarten weg te spelen. Dat doe je door de azen naar de 4 lege vakjes rechtsboven te spelen en dan vanaf de 2 tot de koning te gaan stapelen. Je hebt ook nog 4 lege plaatsen waar je wat kaarten neer kan leggen. Blijf opletten want je mag rood en zwart alleen om en om onder elkaar stapelen.

7.8 / 10
Charmed in the Garden

Zoek alle verloren voorwerpen bij elkaar in de tuin. Het is wel een mooie tuin, dus misschien kun je zo de boel een beetje opruimen, want er ligt nogal wat rommel.

4.7 / 10
Papa's Wingeria

Papa Louie heeft nog een restaurant geopend. Kun jij allerlei lekkere gegrilde kippenvleugeltjes klaarmaken voor je klanten? Marineer de in de juiste saus en leg alles mooi neer op de bordjes met alle juiste extra's erbij. Met je fooiengeld kun je allerlei goodies winnen in de bonusspelletjes tussen elk level.

8.1 / 10
Valentiner

Speel Cupido in deze Valentijns versie van Gold Miner. Sla zo veel mogelijk gouden hartjes aan de lijn om het volgende level te halen. Koop tussen de levels door spullen die je helpen genoeg harten te verzamelen.

9 / 10
Super D

In dit spelletje moet je Dicedoom Tower beklimmen en de gevangen dobbelstenen bevrijden. Verzamel de sleutels om de deuren te openen en verzamel ook de gezichten. De handlanger dobbelstenen die je verslaat worden ook aan je verzameling gezichten toegevoegd. Verzamel de letters van de woorden YOU WIN! voor een grote bonus.

8 / 10
The Frustration Game 2

Frustratie krijg je er zeker van, maar hoe ver kom jij? Hou je muis om de juiste plek in het level.

6 / 10
Wonder Rocket

Probeer zo hoog mogelijk te komen met de raket. Koop na elke keer lanceren mooie upgrades.

8.3 / 10
The Right Mix

Je bent barman in een cocktail bar en moet de beste drankjes mixen voor je gasten. Nu hou je zelf ook wel eens van een glaasje, dus je zal er snel achter komen hoe lekker (of ondrinkbaar) je drankje eigenlijk is.

8.1 / 10
Konijn operatie

Oh nee! Het konijntje Fred heeft een muiscursor in zijn buik die meteen verwijderd moet worden. Voer deze chirurgische ingreep uit met precisie en beleid, maar doe het wel voor je tijd om is. Volg de instructies nauwkeurig.

8 / 10
Frat Boy Beer Pong

In dit spel ben je een dappere geek die het opneemt tegen de populaire jongens van het corps door middel van beer pong, een drink spelletje waarbij je met balletjes in de glazen van je tegenstander moet gooien. Als je het balletje in het glas krijgt moet je tegenstander dat glas leegdrinken. Zorg dat iedereen goed dronken wordt behalve jij. Als ze buiten bewustzijn raken mag je op ze tekenen met een marker.

7.9 / 10
Fish Pirate

Vang zoveel mogelijk vissen en stop ze in de schatkist. Je kan de vissen vangen met de piraat die op het vlot zit en moet ze eerst vangen en dan ook nog in de schatkist mikken.

8.1 / 10
Swimwear Store

In dit spelletje heb je een bikini winkel. Help je klanten aan wat mooie zwemkleding. Help ze snel en laat ze niet te lang wachten, anders gaan ze weer weg.

8.6 / 10
Rome Puzzle

In dit mooie bejeweled spel verdien je telkens voorraden en goud om je Romeinse dorp mee op te bouwen. Voor de grotere combos krijg je allerlei bonussen, zoals extra dorpelingen.

8.1 / 10
Bed and Breakfast 3

In dit spel heb je je eigen bed and breakfast hotel. Zorg goed voor je gasten, draag hun koffers en maak eten voor ze klaar. Zorg ook dat het hotel niet in de fik vliegt!

8.1 / 10
Zuma's Revenge

Schiet de ballen tegen elkaar aan. Probeer de juiste kleuren bij elkaar te schieten om ze weg te spelen.

8.9 / 10
Skin Surgery

Het meisje heeft bij het voetballen een ongeluk gehad. Nu heeft ze een huidtransplantatie nodig. Jij bent de chirurg, maar je krijgt wel aanwijzingen. Doe goed je best voor de patient.

8.1 / 10
The Sketcher

Probeer de tekeningen zo goed mogelijk na te tekenen met je eigen potlood. Teken netjes over de lijntjes en voltooi met hele figuur binnen de tijd.

8.2 / 10
Youda Farmer

Run een goedlopende boererij online in Youda Farmer. Koop nieuw vee, nieuwe kassen, en nieuwe producten om te planten. Maak je boerderij productiever en breng je producten het dorp in met je truck. Verkoop hier vanalles en gebruik je geld om weer verder uit te breiden. Des te meer producten jij verkoopt des te meer winkeliers een winkeltje in het dorp openen.

8 / 10
Crystal Battle

Zorg dat je 3 op een rij krijgt. Als dat je lukt zullen de symbolen verdwijnen. Je speelt tegen de computer dus zet de juiste moves neer.

8.1 / 10
Youda Jewel Shop

Er komen juwelen voorbij en jij mag ze weggeven. Geef ze aan de juiste persoon. Juwelen die je niet nodig hebt kan je weer weggooien.

8 / 10
Farm Frenzy

Zorg voor degelijk management op deze boerderij en verkoop bij elk level de juiste spullen.

7.9 / 10
Cut The Rope 2

In dit grappige spelletje moet je de snoepjes aan het groene monstertje voeren. Hak de touwen in de juiste volgorde door en speel alle verschillende level uitdagingen uit!

6 / 10
LA Rex

De T-Rex uit New york valt opnieuw een Amerikaanse stad aan. Dit keer moet LA er aan geloven. Bestuur de bloeddorstige dino en maak alles kapot!

8.2 / 10
Bowling

Gooi alle kegels om, door precies lang genoeg te drukken op de 'ok'-knop.

8.2 / 10
Bubble Popper

Bubble Popper wordt gespeeld met verschillende soort kleuren ballen en je moet proberen om de kleuren bij elkaar te schieten zodat de kleuren wegvallen.

6.5 / 10
Ben 10 Dragon War

Ga met Ben Tennyson van de tekenfilm Ben 10 op avontuur en versla steeds al je tegenstanders in het duel. Daarmee verdien je punten die je kunt gebruiken om upgrades te kopen!

8 / 10
Papa's Donuteria

Papa Louie heeft je weer ingehuurd voor zijn allernieuwste winkel. Kun jij hier lekkere donuts verkopen en de Dontueria tot een succes maken? Maak heerlijke donuts voor je klanten.

8.3 / 10
Farmington

Beleef een leuk avontuur op het platteland in Farmington. In dit spelletje heb je een kleine boerderij. Kun jij winst maken door zaadjes te planten, fruit en groenten te oogsten, en mooie producten te verkopen in je boerderijwinkeltje? Je kan ook je eigen boerderijdieren kopen!

0 / 10
Rollercoaster Revolution

Stap in de achtbaan en haal het einde van het level met zoveel mogelijk karretjes. Onderweg kan je veel bonuspunten halen maar het belangrijkste is om niet te crashen.

8 / 10
Honeymoon in Italy

Je bent op reis in Italie. Onderin het scherm staat een lijst verborgen voorwerpen. Kijk goed naar de mooie vakantiefoto's en zie of jij ze allemaal kunt vinden.

8 / 10
Harry Potter Zwerkbal

Speel een potje zwerkbal op je vliegende bezem met Harry Potter. In dit spel ben jij een van de drijvers. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de beukers je teamgenoten niet raken. Zorg dat je tussen de beuker en je jagers blijft vliegen om ze te beschermen.

8 / 10
Vex 3

In deze nieuwe verzameling levels wachten er weer veel uitdagingen. Kun jij de vallen ontwijken en het eind van het level bereiken?

5 / 10
Ariana Grande Makeover

Geef de zangeres Ariana Grande een mooie makeover. In dit speeltje bij jij haar stylist en bepaal jij hoe ze erbij loopt.

8.1 / 10
Knife Hit

Mik op de draaiende schijf in het messenwerpen spelletje Knife Hit! Steek de messen in de doelschijf en hak de appels in stukken door ze te raken. Zorg dat je de overige messen niet raakt, of je mes kaatst af en valt op de grond! Kun jij alle messen in het doel prikken zonder te missen?

4 / 10
Finger Frenzy World

Hoe snel kan jij typen? Vergelijk je score met je vrienden en maak ze groen van jaloezie!

8 / 10
Fireboy And Watergirl 2

Verplaats het watermeisje en de vuurjongen in de nieuwe versie. De lichtstralen helpen je in het level en let goed op want raak met water geen vuur aan en met vuur geen water.

8 / 10
Pappas Pizzeria

Run de pizza winkel van je vader. Er komen klanten met een bestelling binnen en jij moet alles proberen te regelen.

8 / 10
Fire Work Out

Probeer al het vuurwerk te laten ontploffen. Zorg ervoor dat je het lekker snel aanklikt want het wordt steeds drukker met het vuurwerk.

8 / 10
Papa's Cafetaria

Probeer al je klanten tevreden te maken door heerlijke hamburgers te maken met Papa Louie. Kun jij precies de hamburger maken die ze willen hebben? Leg alles netjes tussen de broodjes neer.

7.4 / 10
Gold Rush - Treasure Hunt

Klik op blokken van 3 of meer dezelfde en probeer zo alle blokken in het level weg te spelen.

8 / 10
Colony Age Robot Outbreak

Rij rond in je tank en schiet alle robots kapot die het Kronis schip aanvallen. Kun jij het schip verdedigen tegen de vijand?

8.9 / 10
Fashion Run

Run je eigen kledingbedrijf. Begin in New York en werk je weg door allerlei andere mode steden. Kleren kopen in leuk en makkelijk, maar hoe zal het jou aam de andere kant van de kassa vergaan?

8 / 10
Color Switch

De gekleurde cirkels draaien rond. Kun jij met het gekleurde balletje de sterren in de cirkels pakken? Je kunt alleen door de lijnen heen die dezelfde kleur als het balletje zijn. Spring dus op het juiste moment omhoog! Veel plezier met spelen!

10 / 10
Jewel Match 3

Probeer 3 of meer op een rij te krijgen door de figuren op de juiste manier te wisselen. Kijk goed en wissel snel.

8 / 10
Cradle of Persia

Dit spelletje werkt niet helemaal als bejeweled. Klik op een tegeltje met een rij van twee of meer identieke tegels ernaast en sleep je muis over de tegels die hetzelfde zijn totdat er pijltjes ontstaan. Laat nu de muisknop los en ze verdwijnen. Spaar genoeg goud, grondstoffen en eten om een stad te bouwen.

8 / 10
Dora Real Haircuts

Dora the Explorer wil een nieuw kapsel. Kun jij iets leuks voor haar verzinnen? In dit spelletje kun je allerlei nieuwe dingen met haar haar uitproberen.

7.2 / 10
Lego Junkbot 1

Help de Lego Junkbot bij de vuilnisbakken te komen door bruggen en trappen te bouwen zodat de robot langs de hete platen, water, gearbots en allerlei andere obstakels kan komen.

7.9 / 10
Bubble Shooter 4

Speel deze variant op bubble shooter. Speel snel want er komen heel snel lijnen bij. Je begint makkelijk maar onderschat het niet.

8.5 / 10
Derailed

Leg de spoorwegen aan voor de trein die aan komt rijden in dit trein spelletje. De rails moeten af zijn voordat de trein er is om ongelukken te voorkomen.

8 / 10
Home Sheep Home 2

Help het schaapje Shaun en zijn familie door de levels te komen door steeds te ontdekken hoe je ze met teamwork kunt krijgen waar ze heen moeten. Dit spel is gebaseerd op de leuke animatie films van Wallace & Gromit.

8.2 / 10
Youda Farmer 2

Je eigen boerderij beheren kan in Youda Farmer 2. Koop spullen, zorg voor de dieren en zorg dat alles soepel verloopt.

8.1 / 10
The Sun Garden

Kijk goed rond in deze mooie tuin. Het is wel een beetje een rommeltje af en toe. Kun jij alle verborgen voorwerpen op je lijstje terugvinden in de zonnetuin?

0 / 10
Spanthera

Bescherm het rijk van Spanthera met Leonidas de leeuwenkoning. De hagedissen vallen aan. Gooi je speer en raak ze in het hoofd om ze te doden.

8 / 10
Garden Inventor

Het meest bizarre tower defence spel tot nu toe. Plant spugende en schietende bloemen, tuinkabouters en fonteinen om de invasie van insecten te voorkomen. Upgrade of verkoop je planten, en reis van tuin naar tuin om de wijk insect-vrij te houden.

8 / 10
Pacxon

Pacxon; een van de all-time klassiekers! Steek het veld over zonder door spookjes geraakt te worden en vul een zo groot mogelijk deel van het open veld om door te gaan naar het volgende level.

7 / 10
Monster Basement

Je wordt wakker in een enge kelder. Het ziet er niet al te best uit, dus hoe kom je hier snel weg? Kijk goed rond en zoek handige voorwerpen.

10 / 10
Bricks Breaking

Klik de blokken weg en probeer het veld leeg te spelen. Twee of meer blokken van dezelfde kleur die tegen elkaar aan liggen kun je wegspelen door er op te klikken.

7.5 / 10
Qinga

Schiet de dobbelstenen in de slangen op de juiste plek, net als in marble lines. Laat ze verdwijnen voordat je bij de gaten in het veld komen.

8 / 10
Blocks

Het is weer een zooitje bij Yosemite Sam's Revue club. Schiet in Blocks de bekende Looney Tunes figuren uit het Wilde Westen als bubbles het speelveld in.

6.5 / 10
Give Up Robot

Probeer met de robot het einde van het level te bereiken. Het lijkt makkelijker dan je denk. Zorg dat je blijft level.

8 / 10
Sir Jump

Help jij hem om hier overheen te springen? Dan kan Sir Jump zijn weg veilig vervolgen. Help Sir Jump, haal de hoogste score en versla je vrienden!

0 / 10
Posh Boutique

Je opent een boutique zaak en krijgt gelijk een aantal klanten. Zorg ervoor dat je die klanten gelijk helpt en ervoor zorgt dat ze de juiste nieuwe kleding krijgen.

8 / 10
Radioactive Jack

Probeer in elk level de blokken op de juiste plek te leggen. Als dat gelukt is kan je door naar het volgende level.

0 / 10
Farm Frenzy 3

Geef de dieren te eten, hou de leeuwen weg en zorg dat er genoeg gras is. Probeer steeds in elk level je doel te halen.

8 / 10
Gigi Grant Makeover

Geef Gigi Grant een makeover. Ze is ontsnapt uit haar magische lamp, en nu zit deze tovergeest dus op Monster High om haar schooldiploma te halen.

10 / 10
Maxima en Alexander Quiz

Help Alexander om Maxima voor zich te winnen. Vang alle mooie cadeautjes voor haar op!

8 / 10
Dora Bee Sting Doctor

Dora houdt van nieuwe dingen ontdekken. Maar van de bijenkorf in het bos werd ze iets te enthusiast, en jaagde ze de bijen op. Nu is ze gestoken door allemaal bijen! Kun jij haar goed verzorgen?

8.7 / 10
Golden Acres

Speel Golden Acres, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!

0 / 10
Architect

Verplaats de blokken en zorg ervoor dat het poppetje veilig naar de overkant kan lopen. Kijk uit voor de stekels en andere dingen waardoor je door kan gaan. Kan jij elke keer veilig aan het einde van het level komen?

5.8 / 10
Fatman

Probeer met fatman het einde van het level te bereiken. Lanceer hem goed en kies de juiste snelheid. Ook zal je kunnen slingeren en in de lucht extra power bijgeven.

0 / 10
Panda's Break Out

De panda wil uit het circus ontsnappen. Onderweg zijn allerlei hindernissen. Kun jij de panda helpen de spullen te pakken die hij nodig heeft om erlangs te komen?

8.7 / 10
Don't Touch the Spikes

Raak in elk level de stekels niet aan. Een simpel concept, en juist daarom een leuk en uitdagend spelletje. Val niet op de stekels en wordt niet geraakt door vliegende stekels.

0 / 10
Geometry Dash

Ren snel met het blokje door de levels en ontwijk alle dodelijke stekels. Op de blokken kun je wel springen. Je staat nooit stil, dus blijf alert en spring op tijd!

0 / 10
Big Battle Tanks

Schiet de andere tank kapot en zorg dat je wint. Je kan van alles wegschieten en hou rekening met de wind. Rij ook heen en weer en zorg dat je je tegenstander raakt!

8 / 10
Brick Out HD

Speel Brick Out HD voor een klassieke arkanoid ervaring! Sla de bal in de juiste richting en breek ieder blokje om door te gaan naar het volgende level. Vang zoveel bonus items als je kan om de boel sneller kapot te slaan of je puntenaantal te vergroten. Begin met 2 minuten en 3 levens, en kijk hoe ver jij en je betje komen!

0 / 10
Medieval Mahjong

Iedereen kent het spel mahjong natuurlijk wel. Klik 2 dezelfde figuren aan en ze zullen verdwijnen. Maar je kan niet zomaar alle blokjes aanklikken. Kan jij het hele veld leeg spelen?

8 / 10
Harajuku Dress Up Maro

Maro wil mooi kleding aandoen om naar Harajuku, in Tokyo to gaan, een centrum van de Japanse jeugdcultuur en mode. Kun jij haar mooi aankleden? Je kunt kiezen uit allerlei kleurrijke kleding en kapsels.

8 / 10
The Uninvited Guests

Je bent net verhuisd naar een groot en mysterieus huis. Niemand anders wilde het kopen, terwijl het heel goedkoop was. Ga op onderzoek uit.

0 / 10
Bloons Super Monkey

Je vlieg met de super aap door het level en moet zoveel mogelijk ballonen kapot schieten in elk level. Je kan steeds met de de punten die je haalt upgrades kopen zodat je meer pijltjes kan schieten of extra hulp krijgt.

8 / 10
Alien Shooter

Schiet langs alle obstakels en probeer de aliens te raken. Kun jij ze met zo min mogelijk pogingen allemaal raken?

0 / 10
Hexa

Zorg ervoor dat je 3 of meer op een rij krijgt om de blokken te laten verdwijnen. Draai de blokken en zorg dat de kleuren bij elkaar komen.

8.7 / 10
Jewel Match 2

Zorg ervoor dat je 3 of meer dezelfde tekens op een rij krijgt. Wissel de diamanten en haal genoeg punten.

8 / 10
Tetrix Online

Speel een rustig en ontspannend Tetris spelletje. Er is op het begin weinig haast bij en het tempo wordt heel langzaam opgevoerd zodat je goed kunt wennen. Veel plezier!

0 / 10
Magic Puzzle

Maak de puzzels. Maar de naam zegt het al, het zijn magic puzzels. Kies een puzzel en zoek uit wat je moet doen.

6.5 / 10
Born In A Barn

Zoek de verschillen op de plaatjes. Klik niet te vaak fout want daar krijg je strafpunten voor. Als je het level uitspeelt krijg je automatisch het volgende level.

8 / 10
Mighty Knight

Schiet alle monsters dood met je helden. Kun jij op een reis door het hele koninkrijk het Doom Castle bereiken en de slechterik doden?

8.5 / 10
Carbon Auto Theft

Probeer de autos uit de parkeerplaats te stelen zonder dat de politie het merkt. Haal de autos van het slot en rijd de parkeerplaats uit zonder de andere autos of de muren te raken.

8 / 10
Amphibious Challenge

Vaar met je auto die je hebt veranderd tot een boot van Engeland naar Frankrijk. Zorg dat je je balans houdt en dat je dus niet omvalt midden op zee!

7.9 / 10
Tunnel Graven

Graaf tunnels om de Pipol naar hun bestemmingen te brengen. Kijk uit, want je moet ze niet van te hoog laten vallen, want dan vallen ze dood. Je kunt aarde weggraven, maar ook terugleggen.

8 / 10
Pieten Bowling

Speel pieten bowling en probeer in elke beurt zoveel mogelijk kegels om te gooien.

8.1 / 10
Spyro The Dragon

Vlieg door de grot heen met je draak en zorg dat je nergens tegenaan komt. Kijk goed uit voor de muren. Verzamel de diamanden, maar kijk uit voor de speed diamanten, want daar wordt het moeilijker van.

8.1 / 10
Wake Up The Box 4

Teken elke keer een nieuwe vorm om op de een of andere manier steeds de slapende kartonnen Box om te gooien en wakker te maken.

8 / 10
Mini Commando

Red je familie van de commando's! Pak in het begin je wapen en speel je veilig langs alle mannetjes.

8.1 / 10
Fishdom

Zorg goed voor de vissen in het aquarium. Je moet zorgen dat de vissen groot worden en niet doodgaan. Geef ze genoeg eten en zorg voor een leuk aquarium. Hoeveel vissen kan jij handelen?

8 / 10
Brave Kitten

Zoek de verschillen. Zorg ervoor dat je alle verschillen binnen de tijd gevonden hebt. Je hebt verschillende niveaus waarop je kan spelen.

9.4 / 10
Feeding Frenzy

Geef de juiste vissen genoeg te eten en hou ze in leven. Kijk wel uit voor andere vissen dus zwem goed rond.

8.2 / 10
Cake Shop

Bedien al je klanten met de juiste cakes en wordt rijk met je cake winkel. Wees snel en zorgvuldig en zie hoe het geld binnenstroomt!

8.1 / 10
Diddl Bloemenspel

Zorg ervoor dat Diddl de muis zoveel mogelijk bloemen uit de tuin plukt. Pak ook het mandje om de bloemen in te verzamelen, en het strikje om ze allemaal bij elkaar te binden.

8 / 10
Winkelwagentje

Race door het gangpad met je winkelwagentje in dit gekke Duitse supermarkt spel. Grijp zoveel mogelijk producten maar pas wel op voor de andere klanten, die moet je namelijk ontwijken.

8 / 10
Tip Top

Schiet de juiste stukken fruit bij elkaar om alle stukken fruit weg te spelen.

0 / 10
Thifts Shop Final 2

Laat je klanten niet te lang wachten. Help ze in jouw tweedehands vintage winkel precies de kleren te vinden die ze zoeken.

9.3 / 10
Pirate Bullets

Schiet de gele kisten, maar raak de rode niet met je piraten en je kanon. Kies de juiste piraat om uit het kanon te schieten.

6 / 10
Bubble Spinner

Een nieuwe versie van Bubbles. Dit keer moet je bubbles tegen een draaiend veld schieten. het is moeilijker dan gewone spinning field bubbles spellen omdat het veld alleen draait op de kracht van de bubbles die jij er tegenaan schiet.

8 / 10
Jewel Quest

Probeer 3 of meer van dezelde icoontjes op een rij te krijgen en daardoor genoeg punten voor het volgende level.

8.9 / 10
Ratatouille

Serveer de gasten in het restaurant uit de Disney film Ratatouille zo snel als je kan om je dagelijkse doelen te behalen. Let niet teveel op het gescheld van de maitre d' terwijl je probeert te werken...

8 / 10
Escape the Snowy Mountain

Je zat op een vliegtuig, en dat vliegtuig is op een besneeuwde berg neergestort. Kun jij een manier vinden om terug naar de bewoonde wereld te komen?

7.6 / 10
Fooix

Probeer een zo groot mogelijk deel van het level af te sluiten. Beweeg met het beestje door het level en ontwijk alles in het level.

6 / 10
Home Sheep Home

Zorg ervoor dat alle schapen aan het einde van het level komen. Elke schaap kan iets anders dus zorg ervoor dat je ze goed gebruikt!

8.1 / 10
Jewel Bubbles 3

Speel in dit leuke bubbles bejewelled spelletje alle bubbels weg. Probeer zo veel mogelijk combo's te maken! Veel plezier met spelen!

0 / 10
Arm Surgery 2

Opereer een hand. Kies eerst de juiste spullen en bereid je voor op de operatie.

8.1 / 10
Rainbow Sugar Cookies

In dit spelletje kun je leren hoe je regenboog koekjes kan maken. Koekjes met alle kleuren van de regenboog en met zoete versiersels en suiker er op.

8.7 / 10
Pizza Hot

Bezorg de pizza bij de klant in dit spelletje. Scheur door de stad op je brommer en zorg dat de pizza nog warm is tegen de tijd dat je aankomt. Kijk uit voor de autos en busjes, en ook voor de politie!

8.3 / 10
Power Shovel

Graaf zoveel mogelijk goud op en zorg ervoor dat je de stenen laat liggen. Je graaft met een graafmachine.

8 / 10
Super Hair Salon

Zorg goed voor alle klanten in jouw eigen kapsalon. Je klanten willen niet te lang blijven wachten, dus help ze snel de stoel en geef ze de haarbehandeling waar ze naar vragen. Kun jij je dagdoelen behalen?

8.7 / 10
Lander

Zorg ervoor dat het vliegtuig netjes land op de landingsbaan. Je bent de piloot en moet niet crashen met de passagiers tussen de bomen en niet te stijl landen op het vliegveld. Lukt het jou om goed te landen in het spel Lander?

8 / 10
Thrill Rush 2

Achtbanen die door water gaan zijn fantastisch! Duik met een razend hoge snelheid recht het water in in Thrill Rush 2! Zo wordt de dodelijke thrill rush achtbaan nog even net iets gevaarlijker!

2 / 10
Cubis 2

Zorg ervoor dat je de blokken op de juiste plek in de kubis legt zodat je de blokken weg kan spelen.

0 / 10
Melketid

Drijf de koeien de stal in en wissel dan van boer om ze te melken. Kijk uit voor de koeienpoep en probeer het voor de tijd voor elkaar te krijgen.

8 / 10
Around the World

Iedereen kent het boek Around the World in 80 Days van Jules Verne. Er zijn strips van gemaakt, tekenfilms en films. Nu kun je ook het spel spelen.

8 / 10
Puzzle Book

leg alle puzzel stukjes op de juiste plaats in het level. Draai de puzzel stukjes en reageer er snel op.

8 / 10
Monocycle

Wat is de beste manier om door Parijs te reizen? Op een eenwieler natuurlijk! Met de pijltoetsen kun je naar voren en naar achter trappen om zo je balans te vinden. Fiets over de Franse heuvels en kom zo ver mogelijk zonder te vallen. Succes!

0 / 10
Sky Fire Fighter

Vlieg met je blusvliegtuig over het meer en het bos dat in brand staat. Probeer het vuur te blussen.

8 / 10
Vex

Ren en spring met het mannetje door het level. Je moet allerlei hindernissen ontwijken. Kun jij het halen tot het eindpunt?

0 / 10
Super Collapse 3

Probeer zo snel mogelijk zoveel mogelijk blokken weg te klikken. Je kan ze weg klikker als er 3 of meer van dezelfde kleur aan elkaar vast zitten.

0 / 10
Lisa's Sports Store

Maak van Lisa's sportwinkel een succes. Ze heeft een groot pand, maar nog niet zoveel om te verkopen. Verdien geld om in je zaak te investeren.

7.6 / 10
Jojo's Funny Farm

Help jojo de clown alle circus dieren bij elkaar te krijgen en achter het hek te zetten. Als je tegen een dier aanloopt gaat het je volgen. Leid het naar het hek en loop naar binnen.

8 / 10
Tetris Classic

Speel nu tetris classic! Maak een lijn en probeer er zoveel mogelijk weg te spelen. Elke keer als je een lijn weg speelt komt er een deel van een puzzel tevoorschijn! Hoelang kan jij het volhouden?

8 / 10
Carnaval Puzzel

Een schuifpuzzel van carnaval.De foto's van de verklede mensen zijn in 15 stukken verdeeld en door elkaar geschud. Krijg jij ze weer in de juiste volgorde zodat het plaatje weer zichtbaar wordt?

8 / 10
Penguin Diner 2

Bedien iedereen in het restaurant met de pinguin. Geef mensen een plekje aan de tafel en bezorg daarna hun eten en drinken!

8 / 10
Pony Farmer

Zorg goed voor alle paarden totdat ze groot genoeg zijn om te verkopen. Je kunt je boerderij uitbreiden en heel groot maken.

8.1 / 10
Country House Escape

Probeer te ontsnappen. Klik door de kamers, vind de voorwerpen en ontsnap.

8 / 10
Farm Frenzy Pizza Party

Manage deze dierrijke boerderij en verbouw alles wat nodig is om een pizzarestaurant te runnen. Maak dan met je eigen ingredienten heerlijke pizzas.

8 / 10
Rail Road

Zorg dat in elk level de trein op de juiste plek komt te staan. Pak de wagons, verplaats de trein en speel de levels uit.

8 / 10
Yin Vindt Yang

Probeer in elk level ervoor te zorgen dan Yin en Yang elkaar vinden. Klik dingen weg op het juiste moment en in de juiste volgorde.

8 / 10
Cookie Connect

Kun jij de muis helpen de koekjesmeter te vullen? Maak combinaties in het grid met drie of meer van dezelfde koekjes die dicht bij elkaar liggen. Vul de meter voordat je geen beurten meer over hebt.

8.7 / 10
Fire Fighter

Blus al de brandende kamers snel uit zodat het vuur zich niet verder kan verspreiden. Pas op, want er staan meerdere huizen tegelijk in brand. Blus door totdat ook de rook ophoudt, anders gaat het vuur weer aan!

8 / 10
Juwel Quest 2

Zorg voor 3 of meer diamanten op een rij om ze weg te spelen en zo genoeg punten te halen in elk level.

4.7 / 10
Robecca Steam Mechanic Makeover

Geef de steampunk cyborg Robecca Steam een mooie makeover. Kun jij haar robot panster van koper weer helemaal glimmend poetsen met allerlei mooie lotions en olietjes?

0 / 10
Youda Safari

Je bent aan het werk in een dierentuin en moet alle mensen helpen en rondrijden! Ze geven aan wat ze willen zien en jij mag dan de auto besturen en ze de dieren die rondlopen laten zien. Zie het maar als een leuke safari!

8 / 10
Cascade

Net als in Bubbles breek je in Cascade de blokken door groepen blokken van dezelfde kleur aan te klikken. Voor elke tegen die je niet weg kunt klikken maar moet opblazen verlies je een leven. Je moet wel snel zijn, want je krijgt maar kort de tijd de levels uit te spelen.

8 / 10
Vanquish Those Viruses

In dit Dr. Mario-achtig spelletje moet je de virussen verslaan door de pillen met de juiste kleuren en bovenop te stapelen. In elk level moet je de virussen doden, maar het worden er steeds meer!

0 / 10
The King's Rider

Ga er op uit met de ridder om vrede in het koninkrijk te behouden. Hou de rovers, trollen, en poepende zwijnen tegen en verdien zo geld voor upgrades.

8.2 / 10
Mayan Bubbles

Kun jij alle bubbels wegschieten door combos te maken met de juiste kleuren? Goed mikken en schiet ze allemaal weg voordat de boel te ver naar beneden komt.

8 / 10
Schapen Drijven

Jaag de schapen de stal in voordat het gaat regenen. Eerst hoef je er maar tien de stallen in te drijven, maar dat worden er al snel meer. En dat schapen zelf worden ook steeds een stukje sneller. Veel succes!

8.2 / 10
Stormy Castle

Bouw binnen de muren van je eigen kasteel een heel leger op en verdedig de stadsmuren. Kun jij het vijandige kasteel overvallen?

8.4 / 10
Thrill Rush 3

Thrill Rush 3 is terug! Dit keer ook weer met een achtbaan die uit elkaar valt terwijl jij er nog in zit! Weet jij dit avontuur te overleven? Ontwijk de vallende voorwerpen en zorg dat je niet uit het karretje valt!

6 / 10
Fat Slice

Haal zoveel mogelijk stukken figuur weg zonder de ballen te raken of ze in verschillende stukken te laten komen. Snij het weg en zorg dat alle ballen in 1 klein stuk blijven.

5.8 / 10
Pingu

Leekr op de slee racen met Pingu en zijn lieve vriendjes Pinga en Robbie. Kies een racebaan en een moeilijkheidsgraad uit. Vang de vissen maar ontwijk obstakels zoals de sneeuwmannen en ijspegels.

8.1 / 10
Alien Jump

Spring met de alien van ufo naar ufo. De vliegende schotels bewegen ook alle kanten op dus probeer goed te springen.

8 / 10
Pou Back Home

Pou maakt een wandeling door het bos. Help hem steeds weer terug te komen bij het huisje. Loop en vlieg door het level om langs alle hindernissen te komen. Veel plezier!

0 / 10
Gracie's Fruiteria

Zorg ervoor dat alle klanten die binnenkomen jouw fruit en groente zaak weer tevreden uit lopen. Kun jij ze steeds snel te hulp schieten?

8.4 / 10
Tropix Cascade

Probeer 3 dezelfde figuurtjes op een rij te krijgen. Als je er 4 of 5 hebt krijg je een bonus item.

8 / 10
Ball Chimes

Klik de juiste kleuren bubbels weg om zoveel mogelijk punten te halen. Je kan meer punten halen als er meer van dezelfde kleur ballen aan elkaar zitten.

8 / 10
Ocean Bubble

Laat de ballen zo vallen zodat je er 4 of meer bij elkaar krijgt dan verdwijnen de ballen. Als alle ballen zijn weggespeeld dan ga je naar het volgende level.

8 / 10
Crazy Penguin Katapult

Eerst moet je je pinguin torpedo leger bijelkaar krijgen. Schiet de pinguins door de opening door ze op het juiste moment te raken. Des te meer je erdoor schiet des te meer pinguins je hebt om de beren mee te torpederen. Klik om een pinguin torpedo de afdaling te laten maken.

8 / 10
Sherlock Holmes

Los een moordzaak op met Sherlock Holmes. De eigenaar van een kleine thee winkel is vermoord. Hij is verdronken in een grote mok thee! Verzamel al het bewijs en raad dan wie van de verdachten de moordenaar is.

8.7 / 10
Bravo Boogie

Dans met Johnny Bravo en versier de chick! Woah, momma!

8 / 10
The Floor is Lava Online

In het spelletje The Floor is Lava Online moet je over alle meubelstukken heen springen en vooruit blijven rennen. Af en toe komt de lava ineens opborrelen, en dan wordt het helemaal moeilijk, want dan mag je de vloer ook niet meer aanraken! Hoe ver kun jij komen?

0 / 10
Create A Mall

Maak een winkelcentrum en haal de doelen die onderin beeld staan. Je kan veel verschillende winkels doen. Geef de klanten wat entertainment en genoeg keuze aan winkels!

8.1 / 10
Hammer Heads

Sla alle beestjes neer met de hamer. Reageer snel want de beestjes komen uit de gaten en zijn niet lang in beeld.

10 / 10
Stickman's Dream

Verzamel alle spullen die je nodig hebt en probeer dan met de stickman langs alle hindernissen te komen. Weet jij hoe je dat kan doen?

8 / 10
Schoorsteen Gooien

Gooi de cadeautjes en de pepernoten in de schoorstenen. Sommige schoorstenen zijn meer punten waard, dus probeer goed te mikken en zo veel mogelijk punten te scoren!

6.2 / 10
Escape Plan Ghost House

In dit spelletje ben je opgesloten in een kasteel. Het is donker en het spookt er! Kun jij heelhuids ontsnappen door de hints te vinden en de mini puzzels op te lossen?

6.8 / 10
Doodle Jump Original

Spring van het ene platform naar het andere en kom zo hoog mogelijk met het gekke beestje. Zorg dat je de platforms niet mist en naar beneden valt!

8 / 10
Super Babysitter

Hoeveel babies kan jij aan? Het is druk in de pueterspeelzaal bij de superbabysitter. Kun jij alle peutertjes goed verzorgen?

8 / 10
Knippersterrenbeeld Raadspel

Kijk naar de sterren aan de hemel met de muis Diddlina en de poes Milimits.

8 / 10
Qubes Online

Kun jij de weg langs alle gevaren vinden in Qubes Online? Je moet snel reageren om alle afbrokkelende rotsen, de wilde dieren, en het gif te ontwijken. Met de sterretjes die je kunt verzamelen speel je nieuwe figuurtjes vrij!

0 / 10
Sky Blaster

In dit vuurwerk spelletje bestuur je een vuurpijl. Zorg dat de vuurpijl zo hoog mogelijk komt, maar ontwijk wel alle wolken, anders explodeer je.

7.9 / 10
Shuffle

Kets de ballen van je tegenstander van het bord, maar met beleid!

8 / 10
Pizza Margarita 2

In dit spelletje leer je je eigen pizza margarita maken. Het is niet moeilijk! Kies eerst de juiste ingredienten uit, en volg daarna de aanwijzingen.

4 / 10
Zwaarte kracht Eend

Probeer met de eend het einde van het level te bereiken door elke keer de zwaarte kracht om te draaien.

8 / 10
Advanced Ninja

Probeer je ninja naar de deur aan het einde van elk level te krijgen door langs alle vallen te rennen, springen en slingeren. Vind de hendels en knoppen om deuren te openen wanneer dat nodig is. Zorg ook dat je niet van al te hoog naar beneden valt, want dat overleeft je ninja ook niet.

8 / 10
Fever Frenzy

Er is een vreemd virus uitgebroken in de stad. Je bent net dokter geworden, maar je mag nu al beginnen met een moeilijke taak: het genezen van de patienten en het uitvinden van een nieuw vaccin. Veel succes!

8 / 10
Fishy Waters

Je vader is ontvoerd door een zeemonster. Kun jij door vissen te vangen en te verkopen genoeg geld verdienen om een reddingmissie te ondernemen?

8.9 / 10
The Egg Run

In dit paas spelletje moet je de eieren verzamelen door op tijd te bukken. Ontwijk ook de vallen door er overheen te springen, anders komt de paashaas op een vrij gruwelijke manier om het leven.

7.6 / 10
Mahjongg Fortuna Basic

Probeer alle stenen weg te spelen in deze versie van mahjongg. Klik 2 dezelfde stenen aan en speel alles weg.

8 / 10
Hidden Objects Supermarket 2

Zoek alle voorwerpen in de supermarkt. Onderaan heb je een lijstje en jij moet er voor zorgen dat je die allemaal vind tussen alle spullen.

8 / 10
Giokando Ball Fight

Schiet de bubbles weg met jouw bubbel kanon. Zorg ervoor dat ze niet te ver naar beneden komen, anders laat het gewicht boven los en is het afgelopen.

2 / 10
Tibet Quest

Zorg ervoor dat je de figuurtjes zo draait zodat je er 3 of meer van dezelfde aan elkaar hebt. Als dat lukt zullen ze verdwijnen.

8 / 10
Water Mania

Help de brandweer alle brandjes uit te zetten. Schiet met je slang een straal water tegen alle brandende voorwerpen aan om het vuur te doven.

7.9 / 10
Talking Tom Ambulance

Voer alle taken op je lijstje goed uit in de ambulance. Kun jij de kat Talking Tom zo weer beter maken? Kijk goed wat je allemaal moet doen.

8.5 / 10
Poffertjes Bakken

Maak nu poffertjes. Gooi de poffertjesmix in de pan laat ze even bakken en haal ze optijd er weer uit anders heb je verbrande poffertjes.

8 / 10
Chat Noir

Laat de kat niet van het bord afspringen. Zet blokkades neer voor zijn voeten zodat die er niet vanaf kan. Moeilijk maar erg leuk uitdagend spel.

8.3 / 10
Park My Car

Je hebt de autosleutels kregen van rode loper celebrities. Parkeer hun autos netjes in de juiste parkeerplaatsen. Kijk uit voor obstakels zoals andere autos en honden op de parkeerplaats.

8 / 10
Caramba

Raak twee ballen van dezelfde kleur: Caramba! Houd er wel rekening mee dat de basale natuurkundige wetten zoals zwaartekracht meetellen in dit spelletje.

8 / 10
Slender Survival

Ren door het bos en pak alle papiertjes met notities er op. Kijk wel uit voor de Slenderman. Ren snel weg als je hem ziet, want hij vreet langzaam aan je geest tot je gek wordt.

8 / 10
Candle Factory

In dit spelletje heb je een kaarsenfabriek. Kun jij alle kaarsen precies goed namaken net als op het voorbeeld plaatje? Je moet het wel binnen de tijd doen.

8.3 / 10
Jumbi Zombie

Jumbi Zombie is een wild en panisch avontuur waarin je uit een diepe stenen put moet zien te klimmen terwijl gevaar overal loert. Buk en zigzag om de kogels te ontwijken, en de hindernissen te omzeilen terwijl je richting het licht klimt. Je mag niet te lang uitrusten, want van onderaf komen er ook nog cirkelzagen achter je aan!

0 / 10
Ant Farm

Verzorg de mierenboerderij goed, en natuurlijk ook de mieren er in. Maak het glas schoon, zeef de aarde, en vul het terrarium bij.

8 / 10
Bricks Of Egypt 2

Schiet alle blokken weg met het balletje. Beweeg het balkje goed en zorg ervoor dat het balletje niet naar beneden valt.

8 / 10
Bakers Shopping

Loop door de supermarkt en probeer zo snel mogelijk de ingredienten te verzamelen voor de bakker. Kijk goed rond en vind alles wat op je lijstje staat.

8 / 10
3D Doolhof

Probeer de weg te vinden richting de uitgang, er zijn een hoop gangen dus kies elke keer de juiste. Hoe snel kan jij de uitgang vinden in deze 3d doolhof?

8.1 / 10
The Honeypot Hunt

In dit spel wil Pimboli, het knuffelbeer vriendje van Diddl, zoveel mogelijk honing pakken. Help Pimboli opweg op zijn karretje door de obstakels op de weg te ontwijken terwijl je de honing verzamelt.

8 / 10
Spiderman Dead Bike

Bouw zo snel mogelijk bruggen tussen de muren zodat Spiderman door kan fietsen zonder in het ravijn te storten. Kun jij het snel genoeg voor elkaar krijgen?

8.1 / 10
Gold Rush Deluxe

Klik de blokken weg voordat ze te hoog opstapelen. Je kunt de blokken wegklikken als er drie of meer van dezelfde kleur naast elkaar liggen. Verzamel de gouden blokken om naar het volgende level door te gaan.

8 / 10
Wikileaks Game

Steel met Julian Assange alle geheime bestanden van Obama. Je wint als je genoeg documenten hebt gestolen en ze komen daarna natuurlijk op Wikileaks. Je kan de bestanden stelen als Obama even niet oplet, als Obama wel oplet moet je even schuilen onder het bureau.

8 / 10
Baby Hazel Swimming

Baby Hazel heeft zwemlessen met haar oom James. Kun jij haar eerst helpen haar spulletjes te pakken? Zorg daarna dat Hazel in het zwembad goed meedoet met de les.

8.3 / 10
Blast Billiards Hustler

Schiet alle ballen binnen de tijd in de gaten. De ballen zijn ook bommen en ontploffen na 99 seconden. Schiet er probeer goed te richten.

0 / 10
Madagascar 2

Kan je niet genoeg krijgen van die leuke dieren uit de Madagascar films? Help ze uit de dierentuin ontsnappen net zoals in de film Escape to Africa in dit leuke online spelletje!

7.8 / 10
The Halloween Chain

The Halloween Chain is een uitdagend zuma spelletje speciaal gemaakt voor Halloween! Kun jij de knikkers de keten in schieten om match-3 combo's te maken? Kijk naar de heks in het midden. Ze heeft steeds de volgende knikker vast. Waar moet ze hem heen gooien? Speel de knikkers weg voor ze het eindpunt bereiken!

0 / 10
Beach Party Craze 2

Je bent op het strand en moet alle gasten het naar hun zin maken. Bouw wat extra dingen en help en bedien ze.

8 / 10
Hit or Knit

Speel alle bolletjes breidraad weg voordat de eigenaar van de kat er een truitje mee kan breien voor de kat. Daar heeft de kat namelijk helemaal geen zin in. Maak slimme combinaties met de kleuren en speel alle balletjes weg!

9.4 / 10
Bricks Breaking 3

Breek de blokken door op drie of meer blokken van dezelfde kleur die naast elkaar liggen te klikken. Soms verschijnt er tussen de levels door een reclame. Maak je geen zorgen, na 15 seconden gaat je spel gewoon verder met het volgende level.

7.8 / 10
Rush Hour 2

Rush Hour 2 is een leuk spel waarin je met de beer de sterren moet verzamelen en dan de weg terug naar huis moet vinden. Als je een level af krijgt zonder een leven te verliezen mag je een bonus level spelen.

6.5 / 10
Safari Island

Probeer alles weg te spelen en het zo snel mogelijk te doen. Tot welk level kan jij komen?

0 / 10
Farm Mania

Koop zaadjes en dergelijke om fruit en groeten in je tuin te laten groeien. Koop boerderij dieren om wol en eieren te verkopen. Op die manier verdien je geld om je boerderij uit te breiden.

8 / 10
Trampoline Stickman

Doe allerlei gevaarlijke stunts met je stokfiguurtje in Trampoline Stickman. Doe niet te roekeloos, want een foute landing kan fataal zijn! Zorg dat je stokfiguurtje steeds op zijn voeten terecht komt en niet struikelt, want anders heeft hij straks een gat in zijn hoofd!

0 / 10
Hardcore Pawn

In dit spelletje ben je een schaakpion. Vind de weg door de platform levels en versla alle schaakstukken van het andere leger. Kun jij je muntjes pakken en de andere pionnen bevrijden?

9 / 10
The Lost Kingdom Prophecy

Zoek alle voorwerpen in elk level. Kijk goed wat je nodig hebt en klik op de juiste dingen.

8 / 10
Dino Shift 2

Probeer met de dinosaurus langs alle blokken te komen. Onderweg moet je de blokken allemaal verzamelen. Kun jij ze allemaal pakken?

8.6 / 10
Pirates of the Undead Sea

Kun jij de piraat helpen al z'n spulletjes te vinden en op zoek te gaan naar avontuur, want hij verveelt zich daar zo op de zeebodem.

6.8 / 10
Bloons Pop Three

Zorg ervoor dat alle ballonnen kapot gaan. Het is een leuke variant op bejeweld. Verschuif de ballonnen en zorg dat je 3 of meer op een rij krijgt.

8 / 10
Staircase Game

Je bent een leerling in Zweinstein maar je bent na bedtijd nog op en niet in de slaapzaal. Ren de magische trap op voordat je door de hoofdmonitor wordt gepakt. Kijk uit voor alle magische obstakels zoals de valluiken!

8 / 10
Samira's Sewing Shop

Achterin heb je en werkplek, en voorin de boetiek. Huur mensen in om te helpen de kleding te naaien die je in je winkel kunt verkopen.

8.2 / 10
Banana Crumb Muffins

In dit spelletje leer je heerlijke muffins te maken met banaan. Het meisje dat in de keuken staat geeft je aanwijzingen.

0 / 10
Tropix Solitaire

Speel tropix solitaire, oftwel gewoon patience. Leg de aas boven en stapel alle kaarten er bovenop.

8 / 10
Harry De Hamster 2

Loop met je hamster door de buizen heen en probeer de uitgang te vinden. Soms kan je er niet door en moet je eerst iets van een sleutel vinden voordat je weer door kan.

8.1 / 10
Scheikunde Arkanoid

Stuiter de bal terug omhoog met het betje zodat ze tegen de reageerbuisjes aan slaan en ze kapot maken in dit simpele arkanoid spelletje.

8 / 10
Train Robber

Rijd op je paard (of koe of varken) dicht achter de trein aan en vang de zakken geld die bij elke hobbel in de rails uit de kabine vallen. Kijk uit voor de sheriff!

8 / 10
Birds of a Feather

Vlieg rond met je vogel en raak andere vogels om ze met je mee te laten vliegen. Ontwijk alle hindernissen, want anders hou je geen vogels mee over!

0 / 10
Elsa Apple Pie

Maak samen met prinses Elsa van de Disneyfilm Frozen een mooie appeltaart. Je bent in de keuken van Elsa's ijspaleis. Kun jij de ingrediënten goed klaarmaken?

8 / 10
Be Fireman

Kun jij het BE Gamer wezentje een dagje brandweerman laten zijn? Vind de weg door de kazerne, rij in de brandweer wagen en doof de brand!

8 / 10
Moorhuhn 360

Schiet genoeg vliegende kippen om een heel dorp te voeren in Moorhuhn 360, een gratis online reboot van het originele Moorhuhn schietspel. Zoals altijd zijn de kippen die dichtbij vliegen 5 punten waard, de verre kippen 25, en alles er tussenin 10. Herlaad je geweer als je kogels op raken!

0 / 10
Brandweer

Probeer al de vuurtjes te blussen door er veel water op te spuiten. Zorg dat je watervoorraad aangevuld blijft. Er staat veel in de fik in deze stad, en het blussen is niet altijd even makkelijk.

8 / 10
Vliegen vangen

Je bent een spin en moet vliegen vangen. Simpel genoeg, toch?

8 / 10
Tetris - Neave

Een lekker spelende Tetris variant! Tetris Neave is lekker verslavend.

8 / 10
Cake Mania 2

Help zo snel mogelijk de klanten. Geef de juiste taart en probeer de klanten niet te laten wachten.

10 / 10
Winx Club: Sirenix Surfers

Winx Club: Sirenix Surfers is een leuk surf spelletje met de coole Winx meiden! Kies je surfer en haar bord. Red de stukjes smaragd en koraal, maar kijk uit dat je niet tegen de rotsen opbotst!

0 / 10
Arm Surgery

De patient heeft een ernstige botbreuk en en moet geopereerd worden. Kun jij de arm operatie uitvoeren en het bot mooi recht laten helen? Je krijgt gelukkig wel aanwijzingen.

8.1 / 10
Ariana Grande Inspired Hairstyles

Kun jij het haar van dit meisje steeds mooi stijlen. Steek het op en probeer allerlei verschillende looks, allemaal geinspireerd door Ariana Grande.

0 / 10
Touch The Bubbles 3

Probeer in elk level alle bubbles kapot te maken. Het begint makkelijk maar er komen levels die heel erg moeilijk zijn. Hou jezelf onder controle en speel elk level uit.

8 / 10
Dino Shift

Ren door het level met de dinosaurus. Er staan soms wat blokken in de weg, maar dat maakt niet uit, want die kun je allemaal verzamelen tot je er langs kan komen. Pak alle blokjes!

8.6 / 10
Bubbles 5

Speel alle bubbels weg. Schiet ze bij elkaar om combo's van drie of meer te maken, maar mis niet te vaak, want dan komen er meer bubbels bij!

0 / 10
3D Valet Parking

In dit spelletje werk je voor een hotel. Rij voorzichtig alle auto's van de gasten naar de verschillende parkeerplaatsen. Zorg dat je ze niet beschadigd!

7.8 / 10
Naughty Supermarket

Win de mooie meisjes voor je en zorg dat hun vriendjes er uit komen te zien als idioten in dit supermarkt spel. Klik op objecten en maak er combos mee om dingen te laten gebeuren. Als je even niets kan bedenken, klik dan op Hints.

8 / 10
Pet Connect

Verbind de plaatjes van de verschillende huisdieren en speel zo het veld leeg. Het verbinden van de tegels werkt een beetje zoals het maken van een meld in mahjong. Zoek dus de vrijliggende tegels. Ook tegels die naast elkaar liggen kun je wegklikken.

7.7 / 10
Helicopter

Hou de helikopter in de lucht zonder tegen de grond, het plafond, of de obstakels aan te vliegen. Hoe ver kan jij komen met je heli?

8 / 10
Dora Puzzel

Kan jij deze puzzel van Dora the Explorer oplossen? Leg alle stukjes op de juiste plaats neer en maak het plaatje af. Veel plezier!

7.7 / 10
Darkness Episode 3

Kijk heel goed rond en vind de uitweg. Je bent alleen op de tram, en er is verder helemaal niemand. Zoek goed naar nuttige voorwerpen en hints.

8 / 10
Mad Robecca Steam

In dit spelletje kun je de steampunk robot Robecca Steam mooi aankleden. Robecca is een leerling bij Monster High en komt uit de stad Londoom.

0 / 10
Walk In The Park

Help je baasje door alle verschillende levels in het park. Trek aan je riem en sleep hem over afgronden en platformen. Jaag konijntjes op en haal allerlei toeren uit om het ijsje te kunnen pakken. Je moet wel eerst ook alle botjes verzamelen voordat je de ijslollie kan pakken.

8 / 10
Cannonball Follies 2

Somemite Sam is terug voor een nachtelijke cannonball folly. In dit deel moet je nog veel meer levels uitspelen, maar de besturing is er wel beter op geworden.

9 / 10
Hout Zagerij

Zaag de planken door zodat het hout niet het einde bereikt. Je kan niet op alle plaatsen zagen en je zaag verplaats en vanaf daar moet je zagen.

8 / 10
The Great Bedroom Escape

Los alle puzzels op en vind de uitweg in dit escape spelletje. Kun jij alle spullen verzamelen die je nodig hebt om uit de kamer te ontsnappen?

9 / 10
Cake Decorator

In dit spelletje ben je de eigenaar van een cake winkel. Kun jij de juiste voorraden kopen en zorgen dat alle klanten tevreden weggaan met een mooi versierde cake?

8 / 10
Home Sheep Home 2 Underground

Het avontuur van Shaun het schaapje en zijn vrienden gaat door in dit leuke vervolg. Spring door het level en vind een manier om alle sokken te pakken en alle schapen naar de overkant te krijgen.

8.1 / 10
Disco Bowling Deluxe

In elk level van dit bowling spelletje kom je weer een nieuwe, grappige bowling variatie tegen. Kun jij alle kegels omgooien?

7 / 10
Valentijn's winkel

Run de valentijn's winkel in dit spelletje. Zorg dat al je klanten blij blijven, en als je niet snel genoeg bent, paai ze dan met snoepjes. Kijk uit, want de ruitjes en vierkantjes chocolade ziet er heel erg hetzelfde uit.

7.9 / 10
Moto Trial Fest 3

Rij op je motor over allerlei gevaarlijke obstakels. De losse planken en rotsen en andere dingen die op de vloer liggen kunnen ook omgestoten worden, dus kijk uit dat de boel niet onder je wegglipt! Niet vallen!

0 / 10
Crystal Gunner

Schiet de juiste kleur blokken bij elkaar om de blokken te laten verdwijnen! Als jij de kleur erbij schiet en er zijn er 3 of meer van dezelfde kleur op dat moment zullen de blokken verdwijnen!

8 / 10
Free Tetris

Een hele simpele versie van het klassieke tetris spel. Geen rare nieuwe spelfuncties erbij die alleen maar van de klassieke tetris experience afleiden. Ook met twee speler functie!

8 / 10
Gold Miner Classic

Gold Miner Classic is een leuk goudzoeker spelletje waarin je vooral voor het goud moet gaan, maar ook de andere voorwerpen hebben een waarde. Gebruik de grijphaak om de hompen goud uit de grond te trekken. Je kunt ook rotsen en botten en geldzakken vinden en pakken. Probeer binnen de tijd genoeg schatten binnen te halen om de minimumscore te bereiken.

0 / 10
Pirates Caribbean

Zeil rond de draaikolk in de Black Pearl in dit Pirates of the Caribbean spel en verzamel genoeg zielen om aan Davy Jones over te dragen in ruil voor het leven van Jack Sparrow. Verzamel ook de tonnen kruit om op de kraken te schieten als die verschijnt.

8 / 10
Extreme Makeover

Dit meisje wil een dramatische makeover waar zelfs plastische chirurgie aan te pas komt. Reis de stad door en ga alle klinieken af.

8 / 10
Firefighter

Red de mensen uit het brandende gebouw door ze naar de ambulance te stuiteren.

8 / 10
Samantha Swift

Kan jij zo snel mogelijk alle dingen vinden die op het lijstje staan. Kijk goed en klik de juiste dingen aan.

8 / 10
Nut Rush 1

Speel gratis als een eekhoorn in Nut Rush 1!

0 / 10
Grilled Cheese

In dit spelletje leer je je eigen pizzabroodjes te maken. Gebruik lekker veel kaas om in de oven te smelten op de broodjes.

9 / 10
Beauty Resort

Run je eigen beauty salon. Hou je klanten tevreden door alles schoon te houden en te zorgen dat ze snel bediend worden. Let er ook op dat je bij sommige levels nieuwe spullen krijgt. Werk door totdat je de mooiste salon hebt.

8 / 10
DJ Fest 2

DJ Fest volume 2 is verder uitgebreid. Draai en scratch voor het publiek in de club. Beweeg de plaat zo dat je steeds de neon strepen raakt.

8 / 10
Amber Hunter

Probeer 3 of meer van dezelfde figuurtjes op een rij te krijgen. Wissel de figuren en kijk goed om er 5 op een rij te krijgen.

8 / 10
My First Spa Day

In dit spelletje ga je voor het eerst naar de sauna. Hier ga je een massage krijgen eneen schoonheidsbehandeling. Spannend!

8 / 10
Mosaic

Probeer de hele puzzel te vullen met de figuren die links in beeld langs komen.

8 / 10
Delibeery

Help de bezorgbij een eikeltje afleveren aan de eekhoorntjes aan de andere kant van de gevaarlijke grot. Ontwijk de wanden en de andere insecten die je onderweg tegenkomt. Vereist wel precisie en geduld.

8.7 / 10
Totale Heup Operatie

Vervang een heup in deze operatie game. Help de arts, verpleegkundige, anesthesist en de patient tijdens deze chirurgische ingreep; een totale heup operatie. Pak je scalpel, vervang kundig de heup, en maak de patient weer helemaal blij! Veel succes, dokter!

8 / 10
Atomica

Verplaats de atomen en probeer ze allemaal weg te spelen. Zorg ervoor dat de atomen goed kunnen bewegen.

0 / 10
Youda Conqueror

Verzamel materiaal om katelen en dorpen mee te bouwen, trek ten strijde en verover de wereld, allemaal door bubbels te schieten in het verslavende spel Youda Conqueror!

8 / 10
Stunt Pilot

Speel hier nu stunt piloot. Vlieg door de ringen heen en zorg dat je nergens tegen aan botst. Er zijn veel levels en ze worden steeds moeilijker. Versnel ook voor meer punten.

8 / 10
Mad World

Kun jij alle verschillen vinden tussen de bijna identieke plaatjes? Zoek de verschillen en zorg ervoor dat je niet te vaak verkeerd klikt.

8 / 10
Balletje Balletje 2

De eeuwenoude truuk. Er staan drie bekers op tafel. Onder een beker wordt een balletje gelegd. De bekers worden heen en weer en om elkaar heen geschoven. Kan jij nu nog de beker met het balletje er in aanwijzen? Het wordt steeds moeilijker!

8 / 10
Army Car Team

Kun jij alle vlaggen naar de safe zone brengen met de legerauto's. Pak de vlaggen en drop ze in de groene cirkel. Wissel snel tussen de verschillende auto's in je team.

8.7 / 10
Michael Go Recycle

Verzamel al het afval met Michael en gooi het in de juiste vuilnisbakken. Recycle dus al het afval en pak de jongens die het park vervuilen.

8 / 10
Frozen Elsa and Anna Baby Care

in dit spelletje zijn de prinsessen Anna en Elsa uit de Disney film Frozen nog kleine baby's. Kun jij goed voor ze zorgen en de twee zusjes mooi aankleden?

8 / 10
Papa Pear Saga

Schiet Papa Pear door het level en zorg ervoor dat hij tegen zoveel mogelijk fruit en groente aan stuitert. Des te meer je raakt, des te meer punten je scoort.

8 / 10
Jumping Monkey

Spring met je aapje zo hoog mogelijk. Time goed en spring van platform naar platform. Je kunt ook leuke combos behalen.

8 / 10
Expert Parking

Parkeer je auto op de juiste plaats. Zorg ervoor dat je niks raakt en dat je de auto zo snel mogelijk parkeert. Soms zal je een paar keer moeten steken om de juiste kant op te kunnen.

8 / 10
The Essay

Probeer zo snel mogelijk het verhaal na te typen. Je begint tegelijk en mag hem niet onder de witte lijn laten komen met typen.

8 / 10
Crab and Shrimp Cocktail

Bereid alle ingredienten goed voor in dit kookspelletje en maak allerlei lekkere cocktail hapjes met krab en garnalen.

0 / 10
Bubble Hero 3D

Kun jij alle muisjes redden door de bubbels in combinaties van drie of meer bij elkaar te schieten? Mik goed en speel alle bubbels weg. Je kunt ook speciale bonus bubbels verzamelen. Gebruik deze extra krachtige bubbels om de levels helemaal uit te spelen! Je ziet welke kleur bubbel er in het kanon zit, en welke er na komt. Klik op het pijltje om ze te laten wisselen van plek. Veel succes!

10 / 10
Pool Practice

Richt en schiet goed en probeer zo snel mogelijk alle rode ballen te potten op de pool tafel.

6.7 / 10
Farm Connect Online

Kun jij alle stenen wegspelen op de boerderij? Kijk goed en vind alle speelbare stenen. Verbind de identieke paren met de nikakudori lijn in dit connect spelletje. Kun jij zo de hele boerderij afreizen in Farm Connect? Veel plezier!

9.6 / 10
Ghost Man

Verplaats jezelf goed en probeer alle gele puntjes te pakken met pacman.

8 / 10
Fever Frenzy 2

Iedereen is ineens ernstig ziek geworden. Kun jij ze goed verzorgen in het ziekenhuis? Zorg dat je iedereen weer beter maakt. Je krijgt bonus punten als je patienten sorteert op de kleur van hun pyjama en bed.

8 / 10
Bunny Pop Easter

Schiet de gekleurde Paaseitjes bij elkaar in dit bubble shooter spelletje om combinaties van 3 of meer van dezelfde te maken. Kun jij alle Paaseieren wegspelen voor ze te ver omlaag komen?

9 / 10
Top Shot 2

Gooi de ballen op de kermis en probeer veel punten te halen. Zorg ervoor dat je de dingen die voorbij komen goed raakt. Na een tijdje heb je door wat veel punten oplevert!

8.1 / 10
Tractors Power

Zorg dat je met de tractor aan het einde van het level komt zonder te crashen of de motor op te blazen.

8 / 10
Brain Waves

Je krijgt een aantal testen en je moet laten zien hoe goed je bent. Reageer snel en voer de opdrachten uit.

8 / 10
Bowling baan

Gooi zo veel mogelijk kegels om op de bowling baan. Schiet hard genoeg door op groen te mikken.

6 / 10
Thrill Rush 1

In Thrill Rush 1 wordt een ritje op de achtbaan ineens een maf avontuur wanneer de achtbaan uit elkaar begint te vallen net als jij er in zit! Spring en buk om te zorgen dat je niet uit het karretje wordt gestoten door vliegende fragmenten van de rails en uit elkaar vallende decoorstukken!

8 / 10
Wayside Arrow Escape

Zorg dat Todd en Maurecia van de Wayside TV series allebij bovenaan ieder level komen. Wissel tussen de personages en bestuur alle liften en hendels om elkaar te helpen. Maar zorg ook dat je niet door teveel liefdespijlen geraakt wordt, want dan wordt je misschien nog verliefd! Bah!

8.1 / 10
Robbers in Town

Help de twee dieven te ontsnappen door over de daken te rennen in Robbers in Town. De platte daken liggen vol met kratten en andere hindernissen. Zorg ervoor dat beide dieven steeds overal overheen springen om het tot de finish te halen. Grijp onderweg de zakken met geld.

0 / 10
Puzzel Freak 2

Speel het bord spel en elke keer als je ergens komt zal je een klein spelletje moeten spelen. Je komt er snel genoeg achter wat je moet doen.

8 / 10
Jack Of All Tribes

Bouw je eigen tuin met alles erop en eraan. Het is een prachtige omgeving, alleen moet jij er nog het beste van maken.

8 / 10
Bedazzled

Een weer is wat andere versie van bejeweld. In het begin erg makkelijk maar hoe lang kan jij het volhouden! Speel tegen de tijd en probeer de tijd te verslaan.

0 / 10
Bonk.io

Speel allerlei leuke 3D levels in het leuke multiplayer .io spelletje Bonk.io! Het eenvoudige doel van dit spel – als laatste speller binnen het scherm blijven – blijkt nog niet zo makkelijk! Kies uit allerlei verschillende levels, of ontwerp er zelf eentje!

0 / 10
Polar Express

In dit spelletje dat is gebaseerd op de film The Polar Express bestuur jij deze trein. Haal eerst met de Polar Express alle wagons op door de schakelaars om te zetten om de trein in de goede richting te sturen. Daarna moet je richting de tunnel zien te komen. Veel succes!

8 / 10
Duck Hop

Spring van het ene stukje land naar het andere met het kleine gele eendje, en pak alle smileys. Breek de blokken en kijk uit dat je niet valt. Het wordt steeds uitdagender. Hoe ver kom jij?

8 / 10
Simon Says Chrome

Een mooie Simon Says variatie geinspireerd op het Google Chrome Logo!

8 / 10
Feed Us Happy

De killer vis is weer terug! Grijp zoveel mogelijk slachtoffers en kleur de zee rood met bloed in dit nieuwe hoofdstuk van de Feed Us serie.

8.6 / 10
Fruity Party

Verzamel al het fruit en de ijsklontjes door combinaties van drie of meer van dezelfde te maken in dit leuke bejewelled spelletje. Er is geen timer, dus je kan zo lang spelen als je wil.

4 / 10
Charmy

Help Charmy bij het zoeken van ballen die bij haar rugzak passen. Selecteer de juiste rugzak en hou die knop ingedrukt zodat je de rugzak kan zien terwijl de Orbz verzameld worden, anders mis je ze alsnog.

8 / 10
Honey Swamp Dress Up

Honey Swamp is een moerasmonster uit de serie Monster High. Ze komt uit New Goreleans en wil filmmaker worden. Kun jij haar mooi aankleden?

0 / 10
Fireworks

Je hebt een snel reactievermogen nodig voor dit vuurwerk spelletje. Klik op de juiste kleur en laat de vuurpijl op precies het goede moment exploderen. Hoe ver kom jij?

7.8 / 10
Neony

Probeer zoveel mogelijk bubbles te laten knallen. Je kan de bubbels van baan laten verwisselen en zo proberen er 3 of meer van dezelfde kleur bij elkaar te krijgen.

0 / 10
The Great Cheese Chase

Tom heeft de ingang naar het huisje van Jerry dicht gemaakt. Verzamel samen met Jerry genoeg kaas om door de planken heen te breken en buiten bereik van Tom te blijven.

8 / 10
Dreamland Differences 2

Deze mooie plaatjes lijken allemaal symmetrisch, maar de twee helften zijn niet helemaal gelijk. Kun jij alle 10 verschillen vinden en de twee kanten gelijk maken?

10 / 10
iPhone 6 Repair

Je hebt net een nieuwe iPhone 6 en hij is nu al kapot gevallen. Er mankeert van alles aan, maar gelukkig kun je dat in dit spelletje nog gemakkelijk fixen.

8.4 / 10
Circus Of Idiots

Speel in het circus. Doe leuke stunts en probeer wel overal het einde te halen. Hoe lang hou jij het vol zonder een fataal ongeluk?

8.2 / 10
Europa Tetris

Speel nu tetris met de landen van europa. Waar jij voor moet zorgen is dat alle landen op de juiste plaats terrecht komen. Speel het makkelijk, gemiddeld of moeilijk. Bij makkelijk staan de namen van de landen er nog bij maar bij moeilijk is dat zonder naam. Kan jij europa weer compleet maken?

8 / 10
Zwaartekracht Raster

Draai het hele vierkant zo zodat de kleuren bij elkaar komen en verdwijnen. Zorg dat 3 van dezelfde kleur bij elkaar komen. Kun jij alle levels uitspelen?

0 / 10
Parking Perfection

Rij met je auto langs de parkeer plekken en zet de auto keurig neer op de juiste parkeerplaats. Manoeuvreer met beleid tussen de andere autos en glijd de parkeerplek in.

8 / 10
Funny Frenzy

Vlieg door het level met de bij en zorg ervoor dat je op de planten gaat zitten. Verzamel genoeg en let op voor de vogels.

8 / 10
Dress Shoppe

Geef iedereen die in de winkel komt precies de kleren die ze willen. Pak de kleren en zorg dat ze tevreden de winkel uitgaan.

7.8 / 10
Pharao's Solitaire

Speel alle kaarten weg door de kaarten op de onderste kaart te stapelen. Je kan ze stapelen als ze 1 hoger of 1 lager zijn dan de kaart die er ligt.

8 / 10
Create Your Own Tower Defence 3

Maak je eigen baan in dit tower defence spel en probeer alles wat voorbij komt kapot te schieten met de kanonnen die je geplaatst hebt.

8 / 10
John Citizen

Probeer heel de aarde uit te roeien. Je bent verkleedt maar je bent eigenlijk een alien en zorg dus dat iedereen wordt uitgeroeid.

0 / 10
Dot Adventure

Stuiter met het balletje over de platforms om de uitgang te bereiken in Dot Adventure. Je moet onderweg steeds de drie sterren pakken en vaak ook een of meerdere sleutels zien te bemachtigen. Met de sleutels kun je de blokkades verwijderen die de weg naar de uitgang versperren. Kun jij langs de stekelige muren en platforms komen, en via de gammele platforms die na één sprong instorten de uitgang bereiken? Veel succes!

0 / 10
Bubble Shooter

Schiet de balletjes bij de juiste kleur en probeer er 3 of meer bij elkaar te krijgen om ze te laten verdwijnen.

8 / 10
Fall Down

Probeer te voorkomen dat je klem komt te zitten tussen de balken en de bovenkant van het scherm. Vind het gat in the balk en rol er snel doorheen. Het spel wordt al snel veel sneller, dus je hebt geen tijd om te aarzelen.

8 / 10
Bubble Vulcano

Schiet de juiste kleuren bubbles bij elkaar om ze allemaal weg te spelen.

5 / 10
Boot Parkeren

Probeer steeds je boot in een drukke haven in Venetie te parkeren. Kijk wel uit dat je nergens tegenaan botst, anders zinkt je boot zeker weten!

7.9 / 10
Crazy Train

Snake met trainen. Zorg dat je locomotief en wagonnetjes niet van het scherm af rijden, in de knel raken, of zonder brandstof komen te zitten. Veel plezier!

8 / 10
Natalie Brooks: The Treasures

Criminelen hebben de opa van Natalie ontvoerd. Maar waarom? Hij is een historicus, en had iets heel belangrijks gevonden, maar waar heeft hij het verstopt?

0 / 10
Picross

Speel alle puzzels weg door op de juiste plaatsen te klikken. Als er een 5 staat betekend dat je er in de rij 5 blokjes moet neerzetten.

8 / 10
Water Buboy

Help de brandweerman de brandjes te doven. Mik met het water op de brandende huisjes. Kijk uit, want je hebt niet oneindig veel water, dus mik in een keer goed!

8.2 / 10
Cascade 2

Net als in Abyss moet je in dit tweede deel van Cascade de groepen blokken van dezelfde kleur wegklikken. Klik alle blokken weg om het veld zo leeg mogelijk te krijgen. Je mag in deze versie alleen groepen van 3 of meer blokken wegklikken. Voor elke groep van 15 of meer die je wegklikt krijg je een bom.

8 / 10
Jumping Finn

Help Jake de hond zijn beste vriend Finn een stevige trap onder z'n kont te geven zodat hij naar het Ijskoninkrijk kan vliegen. Koop handige upgrades!

0 / 10
Ice Age 2: The Meltdown

Speel een spelletje met de neurotische eekhoorn uit de Ice Age films en vang de eikeltjes op met de eekhoorn. Gooi ze vervolgens in het groene mandje.

8 / 10
Super Stacker 2

De blokken met de geinige gezichtjes zijn terug in Super Stacker 2. Kan jij alle blokken zo opstapelen dat ze lang genoeg blijven staan om het volgende level te halen?

8 / 10
Pop And Drop

Schiet de juiste kleuren bubbles bij elkaar en zorg ervoor dat alle bubbles in elk level verdwijnen.

8 / 10
Fish Sticks

Leer lekkere vissticks te maken in dit spelletje. Je maakt ze met echte vis! Je kunt ze frituren om het krokante hapje af te maken.

8.3 / 10
Koe Vangen

In dit simpele spelletje moet je de vallende koeien in je mandje vangen met dit vreemde Dick Bruna-achtige poppetje. Het gaat steeds iets sneller.

6.8 / 10
Storm Race

Vlieg met je vliegtuig door alle ringen heen. Je hebt ook nog iemand anders die vliegt maar probeer die te verslaan.

8 / 10
Ballen Aanval

Schiet de ballen bij dezelfde kleuren voordat de ballen het einde van het level bereiken. Bij 3 of meer van dezelfde kleur zullen de ballen verdwijnen.

8 / 10
Oog Operatie

Help de chirurg de lens van de patient vervangen met een artificiele lens. Weet jij welke chirurgische instrumenten je moet gebruiken overal voor? Zorg dat de operatie een succes wordt!

8 / 10
Super Dragon Mahjong

Speel mahjong en probeer alle stenen weg te krijgen. Dit keer is het met draken.

8 / 10
Vampire Skills

Je bent een vampier. Kan jij alles uitspelen door zo snel mogelijk te reageren en de juiste dingen te doen?

8 / 10
Big Mama's Salon

Deze vrouw werkt in een kapperszaak en jij moet ervoor zorgen dat ze alle klanten helpt. Zet ze op de juiste plek en geef ze wat de klant wil.

8 / 10
SWAP

SWAP is een uitdagende versie van balletje balletje. Kies een letter en kijk goed! Alle letters veranderen in grijze blokken en verwisselen van plaats. Kun jij de letter die jij hebt gekozen nog volgen? Wijs het juiste blokje aan. Je moet je goed concentreren, want het spel gaat steeds sneller en de blokken wisselen vaker van plek. Probeer zoveel mogelijk punten te scoren!

10 / 10
Shopping Cart Hero 2

Stap in het winkelwagentje en vlieg door het level heen. Je kan elke keer upgrades kopen als je natuurlijk genoeg geld hebt. Voltooi alle missies en zorg ervoor dat je het beste wagentje krijgt.

8 / 10
Clusterz

Probeer alle bubbles weg te schieten. Ze zullen verdwijnen als er 3 of meer van dezelfde kleur bij elkaar zitten. Als er al 3 of meer zitten moet je er 1 tegenaan schieten om dat te laten gebeuren. Maar mis niet want dan komen er veel bij.

8 / 10
Frustration

Een superfrustrerende maar toch erg verslavende serie minigames waarin je telkens met verschillende hindernissen en omstandigheden de muispijl naar de finish moet krijgen.

8 / 10
Raven Queen Ever After High

Dit aankleed spelletje komt uit de Ever After High serie. Kun jij het meisje mooi aankleden voor het school bal?

0 / 10
Burger Shop 2

Je werkt in een Burger shop en moet zorgen dat alle klanten tevreden zijn en het juiste menu krijgen.

8 / 10
Puzzle Express

Probeer zoveel mogelijk blokken in de trein te krijgen. Zorg dat je ze goed plaatst en het snel doet.

8 / 10
Jetpack Joyride

Probeer steeds zo ver mogelijk te komen met je doedelzak speler. Verzamel muntjes om mooie upgrades te kopen in dit grappige ontwijk spelletje!

7.3 / 10
The Missile Game 3D

Vlieg met de raket door de tunnel. Er zitten allerlei hindernissen in de weg. Vlieg precies overal tussendoor! Hoe ver kun jij komen?

0 / 10
Classicsnakes.io

Classicsnakes.io is een leuk Snake spelletje waarin je de strijd aangaat met de andere online spelers om te kijken wie de langste slang kan maken. Eet de gloeiende stippen om je pixel slang te laten groeien. Zorg dat je niet tegen de muren of andere slangen op botst. Probeer je tegenstanders in te sluiten zodat ze tegen jou op stoten. Zo schakel je de tegenpartij uit en verander je hun slangen in nog meer stippen die je aan jouw slang kunt voeren.

0 / 10
Karla's Curse 1

Karla was de rommel in haar huisje aan het opruimen toen een heks haar betoverde met een boosaardige toverspreuk. Kun jij Karla helpen haar huis op onder te brengen in dit eerste deel van haar avontuur?

6 / 10
Space Adventure Pinball

Probeer zoveel mogelijk punten te scoren in Space Adventure Pinball. Geef de bal een flinke mep met je flippers en probeer alle knoppen te raken om de lampjes aan te zetten en de bonussen vrij te spelen. Zorg ervoor dat het balletje niet tussen de opening tussen de twee flippers verdwijnt, of in een van de afvoertunneltjes aan weerszijden van de flippers tuimelt.

0 / 10
Bubble Burst

Speel alle kleuren bubbles weg maar raak niet de witte vierkantjes, dan komen er bubbles bij. Laat de kleuren 1 voor 1 knappen. Welke kleur aan de beurt is wordt aangegeven.

0 / 10
Magdef

Ga met je vliegtuigje opweg. Er hangt een magneet onder. Probeer zelf uit te vinden wat je er mee moet doen en let goed op de auto's die aankomen.

8.1 / 10
South Park Vulcano

Zorg dat het lava van de vulkaan geen schade aanricht in South Park door de stukken van de greppel zo te draaien dat ze een pad vormen om de lava langs de juiste route weg te leiden.

8 / 10
Back To Candyland

In elk level van dit mooie Match3 spelletje krijg je een nieuwe uitdaging. Kun jij elk level steeds uitspelen voordat je geen beurten meer over hebt?

8 / 10
Parking Fury

Speel Parking Fury, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!

0 / 10
Elsa Frozen Brain Surgery

Prinses Elsa van de Disneyfilm Frozen heeft hersenchirurgie nodig. Kun jij haar helpen alle spulletje die in haar hoofd zitten er uit te halen?

5.6 / 10
Burger Tycoon

Wordt manager van een burger keten en bouw je imperium op. Wees zo harteloos als nodig is om de omzet te verhogen. Slacht dieren, verniel het milieu, corrumpeer politici en dietisten om de wereld te veroveren.

8 / 10
Impulse

Maak een zo een hoog mogelijke toren van alle balletjes die uit de lucht komen vallen. Plak ze aan elkaar op de juiste plek en hou de toren in evenwicht.

8 / 10
Parkour Master

Wordt de meesten van het parkour of free running! Ren door het oude gebouw en ontwijk alle scherpe balken. Spring laag of hoog en slide zodat je overal langs komt!

0 / 10
Puppy Hurdles

Ren over de hardloop baan met de puppy en haal alle andere puppies in. Spring ook steeds over de hekjes.

8 / 10
Super Car Wash

In dit spelletje moet je de auto weer helemaal mooi maken. Zet de auto in het sop en spoel hem schoon. Poets de auto met was, vervang de band, en ook de accu.

10 / 10
Wanna Oranges

Voer de panda de lekkere sinaasappels. Laat het fruit door het level rollen en pak onderweg naar de panda ook alle sterren op.

0 / 10
Olko

Speel steeds de paren weg. Selecteer identieke icoontje die aan de zijkanten van het speelveld liggen om weg te spelen. Kun jij alle stukjes opruimen?

8 / 10
Spiderman City Raid

Slinger je Spiderman ragdoll van het ene platform naar het andere. Schiet je web op het juiste moment en blijf vooruit zwaaien. hoe ver kan je jouw Spiderman laten slingeren voor hij een dodelijke duik neemt?

8 / 10
Hidden Hearts

Zoek goed tussen alle bloemen naar de verborgen hartjes. Ze zijn best klein, maar je hebt dan ook wel een vergrootglas bij de hand. Lukt het jou ze allemaal te vinden?

8 / 10
Clash Of The Olympians

Zorg ervoor dat je alles en iedereen stopt wat jou komt aanvallen. Je gooit met stenen en als je dat upgrade word het alleen maar beter. Richt goed en schakel iedereen uit.

8 / 10
Koeien Doolhof

Stuur de koeien de juiste richting op met de pijltjes in dit Duitse koeien spelletje. Zorg dat je de sleutels pakt en de andere koeien ook goed inzet. Het wordt steeds ingewikkelder.

7.9 / 10
Pizza Frenzy

Kun jij zorgen dat je alleen maar tevreden klanten hebt in jouw pizza winkel? Bedien je klanten goed en snel. Koop ook upgrades.

8 / 10
24 Days In The Mall

Verdedig het winkelcentrum tegen de zombies die er 's nachts langslopen door met het kanon te schieten en de zagen te gebruiken.

8 / 10
Doggy Dentist

Deze hond heeft wel erg vieze tanden! Jij bent in dit spelletje de tandarts in een dierenkliniek. Kun jij deze tanden schoon krijgen?

0 / 10
Kookin Kidz

In dit spelletje ben je een kwade heks. Stop de kinderen in de heksenketel! Pak ze op en laat ze vallen met Control om een goed magisch prutje te koken.

8 / 10
Cupid Bubbles

Schiet met Cupido alle bubbels kapot voor ze de bodem bereiken. Maak combinaties van drie of meer van dezelfde bubbels om ze te laten knappen.

0 / 10
Cat Care

Zorg goed voor alle katten die naar jouw kattenpension worden gebracht door hun baasjes. Je moet ze voeren en zorgen dat ze het naar hun zin hebben.

2 / 10
Youda Fisherman

Je werkt in een haven en moet proberen elk level uit te spelen. Kies de juiste fabrieken en bouw goed in Youda Fisherman.

8.1 / 10
Cooking Show Pizza

Maak een lekkere pizza. Maak eerst alle ingredienten klaar en zorg er daarna voor dat de pizza de oven in gaat.

8 / 10
Garage Rush

Kun jij alle auto's in je garage repareren? Probeer alle auto's die binnen rijden snel te fixen zodat je klanten weer verder kunnen rijden.

8 / 10
Vacation Mogul

Bouw alles wat je nodig hebt om het spel uit te spelen. Kijk goed en bouw mooie dingen. De mensen gaan op vakantie en willen natuurlijk wel een beetje luxe.

8 / 10
Dream Game

De slaapzaal ligt vol met zwangere vrouwen. Zorg dat ze goed slapen. Als ze omrollen moet je ze weer op hun zij rollen voor ze wakker worden.

7.9 / 10
Bubbles Shooter HD

In dit eenvoudige bubble shooter spelletje met vrolijke muziek moet je proberen alle gekleurde bubbels in combinaties van drie of meer van dezelfde kleur weg te spelen. Goed mikken dus!

0 / 10
The Para Trooper

Als paratrooper spring je met je parachute uit een vliegtuig. Stuur zo dat je op de boot landt, maar kijk uit voor de vogels. Zorg dat ze je niet raken!

8 / 10
Diner Dash Hometown Hero

Maak bestellingen klaar voor de klanten en zorg ervoor dat je ze aan het eind tevreden zijn en betalen. Haal elke dag je doel en ga door naar de volgende dag.

8 / 10
Catch The Train

Zet de auto in elk level op de trein. Stuur goed en maak geen botsingen.

8.2 / 10
Paper.io

Snij de andere spelers af terwijl ze jouw land proberen weg te happen in Paper.io. Zorg alleen wel dat je zelf niet wordt afgesneden. Pas op, want er verschijnen steeds nieuwe spelers in de arena!

8.9 / 10
Papa's Pancakeria

Bak heerlijke pannekoeken voor je gasten in Papa's pancakeria. Kun jij alle ingredienten netjes in de pannekoeken verwerken en ervoor zorgen dat je alleen maar blije klanten hebt? Je kunt allerlei leuke extra's winnen met de kaartjes die je spaart met extra fooigeld.

8.3 / 10
Puppy Nail Studio

Deze puppy heeft zijn pootjes pijn gedaan. Kun jij ze goed verzorgen? Terwijl je bezig bent kun je de puppy meteen ook een manicure geven.

0 / 10
Clowning Around 2

Help de clown het koord over op zijn veel te kleine fietsje in dit vervolg op Clowning Around.

6.4 / 10
Magic Piano Tiles

Heb jij een razendsnel reactievermogen? Probeer dan Magic Piano Tiles, een leuk reactiespelletje waarin je de pianotoetsen die langskomen snel moet raken. Tik de toetsen aan voordat ze de bodem van het scherm bereiken. Het spelletje gaat steeds sneller! Hoe lang kun jij het volhouden?

0 / 10
Zoomumba

Speel Zoomumba de knotsgekke dierentuin. Bouw je eigen dierentuin en koop natuurlijk dieren. Laat maar eens zien dat jij best een dierentuin kan maken en beheren.

8 / 10
Puzzle Defence

Klik zoveel mogelijk vijanden weg. Je moet er voor zorgen dat die niet beneden komen. Je kan ze wegklikken als er 2 of meer bij elkaar zitten.

8 / 10
Space Job

Zorg ervoor dat je een weg vind in de ruimte. Klik de juiste dingen aan.

0 / 10
Crazy Graviton

Het is de bedoeling in dit spelletje dat je zoveel mogelijk nanoparticles probeert te pakken. Als de tijd bijna om is moet je snel naar het eindpunt toe.

6 / 10
Gravity Launch 1

Schiet de raket de ruimte in en raak de juiste dingen. Maar let goed op want de zwaartekracht is er niet of heel anders.

8 / 10
Posh Boutique 2

Zorg ervoor dat je alle mensen helpt die in de boutique komen. Zet ze op de juiste plaats en ontvang het geld.

8 / 10
Snail Bob 8: Island Story

Ga weer op avontuur met Bob de slak. Dit keer moet je Bob veilig door de jungle loodsen. Kun jij onderweg ook alle sterretjes vinden en verzamelen? Kijk uit voor de vele gevaren op Bob's pad.

8 / 10
Butler Mania

Houd het huishouden op orde en de mensen tevreden als de butler. Als je het even niet meer weet, check dan de hints links onderin het scherm.

8 / 10
BrickOut Online

Breek alle stenen om de levels van BrickOut Online uit te spelen. Dit kleurrijke arkanoid spelletje heeft blokken die aan legoblokjes doen denken. Stuiter de bal langs de muren omhoog om maximale schade aan te richten. Sommige blokken zal je meer dan eens moeten raken om ze te breken!

0 / 10
Gras Maaien

Maai zoveel mogelijk van het gras en probeer het minimum percentage van gemaaid gras binnen de tijd te behalen. Kijk uit voor de bloemen en de honden, maar van de mollen krijg je extra punten.

8.1 / 10
Harpoon Lagoon

Gebruik je harpoen om vissen te vangen in dit spelletje wat een beetje aan Gold Miner doet denken. Richt je harpoen en vuur hem op het juiste ogenblik af. Elke vis heeft een andere waarde.

8 / 10
Knalbonte Kopbalspel

Help Pimboli en Mimihopps, vriendjes van Diddl, om de bal te koppen en zo in de emmer te krijgen.

8 / 10
Pac Pong

Stuiter het beroemde gele happertje het veld door en pak alle puntjes. Jij betsuurt beide betjes, maar pas op! Ze gaan in tegenovergestelde richtingen. Het ene betje doet precies wat jij intoetst, maar het andere betje doet precies het tegenovergestelde.

8 / 10
Dora Cooking

Wil jij Dora the Explorer helpen een paar heerlijke maaltijden klaar te maken in dit kook spelletje? Maak maisbrood, rijst met boontjes, en nog veel meer lekkere gerechten. Kijk goed naar het recept en vind de juiste gerechten met Dora!

8 / 10
Familie Hut

Kun jij Teena helpen haar bungalow hutten camping lopende te houden? Zorg dat de bezoekers drinken bij je kunnen bestellen, en stuur ook de schoonmaakster langs and de hutten niet schoon zijn.

0 / 10
Tropix Trijong

Zorg ervoor dat je alle tegels weg speelt door de tegels met elkaar te combineren. Klik 2 dezelfde aan en die ook aan de zijkant vrij liggen.

8 / 10
Chopper Dropper

Laat bommen vallen met de helikopter. Probeer alles weg te spelen door de bommen goed te droppen.

8 / 10
Cute Kitten

Zorg goed voor deze lieve kitten. Kun jij een stukje met haar lopen, en haar vachtje mooi kammen en wassen?

0 / 10
Rotten

Speel een klein rotjoch in dit spel en trap je speelgoed zo hard mogelijk door de kamer. Des te meer je vernielt des te meer punten je scoort in Rotten.

8 / 10
Infectonator World Dominator

Probeer de hele wereld te infecteren. Hoe dat moet daar zal je snel genoeg achter komen. Kan jij de wereld kapot maken?

8 / 10
Thrill Rush 4

Rij het karretje van de achtbaan op en neer, maar pas op voor explosies in Thrill Rush 4!

4.7 / 10
Crystal Cubes

Kun jij alle kristallen blokken in het vakje proppen? Ze passen precies, maar alleen als jij ze ook goed weet neer te leggen.

0 / 10
Papa Louie

Killer pizza monsters hebben je vrienden en klanten ontvoerd! Help Papa Louie de pizzabakker ze te redden. Gebruik peper bommen en je bakplaat om de monsters te verslaan. Verzamel de pizzadozen en gebruik die om je klanten te redden.

7.9 / 10
Giraffe Hero

Red de dieren die in kooien zijn opgesloten door de kooi kapot te gooien met stenen. Kun jij de giraffe ook helpen alle verborgen sterren te verzamelen?

8 / 10
Park My Plane

Parkeer je vliegtuig op de juiste plek. Klik op het vliegtuig als het land en stuur het naar de juiste plaats. Daarna moet het vliegtuig ook weer opstijgen. Kijk goed uit op de andere vliegtuigen en regel alles.

8 / 10
Bubble Elements

Bubble Elements is een versie van Bubbles met een vier elementen thema. Speel in deze demo de winter water uitgave. Kijk uit voor de sneeuwmannen en wakken.

8 / 10
Bubbel Vrienden

Duw de vissen richting het water en de krabbetjes richting het zand. Gebruik ballonnen om dingen om te duwen, en klik de bamboe palen weg.

8 / 10
Hannah Montana at the Dentist

Hannah Montana gaat naar de tandarts, maar dat had ze beter iets eerder kunnen doen! Wat een tanden! Kun jij de boel een beetje opfrissen?

8 / 10
Ranch Rush

Een leuk boerderij spelletje waarin je zo veel mogelijk producten moet verbouwen en verkopen om je boerderij uit te breiden en meer klanten te krijgen.

8 / 10
Paasei Klimmen

Klim met de paaseitjes omhoog in dit spel. Zorg dat je je sprongen zo weet te timen dat de eieren iedere keer in een mandje belanden.

8 / 10
Crush The Castle Players Pack

Speel nu het legendarische spel Crush The Castle 2. Deel 1 is en was al een succes. Nu de uitbreiding ervan met meer mogelijkheden en meer kastelen. Schiet met je katapult alle gebouwen kapot en probeer daarmee alle mannetjes te doden. Je speelt alleen het level uit als iedereen gedood is!

8 / 10
Roll The Ball

Probeer de bal veilig aan het einde van het level te laten komen zonder dat die naar beneden valt. Rol goed en reageer snel.

7.9 / 10
Cute Giraffe Care

Zorg goed voor deze lieve giraffe. Wash hem mooi schoon en droog hem goed af. Borstel de giraffe tot zijn vachtje weer mooi glimt.

0 / 10
Kogama: Guardians of the Galaxy

Kogama: Guardians of the Galaxy is een spannend avontuur in de wereld van het Marvel superheldenteam Guardians of the Galaxy! Help de Guardians door in de vijandige legerbasis rond te neuzen en de bewakingsrobots kapot te schieten!

0 / 10
Papa's Freezeria

Help je vader in de winkel en probeer zoveel mogelijk te verkopen.

7.9 / 10
Bloomin Gardens

Probeer je tuintje zo netjes mogelijk te houden door identieke bloemen in een rijtje van vijf te planten zodat er weer ruimte vrij komt. Je moet zorgen dat er wel een paadje vrij is van de bloem die je wil verplaatsen tot waar die bloem heen moet.

8 / 10
Shop Til You Drop

Producten vallen langs de schappen naar beneden. Kijk snel op je boodschappen lijstje wat je precies nodig hebt, en grijp het met je karretje voordat het op de grond valt.

8 / 10
Hot Rod Pinball

In HotRod Pinball draait alles natuurlijk om de mooie auto's. Pinball erop los er zie hoe hoog je jou score kan krijgen zonder afgeleid te raken.

8 / 10
Mahjong World

Speel de stenen weg door 2 van dezelfde aan te klikken. De stenen moeten of bovenop of aan een zijkant liggen om ze weg te spelen.

8 / 10
Ball Shooter 2

Schiet alle balletjes weg net als in bubbles. De X in het midden draait niet op eigen kracht, maar alleen als jij hem raakt. Kun jij alle balltjes wegspelen?

8 / 10
Garden Grow

Help CyberChris de tuinen allemaal gezond te houden door alle planten water te geven. Het is best moeilijk, want eigenlijk moet je overal tegelijk zijn, en CyberChris is niet zo heel makkelijk te besturen. Zorg dat je dicht genoeg op de planten staat om ze water te geven. De laarsen die je kan verzamelen zorgen ervoor dat je sneller kan werken. Je hebt ze echt nodig! Veel succes!

8 / 10
Blokjes Verplaatsen

Verplaats de blokjes door ze op te pakken en ergens anders te plaatsen. Zijn er 3 of meer van dezelfde kleur bij elkaar dan verdwijnen de blokjes.

0 / 10
Donut Winkel

Maak koffie en donuts klaar voor je klanten. Kies de juiste donut en de juiste verzieringen voor op de donuts, en als je klaar bent, klik dan op het dienblad om het aan het klant te geven.

8 / 10
Big Catch

Heb je er even behoefte aan te relaxen? Pak dan je hengel en ga vissen in dit prachtige vis spel. De omgeving is erg mooi. Net alsof je echt aan een rustgevend meer zit te vissen!

8 / 10
Drunken Master

Serveer drankjes achter de bar. Het is wel je eerste dag dus je krijgt nog wat hulp. Probeer niks kapot te laten vallen want de baas is erbij!

8 / 10
Diddls Voorjaarsspel

Lente in kaaskoekjesland; help Diddl de muis om Diddlina een bellenblaas hart te geven.

8 / 10
Monkey Trouble 2

Verplaats een hele rij met smiley's en zorg ervoor dat er 3 of meer op dezelfde rij naast of onder elkaar zitten om ze weg te spelen. Hoeveel punten kan jij halen?

9 / 10
Dynamite Blast

Probeer de brug kapot te maken. Plaats de bommen op de juiste pilaren en zorg ervoor dat de auto's naar beneden vallen, of juist heel aan de overkant komen. Let goed op de aanwijzingen en breng de bommen tot ontploffing.

8 / 10
Hive Defender

Verdedig je wespennest tegen de aanvallers. De beren proberen al je honing op te eten. Schiet de beren en de power-ups om genoeg kracht en kogels te verzamelen.

8 / 10
Mr Pig's Platform Diet

Meneer Big wil maar niet aan zijn dieet beginnen. En nu heeft zijn vrouw er genoeg van. Ze stuurt hem er op uit om eens goed te gaan rennen en springen.

0 / 10
Find The Object In Lab

Vind alle spullen die staan aangegeven op de lijst. Je bent opzoek naar voorwerpen die in het lab verstopt zijn.

4.7 / 10
Mystery Case: The Lost Child

Los de zaak op door in het huis goed te zoeken naar allerlei hints en voorwerpen. Kijk goed in alle kamers en vind de kidnapper.

10 / 10
Beach Party Craze

Zorg voor alle mensen op het strand en bedien ze goed. Geef ze een lekkere strandstoel en breng ze van alles zoals eten en drinken.

8.5 / 10
Baby Elsa Daycare

Baby Elsa is gevallen bij het spelen. Ze heeft zichzelf pijn gedaan. Kun jij de takjes en blaadjes van Baby Elsa af plukken en haar wondjes goed verzorgen? Daarna kun je haar mooi aankleden.

0 / 10
Hulk Puzzel

Maak de puzzel van de Hulk de Wolverine. De Hulk, ook wel bekend van TV, is boos. Kan jij de puzzel snel compleet maken?

8 / 10
Chomper

Eet alle rode wormen aan te touwtjes op, maar niet de andere wormen die aan haakjes hangen, anders wordt je gevangen. Kijk ook uit voor de grote paarse vissen, want die zullen je op proberen te eten! Wat is het leven moeilijk als vis! Gelukkig blijft Chomper gewoon vrolijk.

8 / 10
Aqua Bubbles

Speel Aqua Bubbles tegen de klok. Zorg dus dat de bubbles niet onder water van de waterval komen anders ben je af. Goed mikken, want anders maak je het alleen maar moeilijker.

8 / 10
Farmxon

Probeer elke keer het grootste deel van het level voor jou te krijgen. Dat kan je doen door de beesten in te sluiten. Loop en time goed.

8 / 10
Penguin Puzzle

Los de pinguin puzzel zo snel mogelijk op. Verplaats de blokken naar de juiste plek, waar dat heen is kom je snel achter.

6 / 10
Bloons Tower Defense 4

Zorg ervoor dat je alle ballonnen onderweg kapot laat gaan. Zet de aapjes op verschillende plekken en natuurlijk ook andere dingen die pijlen schieten. Zorg voor updates en moeilijkere levels.

8 / 10
Mickey And Friends Pillow Fight

Kussen gevecht met mickey mouse, donald duck en goofy dat wil je natuurlijk niet missen. Pak je kussen en sla er op los.

8 / 10
Probe

Vlieg met het blok door het level en probeer aan het einde te komen zonder ergens tegenaan te botsen.

8 / 10
Bookworm

De wurm moet naar het boek toe, maar... Je muis wil niet erg meewerken!

8 / 10
Mystic Emporium

Je werkt in een esoterische winkel en moet verschillende magische drankjes maken voor allerlei tovernaars. Let goed op de ingredienten zodat de boel niet ontploft.

8 / 10
Birds Town 2

Schiet de juiste kleuren bubbles bij elkaar om ze weg te spelen.

8 / 10
Monster Truck Maniac

In dit Monster Truck spel bestuur je een grote truck. De passende muziek die er tijdens het spel draait is reden genoeg om het te spelen. Je kan allerlei verschillende uitdagingen proberen. Zo is er een afstand spel waarin je een schans afstelt, een spring spel waarin je mijnen moet raken, en een race spel met zeemijnen. Er zijn ook missies om te volbrengen. Een echte Monster Truck Mania dus!

7.9 / 10
Gold Bunny Hunt

Kam de steden af om de gouden konijntjes te vinden. Vind ook de schaduwen van de konijnen voor bonus punten, en voor elk konijn dat je opspoort krijg je een quizvraag waarmee je nog meer extra punten kan verdienen.

7.9 / 10
Orange Bubbles

In dit bubbles spelletje moet je steeds de sinaasappel vrij schieten. Schiet de bubbels er omheen weg door combinaties van drie of meer van dezelfde kleur te maken.

0 / 10
Frenzy School

Zorg er met juf Ellie en haar collega's voor dat alles goed verloopt op school. Zorg dat de leerlingen alles kunnen vinden en goed geholpen worden. Let goed op, want de school heeft meerdere verdiepingen!

10 / 10
Dream Chronicles 2

Win met schaken en versla de tegenstander om alles op te lossen de vloek te verdrijven.

8.3 / 10
Fishin Fever

Kies je aas en werp je hengel uit in de richting van de donkerdere vlekken die in het water rond bewegen. Vang zoveel mogelijk vissen voor je tijd om is.

8 / 10
Vehicles Level Pack

Zorg ervoor dat de auto's de juiste plek bereiken. Elke auto doet wat anders, springen, hard rijden of meer. Zoek uit wat het is en ga aan de slag.

8 / 10
Warlords: Epic Conflict

Probeer alle andere landen te veroveren. Kies je leger en kijk met welke provincie je de oorlog aan wilt gaan. Kun jij iedereen verslaan?

8.4 / 10
Happy Mart

Bouw je eigen winkelcentrum. Kun jij ervoor zorgen dat jouw winkels populair blijven en veel geld verdienen? Hippe winkels zijn belangrijk, maar ook security en hoe schoon het er is.

9.5 / 10
Kawai Run

Ren zo snel je kan door het de grotten en het bos met het poppetje. Kun jij onderweg alle obstakels ontwijken? Reageer snel, want anders ga je hard onderuit!

0 / 10
Wakfu

Schiet met de pijl en boog en raak alles wat je moet raken. Let goed op en richt de pijl en boog en schieten maar.

8 / 10
Super Car Parking

Kijk uit voor de andere auto's en de rond rijdende politiewagen. In de tussentijd moet je je auto een paar keer achter elkaar netjes weten te parkeren.

8 / 10
Open Heart Surgery

Help het hart chirurgie team een succesvolle open hart operatie uitvoeren. Voor deze ingewikkelde procedure moet je eerst goed alle informatie lezen, en dan met vaste handen te werk gaan. Let ook op de andere leden van het team en of ze alles wel goed doen.

8 / 10
Hanger

Slinger door het level heen en probeer veilig het einde te bereiken. Slinger aan het touw door het level en laat op de juiste momenten los.

8 / 10
SuperCar Parking 2

Kun jij in dit parkeer spelletje je auto steeds netjes in het parkeervakje rijden? Zorg dat je nergens tegenaan knalt!

2 / 10
Fish Tales

Eet kleinere vissen en groei, maar pas op voor de grotere vissen.

8.4 / 10
Smart Cook

Speel bejeweld in de keuken. Je speelt namelijk met fruit en moet steeds 3 of meer dezelfde fruit soorten op een rij krijgen.

8 / 10
Lovely Story

Zoek de vijf verschillen tussen de twee plaatjes. Er is een hele serie plaatjes over dit verliefde koppeltje. Kun jij alle verschillen vinden en alle levels uitspelen?

8.5 / 10
Burger Bustle

Help Addy haar bijbaantje bij de hamburger tent zo goed mogelijk uit te voeren zodat ze genoeg geld verdient om een mooie jurk voor het bal te kopen. Bedien al je klanten zo snel mogelijk. Begroet ze als ze binnenkomen en wijs ze naar een tafel. Klik steeds op de tafel om ze te bedienen, een bestelling op te nemen, en af te ruimen.

8.1 / 10
Rex Stunts

Fiets door de stad met de dinosaurus. Je kunt met je Tyrannosaurus Rex allerlei leuke bmx stunts doen om punten te halen. Zorg alleen dat je niet valt!

8 / 10
Just Another Escape

Inspecteer alles van dichtbij. Er zitten of verschillende plekken in deze huiskamer voorwerpen verborgen die je zullen helpen ontsnappen!

8 / 10
Boten Parkeren

Vaar met de boot naar de juiste plek. Stuur goed en varen maar. Zorg wel dat je nergens tegen aan botst, want anders is het meteen afgelopen!

8 / 10
Fairy Island

Klik alle kleurtjes weg voordat ze bovenaan zijn. Je kan de gekleurde blokken alleen wegklikken als er 3 of meer van dezelfde kleur aan elkaar zitten.

0 / 10
Tarzan Legpuzzel

Kan jij deze legpuzzel van Tarzan en Jane uit de Disney tekenfilm weer in elkaar zetten? Sleep de stukjes die bij elkaar horen naar elkaar toe. Als ze vast zitten kun je het hele stuk verplaatsen.

8 / 10
Fishdom Seasons Under The Sea

Zorg voor 3 dezelfde figuurtjes op een rij en speel alles weg. Draai de stenen goed en probeer veel punten te halen.

0 / 10
Klik De Paaseitjes

Simpel spelletje, waarbij je op de paaseitjes moet klikken als ze verschijnen. Klik niet op de grote paashaas, want dan verlies je punten. Als het woord BONUS op het scherm verschijnt mag je wel de kleine konijntjes proberen aan te klikken voor extra punten.

8 / 10
Bubble Town

Schiet de juiste kleuren bubbles bij elkaar om ze weg te spelen. Het level zal vaak draaien dus denk goed na wat je waar schiet.

8 / 10
Cicily's Vegetable Stall

Kun jij de klanten in de winkel goed bedienen? Zo kun je centjes verdienen om je winkel wat uit te breiden. Het is een grote winkel, maar het is nog best leeg...

7.3 / 10
Find Boots

Probeer het aapje te vinden wat ze elke keer verstopt! Je kan van alles aanklikken maar moet er voor zorgen dat je het aapje vind.

7.9 / 10
Lumines

In Lumines is het de bedoeling om net als bij tetris de blokken weg te spelen zonder dat ze opstapelen tot het plafond. Echter, in deze versie gaat het niet om rijen van 1 maar om 2 rijen op elkaar!

8 / 10
Snow White House Makeover

Sneeuwwitje zorgt voor de dwergen en hun huisje in het bos. Kun jij haar helpen alles schoon te maken en netjes op z'n plek te zetten terwijl de dwergen in de mijn werken?

10 / 10
Chocolate House

Verwissel alles van chocola zodat je 3 of meer dezelfde op een rij hebt. Als dat lukt zullen ze verdwijnen.

8 / 10
Koerier Parkeren

Rij met de koerier door het level en probeer hem op de juiste plaats te parkeren.

8 / 10
Bombay Taxi

Kies een taxi en parkeer deze op de juiste plek in de drukke parkeerterreinen van Bombay. Je parkeerplaats wordt per level moeilijker om zonder brokken te bereiken.

8 / 10
Simon Desk

Hoe goed is jouw geheugen? Test het met dit klassieke 'Simon Says' spel. Kan jij in de juiste volgorde Simon na doen?

8.2 / 10
Zuma Ball

Schiet de juiste kleuren ballen bij elkaar en zorg dat je zo snel mogelijk alles weg schiet.

7.6 / 10
Underwater Thing

Schiet de juiste kleuren bubbles bij elkaar om ze weg te spelen. Richt goed en schiet 3 of meer van dezelfde kleur bij elkaar.

6.5 / 10
Dark Cut

Genees je patienten zonder ze al te veel pijn te doen in dit iewat duistere chirurgie spelletje. Je eerste opdracht is om een pijl uit iemand's been te halen. Zorg dat er niemand dood gaat.

8 / 10
Vissen met je vader

Je vader is ontvoerd door een zeemonster! Probeer in je bootje allerlei vissen te vangen om genoeg geld te verdienen om een betere boot en een betere hengel te kopen. Koop toegang tot grotere visgebieden totdat je het monster hebt gevonden. Kun jij je vader redden?

8.7 / 10
Confuse Box

Zorg dat alle lichtjes gaan branden. Verbind alle lijntjes met elkaar en zorg zo dat alles gaan branden.

8 / 10
Driving School

Haal je rijbewijs. Maar Probeer niet te botsen of tegen mensen aan te rijden. Speel alle levels uit.

8 / 10
Mushroom Madness

Bescherm de paddenstoelen goed. Sla alle beesten neer die erop af gaan. Sla goed en snel want er komen er meer aan.

0 / 10
Potbelly Hill Mystery

Los het mysterie van de archeologische opgraving op. Je hebt er vreemde stenen gevonden, en nu worden er opeens mensen ziek. Wat is er aan de hand?

0 / 10
The Deepest Sleep

Doorzoek de ondergrondse tunnel en vind alle voorwerpen die je nodig hebt om de deuren te openen en de uitweg te vinden. Het is er erg donker.

10 / 10
Pizza Making Extravaganza

Lekkere pizza beleggen in dit spelletje. Hou het tempo erin de volgende bon / bestelling komt eraan.

8 / 10
Pumpkin Pie

Maak een heerlijke pompoentaart in dit leuke kookspelletje. Kun jij eerst de pompoen voorbereiden? De ingredienten zien er realistisch uit!

8 / 10
Hordes of Hordes

Gebruik je ridders, boogschutters, en tovenaars om de dorpstuinen te beschermen tegen de verschillende monsters. Huur er steeds meer in en upgrade ze!

8 / 10
Bejeweld 3

3 of meer dezelfde diamanten op een rij om ze weg te spelen. Probeer veel punten te halen om door te gaan naar het volgende level.

8 / 10
Doras Magical Garden

Heb jij een beetje groene vingers? Help Dora haar magische tuintje te onderhouden. Zaai zaatjes en geef de tuinpotten water en voeding in Dora The Explorer Magical Garden.

8 / 10
Borduur Pucca

Pucca is het schattige meisje uit de tekenfilm serie. Ze is hopeloos verliefd op een verlegen ninja die Garu heet. Borduur een leuk plaatje van Pucca in dit borduur spelletje.

8 / 10
Frozen Tooth Problem

In dit spelletje heeft prinses Elsa, uit de film Frozen, haar tanden heel slecht verzorgd! Kun jij haar tanden weer mooi maken?

0 / 10
Mama Dog

Help deze lieve mama hond voor haar puppies te zorgen. Help de puppies en hun moeder te voeren en zorg ervoor dat alles ook een beetje schoon blijft.

8 / 10
Flappy Christmas

Vlieg door de Kersttunnel met het hondje van Dr Atom, Quark, en probeer alle kerstversieringen te ontwijken. Kun jij onderweg alle gouden Kerststerren pakken zonder neer te storten? Je hebt drie levens! Veel succes!

10 / 10
Ocean Express

Draai alle pakketten en zet ze op de boot. je kan de pakketten ook draai en zet ze dus zo goed mogelijk neer.

8 / 10
Marina's Jewelry

Help Marina haar juweliers zaak uitbouwen en tot een succes maken. Bedien de klanten vlug en zorg dat je de juwelen die ze willen kopen op voorraad hebt.

8.4 / 10
Vliegtuig Raden

Kies het vliegtuig dat eerst een gele kleur heeft. Daarna worden de vliegtuigen gedraaid en moet je ervoor zorgen dat je de juiste aan klikt.

7.9 / 10
Christmas Challenge

De kerstman wil cadeautjes geven aan alle kindjes die in het grote gebouw wonen in het spelletje Christmas Challenge. Wacht tot de kindjes in het raam verschijnen en werp ze een cadeautje toe. Zorg dat je de prachtig ingepakte doosjes niet tegen een gesloten raam mikt, anders breek je nog iets!

0 / 10
Boxoffice

Je werkt achter de bar in een bioscoop. Zorg ervoor dat iedereen die wat komt halen het juiste eten en drinken krijgt. Werk snel want de film gaat weer beginnen.

8 / 10
Power Mahjong

Reis over de hele Chinese Muur met Paul de Panda. Onderweg moet je veel leuke Mahjong puzzels oplossen. Kun jij alle paren vinden en de juiste combinaties maken in dit Mahjong spelletje? Win in elk level alle drie de sterren!

0 / 10
Escape Plan Diamond Mine

Je bent in een diamantenmijn beland. Kun jij onstnappen? Zoek goed naar nuttige voorwerpen en hints om weer boven de grond te komen.

9 / 10
Gem Mania

Rijd door het doolhof met je trein en pak alle edelstenen. Voor elke edelsteen die je pakt krijg je er een nieuw wagentje bij, maar dat wordt na een tijdje wel een beetje ingewikkeld...

8 / 10
McStuffins Fixing Lambie

Lammetje is onderweg naar jouw huis aangevallen door een gemene hond. Help Dr. McStuffins Lammetje weer beter maken. Daarna kun je lammetje mooi aankleden.

8.2 / 10
Teen Car Wash

Deze auto is heel vies geworden en zit over het stof en vlekken modder! Kun jij het tiener meisje helpen de auto schoon te wassen?

8 / 10
Spin Mania

Speel een variatie tussen tetris en weg bouwen. Maak met de vallende blokken een zo lang mogelijke pijpleiding en speel de rijen weg.

8 / 10
Fish Swim

Zwem door de zee met de vis en probeer alle muntjes te pakken. Je moet wel uitkijken voor alle dodelijke obstakels, of je zal als een halve vis verder moeten. Koop mooie upgrades.

10 / 10
Stonge Age Wisdom

Plaats alle stukjes land op de juiste plaats zodat het mannetje naar de overkant kan rennen.

8 / 10
Blob Thrower

In dit spelletje moet je de gele blobs naar elkaar toe duwen. Gebruik daarvoor de plakkerige zwarte blobs die je kunt gooien met het blobkanon.

0 / 10
Joking Apart Video Poker

Probeer een zo goed mogelijke combinatie te krijgen met de poker kaarten in joking apart video poker. Zorg dat je de juiste kaarten vasthoud.

8 / 10
Strike Force Kitty

Stuur je legertje katten er op uit om wapens en wapenrustingen te winnen. Kun jij alle andere katten verslaan? Word steeds sterker.

9 / 10
Jigsaw Deluxe

Los de puzzel op. Maar doe het wel snel anders verdwijnen de puzzelstukjes. Er zijn veel verschillende levels.

8.1 / 10
BooBoo Spidrix

Laat de druppels vallen en probeer ervoor te zorgen dat je iedereen raak en vrij laat. Laat ze de juiste kant op bewegen.

0 / 10
Bubble Trouble

Schiet de balonnen kapot, maar pas op dat je niet geraakt wordt in Bubble Trouble. Elke keer dat je een bubbel raakt wordt deze in tweeen gesplitst. Probeer de bonussen te pakken om je te helpen de levels te halen.

8 / 10
Wonder Brick

Spring met het blokje omhoog door de levels en probeer zo hoog mogelijk te komen. Zorg ervoor dat het blokje onderweg niets raakt. Veel plezier!

0 / 10
Plan It Green

Maak een eigen wijk maar hij moet wel goed worden aangepast en zo groen mogelijk zijn. Alles moet gerecycled worden. Pas alle huizen goed aan en zorg ervoor dat alles goed blijft lopen!

8 / 10
Elsa Frozen Massage

Prinses Elsa, uit de film Frozen van Disney, komt naar jouw massage salon. Kun jij haar een geweldige rugmassage geven zodat ze zich fijn en ontspannen voelt?

0 / 10
Flower Power

Schiet de bloemen van dezelfde soort en kleur bij elkaar om ze weg te spelen. Het is een variant van bubbles maar deze keer met bloemen. Kan jij het met de bloemen net zo goed als met de bubbles?

8 / 10
Kussen op Kantoor

Zorg dat je alleen zoent met je vriendinnetje terwijl je op het kantoor zit als er echt niemand kijkt. Lukt het jou om in het geheim te kussen?

8 / 10
Square Divide

Schiet de blokken kapot. Ze halveren als je hebt geschoten. Hoelang kan jij het volhouden zonder geraakt te worden.

0 / 10
Mahjong Escape

Speel alle mahjong stenen weg. Zorg ervoor dat je 2 vrij liggende stenen aan klikt, dat moeten dat natuurlijk wel dezelfde zijn.

0 / 10
Fishdom Frosty Splash

Klik op de juiste voorwerpen en zorg ervoor dat je alles weg klikt. Speel goed en koop vissen voor in je aquarium.

0 / 10
Beethoven

Leid een van de lieve puppies uit de Beethoven film door de stad en help het kleine hondje botten verzamelen. Vermijd de obstakels door te springen.

8 / 10
Blocked

Breek alle blokken in dit leuke abyss spelletje. Kun jij het perfect spelen zodat je ze echt allemaal breekt? Hoever kun jij komen in Blocked?

8 / 10
Dairy Dash

Geef de dieren te eten en zorg dat je dan de eieren en de melk krijgt om verder te kunnen in het level. Probeer elke dag je doel weer te halen.

8 / 10
Elsa Cosmetic Makeover

We weten niet precies wat er met Elsa is gebeurd, maar ze ziet er niet al te best uit! Kun jij haar met een cosmetische behandeling weer mooi maken en laten stralen?

0 / 10
Captain Blox Lost Coins

Pak de sleutel in elk level en vind de deur die je naar het volgende level brengt.

8 / 10
TU-95

Ben jij een goede piloot en denk jij de TU-95 goed in de lucht te houden; speel dit vliegtuig spel en stuur het toestel behendig de juiste kant op.

8 / 10
Groom Talking Tom

De vacht van Talking Tom de zwarte kat is wel heel erg lang geworden. Hij lijkt net een dwijl. Dat kan natuurlijk niet! Kun jij Tom weer een beetje mooi bijkammen en bijknippen?

0 / 10
The Ball Of Dead

Rij met de Simpsons door de ball of death heen en verzamel zoveel mogelijk items. Je kan zelf je snelheid bepalen. Kijk wel uit dat je niet valt.

7.9 / 10
Anna Royal Horse Caring

In dit spelletje kun je Prinses Anna van de Disney film Frozen helpen goed te zorgen voor haar lieve witte paard met de zwarte manen.

7.7 / 10
Monster Ball

Probeer met de bal alle monsters uit het level te verwijderen. Raak ze met de bal en ze zullen weggaan. Maar er komen er ook steeds meer bij! Krijg jij het level leeg in monster ball?

0 / 10
Gems Swap 2

Probeer 3 of meer dezelfde figuren op een rij krijgen om ze weg te spelen. Haal zo snel mogelijk veel punten.

9.1 / 10
Styracosaurus

Loop met je dinosaurus door het level en probeer zoveel mogelijk bladeren te verzamelen en doe het ook zo snel mogelijk.

8 / 10
Qross Fire

Leuke variant op wat blokken spelletjes. Je moet de blokken zo draaien zodat er meerdere van dezelfde kleur bij elkaar komen en zo worden weggespeeld.

8 / 10
Vanillivi's Klavertjesvier Zoektoch

Vanillivi, het vriendje van Diddl de muis, wil graag met jou klavertjesvier verzamelen in de zon. Help Vanillivi, maar kijk uit voor de kikkers en de andere klavertjes, want je verliest spel-tijd als je daarop klikt.

7.1 / 10
Roadkill Revenge

Lanceer een raketauto het level in en probeer zoveel mogelijk schade aan te richten. Er zijn in elk level ook 2 extra missies, probeer die ook te voltooien. Speel alle 45 levels uit.

8 / 10
Royal Warfare

Het rijk wordt overrompeld door zombies. Help de koning en zijn leger zich te verdedigen tegen ze zombies terwijl je op de hulptroepen wacht.

8 / 10
Bomber at War 2

Vlieg met je vliegtuig over de doelwitten. Laat er bommen op vallen en maak alles kapot. Kijk uit voor vijandige vliegtuigen. Schiet ze allemaal neer!

8.3 / 10
Vliegtuigje Lanceren 2

Lanceer het vliegtuigje en probeer zo ver mogelijk te komen.

8 / 10
Mall Mania

Bouw je eigen shopping center. Zorg dat er mooie winkels zijn en dat je genoeg geld verdiend om door te kunnen naar het volgende level.

8 / 10
Steam Train Challenge

Laad eerst alle spullen in de trein. Verdeel het een beetje over de karren. Rij tot het einde van het level en probeer de trein een beetje stabiel te houden zodat je onderweg niet te veel bagage verliest.

8.1 / 10
Terrible Triplets

Verzorg deze veeleisende drieling. Je zal er handen aan vol hebben om ze alle drie blij te houden. Check het help menu voor een lijstje van alle spullen die je kunt gebruiken om de drieling stil te houden en hoe je die spullen het beste kunt inzetten.

8 / 10
Color Stars

Vlieg met je ster om de planeten en verander steeds van kleur in Color Stars. Er verschijnen ook andere sterren in de baan om de planeet. Je kunt er alleen langs als jouw ster dezelfde kleur is, anders exploderen de sterren als ze elkaar aanraken. Verzamel genoeg sterren om nieuwe planeten vrij te spelen. Kun jij alle planeten in de galerij verzamelen? In de galerij kun je ook meer lezen over de nieuwe planeten die je vrij hebt gespeeld.

0 / 10
Nocran Space

Vlieg door de ruimte. Ontwijk de meteorieten en de lasers van de vijandelijke ruimteschepen. Schiet ze allemaal neer, en vergeet niet je wapens en schip te upgraden.

8 / 10
Bowlingbal

Gooi alle gele kegels om en duw ze van het platform af, maar pas op dat je er zelf niet af valt! Kijk ook uit voor de blauwe stenen, want die stoten je weg.

7 / 10
Toilet Princess

Je hebt huisarrest, en je mag niet naar het feestje van je beste vrinedin tenzij je de WC schoonmaakt. Aan de slag dan maar!

0 / 10
Mummy Busters

Kun jij zorgen dat de ondode monster nu echt dood blijven? Lok de zombies in de val door er op het juiste moment mee van plaats te wisselen.

0 / 10
Noobies Invasion

In dit spelletje moet je voorkomen dat de groene ballen, de Noobies, het einde van het level bereiken. Verwijder de gele blokken om ze te blokkeren en in de val te lokken.

0 / 10
Christmas 2011 Hidden Objects

Probeer alle voorwerpen te vinden. Kijk goed rond en klik op de juiste plaatsen.

6 / 10
Bubbles Schieten

Schiet de bubbles op de juiste plek. Sorteer ze kleur bij kleur en zorg dat ze verdwijnen. Schiet wel snel want de bubbles komen snel naar beneden toe.

2 / 10
Magic Cannon

Schiet het kanon af en probeer de beste afstand neer te zetten.

0 / 10
Cats Cannon

Schiet de katten het level in en probeer veel punten te halen. Raak obstakels en andere dieren en speel de levels uit.

8 / 10
Mama's Ice Cream

Kun jij alle klanten bedienen in je oude ijsco wagen? Om die op te knappen moet je eerst geld verdienen. Kijk goed naar de bestellingen en maak ze zo goed mogelijk na.

9 / 10
Four Second Frenzy

Je krijgt vier seconden voor elk spel, maak er goed gebruik van. Ben jij iemand die spelletjes meteen snapt, dan zul je het ver schoppen in Four Second Frenzy. Zo niet, probeer het dan een paar keer en kijk goed, want vaak staat de besturing ergens in het veld.

8 / 10
Mr Pig's Great Escape

Probeer van de boerderij te ontsnappen met Meneetje Big. Kun jij er wegkomen? Het zit helemaal vol dodelijke hindernissen. Kun jij ze allemaal heelhuids voorbij komen?

5 / 10
Iron Snout 2

Iron Snout 2 is een bliskemsnel vechtspelletje! Reageer snel om met het varkentje alle wolven te verslaan. Ze komen je opeten, dus bijt fel van je af. Kun jij al hun aanvallen ontwijken?

10 / 10
Fashion Designer New York

Kom naar de stad en ga aan het werk bij een design bureau. Kies je modellen uit en kleed ze aan. De designer laat je weten wat hij of zij ervan vindt zodat je nog veranderingen kunt aanbrengen voordat de modeshow begint.

7.9 / 10
Clumsy Robber

Er is een diamant uit het museum gestolen! Help de onhandige inbreker de diamant terug te stelen van de maffiabaas. Kun jij in het huis inbreken?

5 / 10
Frogger

Frogger wil naar de overkant! Pas op voor auto's, de slang en het water.

8 / 10
My Sunny Resort

In My Sunny Resort kun je je eigen luxe vakantiepark en zomer paradijs oprichten. Bouw de meest luxe zomer huisjes en zorg dat er in het park van alles te doen en te zien is voor je gasten. Zorg dat alles in het park goed verloopt en dat je klanten het goed naar hun zin hebben. Kijk eens naar alle gave dingen die je kunt bouwen om van jouw park een 5-sterren vakantieoord te maken! Veel plezier met spelen!

0 / 10
Magic Pinball

Pinball kennen we natuurlijk allemaal, een beetje magie erin en soms 3 ballen, veel plezier!

8 / 10
Panik In Bubble Trouble

Schiet met een konijn alle bubbles kapot.De bubbles zullen steeds kleiner worden en zorg dat je ze allemaal kapot schiet. Word niet geraakt en ontwijk alle bubbles.

8 / 10
Angry Birds Rio

Schiet de boze vogels door het level en probeer alles te raken.

8.3 / 10
Funky Ball

Rol de Funky Ball door het level heen met de pijltjestoetsen en zorg dat je er niet afvalt.

8 / 10
Penguin Diner

Help Penny de Pinguin genoeg geld verdienen om weer naar huis te kunnen gaan. Verdien genoeg geld om de dag door te komen door je klanten snel te bedienen. Met het geld dat je verdiend hebt kun je ook upgrades kopen om iedereen in het drukke restaurant tevreden te kunnen houden.

8.1 / 10
Vuilniswagen

Rij met de vuilniswagen naar het einde van het level. Je kunt onderweg muntjes verzamelen, maar het is wel de bedoeling je lading naar het einde te brengen.

8 / 10
The Climb

Probeer door het hele level te klimmen en te slingeren. Kijk goed waar je heen kan en klim lekker verder.

8 / 10
Freezy Ice Cream

In dit spelletje leer je hoe je een heel lekker en mooi ijsje kunt maken. Dit ijsje is groot en er zit ook veel zoete saus bij!

0 / 10
Park My Convertible

Parkeer je cabrio elke keer zonder te botsen. Je mag zo vaak draaien en keren als je zelf wilt als die maar in het goede vak komt te staan. Let ook wel een beetje op de tijd.

8.1 / 10
Steel Jack

Ga er als ridder op je paard op uit om de gestolen edelstenen van de koning en de prinses terug te vinden. Kun jij alle obstakels ontwijken?

8 / 10
The Four Clatters

Er liggen 4 baby's en die moet jij verzorgen. Je kan precies zien wat ze willen of wat er mis is. Reageer dus snel en zorg dat ze niet gaan huilen.

7.9 / 10
Frozen Anna Spa Time

Prinses Anna van de Disneyfilm Frozen komt naar jouw schoonheidssalon voor een behandeling. Kun jij haar een heerlijke rugmassage geven? Wrijf de olie goed in.

4 / 10
ESCape Prologue

Escape niet the room maar het hele huis in: ESCape: Prologue.

8 / 10
Candy Rain 3

Speel de snoepjes slim weg en probeer alle opdrachten af te maken voor elk level. Kun jij met de candy splash bonus op het einde aan een drie sterren score komen? Veel plezier met dit mooie candy match-3 spelletje!

0 / 10
Paper Door Escape

Sleep in elk level de sleutel naar de deur. De bedoeling is dat je steeds de deuren open maakt. Kan jij de sleutels allemaal vinden en pakken?

4.4 / 10
Jingo

Verplaats de blokken zo zodat er 3 of meer van dezelfde kleur op een rij komen. Als er 3 of meer op een rij zitten zullen ze verdwijnen en krijg je er punten voor. Het is weer een variant op bejeweld.

8 / 10
Fairy Fishing

Vang met deze kabouters geen vissen maar elfjes. Probeer en zoveel mogelijk te pakken met je grijper. De tinkerbel feeen kun je ook pakken, maar die zullen proberen de andere elfjes die je pakt te bevrijden.

8.2 / 10
Indiana Jones Pinball

Speel nu pinball met de indiana jones versie. Zorg ervoor dat de bal zolang mogelijk in het spel blijft en haal zoveel mogelijk punten met de 5 ballen.

7.5 / 10
Submachine 9

Probeer in deze vreemde wereld de uitweg te vinden door handige voorwerpen te verzamelen en er achter te komen hoe je ze moet gebruiken om verder te komen.

8 / 10
Apple and Berry Oaty Crumble

Kijk goed en leer in dit spelletje hoe je een heerlijke kruimeltaart maakt met appel en havermout. Voer alles in de goede volgorde uit.

0 / 10
Bouncy Balls

Schiet de bubbles het level in en probeer er 3 of meer van dezelfde kleur bij elkaar te schieten om ze te laten verdwijnen.

2 / 10
Groententuin Beheren

Oogst zoveel mogelijk aarbeien, wortels en frambozen in je tuin. Die kun je in de winkel omruilen voor bananen en appels. Die heb je namelijk nodig om smoothies te maken voor de klanten in je winkel. Kun jij drie dingen tegelijk doen in dit spel?

7.9 / 10
Hurry and Escape the School

Ontsnap uit het schoolgebouw. Je begint in dit spelletje bij de WCs. Alle deuren zitten op slot, dus je moet in elke kamer een manier zien te vinden er toch uit te komen.

7.8 / 10
Jungle Gems

Zorg voor 3 of meer dezelfde figuurtjes op een rij om ze weg te spelen.

0 / 10
Valet Parking

Parkeer de autos van je gasten in met deze iewat elf-achtige piccolo. Het is wel even lastig met een automaat. Vergeet niet te schakelen!

8 / 10
Anubis Pyratroopers

Speel pyratroopers in de anubis stijl! Vang de blokjes op voordat ze kapot op de grond vallen. Met die blokjes wordt er een piramide gebouwd en jij moet er voor zorgen dat die lekker hoog wordt!

8 / 10
Snail Bob 4: Space

Probeer de slak aan het einde te krijgen. Maak zijn weg vrij en speel met de zwaartekracht.

8 / 10
Skies of War

Vecht een oorlog uit met de luchtmacht. Je begint in een gevechtsvliegtuig maar vliegt ook apache. Ontgrendel meer vliegtuigen en helicopters om mee te vechten. Kies je ammunitie en bereid je voor op een uitgebreide luchtoorlog!

8 / 10
Flan

Doe het examen koken en probeer voor alle onderdelen te slagen.

8 / 10
Pingifish

Probeer de pinguin bij de vis te laten komen door de voorwerpen op de juiste plaats te laten vallen.

0 / 10
Garfield Lasanga From Heaven

Vang met Garfield al het eten op. Vooral de lasagna vindt hij erg lekker. Let wel goed op dat hij geen honden boeken of andere voorwerpen opvangt. Je hebt 9 kattenlevens.

8 / 10
Stunt Dive

Maak een mooie duik en doe allerlei trucjes in de lucht. Zorg dat je mooi recht neerkomt voor de maximale score. Hoe hoog kun jij scoren? Je mag per beurt drie keer duiken.

8.7 / 10
Mileage Ace

Probeer via de bubbles zo hoog mogelijk te komen. Kan jij met de paruplu steeds van bubbel naar bubbel springen?

8 / 10
Cooking Ninja Sushi

In dit spelletje kun je allerlei mooie en lekkere sushi leren maken. Begin met de rijst en het snijden van de ingredienten, en rol daarna alles mooi bij elkaar.

0 / 10
Panda Restaurant

Kun jij alle klanten snel genoeg bedienen in je panda restaurant? Spaar voor mooie upgrades zodat je gasten zich beter kunnen ontspannen en blijer zijn.

8.5 / 10
El Emigrante

Ontwijk de politie... want zij willen je pakken! Spring met je fiets over hun auto's om ze voor te blijven. Hoe lang hou jij dit kat-en-muisspel vol?

8 / 10
Bomb It 7

Speel Bomb It 7, een leuk Actie spelletje nu gratis!

0 / 10
Belle's Beauty Boutique

Help iedereen die langs komt in Belle's Beauty Boutiq. Help de klanten en zorg dat ze tevreden weer naar buiten gaan.

8 / 10
Shopping City

Bouw een leuke winkelstraat op je eigen eiland. Je kan kiezen uit veel winkels en andere dingen. Kleding of speelgoed het kan allemaal. Zorg ook voor leuke ijs kraampjes en wat muziek.

8 / 10
Babel

Verschillende onderdelen in het spel. Kan jij elk mini spelletje oplossen en zo het spel uitspelen?

0 / 10
Christmas Party

Zorg ervoor dat je alle voorwerpen zo snel mogelijk vind die je nodig hebt. Klik niet fout want dat kost je seconden.

8.2 / 10
Jurassic Park Pinball

Een simpel pinball spel met een dinossaurier thema. De T Rex van Jurassic Park prijkt op de machine.

7.9 / 10
Summer Couples

Zoek twee of meer van dezelfde zomer items bij elkaar door een lijn te trekken met je muis om deze weg te spelen. Je lijn mag geen andere items aanraken. Probeer zo het veld leeg te houden. Je bent game over als de items zich tot de bovenste rand van het veld opstapelen.

8 / 10
Ice Breaker 2

De viking moet je uit het ijs en in de boot krijgen. Laat het ijs zo breken dat de Viking recht in de wachtende sloep tuimelt.

0 / 10
Ridder Schilden

Probeer steeds 3 of meer dezelfde schilden op een rij te krijgen om ze weg te spelen. Wissel aangrenzende schilden en haal veel punten.

8 / 10
Parking Dash

Zorg ervoor dat alle auto's op de parkeerplaats op de plek staan. Geef ook op tijd weer de auto's terug.

8.1 / 10
Eskimo

Help de eskimo zijn iglo te bereiken. Maak slim gebruik van de ijsblokken. Bouw er trappen mee om over obstakels heen te klimmen en naar de ingang van de iglo te komen.

7.5 / 10
Rad II

Teken een lijn in het level en zorg dat het balletje naar de rond draaiende bal toe kan gaan.

8 / 10
Dora Adventure

Dora en Boots waren aan het spelen. Toen werd Boots ontvoerd door de grote beer, en Dora werd in een baby veranderd. Red Boots in dit leuke platform spelletje.

8.7 / 10
Wall-E

Help Wall-E door de ruimte te vliegen om EVE te vinden. Verzamel de brandblussers om extra vaart te krijgen, maar ontwijk de satellieten en asteroïden. De groen pijl geeft aan welke kant EVE op is gevlogen.

8 / 10
Family Flights

Zorg dat de luchtvaartmaatschappij blijft bestaan door alles op alles te zetten als steward(es). Vliegtuig vluchten kunnen erg lang en saai zijn, dus zorg ervoor dat je passagiers zich helemaal op hun gemak voelen.

8 / 10
Disco Bowling

Disco bowling, gooi alle kegels om terwijl je luistert naar de disco muziek. Een leuk bowling spel met een goed ontwerp.

8.1 / 10
Virus Panic

Kies voor elk virus dat je cel bedreigt het juiste drankje. Omcirkel het virus snel voordat het teveel beweegt, en vernietig het zo. Als je cel is geraakt kun je hem nog wel met medicijnen herstellen als je snel bent.

8 / 10
Men of Iron

Stuur je ridders en boogschutters op pad om de vijanden te verslaan. Je hebt gewonnen als jouw troepen het andere kasteel weten te bereiken en overmeesteren.

9 / 10
Sweet Pony

Zorg goed voor deze lieve pony. Eerst samen een stukje rennen om je spulletjes op te halen, en daarna kun je beginnen met het wassen en kammen.

7.8 / 10
Valentine's Day Hairdos

In dit spelletje kun je een mooi kapsel kiezen voor valentijn's dag. Je moet het zelf na maken, dus kijk goed naar de aanwijzingen.

7 / 10
Anna Wedding Kiss

Wacht tot Else niet kijkt en laat Prinses Anna en Kristoff, het koppel uit de film Frozen, dan stiekem met elkaar zoenen. Kun jij de bruiloft al zien aankomen?

0 / 10
Silly Bombs and Space Invaders

Er zitten allemaal bommenbeestjes in het level. Kun jij met een schot de lontjes aansteken en ze allemaal opblazen?

8 / 10
Chute Academy

Help in de spelletje al de pupillen om op tijd hun parachute uit te klappen. Ieder level springen er meer parachutisten.

7.8 / 10
Pizza Buonissima

Maak in dit spelletje een heerlijke pizza. Maak het deeg en leg daar allerlei lekkere ingrediënten op om de pizza prachtig te versieren. Smakelijk eten!

8 / 10
Bubble Canon

Schiet de bubbles omhoog en zorg dat dezelfde kleuren elkaar raken zodat de het cijfer in de bal van een 3 naar een 2 veranderd. Schiet veel dezelfde kleuren tegen elkaar en zorg dat het cijfer naar 0 gaat zodat de bal verdwijnt. Zorg er ook voor dat de ballen niet in de stekels onderaan komen.

8 / 10
3D Kubus

Probeer met het blokje de kubus te bereiken. Beweeg goed en springen maar. In levels met meerdere kubussen kun je de verschillende kubussen besturen door het nummer in te tikken wat er op staat.

8 / 10
Parking Perfection 2

Nog meer parkeeruitdagingen in dit vervolg op Perfect Parking. Rij met je auto langs de parkeerplaatjes en parkeer hem keurig in het juiste vakje.

8 / 10
Mia Cooking Ice Cream Banana Split

Help Mia in de keuken. Ze wil een lekker toetje maken. Een banan split met ijs. Kun jij de juiste spullen in de keuken wilden, en dan de ingrediënten goed snijden en bij elkaar doen.

2 / 10
Talismania

Draai alles op de juiste plaats zodat je munten krijgt. Gebruik de munten weer om de meter te vullen.

0 / 10
Pretentious Game 2

Speel elk level uit met het blauwe blokje om opzoek te gaan naar het roze blokje.

8 / 10
Restaurant Kitchen Cleaning 3

In dit restaurant is de keuken een grote bende aan het einde van de avond als alle gasten weg zijn. De volgende ochtend moet alles natuurlijk weer helemaal schoon zijn voor de nieuwe dag. Kun jij alles weer netjes maken?

2 / 10
Beer Tapper

Serveer bier aan je klanten en zorg dat ze weer weg gaan. Kijk uit voor de lege glazen. sommige klanten schuiven lege glazen terug. Laat ze niet vallen. Laat ook geen volle glazen bier tegen de muur slaan als je een glas verschuift langs een bar waar niemand staat.

8 / 10
Escape

Probeer het grote blok het level uit te krijgen. Je kan de blokken verslepen door het level heen.

8 / 10
Swim Class Venus McFlytrap

Venus McFlytrap zit op Monster High, en op deze luxe school voor monsters krijgt ze ook zwemles. Kun jij haar helpen een leuk zwempak uit te kiezen voor haar zwemlessen?

8 / 10
Adagio

Druk de juiste toetsen op het juiste moment en waan je een gitaarheld. This Rocks!

8 / 10
Bloons Tower Defence 3

Kun jij met de aapjes alle ballonnen laten knallen? Zet aapjes met verschillende wapens langs het pad en zorg dat er geen ballon langs kan komen. Je kunt ook upgrades kopen voor de verschillende aapjes en machines.

9 / 10
The Last Winged Unicorn

Ren met het paard en spring op de juiste momenten. Val niet naar beneden.

8 / 10
Baby Barbie Adopts A Pet

Barbie heeft een verloren puppy gevonden. Kun jij goed voor deze puppy zorgen? Als allereerst moet je de puppy even schoonwassen.

0 / 10
Find The Numbers 10

Challenge 10 van Find the Numbers speelt zich af in een grage met een oude auto hierin. Kun jij in deze rommelige kamer alle verborgen nummers vinden?

8 / 10
The Sun for the Vampire 2

Help de vampier het kasteel door. Je moet de heks vinden zodat ze je kan helpen de zon een keer te zien. Pak de gouden munten en de sleutel om door de poort te kunnen.

9 / 10
Fairy Ear Doctor

Deze fee heeft een oorinfectie, en er zitten allemaal beestjes en smurrie in haar oor! Kun jij haar oor weer helemaal schoonspoelen?

6.8 / 10
Piano Bar

Speel een leuk liedje op de piano voor je date in Piano Bar. Toets de letters in die op de noten staan als ze langs de streep komen, zorg ervoor dat het hartje er helemaal vol van raakt.

8 / 10
Christmas Chain

Speel dit leuke Zuma spelletje met kerstballen! Kun jij de Kerstman helpen de Zuma keten weg te spelen in Christmas Chain? Mik goed en maak combo's met drie of meer van dezelfde kerstballen. Probeer vooral kettingreacties te veroorzaken waarmee je in een keer nog meer kerstballen laat knappen. Kun jij ze allemaal op tijd wegspelen?

10 / 10
Roly Poly Monsters Pack

Schiet de roly poly monsters het level uit. schiet de bommen het level in en probeer ze te raken en de bommen op de juiste plaats te laten ontploffen.

8 / 10
Mahjong Fortuna 2

Klik 2 dezelfde steentjes aan en probeer alle steentjes zo snel mogelijk weg te spelen.

8 / 10
Supergirl

Ontwerp een mooi superhelden kostuum voor je eigen vrouwelijke superheld. Je kunt allerlei verschillende pakjes en accessoires proberen.

2 / 10
Find The Numbers 5

Speel Find the Numbers in deze stad die een beetje op Venetie lijkt. Vind alle verborgen nummers en klik ze aan voor je tijd om is.

8 / 10
Pirate Frenzy

Laat de ballen zo langs de zeilen naar beneden rollen zodat ze in de kleinste pijpen vallen voor de meeste punten. Scoor met het aantal canonskogels dat je krijgt steeds het benodigde aantal punten.

8 / 10
Qbeez

Maak het veld leeg. Elke combinatie van twee of meer van dezelfde blokken kan worden weggeklikt, maar zorg wel dat je niet met alle losse eindjes komt te zitten. Als je toch vastloopt kun je op het icoontje met de gekleurde blokken onderin klikken om de blokken van kleur te laten wisselen.

8 / 10
Beijning Mahjongs

Klik 2 dezelfde stenen aan om ze weg te spelen. Let goed op de symbolen op de stenen en klik ze weg als ze vrij liggen.

8 / 10
Waterleiding Repareren

Sluit alle waterleidingen goed aan op elkaar zodat het water de goede kant op kan stromen. Zorg dat er geen open einde zijn want dan stroomt het water de verkeerde kant op.

8 / 10
Jurrasic Baby Care

Probeer goed te zorgen voor de kleine dino's. Je kan zien wat ze willen, dus reageer snel en zorg dat ze het leuk vinden.

7.8 / 10
Park Your Ride Vegas

Parkeer een aantal auto's een voor een achter elkaar. Voor elke auto die je parkeert verschijnt een nieuw parkeer vlak. Manoeuvreer je auto zo snel mogelijk het vakje in. Kan jij alle auto's parkeren voor je tijd om is?

8 / 10
Hanabi

Schiet met je vuurpijlen de aliens uit de lucht in Hanabi. Ze schieten wel terug, dus zorg dat je niet geraakt wordt!

7.9 / 10
quadratus

Probeer elke keer met het blauwe blokje aan het einde van het level te komen. Onderweg zijn veel obstakels maar je hebt maar 1 doel, en dat is aan bij het groene vlak komen.

0 / 10
Circus Level Pack

Kun jij dit monstertje allerlei grappige stunts laten doen in het circus? Klik op de juiste dingen en sleep ze naar de juiste plek.

9 / 10
Pizzaboy

Bezorg de pizza's zo snel mogelijk aan je Venetiaanse klanten in dit pizza bezorg spel. Vaar met een rotvaart door de grachten, spring over schanzen, en verzamel voorraden en verborgen schatten.

8 / 10
Locked Inside the House

In dit spelletje is het meisje per ongeluk in het huis ingesloten geraakt. Kun jij haar helpen naar buiten te komen? Zoek goed naar nuttige voorwerpen.

8.6 / 10
Dronken lopen

Loop met het dronken mannetje zover mogelijk rechtuit.

8 / 10
Bubble Bobble 2

Schiet met jou mannetje alle tegenstanders in een bubbel die jij schiet. Maak daarna de bubbles kapot en pak wat eruit komt. Speel iedereen weg voor het volgende level.

8 / 10
Bombay Taxi 2

Deel 2 van Bombay Taxi. Laat zien dat je goed kunt rijden in dit Taxi Spelletje. Kies een taxi en parkeer hem op de juiste plek in steeds drukker wordende parkeerterreinen.

8 / 10
Shrek Burp Game

Een wedstrijdje boeren laten met shrek en Fiona. Kies een personage uit en doe je best om te zorgen dat hij of zij wint door de langste, vieste boer te laten.

8 / 10
Nom Nom Kitties

Probeer met de katjes de lekkere vissen te vangen. Kies steeds welke kat zijn mond open doet om de volgende vis te vangen. Zorg alleen wel dat je geen bommen doorslikt. Die moet je laten vallen.

6.8 / 10
Artillery Rush

Speel een worms spelletje met soldaten waarin je met je kanon goed moet schieten. Mik goed zodat je alle gebouwen kunt omschieten en iedereen tegelijk kan verslaan.

8.1 / 10
Zombie Bazooka 2

Schiet met de bazooka alle zombies neer. Kijk wel uit voor de mensen die er staan. Die mag je niet raken. Mik en schiet goed.

8 / 10
Blend Rider

Rij met de motor over het parcours. Probeer voorbij alle obstakels te komen en zo de finish te halen. Val onderweg niet op de grond.

8 / 10
Pony Kinder Garden

Verzorg de pony's en geef ze alles waar ze om vragen! Kan jij zorgen dat de pony's het de hele tijd naar hun zin hebben.

7.8 / 10
Doctor Trickle

Dit spel is een beetje zoals het spel Dr Mario. Er komen steeds sneller steeds meer verschillende soorten Trickles naar beneden. Sorteer er vier of meer van dezelfde kleur bij elkaar.

8 / 10
Run 2 Run 2

Ren door de levels en spring van blok naar blok zonder naar beneden te vallen.

8.1 / 10
Hole in the Wall

Neem met het mannetje de juiste positie aan. De muur komt op je af. Zorg ervoor dat je precies door het gat in de muur glipt en niet van het platform geduwd wordt.

0 / 10
Age of Defence

Probeer door de eeuwen heen al je vijanden te verslaan. Je begint met een stel holbewoners als je leger, maar al snel kun je betere krijgers ontgrendelen.

7.3 / 10
Sini Eco Warrior

Kun jij Sini van de Eco Warriors leuk aankleden? Met muziek uit de serie raak je vast geïnspireerd dit mooie modepopje een leuke nieuwe look te geven.

0 / 10
Tower Builder

Maak een hoog flat gebouw door elke verdieping goed op de andere verdieping te zetten. Zorg dat het een rechte toren is.

8 / 10
Turnz

Zorg dat het paarse blokje aan het einde van het level komt. Oftewel bij de finish vlag. Je kan het level zovaal draaien als je wilt en je blokje draait dan gewoon mee maar valt dus de andere kant op. Kan jij alle 43 levels uitspelen? Succes!

8 / 10
Mad Burger

Maak een burger en maak er mensen blij mee. Je staat op de camping dus uiteraard bak je op een bbq. Hoe ver krijg jij de burger?

8 / 10
Dream Chronicles 3

Leg alle stukken op de juiste plaats en zorg dat je alle voorwerpen vind.

8.3 / 10
Vaderdag Gebak

Bak een taart voor vaderdag. Mama en de baby willen een verrassing voor papa maken. Meng alle ingrediënten bij elkaar en versier de taart heel mooi.

0 / 10
Build Your Own Coaster

Bouw hier je eigen roller coaster. Een achtbaan met loops, scherpe bochten en stukken over de kop? Jij bepaalt het. Klik op Submit Coaster om hem te testen.

8 / 10
Suzie Spa

Je werkt in een spa, een soort verzorgingshuis waar iedereen kan ontspannen. Help iedereen goed zodat ze weer helemaal vrolijk worden.

8 / 10
Vliegende Koffer

Vlieg met de koffer door de lucht heen en probeer door de groene ringen te gaan onderweg om de volgende stad te bereiken.

8.5 / 10
New Island Dolphin Park

Zorg voor je eigen dolfinarium. Kun jij al je klanten tevreden houden en genoeg geld verdienen om je park uit te breiden met allerlei nieuwe, leuke attracties?

7.8 / 10
Angry Alamo

Schiet stenen tegen de gebouwen aan waar de mannetjes op staan. Zorg dat ze vallen of dat de gebouwen instorten en op ze terecht komen.

8 / 10
Abattis Pizza

Maak zo snel mogelijk de pizza voor Nanette Manoir uit de series Angela Anaconda klaar in dit spelletje. Angela, Gina en Gordy moeten helpen de pizza te maken, maar kijk uit voor de spinnen en de ratten. Zorg ook dat Gina de ingredienten niet op eet en dat Gordy er niet overheen niest.

0 / 10
Pastry Passion

In dit spel kun je cakes maken door de juiste ingredienten in het bejeweled spel te verzamelen. Wissel de ingredienten om zodat ze rijtjes van drie vormen. Gebruik de ingredienten voor de cakes. Klik op de cake als hij af is.

8 / 10
Parking Game

In dit spel moet je drie parkeer-uitdagingen volbrengen. Parkeer in een vakje, parkeer parallel, en parkeer een caravan in het juiste vakje in dit parkeer spel. Veel succes!

8 / 10
Rescue Heroes

Vang alle mensen die uit het brandende gebouw springen. Red hun leven want je bent immers een brandweerman. Je loopt beneden met een vangnet en moet iedereen vangen om te zorgen dat ze blijven leven.

8 / 10
Dogi Bubble Shooter

Mik goed met de gekleurde bubbels om combinaties te maken van drie of meer van dezelfde. Kun jij de bubbels netjes raak schieten en alles wegspelen? Veel succes!

0 / 10
Flappy Sheep Multiplayer

Vlieg in dit grappige Flappy Bird spelletje met je schaap door de openingen tussen de groene pijpen door. Kun jij iedereen er uit spelen? Je mag de randen en de pijpen niet raken! Dat is best lastig! Veel succes!

0 / 10
Pharaoh's Classic

Speel alle kaarten weg door ze op te stapelen. Je kan alleen kaarten neerleggen die 1 hoger of lager zijn.

8.3 / 10
Vehicles 3: Cartoons

Zorg ervoor dat de auto's in de juiste vakken stoppen. Klik er een aan om te rijden, en klik weer op de auto om te stoppen. Laat de auto's niet te ver doorschieten!

8.2 / 10
Bunk Bedroom Find the ABC

Zoek goed naar alle letters van het alfabet. Ze zijn verstopt in de kamer met het dubbeldekker bed. Kun jij ze allemaal terugvinden? Goed zoeken!

0 / 10
Perfect Hamburger

Maak in dit spelletje de perfecte hamburger klaar. Braad het vlees aan en doe er lekker zoet en peper op. Beleg het hamburger broodje met sla, tomaat, en kaas, en leg het vlees er tussen!

0 / 10
Hidden In The Forest

Zoek alle voorwerpen in de natuur voordat de zon ondergaat of juist weer opkomt. Links in beeld staat aangegeven welke voorwerpen je moet zoeken. Kan jij het binnen de tijd?

8 / 10
Natural Selection

Kan jij in elk level je vijanden vangen en ze in een web rollen?

8 / 10
Puzzle Quest

Speel bejeweld tegen de computer. Je doet om de beurt een zet. Kan jij meer punten halen dan je tegenstander? Zet de doodshoofden op een rij om je tegenstanders van hun levenspunten te ontdoen. Ze worden steeds sterker!

8 / 10
Speed Spotter 3

Kijk goed en snel en probeer alle verschillen te ontdekken. Klik op de juiste plek en probeer snel alle verschillen te ontdekken.

8 / 10
Farmer VS Zombies

Probeer met de boer alle zombies te verslaan die je komen aanvallen.

8 / 10
Toastellia

In het restaurant spelletje Toastellia ben je de eigenaar van een tosti zaakje. Bedien je klanten met allerlei hotte tosti's met gesmolten kaas en verdien punten om nieuwe ingredienten en versieringen voor je winkel te kopen!

0 / 10
Hurry and Escape the Roof

Gebruik de spullen die op het dak liggen. Je moet een manier vinden om van het dak af te komen. Ben jij vindingrijk genoeg om het voor elkaar te krijgen?

8 / 10
Dragon Slayer

Help deze heldin de weg vinden door het donkere, ondergrondse doolhof. Kun jij alle monsters en draken verslaan? Pak ook het geld.

8 / 10
Sonic VS Knuckles

Ga op weg met Sonic en probeer Knuckles te verslaan. Rol door het level en ga de strijd aan.

8 / 10
Cleaning the Doctor's Office

Het is een ontzettende bende in het kantoor van de arts. Kun jij alles snel weer opruimen voordat de tijd om is? Ontdek snel waar alles hoort.

6.8 / 10
Fire Ball

Zorg ervoor dat je alle blokken weg speelt die boven in het level zijn. Zorg ervoor dat je het balletje steeds weer terug omhoog ketst.

8 / 10
Drivers Ed Gt

Speel elk level uit door de auto de juiste kant op te rijden. Probeer je goed aan de regels te houden en nergens tegen aan te botsen.

8 / 10
Muscle Car Parking

Rij wel een beetje voorzichtig, want het zijn dure en hele snelle auto's die je steeds moet parkeren. En je wil ze niet kapot maken.

8 / 10
Hamster Race 2

Breng je hamster veilig naar de overkant zonder dat de kat hem op eet. Bouw een veilige weg naar de overkant.

8 / 10
Oil Strike

In dit olie management spelletje moet je olie raffinaderijen bouwen en winst maken. Als je de vragen over olie productie goed beantwoord krijg je korting bij de productie en het transport.

8.3 / 10
Kerstman Goldminer

De kerst-variant van het bekende Goldminer: mijn naar goud en cadeautjes voor de kinderen.

8.2 / 10
Greedy Gods

Greedy Gods is een leuk spelletje waar het rad van fortuin bepaalt wie wint! Verzamel muntjes, bliksemschichten, en schilden. Je hebt ze allemaal nodig om je eiland te beschermen en andere spelers aan te vallen!

0 / 10
Frozen Fashion Rivals

In dit spelletje kun je de twee prinsessen uit de Disney film Frozen mooi aankleden. Kun jij leuke kleding uitzoeken voor Elsa en Anna?

0 / 10
Maternity Gown Dress Up

Dit meisje is zwanger. Kun jij haar helpen allerlei leuke zwangerschaps kleding uit te kiezen? Probeer vanalles aan en kijk wat het leukste staat.

2 / 10
Heavy Tow Truck 2

Rij rond met de grote truck en probeer niets te raken. Kun jij hem netjes inparkeren als je op het parkeerterrein bent aangekomen? Kijk wel goed uit.

8.1 / 10
The Ballad Of Ketinetto 7

Ontsnap van het eiland en zorg ervoor dat je dat met ze 2en doet. Vind de juiste weg en kom weg van het eiland.

8 / 10
Plantasia

Help Holly haar training als magische fee afmaken door de vergeten tuinen weer op te knappen. Zorg goed voor de magische plantjes en verdien met de bloemen genoeg punten om nieuw gereedschap en nieuwe zaadjes te kopen, en de oude standbeelden weer op te poetsen. Ruim de rotsen en stenen uit de weg, houd de insecten op afstand, en maak de hele tuin weer mooi.

8 / 10
Cooking Academy 2

Leer koken in cooking academy 2! Er wordt je geleerd om een goede kok te zijn. Zoek de juiste ingredienten bij elkaar en maak het klaar zoals staat beschreven. Wordt jij de beste kok?

8 / 10
Fireman

Help die brandweermannen om het huis te blussen. Zorg dat het water bij het huis komt door de goede stukken pijp neer te leggen. Laat het water er doorheen stromen en voorkom dat het huis in de fik vliegt.

8 / 10
Anna Great Makeover

In dit spelletje geef je prinses Anna van Frozen een schoonheidsbehandeling. Ook haar haar en haar make-up kun je in dit spelletje mooi doen.

0 / 10
Mickey House Escape

Probeer uit het huis van Mickey Mouse te ontsnappen. Zorg ervoor dat je de juiste voorwerpen pakt en de goede kant op gaat. Weet jij een uitweg te vinden?

7.8 / 10
Baby Hazel Hair Day

Help Baby Hazel met haar allereerste bezoek aan de kapper. Dat is natuurlijk erg spannend voor onze Baby Hazel! Kun jij zorgen dat ze het naar haar zin heeft en met een mooi kapsel thuiskomt? Veel plezier met spelen.

5 / 10
Fish Lets Jump

Spring met de vissen over elkaar heen en zorg dat alle vissen verdwijnen. De vissen zullen verdwijnen als je met een andere vis er overheen sprint. Klik een vis aan om te kijken waar hij heen kan springen.

8 / 10
Super Miner

Pak de stukken goud in Super Miner met gold miner. Laat je grijper zakken en kiujk of jij goed genoeg hebt gemikt. Waar kennen we deze goudzoeker ook alweer van...?

8.4 / 10
Anna Frozen Real Haircuts

In dit spelletje ben je de kapper van prinses Anna uit de Disneyfilm Frozen. Kun jij haar kapsel heel mooi knippen en kleuren?

8 / 10
Kids Apple Pancake

In dit spelletje leer je samen met de kinderen een pannekoek met stukjes appel er in te maken. Lekker fris en zoet tegelijk!

0 / 10
Rocks Miner 2

Graaf goud op in verschillende locaties met deze gold miner. Laat je grijper zakken en zie van jij omhoog trekt. Tussen de levels door kan je het gebruikelijke gereedschap kopen.

9.3 / 10
Indiana Jones in Odd-World

Help Indiana Jones het einde vinden van alle kleurrijke levels. Er is zelfs een level op de Death Star. Een beetje een dwaas maar grappig spelletje.

8 / 10
Magic Bounce Ball

In dit arkanoid spel moet je de bal terug het veld in stuiteren met het betje. Laat de bal tegen de blokjes aan knallen om ze te verwijderen uit het veld. Klik om te spelen op de bovenste optie in het menu. Het tweede menu is van links naar rechts Makkelijk, Middel, en Moeilijk.

8 / 10
Pregnancy

In dit spel is je doel om de eicell te beschermen tegen bevruchting. De bedoeling is om niet zwanger te raken.

8.1 / 10
Break It

Zorg dat het balletje weer omhoog blijft stuiteren, het veld in om de blokken te vernietigen. Maak het hele veld leeg voordat je naar het volgende level door mag in dit lekker snelle arkanoid spel.

8 / 10
Slither Birds

Vlieg door de arena met je verschrikkelijke Angry Birds vogel-slang in Slither Birds. Dwing je tegenstanders tegen je giftige lijf op te botsen. Hierdoor spatten ze uiteen tot lekkere eitjes die je kunt oppeuzelen om nog langer te worden. De langste speler wordt de nummer 1 op het scorebord!

0 / 10
Caravan Parking 2

In dit vervolg op Caravan Parking moet je weer je caravan netjes in een parkeerplaats proberen te zetten voordat de timer afloopt.

8 / 10
Paint Over

Pak met het blokje de sleutel en ga naar de grijze deur. Maar zorg dat je niet stapt op een platform met dezelfde kleur als jouw blokje!

0 / 10
Jewel Mania

Draai de vissen en zeedieren om zodat je 3 op een rij krijgt. Extra punten voor mooie combo's.

8.2 / 10
Vissekom Zoeken

Koop vissen en zorg er goed voor. Zorg ervoor dat ze genoeg te eten krijgen en dat ze elkaar niet gaan aanvallen. Kan jij een mooi aquarium vol krijgen met vissen? Zoek daarna alle verdwenen voorwerpen!

8.2 / 10
Dogville Pipeline

Zorg dat alle honden zo snel mogelijk drinken krijgen door de buizen goed neer te leggen.

8 / 10
Penny's Courageous Ride

Felicity's vriend Ben is tijdens het vechten in de oorlog gewond geraakt en heeft zich in het bos verstopt van de mannen die hem willen arresteren. Help Felicity en haar paard Penny hem op tijd te vinden.

8 / 10
Cosmetic Store

In dit spelletje ben jij de eigenaar van een drogisterij. Kun jij extra personeel inhuren en ervoor zorgen dat je klanten kunnen kopen wat ze nodig hebben?

8 / 10
Happy Feet

Swem in de oceaan rond Antarctica om vissen te vangen met de penguin van Happy Feet. Probeer de vissen te vangen voor extra punten, maar het meest belangrijke is naturrlijk om niet tegen een ijsberg aan te zwemmen.

8.2 / 10
Cone Jumper

Spring met de pilonnen over elkaar heen om ze 1 voor 1 weg te spelen. Zorg dat je alle pilonnen weg speelt. Je kan alleen recht over elkaar heen springen!

8 / 10
Shaker Mix

Maak eigen cocktails. Zorg ervoor dat het fruit in de juiste bekers komt om de juiste cocktails te maken.

8 / 10
Rail Of Death 3

Een uitgebreide versie van Rail of Death. Nu kun je van allerlei andere dingen upgraden, je kun je karretje opleuken, je kunt schieten, een nieuwe motor kopen, en nog veel meer!

8 / 10
Candy.io

Candy.io is een grappig .io spelletje waarin je met je worm alle snoepjes moet opeten. Je kan je worm ook leuk inkleuren als een snoepje. Pak andere wormen door erop te klikken en snel op ze af te stormen. Daardoor krimpt je worm je wel wat, dus zorg dat je genoeg te eten pakt!

0 / 10
Ball-O-Tron

Rol je balletje over het veld zonder er af te vallen, dat is Ball-O-Tron!

8 / 10
Whats For Dinner 2

Speel hier nu de 2de versie van whats for dinner. Kies een nieuw gerecht en zoek daarna alle ingredienten bij elkaar om het gerecht klaar te maken.

8.5 / 10
Evolve

Kies een vis en probeer zo groot mogelijk te worden door kleinere vissen op te eten.

8.4 / 10
Sky Boy

Was al de ramen zo schoon dat ze glitteren, maar kijk wel uit voor de mensen in de flat. die willen nog wel eens een raan opengooien, en als jij daar net voor hangt, dan val je te pletter.

8.1 / 10
Candy Crusher

Pak onderweg de snoepjes en haal veilig het einde. Candy Crusher is leuk en uitdagend.

8 / 10
Super Parking World

Parkeer je auto op de juiste plaats. Zorg dat je dat binnen de tijd doet en niet teveel botst. Stuur goed en rij de auto naar de juiste plek.

8 / 10
Hop Don't Stop

Ren over de weg met het konijntje. Kun jij alle edelstenen verzamelen? Zorg dat je alle rotsen ontwijkt! Tussen de levels door kun je de edelstenen gebruiken om upgrades te kopen.

0 / 10
Lost In Reefs

Verzorg de vissen en zorg dat alles goed geregeld is in het aquarium!

8 / 10
Festival Pinball

Een set forse flippers en een bonus die de moeite waard is. Kan jij de bonus twee keer behalen in Festival Pinball?

8 / 10
Mad Burgers 3

Verdien meer geld voor betere ingrediënten en recepten. Zet eerst de hamburgers zo netjes mogelijk in elkaar en smijt ze dan zo ver mogelijk over de prairie. Verzamel geld en sneetjes limoen.

8 / 10
Keyboard Mayhem

Typ zo snel mogelijk alle engelse woorden die er voorbij komen anders wordt je opgegeten! Hoe sneller je typt hoe verder die achteruit gaat en op een gegeven moment naar beneden zal vallen.

8 / 10
Doc McStuffins Lamb Healing

Lammetje is heel erg ziek. Help Dokter McStuffins om lammetje weer helemaal beter te maken. Voer alle instructies van de dokter uit.

8.7 / 10
Elsa and Jack Love Date

Elsa van Frozen en Jack Frost hebben allebij winterse superkrachten. Kun jij ze allebij mooi aankleden zodat ze samen op een date kunnen gaan?

8 / 10
Lava Bird

Vlieg met het vogeltje door de grot. Elke kaar dat je met je vleugels slaat schiet je een bal lava af. Die moet je ook weer zien te ontwijken.

0 / 10
Dingle Ball

Help Odie, Garfield's niet al te slimme hondje, om de bal te vangen. Kijk goed hoe de bal stuitert en laat Odie op het juiste moment springen.

8.1 / 10
Haunted House Tours

Help de jongen ontsnappen uit het spookhuis. Kijk goed rond en verzamel handige voorwerpen die laten goed van pas kunnen komen.

8 / 10
Amateur Surgeon

Opereer iemand terwijl je niet helemaal in een goede staat bent. Kan jij de persoon helpen? Je krijgt veel verschillende mensen en met iedereen is wat anders mis.

8 / 10
Mobydick The Videogame

In dit spelletje ben je de Great White Whale, Moby Dick. Kun jij alle boten laten zinken en de mensen opeten. Groei totdat je reuzachtig bent.

8.5 / 10
Pixel Panic

Zorg ervoor dat je de pixel puzzel weer maakt. Leg alle stukjes zo snel mogelijk op de juiste plaats.

0 / 10
Grote Kleurboek

In dit inkleur spelletje kun je kiezen uit allerlei mooie kleurplaten van Sinterklaas en Piet. Kleur de Sint en Pieten in met het penseel. Je mag zelf kiezen welke kleuren je gebruikt. Veel plezier met tekenen!

8 / 10
Transport

Bezorg alle pakketjes bij de juiste voertuigen. Het wordt aangegeven met een kleur. Begeleid de pakketjes naar een vliegtuig, boot of vrachtwagen. Verplaats je pijltjes om ze in de juiste richting te laten gaan.

8.1 / 10
Tribal Jungle Fruit Quest

Probeer de juiste stukken fruit te verzamelen. Kijk goed en reageer snel.

8 / 10
Hurry and Escape

Los in elke kamer snel de puzzel op en ga dan door. Je moet snel zijn want de tijd loopt! Kijk goed naar de hints en klik de juiste dingen aan.

0 / 10
Sneaky Dex

Pak de muntjes met de robot Dex. Het zijn er drie in elk level. Pak daarna de sleutel om de poort te openen en spring door de poort heen.

8 / 10
Rijlessen 9

Ontdek nu hoe goed (of verschrikkelijk) jij bent in het inparkeren van een auto in dit rijles spelletje. Probeer je auto zonder al teveel botsingen in het vakje te krijgen.

8 / 10
Fluff Fluff Away

Help het meisje pannekoeken bakken. Eerst moet je het beslag mixen, daarna moet je de pannekoeken mooi gaar bakken, en daarna mag je ze versieren met allerlei lekkere dingen.

8 / 10
Block Shooter

Block Shooter is een schietspelletje waarin je snelheid en behendigheid op de proef worden gesteld. Schiet de rijen blokken kapot zodat je ruimteschip erdoor kan. Blaas per rij minimaal een van de blokken op om een gangetje vrij te maken. Kies een blok dat je niet te vaak hoeft te raken om het te breken. Veel succes!

0 / 10
Stitch Tiki Bowl

Schiet alle kegels weg in Hawaii sferen. Je bent zelf de bal. Pas op voor obstakels...

8 / 10
Invasion Of The Space Invaders

Gooi zoveel mogelijk mannetjes en auto's in een broodrooster. Pak ze op met je muis en gooi ze ver weg of mik een beetje!

0 / 10
Bucket Cop

In dit spelletje moet je alle boeven vangen. Elke boef heeft zijn eigen superkracht, maar ook elke boef heeft een zwakheid. Kun jij ontdekken wat het is en hem in de val lokken?

0 / 10
Gearzzle

Verplaats de draaiende stukken zo dat ze goed in elkaar vallen en het oranje deel begint te draaien. Leuk en uitdagend spel. Kan jij dit spel uitspelen?

6.5 / 10
Cocoa Ripple Cake

Bereid alle ingredienten goed voor zoals de chef zegt en leer zo een prachtige chocolade taart te maken in dit spelletje. Eerst moet je de juist ingredienten van de plank pakken.

0 / 10
De Nationale IQ Test 2009

Speel nu de nationale IQ test 2009. Test je kennis en laat uitrekenen wat je IQ is.

8 / 10
Warrior Jump Toad Mix

Spring van het ene naar het andere paaltje in Warrior Jump Toad Mix. Mis je doel niet, of je kikker tuimelt zijn tragische dood tegemoet! Kijk uit, want een blauw laagje op het paaltje is een glibberig ijslaagje waardoor je kikker iets vooruit glijdt bij het landen.

0 / 10
Jumping Box Online

Speel Jumping Box Online, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!

0 / 10
Princess Tiana Today

In dit spelletje kun je Prinses Tiana mooi aankleden. Tiana speelt de hoofdrol in de Disney film De Prinses en de Kikker. Kun jij haar leuk aankleden in moderne kleding.

0 / 10
Family Restaurant

Het familie restaurant was eerst een drie sterren tent, maar nu moet jij het koken overnemen en zorgen dat het restaurant niet ten gronde gaat. Leer de maaltijden voorbereiden en doe het snel en precies genoeg zodat iedereen tevreden blijft.

8 / 10
Egyptische Tombes II

Zorg dat je 3 op een rij krijgt en dat de tombes verdwijnen. Probeer er ook 4 of 5 op een rij te krijgen voor meer combo's. Speel het als een abyss spel of als bejeweled.

8 / 10
Daffy Duck Sky Dive

Probeer bij het skydiven Daffy Duck steeds netjes op de target te landen door goed naar de windrichting en sterkte te kijken en op het juiste moment de parachute te openen.

8 / 10
Monster High Rock Band

In dit spelletje hebben de meiden van Monster High een rockband gevormd. Daar horen natuurlijk mooie outfits bij. Kun jij iedereen mooi aankleden?

9 / 10
Avea Trotter Dress Up

Kun jij Avea Trotter van Monster High leuk aankleden? Avea is half mens, half paard. Je kunt kiezen uit allerlei mooie kleren en accessoires!

0 / 10
Bonbon Foliz

Schiet met het aapje alle bubbels kapot voordat ze bij het einde van het level zijn. Doe het snel want de bubbels zijn voorbij voordat je het weet.

8 / 10
Octopus Hugs

Scoor allerlei bommen en boosters in dit grappige match-3 spelletje. Maak combinaties met de gekleurde octopussen. Veel plezier met spelen!

0 / 10
Mahjong Pyramid

Mahjong Pyramid speelt zich af in het Oude Egypte. Kun jij alle stenen wegspelen en de levels uitspelen in dit mooie mah-jongg spelletje? Vind alle paren en combineer ze!

0 / 10
Doodle Jump

Spring zo hoog mogelijk met doodle jump. Spring van wolk naar wolk en pak de bijzondere wolken voor extra hoge sprongen.

8.1 / 10
Red Remover Blast

Laat alle rode blokken uit het level vallen. Zorg dat ze van de platforms geblazen of gestoten worden. Kun jij alle rode blokken uit het level werken?

8 / 10
Hopagon

Haal het einde van elk level door goed te springen over alle blokken heen. Je mag de rode blokken niet raken.

5 / 10
Snow Storm

Ruim alle sneeuw op. Kijk wel uit voor de onbstakels en maak niet te hoge bergen sneeuw.

8 / 10
WIppowop

Werk samen met de twee politiemannen om alle demonstranten omver te rammen. Loop over het koord en spring naar beneden om de demonstranten te raken.

8 / 10
Bubble Blob

Speel nu bejeweld met allemaal onder water dieren. Je kan hele rijen opschuiven en zo 3,4 of 5 dezelfde beesten op een rij krijgen om ze weg te spelen.

8 / 10
Mars Space Quest

Vlieg met je raket naar Mars. Kun jij je raket zo aanpassen met allerlei mooie upgrades dat je steeds verder door de ruimte kan komen? Verzamel de munten en ram nergens tegen aan.

9.3 / 10
GudeBalls

Probeer vier ballen van de zelfde kleur bij elkaar te krijgen door de schijven te draaien en de juiste bal door te sturen naar de juiste schijven. Waren er maar hotkeys voor dit verslavende spel!

8 / 10
Cookie Cutter

Maak nu koekjes. Wat je moet doen is de vormen uitsnijden maar het moet wel allemaal passen. Steeds krijg je een vorm en een aantal en zal die allemaal uit de grote vorm moeten snijden.

8 / 10
Uphill Rush 6

Pak al het geld en de bonus power-ups terwijl je in je opblaasband 's werelds meest gestoorde waterglijbaan af sjeest!

8 / 10
Handless Millionaire

Een nieuwe versie van weekend millionairs. Pak het geld door onder een hakbijl.

7.9 / 10
Snake vs Blocks Online

Speel Snake vs Blocks Online, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!

0 / 10
Pakjes Schudden

Het was zo druk dit jaar bij de inpakafdeling van Sinterklaas dat er per ongeluk een paar pakjes zonder cadeautje er in zijn ingepakt. Natuurlijk kun je niet zomaar alles openmaken. Schud de pakjes daarom en luister of er iets in zit. De lege pakjes moeten terug, maar de volle mogen in de grote zak!

10 / 10
Hidden World Animals

Zoek alle verborgen dieren. Je kan maar een klein stukje van het level zien, dus probeer goed op te letten. Kijk goed en vind de dieren waarvan het schaduwbeeld linksonder staat.

8 / 10
Crash N Smash Derby

Probeer alle auto's kapot te maken en je eigen auto heel te houden. Als dat gelukt is dan kan je je auto upgraden.

8 / 10
Ubooly And Friends

Probeer de juiste voorwerpen te vinden, pak ze en gebruik ze om te de levels uit te spelen. Het vogelbekdier boven in Ubooly's huis helpt je met een paar hints als je niet verder komt.

8 / 10
Disney Ron's Fall

Ron doet een vrije val, zorg jij dat hij niet in de bliksem terecht komt?

8 / 10
Diamond Drop 2

Zorg ervoor dat je de juiste kleuren bij elkaar schiet. Met 3 of meer van dezelfde kleur zullen ze verdwijnen.

0 / 10
Civi Balls

Zorg dat de juiste kleur ballen bij de juiste kleur vaas terecht komen. Je kan de ballen los laten en dan gaan ze rollen. Af en toe zal je even de juiste volgorde moeten zoeken.

8 / 10
Penguin Rescue Game

Kun jij alle pengiuns uit de gekleurde ijsblokken bevrijden? Schuif de rijen door om combinaties te maken en de penguins uit het ijs te halen.

8 / 10
The Plumber

Leg de waterleidingen goed zodat het water er netjes doorheen kan stromen. Als je denkt dat alles goed ligt kan je de waterkraan aanzetten.

8 / 10
Land Grab

Neem het land over. Je vliegt met je ruimteschip en moet door het level vliegen en zo delen afsluiten voor de andere die in het level zitten. Je kan kleine stukjes doen maar in 1 keer door het midden is natuurlijk het makkelijkst.

2 / 10
Doc McStuffins at the Dentist

Dr McStuffins heeft het zo druk gehad met haar patienten dat ze zelf is vergeten naar de tandarts te gaan! Kun jij haar helpen haar tanden weer mooi te maken?

0 / 10
Baby Dentist

Deze baby heeft veel te veel zitten snoepen en zijn tandjes zijn daardoor helemaal vies en verrot. Kun jij de tandjes van deze baby weer een beetje fatsoeneren als tandarts?

8 / 10
Splashy Adventure

Zwem met je vis heen en weer tussen de twee steigers. Pak zo alle gouden muntjes, maar zorg ervoor dat je niet opgegeten wordt door de andere vissen die dwars door het pad zwemmen.

0 / 10
Sakura Dress Up

In dit spelletje kun je Sakura Haruno van de anime serie Naruto mooi aankleden. Je kunt kiezen uit allerlei verschillende pakjes.

10 / 10
Beetle Bomp

Schiet de juiste kleuren ballen bij elkaar en zorg ervoor dat je ze zo snel mogelijk allemaal weg speelt!

0 / 10
Fisher Boy

Jaag op vissen in de zee. Ruil de vissen die je hebt gevangen in voor geld en koop daarmee betere wapens om op grotere vissen te jagen. Vergeet niet te trainen om fitter te worden en om goed op je zuurstof balk te letten.

8 / 10
Find the Candy: Kids

Speel Find the Candy: Kids, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!

0 / 10
Shape Shifter

Leg zo snel mogelijk alle figuren op de juiste plaats en in de juiste rij. Doe het snel want de tijd loopt.

0 / 10
Sheep Dash!

Hoe snel zijn jouw reacties? Verdoof de schapen.

8 / 10
Purrfect Kitten Halloween

Ook dieren dragen soms Halloween kostuums. Kun jij voor deze kat een grappig Halloween kostuumpje vinden? Want staat het grappigst?

0 / 10
Factory Balls

Pak de ballen en haal ze over de voorwerpen heen. Wat je verder moet doen kunnen we niet verklappen. Kan jij het zelf uitvinden?

8 / 10
EOH

Vlieg met de raket door het level en haal veilig het einde. Bots niet en vlieg goed.

8 / 10
Paint Wars

In paint wars moet je figuren maken met je spuitbus. Je wordt tegengewerkt.

7.2 / 10
Frozen Baby Care

Zorg dat baby Elsa en baby Anna, de twee prinsessen uit de film Frozen, blij blijven. Kun jij de twee baby's goed verzorgen?

8.7 / 10
Turbocharged Pinguins 2

Schiet de pinguin de lucht in en zorg ervoor dat die steeds hoger komt. Dat kan je doen door op de pinguin te klikken. Pak onderweg ook wat turbo's!

8 / 10
Building Rush

Kun jij aan alle verschillende bouwprojecten snel genoeg alle spullen afleveren? Rij met je vrachtwagens. Later moet je ook de competitie te snel af weten te zijn.

8 / 10
Infinite Balls

Klik op de combos van drie of meer van dezelfde kerstballen. Ze zullen verdwijnen en nieuwe vallen naar beneden. Zo kun je doorgaan totdat er geen combos meer te halen vallen. Wat wordt jouw topscore?

6.8 / 10
Halloween Jack

Zoek de verschillen met halloween. Zorg ervoor dat je het binnen de tijd doet en niet te vaak verkeerd klikt.

0 / 10
Burger Rush

Speel bejeweled en verzamel de juiste ingredienten voor je burgers. Maak ze snel klaar voordat je klanten hun interesse verliezen. Verzamel de muntjes zodat je nieuwe recepten kunt kopen.

8 / 10
Speedway Tower Defense

Verdedig je snelweg en zorg dat er geen auto aan het einde van de snelweg komt. Zet tanks en kanonnen neer om de auto's kapot te maken.

8 / 10
Justin Bieber Tooth Problems

In dit spelletje ben je de tandarts van Justin Bieber, en de jonge popster heeft niet zo goed voor zijn tanden gezorgd! Kun jij ze allemaal schoonmaken of vervangen?

8 / 10
Bloons Player Pack 5

Laat alle ballonnen knallen met het bloons aapje. Mik op de juiste ballonnen. soms heb je maar een of twee pijltjes, en dan moet je echt de goede ballon weten te vinden die een kettingreactie zal veroorzaken. Je kan ook de unlimited darts optie in het hoofdmenu aanzetten (rechtsonder).

8.1 / 10
Orbox C

Vind de juiste weg naar het einde met het blokje. Je kan niet sturen, maar de blokken houden te tegen.

0 / 10
Aqua Bubbles 2

Klik alle bubbles weg. Je kan de bubbles alleen weg klikken als er 3 of meer van dezelfde kleur aan elkaar zitten. Klik snel en haal ook een bonus.

8 / 10
Pakoomba

Probeer veel punten te halen door 3 of meer dezelfde symbolen op een rij te krijgen en daardoor veel punten te halen.

8 / 10
Jane's Hotel 2

In het tweede deel van het leuke horeca spelletje Jane's Hotel moet je opnieuw je gasten proberen op hun wenken te bedienen. Probeer iedereen tevreden te houden en voorzie je hotel van steeds meer luxes.

8 / 10
Miriel The Magical Merchant

Zorg ervoor dat je alle klanten helpt en aan het eind het geld verzamelt.

0 / 10
Expendables 3

Je wordt aan alle kanten aangevallen! Rij rond met je tot tank omgebouwde legerjeep en verdedig jezelf!

8.8 / 10
Hook Line And Sinker

Vang vissen en gebruik deze om sterkere en langere lijnen te kopen. Hiermee kan je meer vissen vangen en meer punten score. In elk level moet je ook een bepaald aantal van dezelfde vissen achter elkaar vangen voordat je tijd om is.

8 / 10
Heaven Tetris

Speel tetris waarmee je eigenlijk niet kan verliezen. Afentoe krijg je namelijk een blok dat precies past. Bouw goed en speel veel rijen weg.

8 / 10
Last Town

Verdedig het kleine dorpje tegen de zombies die uit het bos komen. Tussen alle levels door kun je nieuwe dorpelingen kiezen om mee te vechten. Je kunt ook steeds nieuwe wapens kopen.

8.7 / 10
Forbidden Territory

Je bent op verboden terrein in dit zoekspelletje. Kun jij rond rondkijken en alle verborgen voorwerpen op je lijstje bij elkaar zoeken?

0 / 10
Snake Escape

Zorg ervoor dat je een lange slang maakt met snake escape. Pak de juiste dingen en zorg ervoor dat je niet botst.

0 / 10
Simpsons Groeperen

Klik alle Simpson figuren weg. Klik op de figuren als er 2 of meer van dezelfde soort bij elkaar zitten. Probeer alles weg te spelen en zoveel mogelijk punten te halen. Maak combos voor explosieve Duff blikjes.

8 / 10
Z Tar

Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk sterren verzameld. Je kan de sterren verzamelen door ze helemaal naar beneden te laten zakken. Je speelt met de rest van de dingen bejeweld dus moet er 3 of meer op een rij krijgen. Succes!

8 / 10
Last Man Standing

Zorg ervoor dat jou mannetje zolang mogelijk op zijn handen blijft staan. Hou je evenwicht en hou dat zoveel mogelijk seconden vol!

8 / 10
Ed Over Heels

Kan jij ervoor zorgen dat je op de boomstam kan blijven lopen? Hou je evenwicht en zorg ervoor dat je de tijd vol maakt. Let goed op welke kant je op loopt om evenwicht te houden.

0 / 10
Baby Justine

Help goed voor baby Justine te zorgen. Eerst moet ze in bad. Was haar haartjes mooi schoon. Daarna kun je haar afdrogen en verschonen. Probeer als laatste allerlei lieve kleertjes aan.

9.3 / 10
Bunny Bounce

Zorg ervoor dat je 3 dezelfde beestje op een rij hebt om ze weg te spelen. Meer dan 3 op een rij mag natuurlijk ook, zolang je ze maar lekker weg speelt

8 / 10
Anna Frozen Flu Doctor

In dit spelletje ben jij de dokter. Prinses Anna van de Disneyfilm Frozen is heel ziek. Ze heeft heel erg last van de griep. Kun jij haar weer beter maken?

0 / 10
Bricks Destroyer

Probeer het balletje hoog te houden en zo alle blokken weg te spelen. Pak bonussen en let goed op de levels die je hebt.

8 / 10
Creamy Ice

In dit spelletje heb je een ijswinkeltje. Kun jij je klanten snel bedienen en lekker veel geld verdienen om nieuwe smaken en versiersels mee te kopen? Veel plezier!

9 / 10
Tip Tap 2

Er verschijnt steeds een nieuw laantje naast het straatje. Het beestje rent snel heen en weer. Draai op het juiste moment het nieuwe laantje in zonder dat je over de rand schiet. Blijf gaan, want na een tijdje houden de muurtjes langs de kanten het niet meer!

0 / 10
Bloons Insanity

Schiet alle ballonnen in het level kapot. Bloons Insanity is weer nieuw met veel levels en vooral moeilijkere levels. Probeer goed te schieten en te richten.

8.4 / 10
Miki The Space Police

Zoek de verschillen in de miki plaatjes. Miki zweeft nu ergens in de ruimte. Klik goed en kijk goed, af en toe is het best lastig!

6 / 10
Strawberry Ice Cream

Snij alle aardbeien en mix alle ingredienten goed door elkaar in de kom. Zo maak je heerlijk aardbeien ijs met een mooie roze kleur en een lekkere zoete smaak!

8 / 10
Solar Rift

Je bent neergestort op een vreemde alien planeet. Je schip is kapot, dus om te ontsnappen moet je op onderzoek uitgaan met je astronaut.

0 / 10
Jane's Hotel

Houd de klanten tevreden door de juiste dingen aan te bieden in Jane's Hotel.

8 / 10
Jumping Spelling Adventure

Tik de juiste lettertoetsen aan en spring zo van tegen naar tegel in deze gevaarlijke tempel. Kun jij bij de schat zien te komen?

8.2 / 10
Biff & Baff Rolling

Stuur met biff en baff, het rode en het blauwe balletje door het level heen en zorg ervoor dat ze allebei het einde van het level halen.

0 / 10
Happy Builder

Bouw allerlei vreemde dingen in dit spelletje. Sleep en hef alles met de hijskraan en probeer het plaatje precies na te bouwen.

9 / 10
Airport Frenzy

Run je eigen afdeling op het vliegveld. Help de bezoekers door het poortje en de ticket controle, en breng ze naar de juiste gate. Doe het wel vlug, want anders worden ze boos en lopen ze weg. Koop nieuwe spullen in de SHOP.

7.7 / 10
Cursor

Dit kleinen mannetje zit achter je muis aan. Zorg dat hij je muis niet te pakken krijgt door uit de buurt te blijven van zijn sprongen, cursor-seeking raketten, en andere speciale aanvallen. Hoe lang weet jij je muis veilig te houden?

8 / 10
Air Transporter

Vlieg met je helikopter en probeer elk level uit te spelen. Blus de brand of maak een huis en jij moet alle dingen verplaatsen met de helikopter. Laat de touwen zakken en vliegen maar.

8 / 10
Spaced Penguin

Schiet de pinguin Kevin naar het doel, maar pas op voor zwarte gaten, versnellers, vijanden en meer! Zorg dat Kevin zijn doel bereikt en niet de verkeerde kant op vliegt.

8 / 10
Taxi Driving School

Doe in dit Taxi Spelletje rijexamen. Kan jij de veertien examen onderdelen uitvoeren? Deze taxi stuurt haast moeilijker dan een echte auto!

8 / 10
English Sexy Mahjong

Speel mahjong om de engelse manier. Probeer alle leuke plaatjes weg te spelen door 2 dezelfde aan te klikken.

8 / 10
Crazy Dentist Office

Kun jij dit gebit nog redden in jouw tandartspraktijk? Pak de juiste instrumenten en red wat er aan deze slecht verzorgde tanden te redden valt.

8 / 10
Atomic Sea

Na een grote oorlog ligt de hele wereld in puin. De zee ligt ook vol chemische troep, en daaruit is deze killer vis voort gekomen. Eet alle andere vissen op!

8.7 / 10
Clickazoid 2

Klik in het level om een voorwerp te plaatsen, klik daarna snel ergens anders zodat de figuurtjes met elkaar kunnen combineren.

8 / 10
BMX Tricks

Voer allerlei coole stunts uit op je BMX in dit fietsspel. Maak sprongen en grinds, en ontwijk de hotdot stands in BMX Tricks.

8 / 10
Brilliant Blocks

3 dezelfde kleuren op een rij, dat is wat je moet doen. Dan mag recht of schuin. Speel alle blokken weg.

0 / 10
Into Space 2

Kan jij de raket naar Mars krijgen? Verzamel geld om nieuwe upgrades en onderdelen te kopen. Daarmee kom je steeds hoger en verdien je meer. Bouw een krachtige en goed te besturen raket!

8.4 / 10
Cloud Powered Jetpack

Kom zo hoog mogelijk tussen de wolken met je jetpack. Vlieg van wolk naar wolk en val niet naar beneden.

8 / 10
Whack A Crab

Mep de krabben voordat ze Captain Jack Sparrow kunnen knijpen met hun scharen. Je kunt ze alleen meppen als ze aan het lopen zijn. Kan jij ze snel genoeg slaan?

8 / 10
Best Friends Forever

Help de 3 vrienden om elke keer weer naar het einde van het level te komen. Je hebt elkaar hard nodig dus laat er niet 1 doodgaan.

8 / 10
Shopping Street

Maak een mooie winkelstraat en zorg dat de bezoekers lekker veel kopen. Elke keer moet je de 100 procent halen. Je kan je winkels upgraden zodat er meer mensen naar binnen kunnen. Maak een juwelier en een supermarkt. In het begin kan je een speelgoedwinkel neerzetten.Kan jij al de 16 levels uitspelen?

8 / 10
Spinner Astro: The Floor is Lava

Spinner Astro: The Floor Is Lava is een combinatie van twee hotte game trends: fidget spinners en lava! De lava kruipt steeds verder omhoog! Zorg dat je steeds op tijd naar de volgende fidget spinner springt!

0 / 10
Boxing Live

Maak eerst je eigen boxer. Daarna kun je meedoen aan wedstrijden. Train tussendoor om te zorgen dat je sterk genoeg bent om de wedstrijd te winnen.

10 / 10
Croco Microbe

Maak alle croco bacterienen kapot die je cellen willen aanvallen. Schiet ze kapot. Ga over ze heen om te vergroten.

8 / 10
Fragments of Dejavu

Ga terug in de tijd en red je vriendin. Ze is jaren geleden omgekomen in een vliegtuigramp. Kun jij echt achter komen hoe je kunt voorkomen dat het vliegtuig neerstort?

8 / 10
Firework Fever

Speel een leuk bejewelled spel met vuurwerk pijlen en draken. Kun jij allerlei mooie combinaties maken totdat de vuurpijlen exploderen en ketting reacties veroorzaken? Veel plezier met spelen.

7.7 / 10
Sleepless Night

Het huis is beroofd. Kijk goed naar de beelden van de security camera. Kun jij alle bewijsstukken op je lijstje in de security camera plaatjes terugvinden?

6 / 10
High School Tower Defense

Help de nerd wraak te nemen op de sportjongens die de nerds pesten. Steel hun sport trofee en verstop hem in de klas. Schiet met je personages op de jongens als ze de trofee komen terugpakken!

8 / 10
Cannonball Follies

Schiet met Yosemite Sam in Cannonball Follies! De kogel moet in de box om ieder level uit te spelen! In sommige levels zul je eerst andere doelwitten moeten raken voordat de box open gaat.

8 / 10
Feed Us Lost Island

Ergens op een verloren eiland wordt de killer vis weer tot leven geroepen. Ga er op uit om zoveel mogelijk boten te slopen en alle mensen op te eten.

8.7 / 10
The Island Of Dr Moron

Een spelletje gebaseerd op de aflevering van Looney Tunes waarin Bugs Bunny zit opgesloten in het laboratorium van Dr Moron. Help hem wortels zoeken om te overleven.

8 / 10
Baronsgate 2

Reis door het land van de ene ondergrondse dungeon naar de andere. Kun jij daar alle schatten vinden en de monsters verslaan met je pijlen en je boog?