Tags >

Bejeweled

Seasons Under The Sea

Vul het aquarium en zorg ervoor dat de vissen blijven leven. Haal daarvoor 3 of meer dezelfde tekens op een rij om te kunnen spelen.

8 / 10
De Wereld Rond in 80 Dagen

Dit spel is gebaseerd op het boek van Jules Verne. Phileas Fogg heeft een weddenschap gemaakt dat hij binnen 80 dagen heel de wereld rond kan reizen. Help Fogg en zijn persoonlijke assistent Jean Passepartout op weg door bejeweled puzzels op te lossen en de speciale items te verzamelen.

8.1 / 10
The Rise of Atlantis

Waan je in de oudheid met het verslavende spel The Rise of Atlantis.

8.4 / 10
Fruitmix

Is het een beetje een slome dag op kantoor? Probeer dan Fruitmix! EEn bejeweled spel met fruit. Krijg drie van dezelfde om een rij door plaatsen te wisselen en speel zoveel mogelijk fruit weg.

8 / 10
Mumbo Jumbo

Verbind de kettingen met elkaar en zorg dat je er 3 of meer aan elkaar krijgt om ze weg te spelen.

5 / 10
Cradle of Rome

Tegels schuiven en mooie combo's maken in Cradle of Rome.

8 / 10
Amazon Quest

Wissel stenen onderling om 3 op een rij te krijgen en speel je door de levels in Amazon Quest. Je mag door naar het volgende level wanneer je alle stenen op de grijze vlakken hebt weggespeeld.

8 / 10
Winter Match

Wissel de kerst ballen die naast elkaar zitten en probeer 3 of meer van dezelfde op een rij te krijgen. Er komen er steeds meer verschillende kerstballen bij des te verder je komt...

10 / 10
Hidden Wonders Of The Depths

Zorg ervoor dat je 3 of meer dezelfde figuren op een rij hebt. Speel zoveel mogelijk weg om veel punten te halen.

8 / 10
Princess Tiara

Klik de juiste kleur diamanten weg. Je kan alleen de goede kleur weg klikken als alles in de juiste lijn staat.

0 / 10
Juwel Of Atlantis

Zorg ervoor dat je 3 of meer dezelfde figuren op een rij hebt om ze weg te spelen. Speel in elk level genoeg juwelen weg om door te gaan.

8 / 10
Call Of Atlantis

In dit spel moet je een reis maken door de tijd om het altaar van Poseidon te herstellen. Vind de nodige voorwerpen door bejeweled en zoek en vind spellen te spelen.

8 / 10
Big Kahuna Reef

Zorg ervoor dat je 3 of meer dezelfde figuurtjes op een rij hebt om ze weg te spelen in dit leuke bejeweled spel. Zie jij al meteen een paar mogelijkheden?

8 / 10
Jewels of Arabia

Jewels of Arabia is een leuk match-3 spelletje. De regels zijn eenvoudig: laat twee juweeltjes die naast elkaar liggen van plek wisselen om rijtjes van drie of meer van dezelfde gems te maken!

6.4 / 10
Easter Eggs

De paasversie van Bejeweled. Je moet in dit spel niet drie maar vier of meer eieren op een lijn krijgen om ze te laten verdwijnen. Veel plezier met dit uitdagende bejeweled spelletje!

8 / 10
Fruit Smash

Probeer elke keer 3 stukken fruit op een rij te krijgen. Verplaats de stukken fruit zo dat je ze op een rij krijgt. Probeer er ook eens 4 of 5 op een rij te krijgen voor meer punten.

8 / 10
Indy Cat

Reis met Indy Cat door het mysterieuze land om de gouden bal van breiwol te vinden. Kun jij de weg vinden door meer dan 1000 spannende bejewelled levels in dit mooie spelletje? Maak match-3 combinaties met de schitterende juwelen en gems om alle levels uit te spelen. Kun jij alle stenen die op slot zitten vrij spelen met je combo's? Veel plezier met dit bejewelled gem matching avontuur!

8.5 / 10
Rome Puzzle

In dit mooie bejeweled spel verdien je telkens voorraden en goud om je Romeinse dorp mee op te bouwen. Voor de grotere combos krijg je allerlei bonussen, zoals extra dorpelingen.

8.1 / 10
Crystal Battle

Zorg dat je 3 op een rij krijgt. Als dat je lukt zullen de symbolen verdwijnen. Je speelt tegen de computer dus zet de juiste moves neer.

8.1 / 10
Babylonia

Verwissel de bloemen en zorg dat je er 3 of meer op een rij krijgt. Probeer alle blauwe achtergronden weg te krijgen en zo het level uit te spelen.

8 / 10
Zoo Keeper

Scoor drie dieren op een rij. Maak combo's voor extra punten.

4 / 10
Jewel Match 3

Probeer 3 of meer op een rij te krijgen door de figuren op de juiste manier te wisselen. Kijk goed en wissel snel.

8 / 10
Cradle of Persia

Dit spelletje werkt niet helemaal als bejeweled. Klik op een tegeltje met een rij van twee of meer identieke tegels ernaast en sleep je muis over de tegels die hetzelfde zijn totdat er pijltjes ontstaan. Laat nu de muisknop los en ze verdwijnen. Spaar genoeg goud, grondstoffen en eten om een stad te bouwen.

8 / 10
Tabby Island

Maak mooie match3 combinaties met de gekleurde katjes. Speel zo hindernissen weg, bevrijd gevangen katten, en speel elk level uit in dit leuke match and connect spel.

5 / 10
Atlantis Quest

Krijg 3 of meer dezelfde symbolen op een rij om ze weg te spelen en zo genoeg punten te halen.

8 / 10
Fitz!

Dit bejeweled spel blijft leuk omdat de vakjes in elk level een andere vorm hebben. Speel alle gekleurde vakjes weg door de symbooltjes in rijen van drie of meer te plaatsen.

8 / 10
Bejeweled 2

De opvolger van de eerste Bejeweled: nog leuker, sneller en verslavender.

7.9 / 10
Jewel Mine

Legendarisch Jewel Mine - Draai diamanten om, en maak rijen van drie of meer! Kun jij zoveel mogelijk combos maken met de edelstenen door ze te wisselen? Hoe hoog is jouw highscore?

7.3 / 10
Hexa

Zorg ervoor dat je 3 of meer op een rij krijgt om de blokken te laten verdwijnen. Draai de blokken en zorg dat de kleuren bij elkaar komen.

8.7 / 10
Jewel Match 2

Zorg ervoor dat je 3 of meer dezelfde tekens op een rij krijgt. Wissel de diamanten en haal genoeg punten.

8 / 10
Jewel Quest

Probeer 3 of meer van dezelde icoontjes op een rij te krijgen en daardoor genoeg punten voor het volgende level.

8.9 / 10
Jewel Bubbles 3

Speel in dit leuke bubbles bejewelled spelletje alle bubbels weg. Probeer zo veel mogelijk combo's te maken! Veel plezier met spelen!

0 / 10
Around the World

Iedereen kent het boek Around the World in 80 Days van Jules Verne. Er zijn strips van gemaakt, tekenfilms en films. Nu kun je ook het spel spelen.

8 / 10
Cookie Connect

Kun jij de muis helpen de koekjesmeter te vullen? Maak combinaties in het grid met drie of meer van dezelfde koekjes die dicht bij elkaar liggen. Vul de meter voordat je geen beurten meer over hebt.

8.7 / 10
Juwel Quest 2

Zorg voor 3 of meer diamanten op een rij om ze weg te spelen en zo genoeg punten te halen in elk level.

4.7 / 10
Winter Holidays

Winter Holidays is een spannend match-3 spel waarin je steeds een opdracht moet uitspelen om het bejewelled level uit te spelen. Kun jij bijvoorbeeld binnen de tijd genoeg punten scoren met je combo’s?

0 / 10
Tropix Cascade

Probeer 3 dezelfde figuurtjes op een rij te krijgen. Als je er 4 of 5 hebt krijg je een bonus item.

8 / 10
Need a Hero Online

De prinses is ontvoerd door een draak! Kun jij haar redden? Help je held alle monsters verslaan in de verschillende match-3 levels van dit avontuurlijke spel. Kun jij zorgen dat je held genoeg voorraden bij elkaar weet te schrapen in de verzamel-levels? Ook kun je je vrienden uitdagen tot een spannend match3 duel! Veel plezier met spelen!

8.9 / 10
Jewel Academy

Reis door de Jewel Academy. Je begint aan de poort van deze school voor magie, en met elk level reis je een stukje verder. Maak toverdrankjes door speciale combinaties te maken in dit prachtige bejeweled spelletje.

0 / 10
The Queens Jewels

Probeer in deze ronde versie van bejeweld 3 of meer van dezelfde figuren op een rij te krijgen. Haal genoeg punten om door te kunnen naar het volgende level.

8 / 10
Easter Flip

Bejeweled met paas eieren. Je moet de eieren steeds sneller in rijtjes van drie weten te krijgen. Voor elk level is de timer weer net iets korter.

8 / 10
Tibet Quest

Zorg ervoor dat je de figuurtjes zo draait zodat je er 3 of meer van dezelfde aan elkaar hebt. Als dat lukt zullen ze verdwijnen.

8 / 10
Bloons Pop Three

Zorg ervoor dat alle ballonnen kapot gaan. Het is een leuke variant op bejeweld. Verschuif de ballonnen en zorg dat je 3 of meer op een rij krijgt.

8 / 10
Swap Job

Zorg dat je 3 gezichten op een rij krijgt. Gebruik de bommen en jokers ook goed!

9.3 / 10
Treasures Of Montazuma

Combineer 3 of meer edelstenen met elkaar om ze weg te spelen. Zorg ervoor dat je veel punten haalt.

8 / 10
Sweet Hearts

Probeer zo snel mogelijk zo veel mogelijk snoepjes weg te ruimen in dit spelletje. Vooral door op de chocolade hartjes te klikken ruim je in een keer veel op.

8 / 10
Candy Crush Saga

Laat de snoepjes wisselen van plaats en probeer een aantal lange combinaties te maken. Des te meer snoepjes je in een keer wegspeelt, des te meer bonus snoep je kan winnen!

8.4 / 10
Pirate's Treasure

Verwisselen die dingen en probeer zo 3 of meer van dezelfde op een rij te krijgen. Je gaat opzoek naar de schat van de piraten.

8.2 / 10
Fairy Nook

Probeer 3,4 of 5 dezelfde plaatjes op een rij te krijgen om ze weg te spelen. Wissel de figuurtjes die naast elkaar zitten.

3.5 / 10
Bejeweld

In deze speelautomaat speel je bejeweled, waarbij je punten kunt verdienen als je de edelstenen wegspeelt. Probeer er zelfs 5 op een rij te krijgen. Speel op 1 lijn of met 10 lijnen.

8.1 / 10
Amber Hunter

Probeer 3 of meer van dezelfde figuurtjes op een rij te krijgen. Wissel de figuren en kijk goed om er 5 op een rij te krijgen.

8 / 10
Bounce Out Blitz

Probeer 3 of meer van dezelfde ballen op een rij te krijgen om ze weg te spelen.

0 / 10
Diamond Valley 2

Wissel de diamanten en probeer ze allemaal weg te spelen. Haal veel punten door er meer dan 3 op een rij te krijgen.

8 / 10
Candy Crush Online

Kun jij alle snoepjes omwisselen. Probeer horizontaal of verticaal rijtjes te maken van drie of meer. Des te meer snoepjes je wegspeelt, des te meer punten je scoort!

8 / 10
Bedazzled

Een weer is wat andere versie van bejeweld. In het begin erg makkelijk maar hoe lang kan jij het volhouden! Speel tegen de tijd en probeer de tijd te verslaan.

0 / 10
Fruity Party

Verzamel al het fruit en de ijsklontjes door combinaties van drie of meer van dezelfde te maken in dit leuke bejewelled spelletje. Er is geen timer, dus je kan zo lang spelen als je wil.

4 / 10
Eco Match

Help de bedreigde diersoorten te redden door de bejeweled levels uit te spelen. Probeer alles weg te spelen wat je nodig hebt om de dieren en hun omgeving te redden.

8 / 10
Back To Candyland

In elk level van dit mooie Match3 spelletje krijg je een nieuwe uitdaging. Kun jij elk level steeds uitspelen voordat je geen beurten meer over hebt?

8 / 10
Fluffy Birdies

Verplaats de lijnen en probeer 3 of meer dezelfde beestjes op een rij te krijgen. Zo speel je de beestjes weg en kan je genoeg punten verdienen voor het volgende level

8 / 10
Age Of Japan

Probeer in dit spel age of japan de bejeweled zo snel mogelijk op te lossen. Zorg ervoor dat je steeds 3 of meer van dezelfde plaatjes op een rij krijgt. Je kan plaatjes die naast elkaar zitten wisselen.

8 / 10
Bug Killer

Probeer in dit bejeweld spel 3 of meer van dezelfde tekens op een rij te krijgen. Je kan hele rijen tegelijk verplaatsen.

0 / 10
Flip the Mix

Flip de M&M's en maak drie op een rij. Deze game smelt niet in de hand!

8 / 10
Monkey Trouble 2

Verplaats een hele rij met smiley's en zorg ervoor dat er 3 of meer op dezelfde rij naast of onder elkaar zitten om ze weg te spelen. Hoeveel punten kan jij halen?

9 / 10
Smart Cook

Speel bejeweld in de keuken. Je speelt namelijk met fruit en moet steeds 3 of meer dezelfde fruit soorten op een rij krijgen.

8 / 10
Chocolate House

Verwissel alles van chocola zodat je 3 of meer dezelfde op een rij hebt. Als dat lukt zullen ze verdwijnen.

8 / 10
Bejeweld 3

3 of meer dezelfde diamanten op een rij om ze weg te spelen. Probeer veel punten te halen om door te gaan naar het volgende level.

8 / 10
Candy Duels

Candy Duels is een leuk multiplayer bejewelled spelletje van Lazyland. Laat de snoepjes van plek wisselen en maak combo's van drie of meer van dezelfde snoepjes om de glazen tegels te breken. Maak snellere combo's dan je tegenstander. Als je een aantal combo's snel achter elkaar maakt kun je je tegenstanders plagen door een deel van hun snoepjes te bevriezen. Speel duels tegen spelers van over de hele wereld. Als je het goed met je tegenstander kunt vinden kun je altijd om een rematch vragen. Maak de match3 combo's zo snel als je kan in dit leuke multiplayer match-3 spelletje.

0 / 10
Gems Swap 2

Probeer 3 of meer dezelfde figuren op een rij krijgen om ze weg te spelen. Haal zo snel mogelijk veel punten.

9.1 / 10
Qross Fire

Leuke variant op wat blokken spelletjes. Je moet de blokken zo draaien zodat er meerdere van dezelfde kleur bij elkaar komen en zo worden weggespeeld.

8 / 10
Fruit Shock

Probeer met de stukken fruit combinaties te maken van vier of meer. Je hoeft ze niet op een rijtje te zetten. Ze mogen ook gewoon bij elkaar in een zigzag of anders.

0 / 10
Candy Rain 3

Speel de snoepjes slim weg en probeer alle opdrachten af te maken voor elk level. Kun jij met de candy splash bonus op het einde aan een drie sterren score komen? Veel plezier met dit mooie candy match-3 spelletje!

0 / 10
Jingo

Verplaats de blokken zo zodat er 3 of meer van dezelfde kleur op een rij komen. Als er 3 of meer op een rij zitten zullen ze verdwijnen en krijg je er punten voor. Het is weer een variant op bejeweld.

8 / 10
Jungle Gems

Zorg voor 3 of meer dezelfde figuurtjes op een rij om ze weg te spelen.

0 / 10
Ridder Schilden

Probeer steeds 3 of meer dezelfde schilden op een rij te krijgen om ze weg te spelen. Wissel aangrenzende schilden en haal veel punten.

8 / 10
Magical Mysteries

Probeer de juiste weg te volgen om alles vrij te spelen. Gebruik de juiste dingen voor nieuwe elementen.

8 / 10
Thirsty Parrot

Zorg dat je zo snel mogelijk het glas van de papegaai vol krijgt. Probeer 3,4 of 5 van dezelfde fruit soorten op een rij te krijgen.

8 / 10
Pastry Passion

In dit spel kun je cakes maken door de juiste ingredienten in het bejeweled spel te verzamelen. Wissel de ingredienten om zodat ze rijtjes van drie vormen. Gebruik de ingredienten voor de cakes. Klik op de cake als hij af is.

8 / 10
Puzzle Quest

Speel bejeweld tegen de computer. Je doet om de beurt een zet. Kan jij meer punten halen dan je tegenstander? Zet de doodshoofden op een rij om je tegenstanders van hun levenspunten te ontdoen. Ze worden steeds sterker!

8 / 10
Jewel Mania

Draai de vissen en zeedieren om zodat je 3 op een rij krijgt. Extra punten voor mooie combo's.

8.2 / 10
Candy Time

Speel in Candy Time zoveel mogelijk snoepjes weg door combinaties te maken. Laat twee snoepjes die naast elkaar liggen van plaats wisselen. Tijdens elke beurt moet je minimaal 1 combinatie van drie of meer van dezelfde snoepjes op een rijtje leggen. Hoeveel punten kun jij scoren voor de tijd om is?

0 / 10
Bubble Riders

Pak alle sleutels om de tempel in te kunnen. Ze worden bewaakt door de gekleurde bollen. Speel ze weg in combinaties van drie of meer om alle sleutels vrij te spelen.

0 / 10
Egyptische Tombes II

Zorg dat je 3 op een rij krijgt en dat de tombes verdwijnen. Probeer er ook 4 of 5 op een rij te krijgen voor meer combo's. Speel het als een abyss spel of als bejeweled.

8 / 10
Octopus Hugs

Scoor allerlei bommen en boosters in dit grappige match-3 spelletje. Maak combinaties met de gekleurde octopussen. Veel plezier met spelen!

0 / 10
Bubble Blob

Speel nu bejeweld met allemaal onder water dieren. Je kan hele rijen opschuiven en zo 3,4 of 5 dezelfde beesten op een rij krijgen om ze weg te spelen.

8 / 10
Egypt Crystals

Probeer 3 of meer van dezelfde figuurtjes op een rij te krijgen. Wissel figuren die naast elkaar zitten om goede combinaties te maken.

8.2 / 10
Feed Britney

Zorg dat Britney genoeg te eten krijgt door 3 op een rij te maken in Feed Britney.

8 / 10
Penguin Rescue Game

Kun jij alle pengiuns uit de gekleurde ijsblokken bevrijden? Schuif de rijen door om combinaties te maken en de penguins uit het ijs te halen.

8 / 10
Fruits Rush

Maak alle patroontjes zo vlug als je kan na door de stukken fruit in het grid te verbinden. Kun jij steeds de juiste combo vinden? De combo's die je moet maken worden steeds langer naarmate je verder komt!

0 / 10
Dangerous Adventure 2

Reis door de kerkers in dit avonturenspel en versla alle monsters die je tegenkomt. Verzamel aanvalspunten door de juiste tegels weg te spelen in het bejeweled spelletje.

0 / 10
Burger Rush

Speel bejeweled en verzamel de juiste ingredienten voor je burgers. Maak ze snel klaar voordat je klanten hun interesse verliezen. Verzamel de muntjes zodat je nieuwe recepten kunt kopen.

8 / 10
Pakoomba

Probeer veel punten te halen door 3 of meer dezelfde symbolen op een rij te krijgen en daardoor veel punten te halen.

8 / 10
Jewel Spin

Draai de stenen per drie zodat ze combinaties van drie vormen. Voordat de tijd om is moet je er een bepaald aantal hebben gemaakt om het level te winnen.

0 / 10
Z Tar

Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk sterren verzameld. Je kan de sterren verzamelen door ze helemaal naar beneden te laten zakken. Je speelt met de rest van de dingen bejeweld dus moet er 3 of meer op een rij krijgen. Succes!

8 / 10
Bunny Bounce

Zorg ervoor dat je 3 dezelfde beestje op een rij hebt om ze weg te spelen. Meer dan 3 op een rij mag natuurlijk ook, zolang je ze maar lekker weg speelt

8 / 10
Shining Mine

Probeer 3 of meer dezelfde figuren op een rij te krijgen. Draai de diamanten zo zodat je er meerder op een rij hebt liggen.

8 / 10
Firework Fever

Speel een leuk bejewelled spel met vuurwerk pijlen en draken. Kun jij allerlei mooie combinaties maken totdat de vuurpijlen exploderen en ketting reacties veroorzaken? Veel plezier met spelen.

7.7 / 10
9 Dragons Hexa

Probeer 3 of meer 6 hoeken bij elkaar te krijgen om ze weg te spelen. Wissel de blokken die naast elkaar zitten. Probeer ook de speciale aanvallen te pakken om meer tegels weg te spelen.

8.7 / 10
Jewel Explode

Jewel Explode is het leuke en uitdagende bejeweled spelletje waarin je doel is om steeds drie gelijke stenen op een rijtje te zetten. Zo laat je de stenen knappen. Maak langere combo's om meer punten te scoren en speciale bonus stenen te verdienen waarmee je grote lappen edelstenen kunt wegspelen. Behaal alle speldoelen om nieuwe levels vrij te spelen.

0 / 10
DNA Lab Rush

Verzamel alle stukken gekleurd DNA materiaal door combinaties te maken van 3 of meer in dit bejewelled spel. Scoor grotere match-3 combinaties voor extra bonus bommen.

0 / 10
Galaxy Exploration

Maak allerlei bejeweld combinaties in dit leuke match-3 spelletje met UFOs en planeten. Kun jij veel combinaties van drie of meer maken en alle tegels in goud veranderen voor de tijd op raakt? Veel plezier met spelen!

0 / 10
Swap Cats

Verwissel de katten (of muizen of jongeren in een katten-pak!) van plaats om rijen van drie of meer te maken in dit bejeweled spelletje.

0 / 10
Jewel Swap

Wissel de diamanten en probeer 3 of meer van dezelfde op een rij te krijgen. Kijk goed en maak mooie combinaties.

9 / 10
Farm Fever

Maak allerlei combinaties met de stukken fruit en de groenten in dit match-3 bejewelled spelletje. Help Dr Atom & Quark veel punten te scoren op de boerderij!

5 / 10
Cake Swap

Zorg dat je 3 of meer dezelfde cakejes op een rij hebt om ze te laten verdwijnen. Kijk goed en wissel de cakejes.

8 / 10
Azkend

Zorg dat je 3 of meer dezelfde figuurtjes op een rij krijgt. Probeer goed te draaien en de juiste combinaties te maken.

8 / 10
Animals Home Free

Bevrijd alle dieren in dit spelletje door te schuiven met de blokken en mooie combinaties te maken. Zo kun je sleutels verzamelen, en die kun je gebruiken om te kisten te openen.

8 / 10
Sushi Swap

In dit bejeweled spelletje ben je een sushi chef, maar kun jij snel genoeg de sushi in rijtjes van drie of meer bij elkaar zoeken voordat de hoofdchef een woede aanval krijgt?

8 / 10
Witch Craft

Maak in dit leuke bejeweld spelletje combinaties met de gekleurde druppels. Zo kun je allerlei magische toverdrankjes maken met de heks. Kun jij alle leuke bejewelled levels van Witch Craft uitspelen? Match 3!

7.3 / 10
Kilotron

Probeer 3 of meer van dezelfde figuurtjes op een rij te krijgen. Zo speel je ze weg en kan je genoeg punten verzamelen om door te gaan naar het volgende level.

0 / 10
Galaxy Jewels

Laat twee stenen die naast elkaar liggen van plek veranderen en maak zo combinaties van drie of meer stenen. Doe dit op de gele vakken om ze weg te spelen en het level te winnen.

0 / 10
Butterfly Fields

Bejeweled met dieren. Krijg 3 of meer dezelfde naast elkaar speel zo alles weg.

0 / 10
Totem Quest

Een leuke uitbreidings versie van bejeweld. Draai de blokken zo zodat ze in elkaar passen dan zullen ze verdwijnen. De kleuren moeten wel hetzelfde zijn!

6 / 10
Zombie Match

Maak rijen en kolommen met de zombies. Zet ze op een rijtje in dit Match3 spelletje. Kun jij genoeg combinaties maken om in elk level de zombie meter vol te krijgen?

0 / 10
Tropical Gems

Draai 3 dingen tegelijk en probeer veel dezelfde figuren bij elkaar te krijgen op ze weg te kunnen spelen.

0 / 10
House Of Potions

Verzamel de magische drankjes in het veld door ze naar de bodem van het grid te laten zakken. Meng ze allemaal samen tot een krachtige magische formule en win in elk level een nieuwe schitterende magische edelsteen.

8 / 10
Ancient Powers

Draai de figuren zo zodat je er 3 of meer van hetzelfde figuur naast of boven elkaar zitten. Blijf draaien en zorg ervoor dat de figuren de bovenkant niet halen.

8 / 10
Candy Candy Puzzle

Probeer zoveel mogelijk van dezelfde kleur blokken bij elkaar te krijgen om punten te halen.

0 / 10
Jewel Curse

Verander alle stenen in goud om naar het volgende level door te mogen. Dit doe je door een combo over de stenen te maken met de gems. Schuif de gems door het grid om er 3 op een rij te krijgen. Kun jij met mooie combo's ook allerlei extra bonus gems vrijspelen? Veel plezier!

0 / 10
Easter Egg Mania

Probeer binnen de tijd zoveel mogelijk combinaties te maken met de gekleurde Paaseitjes. Speel de glazen paaseitjes weg om meer tijd op de klok te winnen in dit bejewelled spelletje!

8 / 10
Gebroken Harten

Piet is verliefd. Hij heeft alleen zijn liefdesbrief in het grid laten vallen! Haal de brief uit het grid door alle halve hartjes er onder weg te spelen. Je speelt de gebroken hartjes weg door ze te draaien zodat ze een heel hartje vormen. Probeer de kleuren goed te combineren. Veel plezier met spelen.

8 / 10
Tumblin Toppings

Allerlei pizza ingredienten komen langs in dit leuke bubbles spelletje. Speel alle ingredienten weg en kijk hoeveel punten jij kan scoren. Sta je hoog op de highscore lijst?

0 / 10
Jewel Mysteries

Een jonge heks reist door het bos. Help haar de elementen te verzamelen in het bejewelled spel. Hoeveel levels kun jij binnen 100 beurten uitspelen? Veel succes!

8 / 10
Match 3 Classic

Match 3 Classic is een klassiek bejeweled spelletje waarin je steeds twee edelstenen die naast elkaar liggen van plaats moet laten wisselen om match-3 combo's te maken. Als je combinaties weet te maken met meer dan drie edelstenen dan scoor je er explosieve bonus stenen bij.

0 / 10
Four Seasons

Four Seasons is een mooi match-3 spelletje waarin je in het grid vol zeshoeken combo’s van drie of meer kunt maken met de bloemen, sneeuwvlokken en blaadjes. Ga voor de beste combo kettingreacties!

0 / 10
Jelly Madness 2

Kun jij deze leuke match-3 jelly connect levels uitspelen door steeds combinaties van drie of meer van dezelfde jellies te verbinden en weg te spelen? Speel de levels uit voordat je geen zetten meer kan maken!

10 / 10
Pet Pop Party

Laat de huisdiertjes van plek wisselen en maak zo mooie combo's van drie of meer in dit match-3 spelletje! Kun jij alle bejewelled diertjes snel verzamelen? Gebruik ook de bonus snoepjes!

0 / 10
Monster Battle

De prins is ontvoerd door het monster! Kun jij Assepoester helpen alle monsters te verslaan en de prins te redden? Speel het match-3 bejewelled spelletje om allerlei magische aanvallen op de monsters los te laten! Veel plezier met spelen!

10 / 10
Sugar Pop

Speel deze mooie online bejewelled gokkast. Laat de snoepjes in het grid vallen en maak combinaties om punten te scoren. Kun jij het bonus patroon vrijspelen en nog meer punten winnen? Veel succes!

0 / 10
10 Talismans

Zorg dat alle gouden stukjes vrij komen door de rest weg te spelen. Zorg dat er 3 of meer van dezelfde figuren bij elkaar komen.

8 / 10
Oh My Ghost

Reis door het Oude Egypte, het Paaseiland, Stonehenge, en allerlei andere mysterieuze plekken met de vrolijk gekleurde spookjes van Oh My Ghost! Kun jij de spookjes in het grid verbinden om combo's van 2 of meer te maken? Je kunt de spoken die naast elkaar liggen en dezelfde kleur zijn horizontaal en verticaal verbinden. Elk level heeft een unieke opdracht die je moet afmaken om het level uit te spelen. Veel succes met dit mooie connect spelletje!

0 / 10
Elements of Arcadia

Verzamel aanvalspunten in het bejewelen spel om tegen de monsters te vechten. Je kunt nieuwe wapens kopen, de schuld van je kansloze tovenaar-mentor afbetalen, en de schatten die je onderweg vindt kun je in de winkel verkopen.

0 / 10
Manamancers

Verzamel mana en aanvalspunten door het bejeweled spelltje te spelen. Zo kun je al je tegenstanders verslaan. Dit is de demo versie.

8 / 10
Diamond Dazzle

Klik alle diamanten weg. Maak combinaties van drie of meer. Des te sneller je de combo's weg kan klikken des te meer punten je haalt, dus kijk goed!

8 / 10
Clockwork Beetles

Verzamel de juiste onderdelen in het match-3 spelletje en repareer zo de robot torretjes. Hoeveel robot beetles kun jij repareren voordat de tijd om is? Veel succes!

0 / 10
Match Masters

Ben jij ook dol op match3 spelletjes? Doe er nog een schepje bovenop met Match Masters en speel mee in allerlei vriendelijke wedstrijdjes tegen andere spelers om je match3 talent op de proef te stellen. Je mag per beurt twee keer een icoontje van plaats laten wisselen om de beste combo's te maken. Probeer steeds grotere combo's en betere kettingreacties te creëren dan je tegenstander zodat je meer punten scoort. Verdien genoeg punten om in een hogere klasse terecht te komen. Des te hoger de spelersklasse, des te groter de beloningen die je kunt winnen. Word een internationale Match Master!

0 / 10
Pharaoh Bejeweld

Speel nu bejeweld in weer een leuke variant. Kan jij zoveel mogelijk figuren op een rij krijgen. Bij 3 of meer zullen ze verdwijnen en dan komen er nieuwe voor terug. Doe het allemaal binnen de tijd.

0 / 10
Bottle Cap Match

Zet de juiste flessendoppen horizontaal of verticaal op een rijtje en maak match-3 combo’s in dit bejewelled spelletje. Laat twee doppen van plaats wisselen om de combo’s te maken!

0 / 10
Cosmos Gems

Speel weer een nieuwe versie van bejeweled. Draai de figuurtjes zo zodat je er 3 of meer van dezelfde op een rij krijgt.

0 / 10
Witchery

Haal zoveel mogelijk punten door 3 of meer van dezelfde op een rij te krijgen.

8 / 10
Jungle Jewels

Je kunt dit leuke bejeweled spelletje spelen tegen gamers van over de hele wereld. Maak mooie combinaties van drie of meer van dezelfde stenen en win!

8 / 10
Tinkerbells Jewel Jumble

Speel bejeweld met tinkerbell. Draai de figuurtjes zo zodat er 3,4 of 5 van dezelfde op een rij zitten. Alleen zo kan je de figuurtjes laten verdwijnen.

0 / 10
Candy Slider

Speel bejeweled met fruit en snoepjes. Extra bij deze bejeweld is dat je meerdere plekken kan opschuiven en zo meer kans maakt. Krijg 3 of meer van dezelfde op een rij om ze weg te spelen.

0 / 10
Funny Monsters

Funny Monsters is een leuk match-3 spelletje waarin je de monstertjes moet verwisselen om bejewelled combinaties te maken. Maak een combo met drie of meer monsters om punten te scoren. Een match-4 combo levert een speciaal bom-monstertje op. Het elektrische monstertje blaast alle monstertjes van een kleur naar keuze op. Veel plezier met spelen!

0 / 10
Marine Puzzle

Probeer zoveel mogelijk punten te halen met bejeweld. Dat doe je door 3, 4 of 5 dezelfde op een rij te krijgen! Hoe vaker dat lukt hoe meer kanonnen je mag afvuren op de andere boot.

8.4 / 10
Diamond Chain

Klik op de combos van edelstenen om ze weg te spelen. Er komen er steeds meer bij. Zorg dat ze de top van het veld niet bereiken. Je moet wel snel zijn!

8 / 10
Ancient Quest Of Saqqarah

Speel een versie van bejeweld. Er zit hier een heel verhaal om heen gebouwd. Kan jij erachter komen wat je precies moet doen?

8 / 10
Jewel

Zorg ervoor dat je 3, 4 of 5 dezelfde stenen op een rij krijgt om ze weg te spelen.

0 / 10
Hexagonized

Klik op groepjes zeskanten die dezelfde kleur hebben. Will you get Hexagonized?

8 / 10
Match The Mugs

In dit bejeweled spelletje speel je met de bekende Looney Tunes gezichten. Laat ze van plaats wisselen en zorg dat je er drie of meer bij elkaar zet.

8 / 10
Super Gem Drop

Laat de edelstenen vallen, en zorg ervoor dat je groepjes van 3 of meer maakt. Als dat lukt zullen ze verdwijnen.

8 / 10
Crazy Badges

Bejeweled in een iets andere versie. Je moet nog steeds 3 of meer van dezelfde op een rij halen.

0 / 10
Potion Panic

Maak zoveel mogelijk combinaties met de zelfde magische drankjes. Zorg ervoor dat jouw tovenaar de wedstrijd wint. Speel tegen allerlei andere spelers!

0 / 10
Gems Twist

In dit bejeweled spelletje mag je vier stenen tegelijk draaien, met de klok mee of juist de andere kant op. Dat maakt het net iets lastiger om optijd genoeg combos te maken. Lukt het jou?

0 / 10
Combina

Speel een leuk bejeweled spelletje, alleen of met spelers van over de hele wereld. Probeer zoveel mogelijk combinaties te maken met drie of meer van dezelfde figuurtjes.

0 / 10
Korea Soccer

Zorg ervoor dat je 3 of meer van dezelfde op een rij krijgt. Wissel de figuren en haal punten.

8 / 10
Syrup Factory

Zorg dat er 3 op een rij komen van hetzelfde stuk fruit. Je kan de hele rij draaien waardoor je ook mooie combo's kan maken.

8 / 10
Frosty Donuts

Maak de patroontjes na met de kleurrijk versierde donuts. Kijk naar het patroontje en verbind de donuts in het grid in de juiste volgorde. De patroontjes worden steeds langer!

0 / 10
Triple Drop

Switch 3 blokken tegelijk en probeer zo rijen te maken van dezelfde kleuren. Als je er 3 of meer in een rij hebt dan speel je de blokken weg.

8 / 10
Happy Halloween Match 3

Maak match-3 combinaties met alle Halloween gruwels in dit spelletje. Kun jij de vampiers, zombies, pompoenen, spoken, etc. allemaal wegspelen in dit bejewelled spelletje? Veel plezier!

0 / 10
Lachebekjes Puzzel

Zorg ervoor dat je 3 of meer van dezelfde smiley's op een rij krijgt. Verplaats de smiley's en haal veel punten.

8 / 10
The Treasure Of Montezuma 2

Krijg 3 of meer dezelfde diamanten op een rij en probeer zoveel mogelijk punten te halen.

8 / 10
Ice Cream Shuffle

Maak allerlei combinaties van drie of meer met de ijsjes. Als je er meer dan drie op een rij weet te krijgen ontvang je bonus ijsjes om meer punten meer te scoren.

0 / 10
Steak and Jake Delivery

Help het vogeltje en de koe. Ze moeten de flessen melk veilig afleveren. Speel bejeweled om de kleur van het vogeltje te veranderen en verwijder zo de gekleurde hindernissen.

0 / 10
Bug Match

Probeer alle donkere tegels weg te spelen door er match-3 bejewelled combinaties op te maken met de insecten. Je hebt niet veel tijd, dus speel slim en snel!

0 / 10
Biogems

Zorg ervoor dat je zo snel mogelijk alle kleuren weg speelt. Wissel ze van plek om 3 of meer op een rij te krijgen.

3 / 10
4 Dragons

Verplaats de figuren in het level en probeer goede combinaties te maken. Doe het snel want de tijd loopt.

9.3 / 10
Monster Temple

Schuif de monstertjes door het grid en maak allerlei combinaties om ze weg te spelen en de tegels er onder in gras te veranderen! Kun jij alle tegels tot gras maken en langs alle hindernissen heen spelen?

4 / 10
Crazy Spacy

Zorg ervoor dat je 3 of meer van dezelfde kleur smileys op een rij krijgt door ze goed te wisselen.

8 / 10
Reghouled

Speel nu de halloween versie van bejeweled. Zorg voor 3 of meer van dezelfde plaatjes op een rij om ze weg te spelen.

0 / 10
Puppet Five

Probeer 5 op een rij te maken met de knuffels in Puppet Five.

8 / 10
Jigger Smiley

Speel bejeweld nu met een hoop smiley's en wat hartjes. Probeer er steeds 3,4 of 5 op een rij te krijgen om de blokjes weg te spelen. Je kan de blokjes alleen wisselen als ze naast elkaar liggen.

8 / 10
Puzzle Fruits

Een versie van bejeweld maar dan nu met fruit. Kan jij 3, 4 of 5 dezelfde op 1 rij krijgen? Lukt dat dan zal je de stukken fruit wegspelen.

8 / 10
Burger Master

Plaats de burgers en broodjes in de vakjes en probeer 3 of meer dezelfde op een rij te krijgen.

8 / 10
Give Me Gems

Pak alle edelstenen door een combinaties van dezelfde kleur mee te maken. Des te meer je in een keer pakt des te beter!

8 / 10
Spirit Fencer

Wandel met je ridder door het bos en versla alle monsters die je tegenkomt. Kun jij door het magische bejeweled spel punten sparen voor goeie aanvallen?

0 / 10
Tales of Terratos

Gebruik het bejeweled spelletje om punten te sparen om magische wezens op te roepen. Zo kun je de monsters verslaan en de strijd winnen!

0 / 10
Super Fruits Combo

Stapel de stukken fruit zo zodat er 3 of meer van dezelfde stukken fruit bij elkaar komen. Ze zullen dan verdwijnen.

8 / 10
Gem Shop

Zorg ervoor dat je 3 of meer dezelfde kleuren om een rij krijgt. Draai de juwelen en speel ze weg.

8 / 10
Puzzle Craft

Wissel de figuurtjes zodat je 3,4 of 5 dezelfde op een rij krijgt. Dan speel je ze weg en krijg je punten.

8 / 10
Cooking Ninja

Draai en wissel de blokken zo zodat je er 3 of meer van dezelfde op een rij krijgt. Zo speel je ze weg en verdien je punten.

8 / 10
The Mopples

Speel alle rare beestjes weg in dit bejeweled spelletje. Er komen steeds meer nieuwe beestjes bij. De doodshoofdjes kun je alleen niet verplaatsen.

0 / 10
Valentine Smash

Speel een Valentijn's Bejeweled spelletje. Probeer de kussen, hartjes, kaarsen en rozen op een rij te krijgen. Hoeveel punten kan jij score voor de timer afloopt?

0 / 10
Ocean Matches

Speel deze versie van bejeweld nu. Je speelt met dieren die in de oceaan leven. Met dit spel kan je mooie combo's maken. Tot welke combo ga jij?

0 / 10
Cubez

Zorg dat er steeds 3 of meer van dezelfde symbolen aan elkaar zitten. Dan zullen ze verdwijnen. Bovenin kan je kiezen op welke plek de symbolen zitten en dan kan je ze laten zakken.

0 / 10
Bubbleblob

Speel deze variant van bejeweld. Je speelt met wat vissen en andere beesten die in het water leven. Zorg ervoor dat je 3 of meer van dezelfde dieren op een rij krijgt om ze weg te spelen. Je kan de hele rij verplaatsen.

0 / 10
Chromatica

Zorg ervoor dat je 4 of meer van dezelfde figuren op een rij krijgt. Je kan steeds 1 figuur aanklikken en die verplaatsen naar waar je wilt. Maar let op, de weg moet wel vrij zijn waar die naar toe wil anders kan die er niet langs.

0 / 10
Talis And Fruits

Speel weer een leuke versie van bejeweld. Krijg 3, 4 of 5 dezelfde op een rij en zorg dat je alles weg speelt en genoeg punten haalt.

0 / 10
Ankor Quest

Probeer dezelfde kleuren diamanten bij elkaar te krijgen. Draai de diamanten en kijk goed welke kleuren je verplaatst.

0 / 10
Stone Match Game

Wissel stenen die naast elkaar liggen in het grid in dit bejeweled spelletje, en probeer zo 3 of meer van dezelfde op een rij te krijgen. Hoeveel combos kan jij maken?

0 / 10
Musteland The Gift Shop

Zorg voor 3 dezelfde cadeaus op een rij. Wissel cadeautjes die naast elkaar zitten.

0 / 10
Bajoovels

3 of meer op een rij is het doel. Wissel de figuurtjes zodat ze mooie combinaties kan maken.

0 / 10
Evolution Time

Speel de ingredienten weg en maak er eten mee als je genoeg verzameld hebt. Voer dit eten aan je monstertjes om ze te laten groeien en evolueren.

0 / 10
Pearl Collector

Verzamel de parels door er steeds twee om te wisselen. Kun jij alle parels pakken voordat de tijd om is? Kijk goed en maak zoveel mogelijk combos.

0 / 10
Steak and Jake 2

Gebruik het bejeweld spelletje om de vogel van kleur te laten veranderen. Zo kun je de verschillende gekleurde objecten aanpassen. Kun jij ervoor zorgen dat de koe steeds overal langs kan?

0 / 10
Best Candy Friends

Maak in dit Match-3 spelletje combinaties van drie of meer snoepjes. Zo geef je je held ammunitie om alle monsters te verslaan in het grappige gevecht.

0 / 10
GhosRun

Zorg dat het grote spook de kinderen niet opeet in dit bejewelled spelletje! Laat de kinderen harder rennen door match-3 combo's te maken en alle grijze tegels weg te spelen!

0 / 10
Circles

Kijk goed naar de gekleurde cirkels die bovenin worden getoond. Kun jij de patroontjes namaken met de juiste cirkels in het grid? Je mag horizontale en verticale verbindingen maken, maar geen diagonale. Veel succes!

0 / 10
Pirate Swap

Laat de piratenvlag en de andere icoontjes van plaats wisselen om match-3 combo's te maken in dit bejewelled spelletje. Kun jij de piraat helpen alle schatten te verzamelen? Veel plezier!

0 / 10

Zie jij snel oplossingen? Probeer dan nu een bejeweld-spel!

Hier vind je de leukste bejeweled spelletjes. Bij bejeweled is het de bedoeling om edelstenen of andere symbolen te wisselen en zo drie of meer op een rij te krijgen; deze blokken verdwijnen en er komen nieuwe figuren bij. Maak ook combo\'s!

Dit vinden wij de leukste spellen:Seasons Under The Sea, De Wereld Rond in 80 Dagen, The Rise of Atlantis, Fruitmix, Mumbo Jumbo, Cradle of Rome, Amazon Quest, Winter Match, Hidden Wonders Of The Depths, Princess Tiara