Gold Miner

Het legendarische Gold Miner! Haal zoveel mogelijk goud en diamanten op. Gebruik je dynamiet om grote stenen en andere troep die je niet wil hebben op te blazen. Dat bespaart tijd, en tijd is kostbaar!

8.1 / 10
The Black Knight

De peasants betalen te weinig belasting... Doe er wat aan met je knuppel als de Black Knight! Je bent namelijk in dienst van de koning, en die wil graag zijn centen.

8 / 10
Office Paintball

Ga op pad met je paintball geweer en schiet alle smileys die in het kantoor opduiken. Je collegas lijken er niet zo heel veel van mee te krijgen...

8 / 10
Spank the Banker

Denk je dat de bankiers met de crisis te maken hebben? Reageer dan nu al je frustraties op ze af in dit spelletje.

7.8 / 10
Sneaky Thief 2

In dit spelletje ben je een ninja dief. Grijp de zakken geld, goudstaven en bommen, en natuurlijk de sleutel. Als je eenmaal de sleutel hebt dan gaan de deur naar het volgende level open. Kijk wel uit voor alles wat groen en slijmerig is.

5.6 / 10
Merchant Banker

Je bent een bankier van 20. Kun jij je geld zo investeren dat je met je 30ste op pensioen kan gaan? Beklim zo snel mogelijk de sociale ladder om de beste zaken te doen.

8 / 10
Fat Cat Cashback

De "fat cat" bankier heeft van iedereen geld gestolen en leeft daar nu lekker luxe op. Ga naar zijn kantoor en probeer er zoveel mogelijk van terug te stelen. Zo'n 100,000.

8 / 10
Robina Hood

Gebruik je pijl en boog om alle monsters die het bos binnendringen en je voorraden stelen neer te schieten. Houd ze allemaal op afstand als Robina Hood.

8 / 10

Alle leuke Belastingdienst-spelletjes bij elkaar

Voor alle medewerkers van de Belastingdienst hebben we de meest gespeelde Belastingdienst-spelletjes hieronder bij elkaar gezet. Veel speelplezier!.

Dit vinden wij de leukste spellen:Gold Miner, The Black Knight, Office Paintball, Spank the Banker, Sneaky Thief 2, Merchant Banker, Fat Cat Cashback, Robina Hood