Tags >

Blokken

1010 Deluxe

Zet alle blokken slim neer in het grid in 1010 Deluxe. Je moet er steeds meer blokken tussen weten te passen, dus maak volledige rijen en kolommen on extra plek vrij te spelen. Veel succes!

0 / 10
Gold Mine

In dit blokkenspelletje moet je de blokken breken in combinaties van twee of meer. Klik de combo's weg voordat de stenen tegen de mijnwerker aan schuiven!

10 / 10
Egypt Puzzle

Duw de dozen van dezelfde kleur tegen elkaar aan om ze te laten verdwijnen in dit Egyptische spel. Duw drie of meer dozen bij elkaar en maak het midden van het veld leeg.

8.1 / 10
Tetris Arcade

Tetris Arcade is een goede degelijke versie van Tetris. De opties zijn talrijk en eenvoudig te bedienen. Tetris Arcade: voor een uitgebreid ouderwets degelijk spelletje Tetris.

8 / 10
Jenga

Probeer een zo hoog mogelijke toren te bouwen zonder dat die omvalt. Iedereen kent jenga wel van het blokken spel. Speel het nu op internet en zorg dat je stapen zo hoog mogelijk wordt.

8.2 / 10
Samephysics

Een grappig abyss spelletje waarbij je de kratten weg kunt klikken. Ze vallen alleen niet zo netjes neer. Probeer zoveel mogelijk combinaties weg te klikken. Je kunt ook de boel door elkaar schudden, en enkele kratten wegklikken, maar dat mar maar een bepaald aantal keer (zie de telling rechts).

8 / 10
Tower Blaster

Met slim op volgorde plaatsen van de blokken versla je in deze game de Vikingen! Lukt het jou om steeds de juiste blokken in te wisselen en een goede toren te bouwen?

8 / 10
Gold Strike

Hak verschillende blokken weg in dit Abyss achtige spelletje. 2 of meer dezelfde stenen kunnen weg! Probeer alle schatten ook te bemachtigen!

8 / 10
Tetris Returns

Zoveel mensen, zoveel wensen. Past deze versie van tetris bij jou? Probeer het eens!

8.7 / 10
Super D

In dit spelletje moet je Dicedoom Tower beklimmen en de gevangen dobbelstenen bevrijden. Verzamel de sleutels om de deuren te openen en verzamel ook de gezichten. De handlanger dobbelstenen die je verslaat worden ook aan je verzameling gezichten toegevoegd. Verzamel de letters van de woorden YOU WIN! voor een grote bonus.

8 / 10
Gummy Blocks

Zet alle blokjes in de lege vakken in Gummy Blocks, een leuk 10x10 puzzelspelletje dat super verslavend is om te spelen. Pak de blokken die je hebt gekregen en leg ze alle drie in de lege vakjes van het bord. De blokken mogen niet op elkaar komen te liggen, maar als je een volledige rij of kolom legt dan knappen ze en maak je weer wat ruimte vrij. Hoeveel punten kun jij scoren voordat je de blokken er niet meer tussen kunt passen? Je krijgt pas drie nieuwe blokjes als je de vorige lading helemaal hebt weggespeeld. Als er niet meer genoeg plaats over blijft ben je af!

6 / 10
Cubis

Maak combinaties van 3 dezelfde kubussen om ze weg te spelen en speel genoeg kubussen weg voor het volgende level.

10 / 10
Same Game

In dit abyss blokken spelletje moet je het hele veld leegkrijgen. Elke ronde komt er een nieuwe kleur bij. Je hebt drie soorten bommen rechtsonder in het scherm. Eentje voor een vlak van 9 blokken, eentje voor een rij en eentje voor een kolom.

8 / 10
Clix

In clix is het de bedoeling om alle tetrisblokjes in het vak te krijgen. Dit is soms nog best wat puzzelen, maar je krijgt wat hulp door de 'Flip' en 'Turn' knoppen.

8 / 10
Gold Rush - Treasure Hunt

Klik op blokken van 3 of meer dezelfde en probeer zo alle blokken in het level weg te spelen.

8 / 10
Bricks Breaking

Klik de blokken weg en probeer het veld leeg te spelen. Twee of meer blokken van dezelfde kleur die tegen elkaar aan liggen kun je wegspelen door er op te klikken.

7.5 / 10
Qinga

Schiet de dobbelstenen in de slangen op de juiste plek, net als in marble lines. Laat ze verdwijnen voordat je bij de gaten in het veld komen.

8 / 10
10x10

Leg de blokken in het grid van 10x10 en probeer volle rijen en kolommen te maken. Als dat lukt dan verdwijnen die blokken en heb je weer wat ruimte om verder te bouwen. Zorg dat je steeds genoeg ruimte hebt om alle nieuwe blokken er bij te leggen. Hoeveel punten kun jij scoren?

8 / 10
Radioactive Jack

Probeer in elk level de blokken op de juiste plek te leggen. Als dat gelukt is kan je door naar het volgende level.

0 / 10
Architect

Verplaats de blokken en zorg ervoor dat het poppetje veilig naar de overkant kan lopen. Kijk uit voor de stekels en andere dingen waardoor je door kan gaan. Kan jij elke keer veilig aan het einde van het level komen?

5.8 / 10
Geometry Dash

Ren snel met het blokje door de levels en ontwijk alle dodelijke stekels. Op de blokken kun je wel springen. Je staat nooit stil, dus blijf alert en spring op tijd!

0 / 10
Wake Up The Box 4

Teken elke keer een nieuwe vorm om op de een of andere manier steeds de slapende kartonnen Box om te gooien en wakker te maken.

8 / 10
Cubis 2

Zorg ervoor dat je de blokken op de juiste plek in de kubis legt zodat je de blokken weg kan spelen.

0 / 10
Super Collapse 3

Probeer zo snel mogelijk zoveel mogelijk blokken weg te klikken. Je kan ze weg klikker als er 3 of meer van dezelfde kleur aan elkaar vast zitten.

0 / 10
Cascade

Net als in Bubbles breek je in Cascade de blokken door groepen blokken van dezelfde kleur aan te klikken. Voor elke tegen die je niet weg kunt klikken maar moet opblazen verlies je een leven. Je moet wel snel zijn, want je krijgt maar kort de tijd de levels uit te spelen.

8 / 10
Fat Slice

Haal zoveel mogelijk stukken figuur weg zonder de ballen te raken of ze in verschillende stukken te laten komen. Snij het weg en zorg dat alle ballen in 1 klein stuk blijven.

5.8 / 10
Tetroid

Leg de blokken in het grid en probeer zoveel mogelijk complete lijnen weg te spelen. Zo hou je ruimte voor nieuwe blokken. Zorg dat je steeds je nieuwe blokken kwijt kunt. Vell succes!

0 / 10
Bricks Breaking 3

Breek de blokken door op drie of meer blokken van dezelfde kleur die naast elkaar liggen te klikken. Soms verschijnt er tussen de levels door een reclame. Maak je geen zorgen, na 15 seconden gaat je spel gewoon verder met het volgende level.

7.8 / 10
Dino Shift 2

Probeer met de dinosaurus langs alle blokken te komen. Onderweg moet je de blokken allemaal verzamelen. Kun jij ze allemaal pakken?

8.6 / 10
Dino Shift

Ren door het level met de dinosaurus. Er staan soms wat blokken in de weg, maar dat maakt niet uit, want die kun je allemaal verzamelen tot je er langs kan komen. Pak alle blokjes!

8.6 / 10
Crystal Gunner

Schiet de juiste kleur blokken bij elkaar om de blokken te laten verdwijnen! Als jij de kleur erbij schiet en er zijn er 3 of meer van dezelfde kleur op dat moment zullen de blokken verdwijnen!

8 / 10
Isometric Sokoban

Duw alle rode blokken op de groene vlakken. Als een blok op een groen vlak ligt wordt het groen. Kan jij er achter komen hoe je alle blokken op de goede plaats kunt krijgen?

8 / 10
Astropop

Pak de blokken op en schiet ze terug. Om ze weg te spelen moeten er 4 dezelfde blokken bij elkaar zitten.

8 / 10
Totem Destroyer 2

Blaas in dit spel alle blokken op behalve de ijzeren zodat het totem poppetje op het ijzeren blok blijft staan. Het ligt soms helemaal aan je timing of het lukt of niet.

8 / 10
Cut It

Zaag het hout in verschillende stukken. Je mag maar een bepaald aantal keer een lijn door het hout zagen, maar je moet wel zorgen dat je het aangegeven aantal stukken hebt en dat alle stukken even groot zijn!

9 / 10
Zwaartekracht Raster

Draai het hele vierkant zo zodat de kleuren bij elkaar komen en verdwijnen. Zorg dat 3 van dezelfde kleur bij elkaar komen. Kun jij alle levels uitspelen?

0 / 10
Cascade 2

Net als in Abyss moet je in dit tweede deel van Cascade de groepen blokken van dezelfde kleur wegklikken. Klik alle blokken weg om het veld zo leeg mogelijk te krijgen. Je mag in deze versie alleen groepen van 3 of meer blokken wegklikken. Voor elke groep van 15 of meer die je wegklikt krijg je een bom.

8 / 10
Super Stacker 2

De blokken met de geinige gezichtjes zijn terug in Super Stacker 2. Kan jij alle blokken zo opstapelen dat ze lang genoeg blijven staan om het volgende level te halen?

8 / 10
2048 Bricks

Verplaats steeds de bovenste tegel van de ene naar de andere toren en stapel de tegels in de juiste volgorde weg. Voeg de gelijke getallen bij elkaar totdat je 2048 hebt.

0 / 10
Puzzle Express

Probeer zoveel mogelijk blokken in de trein te krijgen. Zorg dat je ze goed plaatst en het snel doet.

8 / 10
Molo Moro 4

Zorg dat alle poppetjes naar het einde kunnen. Teken blokken en laat de blokken vallen om de mannetjes te kunnen verplaatsen.

8 / 10
Crystal Cubes

Kun jij alle kristallen blokken in het vakje proppen? Ze passen precies, maar alleen als jij ze ook goed weet neer te leggen.

0 / 10
Match Craft

Ruim alle 3D blokken of voxels uit de weg. Kun jij alle opdrachten voltooien voor een prachtige hiscore? Veel succes in dit Minecraft connect spelletje!

8.5 / 10
Blokjes Verplaatsen

Verplaats de blokjes door ze op te pakken en ergens anders te plaatsen. Zijn er 3 of meer van dezelfde kleur bij elkaar dan verdwijnen de blokjes.

0 / 10
Probe

Vlieg met het blok door het level en probeer aan het einde te komen zonder ergens tegenaan te botsen.

8 / 10
Fairy Island

Klik alle kleurtjes weg voordat ze bovenaan zijn. Je kan de gekleurde blokken alleen wegklikken als er 3 of meer van dezelfde kleur aan elkaar zitten.

0 / 10
Transmover

Verslavend lastig spel. Pijltjes voor bewegen, WASD voor schieten en R om opnieuw te starten...

8 / 10
Lumines

In Lumines is het de bedoeling om net als bij tetris de blokken weg te spelen zonder dat ze opstapelen tot het plafond. Echter, in deze versie gaat het niet om rijen van 1 maar om 2 rijen op elkaar!

8 / 10
Get 10

Kun jij aan 10 komen door steeds de stenen op te tellen in dit spelletje? Alle stenen met een 1 worden altijd een 2, alle 2en een 3, enzovoorts. Het wordt best moeilijk om aan tien te komen. Voor een combo heb je minimaal 2 gelijke stenen nodig. Veel succes!

10 / 10
Sum Links

Links zie je een aantal getallen. Kun jij met de blokken in het veld combinaties maken om op die getallen uit te komen? Trek een lijn tussen de juiste blokken om ze te verbinden. Je mag elk blokje maar 1 keer gebruiken!

0 / 10
Where is my Beard

Alle blokken die de baard aanraken krijgen er ook een. Kun jij ervoor zorgen dat alle blokken een mooie, wilde baard krijgen?

0 / 10
Kahoots

Zorg er elke keer voor dat het poppetje aan het andere kant van het level komt. Je kan de blokken waar die op loopt verplaatsen en elk blok heeft zo zijn eigen betekenis.

0 / 10
Wonder Brick

Spring met het blokje omhoog door de levels en probeer zo hoog mogelijk te komen. Zorg ervoor dat het blokje onderweg niets raakt. Veel plezier!

0 / 10
Square Divide

Schiet de blokken kapot. Ze halveren als je hebt geschoten. Hoelang kan jij het volhouden zonder geraakt te worden.

0 / 10
Blocked

Breek alle blokken in dit leuke abyss spelletje. Kun jij het perfect spelen zodat je ze echt allemaal breekt? Hoever kun jij komen in Blocked?

8 / 10
Qross Fire

Leuke variant op wat blokken spelletjes. Je moet de blokken zo draaien zodat er meerdere van dezelfde kleur bij elkaar komen en zo worden weggespeeld.

8 / 10
Blok Tetris

Waarom dit niet eerder is gebouwd is ons een raadsel. Tetris met flatgebouwen heeft net dat beetje extra's om helemaal in tetris op te kunnen gaan!

8 / 10
Duos Tropical Link

In dit connect spelletje kun je combinaties maken met de diertjes door een nikakudori lijn te trekken van het ene diertje naar de andere helft van het identieke paar. De lijn mag maar twee bochten van 90 graden maken.

10 / 10
Super Collapse

Probeer alle blokken weg te spelen. Je kan de kleur aanklikken en dan zullen alle blokken verdwijnen die dezelfde kleur hebben en eraan vast zitten.

8 / 10
3D Kubus

Probeer met het blokje de kubus te bereiken. Beweeg goed en springen maar. In levels met meerdere kubussen kun je de verschillende kubussen besturen door het nummer in te tikken wat er op staat.

8 / 10
Pretentious Game 2

Speel elk level uit met het blauwe blokje om opzoek te gaan naar het roze blokje.

8 / 10
Aqua Energizer

Een verslavende puzzel net zoals Supaplex. Graaf door het zand en rol de bollen in de juiste richting. Vind de exit door de juiste ballen door de tunnel te krijgen.

8 / 10
Quad Tetris

Probeer lijnen te maken met tetris. Maar je mag de blokken zelf plaatsen waar je wilt maar het moet wel passen.

2 / 10
Qbeez

Maak het veld leeg. Elke combinatie van twee of meer van dezelfde blokken kan worden weggeklikt, maar zorg wel dat je niet met alle losse eindjes komt te zitten. Als je toch vastloopt kun je op het icoontje met de gekleurde blokken onderin klikken om de blokken van kleur te laten wisselen.

8 / 10
quadratus

Probeer elke keer met het blauwe blokje aan het einde van het level te komen. Onderweg zijn veel obstakels maar je hebt maar 1 doel, en dat is aan bij het groene vlak komen.

0 / 10
Fruiti Blox

Probeer in dit spel vierkanten te maken van dezelfde kleuren. Als je zo een vierkant hebt gemaakt dan zal alles in dat vierkant verdwijnen. De hoeken van het vierkant moeten dezelfde kleur hebben.

0 / 10
Turnz

Zorg dat het paarse blokje aan het einde van het level komt. Oftewel bij de finish vlag. Je kan het level zovaal draaien als je wilt en je blokje draait dan gewoon mee maar valt dus de andere kant op. Kan jij alle 43 levels uitspelen? Succes!

8 / 10
Divide

Snij het houten blok in precies genoeg stukken, niet meer of niet minder. Trek lijnen met de muis.

8 / 10
Ritris Tetris

Eindelijk een tetris waar je zelf je blokken kan bedenken! In Ritris Tetris is het de bedoeling om de rode blokken weg te spelen door je eigen gemaakte blokken in te zetten.

7.4 / 10
Cube Tema

Klik de blokjes met dezelfde kleur weg en gebruik de powerups.

8 / 10
Paint Over

Pak met het blokje de sleutel en ga naar de grijze deur. Maar zorg dat je niet stapt op een platform met dezelfde kleur als jouw blokje!

0 / 10
Happydemic

De grijze blokken zijn bang voor een nieuwe ziekte: je wordt en oranje en blij van. Kun jij met de oranje bal alle grijze blokken raken om deze zogenaamde ziekte te verspreiden?

0 / 10
Cubis Creatures

Kun jij alle blokken in de mond van het Cubis monster wegspelen door kleuren combinaties te maken? Probeer alle blokken met sterretjes te pakken.

8 / 10
Red Remover Blast

Laat alle rode blokken uit het level vallen. Zorg dat ze van de platforms geblazen of gestoten worden. Kun jij alle rode blokken uit het level werken?

8 / 10
Hopagon

Haal het einde van elk level door goed te springen over alle blokken heen. Je mag de rode blokken niet raken.

5 / 10
Tetroid 2

Probeer alle blokken in het grid te passen in dit mooie 2020 spelletje. Je krijgt steeds drie blokken die je allemaal moet laten passen voor je verder mag. Maak volledige rijen en kolommen om oude blokken weg te spelen en ervoor te zorgen dat je steeds genoeg ruimte overhoudt. Veel succes!

0 / 10
Colored Bricks

In Colored Bricks moet je de gekleurde blokken in combo's wegspelen. Er moeten steeds twee of meer van dezelfde naast elkaar liggen. Het wordt steeds moeilijker, want de timer loopt steeds verder af terwijl er telkens meer kleurtjes bij komen!

0 / 10
Orbox C

Vind de juiste weg naar het einde met het blokje. Je kan niet sturen, maar de blokken houden te tegen.

0 / 10
Beaver Blocks

Klik de houten blokken weg zodat de bever bij het nest met kleine bevertjes kan komen. Op het begin is het heel simpel, maar de levels worden langzaam aan lastiger.

0 / 10
Verbind De Punten 1

Denk goed na waar je het streepje zet met kamertje verhuren. Zorg ervoor dat je meer dicht vakjes krijgt dan je tegenstander. Kan jij alle vakjes krijgen dan ben je briljant!

8 / 10
Clickazoid 2

Klik in het level om een voorwerp te plaatsen, klik daarna snel ergens anders zodat de figuurtjes met elkaar kunnen combineren.

8 / 10
Brilliant Blocks

3 dezelfde kleuren op een rij, dat is wat je moet doen. Dan mag recht of schuin. Speel alle blokken weg.

0 / 10
Colorful

Schuif het blokje door het level en vind de bakken verf. Verf de juiste blokken de juiste kleur. Je kunt kleuren ook combineren. Als het fout gaat kun je op R drukken om overnieuw te beginnen.

8 / 10
Elite Tetris

Elite Tetris is de ware Aristocraat onder de tetris spelletjes. Meer hoeven we hier eigenlijk niet te zeggen: LETS PLAY TETRIS!

8 / 10
Block Block

Probeer combinaties te maken met de gekleurde blokken die aan de hoeken liggen. Kun jij ze allemaal binnen de tijd wegspelen in dit mooie Mahjong Connect spel in 3D? Veel plezier! Kijk goed, en handel snel om met bonus combo's meer tijd op de klok te zetten!

2 / 10
Jenga 2

Haal de blokken uit de toren en klik met de muis zodat je een goede balans houdt. Klik de goede stenen weg en houd de balans om het level uit te spelen.

8 / 10
Gravity Grid

Kun jij het bord zo draaien dat alle blokken van dezelfde kleur bij elkaar terechtkomen? De eerste paar levels zijn makkelijk, maar het wordt steeds moeilijker. Kom jij er nog uit?

8 / 10
Blob Tower Defense

Elk blok heeft ze eigen functie en ze moeten zichzelf beschermen. Er komen steeds vijanden op je af en jij moet proberen iedereen te stoppen.

8 / 10
Destroy The Wall 3

Zorg ervoor dat er zoveel mogelijk blokken elke keer naar beneden vallen. Je mag de bal tegen de blokken gooien maar die moet in het level blijven. Onder in beeld staat hoeveel blokken er moeten verdwijnen.

8 / 10
Blockoban

Schuif slim met de blokken in Blockoban en clear alle levels.

0 / 10
Perfect Balance 3 Last Trials

Stapel de blokken zo zodat alles perfect stil ligt. Je mag geen blokken uit het level laten verdwijnen.

8 / 10
Monomaze

Probeer steeds dichte vakjes te maken om delen weg te spelen. Als er bommen zijn moet je ze snel weg spelen. Tot welk level kan jij komen.

8 / 10
1212!

Plaats de blokken clusters in het veld. Maak volledige rijen en kolommen om de blokken weer weg te spelen en te zorgen dat je genoeg plaats overhoudt voor de nieuwe lading blokken. Leg de flitsende blokken over de andere blokken om ze te laten verdwijnen!

0 / 10
Ledix Adventure 2

Schuif de gekleurde blokjes naar het einde toe. Speel de levels uit en kom zover mogelijk. Je hoeft niet alle edelstenen te verzamelen, maar wel alle donkerblauwe om het level uit te spelen. Ledix can meedere voorwerpen tegelijk duwen.

6 / 10
Ice Age Glacial Break

Zorg ervoor dat je alle blokken weg speelt. Je moet proberen te voorkomen dat de blokken niet te veel naar boven komen en dus de kleuren blokken bij elkaar te krijgen.

8.2 / 10
Guardian Rock

Probeer met je blok bij het einde van het level te komen. Onderweg kan je alle mannetjes nog kapot maken. Je zal af en toe best even moeten kijken hoe je aan het einde zal moeten komen.

8 / 10
Hit the Troll

Stoot met de kleine balletjes alle blokken uit elk level. Eerst leer je de balletjes en hun krachten kennen. Kies daarna steeds de juiste.

0 / 10
Drop the Block

Sleep het oranje blok met de magneet naar de juiste plek. Laat hem dan vallen zodat hij precies binnen de lijntjes terecht komt.

0 / 10
Christmas Breaker

Speel de blokken weg in Christmas Breaker! Tik de combinaties van twee of meer van dezelfde blokken aan. Overgebleven blokken kun je ook wegklikken, maar je verliest dan wel een van je 3 levens!

0 / 10
10x10 Hawai

In this fun 10x10 Hawai 2020 game you have to find a way to fit all of your blocks in the free cells of the grid. Make complete rows and columns to clear away the blocks and free up some space!

0 / 10
Cat Round Europe

Kan jij de kat helpen door Europa te reizen en al het eten te pakken? Zorg dat de pizza's, bratwurst en andere lekker hapjes richting de kat rollen en stuiteren. Maar zorg wel dat ze niet tegen de electrische hekken aan komen, want dan verbrand al het eten!

8 / 10
Crossword Puzzle Premium

In dit puzzel spel moet je de blikken de de gorilla aanbied in de juiste volgorde opstapelen. Maak een stapel met de hoogste nummers onder en de laagste boven. Voor elke serie van nummers die op elkaar volgen die je in de juiste volgorde opstapelt krijg je bonus punten.

8 / 10
Sliding Cubes

Kun jij alle stenen in de vakjes passen? Het past alleen als je ze op de juiste manier neerlegt. Kun jij deze puzzels oplossen?

0 / 10
Multisquare

Leg alle blokken clusters in het veld. Kun jij zo combinaties maken van drie of meer blokken van dezelfde kleur die in een rijtje liggen? Speel ze weg en hou genoeg ruimte voor nieuwe blokken.

0 / 10
Puzzle Core

Klik op de blokken om ze weg te spelen. Je kan de blokken alleen wegspelen als er 3 van dezelfde kleur aan elkaar vast zitten. Als de stapel te hoog wordt speel je verder aan de rechterkant.

8 / 10
Tiles

Ruim alle stenen op door combo’s te maken en bommen te gebruiken. Als je goed kijkt, kun je de volgende laage stenen als zien. Maak slim gebruik van het kleine aantal bommen dat je hebt.

8 / 10
De Murziks

Jij bent het blauwe blokje en je moet alle rode blokken de hele tijd ontwijken. Raak ze niet aan want dan ben je gelijk af.

6 / 10
Ecto Harvest

Ecto's zijn blok-vormige spookjes van gekleurde gelei. Kun jij ze allemaal wegklikken. Doe het zo snel mogelijk en win punten voor mooie upgrades.

0 / 10
Blokz 2

Klik alle blokken weg in het level. Je kan ze weg klikken als er meerdere van dezelfde kleur aan elkaar vast zitten. Hoe meer er aan elkaar zitten, hoe meer punten.

0 / 10
Bomboozle 2

Klik zoveel mogelijk blokken weg. Je kan de blokken aanklikken als er 3 of meer van dezelfde kleur aan elkaar vast zitten.

8 / 10
Blosics

Schiet genoeg blokken uit het level om de score van 100 punten te halen. Mik goed en kies elke keer de grote van je bal door de linker muis knop ingedrukt te houden.

8 / 10
Babylon

Bouw torens tot het lintje met de verschillende blokken. Sommige blokken stoten elkaar af, en andere eten elkaar op of maken elkaar kapot, dus let wel goed op!

8 / 10
Shape Fold

Probeer het figuur weer heel te maken. Het is erg lastig, maar pak een stukje vast, vouw het totdat het goed zit en passen en meten maar.

0 / 10
Jetrip

Kun jij alle blokken verspelen voor ze te hoog opstapelen in deze nieuwe versie van Tetris? Speel dit multiplayer spelletje samen met spelers van over de hele wereld?

2 / 10
Blockfall

Klik de blokken weg in combinaties van minimaal twee van dezelfde soort. Kun jij ze allemaal wegspelen? Kijk goed om steeds de juiste volgorde te ontdekken.

2 / 10
Polkafriz

Duw de blokken ijs de juiste kant op en vul zo de lege vakken in het midden in. Kijk goed waar je de blokken heen moet duwen.

0 / 10
Cube Buster

Probeer alle blokken in combinaties van drie of meer van dezelfde kleur weg te klikken voordat de blokken de bovenkant bereiken. Ben jij snel genoeg?

0 / 10
Blocks Filler

Je schiet de blokken van onderaf naar boven en moet proberen de rijen compleet te maken.

8 / 10
Crazy Box

Leg alle dozen op de juiste plek in het level. Duw de dozen met je poppetje de goede kant op. Zorg dat je ze zo duwt dat je nergens vast komt te zitten.

8 / 10
Paper Bubbles

Zorg ervoor dat je alle blokken weg klikt. Kijk goed en klik grote groepen weg.

0 / 10
Blosics 2 Level Pack

Speel nu Blosics Level Pack. Kan jij alle 30 levels uitspelen? Schiet alle blokken uit het level en zorg dat je alle uitdagingen haalt.

8 / 10
Jelly Blocks

Fascinerende puzzel, waarin je alle hetzelfde gekleurde Jelly-blokken aan elkaar moet laten plakken. Als ze elkaar aanraken, zitten ze gelijk definitief vast. Je kunt echter alleen tegelijkertijd ALLE blokken verplaatsen, nooit eentje apart. Gebruik alle muren en andere objecten om je doel te bereiken in Jelly Blocks. Hoe ver kom jij in deze blokken-puzzel levels?

8 / 10
Dynamic Systems 2

Plaats alle voorwerpen op de juiste plaats zodat het balletje naar de emmer kan rollen. Denk goed na en zet de voorwerpen in het level.

8 / 10
Cube Wars

Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk blokken verovert. Je kan steeds blokken om je eigen kleur aanklikken en die worden dan van jou! Kan jij meer blokken krijgen dan de tegenstander?

0 / 10
10x10 Plus

Leg alle stenen netjes in het grid en maak volledige rijen en kolommen om punten te scoren in dit 2020 spel. Je kunt kiezen tussen het klassieke 10x10 grid, of een grid in een grappige vorm!

10 / 10
Jurrassic Eggs

Kan jij de eieren beschermen van de grote dinosauris. Verstop ze in het level.

8.1 / 10
Muddy Business

Zet alle varkentjes in het veld. Kun jij steeds een plekje voor ze vinden? Maak rijen en kolommen vol om de varkentjes weg te spelen en meer ruimte te maken voor nieuwe blokken.

8 / 10
Cover Orange Players Pack 2

Plaats de voorwerpen en zorg dat de oranje mannetjes veilig zijn. Ze moeten veilig zijn voor de regen die komt. Laat ze rollen en zorg dat de blokken ze beschermen.

8 / 10
Q-Bust

Kun jij alle blokken goed wegspelen? Schuif er andere blokken tegenaan en maak mooie combinaties. Krijg jij alles snel opgeruimd?

0 / 10
Toren Constructie

Bouw de blokken zo zodat ze tussen de zwarte lijnen staan. Het begint erg makkelijk maar wordt als snel moeilijk, Kan jij dit?

7.9 / 10
Airbender

Laat de wind hard waaien en klik de blokken weg om zo de gekke monstertjes te verslaan. Kijk goed en ontdek in welke volgorde je alles moet doen.

0 / 10
Thermobox

Probeer alle blokken te laten smelten zodat ze op kunnen stijgen. Laat de vuurballen op het metaal komen om warmte te creëren.

8.1 / 10
Blosics 2

Schiet de blokken naar beneden! Je kan steeds ballen schieten en de blokken raken. De groene blokken leveren punten op en de rode blokken zijn min punten. Ook krijg je voor elke bal die je schiet min punten. Kijk boven in beeld ook de challange om nieuwe ballen te winnen.

8 / 10
Paper Blocks Hexa

Beleef uren puzzelplezier met het spelletje Paper Blocks Hexa! Kies de juiste puzzelstukken uit en zorg dat ze allemaal in het vormpje passen. Je hebt niet altijd alle stukjes nodig, dus zorg dat je alleen de juiste uitkiest en in het vormpje legt. Deze kleurrijke puzzels bestaan geheel uit zeshoekige stenen.

0 / 10
Block Block Online

In dit 3D Mahjong Connect spelletje speel je niet met Mahjong stenen maar met gekleurde blokken. Lekker simpel! Maak paren met de blokken die dezelfde kleur hebben en speel zo snel mogelijk alle blokken weg! Veel succes!

10 / 10
Red Remover

Zorg dat je alle rode blokken probeert weg te spelen. Er komen ook nog andere kleuren blokken bij en dan krijg je vanzelf in beeld wat die doen. Dus hou de blokken in evenwicht en laat ze niet vallen.

8 / 10
Totem Destroyer

Blaas de hele torens van blokken op totdat alleen de zwarte ijzeren blokken over zijn en het gouden totem idooltje er op blijft staan, anders breekt het.

8 / 10
Fire Cracker Frenzy

Klik zoveel mogelijk balletjes weg. Als je een kleur aanklikt zal de rest ook verdwijnen. Verplaats de rijen ook zodat je veel dezelfde kleuren aan elkaar hebt.

8 / 10
3D Logic Cube

Draai de kubus rond en ontdek hoe je de gekleurde blokken met elkaar kunt verbinden. Op het begin is het makkelijk, maar het wordt al snel moeilijker. Kan jij in elk level langs de juiste banen leiden?

8 / 10
Christmas Gold Mine Strike

Raak de combinaties van twee of meer blokken met je zuurstok en help de Kerstman zijn slee te beschermen. Als je genoeg blokken hebt weggespeeld kun je de rest van de blokken met je slee uit de weg rammen.

6 / 10
Sunny Boom

Probeer de zon aan het einde van het level te laten komen. Plaats de voorwerpen goed en zorg ervoor dat de goed kan rollen.

8 / 10
Wake Up The Box 5

Alweer de 5de versie! Maak de box wakker door blokken in de juiste vorm te tekenen.

8 / 10
Chicken House

Zorg dat alle kippen dood gaan en alle eieren kapot vallen. Laat een balk vallen op de kippen of maak balken kapot zodat er iets anders valt.

8 / 10
Catastrophic Construction

Je krijgt een aantal vrolijk gekleurde blokken met grappige gezichtjes. Hiermee moet je een constructie bouwen waarmee het blauwe blok binnen de stippellijnen die een vierkantje vormen komt te rusten.

8 / 10
Simplocks

Zet de blokken en andere vormen zo neer dat ze in balans blijven en niet in het water vallen. Lukt het jou alle vormen ergens kwijt te kunnen? Veel succes!

8 / 10
Daruma

Probeer alle blokken onder Daruma weg te slaan. Raak Daruma niet want dan is de kans groot dat je hem het beeld uit slaat of ondersteboven ramt.

8 / 10
Stack Da Police

Stapel Zoveel mogelijk blokken met politie mannetjes erin op elkaar. De politie probeert de toren kapot te maken, Dus zorg dat de toren stevig staat.

8 / 10
Doodle Physics

Bouw een zo stevig mogelijke toren. Maar je moet de toren onderste boven bouwen dus doe het goed.

8 / 10
Perfect Balance

Draai de blokken zo om dat ze op de grijze paal blijven staan. Het is niet altijd makkelijk. vooral niet als je daarbij ook nog ergens een paar bollen kwijt moet!

8 / 10
Interlocked

De blokken zitten in elkaar geschoven en je moet proberen ze helemaal uit elkaar te halen. Schuif de blokken en probeer tot een oplossing te komen.

8 / 10
Balk Balanceren

Hou de balk recht en zorg ervoor dat het blok erop blijft. Er komen allemaal dingen uit de lucht vallen en die proberen dat blok eraf te krijgen.

8 / 10
Army Stacker

Maak een hoge toren met de bokken. Als laatste moet je de soldaat er bovenop zetten. Zorg dat alles stevig staat en niet omver wankelt.

0 / 10
Love Tetris

Love Tetris is een leuke tetris game waarin je drie op een rij moet krijgen. Het spel zit vol met leuke kleuren en characters!

2 / 10
Cargo Master

Probeer alle blokken op de juiste plek in te laden. Pak ze vanaf de boot en laat ze weer vallen in de vrachtwagen.

8 / 10
Werebox

Zorg ervoor dat alle rode blokken/ballen van het speelveld verdwijnen. Je kan de blokken steeds in ballen laten veranderen of andersom.

8 / 10
Blockies Breakout

Schiet alle blokken uit het level. Je moet met het balkje het blokje hoog houden en de rest aantikken om ze te laten verdwijnen.

8 / 10
Qubed Mysterious Island

Kies je mannetje en klik een deel van het eiland aan om te beginnen. Kan jij het hele eiland uitspelen.

8 / 10
Tetris HD

Tetris HD is net als elk ander Tetris spel alleen is Tetris HD, de naam zegt het al, in high definition. Als u de oude tetris niet groot genoeg vond, vind u dit zeker groot genoeg!

8 / 10
Witch Lore

Klik alle blokken weg die er in het spel te vinden zijn. Je kan de blokken wegklikken als er 2 of meer van dezelfde kleur bij elkaar zitten. Als je een enkel blok weg klikt kost het je een leven!

8 / 10
Wake Up The Box

Maak elk spel de box wakker. Je kan wat planken plaatsen en moet er zo voor zorgen dat de box wakker wordt doordat dingen omvallen en hem omstoten.

8 / 10
Drop It Game

Zorg dat de juiste stenen het level verlaten. Gooi ze de juiste kant op en verplaats de andere stenen goed.

8 / 10
Physics Cup Playoffs

Verwijder de juiste figuren in elk level om een goal te maken.

8 / 10
Tower Of Blocks

Maak een zo een hoog mogelijk toren van blokken. De blokken komen naar beneden en je hebt een stukje land. Daar moet je zoveel mogelijk blokken op stapelen.

8 / 10
Number Jumper

Schuif de nummers zodat er een paar bij elkaar komen en ze daardoor verdwijnen. We kunnen natuurlijk niet zeggen wat er precies gaat gebeuren. Reken goed en verplaats de blokken.

8 / 10
Red Remover Player Pack

Weer een leuke uitbreiding op de normale red remover. Zorg dat alle rode blokken verdwijnen uit elk level en de groene blijven. De blauwe blokken mogen blijven of verdwijnen!

8 / 10
The Wizard Of Blocks

Stapel alle voorwerpen goed zodat het in evenwicht is en niet uit het level valt. Als alles staat dan kan je door naar het volgende level. Let wel goed op de kleuren die je stapelt.

8 / 10
Let It Glow 2

Verplaats de blokken en rol de onderdelen op de goeie plaats om de electricitiet van de generator naar de gloeilamp te krijgen zodat deze lang genoeg blijft branden.

8 / 10
Color Joy

Klik alle grijsblauwe blokken weg zodat de gekleurde vormen in de juiste portals vallen. Pak ook de sterren. Kun jij ze allemaal pakken en de levels uitspelen?

8 / 10
Gold Rush 2

Klik drie of meer dezelfde blokken om ze weg te spelen ,3 goudblokken voor het volgende level.

8 / 10
Imperfect Balance

De blokken in het level staan in balans maar jij moet ervoor zorgen dat alle blokken uit het level verdwijnen. Stapel de blokken en zorg dat alles omvalt.

8 / 10
Cover Orange Players Pack 3

Kun jij de sinaasappels en het andere fruit telkens zo afdekken dat de giftige regen er niet bij kan? Kijk goed naar alle objecten in het level, probeer wat dingen uit, en ontdek de oplossing!

8 / 10
Blockslide

Vind de weg door de levels door de blokken uit de weg te duwen zodat je bij de uitweg kan komen. Je blaast een blok op door als je dynamiet hebt verzameld je te keren naar het blok dat je op wilt blazen en op A of B te drukken.

8 / 10
Monsterland One More Junior

In dit spelletje moet je proberen Papa Monster steeds wakker te maken door er bovenop te vallen. Klik andere monsters en voorwerpen uit de weg.

8 / 10
Mind The Blox

De blokken zijn in dit spelletje allemaal grappige figuurtjes. Klik groepen van twee of meer weg om het veld zo leeg mogelijk te houden. Er komen steeds meer verschillende kleuren. De paarde happertjes eten een hele rij weg.

8 / 10
Boomstick

Een simpel maar heel erg verslavende stickman shooter. Loop rond met je geweer en schiet de blokken en andere vormen. Verzamel de ammunitie die naar beneden valt voordat het weer verdwijnt. Het spel is afgelopen als je ammo op is.

8 / 10
Matcheroo

Zorg ervoor dat 3 stenen van dezelfde kleur elkaar raken. Dat kan je doen er 1 op te pakken en dan naar de andere kant te slepen. Er zitten soms lastige obstakels in de levels, Maar probeer er voorbij te komen en toch alle levels uit te spelen. Hoe ver kom jij?

8 / 10
Cube Crash

Klik zoveel mogelijk blokken weg en zorg dat je er genoeg weg klikt om het level uit te spelen. Je kan de blokken alleen weg klikken als er 3 of meer van dezelfde kleur bij elkaar zitten.

8 / 10
Chock A Box

Probeer elk vlakje een andere kleur te geven door er voor te zorgen dat je met het blokje over het vakje heen gaat.

8 / 10
Moony Boom

Zorg dat het beestje aan het einde van het level komt. Plaats de voorwerpen goed zodat die kan rollen en naar het einde kan.

7.7 / 10
Twibik

Klik de blokken weg door twee dezelde aan te klikken die ook in dezelfde rij of kolom zitten. De twee blokken zullen verdwijnen, maar ook alle blokken die er tussen zitten.

8.4 / 10
Bubble Ducky

Klik zoveel mogelijk blokken weg. Klik een kleur aan en alles wat eraan vast zit van dezelfde kleur zal verdwijnen.

8 / 10
Fun Mice House

Bouw een toren van kaas met de muizen. De toren moet oplopen van de laagste cijfers boven tot de hoogste beneden. Maak jouw toren af voordat die van je tegenstander compleet is!

8 / 10
Master Blocks

Haal het einde van het level maar blijf wel in het witte gedeelte met je blokje. Het level draait ook, dus denk goed na. Succes!

8 / 10
Conveyor

Zorg dat alle blokken in de juiste bakken komen. Jij kan de lopende banden besturen en ook de snelheid daarvan.

8 / 10
Robolander

Klik de blokken weg en zorg ervoor dat je de robot veilig laat landen op het platform.

8 / 10
Kubmic

Probeer het figuur na te maken wat aan de linkerkant staat. Je kan de rijtjes horizontaal en verticaal veranderen. Probeer het in zo min mogelijk zetten te doen.

8 / 10
Green Physics 2

Probeer in elk level de bal in de hole te krijgen. Klik blokken weg zodat de clubs in beweging komen en de bal in de hole tikken.

8 / 10
Save Sam

Probeer sam veilig aan het einde van het level te krijgen door de blokken weg te klikken. Kijk eerst goed rond in het level voordat je zomaar begint met klikken.

8 / 10
Iced Boom

Klik de ijsblokken weg zodat de pinguin bij de sterren kan. Je moet ze wel in de juiste volgorde wegklikken, anders haalt hij het niet altijd, dus kijk goed voor je begint!

8 / 10
Bola

Probeer zoveel mogelijk kleuren weg te spelen door de juiste kleuren bij elkaar te leggen.

8 / 10
Away Balsam Pear Face

Probeer alle zwarte blokken uit het level te verwijderen. Je kan de gele groter maken door erop te klikken.

8 / 10
NosoNoso

Verwijder zoveel mogelijk blokken. Klik de juiste blokken aan en haal zoveel mogelijk punten.

2 / 10
Fastone Pyramid

Een leuk en verslavend spelletje waarbij je steeds een aantal stenen krijgt om een toren mee te bouwen. Die toren moet boven de streep uitkomen en even blijven staan. Wees wel snel, want de plank waar je op bouwt wordt steeds korter.

8 / 10
Stackle

Bouw een zo hoog mogelijke toren maar zorg dat die niet instort. Kijk op welk level jij kan komen.

8 / 10
Stack Up Fever

Stapel zoveel mogelijk blokken op elkaar zonder dat de stapel omvalt. Het begint erg makkelijk met 4 blokken maar in level 4 moet je al 16 blokken stapelen. Kan jij de hoogste toren bouwen?

8 / 10
Total Construction

Probeer een zo hoog mogelijke toren te bouwen van blokken maar er staan ook kanonnen en die zullen zeker proberen om je toren kapot te maken.

8 / 10
Cut And Kill Halloween

Probeer met halloween alle dingen te halen. Je kan dozen en boxen kapot snijden om zo te gaan rollen.

8 / 10
Good Daddy

Help Papa Blok het kindje veilig naar school te brengen. Kun jij voorbij alle obstakels komen en het pad veilig maken? Pak ook alle sterren voor extra punten.

8 / 10
Pillars

Je bestuurt een vliegtuig, kan jij die tussen alle blokken door sturen?

8 / 10
Lucky Tiles

Hoeveel sterretjes kun jij op de meter zetten in het spelletje Lucky Tiles? Speel de blokken weg door combinaties van drie of meer van dezelfde kleur aan te klikken. Stenen met bonus icoontjes er op kun je als enkele steen wegklikken. Zet extra tijd op de klok door de kleine klokjes te pakken, en gebruik de bommen om extra punten te scoren!

0 / 10
Castle Destroyer Game

Sloop het kasteel van blokken. Je kan steeds een aantal blokken door midden hakken en moet dan hopen dat de toren helemaal instort.

6.5 / 10
Cyad

Probeer het einde te halen met het gele vierkantje!Je stopt alleen als je tegen blokken komt of tegen de zijkant aankomt.Haal het einde en ga door naar het volgende level.

8 / 10
Spate

Zorg dat er 3 van dezelfde boxen tegen elkaar aanliggen om ze te laten verdwijnen. Je kan ze zo vaak slepen en verplaatsen als je wilt.

8 / 10
Glass Blocks

Zorg dat er zoveel mogelijk roze blokken blijven liggen op het balkje en klik alle blauwe blokken weg. Kan jij alle roze blokken laten liggen en zo het maximaal aantal punten scoren?

8 / 10
Hungry Shapes

Geef alle blokken en figuren genoeg hamburgers te eten. Let goed op de kleur want sommige hebben meer trek en willen meer hamburgers voordat ze tevreden zijn!

8 / 10
Perfect Balance Playground

Zorg ervoor dat alle figuren die boven in beeld staan veilig kunnen balanceren zonder dat ze naar beneden vallen. Speel steeds alle levels uit en probeer de blokken te laten balanceren.

8 / 10
Tsunami Wall

Bouw een muur van willekeurige blokken, planken en bollen om de kracht van de tsunami te weerstaan. Zorg dat je huis niet omvalt door de golf met je Tsunami Wall te blokkeren.

8 / 10
Dot Plus

Rechts in beeld staat steeds een getal, en jij moet cijfers aanklikken die in de blokken staan. Probeer de cijfers zo te combineren dat als je alles bij elkaar optelt het getal eruit komt wat daar staat. Op die manier zullen de blokken verdwijnen.

8 / 10
Perfect Balance 2

Stapel alle blokken goed genoeg zodat ze in het level blijven. Ze mogen niet uit het level vallen en moeten voor een aantal seconde goed gestapeld zijn.

8 / 10
Kamikaze Blocks

Probeer alle blokken uit het level te schieten. Schiet goed en probeer met het aantal schoten wat je hebt de blokken weg te schieten.

8 / 10
Jumpless

Je bent een blok die niet kan springen. Je moet toch aan het einde van het level komen. Laat de andere blokken je helpen.

8 / 10
Mad Virus 2

Maak alle blokken dezelfde kleur. Klik om een kleur om de aangrenzende blokken te veranderen van kleur.

8 / 10
Blockoomz

Probeer de blokken uit het level te krijgen en alles sterren in het level te houden.

8 / 10
Next Please

Verplaats de mannetjes voor het level. Pak de kaart en bereik het einde. Je kan onderweg hulp gebruiken door ze in steen te veranderen zodat je een extra opstapje hebt.

8 / 10
Jumping Box Remake

Verplaats de box naar het juiste plekje in het level. Pak hem met de muis en richten maar. Je hebt een bepaald aantal schoten.

8 / 10
Squarish Ninja

Los de mini puzzel op in elk level door in de juiste volgorde de juiste dingen aan the klikken. Zo help je de ninja goed op weg de ontvoerde blokjes te redden!

8 / 10
Save Astronauts

Kun jij de astronauten veilig bedekken in elk level zodat de killer straal van het alien schip er niet bij kunnen? Dit spel lijkt sterk op de leuke Cover Orange serie, dus als je daar een fan van bent is het echt wat voor jou!

8 / 10
Rolling Fall 3

Probeer in elk level alle mannetjes kapot te maken door touwen en kettingen kapot te maken.

8 / 10
Joy Stacker

Stapel alle blokken en andere figuren op. Vooral als je een beetje onhandige figuren krijgt wordt het lastig. Je toren moet namelijk wel goed blijven staan!

10 / 10
Drop Zone Turbo

Schiet de gekleurde balletjes omhoog en raak de juiste blokken. Je moet de blokken met dezelfde kleur proberen te raken. Kun jij ze op tijd wegschieten voor ze te ver naar beneden komen?

6 / 10
Score the Goal

Kun jij alle blokken in de juist volgorde weghalen? Het doel is of alle voetballen in het goal te krijgen. Gaat het je lukken?

9 / 10
Stackopolis 2

Ruim het plein op door alle blokken op de juiste plaats neer te leggen en er iets moois van te maken. Linksonder zie je waar de blokken horen te liggen, en rechtonder zie je wat het uiteindelijk moet worden.

8 / 10
Aquacubes

Schuif de lijnen heen en weer om groepen van drie, vier of meer blokken van dezelfde kleur te vormen. Probeer de balk vol te kijgen voordat de zon het andere einde van de balk bereikt.

8 / 10
Collapse 400

Probeer het veld leeg te spelen door groepen van twee of meer blokken weg te klikken. Je krijgt strafpunten voor het klikken van losse blokken. Als er een reclame verschijnt kun je die wegklikken.

8 / 10
Stackopolis

Maak de puzzel na en leg de blokken op de goede plaats. Doe het wel binnen de tijd. Boven aan je beeld staat het voorbeeld om na te maken.

8 / 10
Balance Fury

Houdt alle blokken in evenwicht en bouw een zo hoog mogelijk stapel zonder dat de blokken er vanaf glijden.

8 / 10
Bango Puzzel

Loop over alle blokken heen. Als je eenmaal over de blokken hebt heen gelopen zullen de blokken verdwijnen. Kan jij zorgen dat er 1 overblijft en dat jij daarop staat?

8 / 10
Magnets

Zorg ervoor dat het balletje van punt A naar punt B gaat. Het heeft met magneten te maken en je kan van alles plaatsen in het level.

8 / 10
Kill Me

Laat de blokken vallen en zorg dat je iedereen raakt. Laat niemand er doorheen komen en blijf de blokken gooien want je krijgt ze niet in 1 keer neer!

8 / 10
Block Stock

Probeer alle blokken weg te spelen, maar dat is best lastig want er blijven ook steeds blokken bijkomen. Je kan de blokken alleen wegklikken als er 3 of meer van dezelfde kleur aan elkaar vastzitten.

8 / 10
Shape Shape

Probeer het blok zo snel mogelijk en met zoveel mogelijk sterren aan het einde van het level te krijgen. Let goed op de besturing want dat is best even lastig.

8 / 10
Take It Down

Probeer het mannetje onder de lijn te krijgen maar hij mag niet op de grond vallen. Je kan de meeste blokken verwijderen door en op te klikken maar sommige kunnen niet weg.

5.3 / 10
Gem Grab

Probeer elke keer het blok aan het einde van het level te krijgen en ervoor te zorgen dat je dan door kan naar het volgende level. Draai dingen in het level en zorg dat je er langs kan.

8 / 10
King Of Shapes

Probeer elke keer de blokken op de juiste plaats te laten vallen. Daarvoor zal je eerst iets moeten bouwen zodat het blok boven de lijn staat en dan kan je de blokken wegklikken om het juiste blok te laten vallen.

8 / 10
Trinhex

Draai de blokjes zo zodat er een rondje ontstaat wat helemaal dezelfde kleur heeft. Draai goed en snel en haal veel punten.

8 / 10
Chromatronic

Probeer in elk level het blok of de blokken aan het einde te krijgen. Stuur ze goed door het level en denk goed na voordat je begint te puzzelen.

8 / 10
Imperfect Balance 2

Speel de 2de versie van imperfect balance en zorg dat in elk level zoveel mogelijk blokken verdwijnen. Stapel alles zo zodat het omvalt.

8 / 10
Fanged Fun Level Pack

Probeer de blokken en ballen bij hun juiste kleur balkje te krijgen. Ze kan de figuren verwisselen van vorm om ze te laten verplaatsen.

8 / 10
Perfect Balance 3

Stapel de blokken en probeer ze te laten balanceren in het level. Als dat gelukt is plaats je extra blokken voor meer punten.

8 / 10
Red Remover Player Pack 2

Probeer alle rode blokken weg te klikken. Felrode blokken run je niet wegklikken, die moet je uit het level laten vallen. Maar wat je ook doet, de groene blokken moeten blijven! Lukt het jou dit voor elkaar te krijgen?

8 / 10
Kratten Verplaatsen

Verplaats de blokken in het level en prebeer daardoor met het mannetje aan het einde van het level te komen.

8 / 10
Blox Aqua

Klik alle blokken weg, als er 2 of meer van dezelfde kleur aan elkaar vast zit kan je ze weg klikken.

8 / 10
Cube Mayhem

Probeer de kubus steeds de goeie kant op de sturen in dit puzzelspelletje. In elk level een nieuwe uitdaging. Gebruik ook de speciale tegels.

8 / 10
Match & Remove

In dit spelletje moet je met zo min mogelijk keer klikken alle figuurtjes wegklikken. Je kunt kliks besparen, want vlakken die elkaar raken en dezelfde kleur hebben kun je in een keer wegklikken. Maak dus zoveel mogelijk combo's.

8 / 10
Keep the Balance

Probeer alle figuurtjes op te stapelen. Bouw er een toren mee die niet omvalt. Zo gauw een figuurtje naar beneden valt ben je af en moet je het level opnieuw proberen.

8 / 10
Unfreeze Me 2

Laat het ijs smelten en bevrijd zo alle vogels. Zorg dat het snel gebeurd. Je kunt de blokken in het level verplaatsen om beter te richten. Probeer ook de vazen te vullen voor extra punten.

8 / 10
Human Chop

Plet de kleine monsters met de blokken met daarop de slechtste menselijke neigingen en emoties. Hak het touw door zodat de blokken op het juiste moment vallen.

8 / 10
Red Warrior

Je vrienden zijn ontvoerd door ninja's. Klim en spring door de levels om ze te redden. Pak de sterren en de diamanten. Draai het level om om verder te komen.

8 / 10
Arranje That 2

Probeer in dit spelletje de blokken in de juiste vakjes te laten vallen. Dit doe je door de extra blokken goed weg te klikken.

8 / 10
Blockarelli

Blijf de blokken wegklikken totdat er geen blokken meer weg te klikken vallen. Groepen van drie of meer blokken met dezelfde kleur kunnen worden weggeklikt.

7 / 10
Blackside

Flip alle witte borden naar de zwarte kant. Trek de juiste lijn en kijk of alles lukt.

2 / 10
Pixus

Speel alle blokken weg die er in het veld zijn. Maak een lijn en die lijn zal naar boven gaan en alles wat die tegenkomt van dezelfde kleur weg spelen. Let goed op de kleuren en hoe groot je de lijn maakt!

4 / 10
99 Problems

Spring met het blokje door de tunnel omhoog. Onderweg kom je allerlei hindernissen tegen. Wel 99! Kun jij ze allemaal voorbij komen? Als je er ver genoeg voorbij bent wordt je voortgang opgeslagen.

0 / 10
Crate Escape

Zorg dat je niet onder de blokken terecht komt. Schuif daarna de blokken zo snel mogelijk van het platform af om ruimte te maken.

5 / 10
Pushori

Speel de blokken weg door er 2 van dezelfde kleur bij elkaar te krijgen. Maar dat mag alleen verticaal, dus onder of boven elkaar. Je kan de blokken vanaf 2 kanten het veld inschuiven. Lukt het jou om dat lang vol te houden?

0 / 10
Happy Stacking

Stapel alle blije blokken boven op elkaar. Kun jij zorgen dat je toren, hoe hoog hij ook wordt, niet omvalt? De blokken mogen niet van het platform vallen.

0 / 10
Block Frenzy

Klik zo snel mogelijk alle blokken weg. Je kan de blokken weg klikken als er 3 of meer van dezelfde kleur bij elkaar zitten.

0 / 10
Thor Towers

Bouw een toren met grote blokken in Thor Towers. Laat de blokken op het juiste moment vallen zodat je toren steeds hoger wordt zonder dat hij omvalt.

8 / 10
Gravitat

Laat de blokken zo vallen dat ze rijen van drie vormen. Elke keer dat je een blok laat vallen draait het scherm een kwartslag. Begin door een blok op de grijze steen in het midden te laten vallen.

8 / 10
Blockfather

In dit verslavende spelletje moet je ervoor zorgen dat de blokken die je volgen niet met elkaar botsen. Elk new blok volgt precies het pad dat door het eerste blok wordt afgelegd.

8 / 10
Avatar Trials of Serpent's Pass

Bouw de Slangen Pas weer goed op met de aardstuur krachten van Toph. Zorg dat het pad geleidelijk loopt zodat al haar vrienden het naar de overkant kunnen halen.

8 / 10
Superstar Combo

Je verzamelt punten door de sterretjes te verzamelen. Elke keer dat je zonder een rode staaf te raken oversteekt worden je punten met een hoger getal vermenigvuldigd, maar als je geraakt wordt door een rood gevaarte vermindert het aantal punten dat je scoort. Kun jij alle hiscore awards binnenslepen?

8 / 10
Benevolence

Maak het figuur na wat rechts onderin beeld staat. Je kan steeds op een blok klikken en dan zal die verplaatsen naar het lege vlak. Het blok moet dan wel aan het lege vak vastzitten. In hoeveel zetten kan jij deze vele levels uitspelen?

8 / 10
Biklo

Zorg ervoor dat de blokken met hetzelfde figuur erin tegen elkaar aan liggen. Alleen rechtsboven in beeld staat hoevaak je de blokken op mag schuiven. Je moet het dus binnen de moves doen die je nog over hebt.

8 / 10
Sleepy

Probeer alle blokken die slapen ook te laten slapen. Als ze wakker zijn kan je ze niet meer weg klikken en kan je het level niet uitspelen. Onderin beeld staat welke kleur je kan weg klikken.

8 / 10
Briker

Beweeg met het blok ijs en zorg ervoor dat je bij het gele vakje aankomt. Je kan alle kanten op met het blok ijs maar zorg ervoor dat je niet naar beneden valt.

8 / 10
Fitting Pieces

Zorg ervoor dat alle blokken die onderin de balk staan in het blok passen. Je kan de blokken draaien en zorg er dan voor dat alles erin past.

8 / 10
Brixer

Zorg ervoor dat je het ijsblok naar beneden laat vallen. Maar je gaat alleen door naar het volgende level als je hem door het gele blokje naar beneden laat vallen.

8 / 10
Cube 3D

In dit leuk vormgegeven spel bestuur je een of meerder kubussen in een 3D veld. Probeer door gebruik te maken van alle blokken en objecten in het veld je kubussen de vlag te laten bereiken. Vaak moeten ze goed samenwerken wil dit lukken.

8 / 10
Qube

In het bovenste veld kun je de blokken naar links of naar rechts draaien. Laat ze vallen zodat ze met de juiste kleuren bij elkaar vallen. Drie of meer blokken van de zelfde kleur die elkaar raken verdwijnen en maken weer meer ruimte beschikbaar in het veld. Er gaat steeds meer tijdsdruk op staan.

8 / 10
Aqua Blox

Probeer in dit spel zoveel mogelijk blokken weg te klikken. Je kan de blokken weg klikken als er 2 of meer van dezelfde kleur bij elkaar zitten. Maar hoe meer er bij elkaar zitten hoe meer punten je ervoor krijgt.

8 / 10
Orbitron 2

Schiet alles wat uit de lucht komt neer. Je bent zelf een klein kanon en kan lekker veel schieten.

8 / 10
Small Worlds

Dit is een moeilijk spel! Je moet proberen alles zichtbaar te krijgen. Je gaat met een rechthoekig blokje door het level en moet proberen de juiste weg te vinden.

8 / 10
The Simple Game 2

Probeer in elk level de groene blokken te verwijderen zonder dat de blauwe blokken iets raken of uit het beeld verdwijnen.

8 / 10
Red Menace

Probeer het rode plusje aan het eind van het level te krijgen. Dat is het geel met grijze platform. Klik op andere voorwerpen om ze te laten bewegen of te verwijderen.

8 / 10
Rich Piggy

Zorg er elke keer voor dat het muntje in het spaarvarken komt. Sommige blokken kan je weg klikken maar andere weer niet. Kijk goed in welke volgorde je klikt.

8 / 10
Magic Crates

Verplaats alle blokken zo zodat ze op de juiste plek komen en jij door kan naar het volgende level.

8 / 10
The Moops

Schiet balletjes en probeer combo's te maken door zoveel mogelijk blokken met 1 balletje te raken. Mik goed en schieten maar.

8 / 10
Gravity Stacker

Stapel alle blokken en andere vormen in het level. Zorg dat alles blijft staan tot het einde.

8 / 10
Blicko

Klik zoveel mogelijk dezelfde blokken tegelijk weg. De blokken die dezelfde kleur hebben en aan elkaar vastzitten gaan weg. Schudden helpt om blokken bij elkaar te brengen.

8 / 10
Cute Cubes Connection

Probeer de blokken met elkaar te verbinden en weg te spelen. Hoe meer blokken van dezelfde kleur aan elkaar, hoe meer punten. Er zitten maar liefst vier spellen met de blokken in dit spel verwerkt!

8 / 10
Werebox 2

Laat de blokken veranderen in ballen of andersom en probeer de levels uit te spelen. Maar zorg wel dat je alleen de rode Werebox er uit tikt, want de andere moeten juist in het level blijven!

8 / 10
Monsterland 2 Junior Revenge

Maak het grote blok wakker door het kleinere blok van dezelfde kleur erop te laten vallen. Kun jij ontdekken hoe je dat voor elkaar kunt krijgen?

8 / 10
Jetpack Rabbit

Laat het konijn naar de jetpack rollen. Gebruik de voorwerpen om je heen.

8 / 10
Bubblize

Vang met 1 luchtbel zoveel mogelijk 4-kantjes. Time goed en klikken maar.

8 / 10
Save The Dummy Level Pack 2

Kan jij de dummy redden. Zorg dat die het level verlaat door dingen aan de klikken, timing is alles.

8 / 10
Sushi vs Blockies

Plaats alle gele blokken strategisch in het level. Zorg ervoor dat het rode blokje goed beschermd is en niet geraakt wordt door de sushi aanval!

8 / 10
Gilmo: The Inner Self

Gilmo is in klei gevangen. Help hem door het level te springen en zwaaien en zich zelf uiteindelijk te bevrijden. Kun jij ook alle rode diamantjes pakken?

8 / 10
Qubilz

Kun jij alle wiebelende blokken boven de lijn opstapelen? Voordat je constructie telt volgt er eerst ook nog een korte regenbui van kogeltjes. Dat moet je bouwwerk ook nog overleven.

8 / 10
Copy Shot

In dit spelletje kun je delen van het level copieeren en verwisselen. Kun jij deze krachten slim gebruiken en steeds de ster en de sleutel pakken?

8 / 10
Wonder Soup

Klik de juiste blokjes weg en zorg ervoor dat de ingrediënten naar beneden rollen en de grote kookpot in vallen om de soep te maken.

8 / 10
Treasure Diggers

Speel alle blokken weg in dit abyss spelletje door zo veel mogelijk combo's van drie of meer te maken. Doe het zo snel mogelijk, want dan krijg je een explosieve combo bonus!

8 / 10
Jelly Pop

Speel alle jelly blokken weg voordat ze de bovenkant bereiken. Je kunt combos maken van drie of meer door de jellies van plek te laten wisselen. Ze hoeven niet naast elkaar te liggen om te wisselen, zolang ze maar in de zelfde rij of kolom liggen.

0 / 10
Dropzone Turbo

Schiet de juiste kleuren blokken bij elkaar om ze weg te spelen. De rijen komen steeds sneller naar beneden dus schiet snel en zorg dat de juiste kleuren bij elkaar zitten.

2 / 10
Wrong Block

Klik alle blokken weg en probeer dat zo snel mogelijk te doen. Bepaal waar je klikt en spelen maar.

4 / 10
Fairy Island 2

Klik zo snel mogelijk alle blokken weg. Je kan de blokken weg klikken als er meer van dezelfde kleur bij elkaar zitten. Let goed op want de blokken blijven komen.

0 / 10
Poker Blast

Maak met dit spel poker combinaties en zorg ervoor dat de blokken dan verdwijnen. Kan jij zover mogelijk komen en veel geld verzamelen?

2 / 10
Gravitime

Los allerlei minipuzzels op. De gekleurde blokken moeten allemaal weggespeeld worden door twee of meer van dezelfde kleur tegen elkaar aan te schuiven. Je kunt ze alleen maar verschuiven door de zwaartekracht te draaien, dus ze bewegen allemaal tegelijk. Kom jij er uit?

2 / 10
Tetris Charity

In deze tetris variant heb je keuze tussen twee versies: Klassieke Tetris of een combinatie tussen tetris en space invaders. Welke je ook kiest: ze staan garant voor een leuke afleiding! Bovendien schenken de makers van dit spel een dollar naar een goed doel voor een ieder die level 3 bereikt!

2 / 10
Flash Box

Tetris is uitgevonden door de Russen. Alleen de Russen kunnen tetris maken zoals het bedoeld was, geniet van deze ambachtelijke tetris variant!

2 / 10
Robo Riot

Maak een vierkant in het veld met je muis en je kan de gekleurde poppetjes wegspelen als alle hoeken dezelfde kleur hebben. Kan jij grote vlakken wegspelen?

2 / 10
Egypt Explore

Verplaats jezelf goed en let op de blokken. Probeer verder alles op te vangen en elk level uit te spelen.

2 / 10
Jewel Charm

Probeer het level vol te krijgen met blokken. De blokken komen voorbij en jij moet alles erin passen. Kijk goed en stapel ze op de juiste plaats.

2 / 10
Festive Fallout

Klik zo snel mogelijk alle figuurtjes weg. Je kan ze weg klikken als er meerder bij elkaar zitten.

2 / 10
Sirtet

Gebruik de tetris blokken en leg ze over de rode blokken om ze weg te spelen. Leg ze er precies op. Je kunt de blokken draaien en je kunt ook blokken opblazen.

2 / 10
Nick in Hell

Nick was nog zo overtuigd dat hij een goed mens was, toch is hij in de hell beland. Kun jij hem helpen ontsnappen? Pak de ringen en ontwijk de duiveltjes.

2 / 10
Killawatt

Stapel zoveel mogelijk blokken boxen om een goede bak herrie te produceren. Des te hoger je stapelt des te meer punten je scoort voor de volgende speakerbox die er bovenop komt te staan. Laat er alleen niet teveel van de truck tuimelen.

0 / 10
CuberXtreme

Draai alle blokken zo dat de juiste kleuren bij elkaar liggen en dat de blokken verdwijnen.

0 / 10
Block Drop

Spring met de diamant van blok naar blok. Je mag een of twee plaatsen verspringen. Elke keer dat je van een blok af springt dan zinkt het. Zorg dat tegen de tijd dat je bij het finish blokje bent, de rest van de blokken allemaal zijn gezonken.

0 / 10
Rubix

Test je 2D kennis en maak het figuur na wat je rechtsonder in beeld ziet. Gelukkig zijn de blokken hier alleen maar 2D, dus is het nog allemaal te doen. Goed kijken, het kan vaak binnen 3 tot 7 moves of minder!

0 / 10
Two Rooms

Zorg dat je de levels uitspeelt door op de juiste momenten van kamer te switchen. Lees de instructies voor elk level goed door om te ontdekken hoe je het kunt uitspelen.

0 / 10
Zafiro

Zorg het blauwe blokje naar het einde van het level komt door heel het speelveld te draaien. Het blauwe blokje moet naar het zwarte bewegende blokje toe en zo speel je het level uit.

0 / 10
Inca Blocks

Verplaats de blokken en zorg dat ze in het juiste deel van het level terecht komen. Sleep de blokken en verplaats andere blokken om het einde te halen.

0 / 10
Cubic Disturbance

Schiet het blok de juiste kant op door de ontploffing goed neer te zetten en de tijd ervan goed in te stellen.

0 / 10
Tetri Tower

Bouw een zo hoog mogelijk toren van alle tetris blokken die naar beneden komen. Je kan ze slepen en probeer ze dan zo neer te leggen dat je hoog komt.

0 / 10
Marbyl

Verzamel zoveel mogelijk vormpjes en maak mooie combo's! Hoeveel punten kan jij halen?

0 / 10
Pixa Fixa

Schiet om blokken te laten komen om om ze juist te laten verdwijnen en speel het level uit. Wat je verder mag doen mag je zelf proberen anders wordt het spel wel erg makkelijk.

0 / 10
Spacetacular Voyage

Probeer zoveel mogelijk blokken te raken maar ook te zorgen dat je niet naar beneden gaat. Je kan lekker schieten en dan zullen de blokken een andere kant op gaan.

0 / 10
Spider X 2 Royal Lunch

Pak met de spin de groene blokken. Pak niet de bommen want die zullen ontploffen en dan kan je het level niet uitspelen. Je kan bewegen met de spin en je kan een web weg schieten.

0 / 10
Triple Rotate

Maak een 3 hoek van dezelfde kleur blokken. Je kan alle blokken draaien maar ze kunnen maar 1 richting op. Kan jij de levels uitspelen?

0 / 10
Stacking Fun

Stapel de ronde blokken zo op zodat je een hoge toren krijgt. Je bent boven de stapel en gaat heen en weer en aan jou de taak om de blokken op het juiste moment los te laten.

0 / 10
Shrink

Maak elke keer het veld kleiner door de muren te verplaatsen. Er zijn blokken in het veld en die mogen niet tegen de muren komen als je de muren aan het verplaatsen bent. Zorg ervoor dat je het veld klein genoeg maakt om het level uit te spelen.

0 / 10
Clix 2

In Clix 2 is het de bedoeling om bepaalde patronen te maken die links aangegeven staan. Als je dit goed genoeg doet dan verdwijnen de blokken vanzelf en raakt het veld weer leeg.

0 / 10
Kerixep

Ga met je muis over het groene vakje heen en probeer dan het hele figuur rood te maken zonder dat je van het figuur afgaat. Probeer de juiste lijn door het figuur te vinden!

0 / 10
Fall

Probeer elke keer met het blokje aan het eind van het level te komen. Haal onderweg de bonuspunten! Blijf opletten want het level kan ook wel eens gaan draaien.

0 / 10
Too Match Two

Leg 2 blokken van dezelfde kleur verticaal naast elkaar om ze weg te spelen. Dan zullen de blokken daaronder van kleur veranderen.

0 / 10
Magnx

Kan jij ervoor zorgen dat het blauwe blokje veilig aan het einde van het level komt. Het heeft met magneten te maken, Kan jij uitvinden wat je precies moet doen?

0 / 10
Shape Mix

Kan jij heel het level leeg spelen. Je bent een figuur en die kan je steeds wisselen. Met dat figuur kan je figuren die hetzelfde zijn wegspelen. Maar ga niet met 2 verschillende figuren over elkaar heen.

0 / 10
Square Go Home

Zorg ervoor dat de blokken in elk level veilig bij het ruimteschip komen. Je kan van alles aanklikken en misschien daardoor wel de looprichting van de blokken veranderen.

0 / 10
Brick Yard 2

Speel een soort versie van tetris alleen nu ben je een hijskraan en moet je de blokken pakken en een hoge toren maken. Je kan daarom dus ook geen rijen wegspelen! Hoe hoog wordt jou stapel?

0 / 10
Dudes And Dudettes

Probeer alle dingen in het level te pakken maar daarvoor moet je wel de juiste kleur hebben.

0 / 10
Biomass

Probeer elke blokje rood te maken door de andere kleuren blokjes aan te klikken. De blokjes zullen verdwijnen als er een rij rood is.

0 / 10
Contentric

Blijf je concenteren en probeer elke keer het blauwe blokje binnen de tijd te halen. Je mag daarbij de zwarte blokjes niet aanraken want dat kost je strafseconden! Je hebt maar 10 seconden om het blauwe blokje te halen.

0 / 10
Artful Pusher

Probeer alle blokken op de juiste plek in het level te krijgen. Loop met het mannetje en verplaats de blokken maar zorg dat je de blokken niet verkeerd schuift.

0 / 10
Cute Owl

Probeer in elk level de uil wakker te maken en de gong te laten luiden. Je kan dingen wegzagen of laten vallen.

0 / 10
Square Breaker

Speel zoveel mogelijk blokken weg. Je kan de blokken weg klikken als er 2 of meer van dezelfde kleur aan elkaar vast zitten.

0 / 10
Xango Tango

Zorg ervoor dat je de kisten op de juiste plek gooit en een combinatie van 3 of meer dezelfde maakt.

0 / 10
Zodiac Tower

Zorg ervoor dat je alles weg speelt door blokken in de spel te leggen. De kleuren moet wel kloppen anders past het niet.

0 / 10
Gem Clix

Klik zo snel mogelijk alle blokken weg. Je kan ze weg klikken als er meerdere van dezelfde kleur bij elkaar zitten. Wacht niet te lang want de blokken blijven komen.

0 / 10
Blocky

Draai het blokje zo rond zodat je het einde kan halen. Denk goed na en draai het blokje precies goed zodat je overal langs kan.

0 / 10
Color Cleaner

Probeer alle blokken weg te klikken. Als je een kleur aan klikt dan zal alles verdwijnen wat eraan zit, van dezelfde kleur.

0 / 10
Gem Smesh

Klik op de kleur blokken die je wilt veranderen in rood. Is de hele rij rood speel je ze weg.

0 / 10
Pusher

Verplaats de blokken de juiste kant op met het mannetje.

0 / 10
Shove It

Leg alle blokken weer op de plek waar ze moeten. Verplaats ze door er met het mannetje tegen aan de duwen.

0 / 10
Plop Art

Klik zo snel mogelijk alle figuurtjes weg. Doe het goed en snel want er komen er steeds meer bij.

0 / 10
The Brain Game

Klik de juiste plekken van de symbolen aan. Je krijgt even te zien waar ze liggen en moet daarna als de symbolen verdwijnen de juiste plekken aanklikken.

0 / 10
Cube Crasher

Klik zoveel mogelijk blokken weg. Als je op een blok klinkt gaan alle blokken met dezelfde kleur die er aan vast zitten weg.

0 / 10
Block Crash

Breek de blokken in combos van drie of meer. Kun jij genoeg blokken breken om de levels uit te spelen. Kijk uit, want er komen steeds meer kleuren bij!

0 / 10
Witches Lore

Verwijder alle blokken zo snel mogelijk uit het level. Hoe meer aan elkaar, hoe meer punten.

0 / 10
3 Tile

Let goed op de uitleg en match de symbolen zoals er ze voordoen.

0 / 10
Twilight Blocks

De blokken blijven het level inkomen, maar jij moet proberen ze allemaal uit het level te klikken.

0 / 10
Spin Attack

Match de juiste kleuren met elkaar. Sommige dingen bewegen dus time goed en laat ze botsen.

0 / 10
Hexep

Probeer alle hexagonale vakjes in de juiste volgorde af te lopen en alles in te kleuren. Begin bij het gekleurde vakje. Sommige vakjes moet je twee keer aanraken. De vakjes met nummers moet je in de juiste volgorde langs. Lukt het jou steeds te puzzels op te lossen?

0 / 10
Portals

Laat de monstertjes van dezelfde kleur tegen elkaar aanstoten. Hiervoor kun je de magische poortjes gebruiken. Kijk goed in welke righting de poortjes openen.

0 / 10
Square Survival Guide

Bedenk een manier om deze levels vol valstrikken uit te spelen. Soms is de oplossing niet bepaald wat je zou verwachten!

0 / 10
Perilous Presents

Stuur de lopende banden de juiste kant op zodat de pakketjes aan het einde komen.

0 / 10
Georganism 3

Help de blokken door alle levels. Er zijn leuke dingen die je kan doen, kan jij alles uitspelen?

0 / 10
Phlocks

Laat de blokken vallen en probeer ze allemaal in het level te laten.

0 / 10
Gunbrick

Schiet een pad door het level met de gunbrick, een steen met een geweer aan een kant. Schiet jezelf omhoog, rol, en schiet door de muren om steeds naar het einde van het level te komen. De achterkant van de gunbrick is kogelvrij.

0 / 10
Sewerage Rebellion

Vul alle blokken met monsters die je uit de monsterkanonnen schiet. Om alle blokjes vol te krijgen zul je wel steeds alle kanonnen in het level in de juiste volgorde moeten afvuren, dus kijk goed!

0 / 10
Agent James Box

Help geheim agent James Box om de gestolen diamant terug te brengen. Kijk goed en ontdek in elk level hoe je langs de bewakers kunt komen.

0 / 10
Renga Samurai

Probeer de laatste toetse te overwinnen. Snij de vormen met je samurai zwaard zodat ze in het vakje passen. Je mag maar een paar keer hakken!

0 / 10
Bazooka Boy Level Pack

Ren door het level en schiet met je bazooka alle blokken stuk die je pad versperren. Verzamel ook alle gouden blokken door ze kapot te schieten.

0 / 10
Frogged

Schiet de kikker af en probeer alle blokjes kapot te maken. Richt goed en schieten maar.

0 / 10
Super Stocktake

Probeer aan het einde van het level te komen door dingen te verplaatsen en goed te springen.

0 / 10
Hit The Troll Level Pack

Schiet elke keer het grote blok of blokken uit het level. Kies de juiste bal en schieten maar.

0 / 10
Cubocraft

Vul de kubus met blokken probeer dezelfde kleuren bij elkaar te krijgen om ze weg te klikken.

0 / 10
Monotone

Probeer met de ronde bal zolang mogelijk te overleven tussen alle vierkantjes.

0 / 10
Hide Caesar Level Pack

Probeer de ronde vorm van ceaser in elk level te beschermen tegen alle stenen die naar beneden komen.

0 / 10
Everyone Together

Probeer alle groene vakjes in de vullen. Beweeg de blokken en als je ze raakt zitten ze aan elkaar vast.

0 / 10
Fit It Quick

Pas alle blokkken op de juiste plaats. Pak het blok op en begeleid het naar de juiste plaats.

0 / 10
Meme Puzzler 3D

Rol de blokken om en probeer ze het het gezicht naar boven op de juiste plek terecht te laten komen.

0 / 10
3D Logic 2

Kan jij dezelfde kleur met elkaar verbinden in dit moeilijk rubix cube achtige spel?

0 / 10
Quick

Reageer snel en klik de juiste dingen aan. Wat je moet doen zie je per level.

0 / 10
Square Arena

Springen en timen is alles wat je moet doen! Zorg ervoor dat je hoog genoeg springt.

0 / 10
Box Headed

Haal met het blauwe blok het einde van het level. Spring goed en kom niet in de problemen.

0 / 10
Happy Square Blocks

Stapel de blokken op de juiste manier en probeer zo de levels uit te spelen.

0 / 10
Pyraminds

Schuif de blokken tegen elkaar aan om ze te laten verdwijnen. Beweeg het mannetje en verplaats ze daarmee de blokken.

0 / 10
Greed For Coins

Klik de blokken weg en laat zo het poppetje vallen of rollen. Zorg dat je langs alle muntjes komt om ze allemaal te verzamelen!

0 / 10
Gem Grab 3

Kun jij de edelsteen uit de grot krijgen? Trek hem naar de juiste poort, maar ruim wel eerst ook alle obstakels uit de weg.

0 / 10
Broken Robot Love

Ga samen met de robot op zoek naar de jongen die je heeft weggegooid om zijn liefde terug te winnen. Bou bruggen en muurtjes met je blokken en klim overal snel langs voordat je blokjes weer verdwijnen. Misschien vind je onderweg wel iets waardevollers...

0 / 10
Rolling Ghosts

Kwaadaardige magie heeft de blobs in spoken veranderd. Verander ze terug en duw tegelijkertijd met de blobs de slechte blobs het level uit!

0 / 10
Wake Up The Box 2

Bouw in elke level een constructie, of bouw iets aan de bestaande constructie vast, om het blokje wakker te maken. Kun jij steeds de beste manier vinden

0 / 10
Space is Key Hell

Spring steeds over alle obstakels in de levels die bestaan uit drie lagen. Het wordt steeds iets moeilijker. Hoe ver weet jij te komen?

0 / 10
You Are A Box

In dit spel ben je een houten kratje. Zorg er steeds voor dat je de weg veilig maakt en de vallen blokkeert zodat het poppetje er veilig langs kan lopen.

0 / 10
Blocky Christmas

Verplaats de blokken in elk level en bouw ze op zoals in het plaatje. Je kunt alles alleen met het kleine blokje verplaatsen, dus pak ze allemaal in de juiste volgorde.

0 / 10
Santa is Coming

Speel de blokken weg door combinaties van drie of meer van dezelfde kleur te maken. Als je de kerstman er dan langs stuurt, verzamelt hij de edelstenen.

0 / 10
Hardpoint

Ontwijk met je groene blokje alle vijandige oranje blokken. Kijk ook uit voor de lasers en de vallen. Haal jij het naar de uitgang?

0 / 10
Parallel Levels

Elke keer als je een level uitspeelt schuift de boel door en komt er een nieuw level bij. Je poppetjes bewegen tegelijkertijd, dus hou alles goed in de gaten!

0 / 10
Lane Like

Er is maar een weg. Je moet door de vierkantjes en cirkels heen komen, dus neem steeds de juiste vorm aan: een cirkel of een vierkant. Reageer snel!

0 / 10
Blockoomz 2

Probeer de boze blokken op te blazen en van het platform af te stoten. De grijze blokken kun je niet opblazen, maar je moet ze wel van de platforms af weten te krijgen. Alleen de gele moeten blijven liggen.

0 / 10
Pretentious Game 4

In dit spelletje moeten de broertje en zusje blokjes goed samenwerken om langs alle hindernissen te komen. Zusje kan hoog springen en broertje is sterk. Werk slim samen!

0 / 10
Swapster

Zorg ervoor dat alle boosaardige vormpjes uit het level worden weggewerkt. Laat de figuurtjes van plek wisselen totdat alleen de lieve nog over zijn. Kijk goed en maak de juiste wissels!

0 / 10
Feed Prumpa

Kun jij de olifant Prumpa allerlei lekkere hapjes voeren? Zorg ervoor dat je de blokken breekt en al het eten naar Prumpa toe rolt.

0 / 10
Block Hopper

Plaats blokken in het level om bij het einde te komen. Kun jij het doen zonder op de stekels te vallen met de robot? Des te sneller je bent, des te beter!

0 / 10
Change Type

Ren door het level en pak de muntjes die overal liggen. Om bij de uitgang en alle muntjes te komen zul je ook andere voorwerpen in de levels moeten plaatsen.

0 / 10
Space is Key 2

Space is Key is weer terug met een nieuwe reeks uitdagingen! Spring met je blokje over alle andere blokken heen. Krijg jij de timing net goed?

0 / 10
Blocks With Letters On

Probeer alle blokken met letters er op door het level te verplaatsen. Zet ze goed in the gele vakken neer zodat het woordje hetzelfde blijft.

0 / 10
Go Home Block

Het blokje moet bij de deur zien te komen, maar het kan natuurlijk niet lopen. Gebruik bommen en kratten om het blokje de juiste kant op te schieten.

0 / 10
Polar Puzzle Cubes

Gebruik het ijsbal en rol ermee over de vierkantjes. Zo kun je ze in ijsblokjes veranderen. Om het level te winnen moet je alle blokjes tot ijs maken.

0 / 10
Woodwork Builder

Sleep de oranje krat precies naar het aangegeven vakje. Soms moet je een heel bouwwerk van hout maken om er goed bij te kunnen. Gaat het je lukken?

0 / 10
Sliding Cubes 2

Kun jij alle blokken in het vakje krijgen? Je moet ze er wel precies goed in leggen, want anders past het natuurlijk niet.

0 / 10
Fly Kitty Fly

De kat met vluegels vliegt steeds recht omhoog. Kun jij de blokken uit de weg lopen. Laat de blokken de sterren niet raken, maar pak wel alle sterren met de kat.

0 / 10
Grab a Cat

Pak de katten snel en plaats ze ergens anders in het level. Zorg dat de stapels niet te hoog worden. Vorm rijtjes van drie om ze weg te spelen.

0 / 10
Invert Selection

Maak de figuurtjes na. Pak de blokjes en zet ze in een keer op wit of blauw. Kun jij de lichtjes goed aanzetten en uitzetten?

0 / 10
Crazy Box 2

Stuur het blokje door het level en probeer niets te raken. Kun jij zorgen dat het blokje de muren en de zijkanten niet raakt?

0 / 10
Slice Points

Hak alle balken en blokken waar de rode stukken op staan door. De rode blokken kun je ook doorhakken. Zo lang alles maar uit het level valt.

0 / 10
Colorize

In dit spelletje kun je het level met een kleur vullen door twee blokken met dezelfde kleur te combineren. Zorg dat je de kleur van de rand om het level als laatste overhoudt.

0 / 10
Mr Splibox

Kun jij de held naar het einde van het level brengen? Stapel de Spliboxen onder je op zodat je hoog kunt klimmen. Pak in elk level ook de felgroene munt.

0 / 10
Geote

Schiet alle rode blokjes aan diggelen met het grote blauwe blok. Kun jij ze allemaal raken? Hoe snel speel jij alle levels uit? Spring en mik goed!

0 / 10
Qubed: New Adventures

Ren en spring door de levels met de kubus en pak alle sterren. Bovenin staat aangegeven hoeveel je er in elk level moet vinden. Je kunt jezelf ook opsplitsen in kleinere kubussen.

0 / 10
Cute Puzzle Witch

Speel steeds alle blokjes weg door combo's van drie of meer te maken. Er komen steeds sneller nieuwe blokjes bij. Kun jij het bijhouden? Gebruik de power-ups en zorg dat de blokjes niet te hoog komen!

0 / 10
Mixed World

Help de vierkantjes alle cirkels uit het level te werken door ze van het platform af te duwen. Ieder vierkantje heeft een speciale kracht. Laat ze goed samenwerken om alle cirkels weg te duwen.

0 / 10
Blue Box

Spring met het blauwe blokjes door het level. Weet jij van het groene blok naar het rode blok te komen? Onderweg moet je alle andere blauwe blokken wegspelen door er op te stuiteren. Veel succes!

0 / 10
Snap the Shape Japan

Kijk goed en leg alle blokken in het grotere figuurtje. Kun jij alles zo neerleggen dan alle stukjes passen? Veel plezier met spelen!

0 / 10
How To Feed Animals

Speel alle dieren weg door ze tegen elkaar te schuiven. Als de dieren elkaar raken eet de een de ander op. Speel ze allemaal weg tot je er maar een over hebt. Als de dieren eenmaal bewegen stoppen ze niet tot ze ergens tegenaan botsen. Laat ze niet het level uit glippen!

0 / 10
Cubestern 2: Night Shift

Verwijder alle blokken met de sheriff en probeer de boeven in de gevangenis op te sluiten. De boeven worden opgesloten als je ze op de gevangenis laat landen en de daar blijven liggen tot de timer afloopt.

0 / 10
Wake the Santa

Maak de Kerstman steeds wakker door de sneeuwvlok op hem te laten vallen. Klik de blokken van sneeuw en kerstversieringen weg om de sneeuwvlok te laten vallen, en pak onderweg ook een drie de gouden sterren op. Veel plezier!

0 / 10
Gold Hunt

Breek alle blokken in dit goudmijn spelletje. Gooi je pikhouweel tegen de combinaties van twee of meer van dezelfde blokken aan en verzamel de edelstenen en het goud. Laat de blokken niet te dichtbij komen!

0 / 10
Viking: Way To Valhalla

Kun jij met de Viking alle monsters in het bos verslaan? Ga de draak achterna die je vrouw heeft ontvoerd! Pak de bejewelled gems om allerlei aanvallen te gebruiken tegen je vijanden!

0 / 10
Moving Tiles

De gekleurde stenen komen langzaam omlaag. Vind de gelijke paren en tik ze snel aan om ze weg te spelen. Per level moet je een bepaald aantal stenen wegspelen om door te mogen!

0 / 10
Cubby Crypt

Verbind alle kamers en gangen van de kerker in Cubby Crypt en zorg dat de gangetjes ononderbroken van de ene naar de andere kant van het scherm reiken. Zo speel je de blokken weg en maak je weer ruimte vrij.

0 / 10

Stapel er op los!

Blokken spellen vind je hier. Blokken stappelen, door steeds een blok te vervangen, maar ook andere spelletjes waar je iets doet met blokken.

Dit vinden wij de leukste spellen:1010 Deluxe, Gold Mine, Egypt Puzzle, Tetris Arcade, Jenga, Samephysics, Tower Blaster, Gold Strike, Tetris Returns, Super D