Tags >

Bloons

Bloons Tower Defense 3

De derde editie van Bloons Tower Defense. Heel verslavend... schiet alle ballonnen en schepen kapot!

8 / 10
Bloons 2 Spring Fling

Speel de nieuwste versie van bloons. Het is weer lente. Schiet dus alle ballonnen kapot in de lente versie van bloons. Je schiet met het aapje.

8 / 10
Bloons

Help het aapje en gooi met de dartpijltjes de ballonnen kapot. Er zijn veel levels waartoe je toegang kan winnen, en vele ballonnen met speciale inhoud, zoals pacmans, light sabres, bommen, en een explosie van spijkers.

8.1 / 10
Bloons Player Pack 5

Laat alle ballonnen knallen met het bloons aapje. Mik op de juiste ballonnen. soms heb je maar een of twee pijltjes, en dan moet je echt de goede ballon weten te vinden die een kettingreactie zal veroorzaken. Je kan ook de unlimited darts optie in het hoofdmenu aanzetten (rechtsonder).

8.1 / 10
Bloons Insanity

Schiet alle ballonnen in het level kapot. Bloons Insanity is weer nieuw met veel levels en vooral moeilijkere levels. Probeer goed te schieten en te richten.

8.4 / 10
Bloons Tower Defense 5

Alweer de 5de versie van bloons tower defense. Kan jij met de aapjes alle ballonnen kapot maken?

8.4 / 10
Even More Bloons

Schiet alle ballonnen kapot, sommigen zitten in een glazen pot...

8.3 / 10
Bloons Tower Defense

Zorg dat alle ballonnen kapot worden geschoten! Veel succes.

8.1 / 10
Bloons Tower Defense 2

Versie 2 van het bekende Bloons Tower Defense - zorg dat geen van de ballonnen erdoor komt!

8 / 10
Bloons Pop 3

Wissel balonnen om zodat er drie van dezelfde kleur op een rijtje staan. Prik alle ballonnen lek!

8 / 10
Air Battle

Kijk uit voor de obstakels. Schiet ze of duw ze uit de weg. Zorg dat je je ballon goed beschermt tegen vijandelijke aanvallen. Als je ammunitie op is kun je ook met je propellers andere ballonnen stukmaken.

8 / 10
Animal Balloons

Vlieg met je ballonnetje van eiland naar eiland om alle dieren te redden. Kijk onderweg uit voor de gemene dieren en donderwolken, en als je een eiland met een dier vindt, land dan en doe het verbind de stippen spelletje

8 / 10
Monkeys

Stapel de aapjes op elkaar en zorg dat de stapel zo hoog mogelijk wordt zonder dat de aapjes omvallen.

8 / 10
Popa

Probeer alle bubbles kapot te schieten met het kanon. Je kan het kanon ook verplaatsen dus sta op de juiste plek en mik goed.

6.7 / 10

Ben jij degene die op feestjes altijd de ballonnen laat knallen?

Bloons is het bekende balonnen spelletje waarbij je een ballon moet kapot schieten. Speel hier een van de bloons spelletjes.

Dit vinden wij de leukste spellen:Bloons Tower Defense 3, Bloons 2 Spring Fling, Bloons, Bloons Player Pack 5, Bloons Insanity, Bloons Tower Defense 5, Even More Bloons, Bloons Tower Defense, Bloons Tower Defense 2, Bloons Pop 3