Huis ontwerpen
Ontwerp je eigen Bob de Bouwer huis en kleur hem daarna netjes in.
8 / 10
Bob de Bouwer
Bob de bouwer, kunnen wij het maken? Nou en of! Reis door het dorp en klik op de huizen om te vragen wie er hulp nodig heeft. Iedereen heeft wel een klusje dat ze niet zelf kunnen klaren. Kun jij ze helpen?
8.1 / 10
Bob's Schuur opruimen
Help Bob de Bouwer bij het opruimen van zijn schuur met gereedschap.
7.9 / 10
Bob's Radiators
Sluit de verwarmingen op de juiste manier aan samen met Bob de Bouwer.
8 / 10
Titus en de Vaas
Titus springt tegen een vaas en je moet Bob de Bouwer helpen repareren.
8.1 / 10
Sla Spud
Spud veroorzaakt overlast op de boerderij. Tik hem op zijn kop in de prullenbakken.
8.1 / 10
Scoops Bestellingen
Pakketjes ophalen en bezorgen met Scoop, de vriend van Bob de Bouwer.
8 / 10

Bob de Bouwer, de leukste bouwvakker die er is!

Bob de Bouwer is een leuke serie die je op Jetix kunt zien. Bob de Bouwer (in het Engels: Bob the Builder) is een bouwvakker maar hij bouwt niet alleen. Ook Bob\'s vrienden helpen hem, zoals zijn assistente Wendy, Boer Nijhof, Spud de vogelverschrikker en Mijnheer Spijker (de gemeenteambtenaar). Natuurlijk heeft Bob de Bouwer ook hulp van machines nodig, zoals Scoop de gele graafmachine, Muck de rode bulldozer, Dizzie de oranje cementmolen, Trix de vorkheftruck, Rollie de groene stoomwals, Hector de groene tractor van boer Nijhof en de iet wat pessimistische Liftie de blauwe hijskraan.

De leukste Bob de Bouwer spelletjes online!

Natuurlijk zijn er allemaal Bob de Bouwer spelletjes online! Het is hier een grote Bob de Bouwer werkplaats. Zo kun samen met Bob een huis ontwerpen, vazen repareren, Spud op zijn hoofd slaan of radiatoren aansluiten. Kunnen wij het maken?... Nou en of! Uiteraard zijn alle spelletjes in het Nederlands!

Dit vinden wij de leukste spellen:Huis ontwerpen, Bob de Bouwer, Bob's Schuur opruimen, Bob's Radiators, Titus en de Vaas, Sla Spud, Scoops Bestellingen