Tags >

Boksen

Virtua Pikey

Knokken op de kermis in Virtua Pikey. Vergeet niet je verdediging hoog te houden.

8 / 10
Boxing Live

Maak eerst je eigen boxer. Daarna kun je meedoen aan wedstrijden. Train tussendoor om te zorgen dat je sterk genoeg bent om de wedstrijd te winnen.

10 / 10
Punch President Bush

Ben je het niet eens met wat voormalig president Bush heeft gedaan? Kan je je er flink woedend om maken? Dan kan je nu je revanche halen in dit spelletje.

8 / 10
All Star Celebrity Brawl

Kun jij een paar celebrities echt niet uitstaan? Er zitten er een hoop in dit spelletje, dus boks tegen de sterren en reageer lekker even je woede af.

0 / 10
Ronaldo vs Messi Fight

Het loopt allemaal helemaal uit de hand op het voetbal veld. Ronaldo en Messi gaan met elkaar op de vuist! Kies je speler en vechten maar!

8 / 10
Ultimate Boxing

Reageer snel in deze wedstrijd en win in de boxring door je tegenstander te raken als hij zijn armen laat zakken. Vergeet niet zelf ook te verdedigen. Als je alleen mept wordt je snel moe, dus verdedig ook!

0 / 10
Celebrity Bash

Boks tegen allerlei celebrities in dit vechtspelletje. Kan je even een bepaalde celeb niet meer verduren, trek dan je boks handschoenen aan en mep er op los in Celebrity Bash.

8 / 10
Take to the Streets

Doe je handschoenen aan en 'Take to the Streets'. Red de stad!

8 / 10
Hollywood Bash

Paris Hilton vecht tegen Lindsay Lohan in Hollywood Bash.

0 / 10
2d Knock-Out

Sla je tegenstander knock-out in deze 2d boxing-game.

8 / 10
Celebrity Boxing

In dit spel boks je tegen celebs als Schwarzenegger en Stallone! Denk aan je defense!

8 / 10
Abobo's Big Adventure

Abobo werd in de jaren 80 overgeslagen als NES personage, maar nu is hij terug om wraak te nemen. Kun jij alle andere personages verslaan?

0 / 10
Royal Thumble

Win het duim worstelen! Schakel je tegenstander uit en ga door naar de volgende ronde. Je kan verschillende aanvallen doen.

8 / 10
Bailout Bonus Beatdown

Sla de baas in elkaar en verdien er zoveel mogelijk geld mee. Sla er lekker op los en doe niet te truttig want het is geen goede baas.

8 / 10
Boxing Champ

Kies een trainer en probeer de training te voltooien. Kies ook een tegenstander die je aan kan. Kan jij de kampioen boksen verslaan.

6 / 10
Celebrity Scrap Club

Op een dag vind je een toegangspas voor Scrap Club, een soort fight club voor C-list beroemdheden. Hier kun je toch nog een beetje beroemdheid verwerven, op de straat.

8 / 10
Nex Game

Ren met de man op de muren van ijs af en laat hem op het juiste moment er tegenaan slaan. Als je de muur met de juiste timing raakt dan breekt hij de muur en kun je verder rennen.

8 / 10
Hot Blood Boxing

Let's get ready to rumble. Ouderwets boxen in Hot Blood Boxing.

8 / 10
Ivan Drago

Ivan Drago moet de chaos op straat bestrijden. Bekend van Rocky!

0 / 10
Butthead Bash

Sla de tegenstander neer en zorg dus dat je wint. Hoeveel tegenstanders kan jij verslaan?

0 / 10
Oblongs Boxing

Ooit wel een siamese tweelingen zien boxen? In Oblongs Boxing maak je het mee.

0 / 10
Featherweight Duck

Boks met Daffy Duck tegen Foghorn Leg en daarna tegen vele andere. Deel rake klappen uit en zorg dat je zelf niet geraakt wordt.

0 / 10
Epic Celeb Fight

In dit celebrity boxing spelletje moet je het opnemen tegen allerlei bekendheden. Je eerste wedstrijd is tegen Miley Cyrus.

0 / 10

Speel hier een van onze boks spelletjes.

Boksen met bokshandschoenen en een tegenstander of tegen een boksbal. Stap de ring in, en versla je tegenstander in een bepaalde gewichtsklasse. Ben jij de nieuwe Muhammad Ali of Mike Tyson? Wacht niet langer en ga online boksen.

Dit vinden wij de leukste spellen:Virtua Pikey, Boxing Live, Punch President Bush, All Star Celebrity Brawl, Ronaldo vs Messi Fight, Ultimate Boxing, Celebrity Bash, Take to the Streets, Hollywood Bash, 2d Knock-Out