Tags >

Bommen

Crush The Castle 2

Weer een super mooie uitbreiding op crush the castle. Je schiet dingen weg met een katapult en moet proberen alle poppetjes in de kastelen dood te maken. Je schiet in het begin stukken hout maar dat worden later stenen en bommen. Kan jij in elk level de goude medaille halen? Dit spel werkt erg verslavend! Probeer nu crush the castle!

8.2 / 10
Trick Blast Billiards 2

Kun jij alle bommen in de pockets schieten voordat ze afgaan? De witte bal mag natuurlijk niet weg, want die heb je nodig!

8 / 10
Super Blast Billiards

Speel een spannend biljart spelletje. De bal die je wegspeelt is een bom, en op de tafel liggen ook nog veel andere bommen. Omzeil ze en speel de explosieve bal zo snel mogelijk weg!

8 / 10
Fire And Bombs

Dit is een vrij rustige en ontspannende versie van bomberman, maar als ontspanning de niet zo trekt dan kun je het spel wel spannende maken door de multiplayer versie te spelen met een vriend of vriendin. Plaats de bommen in het veld en zorg dat je niet opgeblazen wordt. Probeer je tegenstander wel klem te zetten met bommen.

8 / 10
Bomb Dropper

Laat de bommen zo vallen zodat je precies de juiste dingen raakt. Wacht om het moment en drop de bommen.

8 / 10
Totem Destroyer 2

Blaas in dit spel alle blokken op behalve de ijzeren zodat het totem poppetje op het ijzeren blok blijft staan. Het ligt soms helemaal aan je timing of het lukt of niet.

8 / 10
Bomb It 5

Je bent in het snoepstad en alles is gratis! Verzamel snoepjes en drankjes in dit leuke spel terwijl je je tegenstanders bombardeert. Wees de eerste om vijanden te vernietigen! Je kunt je instellingen wijzigen en de moeilijkheidsgraad van de niveaus kiezen en zelfs arena’s kiezen. Behaal maximale scores op alle niveaus.

0 / 10
Donkey Bomb

Ontwijk de bommen van de ezel door op de ladders te klimmen of door er overheen te springen. Verzamel alle sterren, maar je moet je wel in de juiste volgorde verzamelen. Van onder naar boven.

8 / 10
James Bomb

Plaats bommen in het doolhof en blaas de monsters op. Vind de deur die ook achter de stenen verborgen is en versla alle monster on door te kunnen naar het volgende level.

8 / 10
Tank Bomber

Je bent een kanon en speelt tegen tanks. Je moet de bommen zo gooien zodat de tanks vernietigd worden en jou niet kapot kunnen schieten. Je hebt maar een bepaald aantal bommen die zich steeds aanvullen dus schiet niet zomaar alles weg.

8 / 10
Cutlass Reef

Ben jij de schrik der zeven zeeen? Bewijs het in Treasure of Cutlass Reef

8 / 10
Kingpin Bowling

Ben jij een beetje goed in bowling spelletjes? Ja, een strike gooien is niet onmogelijk, maar kun je het ook nog als je tegelijkertijd bommen op de baan moet ontwijken?

8 / 10
Dead Convoy

Je moet de brug opblazen. De soldaten moeten naar beneden vallen, maar de dokters moeten allemaal veilig de overkant bereiken. Waar kun je dan het beste het dynamiet plaatsen?

8.1 / 10
Dynamite Blast

Probeer de brug kapot te maken. Plaats de bommen op de juiste pilaren en zorg ervoor dat de auto's naar beneden vallen, of juist heel aan de overkant komen. Let goed op de aanwijzingen en breng de bommen tot ontploffing.

8 / 10
Bomber at War 2

Vlieg met je vliegtuig over de doelwitten. Laat er bommen op vallen en maak alles kapot. Kijk uit voor vijandige vliegtuigen. Schiet ze allemaal neer!

8.3 / 10
Bomb Town

Laat de bommen vallen op elk stadje en probeer zoveel mogelijk te slopen.

8 / 10
Battle Ship

Speel zeeslag nu online. Plaats je schepen en probeer door bommen te schieten de schepen van het andere team eerst te laten zinken.

8 / 10
Bomb It 6

Laat alle bommen vallen en vernietig alles op je pad in Bomb it 6!

0 / 10
Bomb It 7

Speel Bomb It 7, een leuk Actie spelletje nu gratis!

0 / 10
Silly Bombs and Space Invaders

Er zitten allemaal bommenbeestjes in het level. Kun jij met een schot de lontjes aansteken en ze allemaal opblazen?

8 / 10
Piraten Zeeslag

Laat de schepen van je tegenstanders zinken in dit leuke zeelsag spelletje met piraten boten. Kun jij alle zeeslagen winnen? Speel met mensen van over de hele wereld.

0 / 10
Demolition Inc

Sloop het gebouw door de dynamiet staven op een slimme plek te zetten. Je moet ervoor zorgen dat wat er na de knal overblijft onder de lijn komt te vallen.

8.1 / 10
Pirates Cortez's Gold

Verover het fort van Cortez waar het goud verborgen ligt. Je krijgt 20 canonskogels, zorg dat je er zoveel mogelijk geld mee binnenhaalt door de andere boten te laten zinken en het fort te vernietigen.

8 / 10
Red Remover Blast

Laat alle rode blokken uit het level vallen. Zorg dat ze van de platforms geblazen of gestoten worden. Kun jij alle rode blokken uit het level werken?

8 / 10
Pyromasters

Je kunt dit spel in je eentje spelen, maar je kan het ook spelen met tot wel vier spelers aan het zelfde keyboard. Plaats bommen in het veld en verzamel de bonus items. Deze kunnen je helpen je tegenstander(s) op te blazen.

8 / 10
Dog Fight 2

Vliegen in de Great War als fighter ace met je vliegtuig. Schiet de andere vliegtuigen neer, maar vergeet niet dat je in een aantal levels ook een target moet vernietigen. Ben jij een piloot die de Fokker Dr.I van Red Baron waardig zal zijn?

8 / 10
Fragments of Dejavu

Ga terug in de tijd en red je vriendin. Ze is jaren geleden omgekomen in een vliegtuigramp. Kun jij echt achter komen hoe je kunt voorkomen dat het vliegtuig neerstort?

8 / 10
Indestructo Tank

Rij met je tank door het level en probeer genoeg punten te verzamelen om door te gaan naar het volgende level. Vang de bommen op want je kan niet kapot en spring van helikopter naar helikopter om punten te halen.

8.1 / 10
Demolition City 2

Vernietig alle bouwsels met dynamiet in Demolition City 2. Voor elk gebouw dat je kapot weet te maken win je geld waarmee je krachtigere explosieve kunt kopen die je in de latere levels echt nodig zal hebben.

8.1 / 10
World of Warships

Speel nu gratis mee in de grootste zee oorlogen in World of Warships! Download nu de gratis client voor deze massive online multiplayer game!

0 / 10
Roly Poly Cannon

Mik goed en gebruik je kanon om de Roly Poly's op te blazen. Schiet er bommen op af die op het juiste moment afgaan. Als je vast komt te zitten kan je het level altijd resetten.

8 / 10
Cover Orange Players Pack

Zorg ervoor dat alle stukken fruit veilig liggen als de bommenregen begint. Geen enkel stuk fruit mag geraakt worden. Dit spel heeft maar liefst 80 levels. Kan jij alles uitspelen?

8 / 10
Dog Fight

Vlieg alleen of samen met een vriend of vriendin en schiet je tegenstanders neer. Waan jezelf een Fighter Ace in de Eerste Wereldoorlog en haal allerlei stunts uit om deze dogfights te winnen. Vernietig ook andere doelwitten zoals Anti-Aircraft kanonnen. Een must-play!

8 / 10
Roly-Poly Monsters

In dit spel dien je alle monsters op te blazen met bommen. Maar let op! Je hebt maar een beperkte hoeveelheid bommen en je kan niet overal even makkelijk bij!

8 / 10
Dynamite Blast 3

In dit spelletje moet je steeds de brug opblazen. Zet de bommen neer en wacht tot de auto's en andere wagens op de juiste plek op de brug staan. Blaas alles dan op!

8 / 10
Dyna Boy

Zoek goed naar alle diamanten in de mijn. Soms moet je ook sleutels en batterijen vinden. Zoek dynamiet om dingen mee op te blazen en kijk uit dat je niet op de beestjes stapt.

8 / 10
Dynamite Blast Bridge Destruction

Blaas de balken van de brug op om de verschillende taken uit te voeren. Soms moet je de auto's laten crashen, en soms moet je ze juist verder helpen. Waar kun je de bommen het beste plaatsen?

6 / 10
Bomb Chain

Leg de bommen zo neer zodat de rest van de bommen ook ontploffen. Let goed op wat voor pijltjes er op de bommen staan

8 / 10
Nitrohaul

Bouw eerst je eigen nitrohauler om de dozen dynamiet in the vervoeren. Zorg dat hij stabiel is. Transporteer daarna de kisten dynamiet over een ruwe weg zonder dat ze exploderen.

8 / 10
Roly Poly Eliminator 2

Maak alle Roly Poly monsters in elk level dood. Zet de vallen goed klaar, hak de touwen door of gebruik dynamiet om de boel op te blazen.

8 / 10
Roly Poly Cannon 3

Schiet en richt goed om de juiste poppetjes te doden. In roly poly cannon 3 mag je alleen de kwade poppetjes doden en de vriendelijke moeten blijven leven. Schiet de bommen en probeer alle 50 levels uit te spelen.

8 / 10
Klik En Vernietig

Probeer elk level te vernietigen door op de juiste dingen te klikken. Soms is het lastig en moet je op veel dingen klikken en in de juiste volgorde. Succes!

8.1 / 10
Bomber Blastic

Steek 1 bom aan en zorg dat er een kettingreactie ontstaat waardoor alle bommen ontploffen. Kan jij alle levels uitspelen?

8 / 10
Mass Mayhem 3

Probeer zoveel mogelijk mensen te killen. Schiet een raket of blaas jezelf op en verdien daarmee geld.

8 / 10
Collapse It

Plaats de bommen zo zodat alle mannetjes dood gaan. Dat kan zijn doordat de blokken op hun hoofd valt. Dus als iets instort is het vaak al goed.

8.1 / 10
N3wton

Schiet de andere tanks van het platform in N3wton. Je eigen tank schiet wel steeds bij het schieten zelf ook een tikje achteruit, dus kijk uit dat je zelf niet valt.

8 / 10
Building Blaster 2

Breng de explosieven op de juiste plek aan om de toren in te laten storten. Alles moet uit het rode vak verdwijnen om het level uit te spelen.

8 / 10
Stop Boom

Iemand steekt een lont aan die naar een bom gaat. Kan jij voorkomen dat de bom af gaat? Spuit het water op het vuurtje en stop het voordat het vuur bij de bom komt.

8.1 / 10
Save The Fallen

Red de gevallen soldaten van de zombies en de bommen. Vind ze en draag ze terug naar de tent. Kijk uit voor de bommen, zombies en mijnen. Tussen de levels door kun je upgrades kopen om je overlevingskansen te verbeteren. Wanneer je leert te teleporteren kan dit ook erg veel helpen.

8.1 / 10
Totem Destroyer

Blaas de hele torens van blokken op totdat alleen de zwarte ijzeren blokken over zijn en het gouden totem idooltje er op blijft staan, anders breekt het.

8 / 10
Silly Bombs

Richt het vuur naar de bommen en schieten maar. Laat alle bommen in elk level ontploffen.

8 / 10
Behind The Enemy

Ontwijk met je eigen leger mannetje alle bommen te ontwijken. Hou het lang genoeg vol en speel zo het level uit. Kijk goed naar de bommen om te zien hoe vaak ze stuiteren. Speel: Behind The Enemy!

8 / 10
Bomber Mole

Kan jij de mol elke keer bij de vlag komen? verzamel onderweg wel alle eieren en je hebt maar een bepaald aantal bommen waarmee je de grond kan opblazen.

8 / 10
Bombs Vacation

Zorg dat de bom aan het einde van het level komt. Je kan hem door het level heen schieten en je moet ervoor zorgen dat je nergens blijft steken. Hou rekening met de wind en met de obstakels.

8 / 10
Bomb Diggity

Zorg dat er geen bommen ontploffen die aan onschuldige mensen vastzitten. Je kan de bommen uitschakelen maar je komt onderweg ook vijanden tegen dus hou met alles rekening.

7.6 / 10
Rubyboom 2

Sleep de bom naar de juiste plaats en probeer alle rubybooms te slopen.

8 / 10
Helmet Bombers 2

Richt goed en schiet alle mannetjes in het level neer met de bommen. Soms heb je een beetje geluk nodig maar denk goed na.

8 / 10
Wheel Burrow

Hoe diep kan jij komen met de band? De bommen vallen en die maken gaten in de grond maar jij mag niet geraakt worden.

8 / 10
Fragger

Probeer in elk level met je granaten alle mannetjes uit te schakelen. Je hebt een bepaald aantal granaten dus gebruik ze goed! Richten en gooien maar. Als je op het hoofd gooit krijg je extra punten.

8 / 10
Blow Things Up

Plaats de bommen en zorg ervoor dat je alles opblaast. Plaats je bommen goed en denk goed na. Laat de bommen ontploffen.

8 / 10
Deconstruction

Plaats explosies op de beste plekken rond de bouwwerken die je tegenkomt en blaas ze op. Pas op dat je jezelf niet opblaast en probeer ook zonder het scherm te verlaten te zorgen dat je niet door de vallende brokstukken geraakt wordt.

8 / 10
Elemental Balance

Probeer de bommen zo in elk level te plaatsen dat alle houten objecten in het vuur worden geblazen en in de fik vliegen. De stukken metaal in latere levels moeten juist in het water terecht komen.

8 / 10
Zombie Buster

Hou de zombies in je vizier in het zombie spelletje Zombie Buster! De zombies zijn overal en jij en je bommen zijn de beste hoop die de mensheid heeft om ze te verslaan. Richt je vizier op strategische punten in de ruimte en land de bommen waar ze de meeste schade zullen aanrichten. Ben jij een uitgekiende scherpschutter of schiet je liever in het rond op de hoop dat je iets raakt?

0 / 10
Sprocket Rocket

Vlieg door het level en probeer in elk level aan het einde te komen en onderweg zoveel mogelijk tandwielen te pakken in sprocket rocket. Pas je ship aan om overal bij te kunnen door nieuwe onderdelen voor je ship te ontwerpen.

8 / 10
Mad Bombs

Loop met de bom door het level en steek de bom aan door door het vuur heen te lopen. Daarna zal je bom binnen een aantal seconden ontploffen, zorg dan dat je op de juiste plaats staat.

8 / 10
247 Bombs

Plaats je bommen in het veld om paden te maken zodat je bij je tegenstander kunt komen. Leg bommen zo neer dat je tegenstanders in het pad van de explosies komen te staan. Rechts in het scherm kun je zien hoeveel levens iedereen nog over heeft. Als je het level niet snel genoeg uitspeelt verschijnen er ook nog eens wandelende bommen in het veld om het allemaal nog iets moeilijker te maken.

8 / 10
TNT Robots

Probeer de robots de de juiste kant op te laten gaan, en dat is uit het level. Knallen met die TNT.

8 / 10
Gotham Dark Night

De Joker is Gotham City weer onveilig aan het maken. Help Batman zo snel mogelijk alle bommen die de Joker heeft geplant te bereiken en onschadelijk te maken.

8.3 / 10
Rainbow Blitz

Raak de vallende bommen voordat je stadje plat is in Rainbow Blitz.

8 / 10
Building Blaster 2 Players Pack

Blaas de gebouwen op met explosieven! Zorg dat je alles op de juiste plaats neer zet of legt en het vierkant vrij maakt.

8 / 10
Sappeur

Dr TNT heeft alle sterren gestolen. Je kunt ze niet zomaar terugpakken, want hij heeft er bommem omheen gebouwd. Maak eerst de bommen onschadelijk.

8.3 / 10
Portal Defenders

verdedig je entree tegen de mannetjes die komen. Sla ze neer en gooi bommen. Sla snel achter door voor combo's. Kies je eigen poppetje en kijk of je kan winnen.

8 / 10
Blast Driver

Het is een race tegen de klok want bovenop je auto ligt een bom! Kun jij alle obstakels ontwijken en de bomb squad op tijd bereiken? Haal het einde voordat je auto ontploft. Als je omslaat ontploft hij natuurlijk ook! Doe stunts voor extra tijd.

8 / 10
TNT Zombies

Kijk goed naar alles wat je in het level ziet. Waar kun je het beste de bommen plaatsen om alle zombies uit te schakelen? Maak goed gebruik van al het schroot dat in elk level ligt.

8 / 10
Building Blaster

In dit spelletje moet je gebouwen opblazen. Probeer je dynamiet staven zo te plaatsen dat je maximale schade veroorzaakt voor een extra hoge score.

8.5 / 10
Shoot The Snake

Schiet in elk level alle slangen dood met de bommen. Richt goed en time goed want de bommen ontploffen vanzelf.

8 / 10
Flakboy 2

Blaas in elk level het mannetje op door landmijnen te plaatsen en kanonnen op te hangen. Flakboy loopt altijd weg van het bad eendje.

8 / 10
Bomb Besieger

Gooi de bommen naar de slechte ridders en blaas ze op. Je kunt ook naar je eigen ridders overgooien. Zorg er wel voor dat je de dorpelingen niet raakt!

8 / 10
Bomb A Bomb

Klik op een bom die dan zal ontploffen en zorg ervoor dat de andere bommen dan de vonken krijgen en ook zullen ontploffen. Let wel op de roze bommen die mogen niet ontploffen.

8.7 / 10
Pull the Wire

Kijk goed en trek de juiste draad er uit. De draad die er uit moet is het draadje dat vast zit aan de C4 bom. Kun jij steeds de goede draad knippen? Kijk goed, want het wordt steeds moeilijker!

8.7 / 10
Mass Mayhem 2099 AD

Het is het jaar 2099, en aangezien het toch een totale chaos is, maakt het niet uit als je er nog een schepje bovenop doet door vanalles overhoop te schieten.

8.7 / 10
Doctor Acorn

Kan jij de noot aan het einde van elk level krijgen. Druk de juiste knoppen in en gebruik de bommen.

8 / 10
Bittu Bomber

Plaats de bommen om de paden vrij te maken zodat je bij je tegenstander kan. Probeer deze met bommen klem te zetten zodat hij opgeblazen wordt. Er zitten allerlei bonus items verstopt die je daarbij kunnen helpen.

8 / 10
Blockoomz

Probeer de blokken uit het level te krijgen en alles sterren in het level te houden.

8 / 10
Shot Firer

Pak alle diamantjes. Je zal ze met je dynamiet uit de muren en de vloer moeten blazen. Kun jij de ladders beklimmen, de monsters ontwijken, en de weg uit de mijn vinden?

8 / 10
Bomb Bomb Rabbit

Schiet alles en iedereen uit de lucht die jou komt aanvallen. Richt goed en schiet de bommen er op af.

8 / 10
Bomber Chomp 2

Probeer via de bommen zo hoog mogelijk te komen. Spring van bom naar bom en laat je omhoog lanceren.

8 / 10
Chicken Escape 2

Probeer zoveel mogelijk sterren te pakken en ervoor te zorgen dat de bommen jou niet raken. In het begin spring je nog niet zo hoog maar dat komt vanzelf.

8 / 10
Blow Things Up 2

Laat de bommen ontploffen en zo alle beestjes het level uit te knallen. Let goed op waar je de bommen plaatst en het moment dat je ze tot ontploffing brengt.

8 / 10
Hungry Ducks

Ga naar de juiste plaats in het level want de eenden hebben honger.

8 / 10
Iron Robotic Sapper

Plaats de robot op de juiste plaats in het level. Zorg ervoor dat je alle chips pakt en blaas ook alle ballonnen en bommen op!

8 / 10
Effective Attack

Schiet de raket af met de tank en zorg dat je het doelwit kapot maakt. Stuur goed met de raket en zorg ervoor dat je onderweg niks raakt.

6 / 10
Splitty 2

Kan jij zorgen dat je elke keer met jou bommetje in het vuur terrecht komt. Je kan je bom steeds opsplitsen, de bom gaat dan een andere kant op, en zo moet je proberen bij het vuur te komen.

5 / 10
Chucka Boom

Gooi de bom omhoog en zorg ervoor dat die op het juiste moment en de juiste plaats ontploft. Als je de bom weggooit heeft de bom nog 3 seconden.

8 / 10
Boom Hockey

Laat bommen afgaan en daardoor het rode en blauwe balletje te laten verplaatsen richting de ijshockey goals.

8 / 10
Dynamite Snake

Kun jij bij de uitgang komen? Je moet wel snel zijn, want zo gauw je begint te bewegen blaast je staart op! Snel, snel! Straks blijft er niets meer van de slang over!

8 / 10
Epic Blast

Kun jij alles opblazen met je vuurpijlen, raketten en bommen. Probeer ervoor te zorgen dat alles in zo min mogelijk beurten onder de blauwe lijn komt te liggen.

8 / 10
Driving Warrior

Verzamel kogels en kijk uit voor de bommen. Kun jij alle andere auto's van de weg schieten? Zorg dat je zelf niet geraakt wordt!

8 / 10
Bin B

Probeer de tegenstanders uit te schakelen door de bommen goed neer te leggen. Loop rond en pak de bonussen.

2 / 10
Headfolk Boom

Leg met je poppetje een bom neer en zorg dat de rest dan ontploft. Als ze dood zijn zullen ze iets laten liggen en als je dat pakt krijg je er punten voor.

2 / 10
Meteor

Zorg ervoor dat alle meteoren ontploffen en probeer zo het level uit te spelen. Klik op een meteoor om er vervolgens meer te plaatsen en zo ook te laten ontploffen.

0 / 10
Save The Goons

Probeer alle goons in het level te redden van de bommen en andere dingen die de goons aanvallen.

0 / 10
Bomber Chomp

Kies een bom en spring zo ver mogelijk omhoog. Je kan omhoog blijven gaan door andere bommen te raken die daardoor tot ontploffing komen.

0 / 10
Sticky Blobs

Bouw de bommen zo zodat je alle sterren pakt en het einde van het level haalt.

0 / 10
Penguin Bomber

Schiet de panda hoog de lucht in en pak onderweg de bommen om hoger te eindigen.

0 / 10
Kingdom Reaction

Zorg ervoor dat er een grote kettingreactie ontstaat zodat je met een klik alle poppetjes uit het level kunt spelen. Kun jij iedereen raken en de schatten pakken?

0 / 10
Baby Boom Red Redux

Zet de babyface zo in het level neer dat hij niet door scherven van de bom geraakt wordt als deze explodeert. Kijk dus telkens goed wat er gebeurt als de bom opblaast.

0 / 10
Go Home Block

Het blokje moet bij de deur zien te komen, maar het kan natuurlijk niet lopen. Gebruik bommen en kratten om het blokje de juiste kant op te schieten.

0 / 10
Land of Enki 2

Ren en spring door het level, beklim de ladders en verzamel de diamantjes. Gooi de bommen op de monstertjes en haal het eind van elk level in dit spelletje.

0 / 10
Super Santa Bomber

Zet de bommen steeds zo neer in het level dat de kerstman de schoorsteen in vliegt. Misschien zul je eerst met je bommen ook wat hindernissen uit de weg moeten knallen.

0 / 10

Spelletjes met bommen

Bommen bevatten een explosief; denk aan een granaat, neutronenbom, brandbom of clusterbom. Laat bommen exploderen in een van deze bom spelletjes.

Dit vinden wij de leukste spellen:Crush The Castle 2, Trick Blast Billiards 2, Super Blast Billiards, Fire And Bombs, Bomb Dropper, Totem Destroyer 2, Bomb It 5, Donkey Bomb, James Bomb, Tank Bomber