Tags >

Boot

Monkey Go Happy Mini Monkeys 3

Zoek goed met de aap op het schip en vind alle kleine aapjes terug die zich daar verstopt hebben. Kun jij ze allemaal in je mandje stoppen? Het zijn er 15. Kijk goed rond!

7.9 / 10
Dark Submarine Escape 2

Je moet in dit spelletje uit de onderzeeër ontsnappen. Klim steeds door het luik. De truuk is alleen wel dat je steeds de puzzels moet oplossen om hem open te krijgen.

8.3 / 10
Youda Marina

Youda Marina is een simulatie van een jachthaven. Aan jou de taak om de alledaagse problemen in de haven op te lossen. Houd alle bezoekers tevreden en bouw met het verdiende geld nieuwe winkels en restaurant.

8.1 / 10
The Viking's Revenge

Zorg ervoor dat alle eilandjes op de kaart van jou worden. Verdrijf de andere legers. Stuur je boten er op uit om alle andere legers te verdrijven!

8 / 10
Speedboats.io

In the multiplayer spel Speedboats.io moet je met je bootje langs de baai scheuren en alle andere boten laten zinken. Schiet ze allemaal lek om power-ups te winnen en de sterkste boot te worden!

7 / 10
Free Fred

Red je dolfijnenvriend Fred van de kidnappers. Ga er met je oorlogsboot achteraan en blijf upgraden voor betere wapens.

8.6 / 10
Pirate Race

Andere piraten hebben ook de schatkaart gezien. Zorg dat je als eerste bij de schat bent in deze piraten race. Piraten zijn natuurlijk wel piraten, dus ze spelen niet gelemaal eerlijk. Je mag in deze race namelijk ook op elkaar schieten!

8 / 10
Tubin On Lake Tyler

Ga tuben, lekker achter een speetboot hangen op een meertje. Ontwijk de obnstakels en verzamel de sterren op dit Texaanse meer. Bots nergens tegenaan, want dan raak je punten kwijt, of eidigt het misschien zelfs in een wipeout.

8.2 / 10
Boten Parkeren

Vaar met de boot naar de juiste plek. Stuur goed en varen maar. Zorg wel dat je nergens tegen aan botst, want anders is het meteen afgelopen!

8 / 10
Mobydick The Videogame

In dit spelletje ben je de Great White Whale, Moby Dick. Kun jij alle boten laten zinken en de mensen opeten. Groei totdat je reuzachtig bent.

8.5 / 10
Watercraft Rush

Hoe ver kom jij in het spannende waterrace spelletje Watercraft Rush? Probeer de finish te bereiken voordat de tijd afloopt. Probeer je jetski binnen de grenzen van de racebaan te houden. Als je buiten de boeien komt verlies je namelijk veel snelheid. Blijf dus binnen de lijnen!

0 / 10
Pirates 2

Vaar rond in de zee op zoek naar een waardevolle schatkaart. Schiet de vijandelijke schepen en forten in stukjes en verzamel de ducaten en power-ups.

8 / 10
Epic Time Pirates

Vaar over de zeeën met jouw piraten crew. Kies vijanden uit om tegen te strijden en win elke battle. Verover met jouw piraten de boot en schiet alle andere poppetjes neer.

8 / 10
Feed Us Lost Island

Ergens op een verloren eiland wordt de killer vis weer tot leven geroepen. Ga er op uit om zoveel mogelijk boten te slopen en alle mensen op te eten.

8.7 / 10
Amsterdamse Grachten

Pik mensen op in amsterdam met het bootje en zet ze weer op de juiste plaats af. Het is een doolhof van water dus zorg dat je goed vaart.

8 / 10
Amphibious Challenge

Vaar met je auto die je hebt veranderd tot een boot van Engeland naar Frankrijk. Zorg dat je je balans houdt en dat je dus niet omvalt midden op zee!

7.9 / 10
Blackbeard Down

Je zit in de Golf van Aden bij Somalie en je kunt kiezen of je de marine van de Verenigde Staten of de Piraten speelt in Blackbeard Down: US Navy vs Pirates. Kun jij de piratenplaag tegen gaan en hun schepen tot zinken brengen of speel je liever zo'n piraat zelf?

8 / 10
Cutlass Reef

Ben jij de schrik der zeven zeeen? Bewijs het in Treasure of Cutlass Reef

8 / 10
Cruiser

Plaats de boten en probeer de boten van de tegenstander te laten zinken door de juiste plekken te raden.

8 / 10
Boot Parkeren

Probeer steeds je boot in een drukke haven in Venetie te parkeren. Kijk wel uit dat je nergens tegenaan botst, anders zinkt je boot zeker weten!

7.9 / 10
The Sea Wolves

Val alle boten aan met jou boot en zorg dat je nergens tegen aan vaart want anders zink je!

8 / 10
Fishy Waters

Je vader is ontvoerd door een zeemonster. Kun jij door vissen te vangen en te verkopen genoeg geld verdienen om een reddingmissie te ondernemen?

8.9 / 10
Wake 4 Fun

Stap op je wakeboard en probeer over alle schansen te springen. Haal veel punten en probeer te blijven staan op je wakeboard.

8 / 10
Wakeboarding

Stap op je wakeboard en probeer mooie trucs te doen. Je hebt een bepaalde tijd en moet zorgen voor een mooie show. Spring over de golven heen.

8 / 10
Anno Online

Anno Online is de browser versie van het populaire MMO strategie spel Anno. In dit spel moet je bij het managen van je eiland goed aan je strategie werken. Wees diplomatisch, drijf handel met andere eilanden, en verklaar de oorlog aan buurtlanden wanneer dat nodig is. Je moet strategisch te werk gaan bij het oorlogvoeren en in de handel om de economie van je rijk draaiende te houden. Een oorlogsblunder en slechte investeringen kunnen je eiland de das om doen. Werk samen met andere spelers, of trek tegen ze ten strijde in dit leuke strategie MMO spel!

0 / 10
World of Warships

Speel nu gratis mee in de grootste zee oorlogen in World of Warships! Download nu de gratis client voor deze massive online multiplayer game!

0 / 10
Docking Perfection

Even inparkeren... maar dan met een speedboot! Zorg dat je de pier en de boeien niet raakt, en probeer ook de andere boten heel te laten.

8 / 10
Pizzaboy

Bezorg de pizza's zo snel mogelijk aan je Venetiaanse klanten in dit pizza bezorg spel. Vaar met een rotvaart door de grachten, spring over schanzen, en verzamel voorraden en verborgen schatten.

8 / 10
U-Boat Escape

Ontsnap uit de boot! Kan jij erachter komen hoe dat moet. Klik met je muis en zoek de dingen die je nodig hebt om eruit te komen.

7.9 / 10
Torpedoes Armed

Schiet alles kapot met torpedo's van de onderzeeër. Richt goed en let voor de rest goed op de benzine en of er wel genoeg frisse lucht in de onderzeeër is.

7.8 / 10
Kayak King

Peddel in de juiste richting door de poortjes en navigeer langs de gevaarlijke stroomversnellingen in dit spannende kayakspel. Zorg dat je de rotsen niet raakt.

8 / 10
Steppen Wolf 15

Terwijl Olaf en Wolf net in de onderzeeër aan hun diepe afdaling zijn begonnen wordt het op de boot ineens ook spannend: gewapende mannen vallen May aan. Weet jij aan ze te ontkomen?

0 / 10
Caribbean Admiral

Val op zee alle schepen aan die je tegenkomt en probeer ze eerder te laten zinken dan je eigen boot. Zorg dat ze geen kans krijgen om jouw schip te vernielen!

8.2 / 10
Speedy Boats

Kun jij ervoor zorgen dat je bootje heel blijft in Speedy Boats? Wissel van baan met je speedboot! In dit uitdagende behendigheidsspelletje bestuur je, afhankelijk van het spelniveau dat je hebt gekozen, 1, 2 of zelfs 3 bootjes tegelijk! Wijk uit om de boten te ontwijken die in beide vaarbanen langs de kant liggen. Pak de schilden om tijdelijk onverwoestbaar te worden.

0 / 10
Oceaan Schoonmaken

Ga onder water met het bootje en vind de weg zonder teveel te botsen. Het is lastig sturen maar probeer niks te raken. Blijf elk moment goed opletten.

8 / 10
Steer It Clear

Bestuur het grote cruiseschip overal tussendoor. Probeer niet te botsen want dan zal de boot zinken. Hoe ver kan jij komen?

8 / 10
Cruise Holidays

Probeer de medewerkers aan boord zoveel mogelijk te pesten met alle voorwerpen die er liggen. Probeer van allerlei streken uit te halen.

8 / 10
Docking Perfection 2

Vaar met je boot van A naar B en haal passagiers op en zet ze weer af. Probeer dit binnen de tijd te doen zonder je boot zo erg te beschadigen dat hij zinkt.

8 / 10
Subs Away

Ontdenk de wondere onder water wereld in je onderzeeer.

0 / 10
Boat Rush

Boat Rush is een leuk zeil spelletje waarin je zo hard mogelijk moet proberen te gaan. Zeil rond en probeer alle muntjes te verzamelen. Kijk uit dat je de rotsen, lasers, en piratenschepen niet raakt!

0 / 10
Trafigar Origins

Stap in de zeilboot en ga het gevecht aan met alle andere boten. Oefen eerst wat met varen en schieten en ga daarna het gevecht aan.

8 / 10
Docker Sokoban

Probeer in de haven alles weer op de juiste plek te krijgen. Rij met je karretje rond en verplaats alles wat nodig is.

8 / 10
Cruise Kleding

Kleed dit meisje mooi aan voor haar reis op een cruiseschip. Kies allerlei leuke matrozenpakjes uit, en een kapitein's pet of leuke zeevaart accessoires zoals een tas met een groot anker erop, of een bandana.

8 / 10
Blue Harbor Parking

Parkeer je boot zo snel mogelijk. Er zijn ook obstakels die het moeilijker maken, Probeer die te ontwijken. Hoeveel boten kan jij parkeren in 90 seconden?

8 / 10
Road Trip

Road Trip gaat over hoe een rampzalige reisvakantie toch leuk kan zijn. Alles gaat fout: file's, UFO landingen etc. Maar ondanks alles kan jij het aan met jouw speciale wagen die kan varen, vliegen en rijden!

8 / 10
Yarrr

Bouw allemaal mannetjes en poppetjes op je boot zodat als andere de boot aanvallen je terug kan schieten.

8.1 / 10
Bumper Boat Bonanza

Speel met je eigen rubberbootje en probeer de tegenstander zoveel mogelijk te raken zodat zijn boot kapot gaat. Pak de eenden voor meer power of de bubbels om je boot te repareren.

7.6 / 10
Mini Wave

Race tegen een ander bootje op zee in deze mooie tropische locatie! Blijf wel binnen de boeien en kijk uit voor de eilandjes die je tegenkomt!

8 / 10
Boat Survive

Hoe lang hou jij het vol op de open zee? Hopelijk langer dan de Titanic, want deze ijsschotsen zijn behoorlijk gevaarlijk! Bestuur je speedboat langs alle hindernissen en scoor!

8 / 10
Bumpercraft

Stuur je bumpercraft langs obstakels en vijanden. Je moet proberen de chemische fabriek te bereiken. Deze vervuilt namelijk de rivier, en dat moet jij zien te stoppen.

8 / 10
Micro Boats

Race met de kleine bootjes tegen elkaar en kom als eerste over de finish. Kies je boot en zorg dat je alle obstakels ontwijkt en de boot niet laat zinken.

8 / 10
Daring Ride

In Daring Ride bestuur je een speedboat langs alle hindernissen, verzamel bonus punten door te schieten en scoor! Let op de wapen upgrades omdat het anders na een tijdje behoorlijk lastig kan worden!

8 / 10
Battleship The Beginning

Speel zeeslag en probeer te winnen. Plaats de boten en probeer de boten van de tegenstander tot zinker te krijgen.

8 / 10
Monkey Treasures

Haal alle schatten van de bodem. Pak er zoveel mogelijk maar zorg ook dat je niks anders vangt. Je kan ook bommen gooien.

6.3 / 10
Feed Us Xmas Expansion

Val ook in deze kersteditie met je killer vis alle mensen aan en laat de boten zinken. Dat dat niet past met de traditionele kerstsfeer maakt deze hongerige gemuteerde vis maar weinig uit!

8 / 10
Microboats

Race met de boten over het water en probeer als eerste over de finish te komen. Bots nergens tegenaan want daar gaat je boot kapot van.

8 / 10
Pollys Yacht

Bestuur de boot en probeer alle rotsen te ontwijken. Stuur dus goed en haal het einde.

8 / 10
Viking Valour

In dit spelletje moet je de Vikingen helpen de gestolen edelsteen terug te brengen. Hou de soldaten op afstand door je kanonnen af te vuren en vallen te bouwen.

7.3 / 10
Toto's Ducklings

Probeer alle eenden tevreden te houden in het meertje. Geef ze precies wat ze willen hebben.

8 / 10
Up Down Up

Pak met de onderzeeër alle sterren en bestuur de boot dan naar het einde van het level.

6 / 10
Accurate Boy

Schiet de monsters en trek ze met het touw uit de toren. Zo krijg je je bootje uiteindelijk weer terug. Kun jij ze allemaal raken met Accurate Boy?

8 / 10
Rowingboat Dress Up

Kun jij mooie kleren uitkiezen voor het meisje in de rubberen roeiboot. Kies een leuke outfit uit waarmee ze het water op kan.

0 / 10
Steppen Wolf 16

Je bent met de onderzeeër op de zeebodem gestort. Ergens verschuilt zich een gigantische inktvis. Daal verder af, maar kijk uit voor de tentakels!

0 / 10
Squid Skid

De kleine inktvis is gevangen door de zeevaarders. Laat het schip met de grote inktvis schudden zodat de kooi tegen de sleutel aankomt.

0 / 10
Pirate Ship Wash

Je hebt een piratenschip gekocht, maar het is wel heel erg vies. Kun jij jouw boot weer helemaal schoonwassen. Help het piratenmeisje.

0 / 10
Pirates and Cannons

Speel een potje zeeslag met prachtige piratenschepen. Zet je schepen neer in het grid, en voeg een paar mijnen toe om je vijand in de val te lokken. Kun jij de schepen van je tegenstander vinden en laten zinken voordat jouw schepen worden opgeblazen? Schiet om de beurt met je kanon!

8 / 10

Houd je van varen? Speel dan hier ook eens een van de boot spelletjes.

Varen in verschillende soorten boten of schepen: zeilboot, roeiboot, speedboot of kayak. Veel vaar plezier op het water!

Dit vinden wij de leukste spellen:Monkey Go Happy Mini Monkeys 3, Dark Submarine Escape 2, Youda Marina, The Viking's Revenge, Speedboats.io, Free Fred, Pirate Race, Tubin On Lake Tyler, Boten Parkeren, Mobydick The Videogame