Tags >

Bord

Chess

Schaken tegen de computer. De schaaknotitie wordt netjes bijgehouden naast het schaakbord.

8.8 / 10
Easy Chess

Schaken met kleurrijke stukken. Als je je schaakstuk los laat kun je toch je zet opnieuw doen.

8 / 10
Flash Chess

Schaken op een mooi 3D schaakbord. Schaakstukken verplaats je op het bord met de muis. Schaak tegen de computer zonder het opzetten en afruimen van het bord. Puur en alleen schaken!

8 / 10
Rabbit Race

Zorg dat jouw konijntjes als eerste bij de grote wortel zijn in Rabbit Race.

8.1 / 10
Schaken Multiplayer

Ben je een beetje moe ervan steeds maar alleen tegen je computer te kunnen schaken? Speel nu een potje schaken tegen andere spelers over de hele wereld in dit mooie multiplayer schaakspel.

7.9 / 10
Schaken

Daag de computer uit voor een spelletje schaken! Schaken tegen de computer. Kun jij je tegenstander in het nauw drijven in dit leuke schaakspelletje?

8 / 10
Dominos

Speel alle stenen weg voor bonuspunten in dit domino spel.

7.8 / 10
Mens-Erger-Je-Niet

Wie kent het niet, mens-erger-je-niet, in het Engels ook wel Ludo genoemd.

7.8 / 10
Parcheesi

Speel Parcheesi, een Indiase versie van Mens Erger Je Niet! met allerlei andere online spelers van over de hele wereld. Loop met je pionnen naar de veilige thuisbasis, en stoot die pionnetjes van je tegenstanders van het bord!

8.3 / 10
Monopoly

Monopoly, wie kent het niet. Speel in deze variant tegen de computer. Kun jij iedereen er uit spelen en zoveel mogelijk geld en hotels verzamelen? En bij deze leuke online versie hoef je na afloop niet eens op te ruimen!

7.9 / 10
Backgammon Arena

In Backgammon Arena speel je het uitdagende bordspelletje Backgammon tegen spelers van over de hele wereld. Backgammon is deels geluk en deels strategie. Verzamel EXP punten door te spelen, en ontgrendel allerlei nieuwe Backgammon speler kamers. Zet de ogen die je rolt slim in en reis het bord rond. Kun jij je tegenstanders stuk voor stuk wegspelen in dit multiplayer bordspel? Veel plezier met spelen!

6 / 10
Robo Chess

Speel een potje schaak met deze robot op een overzichtelijk bord. Probeer hem schaak mat te zetten!

7.9 / 10
Tangram

Je krijgt 7 figuren om een voor een na te maken met de Tangram puzzelstukjes. Leg ze zo snel mogelijk op de juiste wijze neer. Des te sneller je bent des te meer bonuspunten je per puzzel krijgt.

7.3 / 10
Het Begrotingsspel

Kun jij het land besturen als minister van financien in dit bord begrotingsspel? Het spel is een beetje zoals Monopoly, alleen is het moeilijker iedereen tevreden te houden. Beslis over de uitgaven als Minister van financien en probeer iedere keer als je langs start komt herkozen te worden.

8.1 / 10
Mastermind

Gebruik eerst de onderste regel bij deze versie van master mind. Ontdek wat de juiste volgorde van de kleuren is en kraak de code. Doe het in zo min mogenlijk moves.

8 / 10
Dammen

Leuk damspel voor als je even een paar minuten over hebt. Even wachten op een download of een programma dat aan het opstarten is? Speel hier dan even een snel potje dammen.

8 / 10
Sinterklaas Rolit

Speel Rollit tegen Sinterklaas. Tip: Zorg dat je de randen en hoekpunten als eerste hebt.

8.1 / 10
Master Checkers

In master chekers kun je dammen op een eenvoudig dambord. Verfijn je techniek op dit simpele bord. Geen gefriemel met details, dus geen afleiding.

7.8 / 10
Chinese Checkers

Dammen op een Chinees dambord. Speel de stukken in zo min mogelijk zetten van het bord. Je moet wel een beetje vooruit denken bij dit spel.

7.7 / 10
Dice Wars

Risk spel met dobbelstenen waarbij je kunt kiezen welke landen je wilt aanvallen...

7.9 / 10
Okey Arena

Speel het leuke kaartspelletje Okey Arena met spelers van over de hele wereld. Okey Arena is een spel dat vooral onder Turkse bezoekers van Lazyland games razend populair is. Je hebt 2 tot 4 spelers nodig om te spelen, en gelukkig zijn er bij Lazyland altijd genoeg spelers online! Okey Arena is een kaartspel, maar je speelt het met stenen die meer op Rummikub stenen lijken. Kijk naar de steen in het midden van de tafel en kies uit je eigen reeks stenen de beste om in te zetten. Ben jij je tegenstanders te slim af?

2 / 10
Natuurkunde Ganzenbord

Walk the little lamp over the board in this version of Game of the Goose and answer

7.8 / 10
Domino

In deze wisescreen versie van het spel domino kan je domino spelen tegen andere spelers uit Nederland en misschien nog verder weg. Maak een gratis login naam en wachtwoord en speel alle blokjes weg door ze per nummer aan elkaar te leggen. Veel plezier.

8 / 10
Backgammon GameDuell

Speel een spannend backgammon spel met mensen van over de hele wereld. Bij backgammon komt zeker geluk kijken, maar vooral ook een aandeel strategie!

8 / 10
Hexxagon

Sluit elkaar in en verover het hele bord in Hexxagon.

8 / 10
Drie Keer Dammen

Speel normaal dammen, of een versie waarin je juist alle stukken moet kwijtraken of nog een andere!

7.9 / 10
Checkers Fun

Een lekker potje dammen, tegen elkaar of de computer.

7.8 / 10
Pirates and Cannons

Speel een potje zeeslag met prachtige piratenschepen. Zet je schepen neer in het grid, en voeg een paar mijnen toe om je vijand in de val te lokken. Kun jij de schepen van je tegenstander vinden en laten zinken voordat jouw schepen worden opgeblazen? Schiet om de beurt met je kanon!

8 / 10
Dice Mogul

Dobbelen en kopen, daar draait het om in de monopoly variant Dice Mogul.

8 / 10
Chess 3D

Schaken in dit 3D schaakspel. Je speelt met groene stukken, ook de schaaknotatie is te zien.

8 / 10
Dammen 3

Eenvoudig dam spel met zwarte en rode stenen. Je damt tegen de computer. Ben jij het spel te slim af?

7.9 / 10
Chinese Chess

Chinees schaken met fraaie schaakstukken. Speel schaak op dit 3D schaakbord.

8.3 / 10
Mahjong Mania

Kies of je een makkelijkere of moeilijkere versie van dit spelletje wil spelen en probeer binnen de tijd alle Mahjong stenen in paren weg te spelen. Kun jij in elk level de gouden beker scoren voor de snelste tijd?

0 / 10
Backgammon Go

Backgammon Go is de online multiplayer versie van de het bordspel backgammon! Speel met iemand die je kent in een privésessie of neem het op tegen een speler die de computer voor je selecteert. Gooi de dobbelstenen, verzet de schijfjes jouw kant op, en verwijder ze vervolgens van het bord voordat je tegenstander hetzelfde doet. Je hebt een beetje geluk nodig, maar strategisch te werk gaan helpt ook!

2 / 10
Heelal Ganzenbord

Test je kennis over het heelal met deze versie van Ganzenbord. Speel het spel in je eentje of samen met een andere speler. Beantwoord bij elke beurt een vraag over onze planeet of andere planeten en sterren in het heelal.

8 / 10
Connect 4

Connect 4 is helemaal met Scalable Vector Graphics gebouwd. Veel plezier met dit soepel lopende 4 op een rij spelltje. Speel het met een vriend of vriendin.

7.9 / 10
Simple Peg Solitaire

Spring over andere ballen heen naar lege vakjes en probeer zo maar 1 bal over te houden, let op, verslavend en erg lastig.

7.4 / 10
Domino Ace

Leg alle stenen op de juiste plaats. Let goed op het aantal ogen wat op de steen staat en speel domino.

8 / 10
Zombie Tactics

Kun jij met je team de zombies verslaan? Iedereen heeft z'n eigen talenten. Kun je ook zoeken naar waardevolle spullen en punten verdienen voor upgrades?

8 / 10
Chinese Checkers 2

Chinese checkers is een damspel waarin je tegen meerdere spelers damt op een stervormig dambord. Het doel van het spel is om al je knikkers in de punt van de ster te krijgen die tegenover je startpunt ligt. Je mag een pasje zetten, of meerdere sprongen maken over je eigen en knikkers en die van de andere spelers.

8.1 / 10
Goose Game Online

Goose Game Online: Probeer alle vallen in dit bordspel te ontwijken, en pak af en toe een extra beurt mee. Zo kun je je tegenstanders inhalen en als eerste bij de finish komen. Het gevaarlijkste vakje bij het Ganzenborden is natuurlijk de grafzerk: die stuurt je helemaal terug naar de start! Naast deze val krijg je ook nog te maken met de waterput, de doornstruik, en de gevangenis!

10 / 10
Mahjong Online

Maak paren met de identieke stenen en speel ze zo weg. Je kunt zorgen dat de niet-speelbare stenen donkerder worden, zodat je bete kunt zien welke paren je wel en niet kunt maken. Kun jij zo alle stenen wegspelen? Veel succes!

0 / 10
Steps

Een grappig puzzel spelltje gebouwd met scalable vector graphics. Zorg dat je het cirkeltje by het vierkantje krijgt. Je mag elke keer een stap doen, maar dan doen de pijlen ook een stap in de richting die ze aangeven. Zorg dat je niet door een pijl geraakt wordt.

8 / 10
Big Barney Chase

Flintstones, meet the Flintstones! Speel een soort ganzebord in Big Barney Chase!

7.8 / 10
Domino Pressure

Kijk goed naar hoe de domino steentjes in het veld staan en beslis snel welke je moet omgooien om de tomaat als laatst te pletten. Voor elk steentje dat nog staat terwijl de tomaat al geplet is worden er punten af getrokken totdat je er geen meer hebt.

7.9 / 10
RoyalDice Journey

Rol de vijf dobbelstenen en kies welke je wilt houden en welke je opnieuw gaat rollen. Je mag in totaal 3 keer rollen per beurt. Probeer alle combo's in te vullen en de paleisknechten, de ridders, en de koning en koningin te verslaan in RoyalDice Journey!

0 / 10
Schaakspel

Schaak met twee spelers. Je hebt geen bord, schaakstukken en schaakklok nodig, alleen 1 computer.

7.9 / 10
3D Ball Drop

Kun jij de bal op de juiste plaats krijgen door de tafel schuin te houden?

8 / 10
Barney Chase

Het ganzenbord van de Flistones! Help Fred snel naar Barney te gaan.

8 / 10
Boter Kaas en Koningin

Ken je boter, kaas en eieren? Dan kun je vast Boter, Kaas en Koningin spelen!

3 / 10
Spartans VS Goblins

Probeer de tegenstander te verslaan. Bedenk een strategie en voer hem uit.

8 / 10
Puzzel Freak 2

Speel het bord spel en elke keer als je ergens komt zal je een klein spelletje moeten spelen. Je komt er snel genoeg achter wat je moet doen.

8 / 10
Mahjong Collision

Maak combo's met alle identieke mahjong stenen. Je speelt ze in paren weg. Je wint het spel als je alle stenen hebt weggespeeld. Verken alle prachtige mahjong levels in dit spelletje!

8 / 10
Blackjack Master

Blackjack Master is de online versie van het klassieke kaartspel Blackjack waarin je zo dicht mogelijk bij 21 punten moet komen zonder eroverheen te gaan. Neem het op tegen de dealer door kaarten te trekken. Bereken steeds hoe dicht je bij 21 bent en besluit of je er nog een kaart bij neemt ('hit'). Heb je genoeg punten, of is het risico van een te hoge kaart te groot, kies dan voor 'stand'.

0 / 10
La Oca

Loop alle andere spelers er uit in deze leuke multiplayer online versie van Ganzenbord. Sommige vakjes helpen je vooruit, maar anderen zullen je terugsturen, soms wel helemaal naar het begin! Kun jij ale gevaren omzeilen en als eerste bij de finish komen? Speel met spelers van over de hele wereld, en nodig ook je Facebook vrienden uit om mee te spelen.

0 / 10
Cone Jumper

Spring met de pilonnen over elkaar heen om ze 1 voor 1 weg te spelen. Zorg dat je alle pilonnen weg speelt. Je kan alleen recht over elkaar heen springen!

8 / 10
Proximity

Een leuk strategie spelletje. Je krijgt steeds tegels met een willekeurig nummer er op. Die kun je gebruiken om je eigen tegels sterker te maken, of om andere tegels te pakken die een minder hoog getal hebben.

8 / 10
Blob Wars

Sluit je tegenstander in met je eigen Blobs in Blob Wars. Speel het spel strategisch en zet steeds de juiste moves om zoveel mogelijk blobs in en keer te veranderen op zo'n manier dat je het je tegenstander lekker moeilijk maakt.

8 / 10
Battleships

Zeeslag, wie kent het niet? Kan jij de computer verslaan?

8 / 10
Mahjong Ember

In dit snelle Mahjong spelletje is een regel aangepast. De tegels hoeven niet vrij te liggen voor je ze wegspeelt. Dat maakt het lekker snel en makkelijk.

8 / 10
Gravity Grid

Kun jij het bord zo draaien dat alle blokken van dezelfde kleur bij elkaar terechtkomen? De eerste paar levels zijn makkelijk, maar het wordt steeds moeilijker. Kom jij er nog uit?

8 / 10
Blackjack 21

Speel het verslavende casino kaartspel Blackjack 21 en probeer de croupier in elke ronden te slim af te zijn. Trek je met 'hit' een nieuwe kaart of houd je het met 'stand' bij de kaarten die je hebt? Kijk goed naar de zichtbare kaart van de croupier en naar je eigen kaarten. Wie komt er het dichtste bij de 21 punten? De croupier moet kaarten blijven trekken tot hij 17 of meer punten bereikt. Zorg dat je niet over de 21 gaat!

0 / 10
Pepernoten Puzzel

Speel haasje over met de pepernoten. Zorg dat er uiteindelijk maar 1 pepernoot overblijft.

8.3 / 10
Snakes and Ladders

Nu kun je het leuke bordspel Snakes and Ladders gratis online spelen met andere online spelers! Kun jij als eerste bij de eindstreep komen? De ladders zullen je daarbij helpen, maar pas op voor de slangen!

6 / 10
Tic Tac Toe

Boter, kaas en eieren: tegen elkaar of tegen de computer.

8 / 10
The Goose

Speel in The Goose een leuk potje ganzenborden. Kun jij als eerste het laatste vakje bereiken in dit bordspel vol vallen en avontuur? Speel met spelers van over de hele wereld!

0 / 10
Reversi Gold Edition

Speel het spel reversi en probeer ervoor te zorgen dat aan het einde zoveel mogelijk steentjes jou kleur hebben. Spring over andere steentjes heen en laat ze zo jou kleur krijgen.

9.3 / 10
Nina Busboy

Breng de borden veilig naar de overkant. Loop niet te snel maar ook niet te langzaam anders wordt je geraakt door een ster.

8 / 10
City Wizard

Bouw een mooi dorp o het stukje land dat je hebt. Kun jij zo veel mogelijk punten scoren door veel huizen te bouwen.

8 / 10

Hou je van bordspellen, maar heb je niemand om mee te spelen?

Hier vind je een grote verzameling online bordspellen. Houd jij van een goed gezelschapsspel of ander bordspel, speel dan hier een potje. Schaken, dammen, risk, domino, mastermind, monopoly, mens-erger-je-niet en nog veel meer. Speel met de stukken, stenen of fishes en win in een van de bordspelletjes van je tegenstander.

Dit vinden wij de leukste spellen:Chess, Easy Chess, Flash Chess, Rabbit Race, Schaken Multiplayer, Schaken, Dominos, Mens-Erger-Je-Niet, Parcheesi, Monopoly