Tags >

Botsauto

Bumpercars Demolition

In dit botsauto spelletje moet je de vijandelijke botsautos net zo lang wegrammen totdat ze breken en verdwijnen. Des te harder je op een autotje inrijdt, des te meer schade je veroorzaakt.

8 / 10
Bumpercars Championship

Bots zo vaak als je kan tegen de bumpercar van je tegenstander totdat hij kapot gaat. Raak zelf alleen niet ingeklemd tussen meerdere botsautos.

8 / 10
Demolition Dodge

Probeer met je auto alle andere auto's kapot te rijden. Zelf mag jou auto natuurlijk niet kapot gaan! Zorg ervoor dat je alle auto's sloopt.

8.1 / 10
Bumper Ball

Probeer de bal in het doel van de tegenstander te schieten terwijl je in een botsautotje rond rijdt. Ze zijn moeilijk te besturen en de bal stuitert. Het is een beetje zoals airhockey, maar dan iets moeilijker.

8 / 10
Backlash

Probeer je tegenstanders uit de arena te beuken in dit botsauto spelletje. Hard op elkaar inrijden, maak kijk wel uit dat je bij een botsing niet zelf het platform af stuitert!

8 / 10
Hover Havoc

Lekker botsauto spelen maar dan met hovercrafts in Hover Havoc. Raas over het water in je boot en ram iedereen ondersteboven. Zorg dat je je eigen boot niet te hard sloopt.

8 / 10
Crash N Smash Derby

Probeer alle auto's kapot te maken en je eigen auto heel te houden. Als dat gelukt is dan kan je je auto upgraden.

8 / 10
Bumper Cars Demolition

Bots met je botsauto tegen de andere botsauto's aan om te zorgen dat je die kapot maakt. Neem een lekker vaartje en beuk er op los. Zorg wel dat je zelf niet geraakt wordt en dat je als enige overblijft!

8 / 10
Bumper Boat Bonanza

Speel met je eigen rubberbootje en probeer de tegenstander zoveel mogelijk te raken zodat zijn boot kapot gaat. Pak de eenden voor meer power of de bubbels om je boot te repareren.

7.6 / 10
Ballet Parking

In dit spel ben je The Red Guy uit de tekenfilm serie Cow and Chicken. Gebruik jouw auto om de andere autos de juiste parkeervakjes in te rammen.

8 / 10

Ook gek op botsautos?

Zit jij wel eens in botsauto of bumpercar wanneer er een kermis is? Nu kun je ook gedurende de rest van het jaar hier online botsauto spellen spelen!

Dit vinden wij de leukste spellen:Bumpercars Demolition, Bumpercars Championship, Demolition Dodge, Bumper Ball, Backlash, Hover Havoc, Crash N Smash Derby, Bumper Cars Demolition, Bumper Boat Bonanza, Ballet Parking