Tags >

Bouwen

Bridge Builder

Bouw in elk level een sterke brug. De brug moet stevig genoeg zijn om de vrachtwagen naar de overkant te kunnen laten rijden. Weet jij hoe je dat het beste kunt doen?

7.7 / 10
Mall Mania

Bouw je eigen shopping center. Zorg dat er mooie winkels zijn en dat je genoeg geld verdiend om door te kunnen naar het volgende level.

8 / 10
I Want To Be A Billionaire

Koop allerlei verschillende bedrijven, bouw alles snel op, upgrade je gebouwen, en verdien veel geld! Je moet alleen wel de politie en de belastingdienst te vriend zien te houden...

8.1 / 10
Bouw Je Eigen Pretpark

Bouw je eigen pretpark! Je hebt alle spullen en je kan alles zelf neerzetten waar je wilt. Kan jij er een mooi park van maken?

7.9 / 10
Grow Valley

Probeer een wereld te bouwen en ervoor zorgen dat alles in het hoogste level komt. Bouw in de juiste volgorde zodat de mannetjes elkaar kunnen helpen.

8.2 / 10
Grindcraft

In dit grappige Minecraft spelletje kun jij de grondstoffen verzamelen en van alles bouwen. Combineer de juiste voorwerpen om een heel wereld te bouwen. Je kunt steeds door verhuizen naar een nieuwe zone als je alle voorwerpen in de lijst hebt weten te maken. Veel succes!

8 / 10
Little Big Balance

Pak de sterren door torens te bouwen. Let op de balans, het is minder makkelijk dan je zou denken!

8 / 10
Jane's Realty

Bouw je eigen dorpje en zorg dat alles goed verloopt. Bouw goed en regel alles. Let wel op je geld want dat gaat snel op.

8 / 10
Nitrohaul

Bouw eerst je eigen nitrohauler om de dozen dynamiet in the vervoeren. Zorg dat hij stabiel is. Transporteer daarna de kisten dynamiet over een ruwe weg zonder dat ze exploderen.

8 / 10
Viaduct Designer

Maak een stevig viaduct zodat de trein en de lading er veilig overheen kunnen.

8.1 / 10
Knights and Brides

Beleef een fantastisch avontuur in een magische wereld vol ridders en prinsessen. Leer hoe je als een ridder in de wedstrijden vecht en win veel prijzen om fijn in je dorp te kunnen leven.

8 / 10
Cell Craft

Speel nu Cell Craft. Maar een sterke en grote cell en zorg dat je alles haalt wat er maar te halen valt.

8.1 / 10
Plan It Green

Maak een eigen wijk maar hij moet wel goed worden aangepast en zo groen mogelijk zijn. Alles moet gerecycled worden. Pas alle huizen goed aan en zorg ervoor dat alles goed blijft lopen!

8 / 10
Demolition Inc

Sloop het gebouw door de dynamiet staven op een slimme plek te zetten. Je moet ervoor zorgen dat wat er na de knal overblijft onder de lijn komt te vallen.

8.1 / 10
Royal Story

Zet planten neer en koop dieren. Voer de dieren en maar mooie producten om te verkopen zodat je geld kunt verdienen om je koninkrijk uit te breiden. Kun jij de kwaadaardige heks Altessa verslaan?

7.5 / 10
Cover Orange Journey Wild West

In dit spelletje moet je de sinaasappel beschermen tegen de giftige hagel. Rol de sinaasappel ergens onder of bouw er een dakje overheen.

0 / 10
Babylon

Bouw torens tot het lintje met de verschillende blokken. Sommige blokken stoten elkaar af, en andere eten elkaar op of maken elkaar kapot, dus let wel goed op!

8 / 10
Blueprint 3D

Waar is deze 3D blauwdruk een plaatje van? Kan jij het raden? Draai de blauwdruk totdat je het plaatje goed in beeld hebt.

8 / 10
Liquid Measure 3 Poison Pack

krijg al het gif, de poison uit de titel van het spelletje, op de juiste plekken door de leidingen goed te leggen.

8 / 10
Happy Builder

Bouw allerlei vreemde dingen in dit spelletje. Sleep en hef alles met de hijskraan en probeer het plaatje precies na te bouwen.

9 / 10
My Sunny Resort

In My Sunny Resort kun je je eigen luxe vakantiepark en zomer paradijs oprichten. Bouw de meest luxe zomer huisjes en zorg dat er in het park van alles te doen en te zien is voor je gasten. Zorg dat alles in het park goed verloopt en dat je klanten het goed naar hun zin hebben. Kijk eens naar alle gave dingen die je kunt bouwen om van jouw park een 5-sterren vakantieoord te maken! Veel plezier met spelen!

0 / 10
Robot Shop

Bouw fabrieken en maak robot's. Maar alles moet wel soepel lopen dus doe ook alles wat er omheen hoort. Bouw snel en maak robots!

8 / 10
Family Barn

In dit spelletje heb je een boerderij. Koop en verkoop allerlei planten en hou ook dieren op je erf. Kijk goed naar wat je boeren nodig hebben en help ze ermee.

8 / 10
Tower Bloxx Deluxe 3D

Bouw een mooie toren van verdiepingen en zorg dat die blijft staan. Hoe beter die is hoe meer mensen er zullen gaan wonen.

8 / 10
Stonge Age Wisdom

Plaats alle stukjes land op de juiste plaats zodat het mannetje naar de overkant kan rennen.

8 / 10
Mine Blocks

Loop rond in de vreemde wereld en maak de blokken kapot. De stukken kun je verzamelen en daar kun je dingen mee bouwen. Kijk wel eerst even bij de instructies.

8 / 10
Wooden Path 2

Maak de brug zo snel mogelijk zodat er weer mensen naar de overkant kunnen. Het begint makkelijk maar dat is maar voor even.

8.1 / 10
Dream Car Racing

Bouw je eigen auto en race er dan mee om punten te scoren voor upgrades. Je moet natuurlijk wel een auto bouwen die niet meteen uit elkaar valt!

8.6 / 10
Imperia Online

Imperia Online is een prachtig MMO waarin je een rijk moet bouwen en beschermen. Je begint met een klein dorpje. Train je eigen leger en maak de juiste beslissingen om je economie en landgoed te laten groeien. Je moet slim omspringen met de mensen en materialen die je tot je beschikking hebt. Zowel de stadsmensen als het leger rekenen op jouw leiderschap. Maak en verzamel materialen, val nieuwe gebieden binnen, verdedig je stad tegen vijandige aanvallen, en laat je rijk door de eeuwen groeien! Veel plezier met spelen!

0 / 10
Poppenhuis Maken

Probeer het poppenhuis leuk in te richten.

8 / 10
Tower Builder

Maak een hoog flat gebouw door elke verdieping goed op de andere verdieping te zetten. Zorg dat het een rechte toren is.

8 / 10
Liquid Measure: Crystal Water Pack

Verplaatje de juiste onderdelen en pijpjes om het water naar de bakken te sturen. Kijk goed hoeveel water er in elke bak moet.

8 / 10
Bonga Online

In het gratis online multiplayer spel Bonga ben jij de vriendelijke godheid van een tropisch eilandje. Help de nieuwe inwoners, de Bongies, een vredevol en mooi dorp te bouwen. Kun jij de Bongies helpen allerlei taken uit te voeren en een ecologisch verantwoord oord te bouwen? Bouw een vreedzaam dorpje en verken het eiland. Geniet samen met je vrienden van de vele avonturen die de wereld van Bonga te bieden heeft!

0 / 10
iPhone 6 Repair

Je hebt net een nieuwe iPhone 6 en hij is nu al kapot gevallen. Er mankeert van alles aan, maar gelukkig kun je dat in dit spelletje nog gemakkelijk fixen.

8.4 / 10
Tower Up

Bouw je eigen flat in een druk deel van de stad. Zorg ervoor dat alles er in goed blijft lopen. Zorg voor bewoners en medewerkers.

8.1 / 10
Vacation Mogul

Bouw alles wat je nodig hebt om het spel uit te spelen. Kijk goed en bouw mooie dingen. De mensen gaan op vakantie en willen natuurlijk wel een beetje luxe.

8 / 10
Legends of Honor

Trek ten strijde tegen andere spelers in epische PvP veldslagen. Naast deze battles moet je ook je grondstoffen en geld goed beheren om je rijk machtig te maken en verder op te bouwen. Kan jouw stad de vijandelijke legers weerstaan? Veel succes met dit mooie MMO Strategie avontuur. Legend of Honor is gemaakt door GoodGame Studio, de makers van onderandere de online hit GoodGame Empire!

8.7 / 10
Royal Envoy

Bouw op elk eiland je eigen dorpje of stad. Bouw snel en goed en gebruik de juiste materialen. Probeer op elk eiland alles juist te doen.

8 / 10
King's Troubles

Iemand probeert de koning onderuit te schieten. Pak je potlood en bouw in het blauwe vak steeds iets om de kanonskogel tegen te houden.

0 / 10
Electric Box 2

Gebruik allerlei apparaten om de stroom van de generator via alle stukjes bedrading naar het eindpunt te krijgen. Kun jij uitvogelen waar je alles moet neerzetten?

8 / 10
Happy Tower

Kan jij 1 grote happy tower maken? Kies voor elke ruimte een winkel of huis en bouwen maar.

8.1 / 10
Shop Empire

Bouw een mooie stad en zorg ervoor dat je overal veel bezoekers krijgt en veel verkoopt.

8.1 / 10
Building Rush

Kun jij aan alle verschillende bouwprojecten snel genoeg alle spullen afleveren? Rij met je vrachtwagens. Later moet je ook de competitie te snel af weten te zijn.

8 / 10
Habbo

In het pixel art community spelletje Habbo kun je al je creativiteit kwijt. Ontwerp je eigen pixel avatars en je eigen kamers, sluit je aan bij groepen mensen met dezelfde hobbies, hang rond met je vrienden en bouw samen van alles in dit creatieve spel voor tieners!

0 / 10
Build Balance 2

Gebruik de blokken die je aan het begin van ieder level krijgt en stapel ze netjes op. Zorg dat je toren in balans blijft. Laat de blokkentoren niet omvallen en raak de blokken niet kwijt!

10 / 10
Epic Combo Redux

In dit spelletje maak je epische combo's om superveel punten te scoren. Schiet de schildpadden door het level. Overal waar ze vanaf stuiteren levert je combo-punten op.

9 / 10
Mechanical Brothers

Help de twee broers een machine bouwen. De ene bouwt, en de andere schiet machine onderdelen naar hem toe. Dan moet je wel eerst met bommen een pad maken.

6 / 10
Tinysasters 2

Bouw een nieuwe samenleving op de kleine planeetjes. Eerst gaat alles soepel, maar na een tijdje krijg je met natuurrampen te maken en moet je goed je best doen!

8.4 / 10
Daisy's Construction Crew

Bouw een mooie constructie met daisy! Kies wat je wil bouwen en leef je lekker uit.

8 / 10
Perfect Balance 3 Last Trials

Stapel de blokken zo zodat alles perfect stil ligt. Je mag geen blokken uit het level laten verdwijnen.

8 / 10
Build a Lot

In build a lot moet je huizen bouwen, onderhouden en verhuren en zo je vastgoed imperium opbouwen.

8 / 10
Robots Initiate Work Sequence

Je moet proberen alle taken in het lijstje binnen de tijd af te krijgen met je robots. Kun jij de meest effectieve manier vinden om alles te verzamelen en bouwen?

8.3 / 10
Stick Hero

Bouw je eigen stick hero game. Wat dat precies allemaal inhoud daar kom je snel genoeg achter.

7.7 / 10
Tetronimo Laboratory

In het lab worden experimenten gedaan met tetris blokken en het leger. Kun jij wisselen tussen speel modus en tetris modus en zo een pad bouwen voor je soldaat?

8 / 10
Maanlicht

Probeer het licht te bereiken door een mooie constructie te bouwen die niet omvalt. Bouw goed en hou het overzicht.

8 / 10
Bad Piggies

Bouw in elk level een rijtuig voor de stoute varkentjes om ze naar de eindstreep te krijgen. Zie jij al hoe dat je gaat lukken? Pak ook de ster onderweg en gebruik het dynamiet.

8.2 / 10
Demolition City

Zorg dat het gebouw gesloopt wordt en dat alles onder de lijn komt die staat aangegeven. Plaat de explosieven dus op de juiste plaats.

8 / 10
Bridge Hero 2

Steek over naar het volgende eilandje door steeds een bruggetje te bouwen en over het gat in de weg te laten vallen. Zorg dat het bruggetje precies lang genoeg is, anders gaat het mis!

10 / 10
Village Fun

Bouw je eigen dorp. Kies alles wat je nodig hebt en probeer er een mooie stad van te maken.

8 / 10
Gears And Chains Spin It

Probeer in dit spelletje alle tandwielen te laten draaien. Dit doe je door er kettingen langs te laten lopen. Je moet ze ook per kleur aan elkaar verbinden.

8 / 10
Bridgecraft

Zorg elke keer dat je mannetje naar de overkant komt door een goede brug te bouwen. De brug mag dus niet instorten en niet ook niet te wankel zijn. Kan jij de perfecte brug bouwen in elk level zodat je mannetje er overheen kan?

8 / 10
Cargo Bridge

Zorg dat de brug die je bouwt sterk genoeg is om alle vracht naar de overkant te laten brengen. Klik linksboven in beeld om een brug te bouwen. Je kan door het level kijken door je muis te verplaatsen.

8 / 10
Dynamic Systems 2

Plaats alle voorwerpen op de juiste plaats zodat het balletje naar de emmer kan rollen. Denk goed na en zet de voorwerpen in het level.

8 / 10
Tower Bloxx

Bouw zoveel mogelijk hoge torens. Telkens als je een bepaald aantal inwoners bereikt hebt mag je weer nieuwe modellen torens bouwen. Kun jij je dorp veranderen in een grote stad?

8 / 10
The Big Game Final

Ga het avontuur aan en probeer alles te halen wat er te halen valt. Loop rond, pak muntjes, koop upgrades. Red mensen en laat je niet pakken. Speel nu the big game final.

8.1 / 10
Back 2 Back Commander

Bouw je eigen dorp op een planeet en ga de strijd aan met de commanders.

8 / 10
iPad Repair

Deze iPad is er slecht aan toe. Het scherm is kapot en er mankeer verder ook nog vanalles aan. Gelukkig kun jij deze iPad niet alleen helemaal repareren. Je kunt de gefixte iPad ook nog een prachtig versieren.

8.3 / 10
Wasbeer Brug

Maak een brug van allemaal spullen en zorg ervoor dat de wasbeer veilig naar de overkant kan lopen. Je kan om een hint vragen, Maar probeer het eerst zelf!

8 / 10
Toren Constructie

Bouw de blokken zo zodat ze tussen de zwarte lijnen staan. Het begint erg makkelijk maar wordt als snel moeilijk, Kan jij dit?

7.9 / 10
Stream Master Unlimited

Verbind dezelfde kleuren met elkaar. Zorg daarnaast dat alle vakjes gevuld zijn met een kleur. The lijnen mogen elkaar alleen niet kruisen! Lukt het jou alle puntjes te verbinden?

8 / 10
The Constructor

Maak een soort van dorp en zorg ervoor dat je alles onder controle hebt. Probeer snel te bouwen en alles in de gaten te houden.

8 / 10
Fantastic Contraption 2

Bouw een constructie zodat je naar het einde van het level kan. In de eerste levels krijg je nog een beetje hulp maar later zal je het zelf moeten doen.

7.9 / 10
Rebuild Chile

Bouw chili weer opnieuw. Er is van alles ingestort en jij moet zorgen dat alles weer netjes op zijn plaats komt en heel is. Haal ook al het puin weg.

8 / 10
Building Demolisher

Sloop alle bouwels en laat niets heel. Als er namelijk wel het een en ander blijft staan wordt je op verschikkelijke wijze gestraft met de sloopkogel.

8 / 10
Skybolt

Maak een stad en probeer hem te beschermen tegen raketten en andere aanvallen. Zorg er wel voor dat de stad helemaal heel blijft en je nieuwe dingen blijft bouwen.

8 / 10
Twisted Kingdom 2

Kun jij alles maken wat er op het lijstje staat? Kijk goed, want het is moeilijker dan het lijkt! Combineer huizen, bedelaars en kastelen om steeds waardevollere dingen te maken.

8.3 / 10
Mega City Deluxe HD

Bouw en stad en probeer alles zo een goed mogelijke plek te geven. Zet dus geen fabrieken vlak bij de huizen neer.

8 / 10
Plumber Boy

Zorg ervoor dat het water de juiste kant op kan stromen. Leg de buizen zo neer zodat het water er niet uitkomt. Hoe langer je parcour is hoe meer punten je haalt.

8.4 / 10
Catastrophic Construction

Je krijgt een aantal vrolijk gekleurde blokken met grappige gezichtjes. Hiermee moet je een constructie bouwen waarmee het blauwe blok binnen de stippellijnen die een vierkantje vormen komt te rusten.

8 / 10
Doodle Physics

Bouw een zo stevig mogelijke toren. Maar je moet de toren onderste boven bouwen dus doe het goed.

8 / 10
Star Apocalypse

Lekker bouwen en alles op de juiste plek zetten. Zoek uit waar je wat moet neer zetten en probeer te winnen.

8 / 10
Space On Air

Probeer zoveel mogelijk balken te verwijderen maar zorg dat het ding bovenop boven de lijn blijft.

8 / 10
Tower Constructor

Bouw de juiste torens en zorg dat jou toren als eerste helemaal goed staat. Hoe snel kan je toren bouwen en kan je het sneller dan je tegenstander?

8.3 / 10
Omniludicon

Een leuk spelletje waarin je zelf levels kunt maken en ze dan kunt spelen. Maak het zo moeilijk of zo makkelijk als je zelf wilt. Als je inspiratie zoekt kan je ook een paar levels spelen die door andere mensen gemaakt zijn.

8 / 10
Cargo Bridge 2

Bouw in elk level een brug die stevig genoeg is om het voorwerp naar de andere kant te krijgen.

8 / 10
Bobeedia

Bouw je eigen kongkrijk vol met de juiste dingen en versla iedereen.

8 / 10
Protect The Cow Level Pack

Probeer de koe te beschermen tegen die regen van scherpe dingen.

8 / 10
Pre-Civilization Stone Age

Bouw je eigen samenleving. Kun jij alle holbewoners allerlei kennis bijbrengen zodat de bevolking groeit en ze binnen 100 beurten een paleis kunnen bouwen?

8.2 / 10
Candy Fun

Bouw wat snoep apparaten en maak zoveel en wat je maar wilt. Alles kost wel geld, dus verdien het geld eerst.

8 / 10
Pijpleiding Aanleggen 2D

Leg de pijpleidingen goed neer. Zorg ervoor dat het water weer door kan stromen. Er zijn veel levels maar worden natuurlijk steeds moeilijker.

8 / 10
Imperfect Balance

De blokken in het level staan in balans maar jij moet ervoor zorgen dat alle blokken uit het level verdwijnen. Stapel de blokken en zorg dat alles omvalt.

8 / 10
Daisy's Constructions Crew

Maak een mooi huis met daisy. Je kan uit veel dingen kiezen maar zorg er wel voor dat het er elke keer weer leuk uitziet.

8 / 10
King Of Bridges

Bouw bruggen en zorg ervoor dat er precies genoeg zijn. Er staan getallen in dus bouw niet teveel bruggen.

8 / 10
Wanko Soba Tower

Maak een toren van alle eet bakken. Probeer ze zo recht mogelijk in elkaar te zetten en de toren zo hoog mogelijk te maken.

8 / 10
Cover Orange Journey Knights

Ook in het riddertijdperk moet je de sinaasappel goed beschermen tegen de hagelwolk door een mooi afdakje te bouwen waar hij onder kan schuilen.

8 / 10
Wooden Bridge 2

Verbind de twee oevers met de houten brug. Je moet wel een hele hoop andere blokken aan de kant weten te schuiven en opblazen. Kun jij alle puzzels oplossen?

8 / 10
Total Construction

Probeer een zo hoog mogelijke toren te bouwen van blokken maar er staan ook kanonnen en die zullen zeker proberen om je toren kapot te maken.

8 / 10
Nuts and Bolts

Help de robot van het ene naar het andere platform te komen door de planken te verplaatsen. Zorg dat je de schroeven pakt en niet naar beneden valt.

9.3 / 10
Perfect Balance 2

Stapel alle blokken goed genoeg zodat ze in het level blijven. Ze mogen niet uit het level vallen en moeten voor een aantal seconde goed gestapeld zijn.

8 / 10
Connect It

Kijk goed hoe deze machine in elkaar steekt en zet de tandwielen en andere onderdelen op de juiste plek. Krijg jij dit ding steeds aan de praat?

0 / 10
Imperfect Balance 2

Speel de 2de versie van imperfect balance en zorg dat in elk level zoveel mogelijk blokken verdwijnen. Stapel alles zo zodat het omvalt.

8 / 10
Diamond Craze

Plaats alle spullen op de juiste plaats en zorg dat ze alles pakt onderweg, de volgende taak is: Haal het einde!

8 / 10
Where's My Duck

Help de krokodil de eendjes te vinden. Hij is nogal gericht op het vinden van de eendjes en kijkt niet goed waar hij loopt. Help hem door steeds bruggetjes te bouwen zodat hij niet naar beneden valt.

8 / 10
Mustache Time

Laat de groene balletjes met hun grappige snorren niet naar beneden vallen. Probeer ze op te vangen door planken in het level te bouwen. Maar je kunt niet zomaar overal bouwen, dus denk goed na.

8 / 10
Delicious: Emily's Home Sweet Home

Kort nadat Emily en haar man Patrick zijn verhuisd naar hun nieuwe droomhuis krijgen ze het aan de stok met hun gemene nieuwe buren. De buren willen Emily en haar familie de buurt uit drijven door hun huis onbewoonbaar te laten verklaren. Het huis moet nog gerenoveerd worden, dus er is inderdaad veel werk aan de winkel! Help Patrick en Emily genoeg geld te verdienen om al het werk aan het huis op tijd af te krijgen!

0 / 10
Twisted Kingdom

Plaats de huisjes op de juiste plaats om zo alles over te nemen. Denk goed na voordat je begint met bouwen.

2 / 10
Qubilz

Kun jij alle wiebelende blokken boven de lijn opstapelen? Voordat je constructie telt volgt er eerst ook nog een korte regenbui van kogeltjes. Dat moet je bouwwerk ook nog overleven.

8 / 10
Sticky Blobs

Bouw de bommen zo zodat je alle sterren pakt en het einde van het level haalt.

0 / 10
Catalance

Stapel alle gekke katten netjes op. Ze komen in allerlei vormen en maten. Zorg dat ze goed blijven staan en niet vallen terwijl je de sterretjes pakt.

0 / 10
Dead Rampage

Probeer alle zombies neer te schieten. Als het even rustig is kun je verder bouwen aan een mast om je noodsignaal uit te zenden. Bij de jukeboxen kun je upgrades kopen.

0 / 10
Elvenar

Elvenar is een prachtige browser game waarin je een stad kunt bouwen. Kies of je een rijk wilt bouwen voor de elven of voor de middeleeuwse ridders. Wil je je rijkdommen vergaren door handel of door strijd? Je kunt bijna alle gebouwen die je in dit spel bouwt eens of meerdere malen upgraden, zo lang je daar genoeg materialen en geld voor hebt. Verken een wereldkaart vol magische locaties om magische relikwie├źn te verzamelen en nieuwe technologie├źn te ontdekken!

0 / 10
Undermaster

Graaf diep onder de grond en maak je eigen luxe kerker waar je veel ondergrondse wezens kunt aantrekken en vangen. Van trollen tot tovenaars en vampieren. Leg een complex netwerk van tunnels en kamers aan. Je kunt zelfs verschillende verdiepingen bouwen waar je trollen en orcs kunnen leven en werken. Verlicht de prachtige kamers met toortsen en zet je werkers aan de slag als de Undermaster in dit mooie dungeon spel!

0 / 10

Bouw en constructie spelletjes

Je kan hier spelletjes spelen waarbij je dingen moet bouwen of een constructie moet maken. Het kan van alles zijn. Huizen bouwen of een brug maken, en misschien kom je wel iets heel anders tegen. Er zitten Hele moeilijke spellen tussen maar ook spellen waarbij je lekker snel kan bouwen en die iets makkelijker zijn. Kijk zelf rond. Er zit voor iedereen wel wat leuks tussen.

Dit vinden wij de leukste spellen:Bridge Builder, Mall Mania, I Want To Be A Billionaire, Bouw Je Eigen Pretpark, Grow Valley, Grindcraft, Little Big Balance, Jane's Realty, Nitrohaul, Viaduct Designer