Tags >

Breien

Sue Knitting Game

Kun jij de figuren netjes breien? Je mag een nieuw plaatje breien voor elk plaatje wat je binnen de tijdslimiet af kan maken.

8.2 / 10
Borduren 2

Borduur de verschillende motieven van de Hello Kitty serie. Er is nu ook een turbo-knop om snel te borduren. Als je een stikje ongedaan wil maken moet je er gewoon nog een keer op klikken.

8.1 / 10
Borduren

Leer netjes de figuren borduren - je kunt kiezen uit alle kleuren. Ja kan kiezen om een plaatje van Princess Peach the leren borduren, of je kunt een blanke doek kiezen zodat je zelf een plaatje kan bedenken. Als je een steekje verkeerd hebt gezet, dan hoef je er alleen nog een keertje op te klikken om het weer weg te halen.

8.3 / 10
Hit or Knit

Speel alle bolletjes breidraad weg voordat de eigenaar van de kat er een truitje mee kan breien voor de kat. Daar heeft de kat namelijk helemaal geen zin in. Maak slimme combinaties met de kleuren en speel alle balletjes weg!

9.4 / 10
Obama Borduren

Borduur het portret van de Amerikaanse President Barack Obama in dit leuke borduur spel. Hoe creatief ben jij met naald en draad?

8.2 / 10

Weet jij hoe je moet breien?

Hier vind je online Brei Spelletjes. Breien op je computer zonder breinaalden en wol, maar met je muis. Hier is het geen ramp als je wel eens een steekje laat vallen.

Dit vinden wij de leukste spellen:Sue Knitting Game, Borduren 2, Borduren, Hit or Knit, Obama Borduren