Tags >

Bruiloft

Delicious - Emily's Honeymoon Cruis

Emily is op huwelijksreis. Kun jij ervoor zorgen dat alles goed verloopt. Emily zit namelijk nooit stil en is altijd in de weer, zelfs op vakantie!

0 / 10
Cody's Nightmare Vacation

Cody wilde op vakantie maar eindigde per ongeluk in Punko's stad, waar hij moet trouwen met de zus van Punko. Kun jij een manier vinden om onder dat huwelijk uit te komen en toch nog van je vakantie te genieten?

8 / 10
Vintage Glam Double Wedding

Help Ariel en Anna zich klaar te maken op de dag van hun dubbele bruiloft in Vintage Glam Double Wedding. Kun jij de meiden helpen ieder een prachtige vintage bruidsjurk met bijpassende accessoires uit te kiezen? Maak de prinsessen klaar om met hun droomprinsen te trouwen.

0 / 10
Baby Hazel Flower Girl

Baby Hazel mag het bloemenmeisje zijn op een bruiloft! Wat spannend! Kun jij haar helpen zich klaar te maken voor het bruiloftsfeest?

8 / 10
Wedding Lili

Help Lili een prachtige jurk en een mooi kapsel uitkiezen voor haar bruiloft. Je kun het ontwerp, de patroontjes, en de kleuren kiezen!

0 / 10
Autumn Bride Makeover

Help deze bruid een makeover te doen voor het huwelijksfeestje. Doe eerst de huidverzorging en begin daarna pas aan de make up. Dan kun je ook nog mooie kleding uitzoeken.

8 / 10
Put A Ring On It

Help dit bruidspaar mooie kleding vinden voor het huwelijksfeest. Een mooi pak voor de bruidegom en een mooie jurk en bijpassende accessoires voor de bruid.

8 / 10
Ellie Wedding Preparation

Ellie gaat trouwen! Kun jij haar een mooie makeover geven voor haar huwelijksdag. Verzorg haar huid, doe haar haar, en kleed haar aan in een prachtige bruidsjurk!

0 / 10
Bruiloft Makeover

Kun jij dit meisje helpen een prachtige bruidsjurk uit te kiezen en haar haar mooi op te steken? Je kunt vanalles uitproberen. Wat staat volgens jou het leukste?

0 / 10
Wedding Cake Deco

Volg de aanwijzingen en bouw een hele hoge bruiloftscake. Deze mooie cake mag je vervolgens ook prachtig versieren!

0 / 10
Fairy Barbie Wedding Nails

Barbie gaat trouwen. Nu moet ze wel eerst haar nagels laten doen. Kun jij haar nagels mooi vijlen en versieren met nagellak en mooie patroontjes? Help haar ook een bruidsjurk te kiezen.

0 / 10
Luke Deluxe

Luke is op een date, maar deze vrouw is alleen achter zijn geld aan. Ze wil Luke dwingen haar te trouwen zodat ze hem kan vermoorden en zijn geld kan stelen. Kun jij Luke helpen een plan te bedenken en te ontsnappen aan zijn dodelijke date? Veel plezier met spelen.

10 / 10

Speel Leuke Bruiloft Spelletjes Online

Deze spelletjes draaien allemaal op een heel bijzondere dag: de bruiloft. In deze spelletjes kun je de bruid en soms oof the bruidengom aankleden. Kies de mooiste kleren uit voor het bruidspaar. In andere bruiloft spelletjes kun je je eigen bruidsjurk ontwerpen, of een huwelijks cake voor op de grote dag. Heerlijk romantisch!

Dit vinden wij de leukste spellen:Delicious - Emily's Honeymoon Cruis, Cody's Nightmare Vacation, Vintage Glam Double Wedding, Baby Hazel Flower Girl, Wedding Lili, Autumn Bride Makeover, Put A Ring On It, Ellie Wedding Preparation, Bruiloft Makeover, Wedding Cake Deco