Tags >

Bubbles

Bubbles

In het legendarische spel Bubbles (of Bubbels) kun je met je bubbelschieter de ballonnen laten springen! Schiet alle ballonnen weg door steeds drie ballonnen van dezelfde kleur bij elkaar te schieten.

8 / 10
Marble Magic

In deze variant van Bubbles draai je rond een cirkel van ballen die je moet wegschieten. Probeer de bubbles goed te raken zodat ze ook goed draaien en je de andere kant ook kunt beschieten. Succes!

8 / 10
Woobies

Woobies is weer is een andere variant van bubbles. Schiet de woobies tegen de andere woobies aan die dezelfde kleur hebben en bij 3 of meer zullen ze verdwijnen.

8.1 / 10
Bubbles Up

Speel het legendarische Bubbles, de oester schiet de bubbles weg! Probeer de bubbels van dezelfde kleur bij elkaar te mikken om combos te maken en er zoveel mogelijk weg te spelen.

8 / 10
Deep Pearl

Schiet die juiste parels bij elkaar, als je mist groeien ze aan.

8 / 10
Bongo Balls

Kun jij met de bubbel-schietende aap alle inkomende bubbels wegschieten? Schiet de ballen wel snel weg in groepen van drie of meer, want als de lijn het gat bereikt dan is het spel voorbij.

8.1 / 10
Bouncing Balls

Probeer alle ballen weg te spelen. Schiet vanaf onderaan kleur bij kleur om de ballen weg te spelen. De ballen verdwijnen als er 3 of meer van dezelfde kleur aan elkaar zitten. De ballen komen langzaam naar beneden dus je moet wel snel zijn.

8 / 10
Bubble Breaker

Laat de gekleurde ballen knallen in het spel Bubble Breaker door te klikken op bubbels van dezelfde kleur. Hoe meer bubbles in een keer knallen, hoe meer punten je krijgt! Probeer dus om bubbles van 1 kleur te verwijderen zodat alle bubbles van de andere kleuren aan elkaar grenzen en jij wint! De eerste levels zijn gemakkelijk, maar Bubble Breaker wordt snel een stuk moeilijker. Je kunt ook selecteren op welke level je wilt starten.

8 / 10
Bubble Hit

Laat alle bubbels knappen door combinaties van drie of meer bubbels van dezelfde kleur bij elkaar te schieten. Kun jij alle bubbels wegschieten in dit bubble shooter spelletje? Er komen steeds nieuwe bubbels bij als je mist!

0 / 10
Marble Lines

Schiet de juiste kleuren ballen bij elkaar en zorg dat de ballen verdwijnen voordat ze bij het gaatje zijn. Bij 3 of meer vandezelfde kleur bij elkaar zullen de ballen verdwijnen.

8 / 10
Mayan Bubbles

Kun jij alle bubbels wegschieten door combos te maken met de juiste kleuren? Goed mikken en schiet ze allemaal weg voordat de boel te ver naar beneden komt.

8 / 10
Tingly Bubble Shooter

Schiet de bubbels tegen elkaar en maak combinaties van drie of meer in dit bubble shooter match-3 spelletje. Zorg dat de bubbels niet onder de lijn komen!

10 / 10
Bubble Spinner

Een nieuwe versie van Bubbles. Dit keer moet je bubbles tegen een draaiend veld schieten. het is moeilijker dan gewone spinning field bubbles spellen omdat het veld alleen draait op de kracht van de bubbles die jij er tegenaan schiet.

8 / 10
Bubblez

Speel Bubblez! Leuk spel wat je ook online kan spelen. Druk een paar keer door en zorg dat je alle kleuren tegen elkaar speelt zodat ze verdwijnen.

8 / 10
Bubble Shooter 4

Speel deze variant op bubble shooter. Speel snel want er komen heel snel lijnen bij. Je begint makkelijk maar onderschat het niet.

8.5 / 10
Ocean Bubble

Laat de ballen zo vallen zodat je er 4 of meer bij elkaar krijgt dan verdwijnen de ballen. Als alle ballen zijn weggespeeld dan ga je naar het volgende level.

8 / 10
Doctor Trickle

Dit spel is een beetje zoals het spel Dr Mario. Er komen steeds sneller steeds meer verschillende soorten Trickles naar beneden. Sorteer er vier of meer van dezelfde kleur bij elkaar.

8 / 10
Fun Game Play Bubble Shooter

Schiet alle gekleurde bubbels weg in Fun Game Play Bubble Shooter! Maak match-3 combo's met drie of meer van dezelfde gekleurde bubbels om ze te laten knappen. Laat de bubbels niet te ver naar beneden komen!

0 / 10
Ball Chimes

Klik de juiste kleuren bubbels weg om zoveel mogelijk punten te halen. Je kan meer punten halen als er meer van dezelfde kleur ballen aan elkaar zitten.

8 / 10
Puzzle Bubble Bros

Schiet de juiste kleuren bij elkaar om er 3 of meer te krijgen. Zo kan je ze wegspelen en moet je zorgen dat alles verdwijnt.

2 / 10
Speedy Bubbles

Speel four verschillende soorten Bubbles in dit spel. Je kunt zelf de moeilijkheidsgraag instellen. Er zijn ook speciale "Speedy" Bubbles, gemarkeerd met een S. De bronzen S bubbles kunnen alleen worden verwijderd met de lichtblauwe.

8 / 10
Ball Shooter 2

Schiet alle balletjes weg net als in bubbles. De X in het midden draait niet op eigen kracht, maar alleen als jij hem raakt. Kun jij alle balltjes wegspelen?

8 / 10
Birds Town 2

Schiet de juiste kleuren bubbles bij elkaar om ze weg te spelen.

8 / 10
Bubble Burst

Speel alle kleuren bubbles weg maar raak niet de witte vierkantjes, dan komen er bubbles bij. Laat de kleuren 1 voor 1 knappen. Welke kleur aan de beurt is wordt aangegeven.

0 / 10
Happy Birds

Schiet de vogels bij elkaar. Maak combinaties van meerdere dezelfde vogels om ze weg te spelen.

8.4 / 10
Bubble Town

Schiet de juiste kleuren bubbles bij elkaar om ze weg te spelen. Het level zal vaak draaien dus denk goed na wat je waar schiet.

8 / 10
Zuma Ball

Schiet de juiste kleuren ballen bij elkaar en zorg dat je zo snel mogelijk alles weg schiet.

7.6 / 10
Holoholo Island

Probeer in elk level alle bubbles weg te schieten. Richt en schiet goed en probeer het zo snel mogelijk te doen.

8 / 10
Bubbles 5

Speel alle bubbels weg. Schiet ze bij elkaar om combo's van drie of meer te maken, maar mis niet te vaak, want dan komen er meer bubbels bij!

0 / 10
Palantir Bubbles

Palantir Bubbles is een variant op het populaire Bubbles! Schiet vanuit zes hoeken. Probeer zoveel mogelijk combos te maken en de bubbels allemaal weg te schieten.

8 / 10
Bubble Shooter

Schiet de balletjes bij de juiste kleur en probeer er 3 of meer bij elkaar te krijgen om ze te laten verdwijnen.

8 / 10
Monster Cafe

Maak combo's van drie of meer om de Halloween bubbels te laten knappen in het bubbleshooter spelletje Monster Cafe. Raak combo's van dezelfde Halloween monstertjes om ze te laten verdwijnen. Laat de bubbels niet tot aan de stippellijn naar beneden zakken!

0 / 10
Aqua Bubbles 2

Klik alle bubbles weg. Je kan de bubbles alleen weg klikken als er 3 of meer van dezelfde kleur aan elkaar zitten. Klik snel en haal ook een bonus.

8 / 10
Sobic

Bubbles met rechthoeken in plaats van balletjes, die spellen ontwikkelaars zitten ook nooit stil! Speel zoveel mogelijk rijen weg en verdien zoveel mogelijk bonus punten!

8 / 10
Youda Conqueror

Verzamel materiaal om katelen en dorpen mee te bouwen, trek ten strijde en verover de wereld, allemaal door bubbels te schieten in het verslavende spel Youda Conqueror!

8 / 10
Bubble Panda

Rol en zweef met de panda naar de gouden gong. Maak een bel rond de panda om te vliegen, en laat hem knappen om weer naar beneden te vallen. Probeer ook de sterren te pakken.

8 / 10
Spinning Bubbles

In dit spelletje moet je weer drie of meer bubbels bij elkaar schieten, maar dit keer moet je razendsnel om het veld heen met je kanon om de juiste bubbels te raken.

8 / 10
Pop And Drop

Schiet de juiste kleuren bubbles bij elkaar en zorg ervoor dat alle bubbles in elk level verdwijnen.

8 / 10
Aqua Bubbles

Speel Aqua Bubbles tegen de klok. Zorg dus dat de bubbles niet onder water van de waterval komen anders ben je af. Goed mikken, want anders maak je het alleen maar moeilijker.

8 / 10
Bubblins

Schiet de bubbels weg en zorg dat er 3 of meer van dezelfde kleur bij elkaar zitten om ze weg te spelen. Let goed op want de bubbels kunnen snel gaan.

7 / 10
Christmas Bubbles

Schiet alle bubbles in kerstmis sfeer het level in en probeer er veel van dezelfde bij elkaar te krijgen om ze weg te spelen.

8 / 10
Bubbles Schieten

Schiet de bubbles op de juiste plek. Sorteer ze kleur bij kleur en zorg dat ze verdwijnen. Schiet wel snel want de bubbles komen snel naar beneden toe.

2 / 10
Popa 360

Schiet alle bubbles kapot in popa 360! De 360 is natuurlijk 360 graden en dat je alle kanten op kan draaien.

2 / 10
Bubble Master

Speel Bubbles met een schildpad en een konijn en spaar voor de speciale bubbles Twisty Turtle en Bouncy Rabbit die, ongeacht de kleur, een hele hoop bubbles kan laten knallen.

8 / 10
Bubble Charms

Bubble Charms is een leuk Bubble Shooter spelletje. Hoe ver kun jij komen? Maak combinaties van 3 of meer bubbels om ze weg te spelen. Laat de bubbels niet de ver naar beneden komen!

0 / 10
Asteroid Burst

Speel nu het gratis spelletje Asteroid Burst, waarbij je bubbels schiet met een ruimteschip!

0 / 10
Underwater Thing

Schiet de juiste kleuren bubbles bij elkaar om ze weg te spelen. Richt goed en schiet 3 of meer van dezelfde kleur bij elkaar.

6.5 / 10
Totem Balls

Probeer met het kanon steeds alle steentjes weg te schieten en zo ook alle sterren te pakken. Het zijn er drie in elk level, maar soms zitten ze op slot. Kun jij het slot doorbreken?

4 / 10
Bubble Popper

Bubble Popper wordt gespeeld met verschillende soort kleuren ballen en je moet proberen om de kleuren bij elkaar te schieten zodat de kleuren wegvallen.

6.5 / 10
Parels van Olympus

Schiet de parels uit de rij voordat hij te lang wordt. Maak combinaties van drie of meer van dezelfde kleur om de parels te laten verdwijnen.

0 / 10
Ballz

Klik zo snel mogelijk alle bubbels weg voordat het level vol zit! Je kan de bubbels weg klikken als er 2 of meer bij elkaar zitten.

8 / 10
Ben 10 Bubble Shooter

Schiet de bubbles door het leven en probeer zoveel mogelijk dezelfde bij elkaar te krijgen.

5 / 10
Clusterz

Probeer alle bubbles weg te schieten. Ze zullen verdwijnen als er 3 of meer van dezelfde kleur bij elkaar zitten. Als er al 3 of meer zitten moet je er 1 tegenaan schieten om dat te laten gebeuren. Maar mis niet want dan komen er veel bij.

8 / 10
Summer Couples

Zoek twee of meer van dezelfde zomer items bij elkaar door een lijn te trekken met je muis om deze weg te spelen. Je lijn mag geen andere items aanraken. Probeer zo het veld leeg te houden. Je bent game over als de items zich tot de bovenste rand van het veld opstapelen.

8 / 10
Webcam Bubbles

Klik eerst op "Allow" om de webcam in te schakelen. Als de bubbels naar beneden komen dan kun je ze zelf laten barsten door er met je handen of hoofd tegenaan te komen. Pak alleen de stekelige bubbels niet, want dan verlies je punten. Beweeg voor de webcam en jou bewegingen laten de bubbles op het scherm barsten! Lachen!

8 / 10
Shopping Marathon

Schiet alles wat boven je hangt kapot maar let wel goed op dat het cijfer wat je schiet hoger is dan de getallen die je raakt anders gaat het niet goed.

8 / 10
Rainbow Web

Zorg dat er 3 van dezelfde kleur op een rij komen. Kan jij de letters van rainbow verzamelen. Je kan alleen de letters met andere dingen verplaatsen.

8 / 10
Bubble Pet

Laat de juiste bubbels knappen om alle dieren in rijen van drie of meer weg te spelen. Je hebt maar een paar kliks, dus kijk goed hoe je het aanpakt.

0 / 10
Bubble Academy

Speel alle bubbels weg door combinaties van drie of meer te maken in dit leuke bubble shooter spelletje. Ga op verkenningstocht door de vele levels van Bubble Academy!

0 / 10
Matching Tetris

Een combinatie tussen tetris en bubblebreaker, dat moet haast wel legendarisch zijn. En dat is het ook: Matching Tetris, at your service!

8.1 / 10
Bubble Popp

Speel een leuk bubbles spelletje onderwater. Laat de bubbles knappen door combinaties te maken. Je krijgt speelgeld om in te zetten. Probeer zoveel mogelijk te winnen!

8 / 10
Bubble Buster Game

Schiet alle bubbles kapot. Loop met het mannetje door het level en schiet. De bal splits zich in 2en tot die klein genoeg is om kapot te gaan.

8 / 10
Orange Bubbles

In dit bubbles spelletje moet je steeds de sinaasappel vrij schieten. Schiet de bubbels er omheen weg door combinaties van drie of meer van dezelfde kleur te maken.

0 / 10
Bubble Vulcano

Schiet de juiste kleuren bubbles bij elkaar om ze allemaal weg te spelen.

5 / 10
Bouncing Halloween

Maak combinaties van drie pompoenen van dezelfde kleur en schiet alle pompoenen weg voor ze te laag komen. Kun jij alle levels uitspelen in dit leuke Halloween bubbles spelletje?

2 / 10
Bubble Buster

Bubble spel waarbij de ballen vanaf onderaf komen. Zitten er 3 of meer bij elkaar dan kan je ze wegklikken. Zorg dat ze stapel niet te groot wordt.

8 / 10
Bubble Shooter Saga

Laat alle bubbels knappen in dit bubble shooter spelletje. Maak combinaties van drie of meer gekleurde bubbels. De bubbels die in de tonnen vallen leveren extra punten op!

10 / 10
Touch The Bubbles 3

Probeer in elk level alle bubbles kapot te maken. Het begint makkelijk maar er komen levels die heel erg moeilijk zijn. Hou jezelf onder controle en speel elk level uit.

8 / 10
Infinite Balls

Klik op de combos van drie of meer van dezelfde kerstballen. Ze zullen verdwijnen en nieuwe vallen naar beneden. Zo kun je doorgaan totdat er geen combos meer te halen vallen. Wat wordt jouw topscore?

6.8 / 10
Bouncy Balls

Schiet de bubbles het level in en probeer er 3 of meer van dezelfde kleur bij elkaar te schieten om ze te laten verdwijnen.

2 / 10
Beaver Bubbles

Schiet de bubbels met de katapult en maak match-3 combo’s van drie of meer bubbels van dezelfde kleur. Zorg dat je niet te vaak mist, want dan verschijnen er nog meer bubbels bij!

2 / 10
Smiley Groepen

Klik zoveel mogelijk van dezelfde smiley's weg. Als er veel van 1 kleur zijn zal je bonus punten krijgen. Kijk goed en klik op de smiley's.

8 / 10
Bubble Odyssey

Schiet de bubbels weg door clusters van drie of meer bubbels van dezelfde kleur bij elkaar te schieten. De bubbels schieten en plakken lekker makkelijk, en je kunt leuke extra's meepakken.

5 / 10
Bubble Up 2

Schiet de bubbels tegen elkaar aan. Je moet de bubbles van dezelfde kleur bij elkaar schieten. Drie of meer vormt een combo. Kun jij alle bubbels wegspelen?

8 / 10
Something Fishy

Klik al de bubbles weg. Je kan ze alleen wegklikken als er 3 van dezelfde kleur bij elkaar zitten. Klik er genoeg weg om een level uit te spelen. Je speelt dit bubbles spel in een aquarium.

8 / 10
Bubble Breaker 3

Klik alle bubbles in het level weg. Je kan de bubbles aanklikken als er meerdere (2) van dezelfde kleur aan elkaar vast zitten.

8 / 10
Beads Puzzle

Weer een iets wat andere variant van bubbles! Schiet de juiste kleuren ballen bij elkaar. Als jij schiet en er zitten op dat moment 3 of meer van dezelfde kleur aan elkaar vast dan zullen ze verdwijnen.

8 / 10
Bubble Hero 3D

Kun jij alle muisjes redden door de bubbels in combinaties van drie of meer bij elkaar te schieten? Mik goed en speel alle bubbels weg. Je kunt ook speciale bonus bubbels verzamelen. Gebruik deze extra krachtige bubbels om de levels helemaal uit te spelen! Je ziet welke kleur bubbel er in het kanon zit, en welke er na komt. Klik op het pijltje om ze te laten wisselen van plek. Veel succes!

10 / 10
Ice Age Bubble Trouble

Zorg dat je zo ver mogelijk omhoog komt en probeer je bubbel heel te houden. Zorg ervoor dat je dus geen kanten raakt en dat je lekker veel nootjes verzameld.

8 / 10
Blocks

Het is weer een zooitje bij Yosemite Sam's Revue club. Schiet in Blocks de bekende Looney Tunes figuren uit het Wilde Westen als bubbles het speelveld in.

6.5 / 10
Bubble Elements

Bubble Elements is een versie van Bubbles met een vier elementen thema. Speel in deze demo de winter water uitgave. Kijk uit voor de sneeuwmannen en wakken.

8 / 10
Jewel Bubbles 3

Speel in dit leuke bubbles bejewelled spelletje alle bubbels weg. Probeer zo veel mogelijk combo's te maken! Veel plezier met spelen!

0 / 10
Funny Bubbles

De legendarische funny bubbles met beestjes in plaats van ballen. Kan jij alles wegspelen voor het er teveel worden? Reageer snel en schiet slim. Enjoy the Bubbles!

8 / 10
Smiley Fruits

In deze variant van bubbleshooter is fruit het leidend voorwerp. Schiet fruit en scoor punten!

8 / 10
Giokando Ball Fight

Schiet de bubbles weg met jouw bubbel kanon. Zorg ervoor dat ze niet te ver naar beneden komen, anders laat het gewicht boven los en is het afgelopen.

2 / 10
Bubble Tanks 2

Reis van bubbel naar bubbel en vernietig alle andere bubbel tanks die je tegenkomt. Als je ze schiet dan worden ze steeds kleiner tot er alleen van losse bubbels overblijven. Die moet je verzamelen om je eigen bubbel tank groter en sterker te maken. Maar kijk uit, want als jij geraakt wordt dan verlies jij ook bubbels!

7.6 / 10
Crystal Gunner

Schiet de juiste kleur blokken bij elkaar om de blokken te laten verdwijnen! Als jij de kleur erbij schiet en er zijn er 3 of meer van dezelfde kleur op dat moment zullen de blokken verdwijnen!

8 / 10
Bunny Pop Easter

Schiet de gekleurde Paaseitjes bij elkaar in dit bubble shooter spelletje om combinaties van 3 of meer van dezelfde te maken. Kun jij alle Paaseieren wegspelen voor ze te ver omlaag komen?

9 / 10
Neony

Probeer zoveel mogelijk bubbles te laten knallen. Je kan de bubbels van baan laten verwisselen en zo proberen er 3 of meer van dezelfde kleur bij elkaar te krijgen.

0 / 10
Cupid Bubbles

Schiet met Cupido alle bubbels kapot voor ze de bodem bereiken. Maak combinaties van drie of meer van dezelfde bubbels om ze te laten knappen.

0 / 10
Bubbles Shooter HD

In dit eenvoudige bubble shooter spelletje met vrolijke muziek moet je proberen alle gekleurde bubbels in combinaties van drie of meer van dezelfde kleur weg te spelen. Goed mikken dus!

0 / 10
Bubble Trouble

Schiet de balonnen kapot, maar pas op dat je niet geraakt wordt in Bubble Trouble. Elke keer dat je een bubbel raakt wordt deze in tweeen gesplitst. Probeer de bonussen te pakken om je te helpen de levels te halen.

8 / 10
Flower Power

Schiet de bloemen van dezelfde soort en kleur bij elkaar om ze weg te spelen. Het is een variant van bubbles maar deze keer met bloemen. Kan jij het met de bloemen net zo goed als met de bubbles?

8 / 10
Panik In Bubble Trouble

Schiet met een konijn alle bubbles kapot.De bubbles zullen steeds kleiner worden en zorg dat je ze allemaal kapot schiet. Word niet geraakt en ontwijk alle bubbles.

8 / 10
Mileage Ace

Probeer via de bubbles zo hoog mogelijk te komen. Kan jij met de paruplu steeds van bubbel naar bubbel springen?

8 / 10
Bubble Canon

Schiet de bubbles omhoog en zorg dat dezelfde kleuren elkaar raken zodat de het cijfer in de bal van een 3 naar een 2 veranderd. Schiet veel dezelfde kleuren tegen elkaar en zorg dat het cijfer naar 0 gaat zodat de bal verdwijnt. Zorg er ook voor dat de ballen niet in de stekels onderaan komen.

8 / 10
Bubble Bobble 2

Schiet met jou mannetje alle tegenstanders in een bubbel die jij schiet. Maak daarna de bubbles kapot en pak wat eruit komt. Speel iedereen weg voor het volgende level.

8 / 10
Dogi Bubble Shooter

Mik goed met de gekleurde bubbels om combinaties te maken van drie of meer van dezelfde. Kun jij de bubbels netjes raak schieten en alles wegspelen? Veel succes!

0 / 10
Bubble Riders

Pak alle sleutels om de tempel in te kunnen. Ze worden bewaakt door de gekleurde bollen. Speel ze weg in combinaties van drie of meer om alle sleutels vrij te spelen.

0 / 10
Bonbon Foliz

Schiet met het aapje alle bubbels kapot voordat ze bij het einde van het level zijn. Doe het snel want de bubbels zijn voorbij voordat je het weet.

8 / 10
Obama Bubbles

Help Obama in zijn strijd om het witte huis door Bubbles te schieten.

8 / 10
Aqua Bubble

De bubbels komen met de waterval omlaag, schiet ze op tijd kapot.

6.4 / 10
Floats

Klik alle bubbles in de juiste volgorde weg. Begin bij float nummer 1 en zo verder. Denk wel aan de tijd, en kijk uit voor de bom! Klik op de zon voor extra punten.

8 / 10
Christmas Shooter

Dit leuke bubbelspelletje is speciaal voor de Kerst in een nieuw, kleurrijk jasje gestoken. Richt het kerstkanon precies de juiste kant op en speel alle kerstballen weg in Christmas Shooter. Schiet match-3 combo's bij elkaar met de gelijke kerstballen en speel ze allemaal weg voor ze te dicht bij de bodem van het speelveld zakken!

10 / 10
Bubble Tanks

Je bent een Bubble Tank. Groei door andere bubbles op te slokken. Je moet ze wel eerst schieten om ze klein genoeg te maken dat je ze kunt weghappen.

8 / 10
Giggly Pops

Probeer alle bubbles/monsters weg te spelen in het level. Schiet dezelfde kleuren bij elkaar en bij 3 of meer zullen ze verdwijnen.

2 / 10
Touch the Bubbles 4

Raak alle bubbels aan met de muis om ze te laten knappen. Des te sneller je ze achter elkaar knapt, des te meer punten je krijgt. Beweeg je dus snel door het level, maar kijk uit voor alle hindernissen!

8 / 10
Bunny Pop

Help het konijntje match3 combo's te maken met de verschillende paaseitjes. Kun jij alle paaseieren wegschieten in deze Paas-editie van bubble shooter?

0 / 10
Zippy Pixie

Zippy Pixie is een leuk match-3 bubbleshooter spelletje waarin je het elfje moet helpen eten te verzamelen. Maak match-3 combinaties om alle hapjes weg te spelen. Laat de besjes en de nootjes niet tot onderin het scherm komen.

0 / 10
Bubble Fever

Kijk goed en speel met het kleine aantal bubbles dat je hebt alle andere bubbels weg om de patienten beter te maken. Kun jij slimme combinaties maken?

8 / 10
Jumping Bubbles

In Jumping Bubbles moet je van bubble naar bubble springen en zo hoog mogelijk komen!

8 / 10
The Lost World

Schiet de juiste kleuren ballen bij elkaar om ze weg te spelen. Zorg dat je goed richt want er komen er steeds meer bij.

8.1 / 10
Kokimi

Bescherm de grote bubbel. Wat je voor de rest moet doen daar kunnen we niet te veel over los laten en mag je zelf uitzoeken.

8 / 10
Bubble Shot

Schiet de bubbels met je kanon. Probeer ze snel te raken en te laten knappen voor ze weer het level uit vallen. De oranje bubbels knappen meteen, maar de andere moet je twee of meerdere keren raken!

0 / 10
Bubble Sifter

Schiet de juiste kleuren bij elkaar om de kleuren weg te spelen. Als jij een bal erbij schiet en er zijn er dan 3 of meer zullen ze verdwijnen.

4 / 10
Bubble It 2

Probeer een bubbel te kiezen om naar het midden trekken. Zo schuiven alle bubbels op en kun je combinaties maken van vier of meer. Klik ook op de bubbels met speciale symbooltjes er op.

8 / 10
Sticky Linky

Klik zoveel mogelijk sticky linky's weg door kleuren te combineren en zo weg te klikken.

0 / 10
Bumper Boat Bonanza

Speel met je eigen rubberbootje en probeer de tegenstander zoveel mogelijk te raken zodat zijn boot kapot gaat. Pak de eenden voor meer power of de bubbels om je boot te repareren.

7.6 / 10
Popopopop

Plaats de gekleurde ballen in het veld en blaas daarmee alle andere gekleurde ballen op. Probeer er achter te komen waar je het beste de bal kan plaatsen. Er zijn ook speciale ballen die geinige truukjes uithalen.

8 / 10
Pixie Clone Capture

Vang alle kleine Winx pixies door bellen te blazen waar de pixies in vast komen te zitten. Goed mikken met je magische bubbelstaf en probeer de bubbels niet te groot te maken, want dan knappen ze.

8 / 10
Little Furry Things 2

Schiet alle furry dingen weg en probeer er zoveel mogelijk van dezelfde kleur bij elkaar te krijgen.

8 / 10
Beatas Washhouse

Help de meisjes de juiste en schoonste kleding te kiezen in Beata's Washhouse. Schiet met de bubbels de kleren die het meisje aan wil. Drie of meer van dezelfde bubbles zullen verdwijnen.

8 / 10
Bubble Fill

Vul het land 2/3 met bubbels en je speelt het level uit. Je kan grote en kleine bubbels laten komen. Hou de muis ingedrukt voor grotere bubbels maar kijk uit dat ze niet kapot worden gemaakt.

8 / 10
Bubble Quod

Probeer jezelf te bevrijden uit de bubbel in ieder level. Vind de splinter waarmee je de bubbel kunt laten springen en probeer er achter te komen hoe je er naar toe kunt komen.

8 / 10
Gluey

Gluey is een originele variant van Bubble Breaker. De regels zijn hetzelfde, maar de uitvoering is heel anders. Kijk zelf maar!

6.3 / 10
Yeti Bubbles

Dit bubbles spel dat op de Yetisports series is gebaseerd is qua idee wel leuk, jammer dat de besturing een beetje scheef is. Je kan met de muis proberen te schieten, maar die heeft een afwijking. Met pijltjestoetsen richten en met spatie schieten is misschien makkelijker...

2 / 10
Bubble Girl

Ga als bubble girl opzoek naar het einde van het level en probeer onderweg zoveel mogelijk dingen te verzamalen. Je zweeft alsof je in de ruimte bent.

8 / 10
Uber Breakout

Probeer alle ballen kapot te schieten maar het balletje wel in het rondje te houden. Probeer met de rode balken de bal erin te houden.

2 / 10
Wall E Pop

Schiet alle hele ballen kapot en kom niet buiten beeld want dan wordt je straal rood en kan je ze niet meer kapot maken. Doe het binnen de tijd om het level uit te spelen

8 / 10
Bug Buster

In dit bubbles spelletje moet je alle kevers en andere beestjes in de tuin weten te verwijderen. Schiet er drie of meer van dezelfde bij elkaar.

5 / 10
Ring Mania

Draai de cirkel rond zodat je de ringen van de juiste kleuren bij elkaar kunt zetten. Drie bij elkaar barsten en verdwijnen. Probeer zo het hele veld leeg te krijgen voordat het krimpende veld te klein wordt om in te kunnen spelen.

8 / 10
Pipi

Je bent Pipi in dit spel en je moet proberen met Pipi zo hoog mogelijk te komen door elke keer de bubbels te raken en zo veder omhoog te komen.

8 / 10
Numbers Reaction 2

Klik op de bubbles om de reactie te beginnen. Het maakt niet uit welk nummer maar hoe meer er bij elkaar zijn hoe groter de bubbles worden en andere bubbles ook laten ontploffen. Probeer het nu

8 / 10
Blurst

Probeer steeds alle bubbles te laten knallen. Je hoeft er alleen maar met je muis overheen te gaan. Maar vanaf level 3 krijg je moeilijkere opdrachten en mag je niet alles meer kapot maken! Dus let goed op.

8 / 10
X Balls

Schiet alle balletjes bij dezelfde kleur om ze te laten verdwijnen. Mik goed en probeer alle balletjes zo snel mogelijk te laten verdwijnen.

8 / 10
Connect Four

Probeer 4 dezelfde kleuren bij elkaar te krijgen. Draai de balletjes en speel er zoveel mogelijk weg.

8 / 10
Flubbles

Vul de meter op met de flubbles door ze te laten springen. Maak de flubbles zo groot mogelijk, zo groot dat ze knappen. Je kunt flubbles van verschillende kleuren combineren, als ze maar even groot zijn.

8 / 10
Popa

Probeer alle bubbles kapot te schieten met het kanon. Je kan het kanon ook verplaatsen dus sta op de juiste plek en mik goed.

6.7 / 10
Drop Zone Turbo

Schiet de gekleurde balletjes omhoog en raak de juiste blokken. Je moet de blokken met dezelfde kleur proberen te raken. Kun jij ze op tijd wegschieten voor ze te ver naar beneden komen?

6 / 10
Bubblin

Probeer je bubbel zo groot mogelijk te laten worden door de andere blauwe bubbels te absorberen. Vlieg door het veld en ontwijk alle rode bubbels. De groene kun je gebruiken om de rode te verwijderen.

0 / 10
Pop the Bubble

The manier waarop de nieuwe bubbles het veld in glippen en verstoren is heel frustreren af en toe, dus reageer je lekker af door alle bubbels te barsten!

8 / 10
Aquapigs

Schiet met je eigen bootje de gevangen cavia's neer die in een bubble zitten, als ze in je zwembad vallen dan red je ze door er tegenaan te varen.

8 / 10
Candy Maker

Schiet de juiste snoepjes bij elkaar en zorg dat ze verdwijnen door er 3 of meer bij elkaar te schieten. Je kunt door de voorste rijen heen schieten naar de achterste rij.

8 / 10
Bubble Fun

Pak de bubbels en schiet ze weer omhoog om zo alle bubbels bovenin weg te krijgen. Beweeg snel en reageer snel anders zijn de bubbels beneden voordat je het weet.

8 / 10
Jewel Lines

Verplaats de ballen en zorg dat de ballen verdwijnen. Werk nauwkeurig en knal de ballen niet zomaar ergens neer, want voor elke die je verplaatst komen er 3 bij! Kan jij het?

8 / 10
Bubble Swap

Laat de juiste kleuren bij elkaar vallen. Dat doe je door de onderste dingen te draaien zodat ze op de juiste plaats zitten.

8 / 10
Sparkle

Schiet de juiste kleuren bubbles bij elkaar om ze te laten verdwijnen. Richt goed en schiet er 3 of meer bij elkaar.

8 / 10
High Tea

Probeer minimaal 3 van dezelfde stuks aan elkaar te krijgen om ze weg te spelen. Speel alles weg om door te gaan naar het volgende level.

5 / 10
Bubble Cards

Een combinatie tussen bubbels spelletje en een kaart spelletjes. Zorg ervoor dat de bubbles de juiste kant in het level opgaan. Waarheen? Dat moet je juist proberen uit te zoeken.

2 / 10
Moon Light Sparkling

Schiet de bubbles en zorg dat dezelfde kleuren bij elkaar komen. Als je schiet en er zijn er 3 of meer bij elkaar zullen ze verdwijnen.

6 / 10
Dropzone Turbo

Schiet de juiste kleuren blokken bij elkaar om ze weg te spelen. De rijen komen steeds sneller naar beneden dus schiet snel en zorg dat de juiste kleuren bij elkaar zitten.

2 / 10
Atomyx

Een bubbles variant waarbij het speelveld constant draait. Speel Atomyx!

2 / 10
Anti-Gravity Disintegrator

Speel de bubbels weg door ze in groepen van vier of meer bij elkaar te schieten met de space blaster van Marvin the Martian. Maak het hele veld leeg.

2 / 10
Sheep Bubble

Gooi waterbalonnen op alle wolven voordat ze jou bereiken. Je kan ze alleen raken als je met de goede kleur waterbalonnen gooit.

2 / 10
Panic Pang

Zorg ervoor dat je alle bubbles in het level kapot schiet. Je loopt daar met een mannetje en kan dingen naar boven schieten.

2 / 10
Special Pang

Schiet het balletje uit de lucht. Als het grotere balletjes zijn dan splitsen ze en moet je ze nog een keer raken. Zorg dat de ballen jou niet raken.

2 / 10
Christmas Bubbles 2

Schiet de bubbels bij elkaar. Steeds drie of meer van dezelfde, dan knappen ze en verdwijnen ze. Kun jij ze allemaal wegschieten voor ze te ver naar beneden komen?

2 / 10
Leaping Ladybugs

Maak grote bubbels en laat de lieveheersbeestjes je bubbel niet doorprikken. Spring dan ergens anders in het veld waar veel lieveheersbeestjes rondrennen. Spring er niet op, maar er vlakbij. Des te groter je bubbel, des te meer lieveheersbeestjes je opschrikt.

0 / 10
Santa And The Lost Gifts

Schiet met de kerstman alle cadeautjes uit de ballonnen en vang alle cadeautjes op,maar let op dat je niet geraakt wordt door de ballen.

0 / 10
The Game Called Bob

Maak met de pandabeer zoveel mogelijk rode ballen kapot. Maak de rode ballen kapot door bellen te blazen met de pandabeer. Maak grote bellen om meer te raken.

0 / 10
Smiley Trap

Vang in het midden de bubbels om om ze vervolgens weer weg te stoten. Klikt lastig maar als je het eenmaal speelt is het erg leuk.

0 / 10
Swing That Freak

Slinger er lekker op los en probeer zoveel mogelijk bubbels te verzamelen die in de lucht hangen. Hoelang hou jij het vol?

0 / 10
Popa Night

Weer een leuke uitbreiding op popa en popa 360! Nu is het popa night en hoe langer je wacht hoe donkerder het wordt. Schiet genoeg bubbles kapot om door te gaan naar het volgende level.

0 / 10
Canpop 2

Schiet met het kanon alle bubbles in de lucht kapot. Probeer niet te vaak te schieten en alle levels uit te spelen.

0 / 10
Puzzles Of Gemland

Schiet alle kleuren bubbles bij elkaar om ze weg te spelen. Richt met het kanon en schieten maar.

0 / 10
One Bubble

Spring over andere bubbles heen en probeer zo alle bubbles weg te spelen.

0 / 10
Glow Scramble

Vang de bubbles op met het kanon onderaan. Het moeten wel de juiste kleuren zijn anders krijg je een ontploffing. Vang de groene op en late de rode aan je voorbij gaan.

0 / 10
Pops Frenzy

Probeer zoveel mogelijk bubbels te laten knappen. Maar kijk uit! De bubbels met een doodshoofd er in moet je ontwijken. Als je die per ongeluk laat knappen kost het je een levenspunten.

0 / 10
Touch Bubbles 3

Probeer in elk level alle bubbels te raken met het stipje. Kun jij ervoor zorgen dat je tegelijkertijd de rode vlakken niet raakt, anders ben je af!

0 / 10

Bubbels, de legendarische bubbels spellen!

Bubbles spelletjes zijn een van de leukste en meest verslavende spellen op internet. Ze worden ook wel bubbels schieter (meer Nederlands) genoemd of bubble shooters. In de klassieke bubble shooter kun je gekleurde ballen afschieten vanaf een kanonnetje onderin het speelveld op rijen ballen bovenin. Als je twee of meer ballen van dezelfde kleur raakt, dan verdwijnen ze. Als je even geen ballen laat verdwijnen komen er rijen ballen van boven af bij!

Nieuwe bubbels-varianten

De bubbles shooters zijn heel populair en daarom hebben spelmakers gelukkig vele nieuwe bubble-varianten ontwikkeld, zoals bubble shooters waarin de gekleurde ballen naar het midden van het scherm moeten worden afgevuurd of waarin je met meerdere ballen tegelijk werkt. Kortom: je kunt het jezelf zo moeilijk maken als je wilt met bubbels!

Dit vinden wij de leukste spellen:Bubbles, Marble Magic, Woobies, Bubbles Up, Deep Pearl, Bongo Balls, Bouncing Balls, Bubble Breaker, Bubble Hit, Marble Lines