Learn Texas Hold'em Poker

In dit spelletje kun je je poker skills oefenen. Het spel in Texas Hold'em poker, en je speelt tegen de computer die veel tegenstanders voor je genereert.

0 / 10
Holdem Flash Poker

Speel een spannend poker spelletje en maak de juiste calls en bluffs om maar liefst 8 computer AI tegenstanders van tafel te spelen met jouw poker strategie.

0 / 10
Dazzle Me

Dazzle Me is een geweldig gratis gokkasten spelletje met 5 rollen en FREE SPINS om te winnen! Zet je graag op meerdere paylines in? Gratis gokken kun je in dit speelautomaten spelletje doen op wel 76 paylines!

10 / 10
Steen Papier Schaar

Kies steen papier of schaar en probeer de andere te verslaan. Iedereen kent het spelletje natuurlijk wel. Steen vind van de schaar maar verliest van papier. Papier wint van de steen maar verliest van de schaar. En de schaar wint van papier maar verliest van de steen.

5 / 10
VIP Klaverjas

VipKlaverjas is een leuke multiplayer versie van het populaire kaartspel klaverjassen! Speel dit spel met de Amsterdamse spelregels of the Rotterdamse spelregels. Je speelt klaverjas met vier spelers, en de speler die recht tegenover je zit is je teamgenoot. Zonder elkaars kaarten te zien moet je samen meer punten scoren dan de andere spelers aan de tafel.

0 / 10
Blackjack Game

Lekker een potje blackjack spelen, het kan in deze blackjack game. Oefenen is gratis!

0 / 10
21 Duel Blackjack

Bij blackjack duel kun je steeds een van de kaarten op tafel kiezen om de deler te verslaan.

8 / 10
Ultra Seven Reel

Ultra Seven Reel is hèt gokkast spel voor spelers die op zoek zijn naar online gokkasten zonder poespas. Soms wil je even iets vertrouwds, zoals het vroeger in de snackbar of de kantine was. Verlies je even in de nostalgie van dit klassieke 5 x 3 rollen gokkast spelletje met klassieke hot 7s en fruit icoontjes.

0 / 10
South Park Casino

Laat de vijf rollen draaien en speel een grappig gokkast spelletje met de jongens van South Park. Kun jij combinaties maken met Kyle, Kenny, Stan en Cartman langs een van de 25 paylines van dit spel?

0 / 10
Horse Racing

Zet in op een paard en win. Je kan op van alles inzetten. Laat je het paard winnen of denk je dat die op de 4de plaats komt. Alles kan en mag en probeer veel geld te verdienen.

8 / 10
Super Joker Slotmachine

Draai de rollen in dit gokspel en probeer de icoontjes op een rij te krijgen. In het bovenspel vallen de grote prijzen.

0 / 10
Twin Player

Speel op 2 spellen, en 8 rollen tegelijk. Kan jij het overzicht houden en veel geld winnen.

8.3 / 10
Multi Strike Poker

Speel een video poker spel. Kies hoeveel je in wilt zetten. Dat bepaalt hoe hoog je kunt klimmen. Elke keer als je wint klim je een level omhoog waar je meer kunt winnen.

0 / 10
Dice Twister

Zet in op allerlei mogelijke uitkomst van een worp met 3 dobbelstenen in Dice Twister. Er zijn zeer veel mogelijkheden!

8 / 10
Crimes Scene

Je bent op de crime scene! Laat de vijf rollen draaien en scoor combinaties van verdachte voorwerpen om grote prijzen te winnen. Je kunt spelen met 15 paylines!

0 / 10
Desert Treasure

Ga op zoek naar de schat in de woestijn met deze gokkast. Maar liefst 5 rollen en 20 winlijnen.

8 / 10
Demolition Squad

Zet de slopers van de Demolition Squad op een rijtje in dit gokkast spelletje om grote prijzen te winnen. Er zijn 40 paylines om te spelen! Laat de rollen draaien in dit vijf-rollen spel!

0 / 10
Thunder Fist

Laat de vijf rollen draaien en scoor allerlei winnende combinaties langs wel 25 paylines in dit gokkast spelletje vol ninja's, samurai, en martial arts meesters.

0 / 10
Wild Rockets

Laat de vijf rollen draaien in deze bijzondere gokkast. Het thema van deze gokkast is vuurwerk. Maak combinaties met de raketten en de scatter en wild icoontjes om grote prijzen te winnen.

0 / 10
Governor of Poker Blackjack

Kan jij 21 scoren en de dealer eruit spelen in het leuke kaartspelletje Governor of Poker Blackjack? Tel de totale score van je kaarten bij elkaar op en besluit of je een kaart erbij wil hebben of niet. Ziet het er erg goed voor je uit, dan kun je je inleg verdubbelen!

0 / 10
Lucky Angler

Laat de vijf rollen draaien in dit gokkast spel. Het thema is vissen. Naast de scatter is er ook de WILD bonus. Het WILD icoontje blijft op z'n plek zolang je er combo's mee weet te scoren. Zo kun je heel veel combo's achter elkaar maken!

0 / 10
Mega Ball

Zet in op de 6 ballen die ze gaan trekken. Je kan inzetten op de kleur, het cijfer, hoger/lager en nog veel meer. Kan jij geld winnen?

0 / 10
Random Flashback Slots

Laat de rollen draaien en speel voor grote prijzen. Vooral in het bovenspel en met de verdubbelaar valt veel te winnen.

0 / 10
Deuces Wild Poker

Speel deuces wild poker en win veel geld. Zet in op poker kaarten en hou elke keer wat kaarten vast. Krijg er nieuwe kaarten bij en zorg dat je de beste hand krijgt.

0 / 10
Pai Gow

Je krijgt 7 kaarten en moet daarvan 2 handen maken. 1 van 5 kaarten en 1 van 2 kaarten. Je moet 2 zo goed mogelijke handen maken maar de hand met 5 kaarten moet altijd beter zijn. Kan jij de bank verslaan?

0 / 10
Sic Bo 2

Er liggen 3 dobbelstenen en jij mag inzetten wat het gaat worden. Veel opties zoals het totaal aantal ogen, of van 2 dobbelstenen, misschien wordt er wel dubbel gegooid. Zet in en win!

0 / 10
3D Roulette

Speel nu roulette in 3D! Plaats je inzet, draai het balletje en kijken of je gewonnen hebt.

0 / 10
Asia Poker

Leg in Asia Poker steeds poker hands in de vakken hoog, middel en laag. Je krijgt zeven kaarten om weg te leggen. Kun jij steeds de dealer verslaan?

0 / 10
Undercover Agent

Het thema van deze gokkast in geheim agenten en politie. Kies het aantal lijnen dat je wilt spelen en je inzet en laat de rollen draaien. Je kunt inzetten van 1 tot maximaal 30.

0 / 10
Magic Circle F4R

Een gokkast die er weer net even iets anders uitziet. Laat het rad draaien en haal de prijzen binnen. Leuk en makkelijk om te spelen.

0 / 10
Triple Action

Zet tussen de vijf en de vijftien credits in per beurt. Met vijftien credits kun je ook het WILD icoon inzetten op de derde rol en kun je je winst verdriedubbelen! Drie keer zoveel prijs, drie keer zoveel spanning: Triple Action!

0 / 10
TurboplayJackpot F4R

Er zijn wel 108 winlijnen om te bespelen in dit spel! Onvoorstelbaar! Je kunt ook tot wel 4 Mystery Jokers tegelijk winnen. Die zijn per stuk 200 punten waard! Draai de rollen en verzamel ze allemaal!

0 / 10
Poker Win Challenge

Test hoe goed jij alle poker combo's en hun rangorde kent in het leuke spelletje Poker Win Challenge. Dit uitdagende spel is ontwikkeld door de makers van de populaire serie Governor of Poker. Je hebt maar een paar tellen de tijd om de winnaar aan te wijzen, dus wees snel!

2 / 10
Turbo Joker

Laat de rollen draaien en win! Je kun je credits in het bovenspel inzetten en daarmee opgaan voor de grote prijzen.

0 / 10
RandomRunner F4R

RandomRunner is een echte klassieker! Je kunt de autoplay optie inzetten voor het basis spel, maar ook het bovenspel kan met de autoplay gespeeld worden. Het bovenspel heeft wel vijf winlijnen!

0 / 10
Simply Wild F4R

Je maakt kans op wilde prijzen met de 10 winlijnen waar je op kunt wedden. Ga voor de WILD icoontjes en scoor de winnende combinaties! Speel voor 1 credit het basisspel, en het top spel voor 5 tot 20 credits!

8 / 10
Omni Spinner

In het gokkast spelletje Omni Spinner kun je inzetten op twee identieke spellen tegelijk. Laat de drie rollen draaien en probeer zoveel mogelijk te winnen. Zet alle waardevolle fruit icoontjes op een rij! Je kunt altijd de inzet verhogen of verlagen! Veel plezier!

0 / 10
Tbs Texas Hold'em Poker

Speel Texas Hold'em tegen allerlei verschillende tegenstanders met ieder een eigen speel patroon. Kun jij ontdekken hoe elke speler speelt en hoe je dat in jouw voordeel kunt gebruiken. Kies zelf het aantal spelers en de moeilijkheidsgraad.

0 / 10
Pontoon 2

Speel nu pontoon 2! Het is een soort blackjack. Je speelt tegen de bank en moet proberen een hogere combinatie met je kaarten te krijgen dan de bank. Er is ook iets met 16 bij de bank, daarmee kan je ook geld verdienen.

6 / 10
Craps

Bij craps moet je inzetten op de uitkomst van een worp met 2 dobbelstenen. Lees wel goed de regels door, want er zijn erg veel mogelijkheden!

0 / 10
Blackjack Master

Blackjack Master is de online versie van het klassieke kaartspel Blackjack waarin je zo dicht mogelijk bij 21 punten moet komen zonder eroverheen te gaan. Neem het op tegen de dealer door kaarten te trekken. Bereken steeds hoe dicht je bij 21 bent en besluit of je er nog een kaart bij neemt ('hit'). Heb je genoeg punten, of is het risico van een te hoge kaart te groot, kies dan voor 'stand'.

0 / 10
Red Hot Active F4R

Verzamel de Red Hot logo's en ontdek waarom dit spel zo HOT is! Je kunt de vier winlijnen combineren met een inzet van 5, 10, 15, of zelf wel 20 credits! Ontdek alle geheime features van dit spannende spel!

0 / 10
Ultra Fresh

Laat de rollen met de fruit symbolen er op draaien. Kies de win lijnen waar je op wilt inzetten en probeer het meest waardevolle fruit op een rijtje te zetten om te winnen! Veel geluk!

0 / 10
Fire vs Ice Slots

De symbooltjes van het gokkast spelletje Fire vs Ice Slots zijn echte klassiekers: lucky 7s, BAR icoontjes, kersen, diamantjes, en dobbelstenen. Het prachtige design laat ook niets te wensen over. Dit gokkast spel heeft 5 rollen met 25 paylines en biedt volop spanning en sensatie!

10 / 10
Fruit Zen

Laat alle rollen draaien in deze gokkast met fruit. Kun jij het meest waardevolle fruit op een rijtje zetten langs de win lijnen die jij hebt gekozen?

0 / 10
Empire VIP

Laat de rollen draaien in dit gokkast spelletje met een 3-rollen basis spel, winst verdubbelaar, en een mooie top game met grote prijzen! Is vandaag je geluksdag?

0 / 10
Multi Player F4R

Speel het rechter spel, het linker spel, of beide spellen tegenlijk. Zeer high tech, maar tegelijkertijd toch vertrouwd en goed te overzien door het klassieke uiterlijk!

0 / 10
Super Chips

Laat de rollen draaien in dit mooie gokkast spel met een klassieke look. Zet alle bekende icoontjes op een rij langs de win lijnen en probeer de jackpot binnen te halen!

0 / 10
The Incredible Hulk

De hulk houdt ook wel van een gokje, maar als hij verliest kan hij nog wel eens uit zijn vel springen.

8 / 10
Starburst Reel

Speel Starburst Reel, een leuk slots spelletje nu gratis.

0 / 10
Game of Thrones Lines

Game of Thrones Lines is een spannend gokkast spelletje dat op de populaire serie Game of Thrones is gebaseerd. Zet de winnende icoontjes op een rij langs een of meerdere winlijnen en word de rijkste en machtigste heersen van Westeros, Essos, en Sothoryos. Verpulver je vijanden en verover de IJzeren Troon!

0 / 10
Holmes and the Stolen Stones Reel

Ga op zoek naar aanwijzingen in het gokkast spel Holmes and the Stolen Stones Reel! Waardevolle edelstenen zijn door een dief uit het casino weg geroofd en Sherlock Holmes is ingehuurd om de dader op te sporen. Help Holmes en zijn beste vriend Watson de dief achterna te gaan en verzamel de bewijzen in dit originele gokkast spel!

0 / 10
Giovanni's Gems

Ga op avontuur in een mysterieus oerwoud vol waardevolle edelstenen in het gokkast spelletje Giovanni's Gems! Maak lange combo's met de beste symbooltjes in dit online slots spelletje en sleep explosieve prijzen binnen! Speel deze mooie gokkast van Betsoft nu gratis online!

0 / 10
Bonus Bowling

Gok hoeveel bowlingpins er worden omgekegeld. Bij een strike win je 25 keer je inzet!

8.2 / 10
Blackjack 21

Speel het verslavende casino kaartspel Blackjack 21 en probeer de croupier in elke ronden te slim af te zijn. Trek je met 'hit' een nieuwe kaart of houd je het met 'stand' bij de kaarten die je hebt? Kijk goed naar de zichtbare kaart van de croupier en naar je eigen kaarten. Wie komt er het dichtste bij de 21 punten? De croupier moet kaarten blijven trekken tot hij 17 of meer punten bereikt. Zorg dat je niet over de 21 gaat!

0 / 10
Lucky Chips

Speel het mooie gokkast spelletje Lucky Chips gratis online. Laat de rollen draaien met deze slot machine en zet alle fruit icoontjes, the belletjes, en de BAR staven op een rij!

8 / 10
Vikingheim Halloween Slots

Laat de rollen draaien met de griezelige gokkast Vikingheim Halloween Slots en doe mee aan een wedstrijd om allerlei mooie Halloween-prijzen te winnen, zoals bijvoorbeeld twee tickets naar het kasteel van Dracula in Transsylvanië (Roemenië)! Dit mooie 5-rollen gokkasten spel houdt het helemaal bij het griezelige Halloween thema!

0 / 10
Super Joker F4R

Kun jij Super Joker aan? Een ontzetten spannend spel met 8 rollen, 4 keer de inzet, en wel 108 winlijnen! Credits sparen was nog nooit zo makkelijk, want bij 1000 credits wordt alles automatisch aan de Savings Meter toegevoegd! Wat is jouw winnende strategie?

0 / 10
Jackpot Timer F4R

Je kunt tot wel 20 credits per beurt inzetten! Echt een spel voor de fanatiekeling dus. En de Jackpot liegt er niet om! Verzamel de Jackpot icoontjes in het top spel om hem te winnen!

8 / 10
Fresh Fruits

Laat de rollen draaien in dit mooie gokkast spelletje en probeer het fruit op een rij te zetten langs de win lijnen die jij hebt geselecteerd. Win jij zo de grote jackpot prijs? Veel succes!

0 / 10
Go Bananas Slots

Go Bananas Slots is een doldwaas gokkasten spelletje waarin je de apen op de rollen moet zetten om meer WILD-icoontjes te verzamelen. De apen springen naar voren om de omliggende icoontjes volgens hun eigen patroon in WILD-symbolen te veranderen, waardoor je winkansen omhooggaan. Elk aapje heeft zijn eigen patroon. Bij de game info kun je plaatjes van alle patronen bekijken. Deze mooie online gokkast heeft 5 rollen en meerdere winlijnen!

0 / 10
Blackjack King

Versla de dealer in het leuke kaartspelletje Blackjack King. Je speelt tegen het casino in dit blackjack spelletje. Probeer 21 te scoren, of zo dicht mogelijk bij 21 te komen. Je moet een betere score halen dan de dealer om te winnen. Zorg wel dat je niet over 21 punten scoort, want dan verlies je de ronde.

0 / 10
Roulette Arena OLD

Ga met z'n allen om de tafel spelen en speel het meest beroemde casino spel: roulette! Kun jij je speelmuntjes sim inzetten en veel geld winnen? Speel samen met spelers van over de hele wereld.

0 / 10
Roulette Arena

Speel het spannende casino spel roulette met spelers van over de hele wereld. Schuif aan bij de roulette tafel en zet je chips in. Roulette is een van de meest populaire en bekende casino spellen ter wereld. Spelen is makkelijk. Leg je chips op de cijfertjes om op je geluksgetal te wedden. Je kunt ook wedden op een selectie cijfers, bijvoorbeeld alle rode cijfers, alle zwarte cijfers, alle even of oneven nummertjes, enzovoorts. Als je je chips hebt geplaatst kun je het rad draaien. Het witte balletje komt in een vakje te liggen en geeft het winnende getal aan. Veel succes met spelen!

2 / 10
Love Match

Krassen maar. 3 engelen op een rij en jij wint. Kras alle 9 vakjes open en zie of je gewonnen hebt.

8 / 10
Gold Lines Slotmachine

Laat de rollen van deze gokmachine draaien en ga voor goud. Speel het bovenspel en gebruik de verdubbelaar om grote prijzen te winnen.

0 / 10
Football Rules

Football Rules is een spel voor de echte voetballiefhebber. Met maar liefst 25 winlijnen zijn de kansen groot!

8 / 10
Sweet16 Player

Laat de rollen draaien en win grote prijzen. Vooral met de verdubbelaar en in het bovenspel kan het prijzengeld snel oplopen!

0 / 10
BigTimer F4R

Nieuw en verbeterd, en met een Jackpot waar je U tegen zegt! Verzamel de Jackpot icoontjes in het bovenspel om hem te winnen! Je kunt tot wel 400 punten per beurt winnen!

0 / 10
Gonzo's Quest

Gonzo's Quest! Bij deze speelautomaat vallen de symbolen op hun plaats in plaats van dat ze draaien. Daarnaast verdwijnen de blokken die winnen, waarna er nog een extra kans is om te winnen!

8.7 / 10
Steptimer Jackpot Slots

Laat de rollen draaien en probeer de jackpot icoontjes op een rij te krijgen.Gebruik je credits voor het bovenspel. Met de steptimer krijg je extra kansen.

0 / 10
Pinocchio

Ga met Pinocchio en Gepetto aan de slag en laat de rollen draaien in dit prachtige Pinocchio gokkast spel. Er zijn allerlei mooi geanimeerde icoontjes om op een rij te zetten, en veel win lijnen om op in te zetten. Veel geluk!

0 / 10
Mystic Mysteries

Laat de rollen draaien en ontdek of het vandaag jouw geluksdag is! Gebruik de verdubbelaar op je winst, en speel het bovenspel voor grote prijzen!

0 / 10
Starlight Slots

Laat de rollen draaien in dit mooie gokspelletje. Win grote prijzen. Vooral in het bovenspel kunnen de prijzen snel oplopen!

0 / 10
Random Flashback F4R

Gegarandeerd een hit! Er zit een geheime prijs verstopt in zowel het beneden spel als het boven spel! Een mooi spel met mooie prijzen!

0 / 10
Triple Action Slots

Laat de rollen draaien en gebruik de verdubbelaar om je winst te verdubbelen. In het bovenspel kun je je credits gebruiken om in te zetten voor de grote prijzen!

0 / 10
Twin Express

Laat de rollen draaien! Is het vandaag jouw geluksdag? Zorg ervoor dat je de grote prijzen wint in het bovenspel.

0 / 10
Penalty Shoot-Out

Schiet penalty's en win geld. Je kan een hoek uitkiezen en geld inzetten en probeer zo rijk te worden.

7.7 / 10
The Dark Joker Rises Slot Machine

In het griezelige gokkast spelletje The Dark Joker Rises Slot Machine heeft de kwaadaardige Joker het gemunt op het online casino. Leid hem af door de rollen te laten draaien en wie weet kun jij de buit onder zijn neus vandaan stelen.

0 / 10
A Night Out

Een avondje uit is het thema van deze speelautomaat. Mooie dames en fruitige cocktails, daar draait het om.

8 / 10
Elements of the Awakening Slots

Als je van gokkasten met mooie 3D animaties houdt dan is Elements of the Awakening Slots echt iets voor jou. Deze prachtige gokkast met 5 rollen draait om Natuurgeesten en de vier elementen vuur, rots, water en lucht. Kun jij de Natuurgeesten oproepen door in één enkele ronde met cascades 4 combo's te halen en zo 10 Free Falls vrij te spelen? Als je de Free Falls speelt, helpen de Natuurgeesten je winkansen te vergroten door je extra WILD-symbooltjes te geven voor elk WILD-icoontje dat je op de rollen vastlegt!

0 / 10
Captain's Treasure

Draai de rollen om een winnende combinatie te maken in Captain's Treasure en win de piraten jackpot!

8 / 10
Wonky Wabbits Reel

Laat de 5 rollen maar draaien in Wonky Wabbits Reel, weer zo'n geweldig gokkast spel van NetEnt. Dit keer draait het verhaal om een boer, zijn worteltjes, en een ontdeugend konijn. Zet de hoogste speelkaartsymbolen langs een of meerdere van de 15 winlijnen op een rij om te winnen. Wonky Wabbits heeft ook een Both-Ways-Win regel en Stacked WILDs! Dat zijn nog eens leuke bonussen!

0 / 10
Chinese Kitchen Slots

Deze speelautomaat met 8 lijnen brengt je al het exotische eten uit de Chinese keuken, zoals kikkers, schildpad en slakken.

8 / 10
Sweet16 Player F4R

Sweet16 is vernoemd naar de 16 winlijnen in dit spelletje. Een ongekend aantal maximum punten, want je kunt maar liefst 5120 punten per beurt winnen!

8 / 10
Ties Win Blackjack

Kies of je er nog een kaart bij wil of dat je je kaarten speelt tegen die van de dealer. Ga niet over de 21! In dit blackjack spelletje win je ook bij gelijkspel!

0 / 10
8-ball Slots

Eindelijk een combinatie van pool-ballen en een flipperkast: in 8-ball Slots moet je de ballen laten ronddraaien als in een gokkast. Probeer de nummers van de ballen op een rij te krijgen en win grote prijzen! Je kunt je registreren en voor echt geld spelen.

0 / 10
Genie Hi Lo

Kies steeds of de volgende kaart hoger of lager is. Hoe meer risico, hoe hoger de winst. Vergeet niet op het juiste moment te cashen.

8 / 10
Golden Tour

De Golden Tour draait compleet om golf. Probeer in deze gokkast de juiste combinatie te maken en win.

8 / 10
Iron Man

Een splinternieuwe gokkast met Iron Man in de hoofdrol. Let op de scatter symbolen en de free spins.

8 / 10
Thief

Ga voor de grote prijzen met deze gokkast. Het thema is high-tech futuristische inbrekers. Met de scatter bonus en de langwerpige WILD icoontjes val je zeker in de prijzen!

0 / 10
Muse

Laat de vijf rollen draaien en probeer de Muzen van de Griekse mythes op een rijtje te krijgen om de jackpot te winnen. Met de scatter icoontjes win je er ook steeds wat bij.

0 / 10
Blackjack Switch

Bij blackjack switch speel je 2 blackjack handen tegelijk en kun je een kaart switchen.

0 / 10
Dr Lovemore

Laat je verleiden door Dr Lovemore. Spaar de ringen, champagne en bloemen op de 5 rollen met 20 winlijnen.

8 / 10
Funkey Monkey

Deze funkey gokkast draait om bananen en bamboehutjes. Een winlijn is alles wat je nodig hebt.

8 / 10
Around the World 2

Reis rond de wereld door te gokken op hoger of lager. Je mag er 1 keertje naast zitten.

8 / 10
Around The World 3

Zet in op hoger of lager! Het rad gaat draaien en je mag het 1 keer fout hebben. Kan jij het vaak genoeg goed hebben om veel geld te winnen.

8 / 10
Heads Or Tails

Kop of munt? Zet in wat het word en probeer zoveel mogelijk geld te verdienen. Zet op 1 of 2 munten tegelijk in!

8 / 10
Wild Turkey

Laat de vijf rollen draaien met deze mooie gokkast en win allerlei prijzen. Het thema is azteken en kalkoenen. Kun jij ze allemaal op een rij krijgen en veel muntjes scoren met elke draai?

8 / 10
Vegas World

In Vegas World ben je net in het gokparadijs Las Vegas aangekomen. Kun jij het hier maken als beroemde high-roller? Speel allerlei casino spellen en wordt rijk in Las Vegas!

8 / 10
Blood Eternal Slots

Blood Eternal Slots is een prachtig gokkast spelletje met 6 rollen. Je speelt de beste kansen vrij als je de vampiers helpt hun prooi te vangen. Lok een nietsvermoedend mens naar een van de vampiers toe en ze belonen je met extra wild icoontjes en 8 free spins!

0 / 10
Evolution

Laat de vijf rollen draaien! Kun jij de dieren, de free spins, en de wild icoontjes langs een van de maximaal 25 paylines op een rijtje laten landen?

0 / 10
Baccarat Online

Snelle en duidelijke versie van Baccarat. Zet je in op de bank, de speler of een gelijkspel?

0 / 10
Quick Poker

Speel een snel en simpel spelletje video poker. Geen extra regels en gedoe, alleen de kaarten en de wintabel. Zo zie je precies hoe je kunt wedden en winnen.

0 / 10
Future Fortune

Kies de paylines en de inzet en laat de rollen draaien. Probeer toegang tot de minigames te winnen, want daar valt veel te verdienen. Ook andere magische voorwerpen leveren handige dingen op, zoals free spins en bonus credits.

0 / 10
Aces And Faces 25

Speel niet 1 maar 25 video poker handen tegelijk in deze video poker game, Aces and Faces 25. Door de juiste kaarten vast te houden kun je mooie pokerhanden bij elkaar spelen.

0 / 10
Vacation Station

Speel nog wat extra vakantiegeld bijelkaar met Vacation Station. Alle vervoersmiddelen zitten er wel in!

0 / 10
Goblins Cave

Bij de Goblins Cave kun je rollen vastzetten die daarna op 2 andere rollen meetellen. Extra kansen dus!

0 / 10
Aces And Faces 1

Speel poker met 5 kaarten en zet in! Hou kaarten vast en krijg nieuwe kaarten terug om de beste combinaties te maken.

0 / 10
Casino War

Speel hoger/lager tegen de bank en win veel geld. Het wordt pas echt leuk als je dezelfde kaart met de bank draait.

0 / 10
Red Dog 2

Speel nu red dog poker. Het heeft niet echt met poker te maken maar met hoger/lager en even/oneven! Kan jij veel geld verdienen?

0 / 10
Classic Slot Scratchcard

Krassen op een gokkast. Je zet in en draait de gokkast. Daarna kras je de vakjes open om te kijken of jij 3 op een rij hebt en gewonnen hebt.

0 / 10
Football Mania

Kras de vakjes open en kijk of je gewonnen hebt. Je wint wanneer je hetzelfde symbool hebt als op de bal. Kras dus eerst de bal open en daarna de andere vakjes.

0 / 10
2 Ways Royal

Speel video poker en probeer veel geld te winnnen. Elke keer als je een bedrag wint kan je het ook proberen te verdubbelen.

0 / 10
Stravaganza

Speel nu de nieuwe kaartgame Stavaganze. Probeer een 3 of a kind te krijgen om veel geld te verdienen.

0 / 10
Wild Viking

Zet in op de kaarten. Er worden 5 kaarten getrokken waarvan de laatste belangrijk is. Je kan inzetten op losse kaarten (Laatste kaart die getrokken word telt dan) Of op paartjes en dan tellen alle kaarten mee.

0 / 10
Punto Banco 2

Speel Punto Banco in deze mooie versie. Wie heeft hoger, jij of de bank? Voorspel het en verdubbel je inzet!

0 / 10
Twin Player F4R

De Twin Player is een tijdloze favoriet! Je kunt er voor kiezen om alleen het linker of rechter spel te spelen, maar je kunt ook beide spellen tegelijk laten draaien! Maak extra veel kans om te winnen!

0 / 10
Mystic Player

Laat de rollen draaien en haal de prijzen binnen in dit mooie spel. Vooral in het bovenspel kan je winst snel oplopen!

0 / 10
Double Attack Blackjack

In dit blackjack spelletje kun je meteen een dubbele inzet neerleggen als je de eerste kaart van de dealer hebt gezien. Kun jij de dealer verslaan in dit blackjack spel?

0 / 10
Fan Tan

In Fan Tan worden er fiches op de tafel geschud. Raad hoeveel er overblijven onder de tan koi als alle fiches in groepen van vier worden weggelegd. Je kunt ook op cijfercombinaties inzetten.

0 / 10
Pai Gow Poker

In dit Pai Gow Poker spelletje krijg je zeven speelkaarten. Maar een poker hand van vijf en een combinatie van twee om de dealer te verslaan.

0 / 10
Zombies

Zet alle bloederige wapens en hersenen op een rijtje om veel muntjes te scoren. Laat de vijf rollen draaien en scoor langs een van de 20 paylines in dit zombie gokkast spelletje!

0 / 10
Beach

De zee spoelt alle icoontjes aan land in deze mooie gokkast aan het strand. Kun jij de octopussen (WILD) en de flessen (SCATTER) verzamelen? De schatkisten leveren de hoogste prijzen op!

0 / 10

Casino games

Casino games zijn spellen die je doorgaans in een casino tegenkomt. Deze kun je tegenwoordig vaak ook online spelen, in nog ontzettend mooie online casino\'s ook, en soms zelfs met live dealers die je op een videoscherm kunt volgen!

Online spelen

Bij online casino spellen kun je vaak met echt geld spelen, maar ook met speelgeld. Dat kost je dus niets. Zo kun je helemaal gratis toch nog genieten van het casino. Je kunt online van alles spelen, roulette, blackjack, poker, bingo, gokkasten, noem maar op.

Dit vinden wij de leukste spellen:Learn Texas Hold'em Poker, Holdem Flash Poker, Dazzle Me, Steen Papier Schaar, VIP Klaverjas, Blackjack Game, 21 Duel Blackjack, Ultra Seven Reel, South Park Casino, Horse Racing