Tags >

China

Chinese Checkers

Dammen op een Chinees dambord. Speel de stukken in zo min mogelijk zetten van het bord. Je moet wel een beetje vooruit denken bij dit spel.

7.7 / 10
Tangram

Je krijgt 7 figuren om een voor een na te maken met de Tangram puzzelstukjes. Leg ze zo snel mogelijk op de juiste wijze neer. Des te sneller je bent des te meer bonuspunten je per puzzel krijgt.

7.3 / 10
Chinese Checkers 2

Chinese checkers is een damspel waarin je tegen meerdere spelers damt op een stervormig dambord. Het doel van het spel is om al je knikkers in de punt van de ster te krijgen die tegenover je startpunt ligt. Je mag een pasje zetten, of meerdere sprongen maken over je eigen en knikkers en die van de andere spelers.

8.1 / 10
Japans Ping-Pong

Een Japans tafeltennis spel, waar je vanaf boven de tafeltennistafel kijkt op het spel.

5.7 / 10
Chinese Chess

Chinees schaken met fraaie schaakstukken. Speel schaak op dit 3D schaakbord.

8.3 / 10
Play Go Tetris

Een combinatie van het chinese spel Go en tetris; je kunt ook op de Go-manier steentjes insluiten! Dit is een iets moeilijkere versie van Tetris, omdat je dus ook rekening moet houden met de kleur van de stenen die je speelt.

8.3 / 10
Battlefield General

Leid een leger in het oude China. Trek met je mannen ten strijde en onderneem de nodige missies om ervoor te zorgen dat jouw kasteel veilig blijft en zich kan uitbreiden.

8 / 10
Cursor

Dit kleinen mannetje zit achter je muis aan. Zorg dat hij je muis niet te pakken krijgt door uit de buurt te blijven van zijn sprongen, cursor-seeking raketten, en andere speciale aanvallen. Hoe lang weet jij je muis veilig te houden?

8 / 10
Cowboys en Chinezen

help deze cowboy zijn weg te vinden naar het verborgen woestijn fort van zijn Chinese rivaal in dit grappig Wilde Westen avontuur. Voer opdrachten uit en los puzzels op om het fort binnen te komen.

8 / 10
Avatar Fortress Fight

In dit Avatar spel moet je eerst je eigen kasteel kiezen en dan het fort van de vijandelijke natie vernietigen door goed te mikken met je katapult. Kies de beste ammunitie en schieten meer!

8 / 10
China Open Tennis

Speel een enkel partij op het China Open tennis toernooi in dit spelletje. Mep de bal over het net en versla je tegenstander.

8 / 10
Chinatown

Maar liefst 8 rollen met 4 symbolen zorgen voor 48 winlijnen in Chinatown.

8 / 10

Chinese en andere Aziatische spelletjes

China is een van de grootste landen ter wereld, met een zeer lange geschiedenis. Chinezen staan ook bekend om hun spellen. Hieronder staan een aantal Chinese of Aziatische spelletjes. Je kunt ze online spelen en hoeft hiervoor niet naar China te reizen! Veel Chinees game plezier.

Dit vinden wij de leukste spellen:Chinese Checkers, Tangram, Chinese Checkers 2, Japans Ping-Pong, Chinese Chess, Play Go Tetris, Battlefield General, Cursor, Cowboys en Chinezen, Avatar Fortress Fight