Tags >

Circus

Circus Stars

Speel de gokkast circus stars en probeer veel geld te verdienen. Hoe meer dezelfde plaatjes op een rij, hoe meer geld je wint.

8 / 10
Panda's Break Out

De panda wil uit het circus ontsnappen. Onderweg zijn allerlei hindernissen. Kun jij de panda helpen de spullen te pakken die hij nodig heeft om erlangs te komen?

8.7 / 10
Gingerbread Circus

De meest spannende act in het circus is natuurlijk wel het messen werpen. En dat is nou precies wat er in Gingerbread Circus gebeurt. Zijn alle ballonnen kapot aan het einde van de show? Of is je assistent rijp voor een kruimeltaart?

8.1 / 10
Circus Zebra

Help James the Circus Zebra door de levels met trampolines.

8 / 10
Jojo's Funny Farm

Help jojo de clown alle circus dieren bij elkaar te krijgen en achter het hek te zetten. Als je tegen een dier aanloopt gaat het je volgen. Leid het naar het hek en loop naar binnen.

8 / 10
Clowning Around 2

Help de clown het koord over op zijn veel te kleine fietsje in dit vervolg op Clowning Around.

6.4 / 10
Circus Level Pack

Kun jij dit monstertje allerlei grappige stunts laten doen in het circus? Klik op de juiste dingen en sleep ze naar de juiste plek.

9 / 10
Circus Of Idiots

Speel in het circus. Doe leuke stunts en probeer wel overal het einde te halen. Hoe lang hou jij het vol zonder een fataal ongeluk?

8.2 / 10
Always Room for More

Kun jij alle stukjes goed in elkaar passen? een lastige legpuzzel met clowns en circus dieren. Kun jij het plaatje weer goed leggen?

0 / 10
Circus Biker

Help de clown op de motor rijden voor zijn act. Terwijl je door het circus rijdt moet je over allerlei bijzondere en kleurrijke obstakels heen zien te komen.

0 / 10
Koekmannetje Circus 2

Gooi alle ballonnen kapot die op de rond draaiende schijf zitten met het mannetje. Raak de ballonnen maar natuurlijk niet het poppetje.

8 / 10
Circus Circus

Je moet van alles in het circus doen. Begin met jongleren en zorg dat je alles goed doet.

8 / 10
Knife Throw

Gooi de missen om de juiste plaats en zorg dat je de persoon die aan het ronddraaien is niet raakt.

7.1 / 10
Mental Showtime

Probeer deze puzzel op te lossen in het circus. Je moet alles in de juiste volgorde aanklikken zodat er reacties ontstaan en je zo weer andere dingen kan doen.

8 / 10
Wheel Of Misfortune

Zorg dat je je doel raakt met het messen gooien. Gooi de messen op de juiste plaats terwijl je assistent maar rondjes draait. Het laatste wat je wilt is natuurlijk je assistent verwonden dus blijf goed mikken!

8 / 10
Circus Freaks Showdown

In dit spelletje rij je met de clowns over de weg. Leun uit het raam en schiet de andere circus acts. Kun jij de muntjes pakken en allerlei upgrades kopen?

9 / 10
Circus Show Solitaire

Speel een spelletje Free Cell solitaire in een circus. Stapel de kaarten weg in de vier rechter vakjes. Begin met de aas. In de vier linker vakken kun je extra kaarten kwijt.

2 / 10
Cats n Fish 2

Gebruik de trampoline om de kat naar de bak met vissen te laten stuiteren. Kun jij onderweg ook de gouden visjes pakken?

0 / 10

Circus spelletjes!

Speel hier een online circus spelletje. Al je favoriete circusartiesten komen langs in deze games: acrobaten, jongleurs, clowns en dierentemmers (van leeuwen, tijgers, paarden en olifanten). Speel een circus spelletje, niet in een circustent, maar gewoon achter je computer.

Dit vinden wij de leukste spellen:Circus Stars, Panda's Break Out, Gingerbread Circus, Circus Zebra, Jojo's Funny Farm, Clowning Around 2, Circus Level Pack, Circus Of Idiots, Always Room for More, Circus Biker