Reelcash
Een herkenbare gokkast uit de snackbar of kroeg: de klassieker Reel Cash.
9.1 / 10
Mistral
Bij de mistral automaat kun je in het bovenspel om echte bankbiljetten spelen.
9 / 10
TurboReel
Laat de rollen draaien in dit gokkast spel en breng de credits over naar je Turbometer. Zo kun je spelen in verschillende top games. Met het kop of munt spel kun je je winst verdubbelen.
2 / 10
Turbo Play
Bij deze klassieker kun je op 3 of 4 rollen spelen. In het topspel leveren de jokers flink wat op.
8 / 10
Reelghost
Laat de rollen draaien in dit mooie gokspel van Classic Jackpot. Neem je winst mee naar het bovenspel om te spelen voor grotere prijzen op de Ghost Reel.
0 / 10
The Game
De klassieke gokkast The Game kennen de meesten wellicht nog uit de snackbar. Waag gerust een gokje!
5 / 10
Classic Special Edition
Deze kast kent niet te veel poespas, maar met een beetje geluk lopen de credits snel op.
8.2 / 10
Flash
De bekende speelautomaat met de bliksemschichten, Flash. Met fijne mysteryprijzen die leuk aantikken.
8 / 10
Classic SE
Laat de rollen draaien in dit klassieke gokkast spelletje en score rake combinaties. Bovenin kun je met de head bet knop je inzet steeds aanpassen. Speel de verdubbelaar om je winst te verdubbelen!
10 / 10

Gokkasten van classic jackpot

Speel de gokkasten van classic jackpot en probeer veel geld te verdienen. Kies de gokkast die je het leukst lijkt en waar je ook het beste in bent. Probeer daarna veel punten te halen en de jackpot te winnen. Deze games hebben bonus spellen om te spelen en topgames waarmee je kunt proberen je winst nog hoger te maken. Maar kijk uit, want alles brengt natuurlijk een risico mee. Dat is dan ook juist waar de spanning vandaan komt. Natuurlijk hoef je niet voor echt geld te spelen. Je kunt ook het spel uittesten met playmoney.

Dit vinden wij de leukste spellen:Reelcash, Mistral, TurboReel, Turbo Play, Reelghost, The Game, Classic Special Edition, Flash, Classic SE