Tags >

Connect

Mahjong Connect 2

Een geweldig Mahjong spel. Je ziet bliksemflitsen en vuur als je een meld maakt door twee identieke stenen te selecteren. Gebruik je speciale voorwerpen. Het zwaard verwijdert twee identieke stenen (net als bij hint), het kanon verwijdert er meerdere, en de zandloper geeft je meer tijd. Als je geen paren meer kunt vinden, gebruik dan Shuffle om de stenen door elkaar te husselen. Kan jij alle levels uitspelen en de Chinese Muur afmaken?

8 / 10
Mahjong Chain

Een combinatie tussen een connect spelletje en een mahjong spelletje. Click de tegel weg die je kunt combineren, en alle andere tegels zakken naar onderen. De tegels worden vanzelf geschud als er geen mogelijkheden meer zijn.

8 / 10
Mahjong Connect

Mahjong maar dan net anders. Je moet gelijksoortige stenen connecten.

8 / 10
Connect 2

Verbind de plaatjes doormiddel van een lijn van een identiek plaatje naar een ander. Je kan de lijn alleen maken als er een pad van het ene plaatje naar het andere is. Op die manier kan je het hele veld proberen leeg te spelen. Dit lukt echter niet altijd. Het is een combinatie van strategisch spelen en veel geluk hebben.

8 / 10
Farm Connect

Speel een leuk connect spelletje op de boerderij, met allerlei fruit en groenten. Er zal ook fruit tussen zitten dat er geheel onbekend uitziet!

9 / 10
Mahjong Dimensions 3D

Zoek snel alle paren bij elkaar en speel alle stenen weg in dit mooie 3D Mahjong spelletje. Draai de Mah Jongg kubus rond en vind alle vrijliggende stenen die je in paren kunt wegspelen totdat er niet meer over is. Des te sneller je de puzzels oplost, des te meer tijd je erbij kunt winnen. Hoe ver kun jij komen binnen 6 minuten? Veel plezier met spelen!

0 / 10
Kamer Verhuren

Kamertje verhuren wie kent het niet? Verover de cadeaus voor een bonuslevel.

7.8 / 10
Fruit Connect 2

Verbind de gelijke groenten en stukken fruit met elkaar in het mahjong connect spelletje Fruit Connect 2! De lijn die je tussen de twee verbonden stenen moet kunnen trekken mag maximaal twee bochten van 90 graden maken, en mag niet door andere tegels heen gaan.

0 / 10
Fruit Connect

Verbind alle identiteke plaatjes van lekker fruit met elkaar in dit connect spelletje. Kun jij ervoor zorgen dat alle blokken worden weggeruimd?

10 / 10
Rocket Mania

De juiste kleuren met elkaar verbinden doe je door de dingen te draaien en te zorgen dat ze goed aansluiten.

8 / 10
Chuzzle

Zo snel mogelijk de juiste kleuren met elkaar verbinden zodat er zoveel mogelijk van dezelfde kleur bij elkaar komen.

10 / 10
Tabby Island

Maak mooie match3 combinaties met de gekleurde katjes. Speel zo hindernissen weg, bevrijd gevangen katten, en speel elk level uit in dit leuke match and connect spel.

5 / 10
Kris Mahjong

Speel alle stenen weg door de gelijke paren te verbinden met een lijn. De lijn tussen twee stenen mag maximaal twee bochten van 90 graden maken. Veel succes!

8 / 10
Mahjong Adventure

In dit leuke connect spelletje hebben alle plaatjes op de mahjong stenen iets te maken met het bos. Kun jij de stenen combineren doormiddel van een lijn die maximaal twee bochten mag maken? Veel succes!

0 / 10
Chainz 2

Alle dingen met elkaar verbinden, daarmee kan je het volgende level bereiken. Let goed op de kleuren en denk na wat je met elkaar gaat verbinden.

8 / 10
Treasure Link

Kun jij alle blokken met elkaar verbinden in dit mahjong connect spelletje? Je kunt identieke blokken met elkaar verbinden om ze weg te spelen, maar de lijn tussen de blokjes mag maximaal twee bochten maken! Veel succes! De klok loopt!

0 / 10
Butterfly Kyodai

Speel een luek connect spelletje met vlinders. Klik ze in paren weg. De paren die je hebt geconbineert vliegen ook echt weg als vlinders.

0 / 10
Cookie Connect

Kun jij de muis helpen de koekjesmeter te vullen? Maak combinaties in het grid met drie of meer van dezelfde koekjes die dicht bij elkaar liggen. Vul de meter voordat je geen beurten meer over hebt.

8.7 / 10
Connect 3

Probeer 2 dezelfde figuurtjes aan elkaar te verbinden. De figuren moeten wel aan elkaar vast zitten.

6 / 10
IQ Marathon

De koe moet naar de prijs toe. Leidt hem de weg!

8 / 10
Pet Connect

Verbind de plaatjes van de verschillende huisdieren en speel zo het veld leeg. Het verbinden van de tegels werkt een beetje zoals het maken van een meld in mahjong. Zoek dus de vrijliggende tegels. Ook tegels die naast elkaar liggen kun je wegklikken.

7.7 / 10
Farm Connect Online

Kun jij alle stenen wegspelen op de boerderij? Kijk goed en vind alle speelbare stenen. Verbind de identieke paren met de nikakudori lijn in dit connect spelletje. Kun jij zo de hele boerderij afreizen in Farm Connect? Veel plezier!

9.6 / 10
Necto

Probeer alle identieke vormpjes te verbinden met een lijn. Je hebt maar een bepaald aantal beurten, maar je kunt er meer bij scoren door de achievements te halen! Hoeveel punten kun jij in totaal scoren?

0 / 10
Olko

Speel steeds de paren weg. Selecteer identieke icoontje die aan de zijkanten van het speelveld liggen om weg te spelen. Kun jij alle stukjes opruimen?

8 / 10
Matching Pieces

Kun jij alle icoontjes wegklikken. Maak paren van dezelfde tegeltjes. Er zal een lijn van de een naar de ander lopen, maar er mag niets tussen zitten, en de lijn mag maar twee bochten om.

8 / 10
Mahjong Connect Online

Probeer alle Mahjong stenen te verbinden in dit mooie Mahjong Connect spelletje. De lijn mag maar twee bochten maken. Als je geen paren meer kunt maken zal het spel automatisch de stenen door elkaar husselen.

0 / 10
Match Craft

Ruim alle 3D blokken of voxels uit de weg. Kun jij alle opdrachten voltooien voor een prachtige hiscore? Veel succes in dit Minecraft connect spelletje!

8.5 / 10
Duos Tropical Link

In dit connect spelletje kun je combinaties maken met de diertjes door een nikakudori lijn te trekken van het ene diertje naar de andere helft van het identieke paar. De lijn mag maar twee bochten van 90 graden maken.

10 / 10
Telescope game

Schuif het balletje met behulp van je telescoop in het gaatje. Zorg dat je het balletje de juiste kant op duwt, want anders gaat het meteen mis.

8 / 10
Chain Reaction

Maak een zo lang mogelijk ketting reactie in Chain Reaction.

8 / 10
Dogville Pipeline

Zorg dat alle honden zo snel mogelijk drinken krijgen door de buizen goed neer te leggen.

8 / 10
Lipstick Switch

De inhoud van je beautycase moet je van het veld spelen door gelijke make-up te verbinden. Zoek de tegels die naast elkaar liggen en de tegels langs de randen die je kunt verbinden.

8 / 10
Spotle

Probeer met de gekleurde stippen in het grid combinaties te maken met stippen van dezelfde kleur. Vooral voor het maken van vierkantjes krijg je extra punten!

2 / 10
Block Block

Probeer combinaties te maken met de gekleurde blokken die aan de hoeken liggen. Kun jij ze allemaal binnen de tijd wegspelen in dit mooie Mahjong Connect spel in 3D? Veel plezier! Kijk goed, en handel snel om met bonus combo's meer tijd op de klok te zetten!

2 / 10
Planarity

Verplaats alle punten zodat de lijnen elkaar nergens kruisen. Trek de hele puzzel uit elkaar en kom er achter hoe je de lijnen uit de klit krijgt.

7.8 / 10
Electric Box

Kun jij de electriciteit van generator naar de gebruiker leiden? Gebruik stoom, water, licht, magneten, lasers en meer om de electriciteit om te leiden.

8.1 / 10
Team Ball

Niet tegen elkaar, maar samen spelen is de bedoeling bij Team Ball.

6.7 / 10
Fruit Crush Frenzy

In Fruit Crush Frenzy heb je 1 minuut om het maximale aantal punten te scoren. Trek een lijn om drie of meer identieke stukken fruit te verbinden. Er zijn ook verschillende bonus voorwerpen zoals bommen die je helpen nog meer punten te halen!

0 / 10
Jelly Madness 2

Kun jij deze leuke match-3 jelly connect levels uitspelen door steeds combinaties van drie of meer van dezelfde jellies te verbinden en weg te spelen? Speel de levels uit voordat je geen zetten meer kan maken!

10 / 10
Lights

Lights is een uitdagend puzzel spelletje waar je een printplaat puzzel moet oplossen om de lampjes aan laten gaan. Los verschillende printplaten op door de energiebron aan de gekleurde lampjes te koppelen. Gaat er bij jou op tijd een lichtje branden?

0 / 10
Monster Go!

Monster Go! Dit is een connect spelletje en een leuke puzzel om je ruimtelijk inzicht te testen. Verbind de monstertjes op het bord. Je ziet steeds twee van elke soort op het bord. Verbind de paren met elkaar door lijnen te tekenen. Je moet alle vakjes bedekken, maar de lijnen kunnen elkaar niet kruisen.

0 / 10
Jelly Madness

Kun jij deze ondeugende Jellies verbinden? Hoe langer de combinaties van Jellies van dezelfde kleur zijn, hoe spannender de speciale Jellies zijn. Er zijn regenbogen en bommen en nog veel meer. Ontdek het zelf!

5.3 / 10
Smoothies Link

Verbind al het fruit en de andere ingrediƫnten om steeds de juiste smoothies te maken in dit leuke connect spelletje! Maak match-3 combo's om de juiste smaken te maken!

0 / 10
Block Block Online

In dit 3D Mahjong Connect spelletje speel je niet met Mahjong stenen maar met gekleurde blokken. Lekker simpel! Maak paren met de blokken die dezelfde kleur hebben en speel zo snel mogelijk alle blokken weg! Veel succes!

10 / 10
Adventure Craft

Adventure Craft is een match-3 spelletje voor de Minecraft liefhebber! Speel de voxels weg! Verbind drie of meer van dezelfde Minecraft blokken om punten te scoren en de levels uit te spelen!

0 / 10
Twins

Probeer de bubbles met elkaar te combineren en zo alles weg te spelen.

0 / 10
Frogmania

Klik de kikkers en pak de libelles. Hoe meer kikkers je gebruikt hoe meer punten, dus speel het wel strategisch!

8 / 10
Comboling

Bij deze game moet je de blokjes met elkaar verbinden. Hoe hoger het level, hoe meer blokjes. Kom er achter hoe je ze het beste kunt neerzetten.

8 / 10
Nodes

Zorg dat je alle knooppunten raakt met je lasers in Nodes.

8 / 10
Orbox

Stuur naar de rode unit toe met de pijltjes toetsen. Je kunt alleen maar stoppen als je ergens tegenaanbotst. Kun jij uitvogelen welke kant je op moet schieten om bij het rode blok te komen.

8 / 10
TBA

Schiet de bal van punt naar punt om de levels te halen in TBA.

8 / 10
Connections

Maak zo veel mogelijk connections door de mobieltjes te klikken.

8 / 10
Laserworx

Verlicht alle witte vlakken met je lasers. Zet de lasers zo neer zodat ze met elkaar in verbinding staan en over alle vlakken heen gaan.

8 / 10
Fire Flies

Probeer alle vuurvliegjes te raken in FireFlies!

7 / 10
Sling Fire

Slinger van punt naar punt als elastisch wezen in Sling Fire.

8 / 10
TBA 2

Schiet de bal van het ene kanon naar het andere totdat je bij de rode komt. In het begin is het extreem makkelijk, maar na een paar korte levels moet je je schoten goed gaan timen en ontdekken hoe het level in elkaar zit.

8 / 10
Maximale Connectie

Zorg ervoor dat er een juiste connectie tussen alle ballen komt. Zet de ballen de juiste kant op zodat de straal ook weer terug komt van waar die begonnen is.

8 / 10
Pharaohs Pairs

Verwijder alle tegels door er paren mee te maken. Je kunt ze wegspelen als er een duidelijk pad tussen twee tegels is. Naast elkaar telt ook.

6 / 10
Donuts

Speel een leuk match spelletje en maak combo's met de donuts. Je hebt minimaal twee van dezelfde donuts nodig voor een combo. Je kunt horizontale en verticale combinaties maken. Hoe ver kom jij?

10 / 10
Orbox B

Stuur wederom naar de rode exit unit in deel B van Orbox.

0 / 10
Nodes 2

Zorg dat je alle nodes raakt met je lasers in Nodes 2!

0 / 10
Grid

Zorg dat je een balletje tussen 2 andere balletjes schiet in Grid. Simpel maar leuk!

0 / 10
Connext

Maak figuren om zo punten bij elkaar te spelen. Maak drie hoeken of juist vierkanten. Verzin ook eens je eigen figuur en misschien krijg je er wel veel punten voor.

0 / 10
Max Connect

Zet de blauwe ballen zo zodat de straal altijd weer aankomt van waar hij vandaan komt. Je kan de straal beginnen door op de gele bal te klikken en daarna de juiste kant op te sturen.

0 / 10
Light The Lamps 2

Kun jij alle blobs verbinden en het circuit steeds compleet maken? Kijk goed naar het patroon. Je kunt alleen plusjes met minnetjes verbinden en andersom.

0 / 10
Best Candy Friends

Maak in dit Match-3 spelletje combinaties van drie of meer snoepjes. Zo geef je je held ammunitie om alle monsters te verslaan in het grappige gevecht.

0 / 10
8 Gears

Verplaats in 8 Gears de smileys door het grid om een keten te maken. Zo kun je de stroom van de generator naar de machine leiden. Actieve smileys draaien en worden geel. Verbind ze allemaal!

0 / 10
E Switch

Test met E Switch hoe goed jij bent in pipeline puzzels. Pak de blokjes en versleep ze om ze van plaats te laten wisselen. Probeer de lampen die zich op het bord bevinden goed te verbinden via de kabeltjes. Klik twee keer op een stukje kabel om het te laten draaien. Kun jij alles goed aan elkaar leggen en alle levels vrijspelen?

0 / 10

Connect!

Leg verbindingen in deze verschillende connect spelletjes. De verschillende games zijn op deze tag-pagina met elkaar verbonden / connected.

Dit vinden wij de leukste spellen:Mahjong Connect 2, Mahjong Chain, Mahjong Connect, Connect 2, Farm Connect, Mahjong Dimensions 3D, Kamer Verhuren, Fruit Connect 2, Fruit Connect, Rocket Mania