Tags >

Cricket

Bring It On

Meer dan hilarisch cricket spel, waar je met de legendarische cricketspeler W.G. Grace de Australiërs terug de zee over stuurt. Mep de bal die met een ketting an hun enkel vast zit zo ver als je kan en breng de Ashes terug naar Engeland. WG geeft commentaar op je prestaties.

8 / 10
Cricket Game

Sla alle ballen weg met cricket. Je ziet gelijk hoeveel punten je hebt gehaald! Probeer niet mis te slaan.

8 / 10
Worldcup Cricket

Speel een cricket wedstrijd tussen twee landen. Kies je eigen team (je kunt zelfs het Nederlandse team kiezen!) en je tegenstander. Vervolgens speel je 15 overs of totdat je tien wickets kwijt bent.

8 / 10
Cricket Challenge

Een leuk cricket spelletje. Je kunt het batten nog even oefenen met de batsman voordat je aan de cricket wedstrijd begint, maar daarna moet je wel runs gaan scoren.

8 / 10
Cricket Championship 2008

Realistisch Cricket Spelletje. Ook een overzichtelijk scorebord met runs, overs en wickets daarop.

8.1 / 10
Ashes 2 Ashes Zombie Cricket

Je bent een cricket speler en moet ervoor zorgen dat je alle zombie die op je af komen gedood worden! Je kan dat doen door de bal op het juiste moment die kant op te slaan en te winnen!

8 / 10
Final Test Cricket

De laatste inning; Engeland staat op het punt de Ashes voor het eerst te winnen. Kan jij de beslissende runs scoren en de match afmaken?

0 / 10
Super Sixers

Cricket spelletje dat 's avonds wordt gespeeld in een volgepakt stadion. Jij bent de batsman en speelt de laatste 4 overs. Kijk goed naar wat voor een bowler je voor je hebt om de beste positie voor jouw speler te bepalen.

8 / 10
Ashes Bash

Laat zien hoe jij als batsman de bowler overmeestert en een boundary scoort. Sla de bal over the boundary koord en scoor in een keer zes punten in de eerste innings.

8 / 10
Flash Cricket 2

De bekende World 20 cricket kampioenschap is gestart en jij doet mee. Je bent aan slag. Kies hoe je het beste de bal kun wegspelen. Kies een land uit als je wilt.

8 / 10
Kaizen Racing

Ga op weg met je auto en zorg ervoor dat je elk rondje weer haalt. Je rijdt dan door de pits heen en dan kan je auto weer gemaakt worden. Kan jij de snelste tijd neerzetten?

8 / 10
Gully Cricket

Geinig cricket spel, waar de pitch gewoon op straat is. Voorkom dat de bal de blikken die je wicket voorstellen raakt. Als de bowler "on fire" is komt de bal snel aan, dus kijk uit!

8 / 10
Virtual Cricket

Mooi Cricket Spelletje. De cricketbat bedien je met de muis of het keyboard. Je moet een bepaald aantal runs halen om de wedstrijd te winnen binnen een bepaald aantal overs.

8 / 10
Defend The Ashes

Bescherm niet de wicket maar de cricket beker van Australië, het land dat dol is op cricket! Gooi de Australiërs van het scherm voordat ze je heuvel weten te beklimmen en de beroemde Ashes van je afpakken.

8 / 10
Ashes Dektop Challenge

Cricket Spelletje. England - Australië. Als je tos wint mag je nog kiezen ook: bat of bowl! Als je de bowler bent mag je na elke bal de fielders van positie laten veranderen. Als je bat zorg dan dat je de bal in een richting speelt waar geen fielders staan.

8 / 10
Table Top Cricket

The Ashes Edition van dit Cricket Spel. Win de toss en kies om de eerste innings te batten of bowlen. Zet je fielders op goeie posities in het veld, en kies de beste richting om te batten of te bowlen gedurende de 3 innings van 4 overs.

0 / 10
Slog Cricket

Simpel Cricket Spelletje. Sla de bal om runs te scoren en zo cricket opdrachten af te maken. Maak vier opdrachten af om je naam op de highscore lijst te krijgen. Een "over" is zes worpen, "wickets" zijn de houten constructies die je moet beschermen, en "runs" zijn de punten die je scoort, 4 voor een bal die het veld verlaat maar wel de grond heeft geraakt, en 6 voor een bal die het veld verlaat en niet de grond heeft geraakt.

0 / 10

Cricket: \"How\'s That?\"

In Nederland en Belgie wordt er weinig aandacht besteed aan cricket in tegenstelling tot bijvoorbeeld India, Pakistan, Zuid-Afrika en de UK. In deze landen is cricket een veel gespeelde balsport; deze en nog een aantal andere landen, veelal van het Britse Gemenebest, spelen onderling test-cricket, testwedstrijden duren langer dan de tegenwoordig gebruikelijke \"one day matches\".

Speel online een cricket spelletje!

Batting of bowling: jij bepaalt het in deze Cricket Spelletjes. Sla met je bat, loop snel over de cricket pitch en maak zo een run. Je speelt tot een bepaald aantal wickets of overs. Als je er klaar voor bent, kun je spelen voor de Ashes; de testwedstrijden tussen Engeland en Australie (vernoemd naar een satirisch overlijdingsbericht van \"Engelse cricket\", nadat Australie Engeland op eigen land verslagen had).

Dit vinden wij de leukste spellen:Bring It On, Cricket Game, Worldcup Cricket, Cricket Challenge, Cricket Championship 2008, Ashes 2 Ashes Zombie Cricket, Final Test Cricket, Super Sixers, Ashes Bash, Flash Cricket 2