Tags >

Dammen

Chinese Checkers

Dammen op een Chinees dambord. Speel de stukken in zo min mogelijk zetten van het bord. Je moet wel een beetje vooruit denken bij dit spel.

7.7 / 10
Master Checkers

Master Checkers, versla je tegenstanders in dit leuke online damspelletje. Kunt dammen tegen de computer, of tegen andere spelers. Je doel is om alle damschijven van je tegenstander in te pikken door er overheen te springen.

6.5 / 10
Drie Keer Dammen

Speel normaal dammen, of een versie waarin je juist alle stukken moet kwijtraken of nog een andere!

7.9 / 10
Checkers Fun

Een lekker potje dammen, tegen elkaar of de computer.

7.8 / 10
Dammen

Leuk damspel voor als je even een paar minuten over hebt. Even wachten op een download of een programma dat aan het opstarten is? Speel hier dan even een snel potje dammen.

8 / 10
Chinese Checkers 2

Chinese checkers is een damspel waarin je tegen meerdere spelers damt op een stervormig dambord. Het doel van het spel is om al je knikkers in de punt van de ster te krijgen die tegenover je startpunt ligt. Je mag een pasje zetten, of meerdere sprongen maken over je eigen en knikkers en die van de andere spelers.

8.1 / 10
Dammen 3

Eenvoudig dam spel met zwarte en rode stenen. Je damt tegen de computer. Ben jij het spel te slim af?

7.9 / 10
Master Checkers

In master chekers kun je dammen op een eenvoudig dambord. Verfijn je techniek op dit simpele bord. Geen gefriemel met details, dus geen afleiding.

7.8 / 10
Hit Logic

Stoot met de zwarte damstukken alle rode stukken van het bord af. Je moet zorgen dat je alleen alle zwarte stukken overhoudt.

8.5 / 10

Online dammen

De grootste verzameling online dam spellen. Speel klassiek dammen op een bord met 100 vakjes, of speel chinese checker, een variant van ons damspel. Sla al de stenen van de computer. Speel met wit, zwart of rood. Een leuk spelletje om je hersenen eens goed aan het denken te zetten!

Dit vinden wij de leukste spellen:Chinese Checkers, Master Checkers, Drie Keer Dammen, Checkers Fun, Dammen, Chinese Checkers 2, Dammen 3, Master Checkers, Hit Logic