Tags >

Dart

Darten is meer dan alleen wat met dartpijltjes gooien!

Sinds Raymond van Barneveld de Embassy (World Professional Darts Championship, ook wel Lakeside genoemd) heeft gewonnen is darten niet alleen maar populair in de pub, maar wordt er veel aandacht besteed aan darts op tv en groeit het aantal leden van de darts bond. Er zijn twee internationale dartbonden: WDF en PDC

Speel hier je online darts spelletje!

Gooi je drie pijltjes in het dartbord, als het even kan in de triple, dubbel of bullseye. Laat zien dat jij kan omgaan met dartpijltjes en dat je kan darten als een malle; ben jij de nieuwe Phil Taylor?

Dit vinden wij de leukste spellen:WebDarts, Dart Master 9 In 1, Bouterdart, Orca Slap, Darten 2, Darten, Desktop Darts, Heineken Darts, DartKing, Two Game Darts

WebDarts
Darten tegen echte tegenstanders, het kan met WebDarts! Ben jij een goede darter? Bewijs het dan aan mensen over de hele wereld door uit te blinken in dit dart spel.
7.8 / 10
Dart Master 9 In 1
Probeer zo snel mogelijk je score uit te gooien. Darten is best moeilijk maar kan jij een 9-darter gooien?
8 / 10
Bouterdart
Darten met kabouters! Pak een kabouter op in dit spel van en gooi hem op het dartboard!
8 / 10
Orca Slap
Tweede spel van Yetisports, waarin je de pinguins op het grote dartbord moet schieten. De orca gooit je voor je omhoog, en jij moet de penguins met sneeuwballen raken om ze tegen het bord aan te schieten.
8.1 / 10
Darten 2
Speel dart tegen de computer in dit dart spel "Round the World". Elke speler gooit drie pijlen en moet een dartpijl in ieder segment gooien, te beginnen met 1 tot en met 20; tot slot de 25 en bullseye.
8 / 10
Darten
Speel online darts tegen mensen uit de hele wereld!
7.8 / 10
Desktop Darts
Zin in een snel potje darts met een collega? Speel Desktop Darts!
8.2 / 10
Heineken Darts
Darten en bier, gaat dat wel samen? Bij deze dart-game wel!
8.1 / 10
DartKing
Speel een spannend dart spelletje met spelers van over de hele wereld. Kun jij beter mikken dan wie dan ook? Speel het nu!
8 / 10
Two Game Darts
Stel de richting en snelheid zo goed mogelijk in en raak de bulls-eye op dit prachtige dartbord!
7.9 / 10
Bulls Eye
Een speelautomaat waarbij je naast de rollen ook met een dartbord kan spelen!
8 / 10
Jackpot Darts
Zet in op een aantal verschillende uitkomsten in dit dart spelletje, en kijk dan hoe de darts gegooid worden. hoe schat jij de kansen in van een mooie worp?
6.9 / 10
Darten op je Baas
Pas zelf eerst het plaatje aan zodat de figuur in de foto op je baas lijkt. Pak daarna de darts en gooi er op los. Je kunt zo lang als je wilt blijven darten door op de dartpijl te klikken.
8 / 10
Kus De Darts
Schiet de darts en raak het dartbord. Schiet zo min mogelijk pijlen voor meer punten.
8 / 10
Bloons
Help het aapje en gooi met de dartpijltjes de ballonnen kapot. Er zijn veel levels waartoe je toegang kan winnen, en vele ballonnen met speciale inhoud, zoals pacmans, light sabres, bommen, en een explosie van spijkers.
8.1 / 10