Tags >

Denken

Patience 3

Patience is een leuk spel voor als je even op jezelf bent. Speel alle 52 kaarten weg door de azen rechtsboven te leggen en alle kaarten er in de juiste volgorden op weg te stapelen.

8.3 / 10
Chess

Schaken tegen de computer. De schaaknotitie wordt netjes bijgehouden naast het schaakbord.

8.7 / 10
Patience

Speel al de 52 speelkaarten weg door de azen rechtboven te leggen en de andere kaarten er in volgorde op te stapelen tot 4 gerangschikte stapeltjes in dit patience spel.

7.8 / 10
Solitaire 3

Speel patience in dit mooie kaartspelletje. Dit is een leuk solitaire spel met drie drie-kaarten regel, ook wel de three-card rule. Dit houdt in dat je steeds 3 kaarten van de stapel trekt. Veel plezier met spelen!

2.2 / 10
Mahjong Titans

Heerlijk mahjong spelen met Mahojng Titans. Deze eenvoudige variant heeft duidelijk leesbare stenen en patronen met dikke opdruk. Zo wordt het spel nog leuker!

8 / 10
Mahjong Connect 2

Een geweldig Mahjong spel. Je ziet bliksemflitsen en vuur als je een meld maakt door twee identieke stenen te selecteren. Gebruik je speciale voorwerpen. Het zwaard verwijdert twee identieke stenen (net als bij hint), het kanon verwijdert er meerdere, en de zandloper geeft je meer tijd. Als je geen paren meer kunt vinden, gebruik dan Shuffle om de stenen door elkaar te husselen. Kan jij alle levels uitspelen en de Chinese Muur afmaken?

8 / 10
Freecell Solitaire

In Freecell solitaire probeer je alle kaarten binnen 10 minuten weg te spelen. Je moet de kaarten in de vier vakjes rechtsboven wegstapelen, beginnend bij de Aas. Linksboven kan je kaarten even wegleggen, in de zogeheten free cells. Pas wel op, want de hoeveelheid kaarten die je mag verplaatsen is afhankelijk van het aantal free cells die nog open zijn!

8 / 10
Easy Chess

Schaken met kleurrijke stukken. Als je je schaakstuk los laat kun je toch je zet opnieuw doen.

8 / 10
Krismas Mahjong

Van Krismas Mahjong krijg je weer helemaal een Kerstgevoel! In dit klassieke bordspel moet je de gelijke stenen bij elkaar zoeken om combinaties te maken. In plaats van Chinese tekens hebben deze stenen leuke Kerstplaatjes. Ga snel aan de slag, want het zand stroomt al snel door de zandloper naar beneden!

10 / 10
Mah jong Connect

Speel zo snel mogelijk alle stenen weg met mahjong. Zorg ervoor dat je steeds 2 dezelfde aan klikt om ze weg te spelen.

8.4 / 10
Mahjong Solitaire

Je hebt exact 15 minuten om de stenen weg te spelen in Mahjong Solitaire.

7.8 / 10
Schaken Multiplayer

Ben je een beetje moe ervan steeds maar alleen tegen je computer te kunnen schaken? Speel nu een potje schaken tegen andere spelers over de hele wereld in dit mooie multiplayer schaakspel.

7.9 / 10
Crescent Solitaire 2

Dit solitaire spelletje is niet makkelijk om uit te spelen. Stapel de kaarten weg van laag naar hoog en hoog naar laag. Lukt het jou om uit te spelen?

8 / 10
Mahjongg 3D

Een mooie 3d versie van het bekende Mahjong. Kom je er niet uit dan kun je hints krijgen.

8 / 10
Patience 2

Lekker een potje patiencen, het kan op spelletjesoverzicht.nl!

7.9 / 10
Skip Bo

Probeer als eerste al je kaarten weg te spelen met skip bo. Denk goed na en stapel de kaarten goed op.

8 / 10
Mexican Train Dominoes

Maak een zo lang mogelijke trein van domino stenen; zorg dat je als eerste dominostenen kwijt bent. Als dat niet lukt, zorg dan in ieder geval dat je er zo veel mogelijk kwijtraakt, vooral die stenen met hoge ogen. Aan het einde van elke ronden worden de ogen van de stenen bij elkaar opgeteld, en de speler met de het laagste aantal punten wint.

5.4 / 10
Flash Chess

Schaken op een mooi 3D schaakbord. Schaakstukken verplaats je op het bord met de muis. Schaak tegen de computer zonder het opzetten en afruimen van het bord. Puur en alleen schaken!

8 / 10
Mahjong Chain

Een combinatie tussen een connect spelletje en een mahjong spelletje. Click de tegel weg die je kunt combineren, en alle andere tegels zakken naar onderen. De tegels worden vanzelf geschud als er geen mogelijkheden meer zijn.

8 / 10
Escape The Room

Ben jij slim genoeg om uit de kamer te ontsnappen? Bewijs het in Escape the Room.

7.4 / 10
Gaps Solitaire

Een superverslavend kaartspelletje, want het lijkt zo makkelijk uit te spelen... Maak de rijen af door alle kaarten op kleur en op nummer bij elkaar te leggen door de lege vakken in te vullen.

8.1 / 10
Master Solitaire

Speel alle 52 kaarten weg in dit eenvoudige patience spelletje. Leg de azen rechtsboven en stapel alle andere kaarten er in de goede volgorde op weg.

7.8 / 10
Mahjong Tower 2

Bouw de hele toren van mahjong stenen af. Speel alle tegels weg door de identieke paren bij elkaar te zoeken en alle stenen vrij te spelen!

8 / 10
Free Cell

Freecell is een leuk spel waarbij je goed moet nadenken. Je kan de kaarten aflopend en om en om in kleur stapelen en moet rechts bovenin van aas tot koning stapelen om te winnen. Je hebt links boven 4 lege vakjes en daar kan je wat kaarten in de wacht leggen om ze later weer te gebruiken in het spel. Je kan meerdere kaarten verplaatsen als er maar open plaatsen zijn!

7.8 / 10
The Impossible Quiz

Legendarisch; The Impossible Quiz! Een quiz waar je lastige vragen moet beantwoorden, soms moet je even doordenken voor het antwoord, maar niets is onmogelijk...toch? Veel succes met The Impossible Quiz 1!

8 / 10
Dieren Connect

Klik dezelfde dieren aan, ze moeten wel aan elkaar vast zitten om ze weg te spelen. De verbindende lijn mag niet meer dan twee bochten maken.

8.5 / 10
Battle Panic

Verdedig je fort tegen allerlei monsters in dit leuke spelletje. Bouw je eigen leger op en versterk je basis door middel van upgrades. Lukt het jou de orcs uit het land te drijven?

8.2 / 10
Solitaire FRVR

Speel nu Solitaire FRVR!

0 / 10
Master Chess

Master Chess is een leuk spel om het bordspel schaken goed te oefenen. Je kan dit strategie tegen de computer spelen, maar ook tegen andere spelers. Kies een moeilijkheidsgraad die bij jouw niveau past.

3.5 / 10
Mahjong Elite

Nog een mooie gratis mah jong variant in Elite Mahjong.

8 / 10
Palantir Bubbles

Palantir Bubbles is een variant op het populaire Bubbles! Schiet vanuit zes hoeken. Probeer zoveel mogelijk combos te maken en de bubbels allemaal weg te schieten.

8 / 10
Mahjong Connect

Mahjong maar dan net anders. Je moet gelijksoortige stenen connecten.

8 / 10
Schaken

Daag de computer uit voor een spelletje schaken! Schaken tegen de computer. Kun jij je tegenstander in het nauw drijven in dit leuke schaakspelletje?

8 / 10
Classic Backgammon

Kun jij je 15 damstukken als eerste naar je thuisbord krijgen in Classic Backgammon? Probeer je schijven te beschermen door steeds te zorgen dat er minimaal twee stukken op een punt liggen. De dobbelstenen bepalen weliswaar hoeveel stappen je mag nemen, maar je moet deze stappen wel strategisch verdelen en steeds de juiste damstukken uitkiezen om te verplaatsen.

0 / 10
Zigiz Spider Solitaire

Stapel alle kaarten op van koning naar aas en speel ze allemaal weg door een reeks van een soort helemaal op te stapelen. Kun je alle 8 reeksen wegspelen om het maximum aantal punten te winnen? Veel plezier met dit mooie patience spelletje!

0 / 10
FunGamePlay Pyramid Solitaire

FunGamePlay Pyramid Solitaire is een vermakelijk online patience spelletje. In dit kaartspel liggen de kaarten in een grote piramide. Je moet de piramide afbouwen door combo's van 13 punten te maken.

8 / 10
1 Tegen 100

Speel nu 1 tegen 100! Iedereen kent denk het spel van tv wel. Jij in je eentje moet 100 spelers verslaan door de vragen te beantwoorden. Je hebt 3 escapes om je te helpen! Kan jij alle 100 tegenspelers verslaan?

7.9 / 10
Connect 2

Verbind de plaatjes doormiddel van een lijn van een identiek plaatje naar een ander. Je kan de lijn alleen maken als er een pad van het ene plaatje naar het andere is. Op die manier kan je het hele veld proberen leeg te spelen. Dit lukt echter niet altijd. Het is een combinatie van strategisch spelen en veel geluk hebben.

8 / 10
Mystery P.I.

Zoek zo snel mogelijk alle voorwerpen die op het lijstje staan. Klik de voorwerpen aan en streep ze weg op het lijstje.

8 / 10
Dog Mahjong 2

Speel een leuk spelletje mahjong met plaatjes van al je favouriete honden. Zoek ze allemaal bij elkaar om het spel uit te spelen. Kijk goed en maak combos.

8.2 / 10
Backgammon 2

Nog een mooie backgammon variant. Zorg dat je je stenen als eerste aan de overkant krijgt.

9.3 / 10
Vier op een rij

Speel 4 op een rij tegen de computer. Laat de fishes in de juiste rijen naar beneden vallen in het veld. Zorg dat je er vier op een rij krijgt, verticaal, diagonaal of horizontaal, voordat de computer er vier op een rij kan krijgen.

7.9 / 10
Mahjongg Candy

Zoek alle gelijke paren bij elkaar in Mahjongg Candy, een leuk mahjong puzzelspelletje met allerlei verleidelijke snoepjes. Maak paren met de lolly's, toffeetjes, chocolaatjes, tumtummetjes, en nog veel meer suikergoed. Kun jij alle stenen wegspelen voordat de tijd om is? Als je geen speelbare paren meer kunt vinden dan kun je de overgebleven stenen door elkaar schudden. Druk op de 'reshuffle' knop, maar bedenk je wel: je verliest daardoor 20 seconden op de klok!

0 / 10
Yukon

Dit spel lijkt een beetje op patience maar alle kaarten zijn al in het spel. Je kan de kaarten slepen en op andere kaarten leggen die passen. Als je een 2 pakt, kun je die stapel altijd op een 3 leggen - maakt niet uit welke kaarten daar boven of onder liggen. Stapel verder alle kaarten van de Aas tot de koning in de lege vlakken!

8 / 10
Tingly Freecell

Gebruik de lege vakjes bovenin het speelveld en stapel alle speelkaarten van aas tot heer weg per kleur. Je kunt de lege vakjes gebruiken om kaarten die in de weg liggen opzij te leggen.

0 / 10
Mahjong Shanghai

Speel hier het aloude oosterse denkspel Mahjong.

8.1 / 10
1010 Deluxe

Zet alle blokken slim neer in het grid in 1010 Deluxe. Je moet er steeds meer blokken tussen weten te passen, dus maak volledige rijen en kolommen on extra plek vrij te spelen. Veel succes!

0 / 10
Mens-Erger-Je-Niet

Wie kent het niet, mens-erger-je-niet, in het Engels ook wel Ludo genoemd.

7.8 / 10
Sokoban Original

Duw de kratten door het level. Kun jij alle kratten op de gele stippen zetten? Je kunt de kratten alleen duwen en niet trekken. Duw ze dus niet zonder na te denken de hoeken in, anders krijg je ze niet meer weg!

9 / 10
Chinese Checkers

Dammen op een Chinees dambord. Speel de stukken in zo min mogelijk zetten van het bord. Je moet wel een beetje vooruit denken bij dit spel.

7.7 / 10
Everyone's Hero Mahjong

Een Mahjong Spelletje met je favoriete honkbal helden. Vind de weg door drie steden door drie verschillende mahjong puzzels op te lossen.

9 / 10
Mahjong Garden

Mahjong spelen en de tegels combineren in een zomers speelveld. Probeer de vogels te bevrijden door de tegels weg te spelen in deze tuin met vogeltjes! Je kunt door op de blaadjes te klikken links onderin het speelveld verplaatsen in de tuin of garden. Je kunt verder drie keer op shuffle drukken of je kunt een hint krijgen. Veel plezier met Mahjong Gardens!

8 / 10
FunGamePlay Solitaire

Speel FunGamePlay Solitaire, een leuk Solitaire spelletje nu gratis!

4 / 10
Animal Mahjong

Verwijder al de tiles in deze Mahjong game met dieren plaatjes. Dieren plaatjes moeten gecombineerd worden met identieke dieren plaatjes, maar alle bloemen kunnen een meld vormen met elke andere bloem. Hetzelfde geldt voor de fruit plaatjes. Linksonder zie je hoeveel mogenlijke combinaties je nog kunt vinden in het veld. Veel plezier!

8 / 10
Egypt Puzzle

Duw de dozen van dezelfde kleur tegen elkaar aan om ze te laten verdwijnen in dit Egyptische spel. Duw drie of meer dozen bij elkaar en maak het midden van het veld leeg.

8.1 / 10
Klaverjassen 2

Lekker klaverjassen in deze flash-game. Troeven tellen en pitten halen!

8 / 10
Grow Island

Je eiland moet groeien en groeien. Klik de dingen in de juiste volgorde aan.

8.2 / 10
Chess 3D

Schaken in dit 3D schaakspel. Je speelt met groene stukken, ook de schaaknotatie is te zien.

8 / 10
Legendary Escape

In dit spelletje moet je de weg door veel verschillende kamers vinden om het huis uit te kunnen komen. Ontcijfer de hints en vind alle nuttige voorwerpen.

7.4 / 10
Chocolade letters vangen

Pak de chocolade letters door de juiste letter in te drukken. Misgrijpen is minpunten.

7 / 10
Tripeaks Solitaire

Krijg alle kaarten van tafel bij deze kaartgame in vakantiesfeer.

8 / 10
Slidon

Glij de stenen door het veld zodat er twee met hetzelfde plaatje naast elkaar liggen. Dan verdwijnen ze. Maak zo het hele veld leeg. Je mag in totaal drie overgbleven tegels deleten en vijf slides ongedaan maken.

8 / 10
Saga of Craigen: Stones of Thum

Saga of Craigen: Stones of Thum is een leuk zuma spelletje. Craigen was op reis toen de koning van een ander rijk hem uitdaagde om de stenen weg te spelen. Schiet de stenen tegen elkaar om combinaties van drie of meer te maken. Zo laat je de stenen verdwijnen voor de lijn bij het eindpunt komt. Veel plezier met dit leuke zuma spel!

2 / 10
Master Mind

Een eenvoudig maar leuk mastermind spel. Sleep de pinnen naar de juiste plaatsen op het bord en klik op OK om te zien hoe dicht jij bent gekomen bij het kraken van de code. Een zwarte pin in een goede kleur op de verkeerde plek, een witte pin de goede kleur op de goede plek. Maar de volgorde van de zwarte en witte pinnen komt niet overeen met de volgorde van de gekleurde pinnen in de rij.

7.6 / 10
Mastermind

Gebruik eerst de onderste regel bij deze versie van master mind. Ontdek wat de juiste volgorde van de kleuren is en kraak de code. Doe het in zo min mogenlijk moves.

8 / 10
Winter Mahjong

In Winter Mahjong moet je alle winterse stenen in paren zien weg te spelen. Vind de vrij liggende paren en verbind ze. De combo is geldig als de lijn tussen de stenen niet meer dan 2 bochten maakt.

0 / 10
Marine Mahjong

Speel nu de marine versie van mahjong. Zoek 2 dezelfde plaatjes bij elkaar en zorg ervoor dat je alle plaatjes wegspeelt.

8 / 10
Tangram

Je krijgt 7 figuren om een voor een na te maken met de Tangram puzzelstukjes. Leg ze zo snel mogelijk op de juiste wijze neer. Des te sneller je bent des te meer bonuspunten je per puzzel krijgt.

7.3 / 10
Solitaire Classic

Kies zelf wat voor solitaire spelletje je speelt: 3-card draw of 1-card draw. Probeer alle aas kaarten te verzamelen en stapel alles weg in de vier lege vakjes!

4 / 10
Text Express

Maak zo snel mogelijk zoveel mogelijk woorden met de letters om je trein op gang te houden in Text Express. Zorg dat je eerder dan de andere trein bij het station komt.

7.9 / 10
Dark Submarine Escape 2

Je moet in dit spelletje uit de onderzeeër ontsnappen. Klim steeds door het luik. De truuk is alleen wel dat je steeds de puzzels moet oplossen om hem open te krijgen.

8.3 / 10
Monopoly

Monopoly, wie kent het niet. Speel in deze variant tegen de computer. Kun jij iedereen er uit spelen en zoveel mogelijk geld en hotels verzamelen? En bij deze leuke online versie hoef je na afloop niet eens op te ruimen!

7.9 / 10
Backgammon Go

Backgammon Go is de online multiplayer versie van de het bordspel backgammon! Speel met iemand die je kent in een privésessie of neem het op tegen een speler die de computer voor je selecteert. Gooi de dobbelstenen, verzet de schijfjes jouw kant op, en verwijder ze vervolgens van het bord voordat je tegenstander hetzelfde doet. Je hebt een beetje geluk nodig, maar strategisch te werk gaan helpt ook!

2 / 10
Supermarkt Manager

Maak de juiste beslissingen voor je supermarkt. Koop producten in, breid je supermarkt uit, gebruik marketing strategieën en zorg dat je klanten vanalles kopen.

8 / 10
Bakers Dozen

Probeer aan de rechterkant van het spel de kaarten te stapelen, om te beginnen bij de aas en dan tot de koning. Je kan verder in het spel alles stapelen zolang het maar aflopend is. Je kan dus ook dezelfde kleuren onder elkaar leggen. Als je daar vakken vrijspeelt kan je die alleen opvullen met de koning.

8 / 10
Bridge Builder

Bouw in elk level een sterke brug. De brug moet stevig genoeg zijn om de vrachtwagen naar de overkant te kunnen laten rijden. Weet jij hoe je dat het beste kunt doen?

7.7 / 10
New Spider Solitaire

Speel alle kaarten weg in dit leuke spider solitaire spelletje met mooie graphics. Je speelt met twee kleuren, schoppen en harten.

0 / 10
Drie Keer Dammen

Speel normaal dammen, of een versie waarin je juist alle stukken moet kwijtraken of nog een andere!

7.9 / 10
Celtic Mahjong

Een Mah jong versie met Celtische tekens. Je kunt makkelijk zien hoeveel paren er nog mogelijk zijn. Bij een aantal symbolen hoeven de kleuren ook niet overeen te komen, zo lang de vorm wel identiek is.

8 / 10
Socoban

Duw de kisten naar de vakjes die zijn gemarkeerd met een ruitje. Als alle kisten goed liggen mag je door naar het volgende level. Je kunt de kisten wel duwen, maar niet trekken.

8 / 10
Signal Switch

Kijk goed naar de volgorde waarin de gekleurde lampen flitsen, en trek dan in de juiste volgorde aan de hendels om een nieuwe kar aan de trein vast te maken. Je hebt wel een goed geheugen nodig voor dit spelletje.

8 / 10
Klondike

Iedereen kent natuurlijk patience wel. Stapel van de aas tot de koning in de 4 lege vlakken boven in het spel om het spel uit te spelen. Je kan de dichte kaarten per 3 omdraaien en die kaarten gebruiken! Verder kan je alle kaarten stapelen zolang het maar aflopend is en om en om een kleur! Dus de zwarte 8 kan onder de rode 9!

8.4 / 10
kalima

Maak woorden tussen de eerste en de laatste letter. Zorg ervoor dat je genoeg punten bij elkaar verzamelt.

8 / 10
Winter Match

Wissel de kerst ballen die naast elkaar zitten en probeer 3 of meer van dezelfde op een rij te krijgen. Er komen er steeds meer verschillende kerstballen bij des te verder je komt...

10 / 10
Pet Lion

Gebruik de muis en klik alle verschillen aan met de plaatjes van de leeuw. Doe het snel en klik niet verkeerd.

0 / 10
Find The Cities

Kun jij de steden van over de hele wereld goed aanwijzen op de kaart? Je krijgt verschillende namen van steden te zien. Probeer steeds je vlaggetje zo dicht mogelijk op de juiste plek te zetten.

8.7 / 10
Guess the Riddles

In dit spelletje moet je goed zoeken naar alle verborgen voorwerpen die in het huis liggen. Kijk goed en vind ze allemaal. Aan het einde van elk level krijg je een raadsel om op te lossen.

0 / 10
Farm Day

Zoek alle spullen in de schuur bij elkaar. Met het geld dat je verdient kun je allerlei spullen kopen voor je boerderij. Kun jij alle levels uitspelen en mooie uitbreidingen kopen? Veel plezier!

4 / 10
Youda Marina

Youda Marina is een simulatie van een jachthaven. Aan jou de taak om de alledaagse problemen in de haven op te lossen. Houd alle bezoekers tevreden en bouw met het verdiende geld nieuwe winkels en restaurant.

8.1 / 10
Bus Vol Koffers

De bus wordt helemaal vol koffers gepropt in het puzzelspelletje Bus Vol Koffers. Zorg ervoor dat de lading niet helemaal muurvast komt te zitten tot aan het platfond, want dan kunnen nieuwe passagiers hun spullen nergens meer kwijt. Schuif de koffers opzij om ze omlaag te laten vallen. Vul zo de gaten in de rijen op. Complete rijen koffers verdwijnen, zodat er meer plaats vrijkomt voor een nieuwe lading bagage. Voor elke zet die je maakt komt er onderin een nieuwe lading koffers bij, dus zorg dat je geen zetten verspilt!

0 / 10
Mahjongg Alchemy

Mahjongg Alchemy is een mooie mahjongg variant. Speel alle stenen weg door goede combinaties te make

8 / 10
Algerian Patience Solitaire

Speel een leuke variant van patience. Stapel alle kaarten bovenin van aas tot koning om het spel uit te spelen.

7.5 / 10
Tower Blaster

Met slim op volgorde plaatsen van de blokken versla je in deze game de Vikingen! Lukt het jou om steeds de juiste blokken in te wisselen en een goede toren te bouwen?

8 / 10
Landkaart Quiz

Test je kennis van de wereld door aan te geven waar steden en bekende plaatsen liggen! Het spel laat je zien hoe dichtbij je zat (of hoe ver ernaast). Het spel begint met de hoofdsteden, maar het wordt al gauw moeilijker. Kan jij het halen naar level 12?

8.1 / 10
World Countries Quiz

In dit spelletje kun je je kennis van de landen in de wereld toetsen, maar je kunt bijvoorbeeld ook kijken of je alle vlaggen kent.

8 / 10
Paasei Sudoku

Een sudoku spelletje voor tijdens de paasdagen! Vul de puzzel in door ervoor te zorgen dat er van elk eitje eentje in elke rij en elke kolom staat.

6.7 / 10
Farm Connect

Speel een leuk connect spelletje op de boerderij, met allerlei fruit en groenten. Er zal ook fruit tussen zitten dat er geheel onbekend uitziet!

9 / 10
Sudoku Challenge

Veel verschillende Sudokus met variaties die het extra moeilijk maken.

8 / 10
Mahjong Dimensions 3D

Zoek snel alle paren bij elkaar en speel alle stenen weg in dit mooie 3D Mahjong spelletje. Draai de Mah Jongg kubus rond en vind alle vrijliggende stenen die je in paren kunt wegspelen totdat er niet meer over is. Des te sneller je de puzzels oplost, des te meer tijd je erbij kunt winnen. Hoe ver kun jij komen binnen 6 minuten? Veel plezier met spelen!

0 / 10
Spider Soli

Dit Spider Solitaire spelletje kun je zo moelijk maken als je wil. Kies tussen een, twee of vier kleuren. Des te meer, des te moeilijker het spel is om uit te spelen.

9 / 10
Railroad Shunting Puzzle 2

Probeer de treinen op de juiste plek te krijgen. Koppel de treinen en laat ze het juiste spoor pakken.

8.2 / 10
Emma Its Valentines

Probeer alle verschillen in elk level te zoeken. Emma is vaak in beeld en valentijn komt eraan. Zoek de verschillen en win.

9.3 / 10
Scarab Solitaire

Kun jij alle kaarten wegspelen in dit solitaire spelletje? Leg de kaarten weg als ze een punt hoger of lager zijn dan de vorige kaart op de stapel.

8.5 / 10
Crazy Quilt Solitaire

Zorg ervoor dat alle kaarten naar de rechterkant worden gestapeld. Je mag steeds kaarten pakken en verplaatsen maar je kan ook nieuwe kaarten nemen.

8.5 / 10
Super Collapse Puzzle Gallery

Probeer in elk level de puzzel op te lossen. Wat precies de bedoeling is daar kom je snel achter.

8 / 10
Lilith Its Valentines Day

Zoek in elk level zo snel mogelijk alle verschillen. Klik op de juiste plaats. Kijk goed en reageer snel.

9.3 / 10
Pyramics

Help het mannetje alle stenen naar de platjen gemarkeerd met een X te schuiven. Als alle stenen goed liggen kun je door naar het volgende level. Let op! Je kunt de stenen wel duwen maar niet trekken!

7.3 / 10
Imagine Artist

Geef de kleurplaat precies dezelfde kleuren als het voorbeeld. Let goed op en kleur de kleurplaat helemaal in.

8 / 10
Jan van Haasteren Jigsaw

Kun jij alle puzzels oplossen in dit leuke legpuzzel spelletje? De tekeningen zijn allemaal gemaakt door Jan van Haasteren, en zitten vol subtiele grapjes. Je kan met wel 504 puzzelstukjes spelen!

0 / 10
Funny Pictures 5 Difference

Probeer in elk level de 5 verschillen te vinden. Het zijn vaak grappige plaatjes dus laat je niet afleiden.

9 / 10
Speed

Speel al je kaarten weg voordat de computer dat doet in deze hoger-lager game.

7.8 / 10
Periodiek Systeem

Ben jij goed in scheikunde? Test je kennis van het periodiek systeem in dit online spelletje. Zoek het element bij de genoemde atoommassa. Weet jij ze allemaal goed te beantwoorden?

7.2 / 10
Detective Max

Ontdek samen met Max de politiehond waar de verborgen voorwerpen in dit spelletje verstopt zitten. Je moet alle spullen vinden die onderin het scherm staan aangegeven.

8 / 10
Football Logo

Hoe goed ken jij shirtjes en logos van voetbalclubs uit europa? Doe de test.

8 / 10
The Countries Of Africa

Ken jij de landen in Afrika een beetje? Er komt een land in beeld en klik dan op de juiste plek om zoveel mogelijk punten te halen.

8 / 10
Jewels of Arabia

Jewels of Arabia is een leuk match-3 spelletje. De regels zijn eenvoudig: laat twee juweeltjes die naast elkaar liggen van plek wisselen om rijtjes van drie of meer van dezelfde gems te maken!

6.4 / 10
Crescent Solitaire

Een nieuwe vorm van solitaire. Je komt er al snel achter hoe het moet, kan jij het spel uitspelen?

0 / 10
Algerijns Patience

Speel alle kaarten weg in dit uitdagende kaartspelletje. Je speelt met twee pakken speelkaarten. Kun jij een pak per kleur van koning tot aas opstapelen? Het andere pak moet van aas tot koning!

2 / 10
Ikon Domino

Speel als eerste al je dominostenen weg. Als je geen passende steen hebt dan worden al je domino stenen rood. Als dit gebeurt kun je op het deck klikken voor nieuwe stenen totdat je weer verder kunt.

8 / 10
Fruit Connect 2

Verbind de gelijke groenten en stukken fruit met elkaar in het mahjong connect spelletje Fruit Connect 2! De lijn die je tussen de twee verbonden stenen moet kunnen trekken mag maximaal twee bochten van 90 graden maken, en mag niet door andere tegels heen gaan.

0 / 10
Lovely Mermaid

Zoek in elk level de 6 verschillen en probeer een zo hoog mogelijke score te halen. Klik niet verkeerd want dat kost je strafpunten.

8.3 / 10
Klondike Solitaire 3

Speel weer eens een andere versie van patience. Kan jij het level binnen de tijd uitspelen? Leg de azen bovenin en stapelen maar.

7.7 / 10
Alpine Flowers Picture Puzzle

Kun jij deze lastige puzzel met veel vierkante stukjes oplossen? De plaatjes zijn van mooie bloemen die hoog in de bergen groeien.

8 / 10
Europe Countries

Hoe goed ken jij de kaart van Europe? Wijs voor elke naam van een Europees land de juiste plaats aan op de kaart.

8.1 / 10
Laser Typen

Tik alle woorden weg voordat zij het einde van het scherm halen. Wij haalden level 8, kan jij de redactie verslaan?

8 / 10
Moord In Hotel

Er is een moord gepleegd in het hotel en jij moet zorgen dat je die oplost. Vind de juiste voorwerpen en probeer zo alles op te lossen.

7.7 / 10
Charger Escape

Ontsnap in de stal. Klik op de juiste dingen en in de juiste volgorde om daar weg te komen.

7.9 / 10
Steen Papier Schaar 2

Speel steen papier schaar. Zet geld in en probeer te winnen. Met een beetje geluk kan je veel geld verdienen. En natuurlijk weet iedereen dat schaar van papier wint, steen wint van schaar en papier wint weer van de steen.

8 / 10
Spider One Suit

Dit spel staat ook wel bekend onder de naam spider. Je speelt in deze versie alleen maar met 1 soort en in dit geval de schoppen. Er zijn 8 keer 13 schoppen kaarten in het spel en jij moet proberen rijen te maken van Koning tot de Aas! Je kan de kaarten aflopend onder elkaar stapelen en meerdere kaarten tegelijk verplaatsen. Als je een rij van de Koning tot de Aas hebt zal die naar boven verdwijnen. Als je vast zit kan je op een dichte kaart klikken en zal er een hele nieuwe rij komen.

8 / 10
New Years Night 5 Difference

Zoek de verschillen op de plaatjes die alles te maken hebben met oud en nieuw. Probeer ze zo snel mogelijk te vinden.

8.5 / 10
Sudoku USA Today

Speel elke dag een nieuwe Sudoku met handige hints en solver!

0 / 10
Rizzoli and Isles: The Masterpiece

Zoek goed op het plaats delict en ontdek wie de moord heeft gepleegd. Verzamel bewijzen, stuur ze naar het lab, en praat met collega's over de resultaten zodat je de zaak kunt oplossen!

9.6 / 10
Chinese Solitaire

Stapel alle kaarten weg in het patience spelletje Chinese Solitaire. In deze leuke versie van het kaartspel kun je hele rijen en kolommen verplaatsen. Kaarten die van aas tot koning weggelegd kunnen worden bewegen vanzelf opzij!

10 / 10
Vivid Dreams 5 Differences

Zoek de 5 verschillen in elk plaatje. Kijk goed en klik op de juiste plekken.

8 / 10
Text Express 2

Maak zoveel mogelijk woorden met de letters op de kolen om de trein op gang te houden.

8 / 10
Freecell Solitaire 3

Speel een uitdagend Freecell Solitaire spelletje. Kun jij alle kaarten van aas tot koning per kleur wegspelen? Sla kaarten die je even niet kunt gebruiken op in de vier lege vakjes linksboven. Veel plezier met dit klassieke kaartspel!

10 / 10
Fantasy War Spot the Differences

Kijk goed naar al deze mooie plaatjes met een fantasy thema. Kun jij steeds alle verschillen tussen de bijna identieke plaatjes vinden?

9.6 / 10
Erica's Place

Kun jij Erica helpen de spullen te vinden die onderin het scherm aangegeven staan? Ze heeft er nogal een troep van gemaakt. Kijk goed om de spullen terug te vinden.

6 / 10
Where is 2015

Kijk goed rond op de foto's en zoek naar allerlei verborgen hoekjes en handige voorwerpen. Vind de stukjes van de kalender en ga alle maanden af om deze puzzel op te lossen.

0 / 10
Zoek de 10 verschillen

De twee tekeningen lijken wel heel erg op elkaar, maar ze zijn niet precies hetzelfde. Zoek de verschillen. Het zijn er 10.

7 / 10
Gummy Blocks

Zet alle blokjes in de lege vakken in Gummy Blocks, een leuk 10x10 puzzelspelletje dat super verslavend is om te spelen. Pak de blokken die je hebt gekregen en leg ze alle drie in de lege vakjes van het bord. De blokken mogen niet op elkaar komen te liggen, maar als je een volledige rij of kolom legt dan knappen ze en maak je weer wat ruimte vrij. Hoeveel punten kun jij scoren voordat je de blokken er niet meer tussen kunt passen? Je krijgt pas drie nieuwe blokjes als je de vorige lading helemaal hebt weggespeeld. Als er niet meer genoeg plaats over blijft ben je af!

6 / 10
Bob The Robber 4

Bob The Robber 4 is een grappig spelletje waarin je Bob moet helpen in te breken en te ontsnappen met de buit. Dit keer is Bob in Frankrijk, maar hij blijft natuurlijk een boef en is binnen de kortste keren alweer druk bezig een inbraak te plannen. Help hem langs alle beveiliging te sluipen. Zorg dat hij niet wordt gesnapt!

10 / 10
Cubis

Maak combinaties van 3 dezelfde kubussen om ze weg te spelen en speel genoeg kubussen weg voor het volgende level.

10 / 10
Spider Solitaire Challenge

Speel een leuk spider solitaire spelletje dat goed uit te spelen is omdat er maar een kleur wordt gebruikt, de schoppen kaarten.

0 / 10
All in One Solitaire

In dit spelletje kun je allerlei verschillende solitaire spellen spelen. Spider, classic, pyramid, crescent, en nog veel meer! Welke speel jij het liefst?

10 / 10
Rocket Mania

De juiste kleuren met elkaar verbinden doe je door de dingen te draaien en te zorgen dat ze goed aansluiten.

8 / 10
Same Game

In dit abyss blokken spelletje moet je het hele veld leegkrijgen. Elke ronde komt er een nieuwe kleur bij. Je hebt drie soorten bommen rechtsonder in het scherm. Eentje voor een vlak van 9 blokken, eentje voor een rij en eentje voor een kolom.

8 / 10
Yukon Solitaire

Een variatie van het klassieke solitaire spel: Yukon Solitaire. Ben je de oude variant zat? Dan is dit spel misschient iets voor jou!

8 / 10
PIN Kraker

Probeer de pincode te kraken. Voer cijfers in en kijk welke goed staan. Groen betekent goed, geel betekent dat het cijfer goed is, maar de plaats verkeerd. Kun jij de codes een voor een kraken?

6.7 / 10
The Fortune Teller

Een man komt bij de waarzegster en zij vertelt hem dat de familieschat in het bos verborgen is. Kun jij goed zoeken naar alle spullen op het lijstje terwijl je diepe het bos in gaat?

0 / 10
The Boxer

Vind zo snel mogelijk alle verschillen tussen de plaatjes en probeer dat te doen zonder dat je op de verkeerde plek klikt.

2 / 10
Lost Cabin

Je bent in het bos beland, maar je weet niet hoe. Kun jij het houten huisje doorzoeken en een manier vinden om weer naar huis te komen?

0 / 10
Paper Train

Zorg dat alle treinen veilig over het papier kunnen rijden. Zet de stoplichten op rood of juist groen en laat de treinen niet botsen.

8.1 / 10
Bookworm 2

In bookworm moet je de letters verbinden om zo lang mogelijke woorden te maken. Lange woorden leveren meer punten op.

8.2 / 10
IQ Test

Een spelletje met IQ-vragen. Kun jij het goede antwoord vinden?

8 / 10
The Legend Of El Dorado

Klik zoveel mogelijk figuren weg. Als er 3 of meer van dezelfde bij elkaar zitten kan je ze weg klikken.

8 / 10
Gratis Hartenjagen

Hartenjagen tegen mensen uit de hele wereld. Het betreft hier de Amerikaanse versie van het spel.

6.8 / 10
Babylonia

Verwissel de bloemen en zorg dat je er 3 of meer op een rij krijgt. Probeer alle blauwe achtergronden weg te krijgen en zo het level uit te spelen.

8 / 10
Clix

In clix is het de bedoeling om alle tetrisblokjes in het vak te krijgen. Dit is soms nog best wat puzzelen, maar je krijgt wat hulp door de 'Flip' en 'Turn' knoppen.

8 / 10
Robo Chess

Speel een potje schaak met deze robot op een overzichtelijk bord. Probeer hem schaak mat te zetten!

7.9 / 10
Dammen

Leuk damspel voor als je even een paar minuten over hebt. Even wachten op een download of een programma dat aan het opstarten is? Speel hier dan even een snel potje dammen.

8 / 10
Must Escape the Castle

Je bent gevangen in het kasteel. Er is helemaal niemand meer, kan jij ontsnappen door de juiste spullen te vinden en te pakken.

8.1 / 10
Touch Chess

Hoe goed kan jij schaken? Probeer de computer te verslaan in dit schaakspel.

8.1 / 10
Periodic Table Sniper

Per rij van het periodiek systeem der elementen krijg je de elementen opgenoemd. Je moet ze zo snel mogelijk schieten met je geweer. Ken jij alle afkortingen?

8 / 10
Monkey Go Happy Mini Monkeys 2

Vind alle 15 aapjes en los de puzzels op om het spel uit te spelen.

7.9 / 10
Mastermind 2

Kies tussen een makkelijke variant met vijf kleuren en vijf gaatjes, of een moeilijkere met vijf kleuren en zeven gaatjes in dit mastermind spel. Kan jij de code kraken?

7.3 / 10
Chinese Checkers 2

Chinese checkers is een damspel waarin je tegen meerdere spelers damt op een stervormig dambord. Het doel van het spel is om al je knikkers in de punt van de ster te krijgen die tegenover je startpunt ligt. Je mag een pasje zetten, of meerdere sprongen maken over je eigen en knikkers en die van de andere spelers.

8.1 / 10
Benelux Cities

Link al de plaatsnamen met de juiste locaties op deze kaart van de Benelux in dit topografie spelletje. Hoe goed ken jij onze buurlanden?

8.1 / 10
Seven

Laat de nummerblokken in het level op de juiste plek vallen en speel alles weg. Zorg dat de blokken zich niet te hoog opstapelen.

6.7 / 10
Blue Mahjong HD

Breek je eigen record in het mahjong solitaire spelletje Blue Mahjong! Er is een variatie aan borden waar je op kan spelen, en je kan zelfs je favoriete uitvoering steentjes uitkiezen! Race tegen de klok en probeer de “hint” knop te weerstaan! Hoe snel puzzel jij alle steenpaartjes bij elkaar?

0 / 10
Mahjong Dimensions

In Mahjong Dimensions moet je een mahjong veld oplossen in 3D. Heel leuk en verslavend.

8.1 / 10
Mijn Chemie

Beantwoord vragen over chemie en verdien elementen, die je kunt gebruiken om producten te vervaardigen in je fabriek.

7.8 / 10
Kakuro

Kan jij alle cijfers goed invullen? Kijk goed naar de aangegeven getallen. De cijfers in de rijen en kolommen moeten tot die getallen optellen. (Als je er met je muis overheen gaat krijg je alle optel opties te zien.) Cijfers mogen per rij ook niet 2 keer voorkomen. Kun jij de puzzel oplossen?

8.7 / 10
Mahjong Digital

Remove the pixel tiles by making pairs with the identical ones. The tiles have to be free on at least one side, and the tine connecting them may make no more than two 90 degree turns!

0 / 10
Pentix

Tetris voor gevorderden. De blokjes zijn moeilijker dus doe je best.

3.5 / 10
Crash Town

In deze stad rijdt iedereen als een gek. Kun jij ervoor zorgen dat er geen mensen gewond raken door de nodige verkeersregels te introduceren?

8 / 10
Fishdom 2

Zorg voor de vissen en probeer punten te verdienen. Daar tussen zal je steeds een spelletjes moeten spelen.

8 / 10
Atlantis Quest

Krijg 3 of meer dezelfde symbolen op een rij om ze weg te spelen en zo genoeg punten te halen.

8 / 10
Alchemy

Plaats alle stenen en rune zo op het bord zodat het met elkaar in verbinding staat. Onderin kan je om een hint vragen.

2 / 10
Kris Mahjong

Speel alle stenen weg door de gelijke paren te verbinden met een lijn. De lijn tussen twee stenen mag maximaal twee bochten van 90 graden maken. Veel succes!

8 / 10
Mahjongg Fortuna Pro

Klik 2 dezelfde stenen aan en probeer zo alle stenen weg te spelen. Je kan alle stenen weg spelen die vrij liggen aan 2 kanten.

8 / 10
Twistingo

Probeer bingo te halen. Klik de juiste getallen aan, kijk goed en snel want de getallen bewegen door het level.

8.4 / 10
Kleuren puzzel

Maak de kleurenpuzzel af met alle stukjes. Druk op spatie om een stukje te draaien.

8.4 / 10
Fitz!

Dit bejeweled spel blijft leuk omdat de vakjes in elk level een andere vorm hebben. Speel alle gekleurde vakjes weg door de symbooltjes in rijen van drie of meer te plaatsen.

8 / 10
States Of America

Heb je nu wel genoeg geoefend met al die landkaart spelletjes? Test dan nu of je een 100% score kan behalen voor de Amerikaanse staten met dit mooie topografie spelletje.

8 / 10
Mahjong Classic

Verwijder alle stenen uit het veld door combinaties te maken van twee dezelfde stenen. Je mag allee de stenen selecteren die aan minstens een zijkant los liggen. Je kunt om hints vragen en de overgebleven tegels door elkaar shudden als er geen combinaties meer mogelijk zijn.

8 / 10
Duckling Adventure

Zoek goed naar alle verschillen tussen de plaatjes. Kun jij ze vinden? De plaatjes komen allemaal uit het verhaal van het lelijke eendje.

0 / 10
10x10

Leg de blokken in het grid van 10x10 en probeer volle rijen en kolommen te maken. Als dat lukt dan verdwijnen die blokken en heb je weer wat ruimte om verder te bouwen. Zorg dat je steeds genoeg ruimte hebt om alle nieuwe blokken er bij te leggen. Hoeveel punten kun jij scoren?

8 / 10
Legpuzzel Deluxe HD

De mooie legpuzzels van Legpuzzel Deluxe HD hebben 16, 36, 64, of 100 stukjes. Je mag zelf kiezen hoe moeilijk je het jezelf maakt. De stukjes kun je ook draaien. Dat betekent dat ze niet automatisch de juiste kant op gedraaid liggen! Zo worden de puzzels nog net even iets uitdagender!

10 / 10
The Impossible Quiz 2

Deel 2 van deze absoluut legendarische spellen. Vond je The Impossible Quiz 1 al haast onmogelijk, dan is dit zeker weer een nieuwe uitdaging. Pas op want als je begint stop je niet meer. Succes met de vragen!

8.1 / 10
Perfect Dansen

Doe de dans na die het andere poppetje doet. Klik op de juiste kleur van de pijltjes. Hoelang kan jij dezelfde dans doen?

2 / 10
Sudoku Classic

In dit sudoku spelletje kun je kiezen uit vier verschillende niveaus! Kun jij deze mooie puzzel uitspelen in elke moeilijkheidsgraad? Vul de cijfers van 1-9 in. Per rij, kolom, en vakje van 9 mogen de nummers maar 1 keer voorkomen!

0 / 10
De Plaaggeest

Kun jij de schuifpuzzel van Barbapapa en Barbabob oplossen? Schuif de stukjes een voor een via het lege vakje door naar de juiste plek om het plaatje heel te maken.

10 / 10
Periodic Table In A Minute

Je krijgt een minuut en willekeurige elementen. Hoeveel kan jij er binnen die tijd bij hun afkorting identificeren en in de tabel zetten?

8 / 10
Free Solitaire

Solitaire op Windows, wie heeft het niet gespeeld? Free Solitaire is een simpel flash spelletje met exact de zelfde regels: de Klondike regels voor Solitaire.

8.2 / 10
War Of Winds

Zoek de verschillen in elk plaatje met war of winds. Het zijn lastige plaatjes dus je moet goed klikken en goed opletten.

10 / 10
Mijnenveger

Het klassieke spelletje mijnenveger. Waar zitten de mijnen verstopt en waar is het veilig om te klikken? Kun jij dat uit de cijfers opmaken en de mijnen onschadelijk maken? Veel succes!

7.5 / 10
Zoek de 5 Verschillen

Zoek de 5 verschillen tussen deze serie van steeds twee plaatjes. Ze zien er op het eerste oog hetzelfde uit, maar dat zijn ze niet. Kan jij ontdekken waardoor?

8 / 10
Mahjong Adventure

In dit leuke connect spelletje hebben alle plaatjes op de mahjong stenen iets te maken met het bos. Kun jij de stenen combineren doormiddel van een lijn die maximaal twee bochten mag maken? Veel succes!

0 / 10
Soothing Bedroom Escape

Ontsnap uit deze hele roze slaapkamer in dit escape spelletje. Zoek in alle hoeken naar handige voorwerpen en ontdek hoe je ze kunt gebruiken.

8.6 / 10
Dammen 3

Eenvoudig dam spel met zwarte en rode stenen. Je damt tegen de computer. Ben jij het spel te slim af?

7.9 / 10
Chrono Days Sim Date

Probeer alle voorwerpen te vinden en zo ook de uitgang. Gebruik de voorwerpen om te ontsnappen. Kijk goed in alle kamers.

8 / 10
Shop Empire 2

Bouw je eigen winkelcentrum! Zet wat winkels neer en huur schoonmakers en beveiliging in. Je kunt je winkels upgraden, nieuwe en duurdere winkels bouwen, liften bouwen en allerlei andere belangrijke faciliteiten. Hoe populair zal jouw winkelcentrum worden?

8.1 / 10
Asia Countries

Kan jij alle landen aanwijzen in dit leuke topografie spel? Klik op het juiste land en zie meteen op je het goed hebt. Heb je binnenkort een toets, of ben je gewoon goed in topografie? Hoe dan ook, veel plezier!

8 / 10
Emma A Friend At Hallows Eve

Zoek zo snel mogelijk alle verschillen en speel alle levels uit.

9.5 / 10
Vuurwerkspel

Speel met Mike het Brandweer Vuurwerkspelletje. Leer hoe je het best met vuurwerk & vuur kan omgaan.

8 / 10
5 Brain Teasers

Probeer alle 5 de denk spelletjes uit te spelen om makkelijk, gemiddeld, en moeilijk niveau. Probeer goed na te denken, en de juiste beslissingen te nemen.

8.2 / 10
Word Mojo

Maak woorden van 3 letters of meer en leg ze zo neer zodat je de woorden met elkaar kan gebruiken. Verticaal en horizontaal kan allebei.

7.6 / 10
Jigsaw Puzzle: Bahama's

Los 16 prachtige nieuwe puzzels op in het spelletje Jigsaw Puzzle: Bahama’s. Kijk goed naar de zonnige vakantiefoto's voordat je op de shuffle knop drukt om de stukjes door elkaar te schuifelen. Kun jij je nog herinneren hoe het plaatje er uitzag terwijl je de stukjes op hun plek probeert te leggen? Kies met hoeveel puzzelstukjes je elke puzzel wilt spelen: 6x5, 8x6 of 12x10. Leg de stukjes op je gemak weer aan elkaar, of probeer de puzzels zo snel mogelijk uit te spelen om de driesterren-score te behalen.

0 / 10
Schaakspel

Schaak met twee spelers. Je hebt geen bord, schaakstukken en schaakklok nodig, alleen 1 computer.

7.9 / 10
Chinese Chess

Chinees schaken met fraaie schaakstukken. Speel schaak op dit 3D schaakbord.

8.3 / 10
Nijntje Bij Elkaar Zoeken

Kies 2 spelers van nijntje en luister goed naar de vragen! Klik daarna het juiste antwoord aan om vervolgens door te gaan. Het is wel allemaal in het engels!

6.5 / 10
Element Matching Game

Voor de echte scheikunde freaks: zoek bij de chemische eigenschap de groep elementen; een pittige! Je kunt ook tijdens het spel meer lezen over de aangegeven groep elementen.

8 / 10
The Search For Wondla

Kan jij elke level uitspelen door alle verschillen te zoeken? Zorg ervoor dat je niet teveel fout klikt en goed zoekt.

0 / 10
Escape the Health Center

Ontsnap uit het ziekenhuis in dit Escape the Room spel. De zuster is over 5 minuten terug, dus je moet snel te werk gaan. Loop door de kamers en gangen en vind objecten. Ontdek hoe je deze kunt gebruiken om te ontsnappen.

8 / 10
Jungle Jones

Loop met Jungle Jones door elk level. Klik op de juiste spullen om hem door te laten gaan.

8 / 10
Shainghai

Probeer steeds 2 dezelfde figuren te vinden op de stenen om ze weg te spelen. De stenen moeten wel altijd aan de buitenkant liggen om ze te kunnen aanklikken.

8 / 10
Escape Room Chestnut

Nogmaals een Escape game waarin je goed moet nadenken hoe je moet ontsnappen.

8 / 10
Armor Picross 2

De nummers aan de zijkant geven het aantal gevulde blokjes in de rij of kolom aan. Let's Picross!

8 / 10
Grow Valley

Probeer een wereld te bouwen en ervoor zorgen dat alles in het hoogste level komt. Bouw in de juiste volgorde zodat de mannetjes elkaar kunnen helpen.

8.2 / 10
Slingo Supreme

Zorg dat je zoveel mogelijk getallen weg speelt om je eigen kaart. Je kan ook bonussen krijgen zoals een gratis spin of een cijfer naar keuze weg klikken. Kan jij de hele kaart leegspelen?

8 / 10
Circus Spot the Difference

Kijk goed naar deze plaatjes van het circus. Er zijn een aantal kleine verschillen tussen de plaatjes. Kun jij ze allemaal aanstrepen?

10 / 10
Klondike Solitaire

Speel Klondike Solitaire nu!

0 / 10
Jewel Quest Solitaire

Zorg ervoor dat je alle kaarten weg speelt door alles op de onderste kaart te stapelen. De kaart mag 1 hoger of 1 lager zijn.

0 / 10
Sunny Story

Er zijn veel levels, maar kan jij in alle levels zo snel mogelijk de 5 verschillen vinden?

9.2 / 10
Play Go Tetris

Een combinatie van het chinese spel Go en tetris; je kunt ook op de Go-manier steentjes insluiten! Dit is een iets moeilijkere versie van Tetris, omdat je dus ook rekening moet houden met de kleur van de stenen die je speelt.

8.3 / 10
Must Escape the Pet Shop

Opgesloten in de dierenwinkel. Kan jij de juiste spullen vinden om te ontsnappen?

6.8 / 10
Letter Detective

Zoek zo snel mogelijk de woorden die verstopt staan tussen de letters. De detective geeft steeds aan welk woord je moet zoeken.

8 / 10
Chainz 2

Alle dingen met elkaar verbinden, daarmee kan je het volgende level bereiken. Let goed op de kleuren en denk na wat je met elkaar gaat verbinden.

8 / 10
Number Ninja

Besluip met de cijfer ninja de andere cijfers. Kun jij de juiste reken symbooltjes naar ze gooien om ze te verslaan en tot het juiste getal te komen?

8 / 10
Chocolatier

Verkoop je chocola voor de beste prijs. Koop de ingredienten op de juiste plaats en zo goedkoop mogelijk.

6 / 10
Golden Trails The New Western Rush

Je bent in het wilde westen en moet ervoor zorgen dat jij overal alle spullen zoekt en vind. Klik om ergens heen te gaan en vind de aangegeven spullen terug.

8 / 10
On The Run

Pak alle muntjes en los aan het einde de rekensom op om het level te verlaten.

7.9 / 10
4 Images 1 Word

Speel 4 Images 1 Word, een leuk Denk spelletje nu gratis!

0 / 10
Treasure Link

Kun jij alle blokken met elkaar verbinden in dit mahjong connect spelletje? Je kunt identieke blokken met elkaar verbinden om ze weg te spelen, maar de lijn tussen de blokjes mag maximaal twee bochten maken! Veel succes! De klok loopt!

0 / 10
Otomaco Last Jade Journey

Probeer te ontsnappen uit de kamers. Pak de voorwerpen op, gebruik ze goed en probeer te ontsnappen.

8 / 10
Sokoban 3

Een sokoban spelletje met maar een level. Kan jij alle ballen naar het groene vak krijgen? Je kunt de balletjes duwen maar niet trekken.

8 / 10
Animal Dance

Ga dansen met de dieren. Het wordt eerst voor gedaan en daarna mag jij het nadoen. Kan jij het goed onthouden wat de dieren doen en in welke volgorde?

8 / 10
Marblelicious

Draai de bolletjes zodat ze in de juiste rijtjes staan. Kun jij alle bolletjes goed plaatsen met zo min mogelijk keer klikken.

0 / 10
Sevens With Jim Evans

Probeer steeds zeven te maken met de punten op de dobbelstenen. Als je er een paar wegspeelt rolt te rest naar beneden. Kun jij in de verschillende levels alle dobbelstenen wegspelen? Speel de rode weg voor bonus punten en jokers. Veel succes!

8 / 10
Mahjong Fortuna

Mahjongen met een missie: speel de fortuna stenen vrij in Mahjong Fortuna.

8 / 10
Street Edition

Probeer zo snel mogelijk alle verschillen te zoeken in de street edition!

8 / 10
Shrink it

Shrink it is een leuk denk spel waarin je de smiley naar het doel moet krijgen. Dit doe je door 'massa' te herverdelen over het level.

8 / 10
Killer Sudoku

Extra moeilijke sudoku puzzels in Killer Sudoku. Alleen voor de echte kenners!

8 / 10
Mysterious Neighbours

Het huis van de mysterieuze buren, daar is iets gebeurt. Kun jij goed zoeken en de ontbrekende aanwijzigen vinden? Vind de voorwerpen op het lijstje. Kijk goed!

8 / 10
Hidden Soldiers

Kan jij alle soldaten vinden die verstopt zitten? Schiet de pijl en naartoe als je er weer 1tje gevonden hebt.

8.1 / 10
Capitals of Africa

Kijk goed naar de kaart van Afrika. Kun jij alle hoofdsteden van de verschillende landen goed aanwijzen? Je mag drie keer raden, daarna krijg je het goede antwoord te zien.

8 / 10
Apothecarium

Kijk goed en probeer alle verloren voorwerpen te vinden. Speel tien rondes in verschillende locaties. Elke plek is mysterieus en een beetje eng. Veel succes!

10 / 10
Matchmaker

Vind de voorwerpen in de levels die op het lijstje staan. Speel op tijd of doe het rustig aan.

8 / 10
Maze Monster

Ben jij goed in het oplossen van doolhoven? Dan kun jij ons misschien helpen! In het spelletje Maze Monster liggen er snoepjes in het doolhof verstopt. Kun jij het hongerige monstertje naar alle snoepjes leiden? Kijk goed en kies steeds de juiste afslag.

0 / 10
Easter Pop

Easter Pop is een leuk match-3 spelletje voor de Paasdagen. Je doel is om alle paaseitjes binnen de tijd van het bord te spelen. Klik op combinaties van minimaal drie gelijke eieren om je weg te spelen. Des te groter de cluster eitjes, des te meer punten je verdient. Sommige eitjes leveren ook een bonus op: meer tijd op de klok, of extra punten.

0 / 10
Kitchen Escape

Een leuke escape game, deze keer moet je uit de keuken ontsnappen in Kitchen Escape.

8.1 / 10
Word Strip

Je bent een edele woordsmid en bent op een queeste om zielige meisjes die het te warm hebben uit hun kleren te helpen. Zorg ervoor dat ze niet gaan transpireren: tik de juiste woorden!

8.1 / 10
Colored Eggs Mahjong

Mahjong voor tijdens de paasdagen. Zoek de juiste paaseitjes bijelkaar en maak melds met de tegels om het hele veld leeg te krijgen.

8 / 10
Connect 3

Probeer 2 dezelfde figuurtjes aan elkaar te verbinden. De figuren moeten wel aan elkaar vast zitten.

6 / 10
Mass Attack

Zorg er voor dat je balans brengt in dit spel, Mass Attack.

8 / 10
Viaduct Designer

Maak een stevig viaduct zodat de trein en de lading er veilig overheen kunnen.

8.1 / 10
Aloha Tripeaks

Probeer alle kaarten weg te spelen. Stapel de kaarten op de onderste kaart, en je mag alleen de kaarten erop leggen als ze 1 hoger of lager zijn.

0 / 10
Winter Holidays

Winter Holidays is een spannend match-3 spel waarin je steeds een opdracht moet uitspelen om het bejewelled level uit te spelen. Kun jij bijvoorbeeld binnen de tijd genoeg punten scoren met je combo’s?

0 / 10
Hapland 1

Best lastige puzzel, waarin je zelf bepaalt waar je begint... verslavend! Onderzoek het level, probeer wat dingen aan te klikken, en kom er achter in welke volgorde je alles moet doen om het spel uit te spelen.

8 / 10
Disney Fantasia Puzzel

Doe deze leuke Disney puzzel...

8.8 / 10
Master Checkers

In master chekers kun je dammen op een eenvoudig dambord. Verfijn je techniek op dit simpele bord. Geen gefriemel met details, dus geen afleiding.

7.8 / 10
Gratis Rummy

Iedereen kent rummicub wel, rummy is een kaartvariant van dit spel. Speel tegen mensen uit heel europa!

8 / 10
Different Picture 2

Probeer zo snel mogelijk in elk level de 5 verschillen te vinden.

7.3 / 10
Jewel Academy

Reis door de Jewel Academy. Je begint aan de poort van deze school voor magie, en met elk level reis je een stukje verder. Maak toverdrankjes door speciale combinaties te maken in dit prachtige bejeweled spelletje.

0 / 10
Ribiba

Verplaats de bloemen en zorg ervoor dat er 3 of meer van dezelfde kleur bij elkaar komen. Probeer alle bloemen weg te spelen.

8 / 10
Deal or no Deal

Dagelijks op tv en nu ook op spelletjesoverzicht.nl: Deal or no Deal (zonder Beau!).

8 / 10
IQ Marathon

De koe moet naar de prijs toe. Leidt hem de weg!

8 / 10
The Scale of the Universe

In dit spelletje kun je heel ver in en uit zoomen. Zo kun je de grootte van allerlei dingen vergelijken. Van de kleinste deeltjes in de wereld tot de grootste dingen in het universum!

9.3 / 10
The Queens Jewels

Probeer in deze ronde versie van bejeweld 3 of meer van dezelfde figuren op een rij te krijgen. Haal genoeg punten om door te kunnen naar het volgende level.

8 / 10
Gimme 5 Dogs

Vind de 5 verschillen op de foto's met de honden. Klik goed en doe het zo snel mogelijk.

8 / 10
Monkey Go Happy Easter

Kun jij met het aapje goed zoeken en alle verborgen paaseieren vinden? Om bij allezones te kunnen moet je ook de puzzels oplossen.

8 / 10
Frozen Winter Puzzle

Kun jij alle stukjes op de juiste plek leggen en deze puzzel van de film Frozen helemaal goed afmaken? Kijk goed!

8 / 10
Beaver Bubbles

Schiet de bubbels met de katapult en maak match-3 combo’s van drie of meer bubbels van dezelfde kleur. Zorg dat je niet te vaak mist, want dan verschijnen er nog meer bubbels bij!

2 / 10
D Finder

Vind de verschillen tussen de de sets van twee plaatjes die identiek lijken maar dat niet zijn. Kan jij steeds alle vijf verschillen op tijd vinden?

8 / 10
Happy Time 5 Differences

Kun jij steeds de vijf verschillend aanwijzen tussen de twee plaatjes? Goed kijken of je ze allemaal kunt vinden. Er zijn veel verschillende levels in dit spelletje. Speel ze allemaal uit!

8.2 / 10
Pixelosis

Maak zo snel mogelijk de puzzels. Maar het is lastig want de pixels zijn niet helemaal goed, alleen als je het stukje op de juiste plek legt kan je hem scherp zien.

8 / 10
Twin Touch

De blokjes met elkaar verbinden. Klik 2 dezelfde kleuren aan, en zorg dat er een lijn tussen kan.

8 / 10
Nim Master

Het doel van het spel is dat jij de laatste steen pakt. Probeer het zo te spelen zodat je wint. Je kan meerdere stenen tegelijk pakken, maar wel altijd uit dezelfde rij.

8 / 10
Hotel Mahjong

20 verdiepingen met 5 levels Mahjong! Lekker lang spelen in Hotel Mahjong

7.6 / 10
Europe Capitals

Kan jij alle Europese hoofdsteden op de kaart aanwijzen in dit leuke topografie spel? Heb je binnekort een aarderijkskunde test en wil je jezelf goed overhoren en een tien halen dan is dit het spel voor jou!

8 / 10
Sinterklaas Woordzoeker

Kun jij alle Sinterklaas woordjes vinden in deze puzzel? Kijk goed en streep ze allemaal af. Ze komen horizontaal, diagonaal, verticaal, en achterstevoren voor. Het achtergrondplaatje is van allemaal lekker Sinterklaas snoep!

8.1 / 10
Word Cookies Online

Speel Word Cookies Online, een leuk Puzzel spelletje nu gratis!

0 / 10
Bubble Pop Story

Speel Bubble Pop Story, een leuk Denk spelletje nu gratis!

0 / 10
Sunny Day

Bij deze happy game moet je van alle wolkjes zonnetjes zien te maken! Spring met de icoontjes over elkaar en ze wisselen van bui. Ook de zonnetjes kunnen springen.

7.9 / 10
Kakuro Puzzle

Meer dan 5000 verschillende kakuro puzzels in verschillende niveaus ingedeeld. Met hints en tips!

8 / 10
Golf

Stapel alle kaarten op het enige lege vlakje. Je kan steeds kaarten die 1 hoger of 1 lager zijn dan de kaartje op het vlakje neerleggen. Als je vast zit kan je op de dichte kaarten klikken om een nieuwe kaart te plaatsen.

0 / 10
Adventures Of Robinson Crusoe

Probeer zo snel mogelijk alle voorwerpen te vinden die je nodig hebt. Klik goed en niet teveel verkeerd.

8 / 10
Mystery Difference

Vind in elk level de vijf verschillen tussen de twee plaatjes. Dit spel is best moeilijk af en toe, want sommige verschillen zijn goed verborgen en subtiel.

8.7 / 10
Tafels Oefenen

Kies welke tafels je wilt leren en je krijgt er dan reken sommen over. Met het geld wat je wint kan je wat leuks kopen in de shop.

8 / 10
Escape the Room Ecru

Weer een leuke escape game, ditmaal in een Ecru oftewel een beige room.

8 / 10
Annies Millions

Zoek alle voorwerpen op elke plek! De voorwerpen staan op een lijstje en jij moet ze zoeken en daarna aanklikken.

8 / 10
The Map Quiz

Dit is een quiz over zes van de continenten op aarde. Kan jij alle tien vragen juist beantwoorden? Klik op wat jij denkt dat het juiste continent is.

8 / 10
Tetroid

Leg de blokken in het grid en probeer zoveel mogelijk complete lijnen weg te spelen. Zo hou je ruimte voor nieuwe blokken. Zorg dat je steeds je nieuwe blokken kwijt kunt. Vell succes!

0 / 10
Escape Plan Dragon Castle

Je bent opgesloten in een kasteel. Kun jij ontsnappen? Kijk goed rond en vind handige voorwerpen die je kunt gebruiken, en hints om de raadsels en codes te kraken.

8 / 10
Fruit And Veg Pairs

Probeer in elk level alle kaartjes weg te spelen door 2 dezelfde plaatjes op de kaartjes te vinden.

8 / 10
Samsara Room

Waar ben je? Kun jij een manier vinden om uit deze vreemde magische kamer te komen? Kijk goed rond en vind nuttige voorwerpen om te gebruiken.

8 / 10
Frogtastic

Zorg dat de balletjes niet bij het einde van het pad komen in het zuma spelletje Frogtastic. Mik nieuwe balletjes de keten in om combo's te maken met drie of meer balletjes die dezelfde kleur hebben. Soms kun je de keten niet goed zien door de bomen en bladeren in de jungle! Blijf goed mikken en vind steeds het juiste moment om te schieten!

10 / 10
Gravity Pods

De eerste paar levels zijn niet zo moeilijk, maar al snel moet je ook nog rekening gaan houden met allerlei smalle gangetjes en zwaartekracht velden. Probeer de juiste punten te vinden om je kanon op af te stellen.

6 / 10
Guess The Google

Je krijgt 16 plaatjes en te zien en moet daarna een woord intypen. De plaatjes zijn zoek resultaten van google en jij moet het woord intypen waarvan je denkt dat er op google gezocht is.

8 / 10
Walking on the Shadows

Beweeg de voorwerpen door het level en zorg dat de juiste schaduwen in het level vallen. Je kunt over de schaduw heen lopen. Vind zo de weg naar de deur.

10 / 10
Kiba and Kumba Puzzel

Kun jij alle stukjes van de Kiba en Kumba legpuzzels van plek laten wisselen totdat ze allemaal goed liggen? Veel plezier met puzzelen!

8 / 10
Classic Solitaire Deluxe

Classic Solitaire Deluxe is een mooi en eenvoudig patience spelletje waarin je de zwarte en rode kaarten om en om van koning tot aas moet stapelen. Vind de azen en leg ze in de lege vakken bovenin. Nu kun je beginnen het spel uit te spelen. Stapel de kaarten per kleur weg van aas tot koning.

10 / 10
Asia Capitals

Weet jij al de hoofdsteden te vinden in Azie? Een behoorlijk pittig topografie spelletje om voor je toetsen te oefenen, of gewoon voor de lol.

8 / 10
Vacation House Escape

Probeer te ontsnappen uit het vakantiehuis. Pak de voorwerpen, combineer ze en probeer te juiste weg naar de uitgang te vinden.

8 / 10
The Nightshift Code

Zoek alle voorwerpen die op de lijst staan. Klik op de juiste plaats en probeer het snel en goed te doen.

8 / 10
Stratego Win or Lose

In Stratego Win or Lose moet je steeds nieuwe kaarten trekken om je tegenstander te verslaan. Zijn jouw kaarten hoger in rang? Je krijgt steeds een nieuwe reeks kaarten toebedeeld. Veel succes!

0 / 10
Classic Hashi

Zet lijnen op de juiste plaats. Kijk wat de getallen betekenen. Kan jij zo elk puzzel oplossen?

8 / 10
Aerial Mahjong

In deze mahjong versie ga je door verschillende levels door de puzzels op te lossen.

8 / 10
The Scene of the Crime 3

Er is een moord gepleegd, maar de FBI neemt je bewijsstukken in beslag. Dan moet het wel een erg interessante zaak zijn! Ga zelf op onderzoek uit!

8 / 10
Lamp Of Aladdin

Probeer alle voorwerpen die aladdin nodig heeft te vinden. Je krijgt steeds wat aanwijzingen en de voorwerpen te zien en probeer ze dan snel aan te klikken.

8 / 10
Treasures Of Montazuma

Combineer 3 of meer edelstenen met elkaar om ze weg te spelen. Zorg ervoor dat je veel punten haalt.

8 / 10
Wedding Dash

Zorg ervoor dat de hele bruiloft goed verloopt. Luister naar de wensen en voer alles netjes uit.

8 / 10
Cameraman

Zoek de vijf verschillen tussen sets van twee bijna identieke sportfoto's. Kan jij ze alle vijf vinden? Als je er niet op tijd uitkomt, klik dan op een van de drie camera's rechtsonder in het scherm.

8.3 / 10
Oiligarchy

Zoek olie, zet de juiste boortorens neer en wordt de Oliegigant van de wereld. Gooi geld tegen de verkiezingen aan om te winnen en je toegang tot de geheime plannen van the White House op te kopen. Ga gewetenloos te werk in Oiligarchy.

8 / 10
Emily And The Elven Garden

Zoek de verschillen en klik ze zo snel mogelijk aan. Probeer goed te klikken en alles te vinden.

6.9 / 10
Flopad Supercharged

Kan jij de uitgang vinden? Pak de juiste spullen en gebruik ze op de plekken waarvan je denk dat ze nodig zijn.

8 / 10
South America Capitals

Kun jij alle hoofdsteden van Zuid- en Midden-Amerika aanwijzen op deze landkaart? Test je topografische kennis met dit leuke spel.

8 / 10
Ratatouille Spot The Difference

Zoek alle verschillen tussen de plaatjes. De plaatjes hebben allemaal met ratatouille te maken. Hoe snel vind jij alle verschillen?

8 / 10
Aladin Zoek De Verschillen

Zoek de verschillen met Aladin en zorg ervoor dat hij zo door kan naar het volgende level. Kijk goed en vind ze binnen de tijd.

2 / 10
Open Doors

Stuur het witte blokje door de doolhoven in dit spelletje en open steeds de juiste deuren in de juiste volgorde. Je kunt de deuren open duwen, maar je kunt ze ook open treken door in de juiste richting te bewegen. Kun jij de weg naar de X vinden?

8 / 10
Fruit Mahjong

Is het een fruitautomaat of een Mahjong spel? Check Fruit Mahjong.

8.1 / 10
Big Locker Room Escape

Iemand heeft je opgesloten in de grote kleedkamer. Kun jij een manier vinden om te ontsnappen zodat je naar huis kan? Kijk goed rond en vind nuttige voorwerpen die je daarbij kunt gebruiken.

6.8 / 10
Elite Freecell

Freecell spelletje. Druk op >Play >Practice en kaarten maar! Speel het veld leeg door de kaarten van aas naar koning weg te stapelen in de vier home cells rechtsboven in het veld.

8 / 10
Romace Of Rome

Zoek alle voorwerpen die op de lijst staan. Onderin zie je die en klik ze zo snel mogelijk aan in elk level.

8 / 10
Airport Manager

Zorg dat alles in jouw vliegveld goed blijft lopen en dat iedereen via jouw vliegveld blijft reizen. Investeer in de juiste faciliteiten en PR.

7.9 / 10
Save the Fairyland

Help het meisje alle sprookjes weer in orde maken. De spookjesfiguren zijn behekst en een beetje verwaardeloosd. Kun jij ze allemaal weer opknappen en beter maken?

5 / 10
The Lost Case Of Sherlock Holmes

Help de beroemde detective Sherlock Holmes om een mysterieuze zaak op te lossen. Een archeoloog wordt verstomd van angst in het museum gevonden, en de mummy van Anan-Thotep heeft hier wellicht iets mee te maken. Pak je vergrootglas erbij (voor sommige hints zul je het echt nodig hebben) en los deze misdaad op.

8 / 10
2048 Flash

Kun jij alle cijfers optellen totdat je een blokje van 2048 hebt? Alleen getallen die gelijk zijn kun je bij elkaar optellen. Bijvoorbeeld 4+4.

8.7 / 10
Solitaire Mobile

Stapel alle kaarten netjes weg van aas tot koning. Kun jij de kaarten die op tafel liggen om en om opstapelen en allemaal omdraaien? Speel nu een spannend potje patience!

0 / 10
Fairy Nook

Probeer 3,4 of 5 dezelfde plaatjes op een rij te krijgen om ze weg te spelen. Wissel de figuurtjes die naast elkaar zitten.

3.5 / 10
Insight

Probeer het huis in te komen en de weg te vinden. De hints zijn cryptisch en uitdagend, kun jij ze oplossen en het raadsel van de mysterieuze machine oplossen?

7.4 / 10
Mission Pegasus Escape

Ontsnap uit het level! Pak de juiste voorwerpen en gebruik ze op de juiste plekken.

8 / 10
Spot The Difference Forest

Kan jij alle verschillen vinden tussen de sets van telkens twee bijna identieke plaatjes van bossen en andere landschappen? Kijk goed, want de tijd loopt!

4 / 10
Midnight Mysteries 2

Vind de weg en probeer alle mysteries op te lossen. Het is wel nacht dus kijk goed rond.

8 / 10
Tingly's Magic Solitaire

Speel alle kaarten weg die op tafel liggen. Draai de kaarten op de extra stapel om. De kaarten die je wegspeelt moeten steeds een punt hoger of een punt lager zijn dan de vorige kaart op de stapel.

9.8 / 10
Isometric Sokoban

Duw alle rode blokken op de groene vlakken. Als een blok op een groen vlak ligt wordt het groen. Kan jij er achter komen hoe je alle blokken op de goede plaats kunt krijgen?

8 / 10
Master Gear

Klik om een ketting tussen de tandwielen te spannen. Kun jij alle tandwielen de juiste kant op laten draaien? Je mag maar een ketting gebruiken!

8 / 10
Jamaican Dominoes

In Jamaican Dominoes kun je lekker tegen andere spelers domino spelen. Op je beurt wachten daar wordt het spel wel iets langzamer van.

8 / 10
Ant Hill Trap

Probeer de uitgang te vinden. Zorg dat je de juiste kamers in gaat en zo de dingen vind die je helpen om het spel uit te spelen.

8.1 / 10
Traffic Command 2

Regel de stoplichten en laat alle auto's veilig over alle kruispunten rijden. Wissel de stoplichten van rood naar groen en andersom en laat de auto's niet te lang wachten.

8 / 10
Mahjong Artifacts 2

Ga op zoek naar de artifacts in deze mahjong game. Voor elke puzzel die je oplost krijg je een bladzijde van een stripverhaal te zien wat met het gevonden voorwerp te maken heeft. Voor elke puzzel die je weet op te lossen kom je weer een stukje dichterbij de oplossing van het mysterie van de verdwijning van je collega archeoloog.

8 / 10
Sneaky Thief 2

In dit spelletje ben je een ninja dief. Grijp de zakken geld, goudstaven en bommen, en natuurlijk de sleutel. Als je eenmaal de sleutel hebt dan gaan de deur naar het volgende level open. Kijk wel uit voor alles wat groen en slijmerig is.

5.6 / 10
Shades

Zoek in elk level de verschillen en ga door naar het volgende plaatje! Vraag ook om een hint als het niet lukt.

2 / 10
Tapass

Sla op de billen van de dames. Maar je mag alleen op de juiste billen slaan. Eerst slaat de computer 1 of meerdere keren in een volgorde en die moet jij onthouden. Daarna moet je dezelfde volgorde als de computer nadoen.

8.2 / 10
Music Room Escape

Probeer alle voorwerpen te pakken en die goed te gebruiken om de muziek kamer te verlaten.

8 / 10
FGP Plumber Game

Okee, dus je bent misschien niet de allerbeste loodgieter ooit. Maar dat maakt in FGP Plumber Game niet uit: zo lang de eerste pijp en het laatste stuk maar met elkaar in verbinding staan komt alles goed. Kun jij het klaarspelen?

0 / 10
Gimme 5 Wildlife

Hoe snel kan jij alle 5 de verschillen vinden in de plaatjes van de dieren? Kijk goed en klik de verschillen aan die je in de dierenplaatjes hebt ontdekt.

8 / 10
The Tortoise and Eagle

Kijk goed en zie of jij alle verschillen kunt vinden tussen de plaatjes. Het verhaal gaat over een adelaar en een schildpad.

0 / 10
Must Escape the Temple

Om uit deze tempel te ontsnappen moet je de aanwijzingen en allerlei handige voorwerpen verzamelen. Kun jij alle gesloten poorten open krijgen?

7.6 / 10
Astropop

Pak de blokken op en schiet ze terug. Om ze weg te spelen moeten er 4 dezelfde blokken bij elkaar zitten.

8 / 10
Hidden Hints

Zoek alle dingen in het plaatje. Wat je precies moet zoeken daar zal je snel genoeg achter komen.

3.8 / 10
Toy Mahjong

Speel mahjong met speelgoed plaatjes. Klik steeds 2 dezelfde plaatjes weg en probeer alle stenen weg te spelen.

8 / 10
Bounce Out Blitz

Probeer 3 of meer van dezelfde ballen op een rij te krijgen om ze weg te spelen.

0 / 10
Mahjong Legacy of Luxor

Probeer alle stenen in paren weg te spelen. In dit mahjong spelletje staan er geen Chinese tekens op de stenen maar Egyptische symbolen.

0 / 10
Mahjongg Artifacts

Klik 2 dezelfde stenen aan om ze weg te spelen. Kan jij alle stenen zo snel mogelijk weg spelen?

8 / 10
Hurry and Escape the Lab

Ontdek snel wat je moet doen om de deur open te krijgen. Je hebt steeds maar weinig tijd om van de ene kamer naar de andere te komen. Kun jij het halen tot de uitgang?

9 / 10
Diamond Valley 2

Wissel de diamanten en probeer ze allemaal weg te spelen. Haal veel punten door er meer dan 3 op een rij te krijgen.

8 / 10
New Years Fairy Tail

Zoek alle verschillen in elk level. Klik de juiste plaatsen aan en doe het zo snel mogelijk.

8 / 10
Contour

Laat het metalen balletje over het juiste vakje rollen. Klik om een deel van het veld te verhogen of te verlagen om de bal aan het rollen te krijgen.

8 / 10
Find the Candy Winter

In elk level moet je de sterretjes en het snoepje vinden. Zoek eerst de drie sterretjes, en pak dan het snoepje om het level uit te spelen.

0 / 10
Typing Speed Test

Een testje om te kijken hoe snel en accuraat je kunt typen. Kom jij door de test heen? Typ een van de korte fabels van Aesopos uit, die voor je in het scherm staan. als je de verkeerde toets in typt wordt de letter of het leesteken rood. Binnen een paar minuten weet je hoe veel woorden je gemiddeld per minuut typt, en hoe nauwkeurig je dat doet.

8 / 10
Totem Destroyer 2

Blaas in dit spel alle blokken op behalve de ijzeren zodat het totem poppetje op het ijzeren blok blijft staan. Het ligt soms helemaal aan je timing of het lukt of niet.

8 / 10
Bug

Speel sokoban met een kever. Duw alle boletjes naar de kuiltjes. Als alle bolletjes in een kuiltje liggen mag je door naar het volgende level. Let op, want je kunt de bolletjes wel duwen maar niet trekken.

8 / 10
US States SVG

Weet jij alle staten van de Verenigde Staten uit je hoofd? In dit SVG-spelletje kun je je kennis van Amerikaanse topografie testen.

8 / 10
25 Cities Of The USA

Ken jij steden uit de USA? De USA is groot en er liggen ook veel plaatsen! Kan jij het grootste deel in 1 keer raden?

8 / 10
La Vache Qui Rit

Onthoud welk kind welk La Vache Qui Rit kaasje wil hebben, en deel ze dan aan de juiste kinderen uit. Kun jij ze allemaal onthouden en de highscore halen?

9 / 10
Animals Hangman

Kun jij alle woorden raden? Raad welke letters er in het woord zitten totdat je het woord weet. Raad alleen niet te vaak verkeerd, want dan ben je af.

8.3 / 10
Ledix

Duw de diamanten naar de juiste plaatsen in het doolhof in dit sokoban spelletje. Deze plekken zijn aangegeven met een vierkantje. Let op, je kan de diamanten wel duwen maar niet trekken.

8 / 10
Google Smarty Pins

In het leuke trivia quiz spelletje Google Smarty Pins leer je allerlei boeiende weetjes over bekende personen en gebeurtenissen. Beantwoord de vragen door steeds een punaise in de landkaart te steken!

0 / 10
Mind Medley

In dit brain train spel kun je je brein trainen met verschillende spellen. Gedurende het spel wordt je score bij gehouden en kun je de voortgang bijhouden in de Lumens grafiek.

8 / 10
Agatha Christie

Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk voorwerpen vind in de kamer. De voorwerpen staan op het lijstje en jij moet ze aanklikken.

8 / 10
Cut It

Zaag het hout in verschillende stukken. Je mag maar een bepaald aantal keer een lijn door het hout zagen, maar je moet wel zorgen dat je het aangegeven aantal stukken hebt en dat alle stukken even groot zijn!

9 / 10
Light-Bot

Bestuur de robot via instructies vooraf en laat hem het blauwe lampje naar geel veranderen. In sommige levels zul je in het hoofdprogramma niet genoeg vakjes hebben. Programmeer kleine segmenten en zet ze in je programma met de Functie1 en Functie2 icoontjes.

8 / 10
South Central America Countries

Wijs al de landen van Midden-Amerika en Zuid-Amerika aan op deze kaart. Kan jij deze uitdaging aan en een score van 100% behalen?

8 / 10
Cut The Rope

Het snoepje hangt in elk level aan allerlei touwtjes. Kijk goed en ontdek welke touwen je moet doorknippen om het snoepje bij het monstertje te krijgen. Je zal de touwen ook in de juiste volgorde moeten doorknippen zodat het snoepje steeds de juiste kant op zwaait.

8 / 10
Silversphere

Rol de bal over de tegels in het veld. Schuif kisten en ijsblokken rond om een pad naar de blauwe vortex te maken. Kijk uit voor de gouden ballen, en zorg dat je niet in het water valt. Duw ook kisten naar de X vormige klauwen om de vortex te laten verschijnen. Duw ijsblokken naar de blauwe klauwen.

8 / 10
40 x Escape

40 keer ontsnappen om het vogeltje vrij te laten. Kan jij in elk level de puzzel oplossen en een level verder gaan=

8 / 10
The Mastermind Game

Mastermind in een mooie vormgeving. Laat je niet intimideren!

6.9 / 10
Freecell Solitaire 2

Ben je die look van het klassieke Windows Free Cell even zat? Speel dan een FreeCell Spelletje in een omgeving met een Wii Fit thema! Weer eens wat anders.

8 / 10
Dice Wars

Risk spel met dobbelstenen waarbij je kunt kiezen welke landen je wilt aanvallen...

7.9 / 10
Must Escape The Clock Tower

Kan jij ontsnappen bij deze kerk toren? Verschillende verdiepingen met 1 doel, de klok weer maken.

8.5 / 10
The Lost Kingdoms Prophecy

Zoek en vind zo snel mogelijk alle spullen die je nodig hebt en ga door naar de moeilijkere levels.

8 / 10
Travian Kingdoms

Wordt de koning van je eigen rijk. Begin met een klein dorp en een klein boerenlegertje. Bouw alles langzaam uit, versterk je economie en versla andere legers in verschillende veldslagen om een machtige koning te worden!

0 / 10
Boogie Numberland

Jij bent de eregast in de exclusieve Boogie Numberland discotheek. Maak sommen met de cijfers en rekentekens op de dansvloer die optellen tot het nummer in de discobal! Maak lange sommen voor extra punten!

8 / 10
Backgammon

Speel backgammon tegen de computer. Laat je stenen niet alleen staan, dan kunnen ze worden geslagen.

6.3 / 10
2048 Bricks

Verplaats steeds de bovenste tegel van de ene naar de andere toren en stapel de tegels in de juiste volgorde weg. Voeg de gelijke getallen bij elkaar totdat je 2048 hebt.

0 / 10
Sinterklaas Hangman

Speel een potje galgje met Sinterklaas snoepgoed als achtergornd. Kun jij de juiste letters raden en dan het hele woord? Probeer niet teveel fouten te maken, anders ben je af.

8 / 10
Mahjong 3D

Speel nu mahjong in 3D. Klik 2 dezelfde figuurtjes weg en zorg dat er niks meer overblijft in het level.

8 / 10
Exposed Evidence

Kijk goed naar de foto's die Detective Wilson heeft gemaakt en kruis alle bewijsstukken aan die je kunt vinden. Het zijn zwart-wit foto's, en dat maakt het niet iets moeilijker.

0 / 10
Words Family

Words Family is een combinatie van een uitdagende blokkenpuzzel en een woordspelletje. Pak de stukken met de letters erop en leg ze in het rooster. Alle blokken moeten goed passen. Kijk naar de letters. Kun jij er Engelse woordjes mee spellen? De letters helpen je de juiste positie van elk puzzelstukje te bepalen.

0 / 10
Solitaire Master

Speel klassiek patience met Solitaire Master. Je kan de kaarten wegspelen in drie verschillende (en allemaal zeer verslavende) versies van solitaire: klassiek patience, Freecell Solitaire, en Spiderette (een variatie op Spider Solitaire). Leg alle kaarten in de juiste volgorde en speel alle kaarten per kleur weg.

0 / 10
Necto

Probeer alle identieke vormpjes te verbinden met een lijn. Je hebt maar een bepaald aantal beurten, maar je kunt er meer bij scoren door de achievements te halen! Hoeveel punten kun jij in totaal scoren?

0 / 10
Must Escape the Farm

Je zit vast op de boerderij. Kan jij de juiste sleutels vinden om te ontsnappen. Gebruik de spullen die je vind op de boerderij.

7.9 / 10
Valentijn Escape Room

Kun jij ontsnappen uit deze kamer. Los alle hints en puzzels op om de chocolade it te pakken en te versturen om je valentijn's missie te volbrengen.

8 / 10
Monopoly Roulette

Speel monopoly en roulette tegelijk. Het heeft ook allemaal nog eens met elkaar te maken. Als je op een straat komt kan je hem kopen. Maar je moet natuurlijk wel geld hebben en dat win je met roulette. Veel succes.

8 / 10
Eco Match

Help de bedreigde diersoorten te redden door de bejeweled levels uit te spelen. Probeer alles weg te spelen wat je nodig hebt om de dieren en hun omgeving te redden.

8 / 10
Brain Training Maths Game

Kun jij alle sommen goed oplossen? Je moet steeds het ontbrekende symbooltje invullen zodat de som klopt. Kies steeds de juiste handeling: optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, of delen.

0 / 10
My Little Pony Puzzle

Maak de puzzel van de pony. Leg de stukjes op de juiste plaats en zorg dat je dat zo snel mogelijk doet.

8 / 10
Bahamas

Speel alle kaarten van het speelveld weg in dit speed-kaartspel. Hoe snel kun jij alle kaarten wegwerken?

8 / 10
Word Up

Kies je taal en kijk goed naar de letters. Kun jij woorden vinden om te spellen? Probeer alle missies uit te spelen door genoeg letters weg te spelen. Veel succes!

10 / 10
Unblock It

Schuif het gele blok naar de uitgang in het schuifpuzzel spelletje Unblock It. De uitgang ligt recht tegenover het gele blokje, maar de weg wordt versperd door andere blokken. Kun jij ze opzijschuiven en een doorgang vrijmaken?

0 / 10
Find the Candy

In dit spelletje zijn in elk level drie sterretjes verstopt. Die moet je eerst vinden. Vind daarna het snoepje om het level af te sluiten. Goed zoeken!

8 / 10
Dreams

Zoek steeds de zes verschillen in deze serie plaatjes. Er wordt tegelijkertijd ook nog eens een verhaal verteld door de plaatjes. Je kan met hints spelen, maar je mag de hints ook aan het begin van het spel uit zetten.

8 / 10
Regal Solitaire

Speel alle kaarten weg. Sommige kaarten liggen omgedraaid. Kun jij ze bevrijden. Je kunt maximaal vier kaarten tegelijk in de free cells wegleggen. En je mag drie keer een move ongedaan maken. Veel plezier met dit mooie patience spelletje!

0 / 10
Fluffy Birdies

Verplaats de lijnen en probeer 3 of meer dezelfde beestjes op een rij te krijgen. Zo speel je de beestjes weg en kan je genoeg punten verdienen voor het volgende level

8 / 10
Parking Fury

Speel Parking Fury, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!

0 / 10
Fortress

Stapel alle kaarten van Aas tot Koning in de bovenste 4 lege vlakjes. Alle kaarten liggen al open en je kan ze aflopend allemaal onder elkaar stapelen. Alleen kan je maximaal maar 1 kaart tegelijk verplaatsen. Ook als er een 5 onder een 6 ligt moet je eerst de 5 verplaatsen en kan je dan pas de 6 verplaatsen.

8 / 10
Olko

Speel steeds de paren weg. Selecteer identieke icoontje die aan de zijkanten van het speelveld liggen om weg te spelen. Kun jij alle stukjes opruimen?

8 / 10
Age Of Japan

Probeer in dit spel age of japan de bejeweled zo snel mogelijk op te lossen. Zorg ervoor dat je steeds 3 of meer van dezelfde plaatjes op een rij krijgt. Je kan plaatjes die naast elkaar zitten wisselen.

8 / 10
Harry Potter Mastermind

Mix een toverdrankje in Professor Sneep's les in dit mastermind spel. Probeer de juiste volgorde van de ingredienten te vinden door ze in de weegschaaltjes boven de toverketel te hangen. Een witte pin betekent dat een van de ingredienten op de juiste plaats ligt, terwijl een zwarte pin betekent dat een van de ingredienten die je hebt gekozen wel in de toverdrank moet maar op de verkeerde plaats ligt.

8 / 10
Coffee Mahjong

Mahjong voor de echte koffie liefhebber (danwel koffie verslaafde). Kun jij alle tegeltjes bij elkaar zoeken? Vind de tegels met dezelfde plaatjes en klik ze weg tot er niets over blijft.

8 / 10
Western Solitaire

Speel het klassieke kaartspel solitaire. Een leuk kaartspelletje om tussendoor de spelen. Kun jij in dit patience spel alle kaarten wegspelen? Je draait een kaart per beurt om.

10 / 10
Mijneveger 3D

Speel mijnenveger 3d en probeer alle mijnen te vinden.

8 / 10
Templar Secret

Zorg dat je ontsnapt uit de tempel. Zorg dat je op de juiste dingen klikt en zo de uitgang vind. Verzamel de voorwerpen in de kamers.

6.8 / 10
Freecell 4

Stapel in dit Free Cell spelletje alle kaarten weg in de home cells rechtsboven in het veld. Je mag daartoe alleen de bovenste kaart van alle rijen in het veld verplaatsen. Gelukkig kan je ook tot wel vier kaarten kwijt in de free cells linksboven. Veel plezier!

6.6 / 10
Het Begrotingsspel

Kun jij het land besturen als minister van financien in dit bord begrotingsspel? Het spel is een beetje zoals Monopoly, alleen is het moeilijker iedereen tevreden te houden. Beslis over de uitgaven als Minister van financien en probeer iedere keer als je langs start komt herkozen te worden.

8.1 / 10
Bug Killer

Probeer in dit bejeweld spel 3 of meer van dezelfde tekens op een rij te krijgen. Je kan hele rijen tegelijk verplaatsen.

0 / 10
Cell Craft

Speel nu Cell Craft. Maar een sterke en grote cell en zorg dat je alles haalt wat er maar te halen valt.

8.1 / 10
Pizzolitaire

Maak steeds combinaties van 3 kaarten door ze naast elkaar op de 9 stapels neer te leggen. Dat kunnen 3 identieke kaarten zijn, of een serie van drie kaarten achter elkaar. Veel plezier met dit mooie patience spelletje!

3 / 10
Balletje Balletje

Balletje balletje! Volg de beker met het balletje er in. Het gaat snel, maar laat je niet in de maling nemen en wijs de juiste beker aan.

8 / 10
Road to California

Je bent op reis in Californie. Kijk goed naar de plaatjes en probeer alle verborgen voorwerpen te vinden. Kijk goed rond, want sommige zijn goed verstopt.

0 / 10
Black Jack Battle

Speel Blackjack tegen andere spelers en vind uit wie de beste is.

8 / 10
Puzzle Maniax

Kies een puzzel en leg hem weer in elkaar. Je kan het plaatje nog zien, dus mischien lijkt het op eerste gezicht wel te makkelijk. Maar houd er wel rekening mee dat je de puzzelstukjes vaak ook moet draaien!

0 / 10
Midden-Oosten

Wijs al de landen in het Midden-Oosten aan in deze korte landkaart test. Een naam verschijnt boven in het scherm en op de banner achter het vliegtuigje. Weet jij het juiste land aan te klikken?

8 / 10
Treasure Caves

Probeer alle hapjes in het doolhof te verzamelen met Kirby. Kijk wel uit dat er tijdens het rondgraven voor snacks geen stenen op Kirby's hoofd vallen.

2 / 10
Mahjong Connect Online

Probeer alle Mahjong stenen te verbinden in dit mooie Mahjong Connect spelletje. De lijn mag maar twee bochten maken. Als je geen paren meer kunt maken zal het spel automatisch de stenen door elkaar husselen.

0 / 10
Two Of A Kind Classic

Combineer 2 dezelfde kaarten en zo speel je ze weg. Speel alle kaarten weg om het spel uit te spelen.

8 / 10
Molo Moro 4

Zorg dat alle poppetjes naar het einde kunnen. Teken blokken en laat de blokken vallen om de mannetjes te kunnen verplaatsen.

8 / 10
Mortimer Beckett

Leg alle stukjes op de juiste plaats en zorg ervoor dat je vooruit gaat in de tijd.

0 / 10
Mahjong Fun

Kun jij steeds alle tegels wegspelen in dit mahjong spelletje? In elk level komen er tegels bij. Het wordt dus steeds moeilijker.

8 / 10
Chinees Mahjong

Klik 2 dezelfde plaatjes aan om ze weg te spelen. Maar je kan alleen maar stenen wegklikken die aan de buitenkant liggen.

8 / 10
Match Craft

Ruim alle 3D blokken of voxels uit de weg. Kun jij alle opdrachten voltooien voor een prachtige hiscore? Veel succes in dit Minecraft connect spelletje!

8.5 / 10
Liquid Measure: Crystal Water Pack

Verplaatje de juiste onderdelen en pijpjes om het water naar de bakken te sturen. Kijk goed hoeveel water er in elke bak moet.

8 / 10
Sudoku Challenge HD

Sudoku Challenge HD is een boeiend spelletje voor sudoku liefhebbers. Kies spelmodus hard (moeilijk), expert, of challenge (uitdaging). Vul alle rijen, kolommen, en dik gedrukt blok met de cijfers 1-9.

0 / 10
The Silver Earring

De zilveren oorbel is gestolen! Kijk met de beroemde detective Sherlock Holmes naar de foto's van voor en na de inbraak en vind alle verschillen. Kun jij de zaak oplossen?

0 / 10
Masonic Mystery

Probeer alle voorwerpen te vinden en uit de grote ruimte te ontsnappen. Ga de kamers door en probeer uit te zoeken wat je moet doen.

6.4 / 10
Mahjong Towers Eternity

Speel torens van stenen weg in Mahjong Towers Eternity of creeer je eigen level!

8 / 10
Dead Convoy

Je moet de brug opblazen. De soldaten moeten naar beneden vallen, maar de dokters moeten allemaal veilig de overkant bereiken. Waar kun je dan het beste het dynamiet plaatsen?

8.1 / 10
Fruit Matching

Of het nou meloenen of kokosnoten zijn, zorg dat je drie of meer op een rij krijgt. Voor vier-op-een-rij krijg je een bom en voor nog meer op een rij zelfs extra tijd en een wild fruit. Wat wordt jouw high score? Succes!

0 / 10
Gravity Soccer

Gravity Soccer is een uitdagend spelletje waarin je het tempo er goed in moet houden. Werk de voetbal met je juiste timing richting het doel. Blijf de bal in beweging houden, want als je te veel vaart verliest krijg je de bal niet meer op gang. Des te verder je komt, des te meer materiaal je vrij kunt spelen.

0 / 10
Star Differences 5

Zoek de verschillen tussen de plaatjes maar zorg dat je niet fout klikt want daar krijg je veel strafpunten voor. In dit spelletje krijg je plaatjes te zien van Taylor Lautner, Kirsten Stewart en Robert Pattinson.

9 / 10
Duck Pond Mahjong

Speel alle mahjong stenen in paren weg in dit mooie Mahjong spelletje met een eenden vijver thema. De stenen moeten aan een lange zijde vrij liggen om speelbaar te zijn. Veel succes!

7 / 10
Mahjong Dynasty

Mahjong Dynasty is een leuke en uitdagende online versie van het klassieke bordspelletje mahjong. Zoek de paren gelijke stenen bij elkaar en speel ze van tafel om punten te scoren. Je kan alleen de stenenwegspelen die vrij zijn om geselecteerd te worden. De klok loopt, dus ga snel aan het werk. Des te sneller je alle stenen wegspeelt, des te meer punten je scoort.

0 / 10
Mahjong Jong

Maak paren met de Mahjong stenen die vrij liggen. In dit spelletje zijn de stenen die niet vrij liggen handige donkerder ingekleurd. Zo is alles lekker duidelijk. Kun jij alle stenen in paren wegspelen? Veel succes!

0 / 10
Brain Test

Speel allerlei leuke mini games. Met de punten die je verdient tel je op om naar een volgend level door te kunnen. Voor elk level dat je behaalt ontgrendel je een nieuw spelletje.

8 / 10
Jigsaw Puzzle: Easter

Met de legpuzzels van het Paasspelletje Jigsaw Puzzle: Easter heb je alle Paasdagen plezier. Kies een puzzel uit en kijk goed naar de stukjes. Kun jij zien waar ze horen? Leg de hoekjes en randjes aan elkaar en probeer daarna het middelste deel van de legpuzzel in te vullen. Door de puzzels uit te spelen kun je nieuwe puzzels ontgrendelen.

0 / 10
Moorhuhn Solitaire

Speel Moorhuhn Solitaire, een leuk Solitaire spelletje nu gratis!

0 / 10
Mobile Sudoku

Speel een leuk sudoku spelletje. Kun jij alle cijfertjes van 1 t/m 9 goed invullen? Kies op welk niveau je wilt spelen. Je kan de cijfers meteen invullen, of notities maken.

10 / 10
Looney Mahjong

Kun je met Mahjong soms maar moeilijk de melds vinden omdat de tekens en de chemische symbolen je niet bekend genoeg voorkomen? Probeer het dan met de bekende Looney Tunes figuren!

6.7 / 10
Mimou Escape 2

Help Mimou de kat ontsnappen uit de wasmachine. Ze in daar per ongeluk opgesloten omdat ze in de wasmand aan het spelen was. Kun jij de weg uit de wasmachine vinden? Zoek naar nuttige voorwerpen.

8 / 10
Robbie

Robbie is de enige lieve robot die nog over is na de grootschalige AI-storing in de fabriek. Alles loopt helemaal mis nu alle robots kwaadaardig zijn geworden. Help Robbie al zijn collega's te ontwijken voor ze hem iets aandoen. Pak de geheugenchips en probeer de fabriek te redden!

0 / 10
Zoek de Verschillen

Zoek de verschillen in twee plaatjes. Ze lijken wel ontzettend veel op elkaar, maar toch zijn er elkele subtiele aanpassingen gemaakt. Kun jij zien wat er is veranderd?

8 / 10
Virtual Farm

Bouw je eigen virtuele boerderij in Virtual Farm. Door steeds betere contracten af te sluiten word je rijker.

8 / 10
Lakes of Europe

Leer makkelijk en snel voor die aardrijkskunde en topografie toets! Kun jij alle meren in en zeeen rondom Europa op de kaart aanwijzen? Toets jezelf. Ben jij klaar voor de overhoring?

8 / 10
Great Mahjong

Speel een time trial of de gewone versie in Great Mahjong.

8 / 10
Breek de code in Mastermind Online!

Bewijs dat je een geboren codekraker bent met het puzzelspel Mastermind Online! Vind de code door de gekleurde balletjes in precies de correcte volgorde te plaatsen. Het spel geeft je aanwijzingen, maar niet te veel! Zie je een grijs stipje? Dan heb je de juiste kleur gekozen, maar je hebt nog een eind te gaan. Een zwart stipje betekent dat je de juiste kleur en positie hebt geraden, dus je bent aardig op weg. Hoe sneller je het goed hebt, hoe hoger je score!

0 / 10
Tovernaar Droom

Probeer het einde van het level te bereiken. Je kan onderweg in dieren veranderen en zal dat nodig hebben om de levels uit te spelen.

8 / 10
Mahjong Collision

Maak combo's met alle identieke mahjong stenen. Je speelt ze in paren weg. Je wint het spel als je alle stenen hebt weggespeeld. Verken alle prachtige mahjong levels in dit spelletje!

8 / 10
Geo Genius Europe

Hoe goed ken jij alle landen van Europe? Oefen voor een toets of test je kennis gewoon voor de lol met dit Geo Genius spelletje. Wijs alle landen van Europa aan op de kaart.

8 / 10
Transmover

Verslavend lastig spel. Pijltjes voor bewegen, WASD voor schieten en R om opnieuw te starten...

8 / 10
Shape Matcher

Shape Matcher is een leuk online puzzelspel. Jouw doel is om alle zwarte stenen weg te spelen en zo een level vooruit te komen. Laat stenen die naast elkaar liggen van plaats wisselen om combo’s van 3 te maken!

0 / 10
Ten Game

Ten Game lijkt een beetje op het puzzelspelletje 2048, maar met makkelijkere nummertjes: 1 t/m 10. Maak combo's met de gelijke blokken om steeds een blokje te maken dat een punt meer waard is. Kun jij ver genoeg komen om een 10 te maken? Des te meer verschillende blokken in je rooster van 4 bij 4 komen te staan, des te lastiger het wordt om de blokken goed te verschuiven. Na elke beurt verschijnen er weer nieuwe blokken.

0 / 10
Matching Tetris

Een combinatie tussen tetris en bubblebreaker, dat moet haast wel legendarisch zijn. En dat is het ook: Matching Tetris, at your service!

8.1 / 10
Gopher It

In deze variant van Boulderdash speel je een mol. Pak alle diamanten, maar kijk uit dat je niet door de vallende rotsen geplet wordt. Kijk uit ook voor de spoken en happertes die om het veld heen cirkelen.

8 / 10
Apen Tandarts

De aap heeft teveel lekkers gegeten en heeft nu last van zijn tanden. Kan jij ervoor zorgen dat die rotte tanden er uit worden gehaald. Je krijgt heel even te zien welke het zijn en dan mag je je gang gaan.

8 / 10
Spiderman Legpuzzel

Klik op de rode knop voor een nieuw puzzelstukje. Vind de juiste plek op de puzzel en sleep het stukje erheen. Kan jij dit coole plaatje van Spiderman en zijn vijanden afmaken?

8 / 10
Freecell

Speel het bekende freecell nu ook online. Stapel de kaarten weg van aas tot koning. Je kunt er vier apart leggen in de vrije vakjes bovenin, alleen kun je dan wel minder kaarten tegelijk in het veld verplaatsen.

8 / 10
Private Paradise

Kun jij alle verborgen voorwerpen vinden op het strand in dit heerlijk zomerse paradijs? Zoek het hele strand af en vind alles wat op het lijstje staat.

8 / 10
The Periodic Table Quiz

Kun jij alle vragen over scheikunde goed beantwoorden? Voor elk goed antwoord mag je op het voetbal veld een penalty schot trappen!

8 / 10
Miniclip Sudoku

Iedere dag nieuwe sudokus in 3 verschillende niveaus met Miniclip Sudoku.

8 / 10
Pepernoten Boom

Probeer allerlei toverdrankjes en spulletjes uit om de Kweek Piet te helpen een pepernoten boom te kweken voor Sinterklaas. Piet zegt ijskoud, koud, warm, of heet om je hints te geven.

8.5 / 10
Get 10

Kun jij aan 10 komen door steeds de stenen op te tellen in dit spelletje? Alle stenen met een 1 worden altijd een 2, alle 2en een 3, enzovoorts. Het wordt best moeilijk om aan tien te komen. Voor een combo heb je minimaal 2 gelijke stenen nodig. Veel succes!

10 / 10
Snack Time 2

Schuif alle eikeltjes de juiste kant op in dit sokoban spelletje. Rol de eikeltjes langs alle hindernissen naar de vakjes met de X er op om Waldy het Wilde Zwijntje te helpen een voorraad aan te leggen voor de winter.

0 / 10
Sum Links

Links zie je een aantal getallen. Kun jij met de blokken in het veld combinaties maken om op die getallen uit te komen? Trek een lijn tussen de juiste blokken om ze te verbinden. Je mag elk blokje maar 1 keer gebruiken!

0 / 10
Bloxorz

Probeer het blok zo door het veld te sturen dat het precies in het gat valt in Bloxorz.

8.1 / 10
Sugar Mahjong

Maak paren met de speelbare stenen in Sugar Mahjong, een leuk mahjong spelletje met zoete plaatjes van suikerwerk en snoepjes! Kun jij alle paren bij elkaar zoeken en de hele layouts wegspelen? In dit mahjong spelletje vallen de stenen steeds naar beneden! Laat ze niet te ver vallen!

10 / 10
Spider Solitaire 2

In deze versie van Spider Solitaire staat een heks in de hoek te koken. Kun jij alle kaarten netjes voor haar weg stapelen. Stapel van koning tot aas en probeer de kleuren ook goed te sorteren zodat je alle series kunt wegspelen. Speel nu deze mooie versie van patience.

8 / 10
CSI The Silver Earring

Help de beroemde detective Sherlock Holmes deze vijf mysteries op te lossen door steeds de vijf verschillen tussen de fotos van het plaats delict voor en na de misdaad te vinden. Pas op dat je goed kijkt, want iedere foute klik kost je vijf seconden tijd.

8 / 10
Minefield

Maak het mijnenveld leeg zonder jezelf op te blazen. Klik op een vakje. Het nummer in een vakje toont aan hoevel mijnen er met dat vakje in contact staan. Probeer uit te vogelen waar de mijnen liggen en markeer de mijnen met een vraagteken.

8 / 10
Where is my Beard

Alle blokken die de baard aanraken krijgen er ook een. Kun jij ervoor zorgen dat alle blokken een mooie, wilde baard krijgen?

0 / 10
Mahjong Ultimate

Speel een leuk mahjong spel met veel verschillende levels. Het spel wordt langzaam steeds iets moeilijker. Speel de tegels weg voordat de tijd om is!

0 / 10
Magic Pen 2

Tweede editie van het legendarische Magic Pen. In deze versie kun je weer te werk gaan met veel cirkels, rechthoeken en andere figuren. Ook de pinnen en scharnieren zijn weer terug. Kun jij telkens de bal naar de vlag krijgen?

8.1 / 10
Floating 3D Mahjong

Speel alle blokken weg in dit mahjong spelletje. De blokken moeten gedeeltelijks vrijliggen voor je ze kunt wegspelen.

8 / 10
Math Lines

Schiet de knikkers uit de baan voordat ze bij het gat komen. Je kunt ze wegschieten door er steeds 10 van te maken. Dus heb je bijvoorbeeld een 8 in je kanon zitten, schiet dan een 2 er uit. Heb je een 3, dan moet je een 7 proberen te raken. Maak er steeds 10 van.

8.9 / 10
Roboflu 2

Maak zo snel mogelijk woorden van de letters. Probeer de rode letters te gebruiken want dan worden ze groen. Als alles groen is heb je het level uitgespeeld.

8 / 10
Cube Escape: The Cave

Cube Escape: The Cave is het negende hoofdstuk van de populaire Cube Escape Series! Rusty Lake is een vreemd, spookachtig dorpje waar alleen een David Lynch fan graag zou verblijven. Verzamel aanwijzingen en voorwerpen en ontdek de geheimen van dit stille oord.

8.6 / 10
Speel het mooie spel Pearl's Peril!

Pearl's Peril is een spannend HOS spelletje waarin je de avonturier Pearl moet helpen de moord van haar vader op te lossen. Iemand op het eiland is schuldig! Verzamel aanwijzingen om de dader te ontmaskeren!

10 / 10
Hexa Blocks

Hexa Blocks is een verslavend 10x10 spelletje met zeshoekige stenen waarmee je horizontale en diagonale rijen kunt leggen. Gebruik de drie stenen die onder het bord klaarliggen en leg rijen van de ene kant van het bord naar de andere. De stenen verdwijnen en de rode meter bovenin vult zich langzaam op. In elk level heb je maar een klein aantal zetten. Kun je genoeg rijen leggen om de meter helemaal te vullen? Je krijg pas drie nieuwe stenen als je de vorige drie een plekje op het bord hebt gegeven. Des te minder zetten je gebruikt, des te hoger je score aan het einde van het level.

0 / 10
Cleaning Day

Probeer alle spullen te zoeken die op het lijstje staan. Zo maak je de ruimte weer helemaal schoon.

8 / 10
Speed Solitaire

Speel dit solitaire spelletje zo snel mogelijk uit. Stapel alle kaarten zo snel mogelijk weg met een dubbelklik.

0 / 10
Shopping Blocks

Zorg dat je een mooie winkel bouwt en genoeg klanten krijgt. Elk level krijg je een doel en jij moet zorgen dat je dat haalt.

8.1 / 10
After The Earthquake

Er is een vreselijk heftige aardbeving geweest. Probeer met Mr Walter de weg te vinden naar het station om Mr Walter's vrouw te zoeken. In elk level moet je de verloren voorwerpen vinden.

0 / 10
Crazy Chess

Leer spelenderwijs de schaakregels met crazy chess. In dit spelletje leer je goed alle mogelijkheden van de verschillende schaakstukken leren.

8.1 / 10
Word Crush

Gebruik de letters in het raster om de juiste woorden te spellen in het woordzoeker spelletje Word Crush. Vind de letters en verbind ze door een streep te trekken die in de juiste volgorde langs alle letters gaat. De letters die je hebt gebruikt zullen verdwijnen, en er komen nieuwe letters voor in de plaats!

0 / 10
Startris

Startris: Tetris, de sterren variant. Als je tetris nog niet kent heb je de afgelopen 2 decennia onder een steen geleefd. In dat geval is Startris overigens een uitstekende manier om te wennen aan de 21e eeuw!

8 / 10
Match A Number

Tel de cijfers bij elkaar op of trek ze van elkaar af om de juiste cijfers te krijgen. Ook kun je vermenigvuldigen. Kun jij steeds het juiste aantal krijgen?

Blauw = optellen

Rood = aftrekken

Geel = vermenigvuldigen

0 / 10
Cruiser

Plaats de boten en probeer de boten van de tegenstander te laten zinken door de juiste plekken te raden.

8 / 10
Night Heist

Zoek in het huis naar sporen die de dieven hebben achtergelaten. Kun jij alles uit de weg ruimen en een spoor ontdekken? Kijk goed in alle hoeken!

0 / 10
Sheepy

Schapen tellen in dit schapen spelletje lijkt eerst makkelijk, maar al snel wordt het een stuk moeilijker als er schapen van alle kanten tegelijk komen. Niet in slaap vallen!

8 / 10
US Cities

Klik zo snel mogelijk de plaats of staat in Amerika aan die gevraagd word. Reageer snel en klik zo precies mogelijk voor veel punten.

8.5 / 10
Hit Logic

Stoot met de zwarte damstukken alle rode stukken van het bord af. Je moet zorgen dat je alleen alle zwarte stukken overhoudt.

8.5 / 10
Gretel and Hansel

Dit kunstzinnige spel gebaseerd op het bekende sprookje is een van de leukere escape spellen van de laatste tijd. Loop rond, combineer objecten en overleef de gemene fratsen van de gemene stiefmoeder!

8.1 / 10
Disney Sudoku

Speel een Disney Sudoku Spelletje. In een lijn mogen niet twee dezelfde Disney figuren zitten.

8 / 10
Must Escape the Ice Castle

Hoe snel kan jij ontsnappen uit het ijs kasteel. Ga door de juiste deuren en combineer de spullen om te ontsnappen.

8 / 10
Fifteens

Klik de kaarten aan en probeer precies 15 punten te halen om ze weg te spelen.

8 / 10
Goose Game Online

Goose Game Online: Probeer alle vallen in dit bordspel te ontwijken, en pak af en toe een extra beurt mee. Zo kun je je tegenstanders inhalen en als eerste bij de finish komen. Het gevaarlijkste vakje bij het Ganzenborden is natuurlijk de grafzerk: die stuurt je helemaal terug naar de start! Naast deze val krijg je ook nog te maken met de waterput, de doornstruik, en de gevangenis!

10 / 10
Salad Bar

In dit spelletje ben je een chef in je eigen mooie salade restaurant. Maak mooie en gezonde gerechten klaar voor je klanten. Verdien genoeg geld iedere dag en probeer te spren voor leuke upgrades om het restaurant nog mooier te maken.

8 / 10
Magic Mahjong

In dit mahjong spelletje kun je de tovenaar helpen alle speelbare mah-jongg stenen weg te spelen. Blaas ze op met je magische krachten en verzamel mooie power-ups!

0 / 10
Tree of Time

Stampel de kaarten op de kaarten die op de boomstronk liggen. Aas kan op koning, en daarop weer een twee, etc. Je mag de kaarten beneden ook op elkaar stapelen. Geniet van dit leuke patience spelletje!

8 / 10
Fruit Shock

Probeer met de stukken fruit combinaties te maken van vier of meer. Je hoeft ze niet op een rijtje te zetten. Ze mogen ook gewoon bij elkaar in een zigzag of anders.

0 / 10
Woblox

Schuif de houten blokken door het krappe speelveld en probeer een paadje vrij te spelen voor het groene blokje. Kun jij het groene blokje naar de uitgang krijgen? Kijk goed en ontdek de juiste volgorde!

0 / 10
Battle Ship

Speel zeeslag nu online. Plaats je schepen en probeer door bommen te schieten de schepen van het andere team eerst te laten zinken.

8 / 10
Alienz

Stuur de ruimtemannetjes naar de juiste plek op de landkaart.

8 / 10
Maze Game Play 4

Het doolhof is niet zo heel moeilijk om uit te vogelen, je moet er alleen wel erg vlug doorheen zien te komen! Kun jij de penguin familie weer bijeen brengen door de baby penguin door het doolhof te leiden?

7 / 10
Kerst Legpuzzel

In deze kerst legpuzzel kun je de kerstman weer in elkaar leggen. Lukt het jou om de puzzel helemaal af te krijgen? Succes!

8 / 10
A Day In Venice

Onderaan het scherm staat een rijtje voorwerpen. Kun jij ze steeds allemaal terug vinden in deze plaatjes van de mooie stad Venetie?

8 / 10
Simple Peg Solitaire

Spring over andere ballen heen naar lege vakjes en probeer zo maar 1 bal over te houden, let op, verslavend en erg lastig.

7.4 / 10
Tri Towers Solitaire

Leg steeds een kaart onder op de stapel die 1 hoger of lager is dan de kaart die er ligt. Speel alle kaarten weg!

8 / 10
Everyone's Hero Mah-Jongg

Deze 'Everyone's Hero' versie van Mah-Jongg is een verfrissende

nieuwe manier van Mah-Jongg spelen. Ga voor de high score!

8 / 10
1010 Animals

Probeer alle blokken met de schattige diertjes in het grid te passen. Je krijgt er steeds drie, en krijgt pas nieuwe blokken als je ze alle drie hebt weggespeeld. Als dat niet meer lukt ben je af! Maak volledige rijen om de diertjes weg te spelen en meer ruimte te maken.

8 / 10
Jigsawdoku

Sudoku en puzzelen in-een. Een simpele sudokuvariant in Jigsawdoku.

8 / 10
Parking Panic

In Parking Panic moet je langs alle geparkeerde auto's zien te komen. Het parkeerterrein staat helemaal stampvol auto's en vrachtwagens. Probeer ze allemaal opzij te schuiven om een weggetje naar de uitgang vrij te maken zodat jij met je rode sportauto het drukke parkeerterrein uit kunt rijden.

0 / 10
Mahjong Tower

Mooi Mahjong spel met oude chinese tekens en verschillende levels.

8 / 10
The Last Song Similarities

Zoek de voorwerpen op 2 verschillende foto's. Alleen de voorwerpen zitten op allebei de plaatjes op dezelfde plaats. Kijk goed en klik op de juiste plaats.

8 / 10
Jane Angel Templar Mystery

Zoek alle dingen op het lijstje en probeer ervoor te zorgen dat je ze zo snel mogelijk hebt gevonden.

8 / 10
Europe Map Test

Test je kennis over Europa met deze quiz. Je kunt kiezen of je jezelf wilt toetsen op de landen of op de hoofdsteden. Wet jij ze allemaal?

6 / 10
King's Troubles

Iemand probeert de koning onderuit te schieten. Pak je potlood en bouw in het blauwe vak steeds iets om de kanonskogel tegen te houden.

0 / 10
Gun Builder

Gun Builder is een stoer schietspelletje! Voor je kunt beginnen de doelwitten te beschieten met je kogels moet je eerst het geweer zelf in elkaar zetten!

0 / 10
Grow Cube

In Grow cube moet je er achter zien te komen welke items je eerst in het veld moet zetten. Als je de juiste volgorde kiest dan krijgen de items in het veld vanzelf een level up, maar de juiste volgorde vinden is niet altijd makkelijk...

8 / 10
Big City Adventure Sydney

Vind alle voorwerpen in de stad Sydney. Je komt op veel plekken en moet zo snel mogelijk de voorwerpen van het lijstje vinden.

8 / 10
Duos Tropical Link

In dit connect spelletje kun je combinaties maken met de diertjes door een nikakudori lijn te trekken van het ene diertje naar de andere helft van het identieke paar. De lijn mag maar twee bochten van 90 graden maken.

10 / 10
Must Escape The Bakery

Kan jij ontsnappen uit de bakkerij? Klik op de juiste dingen om ze pakken en te gebruiken op de juiste plekken. Kan jij de sleutel naar de buitendeur vinden?

8.2 / 10
Telescope game

Schuif het balletje met behulp van je telescoop in het gaatje. Zorg dat je het balletje de juiste kant op duwt, want anders gaat het meteen mis.

8 / 10
Virus 2

Verspreid je virus over het hele veld in virus 2.

8 / 10
Super Collapse

Probeer alle blokken weg te spelen. Je kan de kleur aanklikken en dan zullen alle blokken verdwijnen die dezelfde kleur hebben en eraan vast zitten.

8 / 10
Mahjong Online

Maak paren met de identieke stenen en speel ze zo weg. Je kunt zorgen dat de niet-speelbare stenen donkerder worden, zodat je bete kunt zien welke paren je wel en niet kunt maken. Kun jij zo alle stenen wegspelen? Veel succes!

0 / 10
Tic Tac Toe Online

Drie-op-een-Rij, of Tic Tac Toe Online, is een leuk spelletje waarin je steeds een X of O in de lege vakjes mag zetten. Wie krijgt er als eerste drie op een rij? Probeer je tegenstander steeds te slim af te zijn. Kun jij elke ronde winnen?

0 / 10
Poke a Muscle

Een leuk en leerzaam anatmoie spelletje. Eerst krijg je de spiergroepen te zien. Klik daarna zo snel mogelijk de juiste aan.

6 / 10
Escape Turquoise

Wederom een ontsnappingsspel, nu uit een turquoise kamer.

7.4 / 10
Lost Trio

Je bent met Dinx en zijn vrienden opgesloten in een kerker. Ontdek hoe je kunt ontsnappen door steeds te wisselen tussen de drie vrienden en goed samen te werken.

0 / 10
Little Shop Of Treasures

In dit spelletje werk je steeds in een nieuwe winkel. Kun jij tussen alle rommel de verborgen voorwerpen vinden in deze leuke hidden object levels? Veel mooie HOS levels om uit te spelen. Zoek en vind de voorwerpen op de lijst!

0 / 10
Electric Box 2

Gebruik allerlei apparaten om de stroom van de generator via alle stukjes bedrading naar het eindpunt te krijgen. Kun jij uitvogelen waar je alles moet neerzetten?

8 / 10
Speed Kaarten

Speel al jouw speelkaarten eerder weg op een van de twee stapels dan de computer. Stapel jouw kaarten op de twee kaarten in het midden als er kaarten in jouw dek zitten met een waarde van een meer of een minder dan een van die kaarten.

8 / 10
Eight Off

Stapel alle kaarten van de Aas tot de Koning in de bovenste 4 vlakjes. Je hebt 8 andere lege vlakjes om kaarten even aan de kant te leggen en later in het spel weer te gebruiken. Je kan de kaarten alleen aflopend stapelen en als ze van dezelfde soort zijn. Dus ruiten 4 kan onder een ruiten 5 maar niet onder een harten 5!

8 / 10
Aqua Energizer

Een verslavende puzzel net zoals Supaplex. Graaf door het zand en rol de bollen in de juiste richting. Vind de exit door de juiste ballen door de tunnel te krijgen.

8 / 10
Quad Tetris

Probeer lijnen te maken met tetris. Maar je mag de blokken zelf plaatsen waar je wilt maar het moet wel passen.

2 / 10
Free Words

Free Words is een leuk woordenspelletje waarin je binnen 1 minuut zoveel mogelijk woorden moet leggen met de zes letters. Je kan dit spelletje in het Engels spelen, maar je kunt ook je Frans, Duits, Spaans, Italiaans, en Portugees oefenen!

0 / 10
Escape The Doll House

Zoek alle voorwerpen en probeer ervoor te zorgen dat je ontsnapt uit het huis.

7.7 / 10
Egyptian Pyramid

In dit spel moet je de kaarten in de stapel en in de pyramide zo snel mogelijk in oplopende volgorde wegstapelen. Op zich niet moeilijk, maar lukt het jou binnen de tijd...?

8.5 / 10
Magnetism 2

Dit is het tweede deel van Magnetism, en ziet er nog een stuk mooier uit. Maak gebruik van wat basale natuurkunde. Gebruik de magnete om de metale bal in de pocket te krijgen.

8 / 10
Thirsty Parrot

Zorg dat je zo snel mogelijk het glas van de papegaai vol krijgt. Probeer 3,4 of 5 van dezelfde fruit soorten op een rij te krijgen.

8 / 10
Sneak Thief 2 Sec Strike

Je bent er als een dief binnengedrongen, maar hoe kom je nu deze mysterieuze onderzeeer weer uit? Kijk goed rond en zoek naar handige voorwerpen.

8 / 10
Mainlands Wars

Verplaats je troepen strategisch van land tot land. Kun jij je vijand in het nauw drijven en vervolgens volledig van het bord af spelen? Probeer alle landen te overwinnen.

9.1 / 10
Dete Mita Escape

Probeer uit de vreemde huis te ontsnappen. Het wordt bewoond door een stel vreemde figuren. Kun jij alles vinden wat je nodig hebt om te ontsnappen? Kijk goed rond.

0 / 10
Kriss X

Maak leuke woorden met scrabble en zorg ervoor dat de letters verdwijnen! Let wel op, je moet engelse woorden maken dus misschien is het wel eens lastig.

0 / 10
Alpine Resort

Zoek goed naar de verborgen voorwerpen in deze plaatjes. Je bent hoog in de Alpen op vakantie. Kun jij alles dat onderin het scherm staat aangegeven vinden?

8 / 10
Spider Typer

De woorden-kameleonnen komen er aan! Snel, help het spinnetje met ontsnappen door de juiste woorden te typen!

8 / 10
Valentine Numbers

Zoek de nummers in dit Valentijn gerelateerde nummerzoek spel!

8 / 10
Candy Match

Verbind de snoepjes in het spelletje Candy Match! Je doel is om telkens het juiste aantal snoepjes te verzamelen. Per level wordt het benodigde aantal in de balk bovenin aangegeven. Daar staat ook hoeveel zetten je nog over hebt. Sinds je niet oneindig combo's kunt maken moet je zorgen dat elke combo telt. Probeer de snoepjes slim te verbinden en grote combinaties te maken.

0 / 10
Tingly Solitaire

Speel een leuk patienece spelletje: Solitaire van Tingly. Kun jij alle kaarten van aas tot heer wegstapelen? Kies zelf of je 1 of 3 kaarten trekt per beurt. Als je vast loopt kun je altijd je keuzes terugdraaien. Veel plezier met spelen!

0 / 10
Lucky Blocks

Lucky Blocks is een leuk en uitdagend 10x10 puzzelspelletje. Versleep de blokken en leg ze op tafel. Probeer ze netjes naast elkaar te leggen om volledige rijen en kolommen te maken. De blokken zullen dan verdwijnen, zodat je weer ruimte vrij kan maken voor nieuwe blokken. Leg steeds alle drie de blokken in het rooster om nieuwe blokken te krijgen.

0 / 10
Samatha Swift Hidden Roses

Vind alle voorwerpen op het lijstje zo snel mogelijk in elk level. Je kan de voorwerpen pakken door erop te klikken.

8 / 10
Divide

Snij het houten blok in precies genoeg stukken, niet meer of niet minder. Trek lijnen met de muis.

8 / 10
Tiny Diggers

In het strategie spelletje Tiny Diggers moet je de konijntjes naar de goudmijn zien te krijgen. Er liggen allerlei hindernissen, maar gelukkig hebben deze konijntjes veel talenten: graven, klimmen, parachutespringen... Je moet ze alleen wel de juiste taken toebedelen!

0 / 10
Mooble

Mooble is een soort mastermind. Een blauw puntje geeft aan dat je een goede kleur hebt gekozen. Een wit puntje geeft aan dat een knikker op de juiste plaats staat.

4 / 10
Spot The Difference

Zoek de verschillen in deze tween versies van hetzelfde Shaun the sheep plaatje. Er zijn in totaal zeven verschillen om te omcircelen. Veel succes!

8 / 10
99 Balls Evo

Speel 99 Balls Evo, een leuk denken spelletje nu gratis.

0 / 10
Bubble Charms

Bubble Charms is een leuk Bubble Shooter spelletje. Hoe ver kun jij komen? Maak combinaties van 3 of meer bubbels om ze weg te spelen. Laat de bubbels niet de ver naar beneden komen!

0 / 10
Carpet

Stapel aan de rechterkant de kaarten van de Aas tot de Koning. Je kan de kaarten in het midden wegspelen naar de rechterkant en kan links in het spel nieuwe kaarten openen. Of je plaatst ze in het midden of stapelt ze op de Aas. Of je opent een nieuwe kaart en dan moet je die eerst wegspelen voordat je pas weer bij de kaart kan. Hoe meer plekken je in het midden hebt hoe meer kaarten je in het midden kan neerleggen!

2 / 10
Spelling Scramble

Twee scrabble spelletjes in een! In het eerste spelletje moet je zoveel mogelijk woorden binnen de tijd proberen te leggen. In het tweede spelletje moet je juist bepaalde letters weten te gebruiken.

8 / 10
Ace of the Pile

Speel een gratis spelletje kaart in Ace of the Pile!

0 / 10
Maze Game Play 7

Parkeer je auto aan de andere kant van het doolhof. Rij binnen de tijdslimiet door het doolhof heen en vind de juiste weg naar het parkeerterrein.

8 / 10
Adventure Near Castle

Zoek zo snel mogelijk alle voorwerpen die op het lijstje staan.

8 / 10
Fire Truck Mobile

Het staat helemaal stampvol slecht geparkeerde auto's op de parkeerplaats. De brandweer wagen staat klem en er is brand! Kun jij de auto's zo verschuiven dat de brandweer er uit kan rijden?

5 / 10
Mirror Magic

Zoek zo snel mogelijk in elk level de 5 verschillen door op de juiste plaats te klikken.

0 / 10
Blockout

Zorg er voor dat je het bruine blokje bij het blauwe blokje krijgt in Blockout.

6.5 / 10
Ritris Tetris

Eindelijk een tetris waar je zelf je blokken kan bedenken! In Ritris Tetris is het de bedoeling om de rode blokken weg te spelen door je eigen gemaakte blokken in te zetten.

7.4 / 10
Test Your Brain

Allerlei leuke en lastige reactiesnelheid- en puzzelspelletjes moet je in dit brain training spelletje doen. Haal jij een hoge score?

8 / 10
Must Escape The Subway

Probeer te ontsnappen uit de metro. Pak de juiste voorwerpen en kijk goed in elk hoekje. Combineer de voorwerpen en zoek de uitgang.

8 / 10
Elementals The Magic Key

Zoek in elk level alle spullen die staan aangegeven. Klik zo snel mogelijk op de juiste plek om door te gaan naar de volgende levels.

8 / 10
Escape the Office

Je bent ontgesloten in deze kamer op kantoor. Kun jij de juiste voorwerpen bij elkaar zoeken, de puzzles oplossen, en ontsnappen?

7.8 / 10
Katten puzzel

Een puzzel met een plaatje van schattige kittens! Kan jij de stukjes weer op hun plaats leggen en het mooie plaatje heel maken?

8 / 10
The Science Of The Crime

Kan jij ontdekken wat er allemaal gebeurd is op het plaats delict. Klik je weg door de misdaad puzzel.

8 / 10
Happy Tower

Kan jij 1 grote happy tower maken? Kies voor elke ruimte een winkel of huis en bouwen maar.

8.1 / 10
Mah Jong Quest

Lekker Mahjongen in Mahjong Quest. Zoek de Yin en Yang stenen om het level te halen.

8 / 10
Pirates Paintings

Zoek het verschil tussen het origineel en de vervalsing die de piraat gemaakt heeft. Er is altijd wel een klein detail dat de piraat fout heeft nageschilderd. Kan jij alle fouten vinden?

7.8 / 10
Hidden Numbers Surfs Up

Probeer alle verstopte nummers te vinden in elk level. Gelukkig heb je wel een vergrootglas, die kan je er een beetje bij helpen.

7.2 / 10
The Smurfs Mix Up

Maak elke keer de puzzel van de smurfen. Als het stukje eenmaal op de juiste plaats ligt kan je het niet meer verplaatsen dus dat maakt het steeds makkelijker.

8 / 10
Numbies

In Numbies win je als je een hogere score hebt dan je tegenstander. Pak de Numbies die veel punten opleveren, en dwing je tegenstander negatieve Numbies te pakken. De Numbie die je pakt bepaalt welke rij er als volgende gespeeld wordt. Speel dit multiplayer spelletje met spelers van over de hele wereld, en met je Facebook vrienden!

0 / 10
Must Escape the Island

Je zit vast op een eiland met een kapotte boot. Probeer de boot te repareren door de juiste materialen op het eiland te vinden.

8.2 / 10
Cube Tema

Klik de blokjes met dezelfde kleur weg en gebruik de powerups.

8 / 10
Sokoban

Speel een van de 30 levels in dit sokoban spel. Duw alle blokken op de juiste plek om door te gaan naar het volgende level. Je kunt ook je eigen sokoban levels ontwerpen!

8 / 10
Glow Path

In dit spelletje heb je een grid vol blokken met stukjes leiding er op. Kun jij ze allemaal goed leggen om de energie van de gekleurde blokjes naar de grijze blokjes te krijgen? Veel speelplezier!

0 / 10
Candy Time

Speel in Candy Time zoveel mogelijk snoepjes weg door combinaties te maken. Laat twee snoepjes die naast elkaar liggen van plaats wisselen. Tijdens elke beurt moet je minimaal 1 combinatie van drie of meer van dezelfde snoepjes op een rijtje leggen. Hoeveel punten kun jij scoren voor de tijd om is?

0 / 10
SVG Sokoban

Een met SVG-gebouwde Sokoban, waarbij je met 'next' kunt kiezen welke level je wilt spelen. Kun jij de pinguïn helpen de kristallen op de groene stippen te krijgen?

8 / 10
Cubis Creatures

Kun jij alle blokken in de mond van het Cubis monster wegspelen door kleuren combinaties te maken? Probeer alle blokken met sterretjes te pakken.

8 / 10
Aloha Solitaire

Zorg ervoor dat je alle kaarten weg speelt en door kan naar het volgende level. Je kunt de kaarten die hetzelfde zijn wegklikken, maar kijk uit, want je mag de stapel maar een paar keer omdraaien.

8 / 10
Speed Escape

Probeer in elk level de juiste voorwerpen te vinden en daarna op de juiste manier te gebruiken. Zoek alle gekleurde blokjes om de deur te kunnen openen.

7.6 / 10
World Map Game

Dit spel ligt ergens tussen een puzzel en een topografie toets in. Sleep de landen aan de rechterkant naar de goede plaats op de wereldkaart. Natuurlijk kan je aan de vorm van het land wel zien waar het heen moet, maar het help wel heel erg als je al een beetje weet in welk deel van de wereld je moet zoeken.

8.1 / 10
The Great Bathroom Escape

Kun jij ontsnappen uit de badkamer? Kijk goed rond in deze fel oranje badkamer en ga op zoek naar objecten die je kunt gebruiken om te ontsnappen. Kun jij de puzzel oplossen.

8 / 10
Jigsaw Puzzle Horses

Kun jij deze puzzel helemaal maken? Kijk goed naar het plaatje van de paarden. Kun jij alle stukjes weer op de juiste plaats leggen?

8.6 / 10
Guess The Kitty

Guess The Kitty is geen spel voor dierenvrienden en kattenliefhebbers. Terwijl het wel weer zo is dat je met je kattenkennis een droef noodlot kunt voorkomen, staat er voor de katten een zware straf op foute antwoorden. Speel je veel liever de geweld-vrije, kindvriendelijke editie van dit quiz spelletje, zoek dan op onze site naar het spel "Kitty Quiz".

0 / 10
Rainforest Solitaire

Speel alle kaarten weg door ze snel af te stapelen. Je mag een hoger of een lager dan de bovenste kaart op de stapel. Kun jij alle levels uitspelen?

10 / 10
Dieren Kubus

Dieren Kubus is een leuk mahjong spelletje waarin je paren moet maken met de vrolijke 3D kubussen met plaatjes van dieren er op. Er zijn wel 23 mooie mahjong puzzel levels om op te lossen!

0 / 10
Geometry Fresh

Geometry Fresh is een leuk rekenspelletje dat hoofdrekenen combineert met vormpjes zoeken en optellen. Probeer de antwoorden op de sommetjes te berekenen. Elke som heeft geen cijfers maar vormpjes. Tel snel bovenin alle figuurtjes om te ontdekken welke cijfers je in de formule moet zetten om de oplossing te vinden. De klok tikt!

0 / 10
Proximity

Een leuk strategie spelletje. Je krijgt steeds tegels met een willekeurig nummer er op. Die kun je gebruiken om je eigen tegels sterker te maken, of om andere tegels te pakken die een minder hoog getal hebben.

8 / 10
Shangri La

Maak van de letters die er liggen zo snel mogelijk woorden. Hoe langer het woord is hoe meer punten natuurlijk.

8 / 10
Matchstick Puzzle

Los de puzzels met lucifers op in Matchstick Puzzle.

8 / 10
Solitaire Magic

Probeer alle kaarten weg te spelen in Selina's Magic Solitaire. Je kunt steeds een kaart wegspelen. Nieuwe kaarten vallen naar beneden. Kies steeds een kaart die een punt hoger of een punt lager is dan de vorige. Speel zo alle kaarten weg!

0 / 10
World Cup Quiz

Weet jij veel over het WK? Probeer dan deze quiz en zie hoeveel antwoorden jij goed kunt geven voordat de tijd om is!

8.7 / 10
Counting Cards

Klik de kaarten aan en kom op het getal wat onderaan in beeld staat. Met hoeveel kaarten je dat doet maakt niet uit, maar probeer zoveel mogelijk kaarten weg te spelen.

6.2 / 10
Link A Pix

Los elk veld met cijfers op. Je kan slepen en een bepaald aantal vakjes opschuiven. Uiteindelijk moet je alle cijfers met elkaar verbinden.

8 / 10
Farm Mahjong

Farm Mahjong is een leuk nikakudori spelletje met heel veel mooie en uitdagende mahjong connect levels. Zoek de gelijke stenen bij elkaar en speel ze allemaal in paren weg om de levels uit te spelen.

0 / 10
Backgammonia

Speel het bordspelletje Backgammonia en versla je tegenstanders in een spel waar geluk maar zeker ook strategie aan te pas komt. Verplaats je stenen via de punten over het bord om bij het 'thuisvak' te komen. Het doel is om al je stenen in het bakje naast het thuisvak te krijgen. Pas op, want als een van je stenen als enkeling op een van de punten komt te liggen kan je tegenstander die steen van het bord proberen te slaan. Zorg dus dat je stenen altijd samenblijven, en verdeel ze slim over het bord om belangrijke posities bezet te houden en je tegenstander zo te dwarsbomen. Als een speler namelijk geen geldige stappen kan zetten met de ogen die hij of zij geworpen heeft dan gaat de beurt voorbij. Je kan tegen de computer spelen of een andere onlinespeler uitdagen.

0 / 10
Tetroid 2

Probeer alle blokken in het grid te passen in dit mooie 2020 spelletje. Je krijgt steeds drie blokken die je allemaal moet laten passen voor je verder mag. Maak volledige rijen en kolommen om oude blokken weg te spelen en ervoor te zorgen dat je steeds genoeg ruimte overhoudt. Veel succes!

0 / 10
TextTwist

Het spel gaat snel en het heeft met woorden te maken. Je komt er snel achter wat je moet doen.

8 / 10
Pick And Dig 3

In elk level kun je drie munten en een diamant vinden. Je moet er alleen wel bij kunnen. Spaar de munten op om nieuwe skills te leren die je daarbij zullen helpen in dit leuke puzzel spelletje.

8 / 10
Neon Words

Verbind de letters om alle woorden op de lijst te spellen in Neon Words. Kun jij de juiste woorden vinden en het maximale aantal sterren scoren? Je hebt de sterren nodig om de latere levels vrij te spelen. De woordjes worden steeds langer!

0 / 10
Shop Empire

Bouw een mooie stad en zorg ervoor dat je overal veel bezoekers krijgt en veel verkoopt.

8.1 / 10
Walles Cup Shuffle

Speel het spel balletje balletje. Kijk wat eronder ligt en onthoud die beker goed. Zorg ervoor dat als de wisselen je die beker in de gaten houdt en er dan voor zorg dat je de juiste beker optilt.

8 / 10
Mickey And Friends Painting

Kleur deze leuke kleurplaat van mickey en zijn vriendjes in. Zo staan pluto en donald duck er ook op. Als je met de muis over de kleurplaat gaat dan krijg je bovenin een som. Rechts staan de antwoorden en dan weet je wat welke kleur moet hebben. Dus reken goed.

8 / 10
Airballoons Hangman

Speel een potje galgje in dit leuke woorden spelletje. Er vliegen allerlei luchtballonnen in de achtergrond! Raad de letters in het woord, maar raad niet te vaak fout. Het spel is in het Engels, dus je kan meteen je talenkennis goed oefenen!

8 / 10
Egypt Crystals

Probeer 3 of meer van dezelfde figuurtjes op een rij te krijgen. Wissel figuren die naast elkaar zitten om goede combinaties te maken.

8.2 / 10
Must Escape The Wizards Castle

Kan jij het tovernaars kasteel onstappen door de juiste dingen te pakken en de weg te vinden.

8.3 / 10
Isoblocker Master

Probeer in dit puzzel spelletje alle gekleurde blokken zo op het witte vlak te leggen dat ze allemaal passen. Je moet alle vlakken vullen en alle blokken gebruiken. Er mogen geen stukken uitsteken! Veel succes!

10 / 10
Hieroglyph Puzzle

Kun jij de woorden goed in hierogliefen vertalen? Kijk goed naar de voorbeeld letters onderin en sleep de juiste symbolen naar de vakjes uit het rijtje onder de lege vakjes.

0 / 10
Idiot Test 3

Volg de aanwijzingen en klik steeds op de goede vormpjes en kleurtjes. Het spel velt harde oordelen, maar jij bent vast geen idioot.

8.9 / 10
Basketball Line

Vang de ballen in Basketball Line. Teken lijntjes om de basketballen te onderscheppen en naar de hoepel te laten rollen en stuiteren. In veel van de levels moet je bovendien meerdere ballen tegelijk vangen. Om de levels uit te spelen mag je geen enkele bal laten vallen, maar de bommen moet je wel uit de buurt van de hoepel zien te houden. Laat de bommen vallen of teken lijntjes om ze te weren.

0 / 10
Colored Bricks

In Colored Bricks moet je de gekleurde blokken in combo's wegspelen. Er moeten steeds twee of meer van dezelfde naast elkaar liggen. Het wordt steeds moeilijker, want de timer loopt steeds verder af terwijl er telkens meer kleurtjes bij komen!

0 / 10
Hexallin

Verschuif de atomen door het level om alle vormpjes compleet te maken. Sommige stukken kun je verplaatsen, andere niet. Onderdelen met een arm kunnen alleen worden verbonden met andere stukken met een arm. Hetzelfde geldt voor dubbele armen, etc. Veel plezier met spelen!

0 / 10
Must Escape the Burger Joint

Je zit vast in de hamburger shop. Probeer naar buiten te komen door de juiste materialen te vinden en die goed te gebruiken.

8 / 10
Bestelling Onthouden

Kan jij alle bestellingen van je klanten onthouden? Kijk goed naar de plaatjes en klik daarna de juiste cakejes en drankjes in de juiste volgorde aan.

8 / 10
Picross Madness

Kleur de juiste blokjes blauw om pixel plaatjes te tekenen. Kun jij met behulp van de cijfers uitvogelen welke blokjes de juiste zijn. Elk cijfer geeft aan hoeveel blokken per regel blauw moeten worden gekleurd.

8 / 10
Clever Clover

Klik zoveel mogelijk bloemetjes weg. Je kan dezelfde kleuren weg klikken als er meerdere bij elkaar zitten. Probeer zoveel mogelijk punten te halen.

8 / 10
Sim Lemonade Millionaire

Maak van je limonade tentje een miljoenen industrie. Vind het perfecte recept voor je limonade, koop voorraden in, adverteer in de krant op op tv en upgrade je kraampje. Vergeet je recept af en toe niet aan het weer aan te passen.

8 / 10
Hidden Hills

Probeer alle voorwerpen te vinden in de levels. Je mag maar een bepaald aantal keer klikken.

8 / 10
Fruits Rush

Maak alle patroontjes zo vlug als je kan na door de stukken fruit in het grid te verbinden. Kun jij steeds de juiste combo vinden? De combo's die je moet maken worden steeds langer naarmate je verder komt!

0 / 10
Escape the Tower

Kijk goed rond en vind een manier om uit deze mysterieuze toren te ontsnappen. Kun jij alle nuttige spullen vinden en goed inzetten?

5 / 10
Spotle

Probeer met de gekleurde stippen in het grid combinaties te maken met stippen van dezelfde kleur. Vooral voor het maken van vierkantjes krijg je extra punten!

2 / 10
Alpha Assault

Maak woorden met de aangrenzende blokken in het veld. Zorg dat de rode blokken niet in de buurt van je kasteel komen. Met de munten die je verdient door woorden te spellen kun je letters kopen om in het veld te plaatsen. (Klik op een letter en klik dan in het veld waar je hem wilt hebben.)

0 / 10
Draw Story 2

Probeer elk level op te lossen door te tekenen en jezelf te verplaatsen. Kan jij alle levels uitspelen?

7.7 / 10
25 Cities Of Germany

Ben jij een beetje goed in je topografie? Weet jij veel plaatsen en steden te liggen in Duitsland? Test dat hier en kijk hoeveel procent van de steden jij weet!

8 / 10
Fruit Fall

Roteer het speelveld zodanig dat het fruit bij elkaar valt.

6 / 10
Canada Map Quiz

Ken jij alle provincies en territoria van Canada? Probeer ze dan goed aan te wijzen op de kaart. Heb jij ze allemaal in een keer goed? Het zijn er 13 in totaal.

8.7 / 10
Geo Genius USA

Ken jij alle staten van Amerika? Of je nu aan het oefenen bent voor een toets of voor de lol je kennis test, leer ze allemaal perfect met Geo Genius.

8 / 10
Mahjong Sudoku

Mahjong en een sudoku samen. Kan jij de puzzel oplossen?

0 / 10
Captain McDice

Kom aan boord! Op de onderzeeër van Captain McDice speel je een leuk dobbelspelletje! Werp de dobbelstenen en kies de punten uit die je aan je scorekaart wilt toevoegen. De enige regel is dat je score steeds gelijk moet zijn aan je vorige worp of minimaal een punt hoger moet zijn. Kies daarom vooral aan het begin van het spel je score goed uit. Je hoeft niet alle dobbelstenen in te zetten. Rol de dobbelstenen en laat het spel van start gaan! Veel plezier!

0 / 10
Mahjong Bamboe

Mahjong Bamboe is een mooi mahjong spelletje met prettige pastelkleuren. Laat je niet verleiden tot totale ontspanning, want de klok blijft lopen! Door de levels uit te spelen kun je er tijd op de klok bijwinnen!

0 / 10
Dominoes

Speel domino met andere spelers van over de hele wereld. Speel de domino stenen zo snel mogelijk weg. Wees de eerste die van alle stenen af weet te komen. Kun je geen stenen spelen dan moet je een nieuwe steen trekken totdat het wel lukt. Tijdens het spel kun je ook chatten met je tegenstander. Nodig via Facebook ook je vrienden uit om te spelen!

8 / 10
Jigsaw Puzzle XMas

In Jigsaw Puzzle Xmas kies je een leuk kerstplaatje uit. Kies ook in hoeveel stukjes je de puzzel wilt verdelen. Kun jij alle stukjes weer goed aan elkaar leggen? Ja kan tot wel 100 stukjes leggen!

10 / 10
image Disorder Nicole Richie

Maak de legpuzzel. Je krijgt elke keer een andere plaatje van de persoon te zien. Hoe snel kan jij alle stukjes op de juiste plaats leggen. Je mag alle stukjes met elkaar wisselen.

8 / 10
Tied Santa Escape

Kun jij de kerstman helpen ontsnappen uit dit huis? Hij is vastgebonden aan een stoel. Kun jij een manier vinden om toch los te komen?

8.1 / 10
The Panda's Mahjong Solitaire

Help de panda zijn weg te vinden rond de landkaart en de koning van dit gebied te worden door alle mahjong spellen op te lossen. Als er geen moves meer over zijn in het spel dan is het game over. Klik op de panda voor het opties menu tijdens het spel.

8 / 10
Tropical Swaps

Maak de dieren compleet door de schijven te verplaatsen. Maak zo snel mogelijk een hoop dieren plaatjes compleet om het level te halen. Kijk goed en bouwen maar.

0 / 10
Beaver Blocks

Klik de houten blokken weg zodat de bever bij het nest met kleine bevertjes kan komen. Op het begin is het heel simpel, maar de levels worden langzaam aan lastiger.

0 / 10
Golden Trails

Zoek alle verborgen objecten en speel het level uit. Kies je level en ga op zoek en klik het zo snel mogelijk aan.

8 / 10
U-Boat Escape

Ontsnap uit de boot! Kan jij erachter komen hoe dat moet. Klik met je muis en zoek de dingen die je nodig hebt om eruit te komen.

7.9 / 10
Shutter Island

Zorg dat je de juiste dingen vind in het spel shutter island. Alleen als je de voorwerpen vind kan je door naar volgende levels.

0 / 10
Verbind De Punten 1

Denk goed na waar je het streepje zet met kamertje verhuren. Zorg ervoor dat je meer dicht vakjes krijgt dan je tegenstander. Kan jij alle vakjes krijgen dan ben je briljant!

8 / 10
Farm Blocks 10x10

Farm Blocks is een leuk puzzelspelletje waarin je de blokken in het 2020 grid moet laten passen. Maak rijen en kolommen om blokken te laten verdwijnen en vakjes in het grid vrij te spelen!

6 / 10
Creepos Tales

Kan jij het mystertie oplossen van de verdwenen personen in de shopping mall?

8 / 10
Geo Genius Africa

Hoe goed ken jij alle landen van Afrika? Probeer alle landen aan te wijzen op de kaart van Afrika voordat de tijd om is.

6.8 / 10
Pyramid Solitaire 2

Maak combinaties van 13 punten. De koning is 13 punten waard, de koningin 12, en de boer 11. Je kunt steeds twee kaarten gebruiken, maar je mag er ook meer bij elkaar optellen om aan 13 te komen. Een leuke patience variatie!

8 / 10
Adventure Safari

Voeg puzzel stukken toen aan de puzzel en draai ze op de juiste manier zodat de puzzel compleet is.

0 / 10
Minesweeper

In deze Minesweeper variant wordt het knaagdier boven op je veld opgeblazen als je het mis hebt. Klik op een vakje. Het nummer in een hokje laat zien hoeveel mijnen er in contact liggen met dat hokje. Als je denkt te weten waar een mijn ligt, zet dan een vlag op dat hokje. Als je een level uit hebt krijg je een groter veld met meer mijnen er in.

8 / 10
Tactics Core

Doe iedere beurt een aantal stappen en een aanval. Zorg dus dat je gelimiteerde opties per beurt goed meetellen. Versla je vijanden door een betere strategie te gebruiken.

8 / 10
Build Balance 2

Gebruik de blokken die je aan het begin van ieder level krijgt en stapel ze netjes op. Zorg dat je toren in balans blijft. Laat de blokkentoren niet omvallen en raak de blokken niet kwijt!

10 / 10
Colorful

Schuif het blokje door het level en vind de bakken verf. Verf de juiste blokken de juiste kleur. Je kunt kleuren ook combineren. Als het fout gaat kun je op R drukken om overnieuw te beginnen.

8 / 10
Flophone Classifieds

Klik de juiste spullen aan en gebruik ze op de juiste plekken. Zo kan je ontsnappen.

8.3 / 10
Shangri La 2

Probeer alle letters weg te spelen door er woorden van te maken. Hoe langer de woorden hoe meer punten.

8 / 10
Stoomboot Maken

Help de Pieten op de Stoomboot van Sinterklaas. Er is van alles kapot gegaan. Kun jij alle voorwerpen weer in elkaar zetten? Help de Pieten alle onderdelen te vinden en op de juiste plaats te leggen.

9.5 / 10
Samurai Sudoku

Speel online sudoku met notities in Samurai Sudoku.

8 / 10
Shining Mine

Probeer 3 of meer dezelfde figuren op een rij te krijgen. Draai de diamanten zo zodat je er meerder op een rij hebt liggen.

8 / 10
Battleships

Zeeslag, wie kent het niet? Kan jij de computer verslaan?

8 / 10
Jane's Realty

Bouw je eigen dorpje en zorg dat alles goed verloopt. Bouw goed en regel alles. Let wel op je geld want dat gaat snel op.

8 / 10
Mahjongg

Speel mahjongg en speel zo snel mogelijk alle stenen weg. Klik 2 dezelfde stenen aan die aan 2 kanten vrij liggen om ze weg te spelen.

0 / 10
Money Movers 3

Speel nu de derde game van de geld schuivende boeven!

9 / 10
The Cursed Knight

Deze arme ridder is vervloekt. Overal waar hij loopt verschijnen grote houten kratten. Dat is niet handig als je in een nauwe toren zit opgesloten. Weet jij toch steeds te ontsnappen?

0 / 10
Box 2

Loop door de levels en vind de weg naar de deur. Kun jij langs alle hindernissen komen en van het ene blok naar het andere reizen? Zet kratten neer om langs de hindernissen te komen.

0 / 10
Waffle Words

Streep snel alle woorden aan die je kunt vinden in dit grid. Je kunt het spel in meerdere taken proberen. Welke taal ken jij het beste? Veel plezier!

0 / 10
Visiting My Grandmother

Brenda gaat haar oma bezoeken. Kun jij haar helpen de verloren spulletjes in het huis van oma terug te vinden? Het is er wel een rommeltje!

0 / 10
Mahjong Mania

Kies of je een makkelijkere of moeilijkere versie van dit spelletje wil spelen en probeer binnen de tijd alle Mahjong stenen in paren weg te spelen. Kun jij in elk level de gouden beker scoren voor de snelste tijd?

0 / 10
Woordzoeker USA

Speel nu deze Woordzoeker over de USA!

0 / 10
Sogoban

Help in dit eenvoudige sokobn spelletje de draak lle kisten op de juiste plekken te krijgen. Je moet even goed kijken, want de juiste vakjes zijn gemarkeerd in heel licht rood. Je kunt de kisten duwen, maar je kunt ze niet trekken.

8 / 10
Block Block

Probeer combinaties te maken met de gekleurde blokken die aan de hoeken liggen. Kun jij ze allemaal binnen de tijd wegspelen in dit mooie Mahjong Connect spel in 3D? Veel plezier! Kijk goed, en handel snel om met bonus combo's meer tijd op de klok te zetten!

2 / 10
Monster Trucks Pairs

Zoek vliegensvlug alle kaarten met dezelfde plaatjes er op bij elkaar om paren te maken. Je hebt maar heel weinig tijd om alle kaarten weg te spelen, dus onthoud goed welke plaatjes je telkens ziet. Je kunt per beurt twee kaarten omdraaien. Als de plaatjes van elkaar verschillen worden de kaarten weer omgedraaid en mag je nog eens raden.

10 / 10
Samurai Typen

Je hebt vijanden, veel vijanden, meer dan er letters van het alfabet zijn. Maar gelukkig heb je je toetsenboord tot je bescikking en kan je ze wegtypen.

8 / 10
Africa Countries

Ken jij al de locaties van Afrikaanse landen? Wijs voor elke naam het goede land aan. Bij de derde keer mis wijst het spel het land voor je aan zodat je verder kan. Veel plezier!

7.9 / 10
Sokoban 2

Probeer eens een ander sokoban spelletje. Dit is een Poolse uitgave van sokoban. Duw alle blokken naar de vakjes met een X er op. Je kunt de blokken wel duwen maar niet trekken.

8 / 10
9 Dragons Hexa

Probeer 3 of meer 6 hoeken bij elkaar te krijgen om ze weg te spelen. Wissel de blokken die naast elkaar zitten. Probeer ook de speciale aanvallen te pakken om meer tegels weg te spelen.

8.7 / 10
Planarity

Verplaats alle punten zodat de lijnen elkaar nergens kruisen. Trek de hele puzzel uit elkaar en kom er achter hoe je de lijnen uit de klit krijgt.

7.8 / 10
Funny Quest

Duw de sleutels naar de sloten om ze te openen en naar de volgende level te gaan. Er is alleen wel een probleempje: Je figuurtje loopt steeds twee vakjes tegelijkertijd... Succes!

8 / 10
25 Cities Of Spain

Hoe goed ken jij de landen uit Spanje? Misschien ben je er wel eens op vakantie geweest en weet jij veel steden! Test het hier.

8 / 10
Christmas Gifts HD

Christmas Gifts HD is een leuk en verslavend match-3 spelletje waarin je drie of meer gelijke plaatjes met elkaar moet combineren om ze weg te spelen en punten te verdienen. De tijd loopt, maar als je drie klokjes weet te combineren dan win je er extra seconden bij. Probeer een kettingreactie te veroorzaken om in een keer heel veel punten te verdienen!

0 / 10
Lightning

In het kaartspel Lightning moet je hogere of lagere kaarten opleggen, kijk naar het pijltje eronder. Dat geeft aan of je een kaart met een waarde van een punt hoger of lager moet opleggen. 13 is het hoogst, dus als je omhoog moet, ga dan verder met 1. Kun jij al je kaarten als eerst wegspelen?

8 / 10
Backgammon 3

Speel backgammon en win van je tegenstander. Denk goed na voor elke zet. Speel nu backgammon.

8 / 10
Gun Builder 2

Gun Builder 2 is het vervolg op het spelletje waarin je allerlei pistolen en geweren in elkaar kan zetten. Ontwerp ook je eigen schietwapens. De wapens die je in elkaar moet zetten worden steeds groter en ingewikkelder. Verzamel steeds meer onderdelen. Als je een geweer hebt gemaakt kun je het uittesten door op de schietschijven te mikken.

0 / 10
Living Room Escape

Wederom een escape game, deze keer dien je uit de Living Room te ontsnappen.

7.9 / 10
Jigsaw Puzzle: Christmas

Leg een serie prachtige puzzels in het spelletje Jigsaw Puzzle: Christmas. Alle puzzels in dit legpuzzel spelletje hebben mooie Kerstplaatjes, met foto's van vrolijk versierde kerstbomen, cadeautjes, en veel sneeuwpret. Kies of je de puzzels met 30 stukjes, 48 stukjes, of wel 120 stukjes wilt spelen. Gebruik de muis om de stukjes te pakken. Als je de juiste stukjes naast elkaar legt klikken ze aan elkaar vast. Als de stukjes eenmaal aan elkaar liggen kun je hele delen van de puzzel tegelijk verplaatsen.

10 / 10
Aquarium Life

Zoek de verschillen in het aquarium. Klik niet teveel verkeerd want dan ben je af. Kijk goed en klik waar jij de verschillen ziet.

8 / 10
Maestro Di Colore

Kijk goed naar het voorbeeld en klik daarna op de juiste kleuren in de juiste volgorde.

8.1 / 10
Europe Map

Leg alle landen op de juiste plaats in europa. Probeer de landen in 1 keer op de juiste plaats te leggen voor de meeste punten. Sleep de landen en laat ze op de plaats waarvan jij denkt dat ze horen los.

8 / 10
UnitedGP

In United GP ben jij de manager van een nieuw race team. Zorg dat je in alle juiste dingen investeert, innovatieve technologie, goede auto's en goede coureurs, zodat jouw team steeds wint!

8 / 10
Mahjong Ember

In dit snelle Mahjong spelletje is een regel aangepast. De tegels hoeven niet vrij te liggen voor je ze wegspeelt. Dat maakt het lekker snel en makkelijk.

8 / 10
Parking Fury 2

Beschadig je auto niet in het uitdagende online parkeerspelletje Parking Fury 2. Volg de gele pijlen naar het gele parkeervakje en bots onderweg nergens tegenaan. Kun jij je auto precies in het vakje parkeren?

9.3 / 10
1000 Cookies

1000 Cookies is een grappig puzzelspelletje met koekjes. Leg alle koekjes in het veld en probeer de rijen en kolommen vol te bouwen. Volledige rijen en kolommen verdwijnen om plaats te maken voor nieuwe koekjes. Dat is maar goed ook, want als de stukken niet meer passen ben je af!

0 / 10
Jewel Explode

Jewel Explode is het leuke en uitdagende bejeweled spelletje waarin je doel is om steeds drie gelijke stenen op een rijtje te zetten. Zo laat je de stenen knappen. Maak langere combo's om meer punten te scoren en speciale bonus stenen te verdienen waarmee je grote lappen edelstenen kunt wegspelen. Behaal alle speldoelen om nieuwe levels vrij te spelen.

0 / 10
Where On Earth

Kun jij alle meest beroemde bouwwerken op de kaart aanwijzen? Probeer zo dicht mogelijk bij de juiste plek te komen voor het grootste aantal punten.

7.5 / 10
Runaway Princess

Prinses Fiona is weggerend omdat ze moet trouwen met de Graaf. Kun jij de soldaten helpen de aanwijzingen te verzamelen en de prinses terug te vinden?

0 / 10
Type And Pop

Typen wordt leuk met Typ and Pop! Oefen jouw type kunsten en red de heks van de slechte beesten!

0 / 10
Verenigde Staten

Ken jij Amerika goed genoeg om alle 50 staten aan te kunnen wijzen op een ongemarkeerde landkaart? Probeer het met dit leuke online topografie spel! Veel succes!

8 / 10
Golf Solitaire

In Golf Solitaire moet je al je kaarten wegspelen. Stapel de kaarten met een waarde van een meer of een minder op de kaart onderin het veld. Als je niet meer verder kan, klik dan op de stapel omgedraaide kaarten om een nieuwe kaart op de stapel te leggen.

8 / 10
Stoneage Sam

Ga op pad met stoneage sam en probeer elk level uit te spelen. Je moet op de juiste dingen klikken en in de juiste volgorde. Zo kan je je kindje redden en de rest van je familie.

8 / 10
My Adventure Book 2

My Adventure Book 2 is een wereld van puzzeloplossende plezier gratis online!

6 / 10
Freecell 3

Freecell met een klassiek pak kaarten. Speel de 52 kaarten als een malle weg op de vier stapels. In deze versie van het spel mag je echter alleen een kaart per beurt verplaatsen.

8 / 10
Gravity Grid

Kun jij het bord zo draaien dat alle blokken van dezelfde kleur bij elkaar terechtkomen? De eerste paar levels zijn makkelijk, maar het wordt steeds moeilijker. Kom jij er nog uit?

8 / 10
Detective Grimoire

Loop round op de kermis waar een moord is gepleegd en verzamel bewijs met Detective Grimoire. Praat met de getuigen en probeer te ontdekken wat er aan de hand is. Sluip de afgesloten attracties in en vind bewijsstukken.

8 / 10
Escape Detention

Probeer te ontsnappen uit de klas. Pak de juiste voorwerpen en vind de weg naar buiten.

8 / 10
Spider Two Suits

Dit spel staat ook wel bekend onder de naam spider. Je speelt in deze versie met 2 soorten kaarten. Jij moet proberen rijen te maken van koning tot de aas van dezelfde kleur! Je kan de kaarten aflopend onder elkaar stapelen (ook verschillende kleuren) en meerdere kaarten tegelijk verplaatsen(alleen als ze van dezelfde kleur zijn). Als je een rij van de koning tot de aas hebt zal die naar boven verdwijnen. Als je vast zit kan je op een dichte kaart klikken en zal er een hele nieuwe rij komen.

8 / 10
Pepernoten Cijfer Spel

Klik zo snel mogelijk op de juiste pepernoten om het getal van de cyber piet te kraken!

8 / 10
Grow Nano

In dit spelletje moet je het zieke mannetje alles in de juiste volgorde geven om hem weer helemaal beter te maken. Kun jij de beste volgorde ontdekken?

8 / 10
Azie

How goed ken jij de landen van Azie? Kan jij voor elk land de juiste plek op de landkaart aanwijzen? Test het nu met dit leuke landkaart spelletje!

7.6 / 10
Galactic Sokoban

Kijk goed naar het veld en ontdek hoe de astronaut de ruimtesporen naar de cirkels kan duwen. Als je alle ruimtesporen op de juiste plek hebt weten te krijgen mag je door naar het volgende level. Kijk uit, want je kan de sporen wel duwen, maar niet trekken!

8 / 10
Auto Legpuzzel

Kan jij dit plaatje van een BMW Z8 weer in elkaar zetten? Dit van de Bond auto die in 1999 in The World Is Not Enough te zien was.

8 / 10
Ninja Or Nun 2

Kan jij alle ninja's vinden in elk level. Klik niet de verkeerde aan en doe het zo snel mogelijk om door te kunnen naar het volgende level.

8 / 10
Great Mate Master

Kan jij je tegenstander in 1 zet schaakmat zetten? Kies je schaakstuk en spelen maar.

8.2 / 10
Hot Air Solitaire

Stapel de kaarten weg door steeds een kaart te kiezen die een punt hoger of een punt lager is dan de vorige kaart op de stapel onderin. Op een joker mag je iedere kaart leggen. Kun jij het veld leegspelen? Veel plezier met dit mooie patience spelletje!

0 / 10
Mina Loves Sissi

Help Mina om alle speeltjes voor Sissi de kat te vinden. Doorzoek het hele huis. Kun jij snel alles vinden en goed voor Sissi zorgen? Goed overal kijken!

6 / 10
Doodle God: Rocket Scientist

Creëer nieuwe elementen in Doodle God: Rocket Scientist, dit keer met de nadruk op bouwkunde en wetenschap. Doorzoek je collectie elementen naar potentiële combo's. Des te meer nieuwe elementen je vrij speelt, des te moeilijker het wordt om alles bij te houden en de laatste combo's te vinden. Gebruik de hints als je het even niet meer weet!

0 / 10
Domino Ace

Leg alle stenen op de juiste plaats. Let goed op het aantal ogen wat op de steen staat en speel domino.

8 / 10
Jewel Swap

Wissel de diamanten en probeer 3 of meer van dezelfde op een rij te krijgen. Kijk goed en maak mooie combinaties.

9 / 10
Pink Room Escape

Probeer zo snel mogelijk uit de kamer te ontsnappen. Klik op de juiste dingen en vind de weg naar de uitgang.

8 / 10
Katten puzzel 2

Leg jij alle katten op tijd op de juiste plaats? Het is niet zo makkelijk als het lijkt want de katten zitten nooit stil. Kan jij level drie halen? Je moet wel super snel zijn!

8 / 10
You Complete Me

Kun jij deze legpuzzel goed in elkaar zetten? Het is best lastig, want de stukjes kunnen ook draaien. Het is een plaatje van een verliefd koppeltje.

0 / 10
Lakes of the Middle East

Ken jij alle wateren in en om het Midden-Oosten? En kun je ze ook nog eens goed aanwijzen op de kaart? Test jezelf! Ben jij klaar voor je volgende aardrijkskunde toets?

0 / 10
Valentijn puzzel

Kun jij de valentijnspuzzel in elkaar leggen? Heb jij ook iemand om op het strand mee te zitten?

8 / 10
Spider Four Suits

Dit spel staat ook wel bekend onder de naam spider. Je speelt in deze versie met 2 pakjes kaarten. Jij moet proberen rijen te maken van koning tot de aas van dezelfde kleur! Je kan de kaarten aflopend onder elkaar stapelen (ook verschillende kleuren) en meerdere kaarten tegelijk verplaatsen(alleen als ze van dezelfde kleur zijn). Als je een rij van de koning tot de aas hebt zal die naar boven verdwijnen. Als je vast zit kan je op een dichte kaart klikken en zal er een hele nieuwe rij komen.

0 / 10
Chesssss

In dit schaak spelletje speel je vier kanten op. Aan elk van de vier zijden van het bord staat een volledig schaakleger paraat. Je kunt ze alle vier bespelen.

8.2 / 10
Halloween Puzzle

Kies een puzzel van halloween en probeer alle stukjes op de juiste plaats te leggen.

0 / 10
Little Shop Road Trip

Zoek zo snel mogelijk alle voorwerpen die op het lijstje staan. Klik ze aan en zorg je alle voorwerpen binnen de tijd vind.

8 / 10
Mandrake

Probeer de uitweg te vinden in het level. Klik door de kamers heen, verander van verdieping en vind het einde.

8 / 10
Mahjongg Dimension Deluxe

Klik 2 dezelfde stenen aan in mahjongg en speel zo snel mogelijk alle stenen weg.

8 / 10
Dreamland Difference

Probeer alle verschillen te vinden tussen de twee bijna identieke plaatjes van droomland. Er zijn een aantal subtiele verschillen dus bestudeer de plaatjes goed.

8 / 10
Romantic Mystery

Zoek in het level, pak de voorwerpen, gebruik ze goed, en ga opzoek naar het mysterie rond de romantiek.

2 / 10
Team of Robbers

Iedere inbreker in je team heeft een speciaal talent. Sloten openen, zware dingen verplaatsen, hacken, en schieten met een geweer. Kun jij ze goed laten samenwerken en zo snel mogelijk alle waardevolle spullen in elk level stelen?

8.7 / 10
Hidden Objects House 1

Zoek de voorwerpen die onderaan in het beeld staan aangegeven. Kan jij alles binnen de tijd van 5 minuten vinden? Let goed op, want als je fout klikt kost dat je gelijk 20 seconden!

7.5 / 10
Doodle God 2

Combineer de juiste elementen om andere elementen te maken! Ontdek ze allemaal als de doodle god. Je kunt ook om hints vragen, want des te meer elementen je hebt, des te makkelijker je het overzicht kwijt raakt.

8 / 10
Jigsaw Puzzle: Snowy Scenes

Jigsaw Puzzle: Snowy Scenes is een leuk spelletje voor echte puzzelliefhebbers. Probeer de stukjes snel aan elkaar te leggen om veel punten te verdienen. Des te meer puzzels je op weet te lossen, des te meer puzzels je vrij kunt spelen. De puzzels worden steeds moeilijker want ze hebben steeds meer stukjes. Begin met de hoekjes en randjes, dat is het makkelijkst.

10 / 10
Rose Dungeon

Vind de voorwerpen en zoek in de kamers naar de spullen. Zorg dat je ontsnapt en de voorwerpen op de juiste manier gebruikt.

8.3 / 10
Redbeards Treasure

Zoek zo snel mogelijk alle woorden. Kijk goed en zoek tussen de letters naar de juiste mogelijkheden.

8 / 10
Monomaze

Probeer steeds dichte vakjes te maken om delen weg te spelen. Als er bommen zijn moet je ze snel weg spelen. Tot welk level kan jij komen.

8 / 10
Monster Cafe

Maak combo's van drie of meer om de Halloween bubbels te laten knappen in het bubbleshooter spelletje Monster Cafe. Raak combo's van dezelfde Halloween monstertjes om ze te laten verdwijnen. Laat de bubbels niet tot aan de stippellijn naar beneden zakken!

0 / 10
Staking Claims

Probeer in dit kamertje verhuur spelletje je tegenstander te verslaan. Kun jij de meeste hokjes inpikken? Vooral die met het goud er in zijn veel waard.

0 / 10
The Scene of the Crime 2

In dit spelletje is er een moord gepleegd in een afgelegen rij huisjes. Jij bent de politie detective. Kun jij ontdekken wat er is gebeurd?

8 / 10
Anniversary Surprise

Help Robert een ring kopen voor zijn geliefde. Hij heeft niet genoeg geld, dus help hem zijn garage doorspitten op zoek naar dingen die hij kan verkopen.

8 / 10
The Clockwork Man

Zoek alle voorwerpen in de kamer. Ga het lijstje af en klik de juiste voorwerpen aan. Je kan ook inzoomen, dus maak daar gebruik van.

8 / 10
Hidden Weapons

Zoek alle wapens in het plaatje die onderaan in het beeld staan! Als je het wapen vind zal die onderin beeld verdwijnen. Hoe snel kan jij alle wapens vinden?

8 / 10
Kilotron

Probeer 3 of meer van dezelfde figuurtjes op een rij te krijgen. Zo speel je ze weg en kan je genoeg punten verzamelen om door te gaan naar het volgende level.

0 / 10
The Mystery

Probeer alle voorwerpen te vinden zodat je door kan in de levels. Sleutels zijn belangrijk en dus soms ook moeilijk te vinden.

8 / 10
Life of Brain

Ben jij heel goed in wiskunde en kleine puzzels? Speel dan deze quiz. Je kunt hem herhalen om je eigen score te proberen te verbeteren.

8 / 10
Mystery Solitaire

Speel kaarten weg door op 2 dezelfde te klikken in Mystery Solitaire

8 / 10
Butterfly Fields

Bejeweled met dieren. Krijg 3 of meer dezelfde naast elkaar speel zo alles weg.

0 / 10
Find the Differences: Man of Steel

Je krijgt steeds twee plaatjes te zien uit de Superman film Man of Steel. Kun jij steeds alle kleine verschillen tussen de plaatjes vinden en goed aanklikken?

9 / 10
Word Candy

Probeer zoveel mogelijk Engelse woorden te leggen met de letters die je hebt. Zo kun je allerlei snoepjes verzamelen. Des te langer de woorden die je legt des te groter de snoepjes!

10 / 10
Freecell Premiere

Speel alle kaarten uit het veld door ze in volgorde weg te stapelen in de vier vakjes of cells boven in het scherm. Geniet van deze kleurrijke uitvoering van dit verslavende spel.

7.5 / 10
Optellen

Speel alle genummerde stenen weg om the 50 levels uit te spelen in Optellen, een leuk rekenspelletje. Je moet steeds de cijfers op de stenen bij elkaar optellen om aan het getal op het schoolbord te komen.

0 / 10
Unofficial IQ Test

De onofficiele iq test... de vragen zijn grappig en tegelijk echte doordenkers.

8 / 10
Quartet

Probeer een kwarter te maken van dezelfde kleuren. Je kan ze 4 richtingen op sturen maar niet de positie bepalen. Dat doet het figuurtje in het midden namelijk al.

8 / 10
Splitter

Snij de stukken hout door en ook de koorden om de bal langs de ster naar de koperen cirkel te krijgen. Je kunt alleen niet door de bakstenen en het metaal heen snijden.

7.9 / 10
Sudoku Original

Maar liefst 75 levels aan sudoku puzzles in Sudoku Original!

8 / 10
Sinterklaas Tafels Rekenen

Ben jij goed in rekenen? Ken je de tafels goed? Overhoor jezelf en los de puzzel op door de stukjes op de juiste cijfers te leggen totdat het plaatje af is.

7.2 / 10
Missing Lulu

Volg de voetsporen van Lulu om deze vermiste kat weer terug te vinden. Kun jij onderweg ook de spulletjes op het lijstje vinden in ieder level?

0 / 10
Zodiac Hidden Objects

Kun jij alle symbolen voor de sterrebeelden vinden? Ze zitten verstopt in een chaos van andere plaatjes and icoontjes. Goed kijken, want ze zijn niet allemaal zo makelijk te vinden. Je moet er vier vinden per plaatje.

8 / 10
Master Miner

Ga de mijn in en pak alle diamanten. Je moet wel uitkijken, want als je verkeerd graaft valt er misschien nog een steen op je hoofd! Dat is niet de bedoeling! Pak de diamanten en vind de uitgang.

0 / 10
The Idiot Test

Ben jij een idiot of doorsta je de testen?

8 / 10
Sensible Sudoku

Speel sudoku in deze online versie. Met handige klad-functie.

0 / 10
Build a Lot

In build a lot moet je huizen bouwen, onderhouden en verhuren en zo je vastgoed imperium opbouwen.

8 / 10
Paintings Quiz 5

Kijk goed naar alle grappig plaatjes. Kun jij raden op welke beroemde schilderijen ze zijn gebaseerd? Er zitten veel leuke woordgrapjes in deze plaatjes en multiple choice antwoorden verborgen!

7.3 / 10
Memotst

Is je geheugen goed genoeg voor het brain-training spelletje Memotst?

8 / 10
Magic Valentine

Probeer zo snel mogelijk alle voorwerpen te vinden. Onder het plaatje staat een lijstje met alle voorwerpen die je moet aanklikken.

0 / 10
Electric Box

Kun jij de electriciteit van generator naar de gebruiker leiden? Gebruik stoom, water, licht, magneten, lasers en meer om de electriciteit om te leiden.

8.1 / 10
Bubble Pet

Laat de juiste bubbels knappen om alle dieren in rijen van drie of meer weg te spelen. Je hebt maar een paar kliks, dus kijk goed hoe je het aanpakt.

0 / 10
Must Escape The Museum

Ontsnap uit het museum door de 4 diamanten te vinden waarmee je de sleutel van de buitendeur kan openmaken.

8 / 10
Christmas Shooter

Dit leuke bubbelspelletje is speciaal voor de Kerst in een nieuw, kleurrijk jasje gestoken. Richt het kerstkanon precies de juiste kant op en speel alle kerstballen weg in Christmas Shooter. Schiet match-3 combo's bij elkaar met de gelijke kerstballen en speel ze allemaal weg voor ze te dicht bij de bodem van het speelveld zakken!

10 / 10
Gimme 5 Emblem

Je krijgt elke keer 2 dezelfde emblemen te zien, maar toch zitten er 5 verschillen in. Kan jij ze vinden?

10 / 10
Monkey Go Happy Marathon 4

Kun jij alle Monkey Go Happy puzzels in dit spelletje oplossen? Kijk goed en ontdek wat er in elk level moet gebeuren. Krijg jij het voor elkaar?

8 / 10
Simpsons 3 Card Moe

Vind de joker in het spel. Je krijgt de kaart te zien en dan wordt er gewisseld; balletje balletje! Klik de joker aan.

8 / 10
Inspector Kloo

Kan jij dit oplossen. Je weet niet precies wat er aan de hand is maar moet toch de voorwerpen vinden en die weer op de juiste manier gebruiken.

8 / 10
Sokoban HD

Het leuke spelletje Sokoban HD is van oorsprong een Japans puzzelspelletje. Het is jouw taak om de magazijnmedewerker te helpen een serie uitdagende puzzels op te lossen. Hij moet de zware kratten verplaatsen naar de plekken waar een groene stip staat. Maar de kratten zijn zo zwaar dat hij ze alleen kan duwen. Je kan ze niet trekken, en je kan er ook geen twee tegelijk verplaatsen. Veel succes!

0 / 10
De kluis van Sint

Kraak de code van de kluis om het boek van Sinterklaas te kunnen lezen.

8 / 10
Sabina Jewelry

Probeer alle voorwerpen te vinden die staan aangegeven. Klik op de juiste plek en probeer zo snel mogelijk alle voorwerpen te vinden!

8 / 10
Sabina Jewelry 2

Zoek alle voorwerpen die beschreven staan. Klik niet te vaak verkeerd en doe het zo snel mogelijk.

8 / 10
Whats Your Sign

Ben jij goed in rekenen? Je krijgt elke keer een som en kan dan kiezen uit 4 dingen. In het lege vlak moet dan staan, +, -, :, of x! Dus vul in plus,min,delen, of keer! Hoeveel sommen kan jij achter elkaar goed hebben?

8 / 10
Roly-Poly Monsters

In dit spel dien je alle monsters op te blazen met bommen. Maar let op! Je hebt maar een beperkte hoeveelheid bommen en je kan niet overal even makkelijk bij!

8 / 10
Hangman Word Game

Ken jij veel engelse woordjes? Bouw je woordenschat verder uit! Hoeveel rondes hou jij het vol in dit leuke galgje spelletje?

6 / 10
Binga

Probeer elk level op te lossen. Hoe sneller je het doet hoe meer punten. Hoe ver kom jij?

0 / 10
Helens Return From Africa

Zoek alle voorwerpen in elk level. Je hebt onderin beeld een lijstje staan met de voorwerpen die je moet zoeken. Kijk goed en klik de juiste dingen aan.

7.1 / 10
Always Room for More

Kun jij alle stukjes goed in elkaar passen? een lastige legpuzzel met clowns en circus dieren. Kun jij het plaatje weer goed leggen?

0 / 10
Treasure Drive

Op zoek naar schatten onderwater ben je aan het duiken. Maar plots komen daar haaien! Typ ze snel weg voordat zij tussen jou en jouw schat komen!

8 / 10
Arabella Gems

Je krijgt en plaatje en moet daar alle voorwerpen in vinden. Onderin het beeld staat er wat je moet zoeken en vinden. Klik niet zomaar want daar krijg je eens straf voor!

8 / 10
Castles

Zoek de verschillen tussen de kastelen. Bij 1 kasteel missen stukken en als je die aanklikt zal het erbij komen.

8.4 / 10
Sobic

Bubbles met rechthoeken in plaats van balletjes, die spellen ontwikkelaars zitten ook nooit stil! Speel zoveel mogelijk rijen weg en verdien zoveel mogelijk bonus punten!

8 / 10
Daisy's Plumber Puzzle

Laat het water door the pijp stromen en zorg dat het bij de bloemen uitkomt. Let de stukken van de pijp goed neer en water de bloemetjes voordat de tijd om is!

0 / 10
Tentacle Wars The Purple Menace

Versla steeds het andere tentakel organisme door je tentakels en de beschikbare hubs goed in te zetten en de tegenstander in het nauw te drijven.

8 / 10
In the Footsteps of Simeon Meade

Ontsnap uit de gevangenis door hints te vinden en de codes te kraken. Kijk goed om je heen en ontdek hoe je uit de cel kunt ontsnappen.

8 / 10
Money Movers

Deze twee criminelen hebben je hulp nodig om uit deze zeer bewaakte gevangenis te ontsnappen! Verzamel zoveel mogelijk geld en wordt niet gepakt door de beveiliging. Succes!

0 / 10
Frozen 10

Leg alle blokken in het zeshoekige grid en probeer zo complete rijen weg te spelen. Zorg dat de nieuwe blokken die je krijgt blijven passen door alles slim neer te leggen. Veel succes!

0 / 10
Hidden Spots Trees

Kan jij alle stukjes foto terugvinden in de grotere foto? Kijk of jij de kleine vakjes uit de foto kunt terugvinden. De tijd loopt, dus goed kijken en snel klikken als je het ziet.

8 / 10
Mahjong Free

Speel een mahjong spelletje met grote blokken. Kun jij alle paren wegspelen tot er geen stenen meer over blijven? Je kunt alleen de los liggende stenen wegspelen.

0 / 10
6 Differences

Zoek de zes verschillen in deze sets van twee plaatjes. Er beweegt ook nog van alles, en dat maakt het net weer een beetje moeilijker.

7.2 / 10
Christmas Breaker

Speel de blokken weg in Christmas Breaker! Tik de combinaties van twee of meer van dezelfde blokken aan. Overgebleven blokken kun je ook wegklikken, maar je verliest dan wel een van je 3 levens!

0 / 10
The Magician's Handbook 2

Probeer alle voorwerpen te vinden die op de lijst staan. Zorg ervoor dat je ze snel vind en aanklikt.

2 / 10
Slice Food

Het eten in gelijke stukken opdelen is lang niet zo makkelijk in het denkspelletje Slice Food. Je mag het eten namelijk maar een bepaald aantal keren snijden, dus het moet in een keer goed. Kijk goed en bepaal hoe je de wafels, taartpunten, en andere etenswaren het beste kunt snijden. Kun jij 100% scoren op de precisiemeter?

0 / 10
Domino Pressure

Kijk goed naar hoe de domino steentjes in het veld staan en beslis snel welke je moet omgooien om de tomaat als laatst te pletten. Voor elk steentje dat nog staat terwijl de tomaat al geplet is worden er punten af getrokken totdat je er geen meer hebt.

7.9 / 10
Jewel Curse

Verander alle stenen in goud om naar het volgende level door te mogen. Dit doe je door een combo over de stenen te maken met de gems. Schuif de gems door het grid om er 3 op een rij te krijgen. Kun jij met mooie combo's ook allerlei extra bonus gems vrijspelen? Veel plezier!

0 / 10
10x10 Hawai

In this fun 10x10 Hawai 2020 game you have to find a way to fit all of your blocks in the free cells of the grid. Make complete rows and columns to clear away the blocks and free up some space!

0 / 10
The Maze HD

Neem steeds de juiste afslag en ontdek hoe je het doolhof uitkomt in The Maze HD. Kijk goed en vind de juiste route. De tijd loopt, maar maak je geen zorgen want je hebt genoeg tijd om het naar de uitweg te halen. Begin met de kleine doolhoven en ga dan door naar de grotere puzzels.

8 / 10
Monkey Go Happy North Pole

Het aapje is nu op de Noordpool. Kun jij in de kou en de sneeuw zoeken naar alle handige voorwerpen en hints om dit leuke zoekspelletje uit te spelen?

2 / 10
Gravity Pods 2

In dit deel van Gravity Pods moet je nogsteeds proberen de target te raken, maar hier moet je nog vaker zelf bepalen waar de gravity pods in het veld komen te staan.

8 / 10
Backyard Sale

Zoek zo snel mogelijk alle voorwerpen die op het lijstje staan. Er liggen er heel veel dus kijk goed rond en klik de juiste voorwerpen aan.

8 / 10
Eggs And Eggs

Klik het ei aan wat anders is. Elke keer krijg je eieren te zien en jij moet op het ei klikken dat anders is dan de andere 2.

8 / 10
Buraco

Buraco is een leuke multiplayer versie van Rummy. Speel tegen allerlei andere online spelers. Pak kaarten van de stapel nieuwe kaarten, of pak de hele wegwerp stapel op. Kun jij de kaarten verzamelen die je nodig hebt om hele setjes op tafel te leggen?

0 / 10
Unpark Me

Je coole sportauto staat totaal ingebouwd door de andere auto's op het parkeerterrein in Unpark Me. Kijk goed naar iedere puzzel en ontdek hoe jij het snelste het terrein af kunt komen. Des te minder zetten je maakt, des te meer punten je scoort. Rol de andere auto's en de lange vrachtwagens opzij om een pad naar de uitgang vrij te maken.

0 / 10
Merchant

Ruil olie om voor geld en koop daarmee mijnen om je dorp te beschermen tegen de slijm monsters. De prijs van de olie is niet stabiel, dus let goed op en zorg dat je een goede deal krijgt. De rode cirkels geven een hoge kans aan dat je bedrogen zal worden...

8 / 10
Zoek de Verschillen 2

Er zijn veel verschillende plaatjes met steeds vijf verschillen in dit spelletje, dus als je van Zoek de Verschillen spellen houdt ben je hiermee wel even zoet. Veel succes!

0 / 10
Huru Beach Party

Zorg dat iedereen die op het strand komt het naar zijn zin heeft. Geef ze een bedje om op te liggen en bezorg ze lekker wat te drinken.

8 / 10
Sinterklaas Rekenen Min20

Kun jij alle rekensommen oplossen? De plaatjes in de puzzels zijn van Sinterklaas snoep, en dat helpt met de sommen. Je moet namelijk de puzzelstukjes naar de vakjes met de juiste antwoorden slepen. Kijk goed naar de plaatjes als je er even niet uit komt.

8.8 / 10
Robots Initiate Work Sequence

Je moet proberen alle taken in het lijstje binnen de tijd af te krijgen met je robots. Kun jij de meest effectieve manier vinden om alles te verzamelen en bouwen?

8.3 / 10
Find the Numbers 40

Probeer alle verborgen cijfers te vinden. In elke kamer zijn de cijfers 1 tot 25 verstopt. Kun jij ze allemaal vinden en aanklikken? De lijst aan de rechterkant laat zien welke cijfers je nog moet vinden.

0 / 10
Ball Bounce

Zorg ervoor dat de bal alleen tegen de donkere blokken aanstuitert en de andere kant van het veld bereikt zonder de grijze blokken aan te raken.

3.3 / 10
Spot The 5 Differences

Zoek de verschillen tussen de sets van twee bijna identieke plaatjes. Ze bewegen ook nog, ook al is dat niet bij alle plaatjes meteen duidelijk. Veel succes!

8 / 10
Fashion Studio Winter

In dit mode spelletje kun je prachtige winter outfits maken. Kies de ontwerpen die jij mooi vind. Combineer stukken, en kies prachtige kleuren.

4 / 10
Verschillen van de Sint 2

Nog een keer de verschillen zoeken met de Sint. Let goed op je tijd!

7.6 / 10
Crossword Puzzle Premium

In dit puzzel spel moet je de blikken de de gorilla aanbied in de juiste volgorde opstapelen. Maak een stapel met de hoogste nummers onder en de laagste boven. Voor elke serie van nummers die op elkaar volgen die je in de juiste volgorde opstapelt krijg je bonus punten.

8 / 10
Neon Maze

Leuk spel waarbij je dezelfde kleur moet zijn als de muur wil je er doorheen kunnen. Pak de juiste kleur op en knal door de muren heen richting het einde.

8 / 10
Sliding Cubes

Kun jij alle stenen in de vakjes passen? Het past alleen als je ze op de juiste manier neerlegt. Kun jij deze puzzels oplossen?

0 / 10
6 Differences Pictures

Kijk goed naar de twee plaatjes. Kun jij in elk level de 6 verschillen vinden? Sommige zijn best subtiel, maar geef niet op!

0 / 10
Fish Mahjong

Zoek alle paren bij elkaar in dit leuke mahjong spelletje met veel kleurrijke visjes. Wees wel snel, want de tijd blijft lopen!

0 / 10
Dynamite Blast Bridge Destruction

Blaas de balken van de brug op om de verschillende taken uit te voeren. Soms moet je de auto's laten crashen, en soms moet je ze juist verder helpen. Waar kun je de bommen het beste plaatsen?

6 / 10
Lovely Story 2

Kijk goed naar de plaatjes en zie of jij alle verschillen kunt vinden. De plaatjes vormen samen een schattig liefdesverhaaltje.

10 / 10
Monkey Go Happy 4

Probeer de aapjes weer blij te maken door de juiste dingen aan te klikken in de juiste volgorde. Kun jij alle puzzels oplossen in dit spelletje?

8 / 10
Rainbow Web 2

Probeer een verticale of horizontale lijn van 3 of meer dezelfde kleuren te maken om ze weg te spelen.

8 / 10
Kakuro Master

Deze kakuro game geeft je alle mogelijke combinaties als je over een getal heen gaat, handig!

8 / 10
Film Legpuzzel

Kies je favoriete film van de drie: Lord of the Rings, The Matrix, or Pirates of the Caribbean. Je mag kiezen uit verschillende niveaus: makkelijk, middel, moeilijk, en extra moeilijk. Veel plezier met deze leuke, uitdagende puzzels.

8 / 10
Gebroken Harten

Piet is verliefd. Hij heeft alleen zijn liefdesbrief in het grid laten vallen! Haal de brief uit het grid door alle halve hartjes er onder weg te spelen. Je speelt de gebroken hartjes weg door ze te draaien zodat ze een heel hartje vormen. Probeer de kleuren goed te combineren. Veel plezier met spelen.

8 / 10
25 Cities of United Kingdom

Ken jij alle steden uit de United Kingdom? Test het hier en klik op de juiste plaatsen. Lukt het niet in 1 keer dan misschien wel in 2 of 3 keer!

8 / 10
Gold Mine Strike

Probeer alle blokken te breken in Gold Mine Strike! Gooi je pikhouweel tegen de combinaties van twee of meer van dezelfde blokken aan. De overige blokken vallen naar beneden, en zo ontstaan weer nieuwe combo's. In de schatkisten zitten handige bonussen verborgen waarmee je de moeilijkere levels kunt uitspelen! Zorg dat de blokken niet te dichtbij je karretje komen. Veel plezier met dit blokkenspel!

10 / 10
Europe Mountains Rivers

Was het aanwijzen van de Europese landen niet uitdagend genoeg? Probeer dan dit landkaart spelletje! Kan jij alle bergen en belangrijke rivieren in Europa aanwijzen?

8 / 10
Village Story

Village Story is een lastig spelletje waarin je een manier moet vinden om de boer te helpen een lastige taak klaar te spelen: De tijger, het schaap, en de sappige wortel moeten ieder naar de overkant van de rivier worden vervoerd. Maar als de boer niet uitkijkt eet het schaap de wortel en de tijger het schaap op. Dat is niet de bedoeling! Kun jij uitvogelen hoe de boer de oversteek kan maken zonder zijn passagiers kwijt te raken?

0 / 10
Jungle Solitaire

Zorg ervoor dat je alle kaarten weg speelt met solitaire in de jungle.

8 / 10
Fancy Diver 3

Breek de gekleurde blokken. Onder de blokken zitten duikers klem. Kun jij alle blokken in combinaties wegspelen zodat de duikers omhoog kunnen drijven?

2 / 10
Christmas Match

In Christmas Match liggen alle kaarten met de plaatjes naar beneden op tafel. Draai er steeds twee om en kijk goed naar de plaatjes. Kun jij de gelijke paren vinden? Er komen steeds meer kaarten bij!

0 / 10
Multisquare

Leg alle blokken clusters in het veld. Kun jij zo combinaties maken van drie of meer blokken van dezelfde kleur die in een rijtje liggen? Speel ze weg en hou genoeg ruimte voor nieuwe blokken.

0 / 10
Puzzle Core

Klik op de blokken om ze weg te spelen. Je kan de blokken alleen wegspelen als er 3 van dezelfde kleur aan elkaar vast zitten. Als de stapel te hoog wordt speel je verder aan de rechterkant.

8 / 10
Capitals of Europe 2

Kun jij alle hoofdsteden van de Europese landen goed aanwijzen op de kaart? Je krijgt er ook wat informatie over de steden bij in het vakje naast de kaart. Handig leren voor een topograpfie toets!

8 / 10
Pepernoten Puzzel

Speel haasje over met de pepernoten. Zorg dat er uiteindelijk maar 1 pepernoot overblijft.

8.3 / 10
Kwik Kwek en Kwak

Kwik, Kwek & Kwak geven een feestje. Kun jij ze helpen? Disney spelletje voor de kleintjes.

8.1 / 10
Tiles

Ruim alle stenen op door combo’s te maken en bommen te gebruiken. Als je goed kijkt, kun je de volgende laage stenen als zien. Maak slim gebruik van het kleine aantal bommen dat je hebt.

8 / 10
Office Sneakout

Let goed op waar alle andere mensen in het kantoor op aan het letter zijn en kies steeds het juiste moment om naar de deur te sluipen in elk van de tien levels in dit spelletje. Sluip het kantoor uit en ga lekker naar de pub.

8.1 / 10
Europa Topografie

De topografie van Europa. Test je kennis in deze quiz. De namen van verschillende Europese landen verschijnen boven de kaart. Wijs jij het bijbehorende land aan?

8 / 10
Match 3 Classic

Match 3 Classic is een klassiek bejeweled spelletje waarin je steeds twee edelstenen die naast elkaar liggen van plaats moet laten wisselen om match-3 combo's te maken. Als je combinaties weet te maken met meer dan drie edelstenen dan scoor je er explosieve bonus stenen bij.

0 / 10
Movie Stars Parodies

Denk goed na en zie of jij alle vragen kunt beantwoorden. Ken jij alle celebrities uit deze gekke filmquiz vol woordgrapjes?

2 / 10
PuzzleGuys Hearts

PuzzleGuys Hearts is een uitdagend hartenjagen spelletje waarin je moet proberen de troefkaarten aan de andere spelers kwijt te raken. Geef steeds de hogere kaarten door, want dat zijn de kaarten die ervoor zorgen dat je ongewenste troeven wint. Probeer je score zo laag mogelijk te houden.

0 / 10
The Key Mahjongg

Kun jij in dit spelletje snel alle mahjong tegeltjes in paren wegspelen? Je kunt alleen de tegels die aan de zijkant los liggen wegklikken.

8 / 10
Find Your Way Out

Klik op vanalles om te kijken wat er gebeurt. Kun jij de juiste volgorde uitvogelen? Kijk goed, want het is niet zo makkelijk.

8 / 10
Word Search Game Europe

Zoek de landen van europa in de woordzoeker. Omcirkel het woord en speel zo snel mogelijk alle woorden weg. De landen staan rechts in beeld.

7.5 / 10
Deep Sea Hunter

Ga met de onderzeeër onderwater en probeer zover mogelijk te komen met de lucht die je hebt. Verzamel muntjes en goud om in te wisselen voor een aantal handige upgrades.

8.1 / 10
Fruit Crush Frenzy

In Fruit Crush Frenzy heb je 1 minuut om het maximale aantal punten te scoren. Trek een lijn om drie of meer identieke stukken fruit te verbinden. Er zijn ook verschillende bonus voorwerpen zoals bommen die je helpen nog meer punten te halen!

0 / 10
Hide Online 3D

Hide Online 3D is een mooi gemaakt 3D multiplayer spel. Verstop je en zorg dat de gewapende spelers je niet kunnen vinden. Daarna is het jouw beurt om de andere spelers te zoeken.

10 / 10
Make Me 10

Make Me 10 is een leuk spelletje waarin je de cijfers moet optellen. Probeer eerst steeds tien te maken door de nummertjes de cirkel in te schieten. Vijf tienen naast elkaar smelten samen en verdwijnen uit de cirkel.

0 / 10
Four Seasons

Four Seasons is een mooi match-3 spelletje waarin je in het grid vol zeshoeken combo’s van drie of meer kunt maken met de bloemen, sneeuwvlokken en blaadjes. Ga voor de beste combo kettingreacties!

0 / 10
Speed Math

Reken zo snel je kan in het leuke spelletje Speed Math! Voor elke som zijn er maar drie mogelijke antwoorden: 1, 2, of 3. Kan jij telkens het juiste antwoord uitrekenen voordat de tijd om is? De sommetjes worden steeds lastiger!

0 / 10
Briscas

Verover de kaarten van je tegenstander. De troef is de kaart die naast de stapel ligt. In Briscas hebben de kaarten een iets andere waarde.

Aas = 15 punten

3 = 10 punten

Koning = 4 punten

Ruiter = 3 punten

Boer = 2 punten

8 / 10
Three Gates of Solitaire

Kun jij alle speelkaarten die op tafel liggen wegspelen? Speel de drie stapels vrij en leg alle kaarten weg. De kaarten mogen een punt hoger of een punt lager dan de vorige kaart zijn. Veel succes!

0 / 10
Sinterklaas Optellen

Kun jij goed hoofdrekenen en nummers bij elkaar optellen? Los alle sommetjes op en klik de juiste chocolade letters aan in dit sinterklaas reken spelletje?

8 / 10
Sudoku Deluxe

Sudoku Deluxe is een leuk sudoku spelletje waarin je de puzzel op een houten bord speelt. Vul de nummertjes 1-9 in en zorg dat er geen herhaling in de individuele rijen en kolommen sluipt. De cijfers moeten ieder 1x voorkomen.

0 / 10
Best Guess

Kraak de Mastermind code met de grappige personages van Belle en Het Beest. Zet Barstje, Mevrouw Tuit, Lumiere, Pendule, en Fifi de Plumeau in de juiste volgorde met Belle! Een figuurtje kan meerdere malen in de code voorkomen.

6.8 / 10
Mara

In dit spelletje moet je in de verschillende de blauwe icoontjes pakken om glazen blokken te kunnen plaatsen. Gebruik deze blokken om bij alle gouden icoontjes te kunnen komen.

0 / 10
Puzzle Boy

Duw blokken weg en zet de schakels om zodat je er langs kan komen. Verdeel taken slim tussen twee Puzzle Boys in sommige levels en vind een weg door de doolhoven. Om naar het volgende level te komen moet je het trappengat zien te bereiken. Veel puzzelplezier!

8 / 10
Daily Sudoku

Daily Sudoku biedt je iedere dag weer een nieuwe sudoku puzzel aan! Met dagelijks een nieuwe puzzel op drie verschillende niveaus blijf je je sudoku vaardigheden trainen! Zet de cijfertjes 1 tot en met 9 in alle lege vakjes van de rijen en kolommen!

0 / 10
Brain Thickening Game

De Brain Thickening Quiz is een grappige parodie van Brain Training. Zorg dat je alleen foute antwoorden geeft en probeer het diepst te zinken op de ranglijst. Letterlijk.

8 / 10
Hidden Object Room 4

Probeer zo snel mogelijk alle voorwerpen te vinden in de hidden object room.

2 / 10
Pas Seul

Stapel in de 4 lege vakjes de kaarten van Aas tot de Koning. Verder kan je de kaarten daaronder aflopend en om en om in kleur stapelen. Je kan meerdere kaarten tegelijk verplaatsen en kan elke kaarten op een leeg vlak van de onderste rij neerleggen!

8 / 10
Zippy Pixie

Zippy Pixie is een leuk match-3 bubbleshooter spelletje waarin je het elfje moet helpen eten te verzamelen. Maak match-3 combinaties om alle hapjes weg te spelen. Laat de besjes en de nootjes niet tot onderin het scherm komen.

0 / 10
Bubble Fever

Kijk goed en speel met het kleine aantal bubbles dat je hebt alle andere bubbels weg om de patienten beter te maken. Kun jij slimme combinaties maken?

8 / 10
Tripeaks Mahjong

Bij Tripeaks Mahjong is het de bedoeling de Mahjong stenen weg te spelen die 1 hoger of lager zijn.

8 / 10
Hurry and Escape Space

Ontsnap uit het ruimtestation in dit spelletje. Kijk goed en ontdek hoe je de deur van het slot kan halen. Soms zijn er duidelijke hints te vinden. Lukt het jou op tijd?

8.5 / 10
Verschillen van de Sint

Zoek de 5 verschillen tussen 2 de plaatjes van Sint en Piet, en let op de tijd.

8 / 10
Super Robo Fighter 3

Bouw een robot in Super Robo Fighter 3 en vecht in de arena. Door gevechten te winnen kun je muntjes verdienen. Spaar genoeg munten op om nieuwe bouwplannen vrij te spelen en sterkere robots aan je collectie toe te voegen. Bouw de robots door de onderdelen naar de juiste vlakken op de bouwtekening te verslepen.

0 / 10
Icy Purple Head 2

In Icy Purple Head 2 moet je het paarse blokje steeds langs een serie schuine platforms omlaag werken totdat je het blokje in de krat kan laten vallen. Je maakt hierbij gebruik van de zwaartekracht, maar deze natuurwet is tegelijk ook je grootste vijand: je moet niet naast de krat mikken of over de verkeerde rand van de platforms vallen. Verander het blokje in ijs en laat het weer ontdooien om het te laten bewegen of stoppen.

0 / 10
Crash Town 2

Plaats de juiste borden langs de weg in Crash Town zodat de auto's daar niet bij elk kruispunt tegen elkaar knallen.

8 / 10
Baby Smurf Doubbles

Klik op de speeltjes van de smurfen om ze te laten verdwijnen. Het kan alleen als er 2 of meer van dezelfde speeltjes bij elkaar zitten. Kan jij alles wegspelen?

8 / 10
Bomboozle 2

Klik zoveel mogelijk blokken weg. Je kan de blokken aanklikken als er 3 of meer van dezelfde kleur aan elkaar vast zitten.

8 / 10
Flaming Heart

Zoek de verschillen in elk plaatje. Zorg ervoor dat je alleen op de juiste plaatsen klikt.

8.3 / 10
Japan Poker

Speel poker in dit japanse poker spelletjes. Je mag eerst enkele kaarten verwisselen. Dan worden de chips geplaatst en de inzet opgevoerd, Blijf je er in, of stap je toch terug? Dit is een snel en leuk pokerspelletje met een simpel maar solide ontwerp.

8 / 10
Dreamland Difference 2

Kan jij vinden wat er anders is in deze plaatjes van droomachtige landschappen? Bekijk de plaatjes goed en klik de dingen aan die er anders uitzien.

8 / 10
Babylon

Bouw torens tot het lintje met de verschillende blokken. Sommige blokken stoten elkaar af, en andere eten elkaar op of maken elkaar kapot, dus let wel goed op!

8 / 10
Shape Fold

Probeer het figuur weer heel te maken. Het is erg lastig, maar pak een stukje vast, vouw het totdat het goed zit en passen en meten maar.

0 / 10
Mystery Of Horus

Plaats alle symbolen op de juiste plaats. Haal ze ergens weg en leg ze goed terug om de levels uit te spelen.

0 / 10
Frozen Jigsaw Puzzle

Kies leuke plaatjes uit van de film Frozen. Leg alle stukjes op de goede plaats neer. Je zal de puzzelstukjes ook moeten draaien.

2 / 10
Wooden Path

Zet de bruggen goed in elkaar door de stukken de juiste kant op te schuiven, en ontdek nieuwe delen van de landkaart. Soms is het even moeilijk, dus kijk daarom ook even naar de tutorial.

8 / 10
Minion Lab

Stuur de minions door het lab naar de gekleurde knoppen. Elke minion moet bij de knop komen die hetzelfde is als de kleur van de minion. Veel plezier!

8 / 10
Emma's Recipes

Ga opzoek naar alle ingrediënten die op het lijstje staan. Ga de winkel in en vul het boodschappen wagentje.

8.3 / 10
Gold Panic

Als mijnwerker moet je in dit spelletje de brokken goud in je wagentje laten vallen. Graaf om het goud heen zodat je het de goede kant op kunt duwen. Kijk uit voor de spinnen!

8 / 10
Go Virus

Zorg dat je virus in zo min mogelijk beurten alle vakjes inpikt. Soms moet je het gewoon binnen een bepaald aantal beurten doen, en soms speel je tegen de computer.

0 / 10
Voedingsadvies geven

Een beginnende veganist komt naar jou toe voor voedingsadvie. Kun jij hem goed adviseren? Adviseer de juiste producten, zodat de veganist voldoende vitamines, vetten en metalen eet. Maar zorg dat je geen producten selecteert die de veganist niet mag eten!

7.8 / 10
IRO: Puzzle Game

IRO: Puzzle Game combineert de spelprincipes van match-3 en puzzelstrategie. Wat een verslavend puzzelspelletje! Draai de schijven goed rond en leg alle gekleurde stukken in het veld om steeds drie-op-een-rij te maken. Als je meerdere combo's tegelijk weet te maken kun je extra punten scoren en extra sterren winnen!

0 / 10
Easter Shooter

Met Easter Shooter kun je goed oefenen met mikken, want je moet de groepen Paaseitjes per kleur bij elkaar schieten. Een combinatie van drie of meer van dezelfde eitjes zal verdwijnen. Probeer alle eieren weg te spelen in dit bubbelspelletje, want er komen er steeds meer bij en ze mogen niet te ver naar onderen zakken!

0 / 10
Rekenen Tafels

Train je brein en leer goed rekenen met dit spelletje. Hier kun je de tafels goed onder de knie krijgen. Vang de insecten. Elk insect draagt een som. Kun jij die som optijd oplossen?

0 / 10
Going Nuts

Het eekhoorntje moet nootjes verzamelen voor de winter. Tuimel door het pachinko pinball level en probeer alle nootjes te raken. Je hebt maar een paar eekhoorns, dus zet ze slim in om de doelen te halen!

0 / 10
Museum Of Thieves 2

Probeer in elk level alle verschillen te zoeken. De levels spelen zich allemaal af in het museum. Kijk goed en klik de verschillen aan.

8.3 / 10
Halloween Tripeaks

Speel zo snel mogelijk alle kaarten weg in halloween tripeaks. Klik de juiste kaarten aan en speel de pyramide leeg.

8 / 10
Doodle God: Good Old Times

Doodle God: Good Old Times is een nieuwe versie van de populaire serie die weer iets dichterbij het origineel ligt. Bestudeer de elementen die de beginselen van je universum vormen en kies voorwerpen waarvan je denkt dat je ze kunt combineren om iets nieuws te maken. Er zijn allerlei elementen, dieren, mensen, en aspecten van de voortgang van de mensheid die je kunt vrijspelen. Nieuwe elementen kunnen op hun beurt ook weer worden gebruikt om nieuwe ontdekkingen te maken en zo je universum verder uit te breiden.

0 / 10
Block Movers

Block Movers is een uitdagend puzzelspel met gekleurde blokjes. Elk blokje heeft een grappig gezichtje. Schuif de blokken door het level. Het groene blokje moet naar de X. Alle blokken bewegen tegelijkertijd!

10 / 10
Hidden

Zoek overal de verstopte dingen. Loop door het level en zorg dat je de juiste dingen pakt.

0 / 10
Tingly Brain Trainer

Speel allerlei mooie minigames in dit brain training spelletje van Tingly. Kun jij steeds de uitdaging aan? Verbeter je geheugen en scherp je reactievermogen aan!

9 / 10
Puzzel Pinball

Zet de onderdelen van de pinball machine op de juiste plek neer om de bal langs alle bonus symbooltjes te krijgen en door de exit te mikken. Lees de instructies door om te zijn wat elk pinball machine onderdeel kan doen.

0 / 10
Fantasy Differences

Hoe snel kan jij in alle levels de verschillen vinden tussen de plaatjes van allerlei fantasie dieren en scenes? Probeer goed te kijken en alleen op de juiste plekken te klikken.

8.2 / 10
10 Talismans

Zorg dat alle gouden stukjes vrij komen door de rest weg te spelen. Zorg dat er 3 of meer van dezelfde figuren bij elkaar komen.

8 / 10
Shape Fold 2

Vouw de figuurtjes om de scharnieren heen goed uit. Kun jij ervoor zorgen dat de witte vlakken helemaal bedekt zijn. Sleep de stukken de goede kant op.

0 / 10
Polkafriz

Duw de blokken ijs de juiste kant op en vul zo de lege vakken in het midden in. Kijk goed waar je de blokken heen moet duwen.

0 / 10
The Trader Of Stories

Zoek goed in elk level en probeer alle voorwerpen te vinden die je nodig hebt. Gebruik ze vervolgens goed en maak het verhaal compleet.

8 / 10
Lemonade Stand

Jij hebt je eigen limonade kraampje. Kijk goed naar de weersvoorspellingen en besluit hoeveel je voor je limonade wil vragen en hoeveel glazen je klaar wilt maken. Vergeet ook niet af en toe een advertentie te plaatsen.

8 / 10
Image Disorder Ali Larter

Maak de legpuzzel. Je krijgt elke keer een andere plaatje van de persoon te zien. Hoe snel kan jij alle stukjes op de juiste plaats leggen. Je mag alle stukjes met elkaar wisselen.

0 / 10
Australie

Australie ligt erg ver van ons vandaan. Kan jij toch de gebieden correct aanwijzen op de landkaart? Veel plezier!

8 / 10
The Forgotten Soul

Ga op zoek in het oude huis naar spoken, want het wordt in het dorp gezegd dat er daar een geest rondwaart. Kun jij tijdens ze zoektocht door de verschillende kamers de verborgen voorwerpen vinden?

4 / 10
7 Seas Estates

Heb jij altijd al veel geld willen verdienen als makelaar? Oefen nu met 7 Seas Estates. Koop huizen op en verkoop ze op het goede moment, voordat de prijs keldert.

8 / 10
Jyllands Kakuro

Elke dag een nieuwe kakuro uit de Deense krant Jyllands Posten. Sla hem dus op bij je favorieten!

6 / 10
Tabla

Klik op de blokken om ze te verplaatsen en zo een weg te maken voor het gouden blok om uit het level te vallen. Zal het jou lukken het gouden blok te bemachtigen?

2 / 10
Snakes and Ladders

Nu kun je het leuke bordspel Snakes and Ladders gratis online spelen met andere online spelers! Kun jij als eerste bij de eindstreep komen? De ladders zullen je daarbij helpen, maar pas op voor de slangen!

6 / 10
Gimme 5 China

Zoek de 5 verschillen op de foto's die allemaal te maken hebben met China. Zoek goed en snel.

0 / 10
Blackbeard Island

De piraat Blackbeard heeft al zijn gouden muntjes op het strand laten vallen. Help hem ze allemaal op te rapen, maar kijk uit dat hij niet op een krab stapt of het level uit dwaalt! Veel plezier met spelen.

8 / 10
Chinchon

Speel een leuk potjes Chinchon (of Txintxon, La Conga). Je moet setjes kaarten verzamelen, net als bij Gin Rummy. Zorg dat je met geen of zo min mogelijk punten blijft zitten op het einde. Speel met spelers van over de hele wereld!

0 / 10
Play Guitar

Kies de accorden en maak zo een mooi liedje of misschien zelfs je eigen song met een gitaar.

0 / 10
Bloem Verschillen

Kan jij de verschillen vinden? Elk level heeft met bloemen te maken en het zal steeds moeilijker worden. Klik niet te vaak fout want dan is je score lager.

8 / 10
Shaun Jigsaw

Maak deze leuke legpuzzel van Shaun the Sheep, het grappige schaap. De puzzel bestaat uit 16 stukjes. Veel succes!

7 / 10
My Big Friend

Help de draak de kristallen te vinden zodat hij naar huis kan. Ze zijn verspreid over drie verschillende dimensies, de rode, de groene, en de blauwe! Verzamel ook de nuttige voorwerpen en los de mini puzzels op!

8 / 10
7x7 Ultimate

Schuif de blokken over het bord in 7x7 Ultimate en probeer combinaties van vier of meer van dezelfde blokken te maken. Je kan blokken wegspelen door horizontale, verticale en diagonale lijnen te leggen. Zorg dat je steeds genoeg ruimte overhoudt om blokken te verplaatsen, want blokken kunnen niet over andere blokken heen springen. Als de route naar een bepaald vakje wordt geblokkeerd, dan kun je er dus niet langs met je blokje. Na elke beurt verschijnen er bovendien nieuwe blokken op willekeurige plekken op het bord.

0 / 10
Pastime Puzzles

Maak zo snel mogelijk de puzzel. Leg alle stukjes op de juiste plaats in de makkelijke of moeilijke puzzels.

8 / 10
2020 Reloaded

Leg al de blokken zo in het veld neer dat je volledige rijen en kolommen kunt maken. En complete rij of kolom verdwijnt, waardoor je weer plaats maakt voor nieuwe blokken. Kun jij alle puzzel levels uitspelen?

6.7 / 10
Monster Safe

Probeer in elk level de monsters te vinden. Ze zitten verstopt en moet eerst wat dingen oplossen voordat je ze kan zien.

8 / 10
Cinderella Magic Escape

Probeer de uitgang te vinden in cinderella escape. Zoek voorwerpen en ga de juiste kamers in om alles op te lossen en zo de uitgang te bereiken.

8 / 10
Head Spin

Zorg dat de tekening weer klopt en alles goed staat. Wat je verder moet doen mag je zelf uitzoeken!

8 / 10
Flag Bricks

Probeer goed te onthouden waar de vlaggen zitten en zoek 2 dezelfde bij elkaar. Speel genoeg vlaggen weg om door te kunnen gaan naar het volgende level.

6 / 10
The Innards

Je moet in leven blijven binnen in de darmen. Verzamel de rode bloedcellen en vermijd kankercellen. Pak de pillen voor power ups, maar weet wel dat niet iedere pil iets goeds brengt.

8 / 10
My House

Zorg ervoor dat alle krabbetjes tegelijkertijd bij hun huisjes komen. Je bestuurt ze allemaal tegenlijkertijd. Gebruik de muren om de juiste afstanden tussen ze te creeren. Val niet in het zand.

8 / 10
The Countries Of South America

Ken jij de landen van Zuid Amerika? Test het hier en probeer het land wat je zoekt in 1 keer te raden! Als dat je lukt wordt het land groen.

8 / 10
Snap Shot

Je krijgt de plaatjes heel even te zien en zorg ervoor dat je daarna 2 dezelfde aanklikt.

0 / 10
Alpine Flowers Hangman

Kun jij alle woorden goed raden in dit galgje spelletje? Raad de letters goed totdat je het woord weet! Probeer zo min mogelijk fouten te maken.

8 / 10
Maanlicht

Probeer het licht te bereiken door een mooie constructie te bouwen die niet omvalt. Bouw goed en hou het overzicht.

8 / 10
Halloween Party

In Halloween Party moet je een pad vrij maken zodat de pompoen helemaal naar beneden kan vallen. Verbind drie of meer gelijke Halloween plaatjes om de icoontjes te laten verdwijnen. Er vallen van boven nieuwe plaatjes het spel in, en de pompoen zakt steeds iets verder omlaag.

0 / 10
Steak And Jake

Zorg dat alle koeien veilig aan het einde van het level komen. Plaats onderweg blokken en haal dingen weg zodat de koeien er langs kunnen.

8 / 10
Famous Paintings Quiz 3

Kun jij steeds raden op welk beroemd schilderij de getekende parodien zijn gebaseerd? Een grappig spelletje over kunst!

8 / 10
Sweet Drmzzz

Je valt in slaap en reist in een droom de ruimte in. Kun jij hier alle puzzel levels oplossen door op verschillende voorwerpen te klikken en te ontdekken wat er dan gebeurt? Kun jij de juiste volgorde ontdekken?

0 / 10
QbQbQb

QbQbQb is een leuk reactiespelletje waarin je de vallende strepen goed moet opvangen om kleurencombo’s te maken. Dit uitdagende match-3 spel heeft een grappige, ontspannende soundtrack.

0 / 10
Lights

Lights is een uitdagend puzzel spelletje waar je een printplaat puzzel moet oplossen om de lampjes aan laten gaan. Los verschillende printplaten op door de energiebron aan de gekleurde lampjes te koppelen. Gaat er bij jou op tijd een lichtje branden?

0 / 10
Spartans VS Goblins

Probeer de tegenstander te verslaan. Bedenk een strategie en voer hem uit.

8 / 10
Magic Change

Doe de juiste ingredienten bij elkaar om een lekker drankje te krijgen en de heks om te toveren.

8.2 / 10
Afrika

Test je topografie van Afrika. Best lastig al die landen... Een naam verschijnt boven de kaart. Kan jij het juiste land aanklikken?

8 / 10
Gears And Chains Spin It

Probeer in dit spelletje alle tandwielen te laten draaien. Dit doe je door er kettingen langs te laten lopen. Je moet ze ook per kleur aan elkaar verbinden.

8 / 10
SVG Solitaire

Even lekker zelf een computerspelletje spelen? Probeer dan eens SVG Solitaire. Stapel de kaarten weg totdat ze op zijn.

8 / 10
Snail Bob

Probeer met de slak aan het einde van het level te komen door de juiste dingen aan te klikken.

8 / 10
The Smurfs Sports Pair

Speel alle smurfen uit het beeld weg door het juiste voorwerp aan ze te geven. Ze doen allemaal een sport alleen zonder voorwerpen dus zorg ervoor dat iedereen weer lekker kan gaan sporten!

8 / 10
Hot Air Balloon Adventure

Je bent met je luchtballon ergens neergestort. Het is nogal een troep. Kun jij goed kijken en alle verborgen voorwerpen terugvinden?

0 / 10
Libelle Sudoku

Libelle Sudoku is een online sudoku spelletje met drie verschillende niveaus. Ben je op zoek naar een leuke, makkelijke afleiding, of heb je zin in een echte uitdaging? Kies het niveau dat bij je past en zet de cijfertjes 1-9 goed in de rijen en kolommen!

0 / 10
Must Escape the Rooftop

Ontsnappen van het dak is het enige wat je met doen. Kan jij de juiste combinaties en spullen vinden?

8 / 10
Little Shop Memories

Zoek alle voorwerpen in de levels. De voorwerpen staan op een lijstje en jij moet ze zo snel mogelijk aanklikken, maar sommige voorwerpen zijn best goed verstopt. Kun jij ze allemaal vinden binnen de tijd?

8 / 10
Zuid-Amerika

Noem de verschillende landen uit het continent Zuid-Amerika. Kun jij voor elke naam het juiste land op deze kaart aanwijzen? Veel succes!

8 / 10
Secret of The Carpets

Rol de tapijten in de juiste volgorde op. Er zitten allerei voorwerpen onder verstopt die je nodig hebt om de edelsteen te vinden en elk level uit te spelen! Veel plezier met dit originele puzzel spelletje!

0 / 10
Monster Go!

Monster Go! Dit is een connect spelletje en een leuke puzzel om je ruimtelijk inzicht te testen. Verbind de monstertjes op het bord. Je ziet steeds twee van elke soort op het bord. Verbind de paren met elkaar door lijnen te tekenen. Je moet alle vakjes bedekken, maar de lijnen kunnen elkaar niet kruisen.

0 / 10
Jelly Blocks

Fascinerende puzzel, waarin je alle hetzelfde gekleurde Jelly-blokken aan elkaar moet laten plakken. Als ze elkaar aanraken, zitten ze gelijk definitief vast. Je kunt echter alleen tegelijkertijd ALLE blokken verplaatsen, nooit eentje apart. Gebruik alle muren en andere objecten om je doel te bereiken in Jelly Blocks. Hoe ver kom jij in deze blokken-puzzel levels?

8 / 10
Pack it Up

Hoe kun je het beste alle spullen die je mee wil nemen op vakantie in de achterbak van je auto passen? Kijk goed, want het past allemaal maar net. Weet jij alles er toch in te werken?

0 / 10
Superman Jigsaw Puzzle

Kijk goed en sleep alle puzzelstukjes naar de juiste plek om het plaatje van Superman compleet te maken! Kun jij deze puzzel goed oplossen?

0 / 10
Candy Match Saga

Candy Match Saga is het match 3 spel met een timer element dat je scherp houdt! Verplaats de snoepjes en vorm rijen van minstens 3 dezelfde kleuren. Hou het tempo hoog, want anders staat de timer voor je het weet op nul!

0 / 10