Tags >

Diddl

Diddls Vlotte Flessenpost

Help Diddl de strip muis met het versturen van liefdesbrieven naar Diddlina. Draai de tubes zo om dat er een pad ontstaat naar de andere kant en de flessen van Diddl er door kunnen.

8.1 / 10
Diddl Bloemenspel

Zorg ervoor dat Diddl de muis zoveel mogelijk bloemen uit de tuin plukt. Pak ook het mandje om de bloemen in te verzamelen, en het strikje om ze allemaal bij elkaar te binden.

8 / 10
Knippersterrenbeeld Raadspel

Kijk naar de sterren aan de hemel met de muis Diddlina en de poes Milimits.

8 / 10
The Honeypot Hunt

In dit spel wil Pimboli, het knuffelbeer vriendje van Diddl, zoveel mogelijk honing pakken. Help Pimboli opweg op zijn karretje door de obstakels op de weg te ontwijken terwijl je de honing verzamelt.

8 / 10
Knalbonte Kopbalspel

Help Pimboli en Mimihopps, vriendjes van Diddl, om de bal te koppen en zo in de emmer te krijgen.

8 / 10
Diddls Voorjaarsspel

Lente in kaaskoekjesland; help Diddl de muis om Diddlina een bellenblaas hart te geven.

8 / 10
Diddl Sneeuwpret

Speel met je favoriete muis, Diddl of Diddlina in de winter. Verzamel de voorwerpen in de sneeuw.

8 / 10
Vanillivi's Klavertjesvier Zoektoch

Vanillivi, het vriendje van Diddl de muis, wil graag met jou klavertjesvier verzamelen in de zon. Help Vanillivi, maar kijk uit voor de kikkers en de andere klavertjes, want je verliest spel-tijd als je daarop klikt.

7.1 / 10
The Great Steeplechase Competition

In dit spel wil Diddl, je favoriete springmuis, zijn vriendinnetje Diddlina bereiken aan de overkant. Help Diddl de weg en de rivier over te steken.

6.4 / 10

Diddl staat nu niet alleen maar op je school spullen!

Speel hier de leukste Diddl Spelletjes. Naast je favoriete stripfiguur Diddl spelen ook zijn vrienden Diddlina, Pimboli, Mimihopps, Ackaturbo, Bibombl en Vanillivi mee in deze games. Speel snel een spel mee met deze leuke muis in kaaskoekjesland.

Dit vinden wij de leukste spellen:Diddls Vlotte Flessenpost, Diddl Bloemenspel, Knippersterrenbeeld Raadspel, The Honeypot Hunt, Knalbonte Kopbalspel, Diddls Voorjaarsspel, Diddl Sneeuwpret, Vanillivi's Klavertjesvier Zoektoch, The Great Steeplechase Competition