Tags >

Dinosaurus

LA Rex

De T-Rex uit New york valt opnieuw een Amerikaanse stad aan. Dit keer moet LA er aan geloven. Bestuur de bloeddorstige dino en maak alles kapot!

8.1 / 10
Age of War 2

Investeer in de juiste upgrades en technologische innovaties en versla met je leger al je tegenstanders door de eeuwen heen.

8.7 / 10
Jurassic Park

In dit spelletje reis je naar Jurassic Park. De dinosaurussen zijn ontsnapt en eten iedereen op! Kun jij ze neerschieten voor ze je opeten in dit grappige pixel spelletje? Veel plezier met spelen.

8.4 / 10
NY Rex

Je bent een T-Rex die ontsnapt is in New York. Nu ben je een ravage aan het aanrichten. Stamp alles kapot en eet alle mensen op!

8.2 / 10
Dino Run

Blijf uitsterving voor door met je dino zo hard mogelijk te blijven rennen. Spring over de hindernissen en langzamere dinos, grijp onderweg wat eieren om te eten, en blijf vooral nergens stil staan in dit grappige pixellated dino spelletje.

8.1 / 10
Jurassic Drive

Race door het level en probeer de dinosaurussen voor de blijven. Eerst mag je een level oefenen en daarna komt de dino achter je aan.

8.1 / 10
Rex Racer

Race met rex door het level. Je zit met rex op de motor en moet het einde van het level halen. Race over de heuvels.

8 / 10
Run Raptor Rider

Ren op je dino en probeer zover mogelijk te komen. Schiet andere dino's af en buk of spring.

7 / 10
Jurrassic Eggs

Kan jij de eieren beschermen van de grote dinosauris. Verstop ze in het level.

8.1 / 10
Dino Steak

Help de kleine dino zijn honger te stillen en pak alle stukken vlees. Pak eerst de drie kippenboutjes en als laatste de grote steak. Kun jij langs alle hindernissen rollen en zweven.

8.5 / 10
Rex Stunts

Fiets door de stad met de dinosaurus. Je kunt met je Tyrannosaurus Rex allerlei leuke bmx stunts doen om punten te halen. Zorg alleen dat je niet valt!

8 / 10
Jurrasic Baby Care

Probeer goed te zorgen voor de kleine dino's. Je kan zien wat ze willen, dus reageer snel en zorg dat ze het leuk vinden.

7.8 / 10
Donutsaur

Rol het paarse beestje naar de donut toe. Kun je ook alle sterretjes pakken onderweg? Rol niet over de stekels heen!

8.2 / 10
Ice Age Glacial Break

Zorg ervoor dat je alle blokken weg speelt. Je moet proberen te voorkomen dat de blokken niet te veel naar boven komen en dus de kleuren blokken bij elkaar te krijgen.

8.2 / 10
Jurassic Park Pinball

Een simpel pinball spel met een dinossaurier thema. De T Rex van Jurassic Park prijkt op de machine.

7.9 / 10
Dino Rush

Loop het met draakje door het level en pak zoveel mogelijk muntjes. Zorg ervoor dat je alle tegenstanders ontwijkt onderweg.

8 / 10
Ice Age Bubble Trouble

Zorg dat je zo ver mogelijk omhoog komt en probeer je bubbel heel te houden. Zorg ervoor dat je dus geen kanten raakt en dat je lekker veel nootjes verzameld.

8 / 10
Crazy Nannoths

Spring met je ingevroren mammoet over de andere heen en zorg dat je als eerste over de lijn komt. Je kan alleen springen en voor de rest moet je goed kijken of je er anders langs kan.

8 / 10
Dino Panic

Ren weg voor de Dino. Zorg ervoor dat de dino je niet te pakken krijgt. Spring op het juiste moment.

8 / 10
The Last Dinosaurs

Pak de medikits als het even niet meer gaat, en versla alle katten met de laatste levende dinosauriers in dit gekken spelletje.

8.5 / 10
Dino Shift

Ren door het level met de dinosaurus. Er staan soms wat blokken in de weg, maar dat maakt niet uit, want die kun je allemaal verzamelen tot je er langs kan komen. Pak alle blokjes!

8.6 / 10
Time Travelling

Reis door de tijd en los alle mini puzzels op. Kun jij alle nodige voorwerpen vinden en de dieren en mensen helpen? Veel plezier!

8 / 10
Dino Shift 2

Probeer met de dinosaurus langs alle blokken te komen. Onderweg moet je de blokken allemaal verzamelen. Kun jij ze allemaal pakken?

8.6 / 10
Dinosaurus Poker

Speel poker tegen een dinosaurus! Kan jij van hem winnen! Hij is best goed. Versla hem en win al het geld!

8 / 10
Dino Assault

In dit spelletje moet je het eten beschermen tegen de dinosaurussen met je stam holbewoners. Bouw torens om de dino's te bekogelen en zorg ervoor dat ze het einde van het pad niet bereiken.

8.8 / 10
Styracosaurus

Loop met je dinosaurus door het level en probeer zoveel mogelijk bladeren te verzamelen en doe het ook zo snel mogelijk.

8 / 10
Solarsaurs

Smijt dinosaurussen de ruimte in en laat ze zoveel mogelijk botsen. Hoeveel punten kun jij zo scoren? Dinosaurusen en planeten, en planeet-vormige dinosaurussen. Wat wil een kind nog meer?

8 / 10
Donald the Dino 2

De boosaardige holbewoner heeft het vriendinnetje van Donald de Dino ontvoerd. Kun jij hem helpen haar te redden?

8.8 / 10
Truck Monsters

Race over de weg met je dino in een auto. Kun jij alle andere dinosaurussen inhalen? Van dingen breken krijg je extra nitro-boosts voor meer snelheid!

8.4 / 10
Kick the Critter

Probeer het prehistorsche monstertje zo ver mogelijk weg te schoppen van het rampengebied. Hoe ver kom je? Koop upgrades om verder te vliegen.

8.3 / 10
Rampage Rex

In dit spelletje ren je met de dino door het museum en moet je alle kunststukken kapotkauwen. Zorg wel dat niemand je ziet toeslaan.

7.6 / 10
Jurrasic Realm

Klik dezelfde figuren weg waar er 3 of meer bij elkaar zitten. Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk figuurtjes kan laten verdwijnen en veel punten haalt.

8 / 10
Dino Evolution

Zorg ervoor dat je betere kaarten hebt en dat jou dino evolueert. Win van je tegenstander en krijg de sterkste dino's!

8 / 10
Robot Dinosaurs

Vlieg met de dinosaurus over de huizen heen en schiet alles neer wat je tegenkomt. Ontwijk de kogels die op jou worden afgeschoten.

8.1 / 10
Polar Bear Payback

Sla iedereen neer met de ijsbeer. Zorg dat je zelf niet gedood word en pak de wapens en sla en bijt er op los.

8 / 10
Ninja Car And Zombie Dino

Typ de letters in die onder de dino´s staan om ze neer te schieten. Typ snel want er komen er heel veel.

8 / 10
Ice Age 3

Help het beestje zijn eikeltje te vinden. Het kan afentoe best lastig zijn. Het ijs is glad en er zijn veel obstakels. Probeer er toch langs te komen en je doel te bereiken.

7.9 / 10

65 miljoen jaar geleden...

Een hele tijd geleden, van het late Trias tot het late Krijt, liepen hier dinosauriërs rond. Veel dinosaurussen ken je vast wel uit films zoal Jurassic Park. De raptor en de Tyrannosaurus Rex bijvoorbeeld. Maar ken je ook de Ankylosaurus, of weet je of een Dromomeron eigenlijk wel een echte dino is?

Dinosaurus spelletjes

In deze dinosaurus spelletjes zijn de dino\'s weer tot leven gekomen! Speel een potje T-Rex pinball, of speel met figuurtjes uit de Ice Age films. Veel plezier met ons overzicht van dinosuarus spelletjes!

Dit vinden wij de leukste spellen:LA Rex, Age of War 2, Jurassic Park, NY Rex, Dino Run, Jurassic Drive, Rex Racer, Run Raptor Rider, Jurrassic Eggs, Dino Steak