Tags >

Disney

Jungle Eggventure

Mr Whiskers raakt telkens de tien eieren van Mama Croc kwijt. Vind ze in elk level terug, maar kijk uit voor de andere jungle dieren. Verzamel het fruit voor punten en de hartjes om je weer gezond te maken.

8 / 10
Ratatouille

Serveer de gasten in het restaurant uit de Disney film Ratatouille zo snel als je kan om je dagelijkse doelen te behalen. Let niet teveel op het gescheld van de maitre d' terwijl je probeert te werken...

8 / 10
Disney Fantasia Puzzel

Doe deze leuke Disney puzzel...

8.8 / 10
Frozen Winter Puzzle

Kun jij alle stukjes op de juiste plek leggen en deze puzzel van de film Frozen helemaal goed afmaken? Kijk goed!

8 / 10
Autumn Ball at Princess College

Het is weer zover in Autumn Ball at Princess College: het eindejaarsbal, het meest belangrijke feest van het jaar, zit er weer aan te komen. Natuurlijk willen Jasmine, Assepoester, en Elsa er helemaal op en top uitzien voor het bal. Kun jij deze prinsessen helpen de jurken en accessoires te kiezen die het mooiste staan?

10 / 10
Shark Tale Race

Kan jij je achterstand inhalen in dit race spel gebaseerd of de Shark Tale film? Race als een zeepaardje in de Big Race en win!

8.1 / 10
Tarzan Jungle Jump

Slinger van de ene liaan naar de andere met Disney's Tarzan en Jane. Spring op de ruggen van crocodillen om het water over te komen. Verzamel de diamanten voor Jane.

8 / 10
Elsa Apple Pie

Maak samen met prinses Elsa van de Disneyfilm Frozen een mooie appeltaart. Je bent in de keuken van Elsa's ijspaleis. Kun jij de ingrediënten goed klaarmaken?

8 / 10
Pirates Caribbean

Zeil rond de draaikolk in de Black Pearl in dit Pirates of the Caribbean spel en verzamel genoeg zielen om aan Davy Jones over te dragen in ruil voor het leven van Jack Sparrow. Verzamel ook de tonnen kruit om op de kraken te schieten als die verschijnt.

8 / 10
Frozen Elsa and Anna Baby Care

in dit spelletje zijn de prinsessen Anna en Elsa uit de Disney film Frozen nog kleine baby's. Kun jij goed voor ze zorgen en de twee zusjes mooi aankleden?

8 / 10
Hang Tight

Ren met je hele team over de hindernissen baan. Je zit met elastiek aan elkaar vast, en dit elastiek mag niet breken, anders kan de rest van je team niet verder. Zorg dat je team niet gescheiden wordt, maar houd wel de vaart er in.

8 / 10
Elsa Frozen Brain Surgery

Prinses Elsa van de Disneyfilm Frozen heeft hersenchirurgie nodig. Kun jij haar helpen alle spulletje die in haar hoofd zitten er uit te halen?

5.6 / 10
The Incredibles Save The Day

Vecht samen met Mr Incredible tegen de Omnidroid, de slechterik Syndrome, en de Underminer in dit spelletje van Disney's The Incredibles. Versla de slechterikken en ontgrendel nieuwe aanvallen.

8.1 / 10
Jungle Book

Help Mowgli uit de Disney versie van Jungleboek fruit verzamalen. Kijk uit voor de gevaarlijke tijger Shere Khan, en ook voor Kaa de slang. Let op, want Mowgli kan niet zo hoog of ver springen.

8 / 10
Minnie Mouse Puzzel

Minnie Mouse staat leuk op deze puzzel. Ze staat de bloemetjes water te geven en knabbel en babbel staan er ook op. Leg alle stukjes op de juiste plaats en maak de puzzel af.

8 / 10
Baby Elsa Daycare

Baby Elsa is gevallen bij het spelen. Ze heeft zichzelf pijn gedaan. Kun jij de takjes en blaadjes van Baby Elsa af plukken en haar wondjes goed verzorgen? Daarna kun je haar mooi aankleden.

0 / 10
Mickey And Friends Pillow Fight

Kussen gevecht met mickey mouse, donald duck en goofy dat wil je natuurlijk niet missen. Pak je kussen en sla er op los.

8 / 10
Fluiten met Sneeuwwitje

Sneeuwwitje en de zeven dwergen houden erg van muziek maken. Let op en doe precies na wat zij deden. Is jouw geheugen goed genoeg.

8 / 10
Tarzan Legpuzzel

Kan jij deze legpuzzel van Tarzan en Jane uit de Disney tekenfilm weer in elkaar zetten? Sleep de stukjes die bij elkaar horen naar elkaar toe. Als ze vast zitten kun je het hele stuk verplaatsen.

8 / 10
Snow White House Makeover

Sneeuwwitje zorgt voor de dwergen en hun huisje in het bos. Kun jij haar helpen alles schoon te maken en netjes op z'n plek te zetten terwijl de dwergen in de mijn werken?

10 / 10
Frozen Tooth Problem

In dit spelletje heeft prinses Elsa, uit de film Frozen, haar tanden heel slecht verzorgd! Kun jij haar tanden weer mooi maken?

0 / 10
Elsa Frozen Massage

Prinses Elsa, uit de film Frozen van Disney, komt naar jouw massage salon. Kun jij haar een geweldige rugmassage geven zodat ze zich fijn en ontspannen voelt?

0 / 10
Elsa Cosmetic Makeover

We weten niet precies wat er met Elsa is gebeurd, maar ze ziet er niet al te best uit! Kun jij haar met een cosmetische behandeling weer mooi maken en laten stralen?

0 / 10
Anna Royal Horse Caring

In dit spelletje kun je Prinses Anna van de Disney film Frozen helpen goed te zorgen voor haar lieve witte paard met de zwarte manen.

7.7 / 10
Disney Sudoku

Speel een Disney Sudoku Spelletje. In een lijn mogen niet twee dezelfde Disney figuren zitten.

8 / 10
Rapunzel Playground Accident

Rapunzel was aan het spelen in de speeltuin toen ze viel en zich bezeerde. Kun jij haar schaafwondjes en sneetjes goed verzorgen zodat alles mooi geneest?

0 / 10
Frozen Anna Spa Time

Prinses Anna van de Disneyfilm Frozen komt naar jouw schoonheidssalon voor een behandeling. Kun jij haar een heerlijke rugmassage geven? Wrijf de olie goed in.

4 / 10
Anna Great Manicure

Geef jij prinses Anna een mooie manicure? Deze Disney prinses uit de film Frozen laat haar nagels in jouw studio mooi in vorm vijlen en met prachtige kleuren lakken.

0 / 10
Wall-E

Help Wall-E door de ruimte te vliegen om EVE te vinden. Verzamel de brandblussers om extra vaart te krijgen, maar ontwijk de satellieten en asteroïden. De groen pijl geeft aan welke kant EVE op is gevlogen.

8 / 10
Anna Wedding Kiss

Wacht tot Else niet kijkt en laat Prinses Anna en Kristoff, het koppel uit de film Frozen, dan stiekem met elkaar zoenen. Kun jij de bruiloft al zien aankomen?

0 / 10
Auto kleurplaat

Geef de auto een mooie kleur in deze online kleurplaat.

8.1 / 10
Frozen Fashion Rivals

In dit spelletje kun je de twee prinsessen uit de Disney film Frozen mooi aankleden. Kun jij leuke kleding uitzoeken voor Elsa en Anna?

0 / 10
Anna Great Makeover

In dit spelletje geef je prinses Anna van Frozen een schoonheidsbehandeling. Ook haar haar en haar make-up kun je in dit spelletje mooi doen.

0 / 10
Mickey House Escape

Probeer uit het huis van Mickey Mouse te ontsnappen. Zorg ervoor dat je de juiste voorwerpen pakt en de goede kant op gaat. Weet jij een uitweg te vinden?

7.8 / 10
Anna Frozen Real Haircuts

In dit spelletje ben je de kapper van prinses Anna uit de Disneyfilm Frozen. Kun jij haar kapsel heel mooi knippen en kleuren?

8 / 10
Donald Kleurplaat

Met dit leuke Disney kleurplaat spelletje kan je Donald Duck en zijn neefjes Kwik, Kwek en Kwak inkleuren zoals jij dat wilt. Wie van de neefjes is wie? Dat bepaal jij?

8 / 10
Elsa and Jack Love Date

Elsa van Frozen en Jack Frost hebben allebij winterse superkrachten. Kun jij ze allebij mooi aankleden zodat ze samen op een date kunnen gaan?

8 / 10
A Stitch in Time

Voorkom dat Monkey Fist zijn Tempus Simia Idol kan voltooien als Kim Possible. Kan jij Shego aan, en kan je Monkey Fist op tijd tegen houden? Ontdek hoe goed jij bent als geheim agent samen met Kim Possible in dit eerste deel van A Stitch in Time.

8 / 10
A Stitch in Time 2

Reis terug in de tijd met Kim Possible om de slechteriken af te stoppen. Zwaai van lamp naar lamp en spring van plank naar plank met Kim als kleuter!

8 / 10
Princess Tiana Today

In dit spelletje kun je Prinses Tiana mooi aankleden. Tiana speelt de hoofdrol in de Disney film De Prinses en de Kikker. Kun jij haar leuk aankleden in moderne kleding.

0 / 10
Mickey And Friends Painting

Kleur deze leuke kleurplaat van mickey en zijn vriendjes in. Zo staan pluto en donald duck er ook op. Als je met de muis over de kleurplaat gaat dan krijg je bovenin een som. Rechts staan de antwoorden en dan weet je wat welke kleur moet hebben. Dus reken goed.

8 / 10
Disney Ron's Fall

Ron doet een vrije val, zorg jij dat hij niet in de bliksem terecht komt?

8 / 10
Frozen Baby Care

Zorg dat baby Elsa en baby Anna, de twee prinsessen uit de film Frozen, blij blijven. Kun jij de twee baby's goed verzorgen?

8.7 / 10
Anna Frozen Flu Doctor

In dit spelletje ben jij de dokter. Prinses Anna van de Disneyfilm Frozen is heel ziek. Ze heeft heel erg last van de griep. Kun jij haar weer beter maken?

0 / 10
Whack A Crab

Mep de krabben voordat ze Captain Jack Sparrow kunnen knijpen met hun scharen. Je kunt ze alleen meppen als ze aan het lopen zijn. Kan jij ze snel genoeg slaan?

8 / 10
Exotische Prinses Makeup

Exotische Prinses Makeup is een schattig make-up spelletje met veel mooie make-up in allerlei vrolijke kleuren. Prinses Vaiana will graag een nieuwe look. Kun jij haar helpen de leukste make-up uit te kiezen?

0 / 10
Wall-E Pinball

De flipperkast van Disney karakter Wall-E! De vriendelijke machine van de film. Dit spel heeft veel knopjes en gangetjes waar je op kunt mikken voor bonus punten.

8.1 / 10
Frozen Hidden Adventure

Anderdelle, het rijk van prinses Elsa en prinses Anna uit de film Frozen, is helemaal bevroren! Kun jij Elsa helpen haar zus Anna te redden door de verborgen voorwerpen te vinden in dit hidden objects spelletje?

8 / 10
Donald Duck Painting

Online kleurplaat van Disney's Donald Duck en Mickey Mouse. Er zijn drie vellen vol kleuren. Gebruik de kleuren die Disney ook gebruikt, of verzin nieuwe kleuren om te gebruiken. Jij mag het helemaal zelf bepalen!

8.1 / 10
Olaf Summer Vacation

Olaf, de betoverde sneeuwman uit de Disneyfilm Frozen, wil ook een keertje op vakantie. Kun jij hem helpen zijn vakantiereis tot een goed einde te brengen?

8 / 10
Princess Tiana Dress Up

Kun jij Prinses Tiana mooi aankleden? Je kunt de jurk uit de Prinses en de Kikker van Disney kiezen, maar ook andere leuke kleding.

0 / 10
Mickey Mouse Kleurplaat

Kleur de Mickey Mouse en Minnie Mouse kleurplaat zo mooi mogelijk in. Geef ze ook wat extra's zodat ze er alle mooi uit zien.

8 / 10
Ice Queen New Year Makeover

Elsa heeft een stressvolle tijd achter de rug na haar avonturen in Frozen, dus in het spelletje Ice Queen New Year Makeover komt ze naar jouw schoonheidssalon om zich te ontspannen en weer mooi te maken. Doe wat lotion en gezichtsmaskers bij haar op om haar droge huid weer soepel te maken. Knijp de puistjes uit en tem haar wilde wenkbrauwen om er weer mooie boogjes van te maken. Daarna kun je Elsa een leuke make-over geven met prachtige make-up.

0 / 10
Daisy's Construction Crew

Bouw een mooie constructie met daisy! Kies wat je wil bouwen en leef je lekker uit.

8 / 10
Finding Nemo

Race met Nemo's vader Marlin en Dory. Pak zoveel duikbrillen als je kan, maar ontwijk de andere vissen. De levels worden steeds sneller.

8 / 10
Pinokkio Puzzel

Maak deze puzzel van pinokkio weer heel door de tegels op de juiste plek te leggen. Druk op de rode knop om een puzzelstukje te krijgen.

8 / 10
Kwik Kwek en Kwak

Kwik, Kwek & Kwak geven een feestje. Kun jij ze helpen? Disney spelletje voor de kleintjes.

8.1 / 10
Sofia de Eerste – Koninklijke School

Sofia de Eerste – Koninklijke School is een buitengewoon school spelletje, want prinses Sofia gaat naar een buitengewone school vol magie! Bewonder de magische schilderijen, maak toverdrankjes, en speel Dazzle Ball!

0 / 10
Best Guess

Kraak de Mastermind code met de grappige personages van Belle en Het Beest. Zet Barstje, Mevrouw Tuit, Lumiere, Pendule, en Fifi de Plumeau in de juiste volgorde met Belle! Een figuurtje kan meerdere malen in de code voorkomen.

6.8 / 10
Tarzan and Jane Jungle Jump

Spring met Tarzan door het level en haal het tot het einde. Slinger aan de lianen en spring op de krokodillen. Probeer de diamanten te pakken.

8 / 10
Frozen Jigsaw Puzzle

Kies leuke plaatjes uit van de film Frozen. Leg alle stukjes op de goede plaats neer. Je zal de puzzelstukjes ook moeten draaien.

2 / 10
Minion Lab

Stuur de minions door het lab naar de gekleurde knoppen. Elke minion moet bij de knop komen die hetzelfde is als de kleur van de minion. Veel plezier!

8 / 10
Snow White at the Spa

De Disney prinses Sneeuwwitje is een dagje naar de schoonheidssalon. Kun jij goed voor haar zorgen zodat ze een heerlijke dag heeft?

8 / 10
Maleficent Bad Teeth

Maleficent is zo druk bezig geweest met haar kwaadaardige tanden dat ze nooit naar de tandarts is geweest. En dat kun je zien ook! Kun jij haar tanden weer een beetje opschonen en recht zetten?

0 / 10
Minion Eye Care

Zorg goed voor de gele wezentjes uit Verschrikkelijke Ikke. Dit keer moet je de juiste bril vinden. Dan moet je natuurlijk de ogen goed testen. Doe allerlei proefjes en vind de juiste bril.

8.2 / 10
Marbleous Missions

Probeer in elk level alles te halen en het level uit te spelen met toy story 3.

8 / 10
Monsters Inc Puzzel

Druk op de rode knop voor een nieuw puzzelstukje. Leg ze allemaal op de goede plek en maak deze leuke puzzel van Monsters Inc helemaal af. Veel plezier!

6 / 10
Pinocchio

Ga met Pinocchio en Gepetto aan de slag en laat de rollen draaien in dit prachtige Pinocchio gokkast spel. Er zijn allerlei mooi geanimeerde icoontjes om op een rij te zetten, en veel win lijnen om op in te zetten. Veel geluk!

0 / 10
Ariel's Haircut

In dit spelletje mag jij de haren van Ariel doen. Je kunt het alle kanten op kammen en föhnen, knippen, langer maken, krullend of recht maken, en zelfs verven!

8 / 10
Elsa Eye Doctor

Elsa, de prinses uit de Disney film Frozen, heeft last van haar ogen. Jij bent een oogarts in dit spelletje. Kun jij haar helpen?

9.3 / 10
Who Wore It Better

In Who Wore It Better spelen Vaiana en Elsa dat ze rivalen in de modewereld zijn. In elke ronde kun je een look kiezen. De prinsesjes laten je ieder wat kledingstukken zien uit hun eigen kledingkast die zij het beste bij de gekozen look vinden passen. Kleed beide meisjes aan een vergelijk hun look!

0 / 10
Elsa and Ken Kissing

Ken en Elsa hebben een geheime relatie. Ze zijn samen buiten in de sneeuw. Zorg dat ze veel met elkaar zoenen, maar zorg ook dat niemand het ziet! Let dus goed up wie kijkt!

8 / 10
Kuzco's Quest For Gold

Het is geen jurk, het is een atletische ROBE! Help Disney's Keizer Kuzco alle atletiek onderdelen te winnen om een kast vol gouden trofeeen te bemachtigen.

8 / 10
Mickey Robot

Leg de pijltjes zo neer om het einde van het level te halen. Leg ook ballonnen neer om over gaten de zweven. Ga door de deur met Mickey en speel het level uit.

8 / 10
Disneys Golf

Kies een dinsey figuur uit waarmee je wilt golven en probeer in zo min mogelijk slagen elke baan te overwinnen.

8 / 10
Donald en Mickey Hooghouden

Kun jij de bal hooghouden? Speel met Mickey Mouse of Donald Duck.

8.2 / 10
Frozen Elsa Fire Makeover

Als prinses Elsa van de Disney film Frozen niet een superkracht had gehad die met ijs te maken had maar met vuur, hoe had ze er dan uitgezien? Kies mooie kleding uit voor deze Vuur Elsa.

10 / 10
Mushus Rocket Rush

Schiet het beestje zover mogelijk weg. Eerst een stukje naar achteren lopen en dan volle vaart vooruit! Sturen in de lucht kan je helpen verder te komen.

8 / 10
Nemo Schildpad Zwemmen

Zwem door de stroom op de rug van Crush de schildpad als Marlin, de vader van Nemo uit de Disney film Finding Nemo. Zwem met de pijltjestoetsen.

8.2 / 10
Mickey Machine

Race met mickey en zijn auto over het parcours en zorg ervoor dat je als eerste over de finish komt. Let wel op dat je niet teveel raakt want dan zakt je snelheid gelijk.

8 / 10
Propje Schieten

Schiet de propjes in de prullenbak zonder de spullen in de kamer kapot te maken met Mr Incredible. Ken je eigen kracht en schiet met beleid.

8 / 10
Elsa's New Staff

In dit spelletje heeft prinses Elsa van de Disney film Frozen ook een prachtige magische staf. Kun jij Elsa mooi aankleden? Kies mooie kleren voor haar uit.

8 / 10
Disney Racers

Race met 1 van de disney wagens over het parcours en probeer als eerste over de finish te komen.

8.3 / 10
Frozen Elsa Feather Chain Braids

Geef Elsa van de Disney film Frozen een mooie kroon van vlechtjes. Eerst moet je haar haar wassen en uitkammen voordat je het vlecht.

8.4 / 10
Winnie de Pooh Sneeuwrace

Kies een team en pak de slee met Winnie of Tijgertje en doe een sneeuw race. Spring over schanzen heen voor bonus punten, en kijk uit voor Konijn!

8 / 10
Munch 'n Grind

Pak het skateboard en skate er lekker op los. Pak al het fruit onderweg en zorg ervoor dat je niet van je skateboard valt.

8 / 10
Anna and Elsa Dress Up

Kleed de zusjes Anna en Elsa mooi aan. Ze zijn natuurlijk de sterren uit de Disney film Frozen. Kies prachtige kleren uit!

8 / 10
Wall E Pop

Schiet alle hele ballen kapot en kom niet buiten beeld want dan wordt je straal rood en kan je ze niet meer kapot maken. Doe het binnen de tijd om het level uit te spelen

8 / 10
Belle En Het Beest Puzzel

Maak de puzzel van belle en het beest. Iedereen kent ze natuurlijk wel en hier kan je er dus een leuke puzzel van maken. Klik op de rode knop voor een nieuw stukje puzzel.

8 / 10
Aladdins Quest

Jasmijn van alladin is ontvoerd. Jij moet ervoor zorgen dat ze weer wordt terug gehaald. Vlieg op je vliegend tapijt naar binnen en geef een juist antwoord op de vraag.

8 / 10
Alladin Wild Ride

Vlieg met aladin het aapje en het vliegende tapijt door het level en probeer veilig aan het einde te komen.

8 / 10
Frozen Anna Waterfall Braids

In dit spelletje kun je prinses Anna van de Disney film Frozen een prachtige schuine vlecht geven. Kun jij dit kapsel ook in het echt namaken?

8 / 10
Robin Hood Puzzle

Maak de robin hood puzzel! Iedereen kent robin hood wel van tv en nu is er eindelijk ook een puzzel van. Speel hem nu!

7.5 / 10
Ratatouille Puzzel

Maak deze puzzel van Ratatouille nu. Het is een leuke peuzel van een rat die uit moet kijken voor zijn leven. Kan jij de puzzel maken en daarmee zijn leven redden?

6 / 10
Disney Tish's Bookball

Ga in dit Disney spel een arkanoid-achtige battle aan met de tegenstander. Verdedig jouw blokken!

8 / 10
Elsa Around the World

Prinses elsa van de film Frozen reist de hele wereld rond. Kun jij deze dappere Disney prinses mooi aankleden in allerlei traditionele kleding?

8 / 10
Frozen Anna Makeup Look

Geef Prinses Anna van de Disney film Frozen een prachtige makeover. Je begint met een huidverzorgende beauty behandeling, en daarna kun je haar make-up doen.

10 / 10
Piglet's Honey Harvest

Vang alle bijenhoning op uit de bijenkorven voor Winnie de Pooh met Knorretje. Spring in het rond op stelten en klim omhoog en glij omlaag om de bijen te ontwijken.

8 / 10
Baby Elsa Skating Accident

Prinses Elsa heeft een ongelukje gehad bij het schaatsen, en ze is heel hard gevallen. Jij bent de dokter die haar kan helpen.

0 / 10
Belle Real Makeover

Geef prinses Belle uit de Disney klassieker Belle en het Beest een prachtige makeover. Was eerst haar huid helemaal schoon, en maak dan haar make-up en haren mooi.

0 / 10
Chip And Dale

Gooi alle eekhoorntjes die over de waslijn gooien naar beneden. Mik en time goed want ze rennen best snel.

6 / 10
Nala Dress Up

In dit spelletje kun je de leeuwin Nala uit de Disneyfilm De Leeuwenkoning grappig aankleden. Kies uit allerlei verschillende kleding en kijk wat het leukst staat.

10 / 10
The Incredibles Thin Ice

Spring met Frozone, de beste vriend van Mr Incredible, over de daken en verzamel de Incredibles logos en de sneeuwvlokken. Ontwijk de palen en andere obstakels, en ook Syndromes Omindroids.

8 / 10
Princess Mulan Charming Makeover

Geef de helding Mulan uit de Disney film een mooie makeover. Smeer eerst haar huid goed in, en spoel het gezichtsmasker af. Daarna kun je Mulan prachtig opmaken en aankleden.

8 / 10
Frozen Olaf Fix and Dress

Olay de sneeuwpop uit de Disney film Frozen heeft een ongelukje gehad. Hij is helemaal uit elkaar gevallen. Zet Olaf weer goed in elkaar en kleed hem daarna leuk aan.

0 / 10
Belle Princess Makeover

In dit spelletje kun je de lieve Disney Prinses Belle uit Belle en het Beest aankleden. Kies mooie jurken en andere kleren voor haar uit.

2 / 10
Cinderella's Cocoa Nails

Geef Assepoester mooie nagels. Was ze, knip ze en vijl ze, and lak en versier ze met mooie patroontjes. Daarna kun je haar mooi aankleden en opmaken voor het bal.

2 / 10
Goofy Ride

Ga surfen met goofy en probeer zo lang mogelijk op je board te blijven staan. En dat is best lastig want de golven zijn hoog.

0 / 10
Mulan Today Fashion

Hoe zo Mulan uit de Disney film er bijlopen als ze in onze tijd leefde? Kies mooie moderne kleding uit voor deze Disney heldin in dit leuke aankleed spelletje.

0 / 10
Frozen Anna's Coronation Hairstyle

Kun jij het haar van prinses Anna uit de Disney film Frozen mooi doen zodat ze er prachtig uitziet voor de dag dat ze gekroond wordt?

0 / 10
Princess Rapunzel Royal Makeover

Geef de prinses een mooie makeover in dit spelletje. Verzorg eerst goed haar haar en haar huid. Daarna kun je haar leuke make-up geven.

0 / 10
Beautiful Princess Makeover

Kun jij dit meisje een mooie makeover geven. Tover haar om tot een prachtige Disney prinses. Verzorg eerst haar huid en kies dan een kapsel en mooie kleding.

0 / 10
Elsa Nails Spa

In dit spelletje kun je de nagels van Prinses Elsa van de Disneyfilm Frozen mooi vijlen en lakken. Kies uit allerlei mooie kleuren nagellak en prachtige juwelen.

0 / 10
Frozen Sisters Makeover

Kies prachtige kostuums uit en geef de twee zusjes Prinses Anna en Prinses Elsa van de Disney film Frozen een prachtige makeover in dit aankleed spelletje.

0 / 10
Elsa's Frozen Dessert Trifle

Elsa van de Disney film Frozen wil een toetje maken. Het moet koud, dus doet ze het buiten in de sneeuw. Kun jij haar helpen all ingrediënten goed te mixen?

0 / 10
Frozen Anna Makeover

Geef Prinses Anna uit de Disney film Frozen een mooie makover. Begin met een scrub om haar huid mooi glad te maken. Daarna kun je Anna mooi aankleden.

0 / 10
Elsa and her Mom Hairstyle

Kies uit allerlei kapsels en kam het haar van Prinses Elsa van de film Frozen en haar moeder mooi in vorm. Kun jij deze mooie Disney prinses en haar moeder een geweldig kapsel geven?

0 / 10
Snow White Real Makeover

Sneeuwwitje vindt dat het eens tijd is voor een nieuwe look, dus geeft haar een mooie makeover! Kun jij leuke make-up voor haar uitzoeken en een leuk kapsel voor haar kiezen? Veel plezier met spelen!

0 / 10

Ben jij een ontzettende Disney fan?

Spelletjes waarin Disney tekenfilm figuren acteren. Walt Disney is geestelijk vader van veel beroemde stripfiguren en tekenfilm helden zoals Donald Duck, Mickey Mouse, Pluto, Goofy en natuurlijk Kwik, Kwek en Kwak. Speel hier een van de Disney spelletjes.

Dit vinden wij de leukste spellen:Jungle Eggventure, Ratatouille, Disney Fantasia Puzzel, Frozen Winter Puzzle, Autumn Ball at Princess College, Shark Tale Race, Tarzan Jungle Jump, Elsa Apple Pie, Pirates Caribbean, Frozen Elsa and Anna Baby Care