Tags >

Dobbelen

Backgammon Arena

In Backgammon Arena speel je het uitdagende bordspelletje Backgammon tegen spelers van over de hele wereld. Backgammon is deels geluk en deels strategie. Verzamel EXP punten door te spelen, en ontgrendel allerlei nieuwe Backgammon speler kamers. Zet de ogen die je rolt slim in en reis het bord rond. Kun jij je tegenstanders stuk voor stuk wegspelen in dit multiplayer bordspel? Veel plezier met spelen!

6 / 10
Zigiz 5Dice Single Player

Gooi de dobbelstenen en kies de combinaties die je wilt spelen. Kun jij met een beetje geluk en slimme keuzes de hoogste scores halen?

9.3 / 10
Parcheesi

Speel Parcheesi, een Indiase versie van Mens Erger Je Niet! met allerlei andere online spelers van over de hele wereld. Loop met je pionnen naar de veilige thuisbasis, en stoot die pionnetjes van je tegenstanders van het bord!

8.6 / 10
Sevens Multiplayer

De multiplayer variant van sevens maakt het spel extra leuk!

8 / 10
Yatzy Arena

Speel een leuk Yatzy Online dobbelspelletje. In dit multiplayer Yatzy spel speel je tegen spelers van over de hele wereld. Doe de dobbelstenen in het bekertje en werp ze op tafel. Probeer de meest waardevolle combo's te maken met de ogen die je hebt gegooid. Op de kaart kun je zien welke combo's je kunt kiezen. Je mag tijdens elke beurt drie keer werpen. Kies zelf welke dobbelstenen je bewaart en welke er terug te beker in gaan. Veel plezier met spelen!

4.7 / 10
Sevens With Jim Evans

Probeer steeds zeven te maken met de punten op de dobbelstenen. Als je er een paar wegspeelt rolt te rest naar beneden. Kun jij in de verschillende levels alle dobbelstenen wegspelen? Speel de rode weg voor bonus punten en jokers. Veel succes!

8 / 10
Dobbelen

Met de spellen van Gameduell kun je spelen tegen spelers van over de hele wereld. Zet in en probeer steeds de juiste getallen te gooien bij het dobbelen. Win je deze ronde?

0 / 10
RoyalDice Journey

Rol de vijf dobbelstenen en kies welke je wilt houden en welke je opnieuw gaat rollen. Je mag in totaal 3 keer rollen per beurt. Probeer alle combo's in te vullen en de paleisknechten, de ridders, en de koning en koningin te verslaan in RoyalDice Journey!

0 / 10
La Oca

Loop alle andere spelers er uit in deze leuke multiplayer online versie van Ganzenbord. Sommige vakjes helpen je vooruit, maar anderen zullen je terugsturen, soms wel helemaal naar het begin! Kun jij ale gevaren omzeilen en als eerste bij de finish komen? Speel met spelers van over de hele wereld, en nodig ook je Facebook vrienden uit om mee te spelen.

0 / 10
5Dice Duel

Voor elke beurt mag je de vijf dobbelstenen drie keer gooien. Kies steeds welke dobbelstenen je wilt bewaren, en welke er terug gaan in de beker voor de volgende worp. Kun jij alle combinaties op de kaart maken? Veel succes!

0 / 10
Fish-Inn

Gooi de dobbelstenen en gooi hoger dan de andere vissen. Zo verjaag je ze uit hun aquarium en kun je helemaal opklimmen tot de bovenste laag voor extra punten.

6 / 10
The Goose

Speel in The Goose een leuk potje ganzenborden. Kun jij als eerste het laatste vakje bereiken in dit bordspel vol vallen en avontuur? Speel met spelers van over de hele wereld!

0 / 10
Dice Mice

Probeer met de dobbelstenen een hoge score te gooien. Kies welke je vast wilt houden en welke je nog een keertje gooit. Kun jij een zo hoog mogelijke score neerzetten?

8 / 10
Dice Mix

Wissel de dobbelstenen van kant. Je kan over andere dobbelstenen springen en zo naar de open plek gaan.

8 / 10
Lock n Roll 2

Rol de dobbelstenen en leg ze in het grid. Probeer veel combinaties te maken met de kleuren en de cijfers. Kijk in het infoblok voor een overzicht van alle mogelijke combinaties.

8 / 10
Smart Dicer

Rol de dobbelstenen en probeer ze in zo min mogelijk beurten naar het juiste vakje te rollen. Ze moeten ook met het juiste aantal ogen naar boven liggen.

0 / 10
Doctor Dice

Gooi de vijf dobbelstenen in het bakje. Kun jij zo vaak mogelijk de juiste combinaties werpen? Je kunt ook allerlei bonus worpen verdienen door veel punten te scoren.

0 / 10

Dobbel spelletjes

Dobbelstenen bestaan al duizenden jaren en komen in allerlei vormen en zijn gemaakt van allerlei materialen. Zo heb je plastic en houten dobbelstenen, maar ook oudere dobbelstenen van hoorn en bot. Dobbelstenen werden vroegen wel gebruikt om de toekomst te voorspellen, maar tegenwoordig spelen we er het liefst (gok)spelletjes mee.

Speel Dobbel Games

In deze spelletjes gebruik je steeds dobbelstenen om te spelen. Dit zijn meestal de klassieke dobbelstenen met zes kanten en de nummers 1 tot en met 6. Kun jij de juiste nummers gooien om de spelletjes te winnen? Veel plezier!

Dit vinden wij de leukste spellen:Backgammon Arena, Zigiz 5Dice Single Player, Parcheesi, Sevens Multiplayer, Yatzy Arena, Sevens With Jim Evans, Dobbelen, RoyalDice Journey, La Oca, 5Dice Duel