Sevens

Maak steeds combinaties van dobbelstenen die 7 vormen om de dobbelstenen weg te spelen.

8.8 / 10
RoyalDice

Een lekker potje dobbelen in RoyalDice. Probeer de juiste combinaties te gooien in drie worpen per beurt.

3.1 / 10
Backgammon 2

Nog een mooie backgammon variant. Zorg dat je je stenen als eerste aan de overkant krijgt.

9.3 / 10
Dice Mogul

Dobbelen en kopen, daar draait het om in de monopoly variant Dice Mogul.

8 / 10
Yatzy Arena

Speel een leuk Yatzy Online dobbelspelletje. In dit multiplayer Yatzy spel speel je tegen spelers van over de hele wereld. Doe de dobbelstenen in het bekertje en werp ze op tafel. Probeer de meest waardevolle combo's te maken met de ogen die je hebt gegooid. Op de kaart kun je zien welke combo's je kunt kiezen. Je mag tijdens elke beurt drie keer werpen. Kies zelf welke dobbelstenen je bewaart en welke er terug te beker in gaan. Veel plezier met spelen!

4.7 / 10
Qinga

Schiet de dobbelstenen in de slangen op de juiste plek, net als in marble lines. Laat ze verdwijnen voordat je bij de gaten in het veld komen.

8 / 10
Shut the Box

Gooi de dobbelstenen, klap de vakjes dicht en Shut the Box!

8 / 10
RoyalDice Journey

Rol de vijf dobbelstenen en kies welke je wilt houden en welke je opnieuw gaat rollen. Je mag in totaal 3 keer rollen per beurt. Probeer alle combo's in te vullen en de paleisknechten, de ridders, en de koning en koningin te verslaan in RoyalDice Journey!

0 / 10
RollerCoaster

Zet geld in en dobbelen maar. Kies steeds of je hoger of lager gaat gooien en probeer op het juiste moment te stoppen of door te gaan voor de hoofdprijs.

8.3 / 10
Qinga Multiplayer

Multiplayerversie van het verslavende Qinga, waarin je de slangen met dobbelstenen moet wegspelen.

8 / 10
Dice Wars

Risk spel met dobbelstenen waarbij je kunt kiezen welke landen je wilt aanvallen...

7.9 / 10
Backgammon

Speel backgammon tegen de computer. Laat je stenen niet alleen staan, dan kunnen ze worden geslagen.

6.3 / 10
Balletje Balletje

Balletje balletje! Volg de beker met het balletje er in. Het gaat snel, maar laat je niet in de maling nemen en wijs de juiste beker aan.

8 / 10
Craps

Bij craps moet je inzetten op de uitkomst van een worp met 2 dobbelstenen. Lees wel goed de regels door, want er zijn erg veel mogelijkheden!

0 / 10
Poker Dice

Zet in op de dobbelstenen en probeer te winnen. Je mag van te voren zelf weten waarop je inzet! En dan is het dobbelen en kijken of je gewonnen hebt.

5 / 10
Endice

Rol de dobbelstenen de vakjes in. Het getal op een dobbelsteen geeft aan hoeveel plaatsen je hem mag verzetten. Op het begin is het makkelijk, maar het wordt steeds lastiger. Succes!

2 / 10
Dice Twister

Zet in op allerlei mogelijke uitkomst van een worp met 3 dobbelstenen in Dice Twister. Er zijn zeer veel mogelijkheden!

8 / 10
Casino Dice

Zet in op het getal dat je denk dat er met de dobbelstenen gegooid gaat worden. Je mag op meerdere getallen inzetten en probeer daarmee veel geld te verdienen.

0 / 10
Stargames dobbelen

Met stargames dobbelen kun je dobbelen en de juiste combinaties bij elkaar spelen, nu ook tegen anderen.

2 / 10
Captain McDice

Kom aan boord! Op de onderzeeƫr van Captain McDice speel je een leuk dobbelspelletje! Werp de dobbelstenen en kies de punten uit die je aan je scorekaart wilt toevoegen. De enige regel is dat je score steeds gelijk moet zijn aan je vorige worp of minimaal een punt hoger moet zijn. Kies daarom vooral aan het begin van het spel je score goed uit. Je hoeft niet alle dobbelstenen in te zetten. Rol de dobbelstenen en laat het spel van start gaan! Veel plezier!

0 / 10
Sic Bo 2

Er liggen 3 dobbelstenen en jij mag inzetten wat het gaat worden. Veel opties zoals het totaal aantal ogen, of van 2 dobbelstenen, misschien wordt er wel dubbel gegooid. Zet in en win!

0 / 10

Heb jij altijd geluk met spelletjes?

Games met dobbelstenen, ofwel dobbelspelletjes! Gooi hoge ogen in deze dobbelsteen spelletjes. Wacht niet langer; dobbelen maar!

Dit vinden wij de leukste spellen:Sevens, RoyalDice, Backgammon 2, Dice Mogul, Yatzy Arena, Qinga, Shut the Box, RoyalDice Journey, RollerCoaster, Qinga Multiplayer