Tags >

Dolfijn

Free Fred

Red je dolfijnenvriend Fred van de kidnappers. Ga er met je oorlogsboot achteraan en blijf upgraden voor betere wapens.

8.6 / 10
Dolphin Olympics 2

Zwem als een dolfijn in dit tweede deel van Dolphin Olympics. Dit keer zwemmen er ook visjes met je mee als je langs ze heen zwemt en dan springt. Spring of zwem door de hoepels voor extra snelheid en kracht om nog mooiere sprongen te maken.

8 / 10
New Island Dolphin Park

Zorg voor je eigen dolfinarium. Kun jij al je klanten tevreden houden en genoeg geld verdienen om je park uit te breiden met allerlei nieuwe, leuke attracties?

7.8 / 10
Dolphin Swimming Dressup

Dit meisje zwems graag tussen de dolfijnen. Kies een mooie outfit voor deze sportieve zwemster. Een mooi duikpak of een zwierende jurk, flippers of leuke sandaaltjes, lang wapperend haar of juist een hippe korte coupe? Jij mag kiezen. Je kan er zelfs een zeemeermin van maken!

8 / 10
Dolphin Olympics

Zwem rond in de zee als een echte dolfijn. Maak mooie sprongen uit het water en doe truukjes om punten te scoren. Kijk wel uit voor de vissen!

8 / 10
Dolphin Cup

Maak de mooiste sprongen en stunts als dolfijn in Dolphin Cup.

8 / 10
Petz Splashdown

Je krijgt elke keer opdrachten om te doen met de dolfijn. Dat kan zijn salto's maken, geld verzamelen of goed landen in het water. Tot welk level kom jij?

8 / 10
Dolphin

Zwem als dolfijn. Stuur met pijltjes en versnel met spatie. Probeer door de hoepels te springen.

8.3 / 10
Dolphin Shark

Probeer de orca voor te blijven in dit dolfijnen spel. Kijk ook uit voor de zeemijnen. Alhoewel je niet meteen doodgaat als je er tegenaan zwemt, wordt je wel versuft en kan de orca je dan pakken.

8 / 10
Dolphin Dash

Race door de meest kleurrijke zee ooit met deze hyperactieve dolfijn en verzamel alle muntjes. Laat je niet afleiden door het flitsende scherm. Grijp de speciale event pillen voor extras zoals groeien en krimpen.

8 / 10
Dolphin Dive

Duik zo diep mogelijk de zee in. Probeer op de luchbellen te mikken, dan stuiter je vanzelf naar beneden. Kijk uit voor de zeemijnen en kwallen!

8 / 10
Fjong

Spring de juiste kant op met het wezen en probeer het einde van het level te halen!

8 / 10
Lagoon Quest

Help Mog het lieve kleine dolfijntje zijn vriendjes te vinden. Eerst moet je wel door de gevaarlijke lagune zwemmen. Ontijk de haai, the vissers, de kogelvissen, de propellers van schepen, olievlekken, en nog veel meer. Het is een gevaarlijke queeste dus! Kan jij Mog helpen?

8 / 10
Flippy The Dolphin

Vang 10 vissen met Flippy de dolfijn. Ontwijk de haaien en grijp de vissen er tussenuit. Niet een erg snel spel, maar je moet wel een beetje goed sturen.

8 / 10

Wie houdt er niet van dolfijnen?

De grootste verzameling Dolfijn Spelletjes. Zwemmen met dolfijnen in de oceaan of zee. Een dolfijn is een intelligent en sociaal dier dat behoort tot de walvisachtigen. Veel zwem plezier!

Dit vinden wij de leukste spellen:Free Fred, Dolphin Olympics 2, New Island Dolphin Park, Dolphin Swimming Dressup, Dolphin Olympics, Dolphin Cup, Petz Splashdown, Dolphin, Dolphin Shark, Dolphin Dash