Tags >

Domino

Mexican Train Dominoes

Maak een zo lang mogelijke trein van domino stenen; zorg dat je als eerste dominostenen kwijt bent. Als dat niet lukt, zorg dan in ieder geval dat je er zo veel mogelijk kwijtraakt, vooral die stenen met hoge ogen. Aan het einde van elke ronden worden de ogen van de stenen bij elkaar opgeteld, en de speler met de het laagste aantal punten wint.

5.4 / 10
Ikon Domino

Speel als eerste al je dominostenen weg. Als je geen passende steen hebt dan worden al je domino stenen rood. Als dit gebeurt kun je op het deck klikken voor nieuwe stenen totdat je weer verder kunt.

8 / 10
Dominos

Speel alle stenen weg voor bonuspunten in dit domino spel.

7.8 / 10
Jamaican Dominoes

In Jamaican Dominoes kun je lekker tegen andere spelers domino spelen. Op je beurt wachten daar wordt het spel wel iets langzamer van.

8.4 / 10
Domino

In deze wisescreen versie van het spel domino kan je domino spelen tegen andere spelers uit Nederland en misschien nog verder weg. Maak een gratis login naam en wachtwoord en speel alle blokjes weg door ze per nummer aan elkaar te leggen. Veel plezier.

8 / 10
Dominoes

Speel domino met andere spelers van over de hele wereld. Speel de domino stenen zo snel mogelijk weg. Wees de eerste die van alle stenen af weet te komen. Kun je geen stenen spelen dan moet je een nieuwe steen trekken totdat het wel lukt. Tijdens het spel kun je ook chatten met je tegenstander. Nodig via Facebook ook je vrienden uit om te spelen!

8 / 10
Domino Ace

Leg alle stenen op de juiste plaats. Let goed op het aantal ogen wat op de steen staat en speel domino.

8 / 10
Domino Pressure

Kijk goed naar hoe de domino steentjes in het veld staan en beslis snel welke je moet omgooien om de tomaat als laatst te pletten. Voor elk steentje dat nog staat terwijl de tomaat al geplet is worden er punten af getrokken totdat je er geen meer hebt.

7.9 / 10
The Domino Knight

Help de ridder het veld over te steken en onderweg zoveel mogelijk muntjes te pakken. Maak een paadje voor hem van domino stenen, maar zorg wel dat je de stenen van de lopende band snel genoeg neer legt.

6 / 10
Pop Board

Pak alles in het level voordat de domino stenen het mannetje vragen. Beweeg de muis snel.

0 / 10

Speel hier online domino spelletjes!

Domino is een spel dat met dominostenen, rechthoekige stenen, wordt gespeeld. In het standaard domino spel dienen dominostenen met een gelijk aantal ogen tegen elkaar gelegd te worden om zo een slang van stenen te krijgen. Dominosteentjes worden ok gebruikt om naast elkaar te zetten en zo een lange dominobaan te maken die vervolgens om kan vallen. Hier vind je domino spelletjes!

Dit vinden wij de leukste spellen:Mexican Train Dominoes, Ikon Domino, Dominos, Jamaican Dominoes, Domino, Dominoes, Domino Ace, Domino Pressure, The Domino Knight, Pop Board