Tags >

Dora

Dora Puzzel

Kan jij deze puzzel van Dora the Explorer oplossen? Leg alle stukjes op de juiste plaats neer en maak het plaatje af. Veel plezier!

7.7 / 10
Dora Bee Sting Doctor

Dora houdt van nieuwe dingen ontdekken. Maar van de bijenkorf in het bos werd ze iets te enthusiast, en jaagde ze de bijen op. Nu is ze gestoken door allemaal bijen! Kun jij haar goed verzorgen?

8.7 / 10
Dora Online Kleurplaat

Vind jij Dora the Explorer ook zo leuk? Dan is deze kleurplaat echt wat voor jou! Kleur Dora in een mooie prinsessen jurk in. Je kan haar net zo in proberen te kleuren als in de tekenfilm, maar je mag natuurlijk ook helemaal nieuwe kleuren gebruiken!

8 / 10
Dora Cooking

Wil jij Dora the Explorer helpen een paar heerlijke maaltijden klaar te maken in dit kook spelletje? Maak maisbrood, rijst met boontjes, en nog veel meer lekkere gerechten. Kijk goed naar het recept en vind de juiste gerechten met Dora!

8 / 10
Dora Real Haircuts

Dora the Explorer wil een nieuw kapsel. Kun jij iets leuks voor haar verzinnen? In dit spelletje kun je allerlei nieuwe dingen met haar haar uitproberen.

7.2 / 10
Doras Magical Garden

Heb jij een beetje groene vingers? Help Dora haar magische tuintje te onderhouden. Zaai zaatjes en geef de tuinpotten water en voeding in Dora The Explorer Magical Garden.

8 / 10
Dora Mini Golf

Ga lekker midgetgolfen met Dora en maak die hole-in-one!

8 / 10
Find Boots

Probeer het aapje te vinden wat ze elke keer verstopt! Je kan van alles aanklikken maar moet er voor zorgen dat je het aapje vind.

7.9 / 10
Dora Foto Avontuur

Zet de juiste dieren op de foto en help Dora en haar vader.

8 / 10
Dora Adventure

Dora en Boots waren aan het spelen. Toen werd Boots ontvoerd door de grote beer, en Dora werd in een baby veranderd. Red Boots in dit leuke platform spelletje.

8.7 / 10
Doras Piratenboot

Geef met Dora en Boots een leuk Piraten feestje. Om het feestje te kunnen geven moet je wel eerst de piratenschat vinden. Verzamel zoveel mogelijk diamanten, muntjes en cakejes voor het feest!

8 / 10
Rain Forest Adventure

Ga met Diego, het vriendje van Dora, op avontuur in de jungle. Kun jij alle dieren uit het dierenboek vinden? Maak plaatjes van alle mooie beesten.

6 / 10
Dora Ruimte avontuur

Dora komt ruimtewezens tegen en ze gaan samen op avontuur!

8 / 10
Dora aankleden

Zoek het juiste kostuum uit voor Dora in dit spelletje.

8 / 10
Dora Goes To School Dress Up

Dora the Explorer moet ook weer naar school als de vakantie voorbij is, om daar weer leuke nieuwe dingen te leren. Kun jij haar helpen het schattigste en mooiste school uniform uit te zoeken? Pas allerlei leuke kleren aan. Veel plezier!

10 / 10
Dora The Explorer Star Catching

Probeer de juiste kleur sterren te vangen. Pak de ster en breng hem naar zijn eigen kleur. Doe het snel genoeg om elk level uit te spelen.

8.2 / 10
Dora Mermaid Activities

In dit spelletje kun je allerlei korte microgames spelen met Dora. Kun jij ze allemaal uitspelen voor de tijd om is? Zo moet je bijvoorbeeld voorwerpen pakken, en cijfertjes in de juiste volgorde aanklikken.

6.5 / 10
Dora's Taco

Leer samen met Dora the Explorer lekkere taco's bakken. Leer hoe het moet door de aanwijzingen te volgen in dit leuke kookspelletje.

4 / 10
Dora Goes to School

Dora gaat voor het eerst naar school. Kun jij haar leuk aankleden? Kies uit verschillende pakjes en jurkjes, en zelfs kapsels.

10 / 10

Wie is Dora?

Dora is een tekenfilm die op Nickelodeon te zien is. In het Engels heet Dora eigenlijk Dora the Female Explorer. In elke aflevering van Dora gaat ze op reis en moet ze iets vinden of iemand helpen. Dora is heel aardig en heeft veel vrienden zoals het aapje Boots, de vos Swiper, Tico de eekhoorn, Isa de Iguana en Benny de stier. Natuurlijk heeft Dora the Explorer ook haar pratende rugzak en de zingende kaart bij zich!

Dora spelletjes!

Naast de computerspelletjes die inmiddels van Dora zijn verschenen, kun je gelukkig ook gewoon gratis online spelletjes spelen. We hebben hier bijvoorbeeld Dora kleurplaten, Dora aankleedspelletjes en Dora memory en natuurlijk allemaal Dora avontuurspellen voor je! Veel reis-plezier!

Dora Kleurplaten

Naast de vele dora spellen zijn er ook veel mooie dora kleurplaten. Kleur de afbeeldingen van Dore en vrienden zo mooi mogelijk in en print de afbeelding daarna uit!

Dit vinden wij de leukste spellen:Dora Puzzel, Dora Bee Sting Doctor, Dora Online Kleurplaat, Dora Cooking, Dora Real Haircuts, Doras Magical Garden, Dora Mini Golf, Find Boots, Dora Foto Avontuur, Dora Adventure