Tags >

Drag race

DragRacer V2

Koop een wagen, customize hem en race in een dragrace. Verdien geld voor betere wagens! Des te beter je wagen, des te meer geld er te winnen valt in de race.

8 / 10
Drifting Championship

Laat hier zien hoe goed jij kan driften. Rij het parcours en haal de meeste punten. Hoe beter jij slipt met je drift hoe meer punten je kan halen.

8.2 / 10
Drag Race 3D

In dit spelletje moet je met je auto race tegen allerlei straatracers. Kun jij de beste upgrades voor je auto kopen, of een betere auto? Versla alle andere auto coureurs!

0 / 10
Finger Driver Neon

Rijd met je bus over het circuit en blijf precies tussen de twee neon lijnen in Finger Driver Neon. Je mag de zijkanten niet raken, want dat rijd je je bus in de prak. Pak onderweg zo veel mogelijk muntjes en de power-ups!

0 / 10
DragRacer V3

Versie 3 van DragRacer. Auto kopen, pimpen, racen en het gewonnen geld uitgeven aan nog betere en snellere wagens. Kun jij alle wedstrijden winnen?

8 / 10
American Dragracer

Win de dragrace. Je kan elke keer je auto kiezen een andere kleur of wielen geven. Kan jij alle auto's verslaan die je tegenkomt?

8 / 10
Mighty Motors

Scheur de straten over in het autorace spelletje Mighty Motors. De wedstrijd wordt in grote mate bepaald door hoe goed en nauwkeurig jij steeds van versnelling kunt wisselen. Je tegenstanders worden steeds sneller. Spaar prijzengeld om nieuwe auto's en onderdelen aan te schaffen.

0 / 10
Ultimate Drag Racer

Een ultiem drag race spelletje. De truuk is om op de juiste momenten van versnelling te wisselen. Als je dit niet doet dan win je de race niet.

8 / 10
Drag Race Demon

Doe mee aan de drag races om geld te verdienen zodat je je auto kunt opschroeven en pimpen met nieuwe banden en krachtige motoren.

8 / 10
Drag Race Demon Deluxe

Kan jij elke drag race winnen? Zorg dat je een snelle auto hebt en een goede coureur. Win de wedstrijden en upgrade je auto.

8 / 10
Drag Race Demon 2

In deze mooie drag racer moet je steeds je auto blijven upgraden om je tegenstanders voor te blijven. Kies wel de juiste upgrades en wissel op het juiste moment van versnelling.

8 / 10
Drag Racer

In dit Drag Race spelletje moet je alle andere autos voor blijven. Je doet dit door precies op het goede moment te schakelen. Des te dichter je op de witte SHIFT GEAR lijn zit des te sneller je auto zal rijden.

8.1 / 10
Goosehead Racing

Scheur de racebaan op in de auto die jij hebt geoptimaliseerd. Win je geinvesteerde geld terug in de drag race om verder te upgraden.

8 / 10

Speel hier drag race spelletjes!

Dragracen is ontstaan naar aanleiding van de verkeerslicht sprintjes. Dragrace is een tak van motor- en autosport waarbij twee coureurs vanuit stilstand tegen elkaar rijden over een korte afstand. Gas geven en op het juiste moment schakelen zijn key!

Dit vinden wij de leukste spellen:DragRacer V2, Drifting Championship, Drag Race 3D, Finger Driver Neon, DragRacer V3, American Dragracer, Mighty Motors, Ultimate Drag Racer, Drag Race Demon, Drag Race Demon Deluxe