Tags >

Draken

Feudalism 3

Ga als ridder op monsterjacht, of probeer alle steden en landen om je heen te verslaan. Kun jij vrede brengen door iedereen te overheersen in deze middeleeuwse oorlog?

8.4 / 10
Must Escape Dragon Cave

Je was op bezoek in de Drakengrot, maar terwijl je binnen was werd deze toeristische attractie gesloten. Kun jij een manier vinden om te ontsnappen?

7.6 / 10
Drago Adventure

Loop met het draakje door het level heen en probeer alle beesten die je onderweg tegenkomt te verslaan. Pak ook wat bonuspunten!

8 / 10
Spyro The Dragon

Vlieg door de grot heen met je draak en zorg dat je nergens tegenaan komt. Kijk goed uit voor de muren. Verzamel de diamanden, maar kijk uit voor de speed diamanten, want daar wordt het moeilijker van.

8.1 / 10
Transmigration

In dit spel ben je een muterende robot en moet je op alle mijnen en bommen schieten. Transformeer in een haai, een draak, vissen, vogels, enzovoort, om je aan je omgeving aan te passen.

8 / 10
Mutant Fighting Cup

Kies de genen die je wilt gebruiken in de strijd, en laat je hond muteren tot een battle monster met allerlei speciale krachten. Lukt het jou de kampioenschappen te winnen?

7.9 / 10
Crystal Crown

In dit spelletje moet je de dieven tegenhouden die jouw koninkrijk willen veroveren. Hou ze tegen met draken en andere monsters.

6 / 10
Steppen Wolf 4

Derrick wordt op het nippertje gered doordat jij het monster afleid. Maar nu zit het achter jou aan. Ren door de jungle en ontsnap, maar wees wel snel!

2 / 10
A Dralien Day

Mama Draak-Alien, of wel Dralien, is ontvoerd. Kun jij met de baby dralien op een gevaarlijke tocht gaan om haar terug te vinden?

6 / 10
Run Hopy Run

Ren door het level met het kleine draakje Hopy. Probeer al het fruit te pakken maar kijk uit voor alle monsters die je onderweg tegenkomt!

8 / 10
Dragons Mountain

Ontdek de geheimen van de draak in dit lego spel. Verzamel de objecten en zet ze op de juiste plaatsen in. Speel onderweg allerlei korte spelletjes om obstakels te overkomen.

8 / 10
Dragon Slayer

Help deze heldin de weg vinden door het donkere, ondergrondse doolhof. Kun jij alle monsters en draken verslaan? Pak ook het geld.

8 / 10
Sogoban

Help in dit eenvoudige sokobn spelletje de draak lle kisten op de juiste plekken te krijgen. Je moet even goed kijken, want de juiste vakjes zijn gemarkeerd in heel licht rood. Je kunt de kisten duwen, maar je kunt ze niet trekken.

8 / 10
Dragon Girl

Versla de draken met het meisje. Schiet de pijlen af en vind de weg naar de uitgang.

7.7 / 10
Monkey Go Happy Dragon

Help het aapje alle verborgen spullen bij elkaar zoeken. Kijk goed rond. Welke spullen heb je nodig om verder te komen? Kun jij de draak vinden?

8.3 / 10
Skyfyre

Vlieg op je draak door de lucht. Kun jij alle muntjes pakken en alle monsters verslaan? Schiet ze allemaal. Ze laten soms veel muntjes achter!

8.7 / 10
My Big Friend

Help de draak de kristallen te vinden zodat hij naar huis kan. Ze zijn verspreid over drie verschillende dimensies, de rode, de groene, en de blauwe! Verzamel ook de nuttige voorwerpen en los de mini puzzels op!

8 / 10
Egg 2 Mom

Kun jij alle obstakels uit de weg ruimen en ervoor zorgen dat het draken ei veilig naar de moeder draak toe kan rollen? Kijk goed naar alle voorwerpen in elk level.

8 / 10
Dragon Realm

Een leuke drakenspel. Kan jij het level uitspelen en iedereen verslaan?

8 / 10
Tobby The Dreamer

Probeer de draak bovenin het scherm te bereiken door dingen te kopen maar juist ook weer te verkopen.

8 / 10
Queen's Quests

Stuiter de bal tegen de monsters aan. Zo versla je ze en verdien je geld voor nieuwe wapens. Kun jij alle monsters uitschakelen in dit arkanoid spelletje? Je betje is en draak!

8 / 10
Mardek

Help Deugan en Mardek missies volbrengen. Ze beginnen het verhaal met een grooste queeste om een prinses van een draak te redden, maar dan blijkt dat het maar kleine jongens zijn die op zoek zijn naar avontuur. Op een dag valt er een vreemd object uit de hemel in het nabije bos, en dan hebben Deugan en Mardek ineens een echt avontuur om te beleven...

8 / 10
Ben 10 Dragon

Vlieg op de draak en blijf lang leven. Schiet en ontwijk goed.

8 / 10
The Forgetten Dungeon

Ga er op uit om een sterkere krijger te worden. Des te groter je reputatie, des te meer opdrachten je krijgt van het dorp om monster te gaan verslaan die het dorp in gevaar brengen.

8 / 10
Flugtag Racing

Race met je auto door het level en scoor met je sprong punten van de jury. Gebruik de punten om je auto mooier te maken, en verzamel de muntjes om upgrades mee te kopen.

7.3 / 10
Toothless Flu Doctor

De draak zonder tanden is ziek. Hij heeft koorts. Hij bent in dit spelletje de drakenarts. Kun jij de draak verzorgen totdat hij weer helemaal beter is?

8 / 10
Labyrinth Secrets of Shadow Haven

Ren en spring door het kasteel met het draakje. Vind alle toverbollen en maak ze kapot om het land te beschermen tegen de duistere monsters.

7 / 10
Friendly Dragon

Zoek de verschillen in het plaatje met de draak. Klik niet teveel verkeerd want dat kost strafpunten.

10 / 10
Run Viking Run

Ren met de viking weg van de draak. Pak alle muntjes en maak onderweg ook het pad vrij door de rotsen en het ijs te breken.

0 / 10
Kings Ascent

Ren door de levels en spring op de juiste momenten om zo het einde van elk level te halen.

8 / 10
The Dragons Adventure

Vlieg door de lucht met de draak. Ontwijk de zwevende rotsen en kastelen en pak de lantaarns. Kun jij de andere draken uit de weg schieten met je vuur?

8 / 10
Dragon Island

Deze gokkast vol met vuurspuwende draken wil je wel erg graag laten winnen: hij zit vol met scatters en wilds en je kunt beide kanten op winnen!

0 / 10
Dragon Princess

Ren door de levels heen met de drakenprinses en schiet vuurballen tegen de monsters aan. Kun jij ook alle helpers vinden en meenemen?

0 / 10

Speel hier draken games!

Hier vind je een angstige verzameling draken spelletjes. Een draak is een wezen uit de mythologie met een slangachtig of reptielachtig lichaam. Vaak spuugt een draak vuur en heeft hij kwade bedoelingen. Veel plezier met deze draken games.

Dit vinden wij de leukste spellen:Feudalism 3, Must Escape Dragon Cave, Drago Adventure, Spyro The Dragon, Droomvelden, Transmigration, Mutant Fighting Cup, Crystal Crown, Steppen Wolf 4, A Dralien Day