Tags >

Drank

The Right Mix

Je bent barman in een cocktail bar en moet de beste drankjes mixen voor je gasten. Nu hou je zelf ook wel eens van een glaasje, dus je zal er snel achter komen hoe lekker (of ondrinkbaar) je drankje eigenlijk is.

8.1 / 10
The Night Before

Je vrienden willen dat je met ze gaat bier drinken, maar het lijkt er op dat je eerst nog een heleboel troep van de vorige avond moet opruimen voordat je weer op stap mag. Los de puzzel op, vind de verloren voorwerpen, en ontsnap uit deze bar.

7.6 / 10
The Morning After

Na een avond feesten wordt je wakker in een studentenhuis. Kun jij er ook weer uit komen? Doorzoek kamers en verzamel dingen die handig van pas kunnen komen om een uitweg te vinden.

8 / 10
The Bar

Kan jij snel genoeg de juiste drank inschenken? Schenk in wat de klant wil hebben en zet het voor ze neer op de bar. Je moet snel zijn, want anders staat er binnen de kortste keren een veel te lange rij.

8 / 10
Bartender The Right Mix

Maak wat lekkere cocktails. Je mag zelf kiezen wat je erin doet maar moet er wel voor zorgen dat het een beetje een lekkere combinatie is.

7.9 / 10
Frat Boy Beer Pong

In dit spel ben je een dappere geek die het opneemt tegen de populaire jongens van het corps door middel van beer pong, een drink spelletje waarbij je met balletjes in de glazen van je tegenstander moet gooien. Als je het balletje in het glas krijgt moet je tegenstander dat glas leegdrinken. Zorg dat iedereen goed dronken wordt behalve jij. Als ze buiten bewustzijn raken mag je op ze tekenen met een marker.

7.9 / 10
Dronken mikken

Kun jij het richten in de hand houden na een paar drankjes?

8 / 10
Beer Tapper

Serveer bier aan je klanten en zorg dat ze weer weg gaan. Kijk uit voor de lege glazen. sommige klanten schuiven lege glazen terug. Laat ze niet vallen. Laat ook geen volle glazen bier tegen de muur slaan als je een glas verschuift langs een bar waar niemand staat.

8 / 10
Bier monster

Pak alle blikjes bier en zorg dat je niet op de stekels of in andere vallen tuimelt. Meer hoeven we jou vast niet uit te leggen over deze platform game!

8 / 10
Sitten At A Bar

Drink lekker veel biertje maar probeer wel te blijven staan. Als je omvalt komt de politie en moet je de cel in. Kan jij in de top 10 komen?

8 / 10
Hammered

Het is vrijdagmiddag en er moeten nog spijkers geslagen worden. Proost!

8 / 10
Dronken lopen

Loop met het dronken mannetje zover mogelijk rechtuit.

8 / 10
Student Sim

Zo gaat het nu aan de universiteit. Kun jij een balans vinden tussen studeren en zuipen en dan ook nog eens een vriendinnetje vinden? Veel succes!

8 / 10
Drunken Master

Serveer drankjes achter de bar. Het is wel je eerste dag dus je krijgt nog wat hulp. Probeer niks kapot te laten vallen want de baas is erbij!

8 / 10
Amok Madman

Kan je als dronkeman je arm recht houden en raak schieten?

8 / 10
Bartender

Jij bent de bartender, kun je de klanten tevreden houden en genoeg geld verdienen?

8 / 10
Drunk Driver

Drunken Driver: HET spelletje om te checken of het nog wel een goed idee is om te gaan rijden! Ontwijk het verkeer en probeer in een rechte lijn te rijden.

8 / 10
NYC Mafiosi

Kun jij heel New York veroveren als maffiabaas? Koop drank ik, bouw bars, clubs en casino's, en versla de andere families met geweld of door ze uit te kopen.

8 / 10
Beer Golf

Midgetgolf en bier, is er een betere combinatie te bedenken?

8 / 10
Glorious Coctails

Gooi vuur coctails naar beneden en zorg dat je iedereen in de fik krijgt! Je hebt er maar 5 dus kies de juiste momenten en blijf goed mikken.

8.1 / 10
Crazy Hangover

Je hebt een enorme kater van de drank en je bent ergens waar je niks meer van weet. Probeer de weg naar de uitgang te vinden en alle spullen te pakken die jou kunnen helpen.

8 / 10
More Beer

Sluit de tonnen bier aan door een pijpleiding naar de bar te leggen. Je hebt niet zoveel keuze aan het soort pijp dat je kan leggen, dus wees creatief met wat je hebt. Zorg dat het bier blijft vloeien in de bar om je klanten tevreden te houden.

8 / 10
Mind Me Bloody Beer

Houd dat biertje recht, ook al heb je er een teveel op. Sla je beste tijd op als Hiscore.

8 / 10
Hidden Wine Bottles

Probeer alle ontbrekende stukjes die onderaan in beeld staan te vinden. Klik op de juiste plek om alle stukjes te verzamelen.

8 / 10
Irish Rage

Ga met de ierse kabouter op pad en verzamel wat biertjes en sla wat mensen neer om vervolgens het einde van het level te bereiken! Vergeet links bovenin niet op het klavertje 4 te klikken voor wat leuke bonussen.

8 / 10
Simpson Bier Spel

Vang zoveel mogelijk vaten bier en zet ze in je auto. Je speelt met de Simpsons. De brandende vaten (?!) moet je maar aan je voorbij laten gaan.

8 / 10
Drunken Sam

Probeer met sam naar huis te lopen. Alleen is hij heel erg dronken. Kan jij alle obstakels op tijd verwijderen voordat hij valt en te laat thuis komt?

6 / 10
Pubber

Geen frogger, maar pubber. Help de dronkaard naar de volgende pub!

8 / 10
Drunk Klunk

Laat zien hoe goed jij kan drinken. Je krijgt steeds een shotje aan de bar en moet proberen recht overeind te blijven zitten! Hoelang hou jij dat vol?

0 / 10
Winezilla

Amy Winehouse is doorgeslagen. Als de 30 meter hoge Winezilla stampt ze er op los en vernietigt ze de stad terwijl ze op zoek is naar haar man, Blake. Wat is er allemaal nodig om haar tegen te houden voordat ze heel Londen vernietigd?

3.3 / 10
Britneys Cocktail Quest

Britney spears heeft dorst maar geen geld. Kan jij steeds een drankje pikken zonder dat ze het door hebben?

8 / 10
Beerbarf Blastoff

Na een avondje stappen heb je iets te veel gedronken. Om thuis te komen moet je de politie ontwijken door middel van projectiel kotsen!

0 / 10

Hoe goed ben jij met drank spelletjes?

Speel op spelletjesoverzicht de drank spelletjes. Veel verschillende spelletjes met allemaal een ander doel. Zo kan je bijvoorbeeld een spelletje minigolf spelen of je eigen biertje tappen. Natuurlijk kan je ook als barman aan de slag of win een drank spelletje. Blijf in alle spelletjes wel recht lopen en drink niet te veel! Veel plezier met de drank spelletjes.

http://www.zuip.nl\" target="_blank" style="margin-left:-15px;">

Meer informatie over drank-spelletjes kun je vinden op de website van Zuip.nl.

Dit vinden wij de leukste spellen:The Right Mix, The Night Before, The Morning After, The Bar, Bartender The Right Mix, Frat Boy Beer Pong, Dronken mikken, Beer Tapper, Bier monster, Sitten At A Bar