Tags >

Drifting

City Stunts

Race door de steegjes in het Ado spelletje City Stunts terwijl je zoekt naar de schansen en loopings die tussen de gebouwen verborgen zitten. In dit gave spelletje van de makers van Ado Cars Drifter en Ado Stunt Cars 2 kun je de meest gestoorde stunts uitproberen in een volgebouwde binnenstad. Spring over de vert ramps en vlieg boven de huizen uit. Probeer bovenop de gebouwen te landen en kijk hoever jij over de mansardedaken, schilddaken, en puntgevels kunt rijden. Zo hoog bovenin kun je precies zien welke loopings en schansen er allemaal in de buurt staan. Nu moet je er nog zien te komen. Test 8 coole voertuigen: 8 sportauto's, een jeep, en zelfs een bus!

7.3 / 10
Super Drift 3D

Race tegen een andere auto op een heel lastige baan vol bochten! Haal je tegenstander in en blijft voorop door strak door de bochten te driften!

8.3 / 10
Buggy Simulator

Speel Buggy Simulator, een leuk Racing spelletje nu gratis!

10 / 10
Sling Drifter

Maak scherpe bochten in het autospelletje Sling Drifter door je kabels om de rode pillaren te werpen en zo je auto door de bocht te trekken. De ├ęchte truc zit 'm in het tijdig loslaten. Houd je te lang vast dan schiet je auto door en knal je tegen de muur. Maar als je te snel loslaat schiet je auto de bocht uit. Probeer in het midden van de weg te blijven om zoveel mogelijk geld te pakken.

0 / 10
King Of Drift

Speel hier 1 van de beste drift spelletjes die er zijn. Je hebt keuze uit veel levels, auto's en niveaus. Het is een spel wat erg goed reageert op de besturing en waar je echt goed mee kan driften door de bochten.

8 / 10
Total Drift

Drift met je auto over het parcours en haal in elk level genoeg punten om door te mogen naar het volgende level.

8 / 10
Batman Drift Smash

Race over de weg met Batman in de beroemde Batmobile. Kun jij alle kaarten en ander items op de weg pakken? Zorg er ook voor dat je binnen de tijd over de eindstreep komt.

0 / 10
Snow Drift Racing

Snow Drift Racing zorgt voor de ultieme drift experience! Waar anders dan in het sneeuw kan je zo goed driften? Maak te gekke bochten en scoor de beste tijd!

8 / 10
Winter Drift

Zoek de juiste parkeerplaats in de sneeuw. Je kan lekker driften met je auto en zorg ervoor dat je op de juiste plaats parkeert.

8 / 10
Highway Drift Racing

Race zo snel mogelijk over het parcours zonder al te veel schade op te lopen bij het driften.

8 / 10
Drivin Donuts

Rij met je auto en maak mooie strepen op de weg. Je kan slippen met de spatiebalk. Ze vragen vaak of je een donut wilt slippen. Dus maak mooie rondjes op te weg.

8 / 10
Street Drifting

Race door de stad en drift hevig door de bochten in dit race spelletje. Zorg dat je je draai optijd inzet, anders schiet je zomaar je afslag voorbij. Het kan ook behoorlijk de weg versperren wanneer iedereen tegelijk door de eerste paar bochten vliegt. Zorg dat je vooraan blijft!

8 / 10
Drift Battle 2

Drift hard door alle bochten op dit race circuit. Je kunt in je eentje racen en de snelste tijd proberen neer te zetten, en je kunt ook battle style tegen de beste racer speler.

8 / 10
Drifting Championship

Laat hier zien hoe goed jij kan driften. Rij het parcours en haal de meeste punten. Hoe beter jij slipt met je drift hoe meer punten je kan halen.

8.2 / 10
Demolition Drifters

Weet jij hoe het voelt om mee te doen met een demolition derby? Speel de snelste slooprace game van Nederland!

8 / 10
M1 Championship Racing

Race met je auto tegen andere auto's! Als je wint krijg je geld om een nieuwe auto te kopen en je kan op andere parcours rijden. Kan jij de beste auto krijgen en het spel winnen?

8 / 10
Counter Drift

Je kan kiezen uit sprint, parcours, of driften. Waar ben jij het beste in? Win van de andere 3 auto's en speel zo nieuwe auto's en nieuwe levels vrij!

7.7 / 10
Winter Drift Game

Race met de auto's over het parcours en drift er op los. Zorg dat je niet uit de bocht vliegt.

8 / 10
WebbliRacers

Kies je favoriete auto, geef hem een mooie kleur en race als nooit tevoren!

8 / 10
Redneck Drift 2

Race met je auto in dit spel en kom als eerste over de finish. Ben jij de allersnelste? Laat al je tegenstanders ver achter je op de racebaan!

0 / 10

Driften dat kan je hier doen.

Driften kan je met je auto doen. Het is de bedoeling om zo de bocht in te sturen zodat je overstuur krijgt. Dan gaan de achterwielen slippen maar op dat moment rij je wel door. Met de voorwielen kan je dan gewoon nog sturen. De bedoeling is dan om dat zo lang mogelijk vol te houden. Met deze spelletjes krijg je vaak punten als je door de bochten slipt en nergens tegenaan botst. Race tegen wat andere auto\'s en laat zien dat jij het beste in de auto kan rijden en lekker door de bochten kan driften.

Dit vinden wij de leukste spellen:City Stunts, Super Drift 3D, Buggy Simulator, Sling Drifter, King Of Drift, Total Drift, Batman Drift Smash, Snow Drift Racing, Winter Drift, Highway Drift Racing