Tags >

Duiken

Stunt Dive

Maak een mooie duik en doe allerlei trucjes in de lucht. Zorg dat je mooi recht neerkomt voor de maximale score. Hoe hoog kun jij scoren? Je mag per beurt drie keer duiken.

8.7 / 10
Deep Sea Hunter

Ga met de onderzeeër onderwater en probeer zover mogelijk te komen met de lucht die je hebt. Verzamel muntjes en goud om in te wisselen voor een aantal handige upgrades.

8.1 / 10
Monkey Diving

De aapjes duiken van de klif af. Zorg dat ze in de golven belanden en niet op de grond, want dat loopt het niet goed met ze af. Ben jij er op tijd bij? Spring op het juiste moment.

8 / 10
Penguin Jump

Klik op het juiste moment op de pinguin zodat ze op het ijs belanden en niet in het water duiken. Wacht niet te lang, want als je te dicht bij de rand komen dan gaan ze vanzelf springen.

8 / 10
Fancy Diver 3

Breek de gekleurde blokken. Onder de blokken zitten duikers klem. Kun jij alle blokken in combinaties wegspelen zodat de duikers omhoog kunnen drijven?

2 / 10
Johnny Deep

Spring met Johnny het water in en zwem zo diep mogelijk! Onderweg kom je van alles tegen. Van vissen tot bommen! Je kan net zolang onder water zwemmen tot dat je zuurstof op is of dat je teveel bloed hebt verloren. Koop met het geld nieuwe upgrades om harder te zwemmen of langer onder water je blijven.

8 / 10
Plasticine Diver

Lanceer de vissen zodat ze hard tegen de duiker aan botsen. Duw de duiker zo het level uit zodat de grote octopus hem pakt. Je hebt maar een klein aantal vissen om te lanceren.

0 / 10
Zwemwedstrijd

Zwemwedstrijd tussen twee duikers... Spatie is stijgen en de muis bepaalt de snelheid. Kies het soort race waaraan je wilt meedoen, en hoe lang de race wordt. Kijk uit voor de haaien en laat de dolfijnen je voort trekken.

8 / 10
Treasure Diving

Duik in dit spel naar de schat. Pas op vissen, koraal en haaien. Zwemmen en duiken maar!

8 / 10
Deep Lift 2

Vind de verloren schat in de zee. Eerst moet je wel langs alle platforms komen waar giftige zee-egels en haaien zitten. Spring van platform naar platform en zorg dat je zuurstof niet op raakt!

8.4 / 10
Tweety's Ocean Cleaning

Ruim de bodem van de oceaan op met Tweety door naar beneden te duiken en de troep omhoog te brengen naar de boot. Kijk uit voor de zeedieren die je omverzwemmen.

8 / 10
Aquarotation

Ga met je duikboot naar het gat in de bodem van de oceaan en duw er een stopper in. De draaikolk die het gat veroorzaakt zorgt er voor dat je duikboot rondtolt, dus je zal voorzichtig moeten zijn.

8 / 10
Hero in the Ocean

Vaar door het doolhof van grotten met je gele onderzeeer. Kun jij alle verloren duikers vinden? Probeer ook in elk level alle drie de sterren te vinden.

0 / 10
Deep Lift

Haal telkens het einde van het level door van platform naar platform te springen. Goed mikken en probeer zoveel mogelijk levens en andere bonussen te halen.

8 / 10
Steppen Wolf 16

Je bent met de onderzeeër op de zeebodem gestort. Ergens verschuilt zich een gigantische inktvis. Daal verder af, maar kijk uit voor de tentakels!

0 / 10
Full Immersion

Daal af tot de diepste diepten van de oceaan in je kleine gele onderzeeër. Pak onderweg allerlei handige boosters om je te helpen alle sterretjes te pakken en de mijnen te ontwijken.

0 / 10

Druk in je oren?

Duik in het water in een van deze spelletjes. Duiken van de de duikplank of rots. Of diepzee duiken met zuurstofflessen en een duikbril. Het kan in deze duik spelletjes.

Dit vinden wij de leukste spellen:Stunt Dive, Deep Sea Hunter, Monkey Diving, Penguin Jump, Fancy Diver 3, Johnny Deep, Plasticine Diver, Zwemwedstrijd, Treasure Diving, Deep Lift 2