Tags >

Europa

Europe Countries
Hoe goed ken jij de kaart van Europe? Wijs voor elke naam van een Europees land de juiste plaats aan op de kaart.
8.1 / 10
Uefa Euro 2004 Volley
Schiet de ballen erin en haal genoeg punten om te winnen. Je kan je eigen land kiezen en moet dat proberen elke voorzet in het doel te krijgen. Schiet op het juiste moment en versla de keeper.
8 / 10
Europe Capitals
Kan jij alle Europese hoofdsteden op de kaart aanwijzen in dit leuke topografie spel? Heb je binnekort een aarderijkskunde test en wil je jezelf goed overhoren en een tien halen dan is dit het spel voor jou!
8 / 10
Europa Tetris
Speel nu tetris met de landen van europa. Waar jij voor moet zorgen is dat alle landen op de juiste plaats terrecht komen. Speel het makkelijk, gemiddeld of moeilijk. Bij makkelijk staan de namen van de landen er nog bij maar bij moeilijk is dat zonder naam. Kan jij europa weer compleet maken?
8 / 10
Geo Genius Europe
Hoe goed ken jij alle landen van Europe? Oefen voor een toets of test je kennis gewoon voor de lol met dit Geo Genius spelletje. Wijs alle landen van Europa aan op de kaart.
8 / 10
EK Penalty Spel
Schiet de vrije trappen en penalty's erin en zorg ervoor dat je er zoveel mogelijk scoort. Kies de richting en het effect en daarna de snelheid en probeer de keeper te verslaan.
8 / 10
Europe Map
Leg alle landen op de juiste plaats in europa. Probeer de landen in 1 keer op de juiste plaats te leggen voor de meeste punten. Sleep de landen en laat ze op de plaats waarvan jij denkt dat ze horen los.
8 / 10
Europe Mountains Rivers
Was het aanwijzen van de Europese landen niet uitdagend genoeg? Probeer dan dit landkaart spelletje! Kan jij alle bergen en belangrijke rivieren in Europa aanwijzen?
8 / 10
Europa Topografie
De topografie van Europa. Test je kennis in deze quiz. De namen van verschillende Europese landen verschijnen boven de kaart. Wijs jij het bijbehorende land aan?
8 / 10
Word Search Game Europe
Zoek de landen van europa in de woordzoeker. Omcirkel het woord en speel zo snel mogelijk alle woorden weg. De landen staan rechts in beeld.
7.5 / 10
\"europa\"

Europa - een continent met veel geschiedenis en cultuur!

Wist jij dat er wel 500 miljoen mensen wonen in Europa? Het contintent strekt zich uit van Reykjavik in Ijsland tot Granada in Spanje en van Helsinki in Finland tot Istanbul in Turkije. Wist jij dat er wel 200 talen worden gesproken binnen Europa?

Europese Unie: steeds betere samenwerking

De EU is de Unie waartoe ook Nederland behoort. Zij werken samen op het gebied van economische samenwerking, maar ook steeds meer op gebieden als milieu, onderwijs en veiligheid. De politieke samenwerking gaat steeds beter en ook hebben we dankzij de EU onze eigen munt: de Euro!

Gelukkig is niet alles serieus: Europa spelletjes!

Je kunt natuurlijk lang studeren en alle steden en landen uit je hoofd leren, maar waarom doe je dat niet via deze Europa spelletjes? Vergelijk de scores met je vrienden: dat is veel leuker en gezelliger! Ook hebben we nog voetbal spelletjes van de Europese Kampioenschap voetbal en nog veel meer! Wat is jouw favoriete Europa game?

Dit vinden wij de leukste spellen:Europe Countries, Uefa Euro 2004 Volley, Europe Capitals, Europa Tetris, Geo Genius Europe, EK Penalty Spel, Europe Map, Europe Mountains Rivers, Europa Topografie, Word Search Game Europe