Meet the Flintsones!

The flintstones is de bekende tekenfilm en tekenfilmserie over holbewoners uit de steentijd. Speel hier met Wilma en Fred Flintstone en met Betty en Barney Rubble in Bedrock, een fictieve stad, in een van deze flinstones spelletjes. Je komt hier mammoeten, dinosauriers, sabeltandtijgers en dodo\'s tegen. Meet the flinstones; it is yabba-dabba-doo time!

Dit vinden wij de leukste spellen:Bedrock Bobslee, Flintstones Aankleden 3, The Flintstone Runaround, Flintstones Aankleden 2, Fred Flintstone, Flintstones Aankleden, De Flintstones En Gazoo, Flintstone Puzzel

Bedrock Bobslee
Pak de bobslee met Fred Flintstone, Barney Rubble, en de andere figuren uit de populaire tekenfilm. Pak het eten en kijk uit voor de ijblokken en ijspegels!
8 / 10
Flintstones Aankleden 3
Je kan kiezen uit alle karakters van de Flintstones. Kleed ze aan zoals jij wilt. Je kan zelfs de dino aankleden. Flintstone Family dressup game!
8 / 10
The Flintstone Runaround
Ga in je eigen flintstone wagen op weg. Rij door flinstone land en bezoek van alles. Zoals de bibliotheek en wat goede vrienden. Zo'n wagen uit de steentijd stuurt toch wat belabberd...
8 / 10
Flintstones Aankleden 2
Kleed Fred Flintstone, de hoofdfiguur uit de oude Flintstones serie van Hanna-Barbera, aan in dit spelletje. Je hebt keuze uit veel verschillende kleren uit de steentijd.
8 / 10
Fred Flintstone
Maak de puzzel van Fred Flintstone. Leg eerst het stukje op de goede plaats en druk daarna op de rode knop voor een nieuw stukje.
8 / 10
Flintstones Aankleden
Kleed de buurman en best vriend van Fred Flintstone, de altijd geduldige en tolerante Barney Rubble uit de Flintstones tekenfilm, aan zoals je zelf zou willen.
2 / 10
De Flintstones En Gazoo
Schiet met Gazoo van de flintstones alles neer in de ruimte wat op je afkomt. Raak de vogel voor extra punten.
0 / 10
Flintstone Puzzel
Maak de lastige puzzel van de Flintstone familie. Probeer een snelle tijd neer te zetten.
0 / 10