Tags >

Freecell

Freecell Solitaire

In Freecell solitaire probeer je alle kaarten binnen 10 minuten weg te spelen. Je moet de kaarten in de vier vakjes rechtsboven wegstapelen, beginnend bij de Aas. Linksboven kan je kaarten even wegleggen, in de zogeheten free cells. Pas wel op, want de hoeveelheid kaarten die je mag verplaatsen is afhankelijk van het aantal free cells die nog open zijn!

8 / 10
Gaps Solitaire

Een superverslavend kaartspelletje, want het lijkt zo makkelijk uit te spelen... Maak de rijen af door alle kaarten op kleur en op nummer bij elkaar te leggen door de lege vakken in te vullen.

8.1 / 10
Free Cell

Freecell is een leuk spel waarbij je goed moet nadenken. Je kan de kaarten aflopend en om en om in kleur stapelen en moet rechts bovenin van aas tot koning stapelen om te winnen. Je hebt links boven 4 lege vakjes en daar kan je wat kaarten in de wacht leggen om ze later weer te gebruiken in het spel. Je kan meerdere kaarten verplaatsen als er maar open plaatsen zijn!

7.8 / 10
Tingly Freecell

Gebruik de lege vakjes bovenin het speelveld en stapel alle speelkaarten van aas tot heer weg per kleur. Je kunt de lege vakjes gebruiken om kaarten die in de weg liggen opzij te leggen.

0 / 10
Windows Freecell

Speel hier windows freecell. Probeer alle kaarten weg te spelen. Dat doe je door de azen naar de 4 lege vakjes rechtsboven te spelen en dan vanaf de 2 tot de koning te gaan stapelen. Je hebt ook nog 4 lege plaatsen waar je wat kaarten neer kan leggen. Blijf opletten want je mag rood en zwart alleen om en om onder elkaar stapelen.

7.8 / 10
Freecell Solitaire 3

Speel een uitdagend Freecell Solitaire spelletje. Kun jij alle kaarten van aas tot koning per kleur wegspelen? Sla kaarten die je even niet kunt gebruiken op in de vier lege vakjes linksboven. Veel plezier met dit klassieke kaartspel!

10 / 10
Freecell 3

Freecell met een klassiek pak kaarten. Speel de 52 kaarten als een malle weg op de vier stapels. In deze versie van het spel mag je echter alleen een kaart per beurt verplaatsen.

8 / 10
Freecell

Speel het bekende freecell nu ook online. Stapel de kaarten weg van aas tot koning. Je kunt er vier apart leggen in de vrije vakjes bovenin, alleen kun je dan wel minder kaarten tegelijk in het veld verplaatsen.

8 / 10
SVG Freecell

Ouderwetse Freecell variant, geschreven met SVG. Stapel de kaarten weg. In de free cells links kun je kaarten bewaren die in de weg liggen. Het aantal kaarten dat je in een keer kunt verplaatsen is afhankelijk van het aantal free cells dat je over hebt.

2 / 10
Freecell 4

Stapel in dit Free Cell spelletje alle kaarten weg in de home cells rechtsboven in het veld. Je mag daartoe alleen de bovenste kaart van alle rijen in het veld verplaatsen. Gelukkig kan je ook tot wel vier kaarten kwijt in de free cells linksboven. Veel plezier!

6.6 / 10
Freecell Solitaire 2

Ben je die look van het klassieke Windows Free Cell even zat? Speel dan een FreeCell Spelletje in een omgeving met een Wii Fit thema! Weer eens wat anders.

8 / 10
Elite Freecell

Freecell spelletje. Druk op >Play >Practice en kaarten maar! Speel het veld leeg door de kaarten van aas naar koning weg te stapelen in de vier home cells rechtsboven in het veld.

8 / 10
Freecell GameDuell

Speel een leuk potje freecell. Kun jij alle kaarten wegspelen? Je kunt er steeds vier opzij leggen in de speciale free cells. Meet je talenten tegen spelers van over de hele wereld.

0 / 10
Freecell Premiere

Speel alle kaarten uit het veld door ze in volgorde weg te stapelen in de vier vakjes of cells boven in het scherm. Geniet van deze kleurrijke uitvoering van dit verslavende spel.

7.5 / 10

Ken je het spel Freecell al?

Freecell is een solitaire spel gebaseerd op patience; een kaartspel voor 1 speler. De solitaire kaartspelletjes lijken veel op elkaar; de termen patience, solitaire, freecell en freecell solitaire worden dan ook nog wel eens door elkaar gebruikt. Freecell is vooral bekend geworden omdat dit kaart spelletje standaard bij het windows besturingssysteem zat. Het doel van het spel is om alle kaarten bovenin weg te spelen en de free cells daarbij te gebruiken: omdat je begint met de Azen weg te spelen, eindig je dus in Freecell met vier stapels met enkel Koningen bovenaan.

Speel online Free Cell - een populair spel op SpelletjesOverzicht.nl!

De 52 speelkaarten liggen geschud in 8 stapels. Je moet al de kaarten van het kaartspel in de goede volgorde boven wegspelen op de 4 stapels van kaarten bovenin. De kaarten moeten hier op kleur in de volgorde Aas, 2, 3, 4 et cetera tot en met Koning worden afgelegd. Je kunt de linker 4 plekken (de free cells) gebruiken om kaarten tijdelijk weg te leggen. Dat maakt Freecell tot een fijn kaartspel! Veel kaart plezier!

Dit vinden wij de leukste spellen:Freecell Solitaire, Gaps Solitaire, Free Cell, Tingly Freecell, Windows Freecell, Freecell Solitaire 3, Freecell 3, Freecell, SVG Freecell, Freecell 4