Tags >

Frogger

Allerlei Frogger spelletjes!

Speel hier een van de spelletjes die zijn afgeleid van Frogger. Frogger is een arcadespel ontwikkeld door Konami en uitgebracht door Sega/Gremlin. Het is de bedoeling om met je kikker aan de overkant van de drukke weg te komen. Speel de frogger die jij leuk vindt!

Dit vinden wij de leukste spellen:Cross The Road, Surf Quest, Greedy Frog, Pepe Lepew's Love Run, Rush Hour 2, Classic Frogger, Frogger City, Pubber, Frogger, Sheepish

Cross The Road
Probeer veilig te weg over te steken zonder geraakt te worden door voertuigen.
6 / 10
Surf Quest
Probeer eerst de vissen te ontwijken en dan over de golven te surfen, zo naar de overkant. Probeer meerdere keren in een level de overkant te bereiken, maar val niet in het water.
0 / 10
Greedy Frog
Spring met de kikker naar de andere kant van het level. Spring van blaadje naar blaadje en dus vooral niet het water in.
0 / 10
Pepe Lepew's Love Run
Loop met Pepe van de Looney Tunes naar zijn geliefde aan de overkant. Zorg dat je op het juiste moment oversteekt en dus niet geraakt wordt door de auto's or in het water valt.
8 / 10
Rush Hour 2
Rush Hour 2 is een leuk spel waarin je met de beer de sterren moet verzamelen en dan de weg terug naar huis moet vinden. Als je een level af krijgt zonder een leven te verliezen mag je een bonus level spelen.
8 / 10
Classic Frogger
Probeer de kikker de weg over te krijgen en ook over het water onder er in te vallen. Kijk uit voor de vrachtwagens en autos en spring op tijd over naar andere drijvende objecten. Het gaat allemaal om goede timing.
8 / 10
Frogger City
Help de kikker de weg oversteken in Frogger City Adventure, een vervolg op het klassieke Frogger spelletje. Steek de weg over door de autos te vermijden, en steek de rivier over door van schildpad naar schildpad te springen.
8 / 10
Pubber
Geen frogger, maar pubber. Help de dronkaard naar de volgende pub!
8 / 10
Frogger
Frogger wil naar de overkant! Pas op voor auto's, de slang en het water.
8 / 10
Sheepish
Help je schaapjes op het droge, maar pas op voor auto's en deze schapen kunnen niet zwemmen! Het is net Frogger, maar dan met schapen. Lukt het jou ze te helpen oversteken?
8 / 10