Tags >

Fruit

Fruitmix

Is het een beetje een slome dag op kantoor? Probeer dan Fruitmix! EEn bejeweled spel met fruit. Krijg drie van dezelfde om een rij door plaatsen te wisselen en speel zoveel mogelijk fruit weg.

8 / 10
Farm Connect

Speel een leuk connect spelletje op de boerderij, met allerlei fruit en groenten. Er zal ook fruit tussen zitten dat er geheel onbekend uitziet!

9 / 10
Fruit And Veg Pairs

Probeer in elk level alle kaartjes weg te spelen door 2 dezelfde plaatjes op de kaartjes te vinden.

8 / 10
Fruit Matching

Of het nou meloenen of kokosnoten zijn, zorg dat je drie of meer op een rij krijgt. Voor vier-op-een-rij krijg je een bom en voor nog meer op een rij zelfs extra tijd en een wild fruit. Wat wordt jouw high score? Succes!

0 / 10
Fruit Connect

Verbind alle identiteke plaatjes van lekker fruit met elkaar in dit connect spelletje. Kun jij ervoor zorgen dat alle blokken worden weggeruimd?

10 / 10
Fruit Smash

Probeer elke keer 3 stukken fruit op een rij te krijgen. Verplaats de stukken fruit zo dat je ze op een rij krijgt. Probeer er ook eens 4 of 5 op een rij te krijgen voor meer punten.

8 / 10
Jungle Book

Help Mowgli uit de Disney versie van Jungleboek fruit verzamalen. Kijk uit voor de gevaarlijke tijger Shere Khan, en ook voor Kaa de slang. Let op, want Mowgli kan niet zo hoog of ver springen.

8 / 10
Cover Orange Journey Wild West

In dit spelletje moet je de sinaasappel beschermen tegen de giftige hagel. Rol de sinaasappel ergens onder of bouw er een dakje overheen.

0 / 10
Thirsty Parrot

Zorg dat je zo snel mogelijk het glas van de papegaai vol krijgt. Probeer 3,4 of 5 van dezelfde fruit soorten op een rij te krijgen.

8 / 10
Fruit Shock

Probeer met de stukken fruit combinaties te maken van vier of meer. Je hoeft ze niet op een rijtje te zetten. Ze mogen ook gewoon bij elkaar in een zigzag of anders.

0 / 10
Pomme Pomme

Vang met de twee poppetjes al het vallende fruit en laat het de blender in stuiteren. Zo maak je lekker fruitsapjes. Maak er genoeg van voor de tijd om is.

0 / 10
Farm Fever

Maak allerlei combinaties met de stukken fruit en de groenten in dit match-3 bejewelled spelletje. Help Dr Atom & Quark veel punten te scoren op de boerderij!

5 / 10
The Sun Garden

Kijk goed rond in deze mooie tuin. Het is wel een beetje een rommeltje af en toe. Kun jij alle verborgen voorwerpen op je lijstje terugvinden in de zonnetuin?

0 / 10
Tip Top

Schiet de juiste stukken fruit bij elkaar om alle stukken fruit weg te spelen.

0 / 10
Fruit Mahjong

Is het een fruitautomaat of een Mahjong spel? Check Fruit Mahjong.

8.1 / 10
Hiring Day

Let goed op de tomaten op de lopende band. Sommigen zijn namelijk helemaal niet goed. In de een zit een worm, de ander is verrot, en nog anderen zijn gemuteerd. Klik de slechte tomaten aan zodat je mannetje ze met zijn hamer plat slaat.

8 / 10
Fruit Rijen

Leg het fruit in de juiste rijen en zorg ervoor dat je het lekker snel achter elkaar doet. Je kom er vanzelf achter wat verder de bedoeling is van dit spel.

2 / 10
Papa Pear Saga

Schiet Papa Pear door het level en zorg ervoor dat hij tegen zoveel mogelijk fruit en groente aan stuitert. Des te meer je raakt, des te meer punten je scoort.

8 / 10
Farm Time

Maak je eigen boerderij en probeer veel geld te verdienen. Hoe snel kan jij het aangegeven bedrag verdienen?

7.9 / 10
Jackpot 6000

Welkom bij Jackpot 6000, een van de meest populaire gokkasten op SpelletjesOverzicht.nl. Mooie fruitsymbolen wisselen zich af met de Jokers op de rollen. Door je inzet te verhogen speel je op meerdere lijnen mee! Als je wint, kun je de winst gelijk proberen te verdubbelen met het kop of munt spel. Je kunt online verder spelen of hun software gratis downloaden.

8 / 10
Sonic In Garden

In de tuin wordt Sonic the Hedgehog gebombardeerd met giftige poep van allerlei vleermuizen, vliegen, en kraaien. Ontwijk de poep en schiet de vliegende beesten neer met appels. Ondertussen wordt je ook af en toe aangevallen door een grote tor, waar je op moet springen.

8 / 10
Cover Orange Journey Pirates

Bescherm de sinaasappels tegen de dodelijke regen. Dit keer spele de levels zich af op een piratenschip! Bouw elke keer goed onderdak!

8 / 10
Cover Orange

Er is een grote boze hagelstorm op komst. Zorg dat de sinaasappels goed afgedekt zijn voor het zover is. Je krijgt een aantal kisten, banden, en andere voorwerpen. Laat ze in het veld vallen op de juiste plek.

8 / 10
Gracie's Fruiteria

Zorg ervoor dat alle klanten die binnenkomen jouw fruit en groente zaak weer tevreden uit lopen. Kun jij ze steeds snel te hulp schieten?

8.4 / 10
Smiley Fruits

In deze variant van bubbleshooter is fruit het leidend voorwerp. Schiet fruit en scoor punten!

8 / 10
Fruity Party

Verzamel al het fruit en de ijsklontjes door combinaties van drie of meer van dezelfde te maken in dit leuke bejewelled spelletje. Er is geen timer, dus je kan zo lang spelen als je wil.

4 / 10
Wanna Oranges

Voer de panda de lekkere sinaasappels. Laat het fruit door het level rollen en pak onderweg naar de panda ook alle sterren op.

0 / 10
Smart Cook

Speel bejeweld in de keuken. Je speelt namelijk met fruit en moet steeds 3 of meer dezelfde fruit soorten op een rij krijgen.

8 / 10
Pumpkin Pie

Maak een heerlijke pompoentaart in dit leuke kookspelletje. Kun jij eerst de pompoen voorbereiden? De ingredienten zien er realistisch uit!

8 / 10
Groententuin Beheren

Oogst zoveel mogelijk aarbeien, wortels en frambozen in je tuin. Die kun je in de winkel omruilen voor bananen en appels. Die heb je namelijk nodig om smoothies te maken voor de klanten in je winkel. Kun jij drie dingen tegelijk doen in dit spel?

7.9 / 10
Fruit Zen

Laat alle rollen draaien in deze gokkast met fruit. Kun jij het meest waardevolle fruit op een rijtje zetten langs de win lijnen die jij hebt gekozen?

0 / 10
Kids Apple Pancake

In dit spelletje leer je samen met de kinderen een pannekoek met stukjes appel er in te maken. Lekker fris en zoet tegelijk!

0 / 10
Shaker Mix

Maak eigen cocktails. Zorg ervoor dat het fruit in de juiste bekers komt om de juiste cocktails te maken.

8 / 10
Fruit Fall

Roteer het speelveld zodanig dat het fruit bij elkaar valt.

6 / 10
Strawberry Ice Cream

Snij alle aardbeien en mix alle ingredienten goed door elkaar in de kom. Zo maak je heerlijk aardbeien ijs met een mooie roze kleur en een lekkere zoete smaak!

8 / 10
Delicious Fruit Smoothie

Leer een lekkere fruit smoothie maken. Kun jij alle ingredienten uit de koelkast bij elkaar zoeken? Snij al het fruit goed in stukjes voor je de smoothie maakt.

8 / 10
Happy Gardner

Kan jij een beetje goed met planten overweg? Dan kun je in dit leuke tuinier spelletje van alles verbouwen. Probeer de dagelijkse richtlijn voor de winst aan te houden en binnen de tijd te blijven.

8.1 / 10
Cover Orange Players Pack

Zorg ervoor dat alle stukken fruit veilig liggen als de bommenregen begint. Geen enkel stuk fruit mag geraakt worden. Dit spel heeft maar liefst 80 levels. Kan jij alles uitspelen?

8 / 10
Banana Cream Pie

Kun jij de bananen-slagroomtaart snel klaarmaken? Zorg dat alles af is voordat de wekker afgaat. Snij om te beginnen de bananen vlug in plakjes. Wees snel!

8 / 10
Carrot Fantasy Extreme

In dit tower defence spelletje moet je de wortel aan het eind van het pad beschermen. Kun jij alle monstertjes wegschieten met je grappige torens?

8 / 10
Fresh Fruits

Laat de rollen draaien in dit mooie gokkast spelletje en probeer het fruit op een rij te zetten langs de win lijnen die jij hebt geselecteerd. Win jij zo de grote jackpot prijs? Veel succes!

0 / 10
Gold Lines Slotmachine

Laat de rollen van deze gokmachine draaien en ga voor goud. Speel het bovenspel en gebruik de verdubbelaar om grote prijzen te winnen.

0 / 10
Steptimer Jackpot Slots

Laat de rollen draaien en probeer de jackpot icoontjes op een rij te krijgen.Gebruik je credits voor het bovenspel. Met de steptimer krijg je extra kansen.

0 / 10
Bananamania

Gooi bananen naar het de mannetjes- en de vrouwtjesgorilla om ze van kostuum te laten wisselen. Ze hebben heel veel grappige kostuums. Zorg alleen wel dat je niet mis gooit, want daar worden ze zwaar ongelukkig van!

0 / 10
Mystic Mysteries

Laat de rollen draaien en ontdek of het vandaag jouw geluksdag is! Gebruik de verdubbelaar op je winst, en speel het bovenspel voor grote prijzen!

0 / 10
Touch and Catch

Klik op de appels in de boom om ze naar beneden te laten vallen. Zorg dat het mannetje ze allemaal vangt in zijn appelmandje! Veel succes!

0 / 10
Triple Action Slots

Laat de rollen draaien en gebruik de verdubbelaar om je winst te verdubbelen. In het bovenspel kun je je credits gebruiken om in te zetten voor de grote prijzen!

0 / 10
Twin Express

Laat de rollen draaien! Is het vandaag jouw geluksdag? Zorg ervoor dat je de grote prijzen wint in het bovenspel.

0 / 10
Birdy Fruit

Vlieg met het vogeltje door het level en pak al het fruit. Vlieg daarna door naar de finish strook die alleen vercshijnt als je al het fruit hebt!

0 / 10
Big Apple Pie

Maak een appeltaart. Maak vlug alle appels, citroenen en andere ingredienten klaar om in de taart te gaan. Doe het snel, voordat de kookwekker afgaat!

8 / 10
Freaky Fruits

In marble line spelletjes moet je de knikkers, of in dit geval het fruit, wegschieten door drie of meer van de zelfde kleur naast elkaar te krijgen. Zorg dat de lijn verdwijnt voor het fruit the eindpunt bereikt!

6.5 / 10
Bug Rampage

Je bent een insect en moet proberen alle andere insecten op te eten. Kruip door het level en val aan.

8 / 10
Cover Orange 2

Probeer elke keer de ronde mannetjes te beschermen tegen de regen! De regen mag ze nooit raken! Zet de constructie zo neer zodat ze allemaal droog zitten en door kunnen gaan naar het volgende level.

8.2 / 10
Gina's Juice Bar

Kun jij Gina helpen de mensen in het park van lekkere fruitsapjes te voorzien. Verdien veel geld door mensen snel te bedienen en de juiste sapjes te maken.

9.2 / 10
Orange Gravity

Zorg ervoor dat je de zwaartekracht verslaat en alles haalt met de Sinaasappel in elk level.

8 / 10
Cover Orange Players Pack 3

Kun jij de sinaasappels en het andere fruit telkens zo afdekken dat de giftige regen er niet bij kan? Kijk goed naar alle objecten in het level, probeer wat dingen uit, en ontdek de oplossing!

8 / 10
Fruit Pursuit

Je zit in een rolstoel of scootmobiel en moet het langsrollende fruit proberen te grijpen met je grijper. Eerst is dat best makkelijk, maar het word steeds moelijker.

8 / 10
juice Squeezer

Pers de sinaasappel en zorg ervoor dat je daar eerder mee klaar bent dan je tegenstander. Druk de 2 knoppen snel na elkaar in om te persen en zo de fles vol te laten lopen.

8 / 10
Cover Orange Journey Knights

Ook in het riddertijdperk moet je de sinaasappel goed beschermen tegen de hagelwolk door een mooi afdakje te bouwen waar hij onder kan schuilen.

8 / 10
Stop GMO 2

Schiet de gemuteerde wortels en ander groente en fruit overhoop met het konijn. Je kunt ook sparen voor allerlei handige upgrades om steeds verder te komen.

8.5 / 10
Bad Ice Cream 2

Ren met het boze ijsje door het level en verzamel al het fruit voor de tijd om is. Kijk wel uit voor de slechterikken die ook door het level rennen!

8 / 10
Fruits

Het fruit in dit spel houdt ervan er op los te beuken. Knal ze hard tegen elkaar aan om fruitsap te maken. Kun jij zo alle stukken fruit wegspelen? Kijk goed naar de structuur van elk level.

8 / 10
Apple Boom

Blaas de appels op met de boze egeltjes. Kun jij ze door het level laten vliegen en laten exploderen? De actie staat op slow motion, maar als je het wil versnellen kun je met de muis op het play pijltje drukken rechtsboven.

0 / 10
Fruit Chimp

Vang met het aapje al het fruit. Kijk wel uit voor de blikjes boeken en andere dingen want dan ga je af.

8 / 10
Fluffy Runner

Ren door de velden met het konijntje en probeer zoveel mogelijk eten te pakken. Je kan punten verzamelen voor upgrades. Des te meer eten je weet te pakken, des te langer je energie hebt om te blijven gaan.

8 / 10
Chocolate Waffles

Een heerlijk ontbijt voor in het weekend! Een lekker grote stapel heerlijke wafels met aardbeien, slagroom, en chocolade saus.

8 / 10
Jungle Master

De kwaardaardige schildpadden hebben al het eten gestolen. Spring van platform naar platform om al het fruit te verzamelen. Spring op de schildpadden om ze te verslaan. Verzamel al het fruit voor je tijd om is.

8 / 10
Super Fruits Combo

Stapel de stukken fruit zo zodat er 3 of meer van dezelfde stukken fruit bij elkaar komen. Ze zullen dan verdwijnen.

8 / 10
Uncover Tomato

De tomaat heeft het erg heet, en heeft regen nodig om te groeien. Kan jij hem daarbij helpen door het hout weg te halen.

8 / 10
Wigman Big Run

Ren door de levels met de alien Wigman en probeer de munten te verzamelen en al het eten op te eten. Je kunt upgrades kopen met de munten. Gebruik de kristallen die later in het level verschijnen om de baas te verslaan.

8 / 10
Frozen Age

Help de egel naar eten zoeken in deze koude winter. Als je al het eten gevonden hebt moet je natuurlijk ook weer naar je huisje terug weten te keren.

8 / 10
Vegetable Rescue

Help de groenten te overleven door het onkruid en de insecten te doden. Let er alleen wel op dat je de groenten zelf niet doodmaakt!

2 / 10
Fruitopia

Probeer zo snel mogelijk al het fruit op te eten met het beestje.

0 / 10
Feed Starvy Challenge

Het monster heeft honger. Jij moet hem helpen met eten te geven, hoe je dat moet doen daar kom je snel genoeg achter.

0 / 10
Kungfu Special Trainer

Sla al het fruit kapot wat op je afkomt. Hoog laag, time goed, trappen en slaan maar.

0 / 10
Reel Fruit

5 rijen met fruit, kan jij 5 dezelfde fruit stukken op een rij krijgen?

0 / 10
Bloopers 2

Schiet het kanon af en probeer elke opdracht te halen. Probeer het balletje op de juiste plek te krijgen.

0 / 10
Blooper Orange

Schiet de sinaasappels steeds door de poortjes. Kanonskogels gebruik je om obstakels uit de weg te ruimen, want die kunnen niet door de poortjes heen. Je hebt maar een paar kogels en sinaasappels!

0 / 10
Pumpkin Carving

Snij een gek of eng gezichtje in allerlei pompoenen. Je kunt kiezen uit pompoenen met allerlei grappige vormen. Gebruik de figuurtjes om patronen te maken.

0 / 10
Carrot Fantasy 2: Desert

Schiet de monsters die over het pad komen lopen. Kun jij ze allemaal tegenhouden? Laat ze er niet langs, anders eten ze de wortel op, en die moet jij juist beschermen!

0 / 10
Fresh Berry Pie

Leer in dit spelletje hoe je een mooie taart kunt bakken met allemaal heerlijk vers rood fruit. Kijk goed naar de hints en maak deze bessentaart mooi na.

0 / 10
Cat Around Africa

Rol de granaatappel naar de kat. Klik de blokken op strategische wijze weg en kijk uit voor de spinnen die de granaatappel tegenhouden!

0 / 10
Turboplay Jackpot F4R

Laat de rollen draaien en speel de verdubbelaar om je winst steeds opnieuw te verdubbelen. Spaar om de topgame te kunnen spelen.

0 / 10
Caribbean Adventure

Laat de dubbele rollen draaien in dit dubbele gokspel. Win credits om het spel met de extra rol te spelen voor de grote prijzen!

0 / 10
Power Jumper

De papegaai in dit spelletje kan niet zo heel goed vliegen. Springen kan hij wel, en als je het een beetje goed uitkient kun je zo toch nog alle sterren en het fruit pakken! Veel succes!

0 / 10

Allerlei fruit spelletjes!

Hier vindt je veel verschillende fruit spelletjes. Dat kan zijn een gokkast die met fruit te maken heeft of juist een spel waarbij je fruit moet verzamelen. Ren dan lekker rond en verzamel veel fruit. Soms moet je er voor zorgen dat al het fruit juist weer bij elkaar komt. Je hebt natuurlijk veel verschillende soorten fruit zoals, Appel, Peren, Bananen, Sinaasappels, Aardbeien en Druiven. Je zult merken dat er alle soorten fruit er in terug komen. Veel fruit plezier!

Dit vinden wij de leukste spellen:Fruitmix, Farm Connect, Fruit And Veg Pairs, Fruit Matching, Fruit Connect, Fruit Smash, Jungle Book, Cover Orange Journey Wild West, Thirsty Parrot, Fruit Shock